Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+43
pegy18
DukloGono
dobry_lovec
jajirk
Laďa
Hedgehog
Duklacek
miramare83
Excalibur
ondrej.n
Raddy007
karel granát
wortyr
Mišák
staříček
Kuba
colorado44
Geofree
J4u8
Vasoj84
hadas (admin)
Luc2as
FREDERIK
vn
mirason
krap
Burberry
MarkusHCD
Thoor93
mjrkk
Jaternička
olin
Kelt
HCDTOM
Lufa
sz108
Martynez
Siroko
richmonds
ralff
imbík
DUKLIČKA
Lázňator
47 posters

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro ralff 28/10/2021, 16:30

Lázňator napsal:Tak je v Hradci nebo na Spartě v tom je taky bordel

U obou. Asi v Hradci teď není prostor pro dalšího brankáře, tak se vyjednal další střídavý start do Sparty. ... s poznámkou, že po dohodě s Hradcem. Pokud má u nás dohodu, že si zachytá TELH, tak to musíme zařídit jak to jde. Aspoň si tam trochu vyčistí hlavu Smile
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 28/10/2021, 16:24

Tak je v Hradci nebo na Spartě v tom je taky bordel

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/10/2021, 15:43

Žukov na střídavé starty do Sparty. Tak snad na oplátku přijde nějaký bek.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/10/2021, 12:44

Taky me dostala nejaka mlada holcina, kyera tam porvavalo neco na Matejicka (mona byla steknyhoveku :-) ). Nechapu. Ten kluk se toho pritom zhostil celkem dobre. Navic jak utocnici videj mladyho obrance s kosikem, tak ten forceking je jeste doternejsi a o to to mel tezsi.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 28/10/2021, 08:41

miramare83 napsal:Mno... Vcera to byl proste nefalsovanej adrenalin, srovnatelnej se seskokem na gume nebo tak...
Jedno je jisty - ten mancaft silu ma, a kdyz chce tak to jde, protoze 1:5 otocit taky neni jen tak! Otazka tedy zni, proc to kluci v nekterych pasazich tak hrozne posiraj... Mala koncentrace? Maly nasazeni? Proc? Levi ani lini nejsou, kdyz to pak dokazou otocit. Je to nejspis jen o hlavach, mozna naky specialni pohovory by pomohly, nevim...
Takze za ten obrat diky, to se jen tak nevidi, ale bohuzel ty udesy predtim taky ne:( A melo by se zacit od presilovek, protoze to uz byl az masochismus, a uchylky do hokeje nepatri! 😬😃 Proste cokoliv v nich zkusit zmenit (doma), neni se ceho bat, horsi to byt nemuze...

tohle byl Šumperk...s ním se do takové situace ani neměli dostat. To za prvé. Za druhé si nemyslím, že by -4 otočili se zkušenějším a lepším týmem, který se nesesype když rozdíl padne jen na -3

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 28/10/2021, 08:25

Mno... Vcera to byl proste nefalsovanej adrenalin, srovnatelnej se seskokem na gume nebo tak...
Jedno je jisty - ten mancaft silu ma, a kdyz chce tak to jde, protoze 1:5 otocit taky neni jen tak! Otazka tedy zni, proc to kluci v nekterych pasazich tak hrozne posiraj... Mala koncentrace? Maly nasazeni? Proc? Levi ani lini nejsou, kdyz to pak dokazou otocit. Je to nejspis jen o hlavach, mozna naky specialni pohovory by pomohly, nevim...
Takze za ten obrat diky, to se jen tak nevidi, ale bohuzel ty udesy predtim taky ne:( A melo by se zacit od presilovek, protoze to uz byl az masochismus, a uchylky do hokeje nepatri! 😬😃 Proste cokoliv v nich zkusit zmenit (doma), neni se ceho bat, horsi to byt nemuze...

miramare83

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 27/10/2021, 23:50

Jak píše imbík...
Emoce jsou pochopitelný za toho stavu, taky na zápasech nadávám...
Ale byl jsem mimo domov a po druhé třetině jsem dorazil domů. První úžas přišel, když jsem otevřel livesport a viděl stav utkání a 3 inkasované góly při naší přesilovce - to je opravdu unikátní počin...
A druhý úžas přišel, když jsem otevřel fórum a viděl, jak se zde projevuje uživatel pegy18...to byl snad ještě větší šok...
Též jsem byl rozezlen, co náš mančaft předvádí, ale takhle se vyjadřovat k vlastním hráčům, to je taky unikát Shocked
Fandíš vůbec Dukle, nebo jen sedíš za klávesnicí a napříč internetem si vyléváš zlost v diskuzích??
Měl/a by ses zamyslet...

Jinak k zápasu...1. minuta dobrý, 2.-38. strašný a zbytek dobrý Very Happy
pochvala hráčům za nesložení zbraní a i díky tomu, že se Šumperk zalekl 3 bodů bereme nakonec šťastné 2 body...
Ale věcí k zamyšlení a rozebrání je tam více než dost...takže nasadit rukavice a vzhůru do práce...
některé bych se nebál posadit i více než na jednu třetinu - Illéš, Harkabus, Fronk...
nicméně náhradu za ně nemáme, juniory asi dávat nechceme, takže patrně budou hrát i nadále...

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/10/2021, 23:11

Ok emoce je jedna věc to bych bral. Sám jsem letos v derby s Třebíči nadával třeba na Koláře na hokeji,ale abych při špatném vývoji zápasu nadával do prodejnych prasat a zasranych komediantů, posílal hráče na Ural těžit uhlí a podobně. To jsem nenadával ani Plekancovi a to v současném hokeji v ČR není snad zakeřnějšiho šmejda pro mě. Natož vlastním hráčům kterým fandím nebo přeju úspěch....

Prostě tímhle ta objektivita na zdejším fóru jen utrpěla další hřebíček... když se prohrává má každý názor a když se vyhraje tak názor není? 🤔

PS: hráčů se nezastavam, dostat od Šumperku doma pět gólů a z toho tři ve vlastní přesilovce je ostuda s tím souhlasím, ale i tak se snažím být trošku člověk a mít nějaký respekt.

imbík

karel granát, ralff, FREDERIK and colorado44 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/10/2021, 22:19

Inkasovat třikrát v jednom zápase ve vlastní přesilovce se kdysi podařilo Kometě. Tuším, že ta sezona než koupili extraligu ze Znojma.

Každopádně, ten konec 1. třetiny a celá druhá, tak to byla jedna velká ostuda. Jsme se normálně sesypali. Naštěstí se včas zase probrali a ten nevídaný kolaps trochu narovnali tím též málo vídaným vyrovnáním z 1:5 na 5:5.

A jak se tu po druhé třetině ozývala kritika na trenéry, tak ukázali že se nebojí udělat vítr a pořádně do sestavy během zápasu zasáhnout. Asi byla v kabině pořádná bouřka i z hodnocení to bylo cítit ve větě "Ti, kteří zápas takto dohráli, dostanou zítra volno, ..."

A ještě jedno pozitivum, že za to ve třetí třetině vzali mladíci.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/10/2021, 21:43

Nejde o to že by se prohrálo s nějakým Šumperkem, už jsme rupli s většíma joudama ale jde o to co jsme předvedli v prvních dvou třetinách. V první třetině hrajeme 5 minut přesilovky 5:3 . Jediný co lze považovat za úspěch je to, že se nikdo z našich při tom nezranil. Druhá třetina - to, že občas dostaneš gól ve své přesilovce se stane . Ale třikrát za třetinu ?? tvl, to je snad rekord v historii hokeje. Jak někdo psal níž, jen díky tomu že se Šumperk zesral z toho že by mohl vyhrát, nám dovolilo bodovat.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/10/2021, 21:35

Ještě bych zmínil to arogantní pruhovaný hovado za to vyloučení na začatku prodloužení.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/10/2021, 21:31

Já šel dneska rovnou na pivo. Tohle fakt nemám zapotřebí. Minule s Havířovem stačilo, že borci jdou den před zápasem zachlastat... Pak jsou po totálním propadáku úplně v pohodě.

Já bych zalezl domů a nikoho nechtěl vidět po takové ostudě.

Dneska jsem to neviděl, ale 5 gólů v soupeřově přesilovce je absolutní hrůza. No a teď zase na pivko v klídku a pohodě. Nechal bych je jezdit na ledě jako svého času Herb Brooks ;-)
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 27/10/2021, 21:24

imbík napsal:No někteří jedinci zde na fóru by se měli začít modlit, aby už nebyla další pandemie a nouzový stav.  Tolik nadávek a histerických záchvatů 🙆 to spíš vypadá jak na nějaký venkovský zábavě, kdy čekáš jen jak ti někdo sáhne na starou a můžeš startovat🙆
Ještě jedna věc je zajímavá. Musíme ostudně prohrávat, aby se zde začalo trošku psát. Kdyby výsledek po dvou třetinách byl obráceně budou zde jeden dva příspěvky jinak nic. Dneska jsem nestíhal číst. 😁👍
No a ke hře. Já naštěstí viděl jen ty naše góly, od stavu dva pět. Ale plusem je, že seděl Illes a Harkabus těm to fakt nejde a že konečně a to opakují konečně dostali víc prostoru Brož a Juda. Však to byla lajna která něco vždycky vymyslela. Proč je nepostavime i na přesilovku??? No a obraná hra  celého týmu je k zamyšlení tři góly při vlastní přesilovce zavání ne špatnými obránci, ale, že celá pětka někde něco podcenila, nebo se na to vy.... v útočném nebo středním pásmu. Takže nevím, ale za mě dokud se nesrovname do zadu celý tým budeme dostávat tolik gólů a jen beci. 🙆 Dva body asi jediný pozitivum, i když se Šumperkem? To už chybí jen v sobotu nechat nějaký bod(y) v Kadani 🙆 která je zatím bez bodu.

To je přece v pořádku Smile
Pokud Dukla jihlava vede nad šumperkem, tak je to normální. Pokud ne, tak ostuda a vyvolává to emoce. Hrát v Dukle je ještě občas nevděčné, ikdyž si možná na něco víc můžeme už jen hrát, bohužel. Ale jak mile nám budou takové výsledky jedno, tak Dukla skončila i v našich očích a toho se dožít nechci

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/10/2021, 21:17

Ty krávo teď mi spadla brada. Odcházel jsem za stavu 3:5 pro Šumperk, teď kouknu a ono 6:5 po nájezdech. Po té mizérii ze druhé třetiny, klobouk dolů. A pak, že to nejde.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 27/10/2021, 21:16

Lufa napsal:Jediný pozitivum na dnešní hře je klasicky nádhernej nájezd Čagyho. Jinak nic Evil or Very Mad
......no a ještě stažení ve 3 třetině Harkabuse , Illese a Semana 😤 No a skvělí výkon Brože a Judy , ty hráli vážně parádně a myslím , že i díky jim a samozřejmě Cagymu zápas dopadl tak jak dopadl 😔😉 , jinak v tom mancavtu je něco špatně no 😔 , když například vidím takového Nika , tak je mi zle , to byl taky asi omyl 😔 Jinak po dnešku 2 body více jak dobrý 🙄

Vasoj84

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 27/10/2021, 21:10

Po nejhrůznější třetině za 10 let se konala letošní nejcennější výhra! Za mě nakonec dobrý. Přeji klidnou noc.

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/10/2021, 21:08

No někteří jedinci zde na fóru by se měli začít modlit, aby už nebyla další pandemie a nouzový stav. Tolik nadávek a histerických záchvatů 🙆 to spíš vypadá jak na nějaký venkovský zábavě, kdy čekáš jen jak ti někdo sáhne na starou a můžeš startovat🙆
Ještě jedna věc je zajímavá. Musíme ostudně prohrávat, aby se zde začalo trošku psát. Kdyby výsledek po dvou třetinách byl obráceně budou zde jeden dva příspěvky jinak nic. Dneska jsem nestíhal číst. 😁👍
No a ke hře. Já naštěstí viděl jen ty naše góly, od stavu dva pět. Ale plusem je, že seděl Illes a Harkabus těm to fakt nejde a že konečně a to opakují konečně dostali víc prostoru Brož a Juda. Však to byla lajna která něco vždycky vymyslela. Proč je nepostavime i na přesilovku??? No a obraná hra celého týmu je k zamyšlení tři góly při vlastní přesilovce zavání ne špatnými obránci, ale, že celá pětka někde něco podcenila, nebo se na to vy.... v útočném nebo středním pásmu. Takže nevím, ale za mě dokud se nesrovname do zadu celý tým budeme dostávat tolik gólů a jen beci. 🙆 Dva body asi jediný pozitivum, i když se Šumperkem? To už chybí jen v sobotu nechat nějaký bod(y) v Kadani 🙆 která je zatím bez bodu.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 27/10/2021, 20:45

Měli víc štestí jak umu, takovou sračku co předvedli.

staříček

MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/10/2021, 20:36

Jediný pozitivum na dnešní hře je klasicky nádhernej nájezd Čagyho. Jinak nic Evil or Very Mad

Lufa

FREDERIK, MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 20:34

Jaternička napsal:školy nemám, tak může mi někdo vysvětlit vyloučení Eliáše?

Ja skoly mam taky nevim Very Happy Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/10/2021, 20:34

Obávám se aby hodnocení nebylo jak jsme to nakonec dobře zahráli
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/10/2021, 20:17

školy nemám, tak může mi někdo vysvětlit vyloučení Eliáše?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 27/10/2021, 20:13

"O přestávce jsme si něco řekli a pak dokázali, že hokej hrát umíme"...naštěstí se Šumperk začal brutálně bát o výsledek, takže má velkou zásluhu na tom obratu. Trochu náplast pro ty, co přišli a vydrželi.
Tudíž vše zůstane při starém

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dobry_lovec 27/10/2021, 20:11

zábavný utkání

dobry_lovec

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 27/10/2021, 19:54

Ku.va ať rozhodčí přestane draky vylučovat, takhle nevyrovname když budem hrat furr presilovky

colorado44

Martynez likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 19:35

ralff napsal:
Lufa napsal:Co na to napsat a nepoužít moc sprostý slova -  Fakt by mě zajímalo co dělají na trenincích. Teda jestli vůbec nějaký mají.  Chtělo by to zase nějakej covid aby ta banda šmatlavých lemplů  táhla opět do fabrik. Chtít se živit hokejem a přitom mít problém i s nahrávkou hraničí s drzostí. Nejvyšší čas Ujčíka s celou tou jeho koncepcí kopnout do prdele, je za to zodpovědnej. V jedný třetině dostat 3 góly při vlastních přesilovkách to už musí bejt tým složenej opravdu z hodně velkých kokotů !!

Za tohle trenéři nemohou. Hrajou s tím co mají. Minule jsme dali 4 přesilovky, to znamená, že je jakž takž umíme. Ale, když se nemůžeme opřít o obranu, tak se těžko hraje.A  když soupeř hraje takhle na brejky a obránci nepodrží modrou, tak to vypadá tak jak to vypadá. Nevím už kolik zápasů za sebou hrajeme na 6 obránců. Mluví se o tom, že je potřeba posílit aspoň střídavým startem. Neděje si nic. To je ten hlavní problém.  

Ano minule jsme dali 4 goly z presilovky, ale poloamaterum co chodej jeste do prace

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 19:32

Tohle neni Dukla, tohle je parta borcu co se sli vyprdet na rybnik

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/10/2021, 19:22

Vina treneru je to taky, protoze to jak pojimame presilovky a jaky jsou z toho prusery, to je i otazka taktiky. A kdyz na to vsichni jen dokola cumi a nikdo neprijde s nicim novym, tak je to taky spatne.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 27/10/2021, 19:22

Je mi smutno s toho co ted Dukla hraje , tohle je na snížení platů ,jenonomže na to je Bedřich posera.

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 27/10/2021, 19:21

MichalDJ napsal:
ralff napsal:Víte, co? Všechno špatný pro něco dobrý. Už bylo potřeba dostat takhle strašně napráskáno. A tím spíš, že to je doma od Šumperka. Problémů tady je víc než dost a nikdo je neřeší.  Třeba se teď přestane kecat a začne se něco dít.

no nevim, nejak tomu neverim, jsem zas zvedavej na Pepika, jak se bude bit v prsa ze tohle uz se nestane...
Hele rád bych tomu věřil , ale jak známe Bedřicha a jeho chladnou hlavu , tak to mu osobně moc nevěřím 🙄😔 , ale je mi smutno , to jako jo , doma dostávat takové nálože doma? Jako sorry , ale doma musejí žrát led i kdyby nechtěli a pokud nechtějí nebo na to prostě nemají ,dobře , ale potom pryč s nima 👎 Ujčíka žáky nechápu co tam pořád mixuje že sestavou proč nenechá Cagyho s Lichancem po spolu když jim to fungovalo? Nasere tam Pepeho , nic proti němu , ale ten tak max do 4 brázdy a max na přesilovku , Havrankovi to taky maximálně znechutí ve 4 brázdě , další věc proč serou marnyho Cachnina do 2 brázdy , to vypadá jako by si to starej ,,magor" vybrecel nebo co🤮 Sorry, ale znám ho z hokeje a je to vážně vylizlo 😤🤮 , no nic už po několikáté ač nerad říkám , pokud se nezačne něco dít , hlavně v obrany fázi , tak bude zle !!!!!!!!

Vasoj84

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/10/2021, 19:21

ralff : Tak že dostaneme 3 góly v naší přesilový (ne)výhodě + katastroficky sehraný naše přesilovky 5 na 3 nebude přece vina v tom, že hrajeme na šest obránců.
Dneska se jen ukazuje jak by zápasy normálně vypadaly kdyby tu nebyl Žukov, protože ten dneska taky nemá svůj den.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/10/2021, 19:17

Co se děje? Nemáme obránce !!!!!!!

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 27/10/2021, 19:15

ehm, tak dvě minuty před koncem 2/3 to zapnu, že si dokoukám utrápenou, povinnou výhru...dost šok to skore, ale zase jsem viděl náš náhodný gol :-) Nejspíš je to druhá fáze prohlášení, ať fanoušci na hokej nechodí. Takový způsob, jak odradit ten zbytek, kterým to nestačilo říct Very Happy

Se obávám, že ani Brošovi se nebude chtít to naše áčko převzít, navíc když se mládeži celkem daří, tak proč by ze sebe dělal blbce.

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/10/2021, 19:14

Tenhle pristup a amaterismus je hoden tak druhe ligy…ty borci to maji uplne u pr…uz se tesim jak se zas bude Skorepa nekomu omlouvat. Tohle je proste vysmech a plivnuti do ksichtu i tem par lidem co tam jeste chodi…

vn

FREDERIK, MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/10/2021, 19:12

Lufa napsal:Co na to napsat a nepoužít moc sprostý slova -  Fakt by mě zajímalo co dělají na trenincích. Teda jestli vůbec nějaký mají.  Chtělo by to zase nějakej covid aby ta banda šmatlavých lemplů  táhla opět do fabrik. Chtít se živit hokejem a přitom mít problém i s nahrávkou hraničí s drzostí. Nejvyšší čas Ujčíka s celou tou jeho koncepcí kopnout do prdele, je za to zodpovědnej. V jedný třetině dostat 3 góly při vlastních přesilovkách to už musí bejt tým složenej opravdu z hodně velkých kokotů !!

Za tohle trenéři nemohou. Hrajou s tím co mají. Minule jsme dali 4 přesilovky, to znamená, že je jakž takž umíme. Ale, když se nemůžeme opřít o obranu, tak se těžko hraje.A když soupeř hraje takhle na brejky a obránci nepodrží modrou, tak to vypadá tak jak to vypadá. Nevím už kolik zápasů za sebou hrajeme na 6 obránců. Mluví se o tom, že je potřeba posílit aspoň střídavým startem. Neděje si nic. To je ten hlavní problém.
ralff
ralff

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/10/2021, 19:11

Neomluvitelné vy prodejné prasata... Bedřichu vyhoď ty dva somráky co tomu týmu dají hovno, jsou to lemry líný a Viktore ty se vyser na ten tvůj ofenzivní zasranej hokej když to nenese ovoce, akorát jsme bitý z brejků , nemáme obranu na hurá hokej, tak běž do hajzlu...

pegy18

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 19:11

Treba napadne hodne snehu, strecha se propadne a budeme hra vsechny zapasy venku a vsechno vyhrajeme Very Happy Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/10/2021, 19:09

Teď jsem to zapnul, co se to děje? 🤔🙆

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 19:07

ralff napsal:Víte, co? Všechno špatný pro něco dobrý. Už bylo potřeba dostat takhle strašně napráskáno. A tím spíš, že to je doma od Šumperka. Problémů tady je víc než dost a nikdo je neřeší.  Třeba se teď přestane kecat a začne se něco dít.

no nevim, nejak tomu neverim, jsem zas zvedavej na Pepika, jak se bude bit v prsa ze tohle uz se nestane...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 19:06

Na tohle ja jezdit a marnit svuj cas nebudu

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/10/2021, 19:06

Víte, co? Všechno špatný pro něco dobrý. Už bylo potřeba dostat takhle strašně napráskáno. A tím spíš, že to je doma od Šumperka. Problémů tady je víc než dost a nikdo je neřeší. Třeba se teď přestane kecat a začne se něco dít.
ralff
ralff

colorado44 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/10/2021, 19:05

Neni to nakej rekord Chance ligy v poctu obdrzenych branek pri vlastni presilovce? Toto uz opravdu neni snad ani omluvitelny, ja nevim jak si to tam kdo predstavuje v ty Dukle, ale normalni to teda neni, to je na celkovou tymovou psychoanalyzu! Ostuda jak blazen...

miramare83

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/10/2021, 19:04

Co na to napsat a nepoužít moc sprostý slova - Fakt by mě zajímalo co dělají na trenincích. Teda jestli vůbec nějaký mají. Chtělo by to zase nějakej covid aby ta banda šmatlavých lemplů táhla opět do fabrik. Chtít se živit hokejem a přitom mít problém i s nahrávkou hraničí s drzostí. Nejvyšší čas Ujčíka s celou tou jeho koncepcí kopnout do prdele, je za to zodpovědnej. V jedný třetině dostat 3 góly při vlastních přesilovkách to už musí bejt tým složenej opravdu z hodně velkých kokotů !!

Lufa

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 19:04

zacina to pristupem nekterych hracu na lede, pres trenery, kteri nejsou pripravit muzstvo na zapas, pres ten nadutej ksicht Lysej, kterej ma 5 funkci a zadnou nedela poradne az po neschopnej management sehnat aspon hrace do pole , o kvalitnich hracich ani nemluvim

Naposledy upravil MichalDJ dne 27/10/2021, 19:05, celkově upraveno 2 krát

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/10/2021, 19:03

Vy jste kopyta že z vás bliju!! Niko s Kowalczykem vy táhněte na Ural a dolujte uhlí že se z vás bude kouřit čuráci!! A Bilčíku ty primadono, ty zarostlá máničko, táhni na pracák a šupajda k popelářům!!

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/10/2021, 19:01

Já bych nebyl tak kritický, máme celkem pěkný dresy a hymna se taky povedla.
Jaternička
Jaternička

Siroko, MichalDJ, Vasoj84 and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/10/2021, 18:57

Zkurvysini bastardi, běžte v noci jezdit bazény jak za Pittnera a fárat vy blbci!!!!

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/10/2021, 18:53

Debakl doma se Šumperkem? Ach....kurňa borci bojovat. Mad
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/10/2021, 18:52

Ostuda, nic vic...to zas muze Ujcik brecet ze souper sem prijel hrad dobre

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/10/2021, 18:50

Pánové jste zasraní komedianti co si utahují z lidí, hanba všem, před pár lety to byla Dukla, dnes už akorát několikátým rokem tahle parta kurví jméno dobré značce českého hokeje... Běžte do prdele...

pegy18

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: