Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+46
arthur
Raddy007
Martynez
mjrkk
Hhs23
Lucke
freyp
pegy18
Lufa
Thoor93
xantypa
Kuba
AJET0
Hedgehog
Jirka
Luc2as
J4u8
Excalibur
staříček
wortyr
colorado44
Vasoj84
Kelt
FREDERIK
HCDTOM
jahed
richmonds
Geofree
sz108
Falk HCD
Burberry
jajirk
imbík
DUKLIČKA
MichalDJ
Mišák
hadas (admin)
Lázňator
MarkusHCD
Siroko
miramare83
vn
Jerryk01
mravenecnik
ralff
Jaternička
50 posters

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 8 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Siroko 6/5/2021, 07:53

Lázňator napsal:Jiří Říha?
Ten me taky napadl a mozna budou mit letos sanci kluby chance ligy ho ziskat. Otazka je, kdo bude chit jit kvuli tem jeho poslednim zdravotnim problemum do risku. Dat top plat hraci, kterej muze teoreticky vetsinu sezony promarodit...

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 6/5/2021, 04:43

Jiří Říha?

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 5/5/2021, 23:35

Jj, kdyz nemuze prijit Vrana nebo Spacek, tak aspon Husa.

miramare83

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 5/5/2021, 22:07

Husička by byla dobrá 😆

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/5/2021, 22:02

Husa by byl dobrej kauf noo 💪

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 5/5/2021, 21:25

Excalibur napsal:Husa podle statistik zajímavý, jinak ho neznám. Semiš se mi jako hokejista líbí, ale už je starý a centrů máme hodně (i když může hrát i křídlo). Trochu se bojím, že bude ubírat čas na ledě třeba Cembovi.
Myslím, že Semiš tu ožije, góly dávat umí a je to přece jen Duklák! U Skořápky jsem si taky už myslel, že věk ho bude limitovat a jak nám chyběl v play off.

jajirk

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 5/5/2021, 21:22

Pokud by to byl Husa, tak bych ho bral. Posledni rok sel enormne nahoru a delal bod na zapas. Dobry fyzicky parametry a vekove jeste s potencialem rustu.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 5/5/2021, 21:11

Husa podle statistik zajímavý, jinak ho neznám. Semiš se mi jako hokejista líbí, ale už je starý a centrů máme hodně (i když může hrát i křídlo). Trochu se bojím, že bude ubírat čas na ledě třeba Cembovi.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/5/2021, 21:01

Ten bek by mohl být Jakub Husa? Co říkáte?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 5/5/2021, 20:53

Lichi a Fronky- výborná zpráva. Ještě by to chtělo 1 kvalitního útočníka a hlavně 3 výborný obránce.
Taky by mě zajímalo, kdo za nás bude chytat. Maláč? Nic proti němu, ale nemáme jedničku. Kéž by vyšel ten Max, potřebujem v kase oporu.

Kelt

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/5/2021, 20:25

S Lichancem jsem tajně doufal, je tu maximálně spokojenej, ale s Fronkem teda ne. Super snad obou výkonnost bude jen růst....

Jo a ještě jestli je to teda pravda, že Zhukov poslal Jardu s nabídkou tam kde slunce nesvítí, tak to je ještě větší pecka....to tomu šaškovi přeju ze všeho nejvíc.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/5/2021, 19:43

Hodně fajn! Ještě Jiras a budu spoko v útoku 😃😃

vn

FREDERIK, MichalDJ and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 5/5/2021, 19:34

Fronk a Lichanec fajn Wink
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 5/5/2021, 13:14

To jo. Lepe by se cetlo, kdyby se tento utok zformoval v extraligove dukle. To je ale z rise snu.

Siroko

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/5/2021, 12:29

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/5/2021, 12:27

Musíš být rád, že po postupu JJ se.soutěž neuzavřela. I když jen formálně. Pokud se stane, že Kladno bude 14 tak tým z Chance ligy přijede domlacenej do Kladna tam tě dvakrát riznou a po sérii si precteš repsket a úcta, je to jen hokej. Takže ono to vlastně uzavřené je

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 5/5/2021, 12:18

Klucí, klucí, já si prostě myslím, že systém a pohyb hráče bez puku se můžou učit i děti, natož profíci, aby po ledě nebloudili...je to prostě i o tom, že když jsi v nouzi, hodíš puk tím směrem protože tam přeci někdo má být. Nehonit to jen po manťáku jako my....

1) Já bych se prostě rád dožil toho, že třeba i při přesilovce nebudou obránci stát na modré u manťáku a čekat, až k nim přiletí puk a jen zavírají mantinel. Tam nejsou vůbec nebezpeční a obrana pak má vlastně převahu 4 na 3. Když budou beci ve střeleckých pozicích, hned se jim musí obrana poočku věnovat a zbytku se uleví aby mohli tvořit.

2) Stačí jedno schéma postavení a jak se v něm rotuje nebo kříží hráči....když by je tedy někdo přemluvil k pohybu bez puku

tyhle dva bodíky a jsme úplně jinde jako tým...a když budou 1x týdně trénovat nahrávky, taky to prospěje Very Happy

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 5/5/2021, 12:00

DUKLIČKA

vn, FREDERIK, MichalDJ and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/5/2021, 11:40

HCDTOM napsal:
richmonds napsal:tak je po sezoně a čeká nás další. Takže spokojenost s výsledkem sezony jsme už vyjádřili. Já se vrátím k tomu, co jsem naznačoval. Ten výsledek byl jen a pouze UBOJOVANÝ, nic víc v tom nebylo, že bychom to uhráli. Z toho mám největší obavy, že kvůli spokojenosti s výsledkem prostě zapadne to důležité. Ta hra nemá systém, není vyřešen pohyb hráčů s pukem, už vůbec ne pohyb bez puku. Rotace v pásmu útočném, často i obranném jak tam vznikají díry a hráči se sráží ve třech na jednom fleku. Tohle bych viděl jako největší výzvu pro rozvoj týmu, ale nečekám, že se to zlepší, protože výsledek se udělal...

třeba přijde místo Pekra Endál Very Happy to by bylo kus za kus, hehe

Souhlasím, plus nadstandardní gólman. S Brožem by nám litky řekly čau.

Já tohle chtěl psát, ale už si nemůžu dovolit 😂
Máš pravdu, ale zároveň ber v potaz, že to co píšeš bys chtěl po hráčích z chance ligy. Ta úroveň nemá, zatím si už roky stojím. Zároveň, ti hráči nemají extra příjmy v rámci hokejových lig. Logicky: za málo peněz, málo muziky.  Už se opakuji jako kolovratek, ale ten sestup tři roky zpátky je nejvíce tragickým bodem historie Dukly. Možná i víc, jako pád se znojmem a určitě horší, než 04/05, tam to bylo NHL, to nešlo moc dělat. Nebo vedení nezvládlo vyluku, aby někoho Padělek přivedl, to už těžko říct...

Souhlas. Za 30-40 tisíc měsíčně sem Marozse nedostaneš. Na druhou stranu jak se tu nedávno psalo. Pořád lepší mít za 80 000 dva Lichance než jednoho Poletina....

imbík

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/5/2021, 11:39

Mišák napsal:Žukov poslal JJ do řitě 🤣👍

Fakt? Kde jsi četl? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 5/5/2021, 11:16

Žukov poslal JJ do řitě 🤣👍

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 5/5/2021, 10:45

richmonds napsal:tak je po sezoně a čeká nás další. Takže spokojenost s výsledkem sezony jsme už vyjádřili. Já se vrátím k tomu, co jsem naznačoval. Ten výsledek byl jen a pouze UBOJOVANÝ, nic víc v tom nebylo, že bychom to uhráli. Z toho mám největší obavy, že kvůli spokojenosti s výsledkem prostě zapadne to důležité. Ta hra nemá systém, není vyřešen pohyb hráčů s pukem, už vůbec ne pohyb bez puku. Rotace v pásmu útočném, často i obranném jak tam vznikají díry a hráči se sráží ve třech na jednom fleku. Tohle bych viděl jako největší výzvu pro rozvoj týmu, ale nečekám, že se to zlepší, protože výsledek se udělal...

Souhlasím, plus nadstandardní gólman. S Brožem by nám litky řekly čau.

Já tohle chtěl psát, ale už si nemůžu dovolit 😂
Máš pravdu, ale zároveň ber v potaz, že to co píšeš bys chtěl po hráčích z chance ligy. Ta úroveň nemá, zatím si už roky stojím. Zároveň, ti hráči nemají extra příjmy v rámci hokejových lig. Logicky: za málo peněz, málo muziky. Už se opakuji jako kolovratek, ale ten sestup tři roky zpátky je nejvíce tragickým bodem historie Dukly. Možná i víc, jako pád se znojmem a určitě horší, než 04/05, tam to bylo NHL, to nešlo moc dělat. Nebo vedení nezvládlo vyluku, aby někoho Padělek přivedl, to už těžko říct...

HCDTOM

imbík, FREDERIK and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/5/2021, 09:54

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 5/5/2021, 08:02

tak je po sezoně a čeká nás další. Takže spokojenost s výsledkem sezony jsme už vyjádřili. Já se vrátím k tomu, co jsem naznačoval. Ten výsledek byl jen a pouze UBOJOVANÝ, nic víc v tom nebylo, že bychom to uhráli. Z toho mám největší obavy, že kvůli spokojenosti s výsledkem prostě zapadne to důležité. Ta hra nemá systém, není vyřešen pohyb hráčů s pukem, už vůbec ne pohyb bez puku. Rotace v pásmu útočném, často i obranném jak tam vznikají díry a hráči se sráží ve třech na jednom fleku. Tohle bych viděl jako největší výzvu pro rozvoj týmu, ale nečekám, že se to zlepší, protože výsledek se udělal...

richmonds

HCDTOM, FREDERIK and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 4/5/2021, 18:47

Konečně si můžu zase ulevit, jaká je to sviňa žoldácká a ještě skopčácká. Fujtajbl Wink Jako soupeře jsem ho doslova nesnášel.  Wink

To, co předváděl v dresu Dukly a zvlášť v poslední sezóně, tak za to mu patří obrovský díky a klobouček dolů za to, jak se rval v našich barvách. Přeju mu, ať mu to v Reichu vyjde a určitě ho budu po očku sledovat. Ty jeho pumelice jsou skvělý a stejně tak zarputilost a snaha makat, i když se nedaří.

Tak hodně zdaru a "táhni do řiti" Smile
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

ralff and Jaternička like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 4/5/2021, 16:16

imbík napsal:Nemyslím si, že Zhukov bude, do září dlouhá doba a do té doby po něm může sáhnout třeba Kladno, které nemá gólmana... Jágr by to Torontu nějak odůvodnil...
Každopádně je pozitivní, že Beda bere letošní neúspěch jako motivaci na příští sezónu a nehledá kličky kecama o zimaku a podobně a stejně tak, že Viktor vidí největší problém a alfu a omegu úspěchu v obraně.... 👍

Do kladna jde Hasek aby nekazili prujem...teda prumer veku 🤣🤣 a nebude drahej.

Mišák

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2021, 15:10

Nemyslím si, že Zhukov bude, do září dlouhá doba a do té doby po něm může sáhnout třeba Kladno, které nemá gólmana... Jágr by to Torontu nějak odůvodnil...
Každopádně je pozitivní, že Beda bere letošní neúspěch jako motivaci na příští sezónu a nehledá kličky kecama o zimaku a podobně a stejně tak, že Viktor vidí největší problém a alfu a omegu úspěchu v obraně.... 👍

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 4/5/2021, 14:18

Tak Zhukov možná bude!

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 4/5/2021, 14:00

Velká škoda. Když pominu Čagyho tak odchází aspoň pro mě můj nejoblíbenější hráč. Jeho body a bojovnost nám budou sakra chybět.

Tu bojovnost nahradime, ale ty body těžko.
Jaternička
Jaternička

jajirk, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/5/2021, 13:52

At ho nekdo mel vic rad nebo min, jeho goly proste budou chybet, to je uplne jasny. Tady to chce opravdu sehnat adekvatni nahradu. Vim ze to neni nic novyho a lehko se to rika, ale je to nutny. Ale jsem rad ze jde do Nemecka a ne do Sumperka:)

Naposledy upravil miramare83 dne 4/5/2021, 14:01, celkově upraveno 1 krát

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2021, 13:41

Siroko napsal:Jak se psalo, že Fronk už je domluvenej v Litvínově a Pekr v Šumperku, tak to asi nebude úplně pravda. Pokud by to tak bylo, tak už se to dávno oznámilo. Navíc v Litvínově už  je dle jejich vyjádření soupiska skoro plná. Evidentně se u obou ještě jedná a nedá se u nich možná vyloučit pokračování tady. Říkal jsem si, že bude zázrak, když z trojce Pekr, Illéš a Fronk bude pokračovat v Dukle alespoň jeden a to už máme. Dál to bude jen bonus.

Tak Pekra už máš potvrzeného 😉
Díky Peky, ze začátku jsem ti na chuť moc.nepřišel, ale to co si letos předváděl v play off, to klobouček, ať se daří...

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 4/5/2021, 13:34

MNO sice už má svůj věk ale pořád má střelu jak nikdo v týmu. Bude chybět...

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 4/5/2021, 10:27

Jak se psalo, že Fronk už je domluvenej v Litvínově a Pekr v Šumperku, tak to asi nebude úplně pravda. Pokud by to tak bylo, tak už se to dávno oznámilo. Navíc v Litvínově už je dle jejich vyjádření soupiska skoro plná. Evidentně se u obou ještě jedná a nedá se u nich možná vyloučit pokračování tady. Říkal jsem si, že bude zázrak, když z trojce Pekr, Illéš a Fronk bude pokračovat v Dukle alespoň jeden a to už máme. Dál to bude jen bonus.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 4/5/2021, 06:33

NO me by do utoku uz stacil jen Lichanec a Jiranek a byl bych spokojeny, horsi to bude s obranou a branou, tam to chce hodne zabrat

MichalDJ

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 3/5/2021, 23:43

Excalibur napsal:Vždycky, když se tady rozjede téma rozpočtu, tak mi to nedá nereagovat. Doporučuju www.justice.cz, tam zadat IČO nebo název firmy a dál kliknout na sbírku listin a poté vybrat výroční zprávu. V našem případě je celkový obrat trochu zavádějící, protože (předpokládám), že v položce ostatní provozní náklady jsou náklady za zimní stadion a naproti tomu v ostatních provozních výnosech dotace od města na zimák (obojí cca 15-20 mega). Nicméně jako základní ukazatel obratu lze považovat řádek Tržby za prodej vlastních výrobků a služeb, kde budou převážně příjmy od sponzorů, diváků apod. Dukla měla v sezoně 2019/2020 tento řádek 35 mega, 2018/2019 40 mega, 2017/2018 51 mega (extraliga). Pro srovnání - Vsetín 2019/2020 33 mega, Havířov 10 mega (údaje za 2018/2019, protože novější nemají), Přerov 16 mega 2018//2019. Takže, pokud si někdo myslí, že jsme na úrovni Šumperka nebo Kolína, tak fakt ne. Samozřejmě by si tohle téma zasloužilo detailní analýzu, protože záleží na počtu mládežnických týmů, jestli mládež spadá pod stejnou společnost jako áčko, jaké jsou náklady na stadion (kdo je platí) atd...

Je pravda, že Motor byl jinde. Když jsem se na to před časem díval, tak jejich rozpočet v pralese byl na úrovni našeho extraligového.

souhlas a díky za pevná data... zase tady nedělejte z našich hokejek borce, co tady dělají charitu... třeba Poletín měl minulou sezonu (tj. tu neuspesnou) 100 papírů měsíčně, to se jen tak v téhle lize nerozdavá. že junioři tady mají prd je jasné, ale např. Pekr by tady nezůstaval letos kvůli dobré partě, kdyby mu to samé dali bývali byli v Sumperku nebo prostějově.  ale že šly platy v první hokejové dolů za poslední roky je pravda... kde jsou ty časy, kdy tady jezdil hodek za 150 měsíčně (tehdy to nějaký dobrák vytáhl z ucetnictvi a dal na internet). Ohromnou výhodou Dukly je Čachotský, ze kterého třeba kamarádi sparťani nechápou, proč je tady schovanej. ten by si v extralize přišel na min. 200 000kč. okolo něj to pak můžeme stavět už pár let. ať se Vám všem daří

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/5/2021, 21:23

Kouknete na posily pro Litak. Tam to asi dotuje svaz...

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/5/2021, 21:22

Určitě nepatříme mezi 3-4 nejbohatší, když teda budeme konkrétně brát rozpočet na a-tým který je nosným pilířem každého klubu

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 3/5/2021, 20:40

No prave, ze v tech poctech dela strasnej rozdil provoz zimaku. Nekde jsou na zimaku v najmu a nekde ho primo klub se vsema nakladama provozuje. Uz se to drive nekde psalo, ze rozpocty klubu se primo srovnavat nedaji. Vypovidajici by bylo, pokud by se zverejnovaly naklady na A team a do toho se nikonu nikde nechce.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 3/5/2021, 20:36

U Illéše jsem tajně doufal, že by to mohlo dopadnout. A ejhle je to tady Very Happy
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 3/5/2021, 20:30

Vždycky, když se tady rozjede téma rozpočtu, tak mi to nedá nereagovat. Doporučuju www.justice.cz, tam zadat IČO nebo název firmy a dál kliknout na sbírku listin a poté vybrat výroční zprávu. V našem případě je celkový obrat trochu zavádějící, protože (předpokládám), že v položce ostatní provozní náklady jsou náklady za zimní stadion a naproti tomu v ostatních provozních výnosech dotace od města na zimák (obojí cca 15-20 mega). Nicméně jako základní ukazatel obratu lze považovat řádek Tržby za prodej vlastních výrobků a služeb, kde budou převážně příjmy od sponzorů, diváků apod. Dukla měla v sezoně 2019/2020 tento řádek 35 mega, 2018/2019 40 mega, 2017/2018 51 mega (extraliga). Pro srovnání - Vsetín 2019/2020 33 mega, Havířov 10 mega (údaje za 2018/2019, protože novější nemají), Přerov 16 mega 2018//2019. Takže, pokud si někdo myslí, že jsme na úrovni Šumperka nebo Kolína, tak fakt ne. Samozřejmě by si tohle téma zasloužilo detailní analýzu, protože záleží na počtu mládežnických týmů, jestli mládež spadá pod stejnou společnost jako áčko, jaké jsou náklady na stadion (kdo je platí) atd...

Je pravda, že Motor byl jinde. Když jsem se na to před časem díval, tak jejich rozpočet v pralese byl na úrovni našeho extraligového.

Excalibur

Lucke likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 3/5/2021, 20:21

Illes taky pro me prekvapeni. Cekal jsem, ze po nem sahne Poruba a vratii se domu. Ty bychom nepreplatili.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 3/5/2021, 20:20

Siroko napsal:
vn napsal:Zhukov pujde do Kladna a budem cumet 😃
Taky me to napadlo. Snad jsou soudny a po tech urazkach si netroufnou nekoho z naseho teamu angazovat.

Kdyz je nekdo bezpaterni egoista, tak je schopen vseho...

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 3/5/2021, 20:12

To: Misak to jo, to by koukal...treba hlava pan Hlava by si ho mohl vzit do parady...
Jinak zustava Iles, to jsem mile prekvapen.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 3/5/2021, 20:11

Taky me to napadlo. Snad jsou soudny a po tech urazkach si netroufnou nekoho z naseho teamu angazovat.

Siroko

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 3/5/2021, 20:08

Nevim, ale co jsem cetl, tak toronto melo podminku, kdyz do evropy tak jedine do dukly. Jestli to platilo jen pro tuto sezonu, nebo jsem to blbe pochopil...v Kladne by ho naucili veci, to by Toronto koukalo 🤣🤣

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 3/5/2021, 20:04

Zhukov pujde do Kladna a budem cumet 😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 3/5/2021, 18:46

Kelt:

no trochu jsem dříve viděl do financí Moravia-Lacto. Problém je tam v majiteli, který je z Prahy a hlavně je lakomý. Navíc už sponzorují či sponzorovali fotbal,ale to bylo ještě za Vaculíka. A pokud by se vzal v potaz celý holding co vlastní Interlacto tak to máš pravdu, že patří mezi největší v republice.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/5/2021, 18:33

Krom toho namazu na gól se mi taky líbil, takže ok. Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
Každopádně Ajeto ty máš hodně zkreslené info o rozpočtu Dukly. Nebo kam chodis na to, že jsme na stejné úrovni se Vsetínem? Myslíš, že Rob, Jonák Vlach rozmlsaný z ELH tam budou hrát za40- 50 000 jako většina u nás?

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 3/5/2021, 18:25

Filip Eliáš zůstává v Dukle. V play-off se mi hodně líbil. Dobrá zpráva Smile
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 3/5/2021, 18:16

Jinak máme cz kolo, Ježka, icom, bupi Kia, agnovachem, caraplasma, dh building to je myslím celkem slušnej základ. Pořád tvrdím že jsme nejprestižnější klub s top historii a nejlepším trenérem. Je ale třeba toho využít ekonomicky, Viktor je jméno který bude prodávat a intenzivně oslovovat sponzory. Každej máme možnost oslovit majitele firem. A garantuju vám že většina šéfů bere dost prestižně když je osloví HC Dukla s nabídkou partnerství a každej je schopen min 20-30 ročně pustit. No a 20 takovejch firem a máme na pár takovýho Dundáčka na celou sezónu.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: