Diskuzní fórum
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
diskusní forum
staříček- Posts : 527
Re: Diskuzní fórum
Ano pro Kladno je to pan bůh, ale zbytek republiky už dost obrací proti němu a bude hůř. No nic, jsem rád, že většina to vidí a komentuje. Teď už to nechám být. Ono se nějakých prasáren od Kladna ještě dočkáme. Pokřivený charakter jen tak nezměníš.
imbík- Posts : 3617
Jaternička napsal:Pokud čerpáte informace ze seznamu potazmo sport.cz , tak to je naprosty bulvar plny kecu.
Jak už tu psal Imbík, je jedno jestli to máš na seznamu nebo jinde třeba v rádiu když to říká přímo on. A pak vidíš, že se zachová přesně opačně nebo to podporuje když je to pro něj/Kladno výhodný. Mě vadí to strašný pokrytectví. Třeba když 68, co nenávidí komunisty, letí s Nedvědem na audienci k čínskýmu prezidentovi... Ale ano, sám se divím, že mě štve
Kuba- Posts : 24
ralff and DUKLIČKA like this post
olin- Posts : 29
Co když Zacharčuk vzal Pekra na hlavu v plné rychlosti bez puku? To by řekl že to k tomu patří a že hokej je tvrdá hra.
hadas (admin), ralff, Kuba, DUKLIČKA, Vasoj84 and Mišák like this post
Já bych spíš řešil to, jak je možný, že ti dnešní mlaďoši s generačním věkovým rozdílem nejsou schopni ho obehrát a hru mu tolik znepříjemnit že ho donutí skončit.
Lufa- Posts : 1312
xantypa likes this post
To třeba Plekanec je pro mě větší zmrd.
Jen Jágr má prostě větší prostor v médiích,protože pro ty média je to reklama a potenciální zisk.
Pro mě za mě ať si dělá Jágr co chce.
Jaternička- Posts : 1419
pro Duklička
staříček- Posts : 527
DUKLIČKA likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
Kuba likes this post
Tady je týden mrtvo a když se najde téma o Jágrovi a jeho lžích, tak zase je problém, že se tu řeší. Přitom to patří k hokeji. Jsem rád, že i spousta nestranných fanoušků na diskusích pod články je toho názoru ať Jarin skončí..... že už je to tepané....
Vasoj84- Posts : 334
DUKLIČKA likes this post
Lufa and xantypa like this post
PS: včera bojoval o život brankář Olomouce Konrád utrpěl hlubokou řeznou ránu na krku po zásahu bruslí od Petra Koukala. Na zimáku v tu dobu nebyla sanita.
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Vím který jsi myslel, ale to je jasný, že se nikde neobjeví. Aby to Jarinovi nikdo nevpalil. Škoda, že novináři jsou takový ovce. Že mu nikdo nedá dotaz a Jaromíre, co když podobné zákroky uděláte vy?
Tak ten jsem myslím taky dával na YouTube já ;-)
https://youtu.be/OhCg3sbh7KE
a sup s odkazem pod Jagrovi blitky o ucte a respektu
Luc2as- Posts : 297
Kuba likes this post
imbík napsal:Vím který jsi myslel, ale to je jasný, že se nikde neobjeví. Aby to Jarinovi nikdo nevpalil. Škoda, že novináři jsou takový ovce. Že mu nikdo nedá dotaz a Jaromíre, co když podobné zákroky uděláte vy?
Tak ten jsem myslím taky dával na YouTube já ;-)
https://youtu.be/OhCg3sbh7KE
Kuba likes this post
Luc2as, ralff and FREDERIK like this post
imbík napsal:Vím který jsi myslel, ale to je jasný, že se nikde neobjeví. Aby to Jarinovi nikdo nevpalil. Škoda, že novináři jsou takový ovce. Že mu nikdo nedá dotaz a Jaromíre, co když podobné zákroky uděláte vy?
Jo, taky jsem si říkal, že by se ho už někdo mohl v tom duchu zeptat. Kdyby někdy obecně řekl, že tohle by mělo z hokeje vymizet a objektivně viděl, že se to děje v každým zápase tak to beru. Ale dycky začne až strčí někdo do něj, chybí úcta
MarkusHCD- Posts : 1924
Luc2as likes this post
imbík napsal:https://youtu.be/vs8Q-RVgW48
Nene, myslel jsem něco jinýho. Jak Pekr ve vlastní třetině u mantinelu přihrál a někdo do něj vletěl.
Luc2as napsal:DUKLIČKA napsal:https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/2686045-jagr-nejsem-na-tom-dobre-kdybych-neuhnul-hlavou-mozna-bych-ted-byl-na-voziku.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez
Diskuze pod tim je dobra prej mladi jsou frustrovani ze nestaci 50letemu dedkovi.sem se takhle uz dlouho nezasmal.Kdyz jsem ho videl v Jihlave tak bych rekl ze brutalne nestiha on.
Mě fascinuje to jak tam zmiňuje, že diváci dokáží ovlivnit zápas.. To říká ten pravej.
https://hokej.cz/mohl-jsem-byt-klidne-na-vozicku-stve-jagra-kdy-doleci-zraneni/5059082
Dneska jsem ho slyšel o tom mluvit v rádiu, když jsem jel autem. Ty jeho ukřivděný kecy to bylo fakt něco. Ještě když si člověk vzpomene na jarní play-off s nima a např. zákrok na Pekra.
ralff- Posts : 1547
Kuba likes this post
Siroko- Posts : 1206
Ale lže hezky, při finále play off uklidňuje lidí jako velký táta všech, že se všichni zbláznili, že přece pár lidí v hledišti nic neovlivní a nemá to žádný vliv. A teď píše přesný opak . Snad mu ještě někdo naloží pořádně. Škoda, že v Dukle už pár let hrají jen baletky a nemáme tu nikoho trošku magor.a. Pleky a Jarin to zasluhovali, obzvlášť ten skrček zákeřného. Jarda na všechny machruje a sám je hákuje a seká tak se nesmí divit, že ho někdo občas trošku dohraje. Ale jestli tohle byl nějaký faul tak ať mi někdo vysvětlit Pekra .
DUKLIČKA napsal:https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/2686045-jagr-nejsem-na-tom-dobre-kdybych-neuhnul-hlavou-mozna-bych-ted-byl-na-voziku.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez
Diskuze pod tim je dobra prej mladi jsou frustrovani ze nestaci 50letemu dedkovi.sem se takhle uz dlouho nezasmal.Kdyz jsem ho videl v Jihlave tak bych rekl ze brutalne nestiha on.
Mě fascinuje to jak tam zmiňuje, že diváci dokáží ovlivnit zápas.. To říká ten pravej.
https://hokej.cz/mohl-jsem-byt-klidne-na-vozicku-stve-jagra-kdy-doleci-zraneni/5059082
Luc2as- Posts : 297
FREDERIK likes this post
richmonds- Posts : 577
Nicméně ten brněnský projekt bych nám za příklad moc nedával. Proběhlo to bez architektonické soutěže, jen to ze známosti po brněnsku někomu přiklepli a ten projekt vypadá zatím oproti tomu našemu jako řádná fušeřina. Tak doufám, že to NSA ocení v dotacích, ale vzhledem k tomu Hniličkově bordelu tam tomu taky přiliš nevěřím, že nám přihrajou plných 300 míčů.
richmonds napsal:jestli to chápu správně, tak Brno jako takové, vyjde ta hala levněji než nás, a to tam ještě není přiklepnutá dotace od sportovní, o kterou chtějí i tak usilovat...
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/havlicek-narodni-rozvojovy-fond-projekty.A210901_104738_ekonomika_vebe
Takže v tomhle jsme nejspíš udělali chybku, když šlo somrovat i jinde. To je VELKÁ škoda(asi fakt i chyba)
Burberry- Posts : 29
Kelt- Posts : 384
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/havlicek-narodni-rozvojovy-fond-projekty.A210901_104738_ekonomika_vebe
Takže v tomhle jsme nejspíš udělali chybku, když šlo somrovat i jinde. To je VELKÁ škoda(asi fakt i chyba)
richmonds- Posts : 577
No když to porovnám se zákrokem na Pekra v 5 tem finále a boj o extraligu tak tohle je teda výsměch psát o zaludnem zákroku. Každopádně když už tak takhle měl dostat Plekanec....
Luc2as and DUKLIČKA like this post
vn- Posts : 1857
ralff, FREDERIK and Vasoj84 like this post
colorado44- Posts : 84
Luc2as likes this post
Lázňator napsal:Co říkáte na dresy za mně dobrý
Hodně dobrý, hlavně že tam je klasické logo
hadas (admin), Luc2as, FREDERIK, DUKLIČKA and Burberry like this post
Brno bude zadat 300 jak na arenu, tak na na atletickou halu. Chtit z baliku 900 mega pro celou republiku 600 jen pro ne, to se Olini asi pos*** v kine :-)MichalDJ napsal:Blizi se konec srpna, tak jsem zvedavej kolik nam priklepnou v NSA
Siroko- Posts : 1206
MichalDJ- Posts : 1031
ralff napsal:Prezentovalo se tady původně, že budeme hrát proti spusu Vienna Capitals, ale ze spusu jsou na soupisce dva hráči, zbytek týmu je ze záloh. Docela arogance od Vídně sem s něčím takovým přijet. Prověrka před sezonou úplně nulová.
Oni už v této sestavě hráli už v Hradci
MichalDJ likes this post
FREDERIK, Geofree, DUKLIČKA, MichalDJ and Duklis like this post
Lázňator napsal:Béďa nevyvrátil že byl Maks na tréninku v Kladně pouze vyvrátil že v tuhle chvílu je s Kladnem dojednána nějaká dohoda
„Dementuji, že bychom byli blízko dohodě s Kladnem. K žádné dohodě nedošlo a ani jsem o žádné dohodě s Kladnem nejednal. Maksim Zhukov bude v nadcházející sezoně působit v klubu HC Dukla Jihlava.“ Bedřich Ščerban
tzn. že ani nebyl žádný důvod, aby Žukov s Kladnem trénoval. To, že něco nevyvrátil, to pořád všude podsouvá ten novinář.
Naposledy upravil Lázňator dne 26/8/2021, 16:07, celkově upraveno 1 krát
Lázňator- Posts : 702
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20