Diskuzní fórum
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Ten me taky napadl a mozna budou mit letos sanci kluby chance ligy ho ziskat. Otazka je, kdo bude chit jit kvuli tem jeho poslednim zdravotnim problemum do risku. Dat top plat hraci, kterej muze teoreticky vetsinu sezony promarodit...Lázňator napsal:Jiří Říha?
Siroko- Posts : 1206
miramare83- Posts : 1125
vn and FREDERIK like this post
Myslím, že Semiš tu ožije, góly dávat umí a je to přece jen Duklák! U Skořápky jsem si taky už myslel, že věk ho bude limitovat a jak nám chyběl v play off.Excalibur napsal:Husa podle statistik zajímavý, jinak ho neznám. Semiš se mi jako hokejista líbí, ale už je starý a centrů máme hodně (i když může hrát i křídlo). Trochu se bojím, že bude ubírat čas na ledě třeba Cembovi.
jajirk- Posts : 161
FREDERIK and miramare83 like this post
Excalibur- Posts : 638
imbík- Posts : 3617
Taky by mě zajímalo, kdo za nás bude chytat. Maláč? Nic proti němu, ale nemáme jedničku. Kéž by vyšel ten Max, potřebujem v kase oporu.
Kelt- Posts : 384
FREDERIK likes this post
Jo a ještě jestli je to teda pravda, že Zhukov poslal Jardu s nabídkou tam kde slunce nesvítí, tak to je ještě větší pecka....to tomu šaškovi přeju ze všeho nejvíc.....
vn- Posts : 1856
FREDERIK, MichalDJ and jajirk like this post
To jo. Lepe by se cetlo, kdyby se tento utok zformoval v extraligove dukle. To je ale z rise snu.vn napsal:https://hokej.cz/na-slovaky-i-s-jihlavskym-utokem-kdo-bude-chytat-a-co-slozeni-formaci/5056931
Hezky se ten titulek cte...to je ale tak vse
vn likes this post
Hezky se ten titulek cte...to je ale tak vse
DUKLIČKA napsal:https://hokej.cz/rozpis-telh-dvanact-tymu-v-predkole-kladno-zacne-proti-vitkovicim/5056930
Ať už jdou z tèma baražema do hajzlu!
Musíš být rád, že po postupu JJ se.soutěž neuzavřela. I když jen formálně. Pokud se stane, že Kladno bude 14 tak tým z Chance ligy přijede domlacenej do Kladna tam tě dvakrát riznou a po sérii si precteš repsket a úcta, je to jen hokej. Takže ono to vlastně uzavřené je
1) Já bych se prostě rád dožil toho, že třeba i při přesilovce nebudou obránci stát na modré u manťáku a čekat, až k nim přiletí puk a jen zavírají mantinel. Tam nejsou vůbec nebezpeční a obrana pak má vlastně převahu 4 na 3. Když budou beci ve střeleckých pozicích, hned se jim musí obrana poočku věnovat a zbytku se uleví aby mohli tvořit.
2) Stačí jedno schéma postavení a jak se v něm rotuje nebo kříží hráči....když by je tedy někdo přemluvil k pohybu bez puku
tyhle dva bodíky a jsme úplně jinde jako tým...a když budou 1x týdně trénovat nahrávky, taky to prospěje
richmonds- Posts : 577
Ať už jdou z tèma baražema do hajzlu!
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn, FREDERIK, MichalDJ and Lufa like this post
HCDTOM napsal:richmonds napsal:tak je po sezoně a čeká nás další. Takže spokojenost s výsledkem sezony jsme už vyjádřili. Já se vrátím k tomu, co jsem naznačoval. Ten výsledek byl jen a pouze UBOJOVANÝ, nic víc v tom nebylo, že bychom to uhráli. Z toho mám největší obavy, že kvůli spokojenosti s výsledkem prostě zapadne to důležité. Ta hra nemá systém, není vyřešen pohyb hráčů s pukem, už vůbec ne pohyb bez puku. Rotace v pásmu útočném, často i obranném jak tam vznikají díry a hráči se sráží ve třech na jednom fleku. Tohle bych viděl jako největší výzvu pro rozvoj týmu, ale nečekám, že se to zlepší, protože výsledek se udělal...
třeba přijde místo Pekra Endál to by bylo kus za kus, hehe
Souhlasím, plus nadstandardní gólman. S Brožem by nám litky řekly čau.
Já tohle chtěl psát, ale už si nemůžu dovolit
Máš pravdu, ale zároveň ber v potaz, že to co píšeš bys chtěl po hráčích z chance ligy. Ta úroveň nemá, zatím si už roky stojím. Zároveň, ti hráči nemají extra příjmy v rámci hokejových lig. Logicky: za málo peněz, málo muziky. Už se opakuji jako kolovratek, ale ten sestup tři roky zpátky je nejvíce tragickým bodem historie Dukly. Možná i víc, jako pád se znojmem a určitě horší, než 04/05, tam to bylo NHL, to nešlo moc dělat. Nebo vedení nezvládlo vyluku, aby někoho Padělek přivedl, to už těžko říct...
Souhlas. Za 30-40 tisíc měsíčně sem Marozse nedostaneš. Na druhou stranu jak se tu nedávno psalo. Pořád lepší mít za 80 000 dva Lichance než jednoho Poletina....
vn and FREDERIK like this post
Mišák napsal:Žukov poslal JJ do řitě
Fakt? Kde jsi četl?
richmonds napsal:tak je po sezoně a čeká nás další. Takže spokojenost s výsledkem sezony jsme už vyjádřili. Já se vrátím k tomu, co jsem naznačoval. Ten výsledek byl jen a pouze UBOJOVANÝ, nic víc v tom nebylo, že bychom to uhráli. Z toho mám největší obavy, že kvůli spokojenosti s výsledkem prostě zapadne to důležité. Ta hra nemá systém, není vyřešen pohyb hráčů s pukem, už vůbec ne pohyb bez puku. Rotace v pásmu útočném, často i obranném jak tam vznikají díry a hráči se sráží ve třech na jednom fleku. Tohle bych viděl jako největší výzvu pro rozvoj týmu, ale nečekám, že se to zlepší, protože výsledek se udělal...
Souhlasím, plus nadstandardní gólman. S Brožem by nám litky řekly čau.
Já tohle chtěl psát, ale už si nemůžu dovolit
Máš pravdu, ale zároveň ber v potaz, že to co píšeš bys chtěl po hráčích z chance ligy. Ta úroveň nemá, zatím si už roky stojím. Zároveň, ti hráči nemají extra příjmy v rámci hokejových lig. Logicky: za málo peněz, málo muziky. Už se opakuji jako kolovratek, ale ten sestup tři roky zpátky je nejvíce tragickým bodem historie Dukly. Možná i víc, jako pád se znojmem a určitě horší, než 04/05, tam to bylo NHL, to nešlo moc dělat. Nebo vedení nezvládlo vyluku, aby někoho Padělek přivedl, to už těžko říct...
HCDTOM- Posts : 776
imbík, FREDERIK and MichalDJ like this post
richmonds- Posts : 577
HCDTOM, FREDERIK and Lufa like this post
To, co předváděl v dresu Dukly a zvlášť v poslední sezóně, tak za to mu patří obrovský díky a klobouček dolů za to, jak se rval v našich barvách. Přeju mu, ať mu to v Reichu vyjde a určitě ho budu po očku sledovat. Ty jeho pumelice jsou skvělý a stejně tak zarputilost a snaha makat, i když se nedaří.
Tak hodně zdaru a "táhni do řiti"
ralff and Jaternička like this post
imbík napsal:Nemyslím si, že Zhukov bude, do září dlouhá doba a do té doby po něm může sáhnout třeba Kladno, které nemá gólmana... Jágr by to Torontu nějak odůvodnil...
Každopádně je pozitivní, že Beda bere letošní neúspěch jako motivaci na příští sezónu a nehledá kličky kecama o zimaku a podobně a stejně tak, že Viktor vidí největší problém a alfu a omegu úspěchu v obraně....
Do kladna jde Hasek aby nekazili prujem...teda prumer veku a nebude drahej.
Mišák- Posts : 72
hadas (admin) and FREDERIK like this post
Každopádně je pozitivní, že Beda bere letošní neúspěch jako motivaci na příští sezónu a nehledá kličky kecama o zimaku a podobně a stejně tak, že Viktor vidí největší problém a alfu a omegu úspěchu v obraně....
FREDERIK likes this post
Tu bojovnost nahradime, ale ty body těžko.
Jaternička- Posts : 1419
jajirk, Lufa and miramare83 like this post
Naposledy upravil miramare83 dne 4/5/2021, 14:01, celkově upraveno 1 krát
miramare83- Posts : 1125
Siroko napsal:Jak se psalo, že Fronk už je domluvenej v Litvínově a Pekr v Šumperku, tak to asi nebude úplně pravda. Pokud by to tak bylo, tak už se to dávno oznámilo. Navíc v Litvínově už je dle jejich vyjádření soupiska skoro plná. Evidentně se u obou ještě jedná a nedá se u nich možná vyloučit pokračování tady. Říkal jsem si, že bude zázrak, když z trojce Pekr, Illéš a Fronk bude pokračovat v Dukle alespoň jeden a to už máme. Dál to bude jen bonus.
Tak Pekra už máš potvrzeného
Díky Peky, ze začátku jsem ti na chuť moc.nepřišel, ale to co si letos předváděl v play off, to klobouček, ať se daří...
vn likes this post
AJET0- Posts : 279
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK likes this post
Excalibur napsal:Vždycky, když se tady rozjede téma rozpočtu, tak mi to nedá nereagovat. Doporučuju www.justice.cz, tam zadat IČO nebo název firmy a dál kliknout na sbírku listin a poté vybrat výroční zprávu. V našem případě je celkový obrat trochu zavádějící, protože (předpokládám), že v položce ostatní provozní náklady jsou náklady za zimní stadion a naproti tomu v ostatních provozních výnosech dotace od města na zimák (obojí cca 15-20 mega). Nicméně jako základní ukazatel obratu lze považovat řádek Tržby za prodej vlastních výrobků a služeb, kde budou převážně příjmy od sponzorů, diváků apod. Dukla měla v sezoně 2019/2020 tento řádek 35 mega, 2018/2019 40 mega, 2017/2018 51 mega (extraliga). Pro srovnání - Vsetín 2019/2020 33 mega, Havířov 10 mega (údaje za 2018/2019, protože novější nemají), Přerov 16 mega 2018//2019. Takže, pokud si někdo myslí, že jsme na úrovni Šumperka nebo Kolína, tak fakt ne. Samozřejmě by si tohle téma zasloužilo detailní analýzu, protože záleží na počtu mládežnických týmů, jestli mládež spadá pod stejnou společnost jako áčko, jaké jsou náklady na stadion (kdo je platí) atd...
Je pravda, že Motor byl jinde. Když jsem se na to před časem díval, tak jejich rozpočet v pralese byl na úrovni našeho extraligového.
souhlas a díky za pevná data... zase tady nedělejte z našich hokejek borce, co tady dělají charitu... třeba Poletín měl minulou sezonu (tj. tu neuspesnou) 100 papírů měsíčně, to se jen tak v téhle lize nerozdavá. že junioři tady mají prd je jasné, ale např. Pekr by tady nezůstaval letos kvůli dobré partě, kdyby mu to samé dali bývali byli v Sumperku nebo prostějově. ale že šly platy v první hokejové dolů za poslední roky je pravda... kde jsou ty časy, kdy tady jezdil hodek za 150 měsíčně (tehdy to nějaký dobrák vytáhl z ucetnictvi a dal na internet). Ohromnou výhodou Dukly je Čachotský, ze kterého třeba kamarádi sparťani nechápou, proč je tady schovanej. ten by si v extralize přišel na min. 200 000kč. okolo něj to pak můžeme stavět už pár let. ať se Vám všem daří
Geofree- Posts : 230
vn likes this post
ralff- Posts : 1547
Je pravda, že Motor byl jinde. Když jsem se na to před časem díval, tak jejich rozpočet v pralese byl na úrovni našeho extraligového.
Excalibur- Posts : 638
Lucke likes this post
Siroko napsal:Taky me to napadlo. Snad jsou soudny a po tech urazkach si netroufnou nekoho z naseho teamu angazovat.vn napsal:Zhukov pujde do Kladna a budem cumet
Kdyz je nekdo bezpaterni egoista, tak je schopen vseho...
Jinak zustava Iles, to jsem mile prekvapen.
Taky me to napadlo. Snad jsou soudny a po tech urazkach si netroufnou nekoho z naseho teamu angazovat.vn napsal:Zhukov pujde do Kladna a budem cumet
vn likes this post
vn napsal:Zhukov pujde do Kladna a budem cumet
Nevim, ale co jsem cetl, tak toronto melo podminku, kdyz do evropy tak jedine do dukly. Jestli to platilo jen pro tuto sezonu, nebo jsem to blbe pochopil...v Kladne by ho naucili veci, to by Toronto koukalo
no trochu jsem dříve viděl do financí Moravia-Lacto. Problém je tam v majiteli, který je z Prahy a hlavně je lakomý. Navíc už sponzorují či sponzorovali fotbal,ale to bylo ještě za Vaculíka. A pokud by se vzal v potaz celý holding co vlastní Interlacto tak to máš pravdu, že patří mezi největší v republice.
Jaternička- Posts : 1419
Každopádně Ajeto ty máš hodně zkreslené info o rozpočtu Dukly. Nebo kam chodis na to, že jsme na stejné úrovni se Vsetínem? Myslíš, že Rob, Jonák Vlach rozmlsaný z ELH tam budou hrát za40- 50 000 jako většina u nás?
FREDERIK likes this post
ralff- Posts : 1547
AJET0- Posts : 279
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20