Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+43
pegy18
DukloGono
dobry_lovec
jajirk
Laďa
Hedgehog
Duklacek
miramare83
Excalibur
ondrej.n
Raddy007
karel granát
wortyr
Mišák
staříček
Kuba
colorado44
Geofree
J4u8
Vasoj84
hadas (admin)
Luc2as
FREDERIK
vn
mirason
krap
Burberry
MarkusHCD
Thoor93
mjrkk
Jaternička
olin
Kelt
HCDTOM
Lufa
sz108
Martynez
Siroko
richmonds
ralff
imbík
DUKLIČKA
Lázňator
47 posters

Strana 16 z 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 16 Empty diskusní forum

Příspěvek pro staříček 5/9/2021, 19:56

Může mi někdo vysvětlit proč v rozpise zápasů chybí 1. kolo, něco sem přehlédl a nebo sem blbej děkuji

staříček

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 16 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 4/9/2021, 20:30

Když vy co ho nemáte rádi za jeho lživé postoje a křivé tak mu zavidite.

Ano pro Kladno je to pan bůh, ale zbytek republiky už dost obrací proti němu a bude hůř. No nic, jsem rád, že většina to vidí a komentuje. Teď už to nechám být. Ono se nějakých prasáren od Kladna ještě dočkáme. Pokřivený charakter jen tak nezměníš.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 4/9/2021, 19:00

Jaternička napsal:Pokud čerpáte informace ze seznamu potazmo sport.cz , tak to je naprosty bulvar plny kecu.

Jak už tu psal Imbík, je jedno jestli to máš na seznamu nebo jinde třeba v rádiu když to říká přímo on. A pak vidíš, že se zachová přesně opačně nebo to podporuje když je to pro něj/Kladno výhodný. Mě vadí to strašný pokrytectví. Třeba když 68, co nenávidí komunisty, letí s Nedvědem na audienci k čínskýmu prezidentovi... Ale ano, sám se divím, že mě štve Very Happy

Kuba

ralff and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro olin 4/9/2021, 18:34

nevím co jsi kdy psal, je to starej dědek, kterej nemá seberflexi, prostě ho někdy někde Ted, zae sundá nějaký NORMÁLNÍ hokejista. ve hře.a on se bude divit, že mu nedají třetí haksnu jen pro hokejku.

olin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/9/2021, 18:31

Mě šlo jen o to, že novináři mu nikdy neřeknou a Jaromíre když mluvíte o těch nebezpečných faulech co když jste krosčekem do zad Pavlinovi v Motoru zlomil žebra, co když loni jste bušil do Strejčka n ledě pěstmi, tam nešlo o zdraví a nebezpečí?
Co když Zacharčuk vzal Pekra na hlavu v plné rychlosti bez puku? To by řekl že to k tomu patří a že hokej je tvrdá hra.

imbík

hadas (admin), ralff, Kuba, DUKLIČKA, Vasoj84 and Mišák like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 4/9/2021, 17:42

Jak jsem psal kdysi - já v tom vidím jen závist. Mít tu my takovýho "Jarina" tak na něj nedáme dopustit protože víme, že zajistí příliv financí od sponzorů a vliv dění okolo. A to, že pořád hraje ?. Až ho párkrát nějakej dravec sundá, tak mu docvakne jak moc je potřeba aby zabíral místo lepším. V každém případě je to některých, nejen tady ,zbytečná starost mu radit jestli a kdy už měl nebo neměl skončit.
Já bych spíš řešil to, jak je možný, že ti dnešní mlaďoši s generačním věkovým rozdílem nejsou schopni ho obehrát a hru mu tolik znepříjemnit že ho donutí skončit. Rolling Eyes

Lufa

xantypa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 4/9/2021, 14:51

Mě jen překvapuje jak vás ten nouma pořád dokáže vytáčet.
To třeba Plekanec je pro mě větší zmrd.
Jen Jágr má prostě větší prostor v médiích,protože pro ty média je to reklama a potenciální zisk.

Pro mě za mě ať si dělá Jágr co chce.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 16 Empty pro Duklička

Příspěvek pro staříček 4/9/2021, 13:14

Přesně . to je člověk který neví kdy má skončit a protože nic jiného neumí, at se potom nedivý že skončí na invalidním vozíku .

staříček

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 4/9/2021, 12:42

Ale hovno! Staci se podivat jak se chova na lede a nemusim cist noviny.

DUKLIČKA

Kuba likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/9/2021, 12:41

Jaký čerpate informace? Tohle psali všude. Isport, hokej. Cz a další a další. A jakej bulvár? Co to mění na tom, že to Jágr řekl? Slyšel jsem to z jeho úst na Radiožurnále. To je taky bulvár?
Tady je týden mrtvo a když se najde téma o Jágrovi a jeho lžích, tak zase je problém, že se tu řeší. Přitom to patří k hokeji. Jsem rád, že i spousta nestranných fanoušků na diskusích pod články je toho názoru ať Jarin skončí..... že už je to tepané....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 4/9/2021, 11:50

Pokud čerpáte informace ze seznamu potazmo sport.cz , tak to je naprosty bulvar plny kecu.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 4/9/2021, 10:41

Jágr je normální zmrd , který si nevidí na špičku nosu 🤮 , sám takových zákeřných faulů nadělal ( možná nadělá) , ale jenom že je to pan Jágr , nikdo o to mluvit a psát nebude 😉🙄 , už měl být dávno kdesi a mohl být v klidu on i spousta lidí 🤣 , jako hokejista byl výborný , ale teď posledních 9-10 let je to jenom kňoura a mele samy nesmysly 😉🤮

Vasoj84

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 3/9/2021, 21:26

A co je natom špatnyho? Jet to tady diskuze ne.Tak se tady muze probirat cokoliv ne? I ta slavná "legenda" co si nevidi na spicku nosu👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 3/9/2021, 17:29

Tvl až ten Jarda jednou skončí několik lidí tu rázem nebude mít o čem psát. Very Happy Very Happy Very Happy
Jaternička
Jaternička

Lufa and xantypa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 3/9/2021, 12:54

Kuba

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/9/2021, 09:37

Díky Hadas. Tohle vypadá daleko brutálnější .

PS: včera bojoval o život brankář Olomouce Konrád utrpěl hlubokou řeznou ránu na krku po zásahu bruslí od Petra Koukala. Na zimáku v tu dobu nebyla sanita.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 3/9/2021, 08:53

hadas (admin) napsal:
imbík napsal:Vím který jsi myslel, ale to je jasný, že se nikde neobjeví. Aby to Jarinovi nikdo nevpalil. Škoda, že novináři jsou takový ovce. Že mu nikdo nedá dotaz a Jaromíre, co když podobné zákroky uděláte vy?

Tak ten jsem myslím taky dával na YouTube já ;-)
https://youtu.be/OhCg3sbh7KE

a sup s odkazem pod Jagrovi blitky o ucte a respektu Very Happy Very Happy
Luc2as
Luc2as

Kuba likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 3/9/2021, 08:03

imbík napsal:Vím který jsi myslel, ale to je jasný, že se nikde neobjeví. Aby to Jarinovi nikdo nevpalil. Škoda, že novináři jsou takový ovce. Že mu nikdo nedá dotaz a Jaromíre, co když podobné zákroky uděláte vy?

Tak ten jsem myslím taky dával na YouTube já ;-)
https://youtu.be/OhCg3sbh7KE
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Kuba likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/9/2021, 22:20

Jj hlavně respekt a úcta, ale vůbec nejde o to, že jde o něj to i o jiný... Dneska znělo Radiožurnálem. A pak si to dáš do kontrastu s tím co předváděli v loňském finále včetně řvaní na Pekra ať chcípne 😁 respekt a úcta po Jagrovsku.

imbík

Luc2as, ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 2/9/2021, 21:41

Jo, taky jsem si říkal, že by se ho už někdo mohl v tom duchu zeptat. Kdyby někdy obecně řekl, že tohle by mělo z hokeje vymizet a objektivně viděl, že se to děje v každým zápase tak to beru. Ale dycky začne až strčí někdo do něj, chybí úcta Very Happy

Kuba

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/9/2021, 21:29

Vím který jsi myslel, ale to je jasný, že se nikde neobjeví. Aby to Jarinovi nikdo nevpalil. Škoda, že novináři jsou takový ovce. Že mu nikdo nedá dotaz a Jaromíre, co když podobné zákroky uděláte vy?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 2/9/2021, 21:24

Doba bezstarostnosti končí,nastává realita.Ruku na srdce,kromě Kladna v přípravě neexistoval soupeř,který by nás důkladněji prověřil,zápasy s Kozly a Bruslaři bych raději vyměnil za mače Kohouty a Berany(pokud byla reálná šance). Nicméně tým kvalitu zcela jistě má,proto s chutí do toho,HCD Olé!!!

MarkusHCD

Luc2as likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 2/9/2021, 21:16

Nene, myslel jsem něco jinýho. Jak Pekr ve vlastní třetině u mantinelu přihrál a někdo do něj vletěl.

Kuba

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 2/9/2021, 20:57

Luc2as napsal:
DUKLIČKA napsal:https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/2686045-jagr-nejsem-na-tom-dobre-kdybych-neuhnul-hlavou-mozna-bych-ted-byl-na-voziku.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

Diskuze pod tim je dobra prej mladi jsou frustrovani ze nestaci 50letemu dedkovi.sem se takhle uz dlouho nezasmal.Kdyz jsem ho videl v Jihlave tak bych rekl ze brutalne nestiha on.

Mě fascinuje to jak tam zmiňuje, že diváci dokáží ovlivnit zápas.. To říká ten pravej.

https://hokej.cz/mohl-jsem-byt-klidne-na-vozicku-stve-jagra-kdy-doleci-zraneni/5059082

Dneska jsem ho slyšel o tom mluvit v rádiu, když jsem jel autem. Ty jeho ukřivděný kecy to bylo fakt něco. Ještě když si člověk vzpomene na jarní play-off s nima a např. zákrok na Pekra.
ralff
ralff

Kuba likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/9/2021, 20:18

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 2/9/2021, 18:40

Není někde na youtube faul na Pekra?

Kuba

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 2/9/2021, 15:45

Pravda je v tom, ze kdyz jeste horsi zakrok udelali oni, tak se tomu cela lavicka tlemila jaka to byla super prace. Ted, kdyz jsou postizeni oni, tak je to najednou strasna svinarna.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/9/2021, 15:39

No další ukázka toho jakej je to křivák. Njn to se zase vracíme k tomu, že Béďa je jako jednatel moc hodný.
Ale lže hezky, při finále play off uklidňuje lidí jako velký táta všech, že se všichni zbláznili, že přece pár lidí v hledišti nic neovlivní a nemá to žádný vliv. A teď píše přesný opak 😁. Snad mu ještě někdo naloží pořádně. Škoda, že v Dukle už pár let hrají jen baletky a nemáme tu nikoho trošku magor.a. Pleky a Jarin to zasluhovali, obzvlášť ten skrček zákeřného. Jarda na všechny machruje a sám je hákuje a seká tak se nesmí divit, že ho někdo občas trošku dohraje. Ale jestli tohle byl nějaký faul tak ať mi někdo vysvětlit Pekra .

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 2/9/2021, 12:22

Dyt jo.Klidne ad stihne prvni zapas ty nasi slavny ligy.Tam se s nim nikdo mazat nebude.Prvni stridani a bude vejpul.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 2/9/2021, 11:52

DUKLIČKA napsal:https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/2686045-jagr-nejsem-na-tom-dobre-kdybych-neuhnul-hlavou-mozna-bych-ted-byl-na-voziku.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

Diskuze pod tim je dobra prej mladi jsou frustrovani ze nestaci 50letemu dedkovi.sem se takhle uz dlouho nezasmal.Kdyz jsem ho videl v Jihlave tak bych rekl ze brutalne nestiha on.

Mě fascinuje to jak tam zmiňuje, že diváci dokáží ovlivnit zápas.. To říká ten pravej.

https://hokej.cz/mohl-jsem-byt-klidne-na-vozicku-stve-jagra-kdy-doleci-zraneni/5059082
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 2/9/2021, 11:40

https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/2686045-jagr-nejsem-na-tom-dobre-kdybych-neuhnul-hlavou-mozna-bych-ted-byl-na-voziku.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

DUKLIČKA

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 1/9/2021, 18:32

OK, pravidla těchto programů jsem neznal. Jen tedy, když už Brno dostalo skoro 2/3 peněz na stavbu, je skoro hanba, že by dostali ještě další prachy. Ale zase, tu lobby tam mají evidentně zmáklou pořádně, to se jim musí nechat...paradoxně by pro Duklu mělo hrát to, že patří městu.

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Burberry 1/9/2021, 14:51

Už se to tu řešilo. Brno může žádat u těchto fondů, jelikož se jedná o nadregionální projekt, která může hostit třeba MS v hokeji atd. To Horácká aréna nesplňuje, takže o tuto podporu nemůžeme žadat.

Nicméně ten brněnský projekt bych nám za příklad moc nedával. Proběhlo to bez architektonické soutěže, jen to ze známosti po brněnsku někomu přiklepli a ten projekt vypadá zatím oproti tomu našemu jako řádná fušeřina. Tak doufám, že to NSA ocení v dotacích, ale vzhledem k tomu Hniličkově bordelu tam tomu taky přiliš nevěřím, že nám přihrajou plných 300 míčů.

richmonds napsal:jestli to chápu správně, tak Brno jako takové, vyjde ta hala levněji než nás, a to tam ještě není přiklepnutá dotace od sportovní, o kterou chtějí i tak usilovat...
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/havlicek-narodni-rozvojovy-fond-projekty.A210901_104738_ekonomika_vebe

Takže v tomhle jsme nejspíš udělali chybku, když šlo somrovat i jinde. To je VELKÁ škoda(asi fakt i chyba)

Burberry

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 1/9/2021, 14:46

richmonds: Mluvil jsem o tom s p.Beke. Stadion v Brně je jiná úroveň, můžou tam pořádat třeba MS v hokeji, proto můžou žádat z Rozvojovýho fondu a z různejch ministerstev. Jihlava může žádat jenom od Národní sportovní agentury. Když Brno dostane odjinud, nemělo by, podle mě, dostat od NSA nic.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 1/9/2021, 12:54

jestli to chápu správně, tak Brno jako takové, vyjde ta hala levněji než nás, a to tam ještě není přiklepnutá dotace od sportovní, o kterou chtějí i tak usilovat...
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/havlicek-narodni-rozvojovy-fond-projekty.A210901_104738_ekonomika_vebe

Takže v tomhle jsme nejspíš udělali chybku, když šlo somrovat i jinde. To je VELKÁ škoda(asi fakt i chyba)

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 31/8/2021, 21:34

https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/2681977-strach-o-jagra-kladenska-legenda-po-zaludnem-zakroku-zapas-na-slavii-nedohrala.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

No když to porovnám se zákrokem na Pekra v 5 tem finále a boj o extraligu tak tohle je teda výsměch psát o zaludnem zákroku. Každopádně když už tak takhle měl dostat Plekanec....

imbík

Luc2as and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 31/8/2021, 19:41

Podpis Menšíka je super počin, hlavně s ohledem na to co juniory letos čeká…

vn

ralff, FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 30/8/2021, 11:08

Ten žlutej dres pude dom

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 30/8/2021, 10:13

Dresy letos super. Za mě nejhezčí dresy po modernizaci (postupu do extraligy).

colorado44

Luc2as likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/8/2021, 21:22

Lázňator napsal:Co říkáte na dresy za mně dobrý

Hodně dobrý, hlavně že tam je klasické logo Wink
ralff
ralff

hadas (admin), Luc2as, FREDERIK, DUKLIČKA and Burberry like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/8/2021, 18:42

Co říkáte na dresy za mně dobrý

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/8/2021, 15:50

MichalDJ napsal:Blizi se konec srpna, tak jsem zvedavej kolik nam priklepnou v NSA
Brno bude zadat 300 jak na arenu, tak na na atletickou halu. Chtit z baliku 900 mega pro celou republiku 600 jen pro ne, to se Olini asi pos*** v kine :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/8/2021, 11:27

Blizi se konec srpna, tak jsem zvedavej kolik nam priklepnou v NSA

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/8/2021, 21:02

No na Brodě jsem nebyl, ale pán vedle po první třetině prohlásil, že Brod byl důstojnější soupeř. A docela věřím, protože naši byli všude o dva kroky dříve.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/8/2021, 20:47

ralff napsal:Prezentovalo se tady původně, že budeme hrát proti spusu Vienna Capitals, ale ze spusu jsou na soupisce dva hráči, zbytek týmu je ze záloh. Docela arogance od Vídně sem s něčím takovým přijet. Prověrka před sezonou úplně nulová.

Oni už v této sestavě hráli už v Hradci
Jaternička
Jaternička

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 26/8/2021, 19:25

Prezentovalo se tady původně, že budeme hrát proti spusu Vienna Capitals, ale ze spusu jsou na soupisce dva hráči, zbytek týmu je ze záloh. Docela arogance od Vídně sem s něčím takovým přijet. Prověrka před sezonou úplně nulová.
ralff
ralff

FREDERIK, Geofree, DUKLIČKA, MichalDJ and Duklis like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 26/8/2021, 13:24

Lázňator napsal:Béďa nevyvrátil že byl Maks na tréninku v Kladně pouze vyvrátil že v tuhle chvílu je s Kladnem dojednána nějaká dohoda

„Dementuji, že bychom byli blízko dohodě s Kladnem. K žádné dohodě nedošlo a ani jsem o žádné dohodě s Kladnem nejednal. Maksim Zhukov bude v nadcházející sezoně působit v klubu HC Dukla Jihlava.“ Bedřich Ščerban

tzn. že ani nebyl žádný důvod, aby Žukov s Kladnem trénoval. To, že něco nevyvrátil, to pořád všude podsouvá ten novinář.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 26/8/2021, 13:13

Béďa nevyvrátil že byl Maks na tréninku v Kladně pouze vyvrátil že v tuhle chvílu je s Kladnem dojednána nějaká dohoda

Naposledy upravil Lázňator dne 26/8/2021, 16:07, celkově upraveno 1 krát

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/8/2021, 12:54

Jj a nebo máme gólmana blázna, co si ještě po tréninku u nás dá ještě jeden po hoďce a půl cesty na Kladno, trefil by tam vůbec sám? Nebo si Jarda pro něj dojel osobně.....? 😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: