Diskuzní fórum
+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
tvl z toho nekutečně bolí oči. Naše obětavost, nasazení a chuť vyhrát přesně kopíruje velikost rozpočtu.
Lufa- Posts : 1312
Vazeni pani hokejisti, s takovou hrou, kdy si nenahrajete na metr jdete do p....e,
MichalDJ- Posts : 1031
Druhá třetina má teda grády z obou stran
MarkusHCD- Posts : 1924
Ta Slavia tam má pěkně zkušený sokoly
Vampola, Tomica, Novák....ještě kdyby naskočil Pavel Kolaříků na beka a Milan Antošů na centra, tak je to téměř sestava jako před 15-ti lety Málek v bráně to se nemění, jen místo taty je tam syn
dneska takovej hurá hokej...na obou stranách je to vzadu dost laxní, snad uděláme míň chyb a povezeme body, nejlíp 3....
po dnešním výkonu Brože ta zpráva o Žukovovi potěší ještě více...vypadá slibně..konečně vysokej gólman...191cm...a pokud je zařazen mezi top10 gólmanskejch nadějí pro NHL...tak to už něco znamená....snad si sedne s týmem, kvalitu má...tak snad to bude šlapat....
Vampola, Tomica, Novák....ještě kdyby naskočil Pavel Kolaříků na beka a Milan Antošů na centra, tak je to téměř sestava jako před 15-ti lety Málek v bráně to se nemění, jen místo taty je tam syn
dneska takovej hurá hokej...na obou stranách je to vzadu dost laxní, snad uděláme míň chyb a povezeme body, nejlíp 3....
po dnešním výkonu Brože ta zpráva o Žukovovi potěší ještě více...vypadá slibně..konečně vysokej gólman...191cm...a pokud je zařazen mezi top10 gólmanskejch nadějí pro NHL...tak to už něco znamená....snad si sedne s týmem, kvalitu má...tak snad to bude šlapat....
sz108- Posts : 378
Oba dva góly Slávistů byli teče i když u druhého bych to přičítal trošku Brožíkovy , ale to je už jedno , jinak souhlas že obrana je zatím trošku mimo , to samý útok , pride mi , že po Novém roce upustili od hry na kterou se dalo koukat i když tam taky občas byli nějaký okénka , ale jak říkám dalo se na to koukat , teď to placame jak za dob Vlčáka
Vasoj84- Posts : 334
Satnar dobrej, ale jinak spousta laxnosti v ty hre (napr. rozehravka), jak v posledni tretine s KL... Jestli se tohle nezlepsi, tak vyhra nebude.
miramare83- Posts : 1125
MarkusHCD napsal:Ač jsem byl k Jendovi shovívavý,dnes má zatím prsty v obou brankách
První gól byl vlastňák od bránícího hráče, s tím mohl těžko co dělat. Druhej jednoznačně Brožův díky spackané rozehrávce a pozdnímu návratu do branky, kde se nedokázal včas srovnat.
ralff- Posts : 1547
Ač jsem byl k Jendovi shovívavý,dnes má zatím prsty v obou brankách
FREDERIK likes this post
Tahle třetina nebyla dobrá. Začátek v pohodě, od vstřeleného gólu pak ale velká nechopnost si nahrát...téměř každá nahrávka zachycená nebo netrefená vlastní chybou... V přesilovce málem gól do naší sítě a srážka hráčů na útočné modré to celé korunovala... Snad je ten šatnář probere...
Dali sme krásný dvě branky, ale co je to platný když ten náš sněhulák nechytí zhola nic:(
colorado44- Posts : 84
Doma mel zustat.
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin) likes this post
My jsme si dovezli vlastního komentátora?Protože ten místní se nad Matesovým zakončením úplně rozplýval
Konečně , tak jen doufám , že ho nenechají zahřívat lavici
ZMĚNY V KÁDRU | Stálo to hodně úsilí a papírování, ale dočkali jsme se! Očekávaná posila do brankoviště MAXIM ŽUKOV v první únorový den přistál na letišti v Praze a dokonce se již stihl zabydlet v naší kabině!
Luc2as- Posts : 297
Vasoj84 and miramare83 like this post
Tak o tom, že Beda kdyby měl rozpočet třeba Motoru tak hrajeme kolem 8 místa ELH o tom nepochybuji a nic mu v tomhle nevycitam.
Ale..... ale pak je teda bezpředmětné se tady rozčilovat a hádat nad výkony Dukly, protože do té doby opravdu budeme hrát tady kde jsme.....
A mě to přijde dost škoda, když už jsme letos takhle dobře rozehráli a hlavně na postup do ELH by jsme se nenadreli tolik jako při baráži.....
A ještě jedna věc, UDH má teda peněz víc? Ty bych řekl ještě slušně doplnili kádr na play off. Kéž by dneska vyhráli na Kladně aspoň....
Ale..... ale pak je teda bezpředmětné se tady rozčilovat a hádat nad výkony Dukly, protože do té doby opravdu budeme hrát tady kde jsme.....
A mě to přijde dost škoda, když už jsme letos takhle dobře rozehráli a hlavně na postup do ELH by jsme se nenadreli tolik jako při baráži.....
A ještě jedna věc, UDH má teda peněz víc? Ty bych řekl ještě slušně doplnili kádr na play off. Kéž by dneska vyhráli na Kladně aspoň....
imbík- Posts : 3617
Chapu, ze se to rade z vas nelibi, ale Beda musi reflektovat ekonomickou realitu klubu. Pokud bychom meli rozpocet na trojnasobku, jako treba Kladno, tak to se ta hrdost na prestupovym trhu preceje jenom zachovava snadneji.
Za ty prachy, co se v Dukle dela hokej, se hraje dost vysoko. Bych si tipnul, ze momentalne jsme s rozpoctem hodne pod prumerem. Treba takovej Havirov ma 15M jenom od mesta plus dva velky sponzory a kde je.
Za ty prachy, co se v Dukle dela hokej, se hraje dost vysoko. Bych si tipnul, ze momentalne jsme s rozpoctem hodne pod prumerem. Treba takovej Havirov ma 15M jenom od mesta plus dva velky sponzory a kde je.
Siroko- Posts : 1206
Luc2as, FREDERIK, sz108, Duklis, jajirk and Lufa like this post
Venku hrajeme o něco líp takže 4:2 , to je jasný
Lufa- Posts : 1312
Dneka to vidím asi takhle :
SLAVIA-DUKLA 2:1 a na dva jedna v čase 58:13 dává gól Michal Poletin jak už to v životě bývá.
SLAVIA-DUKLA 2:1 a na dva jedna v čase 58:13 dává gól Michal Poletin jak už to v životě bývá.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Já se na tebe nezlobim. Ale pak se neročilujme, že budeme nadále v Chance lize.... Jágr radši nepustil Plekance ani na pár zápasů do ELH. Tady jsme pustili 6 hráčů a zpátky jsme za to měli Máchu, který tu byl kolik 4 zápasy? Jo tak to týmu hodně pomohlo..... Dokonce i UDH možná oznámí posilu na závěr sezóny. Znamená to tedy, že tam peníze jsou a u nás ne? Pak je něco špatně.....
Rallf : tak pokud je to tak jak říkáš , tak fajn , ale stve mě jiná věc , proč zrovna zku...nej Litvínov proboha To jak s náma ......🤮 , už Bedřich nejspíš zapomněl No nic , mi to stejně neovlivníme , tak proč se rozčilovat
S těma hostovačkama Litvajz, Olomouc, Zlín je to jednoduchý. Šlo o Peníze, s kterýma víme všichni, jak to teď je. Jestli platy hráčů platily kluby, kde hostovali, byl to pro nás přínos.
Důkazem budiž Poletín, kterého jsme se zbavili krátce po jeho návratu z hostování. Jeho plat asi nebyl malej, a to ani po zkrácení... a že šlo o peníze jsme přiznali...a Poletín to teď v prvním rozhovoru pro web Slavie zopakoval: "Minulý týden jsem se v Jihlavě dozvěděl, že mi z důvodu financí potřebují ukončit smlouvu. Potřebují tam nového obránce, protože mají dva zraněné do konce sezóny." https://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Poletin-Tesil-jsem-se-zpatky-Jako-tym-se-musime-zvednout-11908
Holt, pokud nemáme ekonomickou sílu, není možný machrovat s hrdostí. Imbíku nezlob se, ale s tímhle tvým přístupem bysme to dotáhli leda tak do 2.ligy. Ale rozumím tomuhle rozčarování a štve mě to taky.
Důkazem budiž Poletín, kterého jsme se zbavili krátce po jeho návratu z hostování. Jeho plat asi nebyl malej, a to ani po zkrácení... a že šlo o peníze jsme přiznali...a Poletín to teď v prvním rozhovoru pro web Slavie zopakoval: "Minulý týden jsem se v Jihlavě dozvěděl, že mi z důvodu financí potřebují ukončit smlouvu. Potřebují tam nového obránce, protože mají dva zraněné do konce sezóny." https://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Poletin-Tesil-jsem-se-zpatky-Jako-tym-se-musime-zvednout-11908
Holt, pokud nemáme ekonomickou sílu, není možný machrovat s hrdostí. Imbíku nezlob se, ale s tímhle tvým přístupem bysme to dotáhli leda tak do 2.ligy. Ale rozumím tomuhle rozčarování a štve mě to taky.
Tak Honzika do Frydku nesoupnul Litvinov, ale muze ho tam poslat Trinec, kterej si ho taky bude platit. Prostre Trinec potreboval doplnit brankarskej post a s jeho solventnosti ma skoro kazdyho, na koho si ukaze.
Jinak pochybuju, ze by sem Honzik jeste kdy sel. Po tom, co nejprve vyjebal on s nama a pak my s nim.
Jinak pochybuju, ze by sem Honzik jeste kdy sel. Po tom, co nejprve vyjebal on s nama a pak my s nim.
Taky mě tohle vlesprdelsti Bedřicha sere Proč nam sem teda zku...nej Litvínov neposlal Honzíka(jenom příklad) a radsi ho soupne někam do Frýdku? Ať se na mě Bedřich nezlobí , ale buď to je hloupý a najivni , nebo v tom musí být něco jinýho Zrovna spolupráce s temahle zm....dama 🤮
Přesně a to už vůbec nehledě na to, že Litvínov se s Vary zapříčinil o to kde teď jsme to mě fakt sere, že nemáme žádnou hrdost ....
No myslím, že za dob Bedi u Dukly se tohle už bohužel nezmění.
No myslím, že za dob Bedi u Dukly se tohle už bohužel nezmění.
Vasoj84 and miramare83 like this post
Jedoznacne souhlas s imbikem, ze my delame Litvinovu lacinou holku a jediny co nam za celou dobu nabidli byl Sestak, kterej se tady ohral na jeden zapas...a muzete si nalhavat co chcete, Riha by po holejove strance prinos byl, mene uz asi po te tymove....
vn- Posts : 1856
Nejde o to jestli by byl Říha přínos. Já ani o něj nestojím. Ale spíš jde o princip. My všechny pošleme do Litvínova a sami za ně nemáme žádnou náhradu.
Jak říkám mě nejde konkrétně o Řihu, ten bude hrát klidně za Japonsko když mu dají víc, ale mě jde o ten princip....
Jak říkám mě nejde konkrétně o Řihu, ten bude hrát klidně za Japonsko když mu dají víc, ale mě jde o ten princip....
vn likes this post
Jo jasně. Natahejte si sem zpátky ty vaše žebráky a žoldáky typu Šidlík Dostálek Říha pak se divte jaká je v kabině habaďůra
koubic77- Posts : 11
Ten Dědkův holding to slušně rozjíždí...kšeftovací trojúhelník na ose Pardubice-Vrchlabí-Kladno....nedej bože, aby Kladno potkalo v play-off Vrchlabí...to by byla habaďůra, kdyby náhodou Kladnu teklo do bot
a k Říhovi...jsem asi nakonec rád, že nešel k nám...ty naše kšefty s Litvínovem jsou sice podivuhodný, ale tak třeba jsou za to nějaký slušný love, že si je můžou zapsat na střídavý starty...a stejně s tím ve finále musíme souhlasit my...
zaprvý...rok nehrál hokej, kdoví v jaký je kondici a formě, a pokud se obrana dá zdravotně do cajku, tak je letos velice dobře poskládaná....
zadruhý...Litvínovu nevěřím ani nos mezi očima a dokážu si představit scénář, že Říha by byl u nás, narazíme v play-off na Kladno...Jarouš vytočí starý známý do Litvínova a najednou si z nějakýho důvodu Říhu stáhnou....takže díky, ale je tam více otazníků než nějaký záruky toho, že by to byl pro nás přínos...
a k Říhovi...jsem asi nakonec rád, že nešel k nám...ty naše kšefty s Litvínovem jsou sice podivuhodný, ale tak třeba jsou za to nějaký slušný love, že si je můžou zapsat na střídavý starty...a stejně s tím ve finále musíme souhlasit my...
zaprvý...rok nehrál hokej, kdoví v jaký je kondici a formě, a pokud se obrana dá zdravotně do cajku, tak je letos velice dobře poskládaná....
zadruhý...Litvínovu nevěřím ani nos mezi očima a dokážu si představit scénář, že Říha by byl u nás, narazíme v play-off na Kladno...Jarouš vytočí starý známý do Litvínova a najednou si z nějakýho důvodu Říhu stáhnou....takže díky, ale je tam více otazníků než nějaký záruky toho, že by to byl pro nás přínos...
miramare83 likes this post
Nepřítel? Tak bych to neřekl, jen prostě obyčejný žoldák jako většina hokejistů. Mě u něj mrzely ty kecy o druhé rodině. Ale, že posilime soupeře ve stejné soutěži je tradiční naše hloupost. Poletin a Říha posílí našeho soupeře.... kdežto nám stačí zavolat a samozřejmě všem pomůžeme. Tak ještě, že s každým máme nadstandardní vztahy.....tohle nikdy nepochopim....
Jaternička and FREDERIK like this post
imbík napsal:Něco je tady špatně Říha do Slavie a my Litvínovu necháme Brože, Strejčka a Koláře kdyby potřebovali?
To jsou ty naše trejdy..jenom vyjebávky,ale zase Říha je tvůj nepřítel takže v pohodě? Lepší než by byl tady
Jaternička- Posts : 1419
Něco je tady špatně Říha do Slavie a my Litvínovu necháme Brože, Strejčka a Koláře kdyby potřebovali?
Michal Poletín se v rozhovoru pro hc-slavia.cz vrátil k tomu, proč těsně před uzávěrkou přestupů skončil v Jihlavě: „Dozvěděl jsem se, že mi z důvodu financí potřebují ukončit smlouvu. Potřebují tam nového obránce, protože mají dva zraněné do konce sezony. Zaskočilo mě to, ale o minulém víkendu jsem si uspořádal myšlenky a pak jsem se setkal s panem Veberem ze Slavie. Měli jsme dvě schůzky, já jsem měl ohromnou chuť sem vletět."
Jaternička- Posts : 1419
Co to ten Harkabus má s rukou při tom rozhovoru? , další zranění si nemůžeme dovolit.....
Kdo ví jak dopadne středeční souboj o první místo ve Vrchlabí? Tyhle prasarny český hokej posunují dopředu.... mě fakt nic nepřekvapí... jen Jágr a ty jeho kecy... snad Beda prozře a začneme se taky konečně podle toho chovat
Abych byl uprimnej, tak uz ted na ten Dedkuv velke hokejovej holding zacinam bejt alergickej. Pokud se mu podari odkoupit od BPA i celou tu extraligu, tak to bude peknej humac.
V Jihlavskejch listech psali, že už nikdo nepřijde.
Kelt- Posts : 384
https://www.facebook.com/1641639782727493/posts/3012883012269823/
Je to na i na Hokej.cz , takže to nebude žádný fake :-) no, nevim co by nám přinesl.
Je to na i na Hokej.cz , takže to nebude žádný fake :-) no, nevim co by nám přinesl.
koubic77- Posts : 11
#68 dal svuj prvni gol, zrovna nam, holt se asi poradne vybicuje az proti opravdu silnemu souperi Ale ten Pletenec to je fakt dusevni chudak, zas to dneska bylo videt, jak je ubohej. No, mame je za sebou, aspon prozatim, a dokonce vitezne (i kdyz trosku s kazem).
Trebic byla dnes uzitecna, ze klepla to Vrchlabi, to uz bylo potreba, uz vyhravali podezrele dlouho... A ted kdo zastavi Trebic
Trebic byla dnes uzitecna, ze klepla to Vrchlabi, to uz bylo potreba, uz vyhravali podezrele dlouho... A ted kdo zastavi Trebic
Vasoj84 likes this post
To bude taky dost tezky, Slavie se zase zveda. Uz nas moc "lehcich" zapasu neceka, vsechno zahul. Pokud skoncime do 4. mista, bude to myslim prijatelny.ralff napsal:Dneska to bylo podle hesla Nedáš? Dostaneš! ...Kdyby Skořápka dal, bylo by asi definitivně vymalováno, nedal a pak se stalo to nejhorší co mohlo, a oni v oslabení ujeli a dali...a my na 10 minut úplně vypadli ze hry. Naštěstí to kluci nezabalili a zase se sebrali, udrželi remízu a v nájezdech ten druhej bod dali... Kladno má velkou sílu a v té třetí třetině bylo vidět, že když ještě zabrali, tak už nám začalo docházet. Ale hokej to byl dobrej...bejt tam diváci, tak by ten zápas nabral zase ještě úplně jinej rozměr.
Teď rychle zregenerovat a pondělí zabodovat na Slavii.
Naposledy upravil miramare83 dne 30/1/2021, 23:36, celkově upraveno 1 krát
Mohly bejt 3 body, ale 2 dobrý. Su šťtastnej i za to. Porazit Jaryna vždycky potěší.
Snad se naučíme hrát svou hru po celej zápas, ne jen 2 třetiny.
Doufám a chcu věřit tomu, že tenhle tým ještě dokáže velký věci.
Snad se naučíme hrát svou hru po celej zápas, ne jen 2 třetiny.
Doufám a chcu věřit tomu, že tenhle tým ještě dokáže velký věci.
Kelt- Posts : 384
Jinak teda UDH velké překvapení, 8 výher v řadě to už je slušná porce.... i když dnes Vrchlabí dost oslabeno, ale i tak.... nečekané...
Ujča to zhodnotil dobře...víc k tomu nemám.
Jo vlastně mám, bod ztráta a přesně kvůli tomu co předvádí Kladno je české hokej v pr....
Kluky chci pochválit, leč pokud neskočíme před Kladnem tak nemáme šanci uspět. I když Brožik třetí třetinu nic moc, tak začátek zápasů a 40 minut super.... Musíme je víc řezat... Pleky pak ukázal, že to neunáší.... a to je přesně cesta. Leda zařídit, aby Kladno narazilo v play off na Přerov....
Jo vlastně mám, bod ztráta a přesně kvůli tomu co předvádí Kladno je české hokej v pr....
Kluky chci pochválit, leč pokud neskočíme před Kladnem tak nemáme šanci uspět. I když Brožik třetí třetinu nic moc, tak začátek zápasů a 40 minut super.... Musíme je víc řezat... Pleky pak ukázal, že to neunáší.... a to je přesně cesta. Leda zařídit, aby Kladno narazilo v play off na Přerov....
Luc2as napsal:hadas (admin) napsal:Luc2as napsal:hadas (admin) napsal:Já dneska takhle vtipně
Mam takovy tuseni ze Fronkl dal rozhodujci najezd a ten jeden tiket asi platnej nebude.. Podle me to opravi..
No, na to jsem zvědav. Ještě se mi to nestalo, že dal jeden a pak dal někdo další a už se nejelo...
Me se to stalo.. A dopadlo to tak ze prvni hrac byl strelec. a mel jsem krizek tak by me docela zajimalo jak tohle dopadne..
Uvidíme, dám vědět
Před zápasem bych byl za 2 body rád, po průběhu zápasu je to celkem ztráta, i když jsme mohli po tý šílený 3.třetině odcházet i s nulou...
ale pořád je to vítězství, a to se počítá
Brož mimo gólu na 3:2 dobrý výkon...a v nájezdech pro mě velice překvapivě nepustil ani branku, to jsem teda čuměl a chválím!!!
Kladno klasická špína...ty jejich zákeřnosti...to je humus...Plekanec tomu vede...nedivím se, že v NHL ho tak nesnášeli...je to podlej šmejd....
a média už zase vynáší do nebes 68....že konečně po devíti zápasech dal gól...to je teda úspěch pane Jágr!!!
ale nikde už nezmíní, že prohráli....
zmobilizovat síly a na Slavii udělat taky nějaký body....
už vidím, jak nás bude trápit Poletín....
ale pořád je to vítězství, a to se počítá
Brož mimo gólu na 3:2 dobrý výkon...a v nájezdech pro mě velice překvapivě nepustil ani branku, to jsem teda čuměl a chválím!!!
Kladno klasická špína...ty jejich zákeřnosti...to je humus...Plekanec tomu vede...nedivím se, že v NHL ho tak nesnášeli...je to podlej šmejd....
a média už zase vynáší do nebes 68....že konečně po devíti zápasech dal gól...to je teda úspěch pane Jágr!!!
ale nikde už nezmíní, že prohráli....
zmobilizovat síly a na Slavii udělat taky nějaký body....
už vidím, jak nás bude trápit Poletín....
FREDERIK and miramare83 like this post
hadas (admin) napsal:Luc2as napsal:hadas (admin) napsal:Já dneska takhle vtipně
Mam takovy tuseni ze Fronkl dal rozhodujci najezd a ten jeden tiket asi platnej nebude.. Podle me to opravi..
No, na to jsem zvědav. Ještě se mi to nestalo, že dal jeden a pak dal někdo další a už se nejelo...
Me se to stalo.. A dopadlo to tak ze prvni hrac byl strelec. a mel jsem krizek tak by me docela zajimalo jak tohle dopadne..
Luc2as- Posts : 297
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: