Diskuzní fórum
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Siroko- Posts : 1206
Thoor93- Posts : 102
Luc2as and jajirk like this post
Slušnej fanklubwortyr napsal:DUKLIČKA napsal:Sedim v práci pusteny radio a od rana jenom jagr jagr jagr jagr jagr jagr
Pozor, až půjdeš na hajzlík:
Lufa- Posts : 1312
MarkusHCD- Posts : 1924
vn, ralff, Vasoj84 and wortyr like this post
DUKLIČKA napsal:Sedim v práci pusteny radio a od rana jenom jagr jagr jagr jagr jagr jagr
Pozor, až půjdeš na hajzlík:
wortyr- Posts : 52
DUKLIČKA- Posts : 1624
Dobrej rozhovor. Má normální a hlavně nestrannej nadhled.richmonds napsal:tady ho někteří nemusí(osobně nevím proč), mě třeba chyběl jako komentátor protože prostě řekne, co si myslí...a tak nějak si koukám myslí co my :-)
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/milan-antos-jaromir-jagr-kladno-prvni-liga.A210429_074144_hok_1liga_rmp
wortyr likes this post
Pecka Hovada jedny protekcni...jahed napsal:Dnes se hraje 7. finále Chance ligy nazvané Kladenská férovka s diváky.
Vážené dámy a vážení pánové, dnešní zápas budou jako hlavní rozhodčí řídit pan Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec, na čarách jim budou asistovat pánové Hlava a Pitule. Hlavním komentátorem ČT bude předseda fanklubu Jaromíra Jágra Ondřej Zamazal. Na regulérnost dnešního zápasu bude dále z čestné lože dohlížet předseda Národní sportovní agentury pan Milan Hnilička.
V dnešním 7. zápase finále Chance ligy se bude také testovat novinka na příští sezonu Kladna v extralize, kdy se počítá vzhledem k věku hlavních hvězd domácích s tím, že hostující mužstvo odehraje min. polovinu zápasu ve 3. Toto nové pravidlo na domácí zápasy Kladna bude platit i v případném prodloužení, kdy bude navíc zmenšena branka domácích fošnami min. tloušťky 5 cm a bude ponechán pouze 5 cm proužek ve vrchní polovině branky, hostujícímu mužstvu bude ale v prodloužení zakázáno zvedat pod 2 minutovým trestem. Pozitivem pro hosty je, že na zásah svazu bude moci být vyloučen hostům v prodloužení současně pouze jeden hráč, a tak budou moci hrát min. ve 2.
Na návrh Kladna po dlouhém jednání dnes ve dvě hodiny ráno rozhodla disciplinární komise o potrestání hráčů Dukly Jihlava Matěje Pekra a Tomáše Jiránka za nafilmovaný pád a brankaře Dukly Maksima Zhukova za nedovolené bránění branky zákazem startu v dnešním utkání.
Dále komise rozhodla, že hráči Kladna nesmí být v zápase pro poškození dobrého jména vylučováni, pouze v případě, kdy bude napadený protihráč odvezen na nosítkách a ztratí min. litr krve, což budou měřit pořadatelé.
Při naplnění uvedených podmínek o trestu rozhodne komise neprodleně po zápase a udělí exemplární trest zákazu startu v Chance lize na 14 dní od 30. 4. 2021. Předseda komise rozhodčích pan Šindler však věří, že vše proběhne v duchu fair play a v opačném případě je připraven se neprodleně omluvit.
Přeji krásný sportovní zážitek.
miramare83- Posts : 1125
Vážené dámy a vážení pánové, dnešní zápas budou jako hlavní rozhodčí řídit pan Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec, na čarách jim budou asistovat pánové Hlava a Pitule. Hlavním komentátorem ČT bude předseda fanklubu Jaromíra Jágra Ondřej Zamazal. Na regulérnost dnešního zápasu bude dále z čestné lože dohlížet předseda Národní sportovní agentury pan Milan Hnilička.
V dnešním 7. zápase finále Chance ligy se bude také testovat novinka na příští sezonu Kladna v extralize, kdy se počítá vzhledem k věku hlavních hvězd domácích s tím, že hostující mužstvo odehraje min. polovinu zápasu ve 3. Toto nové pravidlo na domácí zápasy Kladna bude platit i v případném prodloužení, kdy bude navíc zmenšena branka domácích fošnami min. tloušťky 5 cm a bude ponechán pouze 5 cm proužek ve vrchní polovině branky, hostujícímu mužstvu bude ale v prodloužení zakázáno zvedat pod 2 minutovým trestem. Pozitivem pro hosty je, že na zásah svazu bude moci být vyloučen hostům v prodloužení současně pouze jeden hráč, a tak budou moci hrát min. ve 2.
Na návrh Kladna po dlouhém jednání dnes ve dvě hodiny ráno rozhodla disciplinární komise o potrestání hráčů Dukly Jihlava Matěje Pekra a Tomáše Jiránka za nafilmovaný pád a brankaře Dukly Maksima Zhukova za nedovolené bránění branky zákazem startu v dnešním utkání.
Dále komise rozhodla, že hráči Kladna nesmí být v zápase pro poškození dobrého jména vylučováni, pouze v případě, kdy bude napadený protihráč odvezen na nosítkách a ztratí min. litr krve, což budou měřit pořadatelé.
Při naplnění uvedených podmínek o trestu rozhodne komise neprodleně po zápase a udělí exemplární trest zákazu startu v Chance lize na 14 dní od 30. 4. 2021. Předseda komise rozhodčích pan Šindler však věří, že vše proběhne v duchu fair play a v opačném případě je připraven se neprodleně omluvit.
Přeji krásný sportovní zážitek.
jahed- Posts : 12
imbík, Luc2as, vn, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
imbík- Posts : 3617
Luc2as, FREDERIK and miramare83 like this post
no já hlavně přemýšlel, zda něco v tom duchu nepsat, že to je spíš o rozhodčích jako takových, než aby to byla práce Jágra/Kladna, že jsou z nich podělaní a moc respekt...ale chtěl jsem se držet toho, že nebudu do konce raději věci komentovat. No, ale když to řekl Antoš...
Takže příště Imbíku, ale musíš přidat :-)
richmonds- Posts : 577
miramare83 likes this post
richmonds napsal:tady ho někteří nemusí(osobně nevím proč), mě třeba chyběl jako komentátor protože prostě řekne, co si myslí...a tak nějak si koukám myslí co my :-)
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/milan-antos-jaromir-jagr-kladno-prvni-liga.A210429_074144_hok_1liga_rmp
Teď jsem to sem chtěl dát, předběhl jsi mě
richmonds- Posts : 577
Luc2as, vn, ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
ralff- Posts : 1547
xantypa napsal:
Je to něco přes dva roky. Blížil se konec sezony a přijely Litoměřice. V hledišti v místech kousek za střídačkami byly dvě slečny, které fandily Litoměřicím. Nijak neprovokovaly. Jen fandily a spolu štěbětaly mezi sebou. Okolní diváci - vesměs senioři jim začali nadávat a vyhrožovat. Tu jednu odvezla rychlá se zlomeným nosem a rozbitým obličejem od místního seniora. Pamatujete? Když do Jihlavy přijela moje maminka, stará paní o berlích, a měla šálu jiného klubu, dostala od okolních upozornění, že pokud šálu nevyhodí, hrozí, že jí někdo skopne ze schodů. Tak by to asi chtělo trochu pohled i do vlastních řad.
Přesně tak. Mě třeba hodně vadí, když u nás nastupují hokejisti soupeře na led a část "fanoušků" na ně automaticky píská. To mám vždycky sto chutí odejít. Ale je pravda, že fanoušci Kladna jsou jinej level. Ti si na pohrdání soupeřem založili image. Už jenom kvůli tomu jak se chovají jim postup nepřeju a nikdy přát nebudu.
Hedgehog- Posts : 26
Všude se najde kretén fanoušek
Siroko napsal:Kdyz uz jsme u fanousku Kladna a vasich zkusenosti. Ja to tady nechtel ventilovat, ale ted to pustim. Kdyz jsem tam byl pred par lety s dcerou a sedeli jsme bokem od kotle mezi Kladenaky s mou dcerou v Duklackym dresu, tak ji tam nejake blb vyhrozoval, ze ji podrizne. Asi chapete moji soucasnou antipatii proti Kladnu.
Je to něco přes dva roky. Blížil se konec sezony a přijely Litoměřice. V hledišti v místech kousek za střídačkami byly dvě slečny, které fandily Litoměřicím. Nijak neprovokovaly. Jen fandily a spolu štěbětaly mezi sebou. Okolní diváci - vesměs senioři jim začali nadávat a vyhrožovat. Tu jednu odvezla rychlá se zlomeným nosem a rozbitým obličejem od místního seniora. Pamatujete? Když do Jihlavy přijela moje maminka, stará paní o berlích, a měla šálu jiného klubu, dostala od okolních upozornění, že pokud šálu nevyhodí, hrozí, že jí někdo skopne ze schodů. Tak by to asi chtělo trochu pohled i do vlastních řad.
xantypa- Posts : 5
FREDERIK likes this post
Vymatlanci že jim není rovno. Nabubřela arogance a jakýsi pocit nadřazenosti nad ostatními.
Ale jak psal nějaký pan Jirka z Kladna. Je to přece rovina.
To bylo vidět včera. Sere pes na nějakých 200 lidí. Tady jde o princip.
Jaternička- Posts : 1419
FREDERIK likes this post
PS: Vím, že karty rozdávají jiní a tak je jedno kdo nám fandí a kdo ne. Ale mě stačí, že zbytek národa to vidí taky. Že to nebude no jooo ubrečinci z Jihlavy si zase stěžují....
vn and FREDERIK like this post
Lufa napsal:Hadas, Imbik - samozřejmě že ten test není zadara, cesta něco stojí a člověk by musel mít volno. Ale jestli dobře čtu tak se tu prvně řešilo že není možnost tak narychlo někde zajistit PCR test. Nic víc, nic míň jsem nenapsal.
Kdybys byl aspoň rovnej chlap... poslední dvě tvé věty...
V PCR testu problém nebude... Teda pro toho kdo tam opravdu jet chce.
Wortyr: tak to máme úplně stejné. Mě tam nejdříve nabourali půjčené zaparkovane auto a borec odjel, pak u hotelu, kde jsme spali mi polepili a poškrabali firemní auto. Pak nás tam normálně při zápase do našeho sektoru přišli provokovat místní ultras a výsledek byl, že nás tam vykropili slzákem. Při cestě na druhý zápas kamarády z Humpolce přepadli a sebrali jim z batohu dresy a šály, pak se s nimi chlubili při zápase ve svém sektoru....No a zbytel jsi popsal úplně přesně není co dodávat.... jenže jak už jsem tu psal, silnější pes ........ nevěřím, že to Jarin neosefoval v zákulisí. Zubzanda, Petružálek?
Poslední dva zápasy pískali sudí dobře, třeba jim to vydrží .
Jinak Kladno je mi bohužel strašně nesympatickej klub. Málokde se mi stalo, že bych se bál parkovat u stadionu (jo, přiznám se, že na Havířov jsem se rovnou vykašlal). Když jsem tam byl při jedné z posledních návštěv, naběhlo tam stádo bezmozků a mezito policajti se slzákem vykropili chytře i pár tátů, co si bránili děcka. Na fóru si tam člověk přečte, že Čagyho je potřeba zkryplit a podobný moudra. Je mi jasný, že to není vzorek všech lidí tam, ale zkušenost má je bohužel špatná. A Jarda s Plekancem tomu poslední dobou dávaj korunu - ty úmyslný sekery přes ruce jsou jen ukázkou charakteru hráče...
wortyr- Posts : 52
hadas (admin), Jaternička, FREDERIK and miramare83 like this post
miramare83 napsal:Je to zajimavy, ale ted to nic neznamena, protoze jeste nikdy nebyl takovej zajem, aby v 7. zapase KL uspelo... Nezbyva nez doufat, ze stejne jako loni necekane spadli, tak ted necekane nepostoupi:) Vubec nejdulezitejsi podminkou ale je, jestli este nasi kluci maji dost sil, snad jo...vn napsal:https://kladensky.denik.cz/hokej_region/sedmy-duel-kladno-nikdy-nevyhralo-prepisi-rytiri-dejiny-20210428.html
Muzeme byt v klidu
Už vidím, jak Zamazal se Zárubou tečou při pokřiku "Přepište dějiny, Kladno vyhrává sedmý zápas!"... Bliju už teď.
Před našimi hráči klobouček, ale ten hnus, co v celé sérii vytekl z Kladna, to asi ve mě zůstane, i když je zítra porazíme.
Musíme jít do nich jak jen to půjde a v rámci pravidel. Bude to v TV a bude to vidět. Vyhrajeme a pak budu týden slavit, to přísahám.
Je to zajimavy, ale ted to nic neznamena, protoze jeste nikdy nebyl takovej zajem, aby v 7. zapase KL uspelo... Nezbyva nez doufat, ze stejne jako loni necekane spadli, tak ted necekane nepostoupi:) Vubec nejdulezitejsi podminkou ale je, jestli este nasi kluci maji dost sil, snad jo...vn napsal:https://kladensky.denik.cz/hokej_region/sedmy-duel-kladno-nikdy-nevyhralo-prepisi-rytiri-dejiny-20210428.html
Muzeme byt v klidu
Trpělivost, vsechno postupně bude... Prvni je na programu nakej zarez Dukly zejtra, to citim v kostech... A jestli to tak bude, tak to chce je uplne na zaver zmlatit.hadas (admin) napsal:Ty vole a já jsem si z toho včera dělal srandu, že na 7. zápas povolí na Kladně diváky. No to mě poser. To je fakt hnus.
Už zbývá jen postup Kladna a následné uzavření extraligy... A tím by pro mě skončil profi hokej.
Lufa napsal:Podmínkou je negativní PCR test na covid-19, který nesmí být starší 48 hodin. Dukla přes svého partnera, Spolek fanoušků HCD, je schopna zajistit testování metodou PCR pro 70 lidí, které proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 6:30 ve VIP-G prostorách CZ LOKO Arény.
Takže v PCR testu problém nebude. Teda pro toho kdo tam opravdu jet chce.
No jasně, v 6:30 ve všední den je každej fanoušek celej nakřivo jít na PCR test (ten na stadionu je zdarma? jsem přehlédl), případně vypláznout za něj víc jak litr někde jinde, 300 za lupen a pak se drbat do Kladna po vlastní ose a ještě si od těch bezmozků třeba nechat zničit auto, jako se to v minulosti už stalo (sice mám na autě C, ale stejně :-))
No a pak taky ta věc, že někdo má rodinu, dítě třeba na prvním stupni na distanční výuce nebo třeba úplně normálně musí do práce... Takže jo, není to problém pro někoho, kdo má celkově volno a žádné povinnosti. Vědět to třeba v pondělí, na pohodu si to zařídím i s testem a odvozem, ale takhle fakt ne.
imbík likes this post
Lufa napsal:Podmínkou je negativní PCR test na covid-19, který nesmí být starší 48 hodin. Dukla přes svého partnera, Spolek fanoušků HCD, je schopna zajistit testování metodou PCR pro 70 lidí, které proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 6:30 ve VIP-G prostorách CZ LOKO Arény.
Aha a chodís taky do prace? Případně jaké aby tě pustili od 6:30 do 12:00 na pcr test do Jihlavy? když chodím pravidelně na antigeni testy každý čtvrtek ....někdy mi to přijde, že tady někteří kopou proti vlastním....
imbík napsal:Kuba napsal:imbík napsal:Kuba napsal:Imbíku zejtra bys měl ale vážně jít do lesa koukat na jehličí. Víš, že to fungovalo a půjde o všechno
Hele teď jsem přemýšlel, jak to udělat abych tam zítra mohl jet, ale už jsem si to rozmyslel. Každý týden chodím na antigeni testy kvůli práci. Zítra jdu taky. Ten jim nestačí. PCR testy jsem hledal, nenašel jsem volný termín na zítra... a i kdyby 1350 za test, Jágrovi 300 za lupen a pak se tam budu dvě hodiny dívat na řízenou výhru Kladna a jako třešničku na dortu jak Respekt a Úcta se nám smějí do xichtu... Takže neboj, les zítra bude
PS: Ještě v půl páté odpoledne mi pan Jůdl z Kladna říkal, že je to jem pro permantkare Kladna a že bohužel jihlavští fans nemůžou, že to není řešitelné. Jak a co se pak změnilo nevím, ale stopro to není z hlav vedení Kladna
super mám podezření, že v úterý jsi v lese nebyl, je to tak?
Po pravdě až na třetí třetinu jsem tam šel . Nalomili mě doma ať to sleduju...
Tak zejtra se nenechat nahlodat a vyrazit Tady končí všechna sranda
Kuba- Posts : 24
Kuba napsal:imbík napsal:Kuba napsal:Imbíku zejtra bys měl ale vážně jít do lesa koukat na jehličí. Víš, že to fungovalo a půjde o všechno
Hele teď jsem přemýšlel, jak to udělat abych tam zítra mohl jet, ale už jsem si to rozmyslel. Každý týden chodím na antigeni testy kvůli práci. Zítra jdu taky. Ten jim nestačí. PCR testy jsem hledal, nenašel jsem volný termín na zítra... a i kdyby 1350 za test, Jágrovi 300 za lupen a pak se tam budu dvě hodiny dívat na řízenou výhru Kladna a jako třešničku na dortu jak Respekt a Úcta se nám smějí do xichtu... Takže neboj, les zítra bude
PS: Ještě v půl páté odpoledne mi pan Jůdl z Kladna říkal, že je to jem pro permantkare Kladna a že bohužel jihlavští fans nemůžou, že to není řešitelné. Jak a co se pak změnilo nevím, ale stopro to není z hlav vedení Kladna
Po pravdě až na třetí třetinu jsem tam šel . Nalomili mě doma ať to sleduju...
imbík napsal:Kuba napsal:Imbíku zejtra bys měl ale vážně jít do lesa koukat na jehličí. Víš, že to fungovalo a půjde o všechno
vn likes this post
Kuba napsal:Imbíku zejtra bys měl ale vážně jít do lesa koukat na jehličí. Víš, že to fungovalo a půjde o všechno
Zkoušel jste ho někdo koupit? Dík.
jajirk- Posts : 161
Excalibur- Posts : 638
Už zbývá jen postup Kladna a následné uzavření extraligy... A tím by pro mě skončil profi hokej.
imbík, vn and FREDERIK like this post
https://sport.aktualne.cz/hokej/hokejiste-kladna-a-jihlavy-svedou-bitvu-o-postup-do-extralig/r~33f79626a84111eb89ccac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A_zena&utm_term=position-3&utm_campaign=Aktualne
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK and miramare83 like this post
Skoda ze si nejde vsadit na pocet vyloucenych behem prvni tretiny od nas, dal bych hned 4 a vic...predpokladam i presilovecku Kladna 5 na 3 tak do 10. minuty, at je rozhodnuto co nejdrive ...nee samozrejme chci verit, ze to bude fair zapas, ale moc se mi to nedari zatim.
vn- Posts : 1856
miramare83 likes this post
mravenecnik- Posts : 14
Verys2005 likes this post
miramare83 napsal:Ani tak nejde o tech 200 lidi, ty to nevytrhnou, ale o princip. A ten jenom potvrzuje to, co vi kazdej od zacatku serie, pokud neni uplne blbej nebo z Kladna, ze je KL podporovano a tlaceno do extraligy, jak to jde. Mne to neprekvapilo ani trosku, jen dalsi dukaz toho jaky jsou, jak jednaji. Neumim si bohuzel predstavit ze tam zitra uspejem, obavam se vrcholne frašky primo na lede, pokud to bude vyrovnany...
200 lidi? Jsem zvedav kdo to tam bude pocitat
Mišák- Posts : 72
FREDERIK likes this post
FREDERIK likes this post
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20