Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
miramare83- Posts : 1125
imbík- Posts : 3617
jajirk likes this post
Machů se mi včera líbil. Ale na pár zápasů to je taková posila neposila.
ralff- Posts : 1547
Duklacek napsal:Ještě poznámka ke včerejším buly, samozřejmě Lichanec v nich má podstatně menší praxi a zkušenosti, na důležitá buly velmi chybí Skořápka
Včera nás to stálo prodloužení a s tím ten aspoň 1 bod. V tom závěru byly buly klíčové a nám se vůbec nepodařilo rozehrát.
Duklacek- Posts : 1104
miramare83 likes this post
HCDTOM- Posts : 776
jajirk napsal:Ok, moje jediná povinnost je platit. S tím budu souhlasit, pokud budu vidět nějakou činnost a ne rok mrtvý stránky, takže nemám vůbec ponětí, kam ty peníze míří. Ok, trvalý příkaz není opravdu problém ( I když třeba já platil vždy vše najednou 1xročně) ale věřím, kdyby existovalo jednoduché připomenutí platby, tak platí lidí daleko víc. Kolik je vůbec teď členů? To taky rok nikdo neaktualizoval.Kelt napsal:Pár informací ke Spolku fanoušků HCD. Pokud jde o to placení, je pravda, že se to mělo připomínat. Na druhou stranu je to jediná povinnost každýho člena. Nevidím problém si to pohlídat, nejjednodušší je trvalej příkaz. V placení budou určitý změny, aby se zjednodušila kontrola. Bude se o tom hlasovat, měla bejt členská schůze, vypadá to, že kvůli opatřením budem všechno řešit přes počítač.
Pokud jde o částku pro Duklu, samozřejmě se bude odsouhlasovat. Myslím, že pude o hodně slušnou podporu.
Kam by ty peníze šly? Zrovna tohle je hned na úvodní stránce. Velká část Dukle, menší část sportovcům ze sociálně slabších rodin.
Kelt- Posts : 384
Trenéři to zhodnotili celkem objektivně .
PS: Zítra má Zlín poslední šanci se dostat z jistého sestupu. Ale nevěřím, že to dá.
hadas (admin) and vn like this post
Duklacek napsal:Lysý dostal pukem..
Výkon nic moc, ale totálně okleštěná sestava, takže se to dá pochopit.
Moc se mi nelíbí Seman poslední zápasy, při přesilovkách neumíme nic jiného, než to házet odevšud na Harkyho
treba se m rozsviti
MichalDJ- Posts : 1031
Naposledy upravil miramare83 dne 6/11/2021, 19:36, celkově upraveno 1 krát
Výkon nic moc, ale totálně okleštěná sestava, takže se to dá pochopit.
Moc se mi nelíbí Seman poslední zápasy, při přesilovkách neumíme nic jiného, než to házet odevšud na Harkyho
Duklacek- Posts : 1104
FREDERIK napsal:Zbytečná cesta pro předčasnou předvánoční nadílku a to né bodů, ale gólů v naší síti. Obrana žádná a útok taky zůstal asi ještě v Jihlavě, nevím nač máme kvalitního brankáře a obrana nikde
I když je pravdou, že od 2 třetiny se obrázek hodně změnil a klobouček dolů před aktuální sestavou a hlavně jejich nasazením. Ať už to dopadne jakkoli
FREDERIK- Posts : 237
Vasoj84- Posts : 334
imbík, MichalDJ, Vasoj84 and jajirk like this post
MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn, Vasoj84 and miramare83 like this post
FREDERIK- Posts : 237
Vasoj84 likes this post
vn- Posts : 1856
Vasoj84 likes this post
vn, FREDERIK, Vasoj84, Raddy007 and miramare83 like this post
Ok, moje jediná povinnost je platit. S tím budu souhlasit, pokud budu vidět nějakou činnost a ne rok mrtvý stránky, takže nemám vůbec ponětí, kam ty peníze míří. Ok, trvalý příkaz není opravdu problém ( I když třeba já platil vždy vše najednou 1xročně) ale věřím, kdyby existovalo jednoduché připomenutí platby, tak platí lidí daleko víc. Kolik je vůbec teď členů? To taky rok nikdo neaktualizoval.Kelt napsal:Pár informací ke Spolku fanoušků HCD. Pokud jde o to placení, je pravda, že se to mělo připomínat. Na druhou stranu je to jediná povinnost každýho člena. Nevidím problém si to pohlídat, nejjednodušší je trvalej příkaz. V placení budou určitý změny, aby se zjednodušila kontrola. Bude se o tom hlasovat, měla bejt členská schůze, vypadá to, že kvůli opatřením budem všechno řešit přes počítač.
Pokud jde o částku pro Duklu, samozřejmě se bude odsouhlasovat. Myslím, že pude o hodně slušnou podporu.
jajirk- Posts : 161
Lufa napsal:Imbík - jakej ZÁKLADNÍ rozpočet ? I ničem takovým se tam BŠ nezmiňuje. Obzvlášť když hodnotí minulou sezonu.
Ještě jednou a naposled to zkusím. Krap tu psal o Olomouci a nějakých padesát pět mega a že Dukla měla v ELH nějakých 20-30 max. Já jsem psal, že to bylo minimálně o deset mega víc rozhodně o tom jsem přesvědčen. BS tvrdil, že 19 mega bylo na základní odměny hráčům A-týmu. Tudíž jeden klub uvádí nějaké číslo a druhý klub úplně jiné číslo. Takže každý tým uvádí něco jiného. Olomouc mluví o rozpočtu na klub, Béďa o rozpočtu na platy a týmu. Z jakých důvodu Bedřich uvádí jen tohle číslo nevím. Bavíme o sezóně kdy oba kluby hrály stejné soutěže a tudíž ty rozpočty se mohou srovnávat.....
vn likes this post
Lufa napsal:Tak ono je potřeba v první řadě hlavně pochopit tu zásadní věc, že to očkování nikoho neochrání před Covidem ale může mu podstatně snížit těžkej průběh nemoci.
Mám zdravotnické vzdělání, o vakcíně diskutovat nebudu, každého soukromá věc, jak se rozhodne.
Ale to co píšeš, to si myslíme dnes a tady je doslovná citace, co tvrdil v únoru Chlíbek o Astra Zeneca:
„Člověk, který dostane tuto vakcínu má v uvozovkách stoprocentní jistotu, že i kdyby onemocněl covid-19 rozhodně to nebude závažný průběh kvůli kterému by skončil v nemocnici a rozhodně na covid nezemře. To je dost důležité číslo,“ uvedl Chlíbek. To podle něj platí pro všechny věkové skupiny.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-19-nakazeni-koronavirus-v-cesku-zdravi-opatreni.A210222_075439_domaci_kzem
Pravdu neměl.
Já jen, že za pár měsíců můžeme slyšet třeba něco dost jiného a v nějakých soudech bych byl opatrný.
krap- Posts : 106
imbík, vn and FREDERIK like this post
Lufa- Posts : 1312
FREDERIK likes this post
Lufa- Posts : 1312
ralff, Kuba, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Siroko napsal:Tento tvuj nazor je bohuzel jen dusledek neohrabaneho nuceni lidi do ockovani. Primarni duvod kazdehi by mel byt ten, ze velou prookovanosti zamezime prehlceni nemocnic a tim vyssi umrtnosti. Takiva situace samozrejme prinese i dalsi velke utahovani sroubu v zivote a to nechce nikdo. Ja se taky nechal ockovat, ne pro to,ze bych mel ve svym veku strach z covidu nebo z toho mel nejaky vyhody, ale kvuli nejaky elementarni spolecensky spoluzodpovednosti.imbík napsal:No ono už tohle o všem vypovídá. Nechat se očkovat jen proto, abych někam mohl respektuju a nemám problém s těmi, kteří šli na očkování kvůli zdraví a nebo věří tomu, že to ochrání jejich zdraví, případně výkon práce, ale nechat se očkovat jen kvůli tomu, že abych mohl na dovču nebo někam za zábavou vakcínou které tu je pár měsíců a evidentně nefunguje jak na začátku bylo slibováno mi přijde k zamyšlení....
Pro mě jsou zase neohrabani ti naočkování, nemusí do karantény, nemusí se testovat, nemusí nosit respirátory ani roušky a přitom to přenáší úplně stejně jako neočkovaný, co hůř díky mírnějším příznakům to roznáší a odnese to ten neočkovaný, toho to škrábne.
No a jako důkaz stačí tady příspěvek staříčka. Já očkován nejsem, ale nikde nelezu, nosím všude respirátor a ruce mám rozpraskaný od dezinfekce
FREDERIK likes this post
Tento tvuj nazor je bohuzel jen dusledek neohrabaneho nuceni lidi do ockovani. Primarni duvod kazdehi by mel byt ten, ze velou prookovanosti zamezime prehlceni nemocnic a tim vyssi umrtnosti. Takiva situace samozrejme prinese i dalsi velke utahovani sroubu v zivote a to nechce nikdo. Ja se taky nechal ockovat, ne pro to,ze bych mel ve svym veku strach z covidu nebo z toho mel nejaky vyhody, ale kvuli nejaky elementarni spolecensky spoluzodpovednosti.imbík napsal:No ono už tohle o všem vypovídá. Nechat se očkovat jen proto, abych někam mohl respektuju a nemám problém s těmi, kteří šli na očkování kvůli zdraví a nebo věří tomu, že to ochrání jejich zdraví, případně výkon práce, ale nechat se očkovat jen kvůli tomu, že abych mohl na dovču nebo někam za zábavou vakcínou které tu je pár měsíců a evidentně nefunguje jak na začátku bylo slibováno mi přijde k zamyšlení....
Siroko- Posts : 1206
karel granát, Kuba and DUKLIČKA like this post
staříček- Posts : 527
imbík, vn and FREDERIK like this post
vn and FREDERIK like this post
Kelt- Posts : 384
vn napsal:No nic, tak jak vidno se ani s permicí na hokej po dnešku už nedostanu, fraška jménem covid pokračuje…
Jakápak fraška?? Prostě se nech naočkovat. Tahle nesmyslná rebelie proti očkování už mě nebaví. A škodí to všem a všemu. A ne nabys mohl chodit na hokej, aby všichni mohli chodit vklidu na hokej a vůbec kam chtějí.
karel granát and Kuba like this post
Siroko- Posts : 1206
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20