Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+46
arthur
Raddy007
Martynez
mjrkk
Hhs23
Lucke
freyp
pegy18
Lufa
Thoor93
xantypa
Kuba
AJET0
Hedgehog
Jirka
Luc2as
J4u8
Excalibur
staříček
wortyr
colorado44
Vasoj84
Kelt
FREDERIK
HCDTOM
jahed
richmonds
Geofree
sz108
Falk HCD
Burberry
jajirk
imbík
DUKLIČKA
MichalDJ
Mišák
hadas (admin)
Lázňator
MarkusHCD
Siroko
miramare83
vn
Jerryk01
mravenecnik
ralff
Jaternička
50 posters

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Siroko 29/4/2021, 16:41

Jsem nervni jak pes. Jestli to ma dopadnout blble, tak at se to radeji rozhodne brzy, nez takto trpet celej zapas.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thoor93 29/4/2021, 16:29

At to dopadne jakkoliv budu čekat na chlapce u zimáku doufám že se nás tam sejde hromada. Dycky Dukla Twisted Evil
Thoor93
Thoor93

Luc2as and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/4/2021, 16:03

wortyr napsal:
DUKLIČKA napsal:Sedim v práci pusteny radio a od rana jenom jagr jagr jagr jagr jagr jagr

Pozor, až půjdeš na hajzlík:
Slušnej fanklub Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 29/4/2021, 15:33

Ještě se nezačalo a někteří už používají berličky pro omluvu případné prohry. Kruci,soustřeďme se na na sebe a kašleme se na Jágra,Plekance, Zubzandu a Petružálka. My musíme fárat na sto procent,nechat na ledě vše,sežrat led na konci zápasu uvidíme,nač to bude stačit. Do nich,HCD Olé!!!

MarkusHCD

vn, ralff, Vasoj84 and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 29/4/2021, 14:49

DUKLIČKA napsal:Sedim v práci pusteny radio a od rana jenom jagr jagr jagr jagr jagr jagr

Pozor, až půjdeš na hajzlík:

wortyr

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 29/4/2021, 14:39

Sedim v práci pusteny radio a od rana jenom jagr jagr jagr jagr jagr jagr

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/4/2021, 14:36

richmonds napsal:tady ho někteří nemusí(osobně nevím proč), mě třeba chyběl jako komentátor protože prostě řekne, co si myslí...a tak nějak si koukám myslí co my :-)
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/milan-antos-jaromir-jagr-kladno-prvni-liga.A210429_074144_hok_1liga_rmp
Dobrej rozhovor. Má normální a hlavně nestrannej nadhled.

Lufa

wortyr likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/4/2021, 14:14

Imbiku nějak nevím co se ti na tom nezdá rovnýho .

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 29/4/2021, 13:22

jahed napsal:Dnes se hraje 7. finále Chance ligy nazvané Kladenská férovka s diváky.
Vážené dámy a vážení pánové, dnešní zápas budou jako hlavní rozhodčí řídit pan Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec, na čarách jim budou asistovat pánové Hlava a Pitule. Hlavním komentátorem ČT bude předseda fanklubu Jaromíra Jágra Ondřej Zamazal. Na regulérnost dnešního zápasu bude dále z čestné lože dohlížet předseda Národní sportovní agentury pan Milan Hnilička.
V dnešním 7. zápase finále Chance ligy se bude také testovat novinka na příští sezonu Kladna v extralize, kdy se počítá vzhledem k věku hlavních hvězd domácích s tím, že hostující mužstvo odehraje min. polovinu zápasu ve 3. Toto nové pravidlo na domácí zápasy Kladna bude platit i v případném prodloužení, kdy bude navíc zmenšena branka domácích fošnami min. tloušťky 5 cm a bude ponechán pouze 5 cm proužek ve vrchní polovině branky, hostujícímu mužstvu bude ale v prodloužení zakázáno zvedat pod 2 minutovým trestem. Pozitivem pro hosty je, že na zásah svazu bude moci být vyloučen hostům v prodloužení současně pouze jeden hráč, a tak budou moci hrát min. ve 2.
Na návrh Kladna po dlouhém jednání dnes ve dvě hodiny ráno rozhodla disciplinární komise o potrestání hráčů Dukly Jihlava Matěje Pekra a Tomáše Jiránka za nafilmovaný pád a brankaře Dukly Maksima Zhukova za nedovolené bránění branky zákazem startu v dnešním utkání.
Dále komise rozhodla, že hráči Kladna nesmí být v zápase pro poškození dobrého jména vylučováni, pouze v případě, kdy bude napadený protihráč odvezen na nosítkách a ztratí min. litr krve, což budou měřit pořadatelé.
Při naplnění uvedených podmínek o trestu rozhodne komise neprodleně po zápase a udělí exemplární trest zákazu startu v Chance lize na 14 dní od 30. 4. 2021. Předseda komise rozhodčích pan Šindler však věří, že vše proběhne v duchu fair play a v opačném případě je připraven se neprodleně omluvit.
Přeji krásný sportovní zážitek.    
Pecka😃 Hovada jedny protekcni...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 29/4/2021, 13:19

To: jahed pobavilo, super 😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jahed 29/4/2021, 13:10

Dnes se hraje 7. finále Chance ligy nazvané Kladenská férovka s diváky.
Vážené dámy a vážení pánové, dnešní zápas budou jako hlavní rozhodčí řídit pan Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec, na čarách jim budou asistovat pánové Hlava a Pitule. Hlavním komentátorem ČT bude předseda fanklubu Jaromíra Jágra Ondřej Zamazal. Na regulérnost dnešního zápasu bude dále z čestné lože dohlížet předseda Národní sportovní agentury pan Milan Hnilička.
V dnešním 7. zápase finále Chance ligy se bude také testovat novinka na příští sezonu Kladna v extralize, kdy se počítá vzhledem k věku hlavních hvězd domácích s tím, že hostující mužstvo odehraje min. polovinu zápasu ve 3. Toto nové pravidlo na domácí zápasy Kladna bude platit i v případném prodloužení, kdy bude navíc zmenšena branka domácích fošnami min. tloušťky 5 cm a bude ponechán pouze 5 cm proužek ve vrchní polovině branky, hostujícímu mužstvu bude ale v prodloužení zakázáno zvedat pod 2 minutovým trestem. Pozitivem pro hosty je, že na zásah svazu bude moci být vyloučen hostům v prodloužení současně pouze jeden hráč, a tak budou moci hrát min. ve 2.
Na návrh Kladna po dlouhém jednání dnes ve dvě hodiny ráno rozhodla disciplinární komise o potrestání hráčů Dukly Jihlava Matěje Pekra a Tomáše Jiránka za nafilmovaný pád a brankaře Dukly Maksima Zhukova za nedovolené bránění branky zákazem startu v dnešním utkání.
Dále komise rozhodla, že hráči Kladna nesmí být v zápase pro poškození dobrého jména vylučováni, pouze v případě, kdy bude napadený protihráč odvezen na nosítkách a ztratí min. litr krve, což budou měřit pořadatelé.
Při naplnění uvedených podmínek o trestu rozhodne komise neprodleně po zápase a udělí exemplární trest zákazu startu v Chance lize na 14 dní od 30. 4. 2021. Předseda komise rozhodčích pan Šindler však věří, že vše proběhne v duchu fair play a v opačném případě je připraven se neprodleně omluvit.
Přeji krásný sportovní zážitek.

jahed

imbík, Luc2as, vn, FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/4/2021, 11:57

Ano to je maminka a Peter je otec Petera hráče. Strašně si váží, že hraje za Duklu a že může hrát v jedné lajně s Cagym. Fakt hezkej pokec. Jeho táta trénuje mládež na Slovensku 😉

imbík

Luc2as, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 29/4/2021, 11:05

Na facebooku Dukly posila prani ve slovenstine i Andrea Lichancova. To asi nebude jen shoda jmen ;-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 29/4/2021, 10:58

IMBIK
no já hlavně přemýšlel, zda něco v tom duchu nepsat, že to je spíš o rozhodčích jako takových, než aby to byla práce Jágra/Kladna, že jsou z nich podělaní a moc respekt...ale chtěl jsem se držet toho, že nebudu do konce raději věci komentovat. No, ale když to řekl Antoš...

Takže příště Imbíku, ale musíš přidat :-)

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/4/2021, 10:52

Teď od Roberta dostane padáka, tohle se přeci veřejně neříká 🙈

imbík

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/4/2021, 10:32

richmonds napsal:tady ho někteří nemusí(osobně nevím proč), mě třeba chyběl jako komentátor protože prostě řekne, co si myslí...a tak nějak si koukám myslí co my :-)
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/milan-antos-jaromir-jagr-kladno-prvni-liga.A210429_074144_hok_1liga_rmp

Teď jsem to sem chtěl dát, předběhl jsi mě 👍😀

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 29/4/2021, 09:56

tady ho někteří nemusí(osobně nevím proč), mě třeba chyběl jako komentátor protože prostě řekne, co si myslí...a tak nějak si koukám myslí co my :-)

richmonds

Luc2as, vn, ralff, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 29/4/2021, 09:27

Dneska od 17:00 opět na ČT. Neřešmě diváky ani nic okolo. Těch 200 lidí nebude mít na hráče jiný efekt, než ten nahraný hukot, co tam pouštějí z reproduktorů. Nepochybuju o tom, že se naši kluci hryznou a udělají maximum k tomu, aby to urvali.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hedgehog 29/4/2021, 09:13

xantypa napsal:
Je to něco přes dva roky. Blížil se konec sezony a přijely Litoměřice. V hledišti v místech kousek za střídačkami byly dvě slečny, které fandily Litoměřicím. Nijak neprovokovaly. Jen fandily a spolu štěbětaly mezi sebou. Okolní diváci - vesměs senioři jim začali nadávat a vyhrožovat. Tu jednu odvezla rychlá se zlomeným nosem a rozbitým obličejem od místního seniora. Pamatujete? Když do Jihlavy přijela moje maminka, stará paní o berlích, a měla šálu jiného klubu, dostala od okolních  upozornění, že pokud šálu nevyhodí, hrozí, že jí někdo skopne ze schodů. Tak by to asi chtělo trochu pohled i do vlastních řad.

Přesně tak. Mě třeba hodně vadí, když u nás nastupují hokejisti soupeře na led a část "fanoušků" na ně automaticky píská. To mám vždycky sto chutí odejít. Ale je pravda, že fanoušci Kladna jsou jinej level. Ti si na pohrdání soupeřem založili image. Už jenom kvůli tomu jak se chovají jim postup nepřeju a nikdy přát nebudu.

Hedgehog

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Všude se najde kretén fanoušek

Příspěvek pro xantypa 29/4/2021, 08:35

Siroko napsal:Kdyz uz jsme u fanousku Kladna a vasich zkusenosti. Ja to tady nechtel ventilovat, ale ted to pustim. Kdyz jsem tam byl pred par lety s dcerou a sedeli jsme bokem od kotle mezi Kladenaky s mou dcerou v Duklackym dresu, tak ji tam nejake blb vyhrozoval, ze ji podrizne. Asi chapete moji soucasnou antipatii proti Kladnu.

Je to něco přes dva roky. Blížil se konec sezony a přijely Litoměřice. V hledišti v místech kousek za střídačkami byly dvě slečny, které fandily Litoměřicím. Nijak neprovokovaly. Jen fandily a spolu štěbětaly mezi sebou. Okolní diváci - vesměs senioři jim začali nadávat a vyhrožovat. Tu jednu odvezla rychlá se zlomeným nosem a rozbitým obličejem od místního seniora. Pamatujete? Když do Jihlavy přijela moje maminka, stará paní o berlích, a měla šálu jiného klubu, dostala od okolních upozornění, že pokud šálu nevyhodí, hrozí, že jí někdo skopne ze schodů. Tak by to asi chtělo trochu pohled i do vlastních řad.

xantypa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/4/2021, 07:50

Takže respekt a úcta po kladensku.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 29/4/2021, 07:31

Kdyz uz jsme u fanousku Kladna a vasich zkusenosti. Ja to tady nechtel ventilovat, ale ted to pustim. Kdyz jsem tam byl pred par lety s dcerou a sedeli jsme bokem od kotle mezi Kladenaky s mou dcerou v Duklackym dresu, tak ji tam nejake blb vyhrozoval, ze ji podrizne. Asi chapete moji soucasnou antipatii proti Kladnu.

Siroko

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 29/4/2021, 06:30

Přesně. Někteří jakoby fanoušci Kladna to je největší odpad a svoloč. Stačila ta zkušenost jak se chovali tady.

Vymatlanci že jim není rovno. Nabubřela arogance a jakýsi pocit nadřazenosti nad ostatními.

Ale jak psal nějaký pan Jirka z Kladna. Je to přece rovina.

To bylo vidět včera. Sere pes na nějakých 200 lidí. Tady jde o princip.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/4/2021, 06:09

Po dlouhé době jsem koukal na fórum Motoru, nečekal bych, že tam bude tolik našich fanoušků... po včerejší lumparne s fanoušky už i ty zatvrzeli nefanousci Dukly se stali fanoušky 👍 .

PS: Vím, že karty rozdávají jiní a tak je jedno kdo nám fandí a kdo ne. Ale mě stačí, že zbytek národa to vidí taky. Že to nebude no jooo ubrečinci z Jihlavy si zase stěžují.... 👍

imbík

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/4/2021, 05:51

Lufa napsal:Hadas, Imbik - samozřejmě že ten test není zadara, cesta něco stojí a člověk by musel mít volno. Ale jestli dobře čtu tak se tu prvně řešilo že není možnost tak narychlo někde zajistit PCR test. Nic víc, nic míň jsem nenapsal.

Kdybys byl aspoň rovnej chlap... poslední dvě tvé věty...
V PCR testu problém nebude... Teda pro toho kdo tam opravdu jet chce.

Wortyr: tak to máme úplně stejné. Mě tam nejdříve nabourali půjčené zaparkovane auto a borec odjel, pak u hotelu, kde jsme spali mi polepili a poškrabali firemní auto. Pak nás tam normálně při zápase do našeho sektoru přišli provokovat místní ultras a výsledek byl, že nás tam vykropili slzákem. Při cestě na druhý zápas kamarády z Humpolce přepadli a sebrali jim z batohu dresy a šály, pak se s nimi chlubili při zápase ve svém sektoru....No a zbytel jsi popsal úplně přesně není co dodávat.... jenže jak už jsem tu psal, silnější pes ........ nevěřím, že to Jarin neosefoval v zákulisí. Zubzanda, Petružálek? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/4/2021, 05:22

Hadas, Imbik - samozřejmě že ten test není zadara, cesta něco stojí a člověk by musel mít volno. Ale jestli dobře čtu tak se tu prvně řešilo že není možnost tak narychlo někde zajistit PCR test. Nic víc, nic míň jsem nenapsal.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 28/4/2021, 23:45

Za mě je to super sezóna a zejtra si to nenechám pokazit, ať to dopadne jakkoliv. Věřím tomu, že tam kluci nechaj všechno, nebudu se bát dopředu! Kdo se bojí s... v síni! Věřím ve výhru Exclamation Exclamation Exclamation A Brod už je dávno v druhý lize. Very Happy

Poslední dva zápasy pískali sudí dobře, třeba jim to vydrží Smile affraid .

Jinak Kladno je mi bohužel strašně nesympatickej klub. Málokde se mi stalo, že bych se bál parkovat u stadionu (jo, přiznám se, že na Havířov jsem se rovnou vykašlal). Když jsem tam byl při jedné z posledních návštěv, naběhlo tam stádo bezmozků a mezito policajti se slzákem vykropili chytře i pár tátů, co si bránili děcka. Na fóru si tam člověk přečte, že Čagyho je potřeba zkryplit a podobný moudra. Je mi jasný, že to není vzorek všech lidí tam, ale zkušenost má je bohužel špatná. A Jarda s Plekancem tomu poslední dobou dávaj korunu - ty úmyslný sekery přes ruce jsou jen ukázkou charakteru hráče...

wortyr

hadas (admin), Jaternička, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/4/2021, 23:25

miramare83 napsal:
Je to zajimavy, ale ted to nic neznamena, protoze jeste nikdy nebyl takovej zajem, aby v 7. zapase KL uspelo... Nezbyva nez doufat, ze stejne jako loni necekane spadli, tak ted necekane nepostoupi:) Vubec nejdulezitejsi podminkou ale je, jestli este nasi kluci maji dost sil, snad jo...

Už vidím, jak Zamazal se Zárubou tečou při pokřiku "Přepište dějiny, Kladno vyhrává sedmý zápas!"... Bliju už teď.
Před našimi hráči klobouček, ale ten hnus, co v celé sérii vytekl z Kladna, to asi ve mě zůstane, i když je zítra porazíme.

Musíme jít do nich jak jen to půjde a v rámci pravidel. Bude to v TV a bude to vidět. Vyhrajeme a pak budu týden slavit, to přísahám.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 28/4/2021, 23:13

Je to zajimavy, ale ted to nic neznamena, protoze jeste nikdy nebyl takovej zajem, aby v 7. zapase KL uspelo... Nezbyva nez doufat, ze stejne jako loni necekane spadli, tak ted necekane nepostoupi:) Vubec nejdulezitejsi podminkou ale je, jestli este nasi kluci maji dost sil, snad jo...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 28/4/2021, 23:00

hadas (admin) napsal:Ty vole a já jsem si z toho včera dělal srandu, že na 7. zápas povolí na Kladně diváky. No to mě poser. To je fakt hnus.
Už zbývá jen postup Kladna a následné uzavření extraligy... A tím by pro mě skončil profi hokej.
Trpělivost, vsechno postupně bude... Prvni je na programu nakej zarez Dukly zejtra, to citim v kostech... A jestli to tak bude, tak to chce je uplne na zaver zmlatit.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/4/2021, 22:05

Lufa napsal:Podmínkou je negativní PCR test na covid-19, který nesmí být starší 48 hodin. Dukla přes svého partnera, Spolek fanoušků HCD, je schopna zajistit testování metodou PCR pro 70 lidí, které proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 6:30 ve VIP-G prostorách CZ LOKO Arény.
Takže v PCR testu problém nebude. Teda pro toho kdo tam opravdu jet chce.

No jasně, v 6:30 ve všední den je každej fanoušek celej nakřivo jít na PCR test (ten na stadionu je zdarma? jsem přehlédl), případně vypláznout za něj víc jak litr někde jinde, 300 za lupen a pak se drbat do Kladna po vlastní ose a ještě si od těch bezmozků třeba nechat zničit auto, jako se to v minulosti už stalo (sice mám na autě C, ale stejně :-))
No a pak taky ta věc, že někdo má rodinu, dítě třeba na prvním stupni na distanční výuce nebo třeba úplně normálně musí do práce... Takže jo, není to problém pro někoho, kdo má celkově volno a žádné povinnosti. Vědět to třeba v pondělí, na pohodu si to zařídím i s testem a odvozem, ale takhle fakt ne.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 21:51

Lufa napsal:Podmínkou je negativní PCR test na covid-19, který nesmí být starší 48 hodin. Dukla přes svého partnera, Spolek fanoušků HCD, je schopna zajistit testování metodou PCR pro 70 lidí, které proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 6:30 ve VIP-G prostorách CZ LOKO Arény.

Aha a chodís taky do prace? Případně jaké aby tě pustili od 6:30 do 12:00 na pcr test do Jihlavy? 🙏 když chodím pravidelně na antigeni testy každý čtvrtek ....někdy mi to přijde, že tady někteří kopou proti vlastním....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 28/4/2021, 21:46

imbík napsal:
Kuba napsal:
imbík napsal:
Kuba napsal:Imbíku zejtra bys měl ale vážně jít do lesa koukat na jehličí. Víš, že to fungovalo a půjde o všechno Wink

Hele teď jsem přemýšlel, jak to udělat abych tam zítra mohl jet, ale už jsem si to rozmyslel. Každý týden chodím na antigeni testy kvůli práci. Zítra jdu taky. Ten jim nestačí. PCR testy jsem hledal, nenašel jsem volný termín na zítra... a i kdyby 1350 za test, Jágrovi 300 za lupen a pak se tam budu dvě hodiny dívat na řízenou výhru Kladna a jako třešničku na dortu jak Respekt a Úcta se nám smějí do xichtu... Takže neboj, les zítra bude 😉

PS: Ještě v půl páté odpoledne mi pan Jůdl z Kladna říkal, že je to jem pro permantkare Kladna a že bohužel jihlavští fans nemůžou, že to není řešitelné. Jak a co se pak změnilo nevím, ale stopro to není z hlav vedení Kladna 😉

super Wink mám podezření, že v úterý jsi v lese nebyl, je to tak? Very Happy

Po pravdě až na třetí třetinu jsem tam šel 😉😀. Nalomili mě doma ať to sleduju...

Tak zejtra se nenechat nahlodat a vyrazit Very Happy Tady končí všechna sranda Very Happy Very Happy

Kuba

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 28/4/2021, 21:39

Podmínkou je negativní PCR test na covid-19, který nesmí být starší 48 hodin. Dukla přes svého partnera, Spolek fanoušků HCD, je schopna zajistit testování metodou PCR pro 70 lidí, které proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 6:30 ve VIP-G prostorách CZ LOKO Arény.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/4/2021, 21:21

Sakra, ja mam pozitvni test na covid starej 96 dnu :-(

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 21:12

Kuba napsal:
imbík napsal:
Kuba napsal:Imbíku zejtra bys měl ale vážně jít do lesa koukat na jehličí. Víš, že to fungovalo a půjde o všechno Wink

Hele teď jsem přemýšlel, jak to udělat abych tam zítra mohl jet, ale už jsem si to rozmyslel. Každý týden chodím na antigeni testy kvůli práci. Zítra jdu taky. Ten jim nestačí. PCR testy jsem hledal, nenašel jsem volný termín na zítra... a i kdyby 1350 za test, Jágrovi 300 za lupen a pak se tam budu dvě hodiny dívat na řízenou výhru Kladna a jako třešničku na dortu jak Respekt a Úcta se nám smějí do xichtu... Takže neboj, les zítra bude 😉

PS: Ještě v půl páté odpoledne mi pan Jůdl z Kladna říkal, že je to jem pro permantkare Kladna a že bohužel jihlavští fans nemůžou, že to není řešitelné. Jak a co se pak změnilo nevím, ale stopro to není z hlav vedení Kladna 😉

Po pravdě až na třetí třetinu jsem tam šel 😉😀. Nalomili mě doma ať to sleduju...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 28/4/2021, 21:08

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 28/4/2021, 21:07

imbík napsal:

Kuba

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 21:02

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 28/4/2021, 20:53

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 28/4/2021, 20:49

A kolik těch lístků pro všechny (hmm i pro Jihlavu??) teda je, když celý den prodávají lupeny za 1,- Kč + 1100 za PCR test u stadionu?
Zkoušel jste ho někdo koupit? Dík.

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 28/4/2021, 20:20

Ten Jarda je fakt mimoň. Kdyby byla situace opačná a hrál se rozhodující zápas u nás (s diváky), tak už vidím, jak dává do novin rozhovory, jak je to super, že aspoň pár diváků na zápas může. Smile

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/4/2021, 20:20

Ty vole a já jsem si z toho včera dělal srandu, že na 7. zápas povolí na Kladně diváky. No to mě poser. To je fakt hnus.
Už zbývá jen postup Kladna a následné uzavření extraligy... A tím by pro mě skončil profi hokej.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

imbík, vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 28/4/2021, 20:20

Imbíku zejtra bys měl ale vážně jít do lesa koukat na jehličí. Víš, že to fungovalo a půjde o všechno Wink

Kuba

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 28/4/2021, 20:05

MichalDJ

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 28/4/2021, 20:01

To je fraska, to bych chtel videt kolik lidi si dokaze do zitra zajistic PCR test...😃😃
Skoda ze si nejde vsadit na pocet vyloucenych behem prvni tretiny od nas, dal bych hned 4 a vic...predpokladam i presilovecku Kladna 5 na 3 tak do 10. minuty, at je rozhodnuto co nejdrive 😃 ...nee samozrejme chci verit, ze to bude fair zapas, ale moc se mi to nedari zatim.

vn

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 28/4/2021, 19:49

Kdo máte PCR test, můžete si lístek na zítrejší zápas na Kladně koupit: https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/kladno-jihlava-divaci-prvni-liga.A210428_182832_hok_1liga_rmp
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mravenecnik 28/4/2021, 19:48

Už to změnili, na zápas můžou i jihlaváci.

mravenecnik

Verys2005 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 28/4/2021, 19:10

miramare83 napsal:Ani tak nejde o tech 200 lidi, ty to nevytrhnou, ale o princip. A ten jenom potvrzuje to, co vi kazdej od zacatku serie, pokud neni uplne blbej nebo z Kladna, ze je KL podporovano a tlaceno do extraligy, jak to jde. Mne to neprekvapilo ani trosku, jen dalsi dukaz toho jaky jsou, jak jednaji. Neumim si bohuzel predstavit ze tam zitra uspejem, obavam se vrcholne frašky primo na lede, pokud to bude vyrovnany...

200 lidi? Jsem zvedav kdo to tam bude pocitat 🤣🤣

Mišák

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 28/4/2021, 18:40

Ani tak nejde o tech 200 lidi, ty to nevytrhnou, ale o princip. A ten jenom potvrzuje to, co vi kazdej od zacatku serie, pokud neni uplne blbej nebo z Kladna, ze je KL podporovano a tlaceno do extraligy, jak to jde. Mne to neprekvapilo ani trosku, jen dalsi dukaz toho jaky jsou, jak jednaji. Neumim si bohuzel predstavit ze tam zitra uspejem, obavam se vrcholne frašky primo na lede, pokud to bude vyrovnany...

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: