Diskuzní fórum
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
richmonds napsal:k tomu golmanovi, snad se najde pár soudných, kteří si vzpomenou na tu naši "obrannou" hru. To nebránili ani obránci, natož útočníci, se nedá srovnávat s tím, co se děje poslední dobou. Říkal jsem to tenkrát, říkám to znovu, neexistuje na světě golman, který by nám tenkrát cokoliv vychytal. Ono si to musí sednout všechno dohromady.
stačí si vzpomenout, kolik fíků dostával i Maxim od Litek když jsme hráli to svoje(a že to bylo o něco víc obrany než v řádné sezoně)
Osobně vidím nas postup tenkrát něco jako Nagano. Hašek/ Svoboda. Fakt si nemůžu pomoct
HCDTOM- Posts : 776
stačí si vzpomenout, kolik fíků dostával i Maxim od Litek když jsme hráli to svoje(a že to bylo o něco víc obrany než v řádné sezoně)
richmonds- Posts : 577
Siroko- Posts : 1206
FREDERIK likes this post
miramare83 napsal:Statisticke okenko: Doslo mi, ze souperi co na nas vysli, Vsetin a KL, maji zrovna oba zuzeny kluziste. A my jsme vyhrali ve VS 7:1, pak 2x v play off, a na KL ted uz 3x. Jedina prohra na uzkym 5:7, tzn. celkem 6 vyher ze 7 tezkych venkovnich zapasu na uzsim hristi! Je az neuveritelny, jak to klukum sedi, nahoda to urcite neni.
Dnes to ale musime urvat i na nasem "letisti", kde mame s KL zatim letos bilanci 0-1-1-1. Pryc s tou nulou prosim!
Určitě tě to není náhoda. Čísla nelžou pěkný to takhle vidět. Vtipný na tom je, že jak Jágr, tak vsetín chtěli menší hřiště jako svou konkureční výhodu. Ono je teda jasný, že tohle je veliký podíl našeho gólmana, ostatně jako tenkrát Míra Svoboda... bez gólmana Dukla nikdy nic neuhrála. Muj Názor na gólmany co dělal Jaroš v elh znáte. I názor na Brože. Žukov dělá 70 % úspěchu. Jo, celý tým atd mi asi řeknete, ale já jsem přesvědčený, že kdyby nepřišel, tak už nás minimálně vsetín výrazněji trápí.
Trimetrovy prase ani nemusi vyskocit a uz to muze byt likvidace... Taky jsem nevedel ze ma Matej hrudnik tak vysoko... Meli ho holt potrestat vyssim trestem uz v zapase, ale to je furt dokola a jiny uz to nebude. Aspon ze se ozyvame.hadas (admin) napsal:Luc2as napsal:kdo cekal neco jineho ??
https://www.ceskyhokej.cz/data/committeeDocument/file/20-21-rozhodnuti-dk-cslh-zakharchuk-stepan.pdf
chce se mi blejt...
Víc to nemá cenu asi řešit, ale jak můžou napsat, že hráč měl ruce u těla, zákrok šel na hrudník a že si nevyskočil? Za mě měl dostat 5+do konce a bylo by to asi OK. No uvidíme, co předvedou dneska.
miramare83- Posts : 1125
Jaternička- Posts : 1419
Luc2as napsal:kdo cekal neco jineho ??
https://www.ceskyhokej.cz/data/committeeDocument/file/20-21-rozhodnuti-dk-cslh-zakharchuk-stepan.pdf
chce se mi blejt...
Víc to nemá cenu asi řešit, ale jak můžou napsat, že hráč měl ruce u těla, zákrok šel na hrudník a že si nevyskočil? Za mě měl dostat 5+do konce a bylo by to asi OK. No uvidíme, co předvedou dneska.
imbík- Posts : 3617
vn- Posts : 1856
Teď jsme se ale dostali do situace, kdy už je potřeba odhodit alibismus stranou a postavit se k tomu jako chlapi. Už nám nemůže stačit nesměle šeptat „Potrápili jsme Jágra“, ale musíme hlasitě zařvat „Vyřadili jsme Jágra!“ Teď se ukáže, jestli máme koule na to postoupit.
Už je to o průměrných (neúspěšných) a úspěšných. Úspěšní píšou historii a neúspěšní ji sledují. Do role hráčů, kteří píší úspěšnou historii Dukly, se už tento tým nemusí nikdy dostat. Teď už je úplně jedno, jestli prohrajeme serii 4:3 nebo bychom ji prohráli 4:0. Už není důvod se chlácholit.
Úspěch = Sparta, Třinec, Liberec a zájem sponzorů, medií atd.
Neúspěch = Šumperk, Kolín, Kadaň.
Hráč, který postoupí přes Kladno do Extraligy, má úplně jinou hodnotu, než ten, který zůstane v Chance lize, protože se bál Kladna.
Co to dnes zakončit jako při posledním titulu, kdy Jaroslav Holík chvíli před koncem řval na hráče za chybu, jako by Dukla prohrávala 7:0, ale ona vedla. Ať ta parta kolem Jágra, která námi hluboce pohrdá, vidí, jak se bojuje o vítězství.
Bude to dřina, ale už to není nemožné. Jak řekl jeden slavný český trenér „Hlavně se z toho neposrat!“
jahed- Posts : 12
Siroko and MichalDJ like this post
Jaternička- Posts : 1419
hadas (admin), Luc2as, vn, FREDERIK and miramare83 like this post
Tak tady máte výsledek, jj je to rovina ten svaz, trošku nakloněna, ale je .
Takže vlastně svaz posvětil, že dokud nebude někdo z hráčů na jipce s urvanou hlavou, tak se takhle může hrát. By mě zajímalo co by se dělo kdyby někdo sundal Plekyho nebo poloboha, co by se dělo. Ale úplně stejným způsobem.... jak říká komise způsobem, který není na vyšší trest.
Podpis pod tím dopisem člověka, kterej přihlížel osudovemu zápasu v baráži 2018 je nechutnost sama o sobě...
A klidně do mě
hadas (admin), vn, FREDERIK and Geofree like this post
richmonds napsal:Luc2as napsal:kdo cekal neco jineho ??
chce se mi blejt...
by ten zákrok musel udělat Jiras, to by pak byla stopka na několik zápasů.
presne tohle me napadlo.
Luc2as- Posts : 297
vn and wortyr like this post
Luc2as napsal:kdo cekal neco jineho ??
chce se mi blejt...
by ten zákrok musel udělat Jiras, to by pak byla stopka na několik zápasů.
chce se mi blejt...
Luc2as- Posts : 297
imbík likes this post
Dnes to ale musime urvat i na nasem "letisti", kde mame s KL zatim letos bilanci 0-1-1-1. Pryc s tou nulou prosim!
HCDTOM likes this post
https://www.ticketportal.cz/event/HC-Dukla-Jihlava-Rytiri-Kladno-Finale-6
Lufa- Posts : 1312
imbík, wortyr and miramare83 like this post
Buďme svorni a zítra zvítězíme! Protože my jsme Dukla!
Geofree- Posts : 230
imbík and vn like this post
ralff- Posts : 1547
To je jasny. My proto musime este vic:) Kluci to urcite dobre vi, pak budou dlouhy prazdniny... Snad i stesti zahraje trosku pro nas, bez tycek, bez spinavych vyroku sudi ve prospech Jagrtymu... Musi se tomu jit naproti a vydrzet! Samozrejme taky zbytecne nefaulovat, ale to vsichni dobre vedi... Tim koncim a verim v zitrek!Siroko napsal:Akorat pozor na to, ze Kladno podavalo v teto sezone vzdycky nejlepsi vykony, kdyz jim v zapase teklo do bot. Mam obavu, ze s nozem na krku to budou pekne valit.
Geofree likes this post
Jinak sil určitě už moc nezbývá, hrajeme dost na krev, ale to bude stejné i u Kladna, v tom vidím malinkatou výhodu, že máme mladší tým.
Nicméně zítra to nějak musíme dodělat, v 7 zápase je to buď a nebo a ještě hlavně nevěřím, že celou sérii se vydrží prohrávat doma.... tak snad už zítra, snad
vn, Geofree and miramare83 like this post
Ten přístup je možná pořád stejný ale myslím že to je hodně daný tím jejich menším hřištěm. Jsou dřív u protihráčů.vn napsal:Neprudte se tady jak male holky je potreba ted tahnout za jeden provaz i mezi fanousky...mimochodem jsem vcera videl i vetsi zmenu v oslabeni a o hodne aktivnejsi pristup, coz i pres inkasovany gol v oslabeni bylo hodne znat.
Lufa- Posts : 1312
richmonds likes this post
imbík napsal:Jerryk narážka na tvůj názor před sérií, proto tahle blbá otázka
Ja to pochopil. Tento nazor mi zmenila informace o stadionu, ikdyz i tak by to byla fuska. Ale to je porad hodne daleko
Jerryk01- Posts : 320
imbík likes this post
FREDERIK, Geofree, wortyr, Jerryk01 and miramare83 like this post
No mne je uplne jedno jak to bude vnimano, proste za tohle to prase musi sedet! (na tribune:) To je dobre ze to vytahli, i to je soucast boje kdyz oni hrajou takhle...imbík napsal:Jelikož to sudí posoudil jen za dvě a nedostal trest ve hře, tak na to klub musí poukázat a dle mých info se tak stalo. Teď jde o to co na to Ujčovi spolupracovníci a kdyby náhodou uznali, že je to prasečina, nebude to vnímáno jako Ujčikův komplot?miramare83 napsal:Tohle byl opravdu hnus a aspon 1x stop by mel jednoznacne prijit! Jak to vlastne funguje? Komise po zapase rozebira automaticky vsechny podobny zakroky, nebo na to musi klub poukazat aby se s tim nekdo zabyval?hadas (admin) napsal:Prase Zacharčukovo. Likvidační faul na disciplinárku. Hnůj z Kladna. Ohodnoceno za 2 minuty. Za mě 5+do konce....
Takovej sráč už by si v téhle sérii neměl zahrát.
Vasoj84 likes this post
imbík napsal:Jsem ochotnej to podstoupit, ale až mi reknes jedno. Má to smysl, nebo ne?Jerryk01 napsal:Imbik: Ty pujdes kazdopadne zitra od 17:30 do 20:30 zase do lesa a to i kdyby se ti nechtelo. Vitezne ritualy se nemeni
Co je to za otazku? Kazda vyhra Dukly ma smysl, kor kdyz muze znamenat vitezstvi v lize a v souvilsti s tim ze bychom se nemuseli nikam stehovat i o neco realnejsi moznost hrat extraligu.
Jelikož to sudí posoudil jen za dvě a nedostal trest ve hře, tak na to klub musí poukázat a dle mých info se tak stalo. Teď jde o to co na to Ujčovi spolupracovníci a kdyby náhodou uznali, že je to prasečina, nebude to vnímáno jako Ujčikův komplot?miramare83 napsal:Tohle byl opravdu hnus a aspon 1x stop by mel jednoznacne prijit! Jak to vlastne funguje? Komise po zapase rozebira automaticky vsechny podobny zakroky, nebo na to musi klub poukazat aby se s tim nekdo zabyval?hadas (admin) napsal:Prase Zacharčukovo. Likvidační faul na disciplinárku. Hnůj z Kladna. Ohodnoceno za 2 minuty. Za mě 5+do konce....
Geofree likes this post
Jsem ochotnej to podstoupit, ale až mi reknes jedno. Má to smysl, nebo ne?Jerryk01 napsal:Imbik: Ty pujdes kazdopadne zitra od 17:30 do 20:30 zase do lesa a to i kdyby se ti nechtelo. Vitezne ritualy se nemeni
Tohle byl opravdu hnus a aspon 1x stop by mel jednoznacne prijit! Jak to vlastne funguje? Komise po zapase posuzuje automaticky vsechny zakroky s vyssim trestem, nebo na to musi klub poukazat aby se s tim zabyvali?hadas (admin) napsal:Prase Zacharčukovo. Likvidační faul na disciplinárku. Hnůj z Kladna. Ohodnoceno za 2 minuty. Za mě 5+do konce....
Naposledy upravil miramare83 dne 26/4/2021, 08:29, celkově upraveno 2 krát
imbík likes this post
Nevidel jsi to, ale uz mas jasno...imbík napsal:Jestli Zacharčuk vyjede v příštím zápase, tak je tady něco hodně špatně.... sudí hodnotit nebudu páč jsem to ještě celé neviděl, ale když jsem si pouštěl góly, tak po prvním kladenském gólu tam zaznělo na hru v přesilovce je to 8-2 pro Kladno a to ještě ty dvě minuty pro Kladno jsou za hru v 6, Kladno hraje čistě, bum za chvíli tam Zacharčuk zrakvi Pekra. To mi stačilo. Tenhle tým hraje vážně proti všem. Klobouk dolů...
Plekyho sekera při posledním buly zápasu taky super jak tenhle bezpáteřák mohl hrát takovou dobu v NHL mi hlava nebere..
Plekanec - hele, je to zkušenej hráč(a bez debat nej z ligy). Prostě když mu to prochází, tak to dělá. rozhodují maličkosti takže tím může někoho rozhodit, vyprovokovat a náš půjde za oplácení. Snadné jako facka.
Už jsem to tu psal, hned na začátku(hádám tak 4. minuta?) vyloučen Iléš na 2+2 minuty. chybně, měla to být naše přesilovka za nedovolené bránění, protože se Iléš nedotkl puku a byl atakován. Při faulování se obránce zranil o Iléšovu hokejku, za což se jaksi nevylučuje.
Geofree likes this post
Plekyho sekera při posledním buly zápasu taky super jak tenhle bezpáteřák mohl hrát takovou dobu v NHL mi hlava nebere..
Jak to řekl Ujča, klobouk dolů pánové.... je radost takový tým trénovat . Tak snad to ještě jeden zápas vydrží... Zhukov Maxim Zhukov znělo včera večer parkem, sakra to se to hezky venčilo
Geofree likes this post
Naposledy upravil hadas (admin) dne 25/4/2021, 23:41, celkově upraveno 1 krát
jajirk likes this post
Zítra k tomu napíšu víc, ale už teď mužu říct, že jsem to fakt nečekal a ne není to nadsázka jako u Gota. Když mi to brácha volal do lesa myslel jsem si že si dělá prdel. V úterý jdu asi zase koukat na jehličí.
Každopádně jsem tam od lidí zaslechl, že dneska ty sudí taky ne úplně objektivní, ale aspoň nás nerizli tak jako ve čtvrtek. Takže asi tak.
FREDERIK and Geofree like this post
Excalibur napsal:Imbík se v tom lese buď ztratil nebo mu nejde internet. Denně běžně 3 příspěvky a dneska nic.
vyhlasit celostatni patrani nebo ho po navratu z lesa po zjisteni vysledku kleplo
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin) and FREDERIK like this post
Excalibur- Posts : 638
hadas (admin), HCDTOM and FREDERIK like this post
MichalDJ napsal:No ten Rychter co spolukomentoval, evidentne celej zapas fandil Kladnu
Oproti Zamazalovi byl celkem objektivní. Komu víc fandí nebo ne je mi celkem jedno.
FREDERIK likes this post
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20