Diskuzní fórum
+43
pegy18
DukloGono
dobry_lovec
jajirk
Laďa
Hedgehog
Duklacek
miramare83
Excalibur
ondrej.n
Raddy007
karel granát
wortyr
Mišák
staříček
Kuba
colorado44
Geofree
J4u8
Vasoj84
hadas (admin)
Luc2as
FREDERIK
vn
mirason
krap
Burberry
MarkusHCD
Thoor93
mjrkk
Jaternička
olin
Kelt
HCDTOM
Lufa
sz108
Martynez
Siroko
richmonds
ralff
imbík
DUKLIČKA
Lázňator
47 posters
Strana 13 z 20
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
když byli beztrestní ti, co vše řídili, organizovali,...tak dělat obětní beránky z těch, co prostě kolaborovali pro vlastní prospěch nebo aby jen měli klid...právo jim naplivat do ksichtu mají ti, na které donášeli
tohle je holt taková naše klasika. Po revoluci byli také jen špatní bílí koně, kteří nosili miliony z bank v taškách, ale ti, u kterých ty prachy skončily, jsou schopní podnikatelé bez viny.
tohle je holt taková naše klasika. Po revoluci byli také jen špatní bílí koně, kteří nosili miliony z bank v taškách, ale ti, u kterých ty prachy skončily, jsou schopní podnikatelé bez viny.
richmonds- Posts : 577
Ať si Král donášel na koho chtěl a co chtěl. Neřešil js to u Babiše neřeším to ani u Krále. Ale jsem přesvědčen, že český hokej prostě nefunguje a není tu zdravé prostředí. Kdyby jo tak se to bude řešit a někdo z hokejové opozice bude kolem sebe kopat. Tady je klid, ticho po pěšině. Nechápu, 13 let je borec šéfem svazu, hokej se za tu dobu potápí a má klesající úroveň a nic na dalších volbách není ani jeden proti kandidát. A proč? Protože každý si pod Králem jede to svoje, hlavně aby svůj klub a zájem byl v pořádku a a nikdo po mě nic nechtěl, určitě za mrzky peníz. Nevím no, za mě je to náznak, že to prostě fakt nefunguje. Král si může dělat co chce a nikdo mu do toho vidle nehodí, protože každý má tak trochu máslo na hlavě a je vlastně spokojenej....
imbík- Posts : 3617
Raddy007 likes this post
Lufa napsal:Je fakt , že po 30 letech vytahávat nějaký sračky je už úplně k hovnu. Obzvlášť v tomhle případě. Takových podělaných záklaďáků, co donášeli na ostatní aby měli úlevy, bylo plno.
To je pravda.Když s tím nezametli tenkrat tak po 30 letech uz bych to nevytahoval.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Je fakt , že po 30 letech vytahávat nějaký sračky je už úplně k hovnu. Obzvlášť v tomhle případě. Takových podělaných záklaďáků, co donášeli na ostatní aby měli úlevy, bylo plno.
Lufa- Posts : 1312
Mě je 51. V životě bych neřekl že po třiceti letech bude na na hradě ruskej agent a premierem slovenskej estbák.
Aby to sem patřilo DUKLA!!!!!
Aby to sem patřilo DUKLA!!!!!
Leo and Lufa like this post
když to shrnu obecně, po revoluci nikdo za nic nemohl. Bachaři a vyšetřovatelé, co mučili politické vězně. Státní zástupci, soudci, politici, funkcionáři, protekční šéfové fabrik si je zprivatizovali...prostě nikdo za nic. Ale 30 let po revoluci si budeme hrát na moralisty, že se našel nějaký svazek na někoho? Mě by spíš zajímaly ty svazky, které stihla STB zničit, to byly svazky těch největších gaunerů a asi bychom se fakt divili, jak se dnes mají skvěle...
DUKLIČKA and Raddy007 like this post
Tak srovnávat Babiše - šéfa státu - a Krále- šéfa hokeje ? To snad nemyslíš vážně
Lufa- Posts : 1312
To je přesně ono, pořád se jágra na něco ptají od očkování pres tohle... každý hokejista by reagoval podobně. Já se nechci pořád Jardy zastávat, ale občas to veřejnost přehání. Jinak ty jeho výkony, to klobouček.
HCDTOM- Posts : 776
richmonds likes this post
Mě spíše zajímal názor na Krále. Teda na Renátu. Jagrova odpověď mě nepřekvapuje, ten řekne co se mu hodí a je jasný, že proti Královi nepůjde. Náš Béďa by proti němu taky nešel. Ruka ruku myje, to tak je. Spíš mě děsí to mlčení. Když se podobná věc vytáhla na Babiše to opozice a občané ČR dělali teď je ticho po pěšině.
ralff likes this post
já v tomhle trochu Jágra chápu. Za prvé, vyhraňovat se se mu už vymstilo. Za druhé, když bude Krále odsuzovat a snažit se působit silně morálně, jistě se najde někdo, kdo mu to omlátí o hlavu třeba kvůli reklamám s Babišem...takže z moralisty by se stal rázem popotahovaným.
a v zásadě, máme v klubu dva lidi, kteří jsou na svazu, takže z našeho pohledu by byl zajímavější jejich názor na svého spolupracovníka, než od nějakého Jágra
a v zásadě, máme v klubu dva lidi, kteří jsou na svazu, takže z našeho pohledu by byl zajímavější jejich názor na svého spolupracovníka, než od nějakého Jágra
HCDTOM likes this post
Pokud jde o Jágra, tak to není alibismus, ale v jeho případě vrcholné pokrytectví.
Viz: Jágrova volba čísla dresu tak byla vyjádřením odporu proti komunistům, který zastávala celá jeho rodina. „Když mě jako školáka hlídala babička, protože naši pracovali na poli, vyprávěla mi o těžkých dobách komunismu. Jako dítě jsem o nich věděl víc než mnohý dospělý,“ popisoval.
Politicky stíhaní byli oba jeho dědečkové, oba skončili zavření ve vězení. Rodiny z obou stran měly podobný osud - komunisté jim zabavili majetek a vyhnali je nejen ze statku, ale i z kraje. Odmítali vstoupit do JZD. Maminka kvůli tomu nemohla studovat.
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/342860/jagr-a-68-hokejovy-velikan-nosi-cislo-na-dresu-nejen-kvuli-invazi.html
ralff- Posts : 1547
Kuba likes this post
Ta hra vcera nebyla dobra ani v te prvni tretine, jen nam tam ze 4 strel napadaly 3 goly tak to opticky vypadal slusne…obrana je za me fakt bida proti tem lonskym bekum…rozhodne jsme je adekvatne nenahradili temi prichody. Max super!
vn- Posts : 1857
FREDERIK likes this post
Pořád je na naší straně moc chyb, jak v obraně, tak v útoku. První třetina včera skvělá, ve druhé jsme toho dost popálili a Přerov do té třetí tím nakopli. Hlavně ta koncovka, těcch tyček včera bylo moc. Co se mi líbilo, jak jsme čistili brankoviště. Tak by to mělo vypadat.
Uvidíme co v sobotu ve Vrchlabí.
Uvidíme co v sobotu ve Vrchlabí.
Pravda, nemit Maxe, tak se bojime o vysledek. Na druho stranu skoro vsechny sance Prerova byly po chybach nasich obrancu a zase tolik jich v prvnich dvou tretinach nebylo. Do zakonceni vlastni aktivitou se dostavli az ve tretine.Luc2as napsal:Výborná první třetina pak to uvadlo.. Ale zase byl hodně vidět Max fakt chytá parádně.
Siroko- Posts : 1206
Výborná první třetina pak to uvadlo.. Ale zase byl hodně vidět Max fakt chytá parádně.
Luc2as- Posts : 297
FREDERIK likes this post
Není hate, ale ty černý kalhoty jsou priserny. Nevím už rok, ale cca 15 let zpátky už to tady bylo a pořád bída. Dresy krásný
Max super výkon. I ty rozehry a obrany nezbývá než doufat ve zlepšení.
A nikdy jsem nic pořádného nevyhrál
A nikdy jsem nic pořádného nevyhrál
Jaternička- Posts : 1419
Celkově jsme za stavu 3-0 pustili otěže. Přesilovky jsou šance pro soupeře. Ještě, že Max je opravdu zeď. Chraň bůh jestli ho pošleme do Hradce a už se nám nevrátí..... !!!!
Body dobrý,ale rozehra ve vlastním "vápnu"?Neveselý tyto "vraždy" léčil Táborem a Pískem. Naštěstí máme maršála v kase
MarkusHCD- Posts : 1924
Hedgehog napsal:Jaternička napsal:974 lidu a vyhrajeme 3:1.
Juda,Kaupila a Illéš
Wow! Zkoušels někdy vsadit Sportku? Jestli ne, tak bys měl. Hlásili 976 diváků.
927
J4u8- Posts : 21
Jaternička napsal:974 lidu a vyhrajeme 3:1.
Juda,Kaupila a Illéš
Wow! Zkoušels někdy vsadit Sportku? Jestli ne, tak bys měl. Hlásili 976 diváků.
Hedgehog- Posts : 26
974 lidu a vyhrajeme 3:1.
Juda,Kaupila a Illéš
Juda,Kaupila a Illéš
imbík and colorado44 like this post
ralff napsal:Lázňator napsal:Tak co bude dneska přes 1000 lidí
Bude
666
MarkusHCD- Posts : 1924
Lázňator napsal:Tak co bude dneska přes 1000 lidí
Bude
Když to tak sleduju.Tak Litvinov bude mít do budoucna velké problemy.
MichalDJ napsal:HCDTOM napsal:Tohle mi na situace Dukly vadí nejvíc. Ubijejici, pořád dokola, neříkám pořád vyhrávat, to ani nejde, ale vždycky mi dojde, jak daleko je nějaký posun Dukly, jako klubu, ale přesto, každý rok v postup věřím. Nedávno jsem nad tím přemýšlel a my hrajeme přes 20 let první ligu a jen dvě v elh. Od založení klubu si to vemte, mrzi mě to
Souhlasim, od sestupu v roce 1998, jsem se nikam neposunuli, jsme prumerny prvoligovy klub , a nic na tom nezmeni ani dva haluzovy postupy do EHL. Nemame penize, tim ani zadnou koncepci do budoucna, pan jednatel by mel popremyslet nad tim ze jsme nahradili odchody v obrane, tak to ani nahodou. Na druhou stranu si myslim ze utok je vcelku ok, staci jen promenovat tutovky. Myslim ze by uplne stacilo kdyby prisel jeden konstruktivni obrance, co umi vystrelit od modre. Pak uz bych veril ze do prvni sestky budeme
Do první šestky? Dyť jsme loni hráli finále na 7 zápasů. Jednou se prohraje, a ještě k tomu na hřišti spolufavorita ligy a na fóru se objevují zase katastrofické scénáře. Papírově máme na to si to finále zopakovat.
colorado44- Posts : 84
hadas (admin), vn, ralff, Hedgehog, DUKLIČKA, Lufa and miramare83 like this post
Kuchyňa zamrzí, přeci jen mladý chlap...škoda...
Z posledního zápasu bych vyzdvihl asi hlavně rozhodčí, nebylo o nich vědět. Nenapadá mě, že by mě něco pobouřilo nebo bych zvedl alespoň obočí. Takže chvála jim, víc takových zápasů.
asi byli klucí po cestě ztuhlí, přeci jen hlavně první třetina byla zabržděná, Poruba všude dřív a ve dvou lidech. Technicky jsme pak trpěli celý zápas. Zpracování prachbídné, přihrávky na paty (v lepším případě, často úplně jinam). Navíc Poruba pořád dobře fyzicky a v pohybu, takže přistupovali rychle a my nedokázali vystřelit.
Co mě(pořád a stále) irituje je ten náš "systém" přesilovky, kde jsou vždy 3 hráči naprosto mimo hru a nepředstavují ani potenciální hrozbu pro soupeře, takže ten si v klídku pohlídá ty dva hrající(nejčastěji si to ťukají mezi sebou). Tohle je neskutečná bída a spoléhání na štěstí (které nám jaksi nemůže přát pořád)
Z posledního zápasu bych vyzdvihl asi hlavně rozhodčí, nebylo o nich vědět. Nenapadá mě, že by mě něco pobouřilo nebo bych zvedl alespoň obočí. Takže chvála jim, víc takových zápasů.
asi byli klucí po cestě ztuhlí, přeci jen hlavně první třetina byla zabržděná, Poruba všude dřív a ve dvou lidech. Technicky jsme pak trpěli celý zápas. Zpracování prachbídné, přihrávky na paty (v lepším případě, často úplně jinam). Navíc Poruba pořád dobře fyzicky a v pohybu, takže přistupovali rychle a my nedokázali vystřelit.
Co mě(pořád a stále) irituje je ten náš "systém" přesilovky, kde jsou vždy 3 hráči naprosto mimo hru a nepředstavují ani potenciální hrozbu pro soupeře, takže ten si v klídku pohlídá ty dva hrající(nejčastěji si to ťukají mezi sebou). Tohle je neskutečná bída a spoléhání na štěstí (které nám jaksi nemůže přát pořád)
HCDTOM napsal:Tohle mi na situace Dukly vadí nejvíc. Ubijejici, pořád dokola, neříkám pořád vyhrávat, to ani nejde, ale vždycky mi dojde, jak daleko je nějaký posun Dukly, jako klubu, ale přesto, každý rok v postup věřím. Nedávno jsem nad tím přemýšlel a my hrajeme přes 20 let první ligu a jen dvě v elh. Od založení klubu si to vemte, mrzi mě to
Souhlasim, od sestupu v roce 1998, jsem se nikam neposunuli, jsme prumerny prvoligovy klub , a nic na tom nezmeni ani dva haluzovy postupy do EHL. Nemame penize, tim ani zadnou koncepci do budoucna, pan jednatel by mel popremyslet nad tim ze jsme nahradili odchody v obrane, tak to ani nahodou. Na druhou stranu si myslim ze utok je vcelku ok, staci jen promenovat tutovky. Myslim ze by uplne stacilo kdyby prisel jeden konstruktivni obrance, co umi vystrelit od modre. Pak uz bych veril ze do prvni sestky budeme
MichalDJ- Posts : 1031
Pan Kuchyňa, to je pro mě symbol takové té staré dobré Dukly. Kdy derby s udh mělo grady, odjíždějí kruháče po zápase a tohle. R.I.P.
Na Libora si pamatuju během sestupové baraze proti ČB na jaře 2005. Jak měl udělaného kohouta červeno žlutého na hlavě .
Tak to odešel hodně brzo, už tam těch Duklaku začíná být nějak moc tam nahoře. Rodině upřímnou soustrast
Tak to odešel hodně brzo, už tam těch Duklaku začíná být nějak moc tam nahoře. Rodině upřímnou soustrast
hadas (admin), vn and HCDTOM like this post
Zemřela jihlavská legenda, usměvavý masér hokejistů i fotbalistů Kuchyňa
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/libor-kuchyna-umrti.A210919_123438_hok_1liga_tof
R. I. P. :-(
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/libor-kuchyna-umrti.A210919_123438_hok_1liga_tof
R. I. P. :-(
HCDTOM likes this post
No ty rozehrávky v obraně jsou děsivý,ale to tu píšeme už x sezon. A jak může Fronk při powerplay takhle idiotsky rozehrávat,to taky nechápu.
Škoda tý Čagyho šance. Uvidíme ve středu.
Škoda tý Čagyho šance. Uvidíme ve středu.
Loni jsme druhý zápas sezóny prohráli v Benátkách 4-1.... takže jsem v klidu
Myslím, že jsme dneska hráli celkem slušně. Ale souhlasím chyby v obraně dneska a hlavně nechápu nepokryti hráče při gólu na 2-1 pro Porubu. Čagy měl na hokejce gól na tři tři a jen háček od obránce mu to nedovolil nasměrovat lépe. Škoda. Body nejsou, ale výkon špatný nebyl. Čekám větší příspěvek bodů od první lajny. Hráči tam na to jsou....
vn and miramare83 like this post
První zápas nás navnadil. Dneska se ukázalo, že na tom zas tak dobře nejsme. Ta obrana je prostě slabá, jak může Béďa říct, že jsme odchody nahradili? Prdlajs.
Junioři taky blbě.
Jsme v tunelu, nevidím světlo.
I tak budu Duklu podporovat, co budu moct, srdci neporučíš.
Junioři taky blbě.
Jsme v tunelu, nevidím světlo.
I tak budu Duklu podporovat, co budu moct, srdci neporučíš.
Kelt- Posts : 384
Lázňator, FREDERIK and MichalDJ like this post
Tohle mi na situace Dukly vadí nejvíc. Ubijejici, pořád dokola, neříkám pořád vyhrávat, to ani nejde, ale vždycky mi dojde, jak daleko je nějaký posun Dukly, jako klubu, ale přesto, každý rok v postup věřím. Nedávno jsem nad tím přemýšlel a my hrajeme přes 20 let první ligu a jen dvě v elh. Od založení klubu si to vemte, mrzi mě to
vn, Kelt and MichalDJ like this post
Za me slusnej zapas i pres prohru, cekal bych od Poruby vic…
vn- Posts : 1857
Velká škoda těch dvou zaváhání v obraně a hlavně té nepřesné koncovky. Šancí skórovat bylo dost. Ale to si sedne
imbík napsal:Matěj Pekr dal za loňský rok 11 gólů za 33 zápasů z toho v přesilovce tři.
To máš pravdu.
Hokej.cz nenabízí ve statistice možnost zjistit počet střel v PP ale jen celkově. Měl jich nejvíc tzn že poměrná část byla i v PP.
Ale to je jedno. My se zase ani do šancí v PP nedostáváme. Tady je velký prostor pro zlepšení.
Matěj Pekr dal za loňský rok 11 gólů za 33 zápasů z toho v přesilovce tři.
Jo naprosto skvělá. Vracíme se k naší obvyklé produktivitě v přesilovce. Ještě víc se ukáže jak tady vysmívaný žoldák Pekr bude chybět o to víc.
FREDERIK and Lufa like this post
Snad jsme vyrazili včas a jsme dobře připraveni. Věřím v body.
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Strana 13 z 20
Povolení tohoto fóra: