Diskuzní fórum
+43
pegy18
DukloGono
dobry_lovec
jajirk
Laďa
Hedgehog
Duklacek
miramare83
Excalibur
ondrej.n
Raddy007
karel granát
wortyr
Mišák
staříček
Kuba
colorado44
Geofree
J4u8
Vasoj84
hadas (admin)
Luc2as
FREDERIK
vn
mirason
krap
Burberry
MarkusHCD
Thoor93
mjrkk
Jaternička
olin
Kelt
HCDTOM
Lufa
sz108
Martynez
Siroko
richmonds
ralff
imbík
DUKLIČKA
Lázňator
47 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
No jestli budeme hrát tak jak proti vsetínu tak tři body doma.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Jinak dnes by byl bod dobrý, trochu nám to nastaví zrcadlo jak na tom jsme.
Jaternička- Posts : 1419
Forum Dukly a přitom je tady pořád řešený Jagr.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Obsedantně-kompulzivní_porucha
Jděte s tím Jágrem už do hajzlu
https://cs.wikipedia.org/wiki/Obsedantně-kompulzivní_porucha
Jděte s tím Jágrem už do hajzlu
Lufa likes this post
imbík napsal:Tak ani ne prohra v Kadani stačí gól Jágra a je tu živo. Škoda, že po výhře 3-0 nad Vsetínem se tu někteří vůbec nevyjádřili. Když dá JJ gól už by mu zase rozbalovali koberce. Nikdo nikomu neublížil. Bohatší Kladno zaslouženě Jihlavu přejelo a pro to hraje ELH. Ten článek ve sportu byl taky od nějakého fandy Dukly co hledá alibi
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-domaci-souteze-prvni-liga/395132/tlacenka-pro-jagra-sudi-pomohli-kladnu-zasadni-chyby-uznal-sindler.html
Když myslíš, že jsme kvůli tomu nepostoupili, neberu ti to .
HCDTOM- Posts : 776
Tak ani ne prohra v Kadani stačí gól Jágra a je tu živo. Škoda, že po výhře 3-0 nad Vsetínem se tu někteří vůbec nevyjádřili. Když dá JJ gól už by mu zase rozbalovali koberce. Nikdo nikomu neublížil. Bohatší Kladno zaslouženě Jihlavu přejelo a pro to hraje ELH. Ten článek ve sportu byl taky od nějakého fandy Dukly co hledá alibi
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-domaci-souteze-prvni-liga/395132/tlacenka-pro-jagra-sudi-pomohli-kladnu-zasadni-chyby-uznal-sindler.html
imbík- Posts : 3617
Raddy007 napsal:Prej Jardovi v Liberci za gól zatleskali, ale nevím jestli se to dá brát jako poklona. Já na jeho místě bych teda byl raději kdyby mě soupeř vypískal..
Tady zase vznikla atmosféra skrz Jágra. Politiku sem netaham, ale prostě je to legenda, pro nas hokej udělal obrovské množství, pomohl mnoha hráčům do nhl, pomohl mnoha lidem skrz charitu atd... já mu fandím, nemá to lehký, pořád nějaký dotazy, tak se třeba občas nějak blbě vyjádří. Dělá pro Kladno co může a že by nějak Dukle ublížil, to teda nevím v čem. Loni byli lepší ( výmluvy na nějaký tlačeni rozhodčím je alibismus). To, že vytváří tlak na rozhodčí svou přítomností, možná, ale to není jeho chyba. Realita taková, že oni elh hrají my ne. To, že jim to nejde je logicky, jdou z chance ligy a ještě bez baráže. Kor když čr nemá dostatek kvality ani na jednu profi soutěž, natož dvě, jak si chance liga hraje. Jágr má určitě svoje, ale že by Dukla byla v p*** kvůli němu? Je to tady přehnaný podle mě. Gól pěkný, tak to ocenim a tím to hasne. On taky nemůže za to, že při každý kravine je na netu. Jméno prodává, tak novináři píší. Možná kdyby se s takovou frekvenci ptali třeba našich hráčů, tak se dozvíme i větší hlody...
Lufa likes this post
Prej Jardovi v Liberci za gól zatleskali, ale nevím jestli se to dá brát jako poklona. Já na jeho místě bych teda byl raději kdyby mě soupeř vypískal..
Raddy007- Posts : 108
FREDERIK and miramare83 like this post
Lázňator napsal:Ten je zcela jasnej
Asi tak
Kuba and Siroko like this post
DUKLIČKA napsal:Dneska ani zitra se na televizi ani radio nepodivam a ani nezapnu internet.
Důvod??
J4u8- Posts : 21
Dneska ani zitra se na televizi ani radio nepodivam a ani nezapnu internet.
Pockej, az prohrajeme v Kadani ;-)DUKLIČKA napsal:Teda teda chlapci. My vyhrajem a tady mrtvo.
Siroko- Posts : 1206
Kuba and wortyr like this post
Teda teda chlapci. My vyhrajem a tady mrtvo.
Ja myslim ze je to druhy koleno rikal to tusim v priprave se mu to stalo..Lufa napsal:imbík napsal:Za mě mladé pušky. Juda, Brož. Jsou nahoru tak proto
Skořápka má pořád to koleno. Od zápasu se Vsetínem v loňském play off. Melenakovi to tenkrát ukončilo kariéru Hřebejk, snad Skořápka to nebude mít tak zlé.
Ještě pořád ? Hmm, tak to je docela blbý, v tomhle věku půl roku výpadek je pro fyzičku už hodně dlouhá doba. To se fakt špatně dohání.
Luc2as- Posts : 297
imbík napsal:Za mě mladé pušky. Juda, Brož. Jsou nahoru tak proto
Skořápka má pořád to koleno. Od zápasu se Vsetínem v loňském play off. Melenakovi to tenkrát ukončilo kariéru Hřebejk, snad Skořápka to nebude mít tak zlé.
Ještě pořád ? Hmm, tak to je docela blbý, v tomhle věku půl roku výpadek je pro fyzičku už hodně dlouhá doba. To se fakt špatně dohání.
Lufa- Posts : 1312
Za mě mladé pušky. Juda, Brož. Jsou nahoru tak proto
Dneska docela důležité 3 body, protože být po 2 kolech s nulou by nebylo nejlepší. Byť se zápasem k dobru.
Výkon nebyl špatný, ale je to první odehraný zápas, takže bych se držel nohama na zemi.
Výkon nebyl špatný, ale je to první odehraný zápas, takže bych se držel nohama na zemi.
ralff- Posts : 1547
Teda snažím se krotit nadšení, snad to nebude falešná forma. Nepustili jsme je teda ale téměř do ničeho, Robův nájezd Maximus Velký chytil a víc nic, postupně u nás přibývali šance, makali jsme až do konce, super! Hrozně vyrostli herně Mareš, Juda-Brož, nějak jsem nepochopil obrannou dvojici Bilčík Anttinevypadali dobře, při přesilovce se Antti bojí vystřelit no, jsou tam věci ke zlepšení, ale začátek výborný
Duklacek- Posts : 1104
FREDERIK likes this post
Já byl a jsem spokojen. První třetina naše, druhá jsme trošku polevili. Třetí naše.
Brožík to slušně nakopl, Vlasta Bilčík je fakt makáč nemusí být 7 zápas play off,aby dvakrát po sobě skočil do rány, paklíč to samé. Maxim super, prostě kliďas. Proti Brožíkovi neskutečny rozdíl. Snad ho těma SS nezkurvime.
U soupeře jsem si všiml Zemana a Jirky Říhy, ale Říhy spíše, že už nemá 26, ale 62 a taky že mu chybí kondice, rychle střídal a jakmile ne, tak sotva lezl.
Seman gól
Brožík to slušně nakopl, Vlasta Bilčík je fakt makáč nemusí být 7 zápas play off,aby dvakrát po sobě skočil do rány, paklíč to samé. Maxim super, prostě kliďas. Proti Brožíkovi neskutečny rozdíl. Snad ho těma SS nezkurvime.
U soupeře jsem si všiml Zemana a Jirky Říhy, ale Říhy spíše, že už nemá 26, ale 62 a taky že mu chybí kondice, rychle střídal a jakmile ne, tak sotva lezl.
Seman gól
Tak i statisticky potvrzeno, Vsetin 14 strel za cely zapas… UDH je koukam zase regulerne Kometa B, dneska celej utok od nich…
vn- Posts : 1857
Kdo nebyl prohloupil.
FREDERIK likes this post
Tak jsem myslel že toho Vsetín ukáže víc. Našinec jim nedovolil vůbec nic.
Lufa- Posts : 1312
Slusnej zapas, hlavne dozadu odmakanej! Vsetin skoro nic nemel a co ani, tak jistil Maximov
Škoda že nehraje Dvořák, v přípravě se mi líbil z obránců nejvíc
MichalDJ- Posts : 1031
Ja chtel vyrazit i pres ta opatreni, dokonce jsem letos po x letech poridil permici, ale doma mam lazaret, tak bohuzel dnes jen u mobilu
To sou počty jestli je teď 15:37 tak já + další v autě vyrážíme za 38 minut
Lázňator- Posts : 702
Je videt, ze ta navstevnost na stadionech neni zadna slava. Presto doufam, ze vetsina fanousku Dukly se i pres nepriznive podminky kousne a pujde Duklu podporit na stadion a tim ji podpori i financne. Je to potreba!
1. Litoměřice, plačky na tribunách, plačky na ledě
2. Přerov - i přes zákeřnou hru Goiše jsou každý rok nahoře s vyměněným kádrem
3. Velmi mizerně
4. Dukla. Vsetín. Slavia
2. Přerov - i přes zákeřnou hru Goiše jsou každý rok nahoře s vyměněným kádrem
3. Velmi mizerně
4. Dukla. Vsetín. Slavia
Duklacek- Posts : 1104
1 Kadaň, Sokolov
2 Vrchlabí, Kolín
3 dřív jsem uměl dobře, teď těžko říct
4 Vsetín, Slavie, Přerov, Poruba, Dukla
Hráči: Čagy, Bakus, Hubáček, Diviš
Obrana: Stříteský, Morava
Brankáři: Suchan, Svoboda
2 Vrchlabí, Kolín
3 dřív jsem uměl dobře, teď těžko říct
4 Vsetín, Slavie, Přerov, Poruba, Dukla
Hráči: Čagy, Bakus, Hubáček, Diviš
Obrana: Stříteský, Morava
Brankáři: Suchan, Svoboda
Ahoj!
1. Trebic (Vsetin)
2. Slavia (Sumperk, Kolin)
3. Na bruslich se udrzim ale neumim dozadu;)
4. Viteze ligy si netroufam tipovat, prvni tri po zakladu: Prerov, Vsetin, Vrchlabi (Dukla do sestky).
1. Trebic (Vsetin)
2. Slavia (Sumperk, Kolin)
3. Na bruslich se udrzim ale neumim dozadu;)
4. Viteze ligy si netroufam tipovat, prvni tri po zakladu: Prerov, Vsetin, Vrchlabi (Dukla do sestky).
miramare83- Posts : 1126
Útok - Bakus, Čagy, Hubáček, Důras, Ujčík
Obrana - Stříteský, Říha
Gólmani - Suchan, Svoboda
Obrana - Stříteský, Říha
Gólmani - Suchan, Svoboda
Excalibur- Posts : 638
HCDTOM and miramare83 like this post
Anketa
Nejoblíbenější hráči, které jste viděli naživo hrát za Duklu (Čistě hokejově).
Útok: Poukar, Bakus, kaňkovský, hlouch, Jeslínek
Obrana: Devečka, morava, vrabel.
Gólmani: sablik, suchan.
Vybral jsem spíš ty kolem roku 2000 a víc, spíš z té novější Dukly. Co vyberte vy?
Útok: Poukar, Bakus, kaňkovský, hlouch, Jeslínek
Obrana: Devečka, morava, vrabel.
Gólmani: sablik, suchan.
Vybral jsem spíš ty kolem roku 2000 a víc, spíš z té novější Dukly. Co vyberte vy?
Poruba
Šumperk
mizerně
Dukla,Vsetín,Přerov
Šumperk
mizerně
Dukla,Vsetín,Přerov
1. Třebíč
2. Šumperk
3. Trochu - v bráně se prý jen stojí
4. Vsetín, Poruba, Dukla
2. Šumperk
3. Trochu - v bráně se prý jen stojí
4. Vsetín, Poruba, Dukla
Luc2as- Posts : 297
Supr nápad s anketou
1.Ubrečenci z Třebíče(to jejich věčný fňukání mně leze krkem)
2.Benátky n/J - i když jsou farmou Liberce, a ti kluci jsou v podstatě hráči Liberce, tak mě jejich hokej baví a vzhledem k tomu, že mají každou sezonu v podstatě jiný tým a ty tahouny "ukradne" Liberec, tak si myslím, že hrají důstojnou roli v této lize.
a čestný diplom bych udělil Kadani - za vytrvalost - již minimálně 5 sezon jsou na odpis a dostávají nášupy, ale pořád se hrdě drží v lize
3.Bruslit umím, jak kvalitně to nemohu posoudit, ale hraji městskou ligu(teda letos doufám, že to začne) - nicméně ke vstupu na stadion je třeba prokázat bezinfekčnost - tak uvidíme, jak moc se toto nařízení bude kontrolovat.
4. Vítěz play-off: Dukla, a pořadí po zákl. části: 1.Vsetín, 2.Dukla, 3. Slavia
1.Ubrečenci z Třebíče(to jejich věčný fňukání mně leze krkem)
2.Benátky n/J - i když jsou farmou Liberce, a ti kluci jsou v podstatě hráči Liberce, tak mě jejich hokej baví a vzhledem k tomu, že mají každou sezonu v podstatě jiný tým a ty tahouny "ukradne" Liberec, tak si myslím, že hrají důstojnou roli v této lize.
a čestný diplom bych udělil Kadani - za vytrvalost - již minimálně 5 sezon jsou na odpis a dostávají nášupy, ale pořád se hrdě drží v lize
3.Bruslit umím, jak kvalitně to nemohu posoudit, ale hraji městskou ligu(teda letos doufám, že to začne) - nicméně ke vstupu na stadion je třeba prokázat bezinfekčnost - tak uvidíme, jak moc se toto nařízení bude kontrolovat.
4. Vítěz play-off: Dukla, a pořadí po zákl. části: 1.Vsetín, 2.Dukla, 3. Slavia
sz108- Posts : 378
Havirov
Sumperk, drive Vrchlabi, nez to tam zacal Dedek pachtovar s Pardubicema
Prumer
Vsetin, Prerov, Poruba
Sumperk, drive Vrchlabi, nez to tam zacal Dedek pachtovar s Pardubicema
Prumer
Vsetin, Prerov, Poruba