Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+46
arthur
Raddy007
Martynez
mjrkk
Hhs23
Lucke
freyp
pegy18
Lufa
Thoor93
xantypa
Kuba
AJET0
Hedgehog
Jirka
Luc2as
J4u8
Excalibur
staříček
wortyr
colorado44
Vasoj84
Kelt
FREDERIK
HCDTOM
jahed
richmonds
Geofree
sz108
Falk HCD
Burberry
jajirk
imbík
DUKLIČKA
MichalDJ
Mišák
hadas (admin)
Lázňator
MarkusHCD
Siroko
miramare83
vn
Jerryk01
mravenecnik
ralff
Jaternička
50 posters

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Jaternička 28/4/2021, 18:26

Vzhledem k tomu,že si zítra mohu vyzvednout sazenice tak si tu taškařici na Kladně odpustím a udělám nějakou práci v lese.

Dopředu jasný jak to dopadne. Rád bych věřil,ale takhle co se děje kolem tak srát na to.

Ať si Jarda narve tu ELH i s elektrokolem Plekance do míst kam nesvítí.
Jaternička
Jaternička

hadas (admin), Luc2as, FREDERIK, MichalDJ, miramare83 and Verys2005 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 28/4/2021, 18:21

No panecku na tom svazu se dre, jeste v jedenact hodin v noci Smile

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 18:04

Pan Jůdl z Kladna jehož číslo je tady : 732 793 539 říká, že jim to svaz volal v 11 večer, že ta možnost tam je 😉 kdo tomu věří nebo nevěří je každého věc, prý.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 28/4/2021, 17:24

Ktera instituce to povolila? Doufam, ze ne svaz...

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 28/4/2021, 17:23

Tak nejak jsem tuhle prasarnu cekal, presne styl JJ....

vn

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 28/4/2021, 17:22

Tak spíš kdo v tom má prsty je čestný občan Kladna Milan Hnilička... A samozřejmě se hodí že je kámoš s Jardou.... Fungovalo by to tak všude i když musím říct že jim to není trapný...

AJET0

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 28/4/2021, 17:05

teda chtěl jsem držet zobák a tiše vyčkat až jak dopadne sedmý zápas. Ale tohle prostě nejde jen tak přejít. Všichni nadávají na úředníky, ale oni i na té hygieně jedou skoro v noci, dřou jako koně, řeší naprosto vše takže se věnují i tomu, aby někdo mohl na hokej...Teda alespoň to se všem snaží namluvit kladno prohlášením "O možnosti omezeného počtu diváků jsme se dozvěděli po šestém zápase v Jihlavě v pozdních večerních hodinách" jakože oni nic, jim to prostě spadlo do klína. Hádám stejně tak jim padají do klína přesilovky a naši padají na trestnou. prostě jen tak samo od sebe vše, kladno v tom prsty nemá.

richmonds

FREDERIK, Geofree and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 28/4/2021, 16:55

Hned jak pustili fotbal mě napadlo, co 7. zápas? Ale okamžitě jsem tu myšlenku zahnal, to přece nemůžou v rámci regulérnosti povolit. A ejhle, u nás jde vše! Jestli nějaká spravedlnost ještě existuje, tak jim zítra vytřem zrak!!!

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/4/2021, 16:52

To prave ne. Nejlepsi odpoved by byla to tam zitra vyhrat. Ted uz nechci vyhrat kvuli nejaky extralize, ted chci porazit Kladno!

Siroko

Jaternička, FREDERIK, wortyr, mravenecnik and Verys2005 like this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty diskusní forum

Příspěvek pro staříček 28/4/2021, 16:48

Tak za těchle podmínek bych se na to vysral a nikam bych nejel at celý národ vidí že máme svojí hrdost .Diváci by utřeli rypák a Jarda by musel vracet vstupný Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/4/2021, 16:41

Mišák napsal:Nevite nahoudou jak vcera odcestovali rozhodci? Ja jen, ze kdyz tam bylo to prase jagrovic, autem, jestli je nahodou nerozvazel domu jako kdysi jarda vlasak pri barazi se znojmem. 🤮🤮🤮
Ne, odjeli jeho autem a Jarda jel pak domu s teamem busem. :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 28/4/2021, 16:32

Nevite nahoudou jak vcera odcestovali rozhodci? Ja jen, ze kdyz tam bylo to prase jagrovic, autem, jestli je nahodou nerozvazel domu jako kdysi jarda vlasak pri barazi se znojmem. 🤮🤮🤮

Mišák

vn, miramare83, mravenecnik and Verys2005 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/4/2021, 16:25

Tak odpoved vim predem, nemusim nikam psat. Neco ve smyslu: Ta moznost je od ted prece i pro Jihlavu (pokud by se nejakej zapas hral). Nezoufam si, ale jen doufam, ze to nase kluky zdrave nasere.

Siroko

wortyr and mravenecnik like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 28/4/2021, 16:24

Asi nekdo nekomu prebafl ptaka zrejme 68x 🤮....zitra kluci hraji proti rozhodcim, svazu, novinarum, hygiene a trosku proti lemplum co si mysli jaky jsou borci 🤣🤣🤣

Mišák

miramare83 and Verys2005 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 28/4/2021, 16:20

Nyni ty rozhovory, kde kazdy z tymu hlasi, ze domaci prostredi se bez divaku maze - dostava novy rozmer.. Bojujeme proti vsemu. Fair play v primem prenosu.
Luc2as
Luc2as

mravenecnik and Verys2005 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 16:15

HCDTOM napsal:Myslíte, že Bš o tu výjimku taky žádal? Co když ho to ani nenapadlo? To by mě zajímalo. Možná líná huba, holé neštěstí.

Máš možnost se zeptat, mail nebo ptejte se. Doporučuji mail, tam bude odpověď ještě tenhle večer 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 28/4/2021, 16:14

To spis si myslim ze je aktivita svazu

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 16:14

A nebo vlastní fanoušci tady budou psát, jak ti co to říkali před sérii, že to bude prasarna jsou ubrečinci a vymýšlí scifi 👍😀 tak tady to máte. Zítra ještě zárez od sudích a máte to podtrzene. Ty sudí to.maj těžký to jsou jen lidi 😀 Lidi co dělají chyby jen jednostranně....

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 28/4/2021, 16:11

Myslíte, že Bš o tu výjimku taky žádal? Co když ho to ani nenapadlo? To by mě zajímalo. Možná líná huba, holé neštěstí.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 28/4/2021, 16:08

Dobra prasarna 🤮🤮🤮🤮

Mišák

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/4/2021, 16:06

To je ale panečku žijeme v úžasné zemi. Co včera nešlo zítra jde. Aneb co je dovoleno panovi není dovoleno volovi. Ještě pan Zubzanda a je to komplet. Tedy je ještě potřeba dát Jirasovi na zítra stopku.

A pak jsem prijde diskutovat pan Jirka z Kladna jak je to všechno rovina. Ano to je ale hodně nakloněna
Jaternička
Jaternička

FREDERIK, jajirk and mravenecnik like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 16:05

Jarda Jágr 👍👍👍👍🙏

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 28/4/2021, 15:54

wortyr napsal:https://www.hokej.cz/rozhodujici-zapas-bude-s-divaky-kladno-dostalo-vyjimku/5056758

Tohle osobně vůbec nechápu. Mohlo to platit na celé finále pro všechny, úplně bez problému. Pokud je Jarda chlap, tak nabídne aspoň 50 ks pro permanentkáře z Jihlavy, jinak je to dno Exclamation

Jagr a rovnej chlap? dobrej vtip, ten by pro prachy a vyhody si nechal vrtat kolena

MichalDJ

mravenecnik likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 28/4/2021, 15:52

Tak tohle uz je ubohost, jako rict ze ta moznost se naskytla az po sestem zapasu, co je to za blbost, jako ze tech sest bylo vic rizikovejsich a najednou je to ok? to je pekna svazo-kladenska prasecina

MichalDJ

FREDERIK and mravenecnik like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 28/4/2021, 15:50

https://www.hokej.cz/rozhodujici-zapas-bude-s-divaky-kladno-dostalo-vyjimku/5056758

Tohle osobně vůbec nechápu. Mohlo to platit na celé finále pro všechny, úplně bez problému. Pokud je Jarda chlap, tak nabídne aspoň 50 ks pro permanentkáře z Jihlavy, jinak je to dno Exclamation

wortyr

mravenecnik likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 15:42

Zítra na Kladně s diváky. Ještě někdo pořád věří fair play? 🤔😀

imbík

FREDERIK, miramare83 and mravenecnik like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 28/4/2021, 13:11

To: hadas souhlasím naprosto, za mě jsou i ty ústupové varianty v pohodě celkem. I když zatím neznáme detaily.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/4/2021, 13:06

Dokud nezačnou sahat na počet míst k sezení a nějaké zásadní věci, tak jsem v klidu. Jestli ubytovna nebo posilovna, jestli na střeše ovál nebo ne apod. je úplně jedno.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Luc2as and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/4/2021, 12:31

A Zamazal ten ani nic říkat nemusel
Jaternička
Jaternička

Luc2as and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/4/2021, 12:11

Hedgehog napsal:Nejvtipnější moment včerejšího přenosu byl na samém konci, když se Zamazal zeptal Hubase, koho tipuje na celkového vítěze. Asi očekával vyhýbavou odpověď, ale Hubas bez dlouhého přemýšlení vypálil "Dukla Jihlava". Tak snad mu to vyjde Very Happy
Asi obcas s brachou hodi rec o hokeji...

Siroko

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hedgehog 28/4/2021, 11:53

Nejvtipnější moment včerejšího přenosu byl na samém konci, když se Zamazal zeptal Hubase, koho tipuje na celkového vítěze. Asi očekával vyhýbavou odpověď, ale Hubas bez dlouhého přemýšlení vypálil "Dukla Jihlava". Tak snad mu to vyjde Very Happy

Hedgehog

Luc2as, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 11:39

Souhlasím s Ujčou, zhodnotil to dobře..... není za včerejšek klukům co vytknout...

imbík

Luc2as, vn and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 28/4/2021, 09:13

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/4/2021, 06:54

A přesně kvůli takovému Jirkovi nezbývá než věřit, že ten nahoře to vidí. Ten skutečnej, ne ten co si na něj hraje 😉👍
Pleky nevylučitelnej v celé sérii, možná i v celém play off a borec tady píše, že sudí udělali chybu jen ve 4 zápase. To je chyba o které se psalo a mluvilo, protože už to bylo do očí bijící zbytek se radši nerozmazava.... 😉 soudný člověku.

imbík

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/4/2021, 23:45

Jirka napsal:Ahoj, rovnou říkám, že jsem fanoušek Kladna. Bude to můj jediný příspěvek tady. V první řadě vám gratuluji ke skvělým výkonům, kdybyste nehráli proti Kladnu, fandil bych vám, protože vaše výkony jsou fakt sympatický. Mám rád, když hráči žerou led a to ti vaší bohužel na rozdíl od našich dělají.

Jedna věc mě ale od vás hodně mrzí. A to je ne soudnost vůči rozhodčím. Ti udělali chybu v zápase 4 v prodloužení, ale když vzpomenu co neodpiskaki vám proti Vsetinu... V ostatní dalších zápasech to dle mě (myslím, že jsem soudný fanoušek) byla rovina. I přesto tu pořád čtu breceni na rozhodčí. Pojďte někdy uznat, že soupeř byl lepší. Dneska nemáte ani náhodou rozhodčím co vyčítat, řekl bych že právě naopak.

Přeji hodně štěstí, ať ve čtvrtek vyhraje ten lepší. A buďte soudní, kazite tím svým hráčům ty sympatické výkony Smile
Kdyz budes cist poradne, najdes tu i prispevky v cem bylo kdy KL lepsi, v cem mame my nedorazy apod. Ale kdyz to sudi kurvi ve vas prospech (a vymysly to nejsou, i Sindler to tak posoudil), tak se o tom samozrejme pise taky. Sami jste prvni kteri řvete kdyz se vam neco nelibi, taky k vam obcas kouknu... Tak tu nepredvadej laciny gesta.
Muj nazor je, ze dokonce i fanousci KL dobre vi, ze urcity % protekce klub dostava, a vlastne je to samotne trosku zere, tak to nikdy neuznaj:) Tim spis, ze i presto od nas dostavate kvalitne zahulino...
Ale karma je jak znamo zdarma, takze pokud do extraligy doklopytate, za rok padate, stejne jak loni:)

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/4/2021, 23:24

Jirka napsal:Ahoj, rovnou říkám, že jsem fanoušek Kladna. Bude to můj jediný příspěvek tady. V první řadě vám gratuluji ke skvělým výkonům, kdybyste nehráli proti Kladnu, fandil bych vám, protože vaše výkony jsou fakt sympatický. Mám rád, když hráči žerou led a to ti vaší bohužel na rozdíl od našich dělají.

Jedna věc mě ale od vás hodně mrzí. A to je ne soudnost vůči rozhodčím. Ti udělali chybu v zápase 4 v prodloužení, ale když vzpomenu co neodpiskaki vám proti Vsetinu... V ostatní dalších zápasech to dle mě (myslím, že jsem soudný fanoušek) byla rovina. I přesto tu pořád čtu breceni na rozhodčí. Pojďte někdy uznat, že soupeř byl lepší. Dneska nemáte ani náhodou rozhodčím co vyčítat, řekl bych že právě naopak.

Přeji hodně štěstí, ať ve čtvrtek vyhraje ten lepší. A buďte soudní, kazite tím svým hráčům ty sympatické výkony Smile

No, ty nepotrestaný prasečiny viděla celá republika, ne jenom fanoušci Dukly... Sekání Plekance a třeba i diskuze Jágra ze střídačky, i když není na ledě, jsou jen takové dokreslení toho, co všechno borci zkusí a dělají každý zápas.
Takže buď soudný a nekecej kraviny. DK řekla, že Zacharčuk měl jít na 5+OK, za mě měl dostat větší trest, protože ruce u těla neměl ani náhodou a jestli takhle vypadá zákrok na hrudník? Takže jen alibismus kašparů na svazu. Jiránek 2+10 minut za to, že hraje hráče bokem, ale borec se bohužel skrčí až k mantinelu. Video raději dávat nebudu, protože pro ubožáky z Kladna bych byl uplakánek, práskač apod...
Dneska rozhodčí naprosto v cajku a rozhodnul lepší hokej, to je naprosto jasný. Nicméně tyhle řeči o tom, jak se rozhodčí spletl jen jednou a co bylo v minulé sérii...? WTF? cheers
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

imbík, FREDERIK, Geofree and mravenecnik like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 27/4/2021, 23:13

kdybych se byl býval narodil jako fanoušek Kladna, nudil se v životě a neodradilo mě od fandění chování majitele klubu a jeho kamaráda, který má zjevně problemy sám se sebou, tak bych chodil po diskuzích jiných klubů  a psal, že jsem soudný a objektivní fanoušek a že rozhodčí jsou v této serii prostě skvělí. vlastně ke konci příspěvku už bych si v té své soudnosti a objektivitě začal říkat, že vlastně jsou proti kladýnku... Very Happy
jinak kluci bojovali, makali... trochu štěstíčko nám ale dneska chybělo (ta hokejka, co tam ležela před vyrovnáním byl prostě pešek). snad se v 7. zápase usměje štěstí na Duklu

Geofree

hadas (admin), imbík, FREDERIK and mravenecnik like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jirka 27/4/2021, 22:31

Ahoj, rovnou říkám, že jsem fanoušek Kladna. Bude to můj jediný příspěvek tady. V první řadě vám gratuluji ke skvělým výkonům, kdybyste nehráli proti Kladnu, fandil bych vám, protože vaše výkony jsou fakt sympatický. Mám rád, když hráči žerou led a to ti vaší bohužel na rozdíl od našich dělají.

Jirka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 27/4/2021, 22:31

Ve ctvrtek 2:5 dam to napresny vysledek za tacek 🙂.....dneska posetrili sily, jelikoz nema smysl s Kladnem bruslit a ve ctvrtek treti tretina 0:3...👍

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Falk HCD

Příspěvek pro Falk HCD 27/4/2021, 22:17

Jasně, opravuji, v prodloužení.

Falk HCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/4/2021, 22:15

Falk HCD napsal:Trochu šlapeme vodu, ale sedmý zápas je loterie a "buď a nebo", takže stát se může cokoli. Dokonce bych řekl, že pro nás lepší pozice, protože Kladno doma a s ambicemi, tlakem atd. to má složitější. Vidím dvě varianty, buď nás sfouknou jako svíčku nebo vyhrajeme na nájezdy. Koukat se nebudu, na to nemám nervy, navíc budu na tréninku, ale tu nervozitu pocítí určitě pořádně ti moji svěřenci Smile. Ale ať už to dopadne tak nebo tak, našim klukům klobouček. Po loňské sezóně finále a sedmý zápas, tomu bych nevěřil ani náhodou...

Tentokrát souhlas, jen malá vsuvka. Nájezdy určitě nebudou.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Falk HCD

Příspěvek pro Falk HCD 27/4/2021, 22:13

Trochu šlapeme vodu, ale sedmý zápas je loterie a "buď a nebo", takže stát se může cokoli. Dokonce bych řekl, že pro nás lepší pozice, protože Kladno doma a s ambicemi, tlakem atd. to má složitější. Vidím dvě varianty, buď nás sfouknou jako svíčku nebo vyhrajeme na nájezdy. Koukat se nebudu, na to nemám nervy, navíc budu na tréninku, ale tu nervozitu pocítí určitě pořádně ti moji svěřenci Smile. Ale ať už to dopadne tak nebo tak, našim klukům klobouček. Po loňské sezóně finále a sedmý zápas, tomu bych nevěřil ani náhodou...

Falk HCD

imbík and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty diskusní forum

Příspěvek pro staříček 27/4/2021, 21:50

Přesně tyhle posranecký řeči nemám rád, tak je srovnáno no a co je snad konec není u nich jim to vrátíme a bude to bomba a Jarda dostane infartk u nich nám to jde tak proč se bát, a když prohrajem tak se z toho neposerem. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

vn, jajirk and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/4/2021, 21:33

Richmonds naprostý souhlas jak jsi zhodnotil celou sezonu a Kelte neviděl bych to tak špatně a navic nikde není psáno ,že ve čtvrtek nemužeme vyhrat
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 27/4/2021, 21:27

Kelt napsal:Dnešním zápasem jsme si asi prosrali celou sérii. Je to obrovská škoda. Půlka týmu odejde, Max taky. Jsme v tunelu a nevidím světlo na konci. Jestli Strejda odejde do Sokolova, tak je asi něco špatně. Bez ohledu na koronavirus přece nemůžeme jít každou sezónu rozpočtem dolů.
Hlavně kvůli nový hale se mělo postoupit, takhle mám velký obavy. I při jednání s Krajem Vysočina by to pomohlo.

a to ja si prave nemyslim.. Kolik jsme odehrali barazovych zapasu, kolikrat jsme se bili o extraligu tak ci onak.. Kazdej musi videt ze ten potencial tady proste je. No tak si dame azyl, treba udrzbovou sezonu dve. Ale pokud tu vyroste hala pevne verim ze se o to zase porvem. Nehazejme flintu do zita my JSME DUKLA !!   a jeste se neprohralo ;-)
Luc2as
Luc2as

FREDERIK and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 27/4/2021, 21:23

richmonds napsal:zkouším to brát tak, že po loňské blamáži je 7. zápas finále VELMI dobrá rehabilitace. Tým se na tohle ani nezkoušelo stavět. Kladno do toho narvalo letos tolik peněz, že pro ně je tenhle průběh série ostuda, ne pro nás. Takže ať to dopadne jakkoliv, tohle je sezona nad očekávání. Je asi hodně věcí, co nás budou zpětně mrzet, štvát...ale prostě je to sezona nad očekávání, takže plnou vervou do sedmého!

naprostej souhlas ! At to dopadne jakkoliv paradni sezona a klukum jedine diky dik !! JEDINE DUKLA !!
Luc2as
Luc2as

imbík, FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 27/4/2021, 21:21

Dnešním zápasem jsme si asi prosrali celou sérii. Je to obrovská škoda. Půlka týmu odejde, Max taky. Jsme v tunelu a nevidím světlo na konci. Jestli Strejda odejde do Sokolova, tak je asi něco špatně. Bez ohledu na koronavirus přece nemůžeme jít každou sezónu rozpočtem dolů.
Hlavně kvůli nový hale se mělo postoupit, takhle mám velký obavy. I při jednání s Krajem Vysočina by to pomohlo.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/4/2021, 21:06

HCDTOM napsal:
Jinak si teda myslím, že alibismu dost, naši to pros***. Vím, že je to nepopulární názor  a že půjdu proti proudu opět. Jenže za stavu 2:0 Na zápasy nic doma neuhrat, to stejný dnes je ukázka, že to bohužel na postup není. A to uznávám, že Kladno má kvalitní tým, ale byli hodně nalomeni a myslím, ze se mělo vytěžit víc. Je to škoda

Já tomuhle rozumím. Ale ti naši kluci toho v sobě mají mnohem víc jak Kladno, navíc jsou hodně domlácení a někteří na marodce. A ty síly docházejí a kor na našem větším hřišti.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/4/2021, 21:02

Achjo vždycky těm silnějším všechno přeje. Jak se říká, silnější pes mr..? 🤔
Každopádně klukům respekt.

PS: Zacharčuk oddělal Segeho? Škoda, že takhle netrefil Plekance

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 27/4/2021, 20:37

zkouším to brát tak, že po loňské blamáži je 7. zápas finále VELMI dobrá rehabilitace. Tým se na tohle ani nezkoušelo stavět. Kladno do toho narvalo letos tolik peněz, že pro ně je tenhle průběh série ostuda, ne pro nás. Takže ať to dopadne jakkoliv, tohle je sezona nad očekávání. Je asi hodně věcí, co nás budou zpětně mrzet, štvát...ale prostě je to sezona nad očekávání, takže plnou vervou do sedmého!

richmonds

hadas (admin), Luc2as, vn, FREDERIK, colorado44, DUKLIČKA, MichalDJ and like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: