Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 30/1/2021, 17:19

Tak to bylo jasný, že přijedou v plné. Je potřeba se nepo a trošku je řezat. Pleky a JJ tohle neunasi...

imbík

ralff and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 30/1/2021, 16:51

Tak koukám, že Kladno v plný sestavě. To jsem opravdu zvědav..
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty diskusní forum

Příspěvek pro staříček 30/1/2021, 16:25

Hmm tak už nevede hahahaha

staříček

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty diskusní forum

Příspěvek pro staříček 30/1/2021, 15:38

Tak Poletín ve Slavii notak at se mu daří. ALE k vůli jeho zbytečnýmu vyloučení Vsetín vede ,

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 30/1/2021, 15:32

Tak uvidíme , musíme věřit 😁😉

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 30/1/2021, 13:50

Hele tomu celkem verim.. mam znamyho brita co zije v cr a prisel v uk ridicak a uz rok a pul kvuli kovidu nemuze vse poresit.. tak chodi do fachy 8 km pecha

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 30/1/2021, 12:45

Odpověď Bédi na moji otázku ohledně Žukova.                                                                                                                                Dobrý den. Odpověď je velmi jednoduchá. Jsou okolnosti, které způsobují průtahy, myšleno obecně. Mám se tady sečetli všechny, které šly. Musíte mít všechny povolení, to by šlo. Kaliningrad je autonomní oblast Ruska, to komplikovalo některé pochody. Následně jako Ruský občan byl v Americe, tedy nejen bezúhonnost z Ruska, ale zjistíte, že i od federálních úřadů ze zámoří. Když to máte a podáte, zavřeli ambasádu kvůli Covid 19. Když můžete pokračovat, jsou dokumenty propadlé a vše musíte shánět znovu. Tak snad už to klapne, poletí letadlo, neuzavřou se hranice a 1.2. bude tady. S pozdravem Bedřich Ščerban

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2021, 12:19

Jinak o Vrchlabí a jeho první místo nemám strach. Pochybuji, že Kladno bude v soutěži za Vrchlabim, když Dědek podporuje JJ, takže uvidíme jak tohle dopadne, ale souboj Vrchlabí a Kladna bych soubojem o první místo nenazýval jako ČT...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro koubic77 30/1/2021, 11:30

Imbik: Kadlec buď Litoměřice nebo Přerov. Na dnešek by se hodil na střídačku Vlk, jeho tvrdá ruka by na ty šmejdy platila. uvidíme.

koubic77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2021, 10:54

Zukov se resi od srpna a mozna prijede zacatkem unora...uz to samo o sobe je dost divne, zvlast kdyz nejenom do Pardubic Rusove normalne dorazili

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 30/1/2021, 10:50

No s tím Žukovem se mi to taky moc nezdá , je to zvláštní , když Pardubice podepíší Rusaky a ti hned přiletí a hrají , no nevím 🙄 Dneska by to chtělo alespoň za dva sakra , ale bude to těžké , uvidíme , ale věřím 😉💪 Snad dojde elektrokolu baterie 🔋 😁 Hcdoleee 💪

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2021, 10:47

To ještě ten Kadlec ze Sokolova půjde do Kladna ne?

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2021, 10:12

Souhlas i s případným posílením. Tak to letos bohužel je. Jen už nechápu toho Žukova. Do Pardubic Kosticin a Barulin přicestovali hned jak je podepsali, kdo ví jak to zase je. Dneska hrajeme zápas sezóny a nejdeme v maximální možné sestavě.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/1/2021, 08:09

koubic77 napsal:No,už moc dní a hodin tedy nezbývá, do konce uzávěrky:-) tak co , věštíte nějaké překvapení na trhu z naší strany?
K překvapení by mohlo dojít jedině když by jsme si ho mohli dovolit koupit. Takže nedojde Cool

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/1/2021, 08:07

imbík : Nevím už o jakého hráče se jednalo ale utkvělo mi, že Brod dostane nějaký procento z přestupu -má to dělat několik desítek miliónů - a že jim to pokryje náklady na deset let.
Tohle by byla náplast pro všechny kluby kde se věnujou výchově mladých, viděli by nějaký smysl a hlavně ohodnocení svojí práce.
To by se museli domluvit hlavně evropské týmy aby se spojili proti drancování NHL . Ale jak jsem psal, v hokeji se netočí tolik peněz takže na to asi nikdy nedojde.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro koubic77 29/1/2021, 21:10

No,už moc dní a hodin tedy nezbývá, do konce uzávěrky:-) tak co , věštíte nějaké překvapení na trhu z naší strany?

koubic77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/1/2021, 20:55

Lufa: Myslíš Součka? 🤔 No ten přes Slavii se dostal do nejlepší ligy světa Premier league ve West Hamu a vypadá to co nevidět na přestup do tamních top klubů....
Jergl dal krasnej gól v poslední vteřině Motoru 😉
Souhlas s Markusem na Kladno by se hodil styl Vlka, seřezat, otrávit primadony a z přesilovky nebo z brejku udeřit. Hrát hurá hokej s tak zkušeným týmem a s našima gólmana tak nemáme šanci to uhrát. Snad to Ujča ví.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 29/1/2021, 20:40

Gratulace Filipovi 👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 29/1/2021, 20:15

Co si budeme povídat,zítra by se měl na střídačku výjimečně postavit Vlčák, hrajeme koukatelně,relativně atraktivně,ale s Poldi tento hokej praktikovat nemůžeme,což potvrdil první mač

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 29/1/2021, 19:47

DUKLIČKA napsal:Tak co zítra? Jak to vidite?
Pokud budem bojovat na max, brankar bude mit dobrej den a budem co mozna nejefektivnejsi v koncovce, tak verim ze vyhrajem. Chce to jen malo..Very Happy

miramare83

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 29/1/2021, 19:46

To: sz108 tak samozrejme pokud klub, ze ktereho odchazi nema treba extraligu dorostu, tak je to logicke, v opacnem pripade je to spis ke skode. Daleko vic se ten kluk vyhraje ve svym materskym klubu, kde bude hrat prvni brazdu, presilovky, oslabeni atd, nez kdyz odejde do klubu, kde je pretlak a je rad, ze tam odehraje par minut v zapase...jedine timhle zpsuobem pak vznikaji lidri, kteri maji sanci to nekam doathnout. tohle ale musi chtit videt i rodice....navic ti kluci casto odchazi uz daleko driv nez v tech 15...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 29/1/2021, 19:11

Lufa napsal:Chtělo by to  nějaký podobný systém ve finančním ohodnocení jako je ve fotbalu, kdy třeba nedávno dostal klub tuším z H.Brodu několik miliónů z přestupu, protože u nich začínal nějakej klučík a dotáhnul to do megaklubu.  
Nevím přesně o koho šlo. Bohužel se ale v hokeji netočí takový neskutečný peníze.

Přesně tak,ze Suka teď bude Brod profitovat hodně dlouho nebo zmodernizuje stadec

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/1/2021, 18:57

Chtělo by to nějaký podobný systém ve finančním ohodnocení jako je ve fotbalu, kdy třeba nedávno dostal klub tuším z H.Brodu několik miliónů z přestupu, protože u nich začínal nějakej klučík a dotáhnul to do megaklubu.
Nevím přesně o koho šlo. Bohužel se ale v hokeji netočí takový neskutečný peníze.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 29/1/2021, 18:19

vn napsal:To: sz108 absolutne nechapu jak nekdo muze Pesana a Liberec uvadet jako dobry priklad fungovani mladeze, naopak zrovna Liberec je nejvesti zlo v tomhle...i v te diskusi se bavili o tom, jak neni dobre zkupovani mladych hracu nejen z okoli, ale z cele republiky a to je presne ten duvod proc v Liberci udelali uspech s mladezi. A Pesan se na tom jen svezl, protoze uspech s tim tymem co tam meli v mladezi by udelal jakykoliv prumerny trener....
A ze ted chystaji penize pro akademie prerozdelovat prave podle uspechu, poctu vychovanych hracu pro repre a draft? Tak jasne ze tyhle bohaty kluby z toho zase vyjdou nejlip prave diky tomu zkupovani talentu. Za me je to tedy jen pokracovani v prasarnach a nerovnemu pristupu ze strany svazu...

Zkus se na to taky podívat z pohledu těch kluků, co v 15-16-ti letech vyčnívají a je tam reálná šance, že by to jednou mohli dotáhnout i do NHL...a teď přemýšlí co dál...samozřejmě půjdou tam, kde dostanou nejlepší podmínky pro rozvoj a budou tam mít největší šanci zdokonalovat své schopnosti....
Jak tady někdo jmenoval Nečase a Kauta....tak to je jasný příklad, že odešli ze svých mateřských klubů právě včas...a jsou teď v NHL...myslíte, že by ze Žďáru šli rovnou do draftu?? to asi ne, že?...
Vždyť to děláme i my, že ty hráče co vyčnívají po okolí(Pelhřimov, VelMez, Žďár, HavlBrod) se snažíme přetáhnout k nám....je to logický postup, nemůže být přece na Vysočině 5 týmů, co hrajou extraligu dorostu, případně juniorů...
Takhle to bylo vždycky a bude to tak i dál...
Kámen úrazu je ve finanční kompenzaci těm klubům, co toho kluka tzv. živili a šatili do toho jeho odchodu...tam je problém...ty menší kluby by měli dostat výrazně více než je tomu teď a rozhodně by měli profitovat i z jeho následných přestupů, ať už za moře nebo někam po Evropě....a ty peníze dále využít na rozvoj ať už tréninkového zázemí, školení trenérů atd.
Přerozdělování peněz dle počtu vychovaných hráčů pro repre a draft zní zajímavě, muselo by se to ale ošetřit, aby se tam zohledňovalo, kdo toho hráče vlastně vychoval...a tím pamatovat i na ty menší kluby.....
a to že se na tom Pešán jen vezl...to bych netvrdil...není mi sice nikterak sympatický, působí dost namistrovaně....je to ale kvalitní trenér...pokud by se jen vezl na tom, že má kvalitní mančaft, tak pak neudělá s "A" týmem titul a 2x druhý místo....
kvalitní tým ještě neznamená úspěch...je to samozřejmě výhoda, ale musíš s tím materiálem umět pracovat...viz třeba Sparta, Pardubice - ti měli několikrát tým plnej hvězd a vůbec jim to nešlo...

sz108

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 29/1/2021, 17:45

DUKLIČKA napsal:Tak co zítra? Jak to vidite?

Zítra bude hodně záležet na tom, jak se naši hráči oklepali z té středeční prohry s Přerovem. Kladno do toho půjde podobně jako doma, hodně tvrdě a při tomhle hokeji bude potřeba si dát pozor na zranění. Hratelný Kladno určitě je, takže stahování kalhot není vůbec na místě. Pokud se chceme udžet nahoře, je potřeba bodovat.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 29/1/2021, 17:13

Tak co zítra? Jak to vidite?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 29/1/2021, 16:00

Tak budem doufat ze to neutichne a neco se bude dit.. me hlavni prani je kompletni vymena mocipanu

Martynez

FREDERIK, sz108 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/1/2021, 15:47

Tak jestli si vzpominas, když tenkrát chtělo APK ELH uzavřít, tak to právě byl Záruba kdo se zapříčinil, že se kolem toho rozjel takový humbuk, že ne jen, že se žádná soutěž neuzavřela, ale APK sebrali veškerou moc nad ELH. Takzvaná Šulcoliga to bývala 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 29/1/2021, 14:14

Jestli to ma pod palcem zaruba tak je dobrej a velice dobrym zpusobem dava najevo ze mu neni jedno jak to s ceskym hokejem je.. on ma media a to je neskutecna sila ktera by s tim vsim marastem mohla pomoct..

Martynez

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/1/2021, 13:34

Tipuju, že Roberta a tohle on má rád... 😉
Několikrát tam Pešánovi řekl, že to se teda bude řešit a probírat, když mu z daného tématu chtěl uhnout 😀😂 to se mi líbilo....
Škoda, že tam byli jen tihle vybraní, i když zaplať pánbůh, že aspoň Vrbatu vzali.
Ale krásně to ukázalo jak tady ten český hokej funguje. Ti ostatní blbce z "malých" klubů nikdo nerespektuje a rytmus a směr diktují Komety, Liberce a spol kdo má prachy. To, že vychovaji Nečase a Kauty ve Žďáru nad Sázavou nikoho nezajímá ať chcipnou hlady, ale hlavně ať máme talenty a prachy my... likvidace českého podhoubí hokeje no....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 29/1/2021, 12:55

Presne a nekolikrat to Vrbata rikal ze je potreba aby vsichni meli stejne moznosti.. celkove to bylo takovy hodne spatny.. zajimalo by me ci to byla iniciativa tuto debatu svolat

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/1/2021, 12:15

Tak jako vítěze, nebo nejlépe diskutujícího beru Radima Vrbatu. Škoda, že takovej člověk se do českého hokeje neangažuje daleko více.
Všimli jste si, že mimo jiné on jediný neprosazoval to, že v MB se to dělá dobře? Ostatní včetně Zabranskeho a všech, že v jejich klunbech to dělají s mládeží dobře. Jo? Dělají to dobře? Tak já se ptám koho skutečně vychovali? Kdo prošel přímo Kometou od žáčků až do a-týmů. Všude se chlubí Nečasem, ale však Nečas je kluk ze Žďáru nad Sázavou... Takže co dělá Libor tak dobře?
Že skoupi talenty všem chudším a pak je začne nasazovat pomalu do áčka?

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro koubic77 29/1/2021, 10:06

Pešán je jen tlučhuba, na repre nemá

koubic77

Luc2as and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 29/1/2021, 07:16

To: sz108 absolutne nechapu jak nekdo muze Pesana a Liberec uvadet jako dobry priklad fungovani mladeze, naopak zrovna Liberec je nejvesti zlo v tomhle...i v te diskusi se bavili o tom, jak neni dobre zkupovani mladych hracu nejen z okoli, ale z cele republiky a to je presne ten duvod proc v Liberci udelali uspech s mladezi. A Pesan se na tom jen svezl, protoze uspech s tim tymem co tam meli v mladezi by udelal jakykoliv prumerny trener....
A ze ted chystaji penize pro akademie prerozdelovat prave podle uspechu, poctu vychovanych hracu pro repre a draft? Tak jasne ze tyhle bohaty kluby z toho zase vyjdou nejlip prave diky tomu zkupovani talentu. Za me je to tedy jen pokracovani v prasarnach a nerovnemu pristupu ze strany svazu...

vn

FREDERIK, Raddy007 and koubic77 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 29/1/2021, 02:00

to hadas:

Ano zmínil jsem tam reakce na Pešána po té diskuzi v tv, ale zároveň jsem tam dodal v závorce, že to vídám již delší dobu....dnešní reakce jen eskalovali, to co vídám v názorech hokejové veřejnosti delší dobu....
Takže jo, reagoval jsem po té diskuzi, ale spíš ne na ni, ale obecně jak vnímám problémy v českém hokeji...
Uznávám, že to svádí k tomu si myslet, že kritizuju to, co jsem ani neviděl...
No kouknu na to každopádně.

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 29/1/2021, 00:39

sz108 napsal:to hadas:

nevím, proč reaguješ tak zbytečně útočně....jakože jsem neviděl diskusi, tak nemám nárok hodnotit, co se děje v českém hokeji??
Já nekomentuji tu diskusi, jen prezentuju svůj názor na stav českýho hokeje bez ohledu na to, co zaznělo v diskusi....
četl jsem spoustu názorů, ať už bývalých hokejistů, nebo jiných odborníků pohybujících se v hokejovém prostředí, takže jsem svůj pohled na věc napsal inspirován těmito články...
Diskusi zkouknu, ať slyším názory dalších lidí....jen jsem chtěl vědět, zda to má cenu, nebo ne...přece jen, pokud to bude zas opakování věcí, co už zazněly...tak mám na práci zajímavější věci, než poslouchat hodinu a půl názorů, co už jsem vlastně slyšel/četl....

Útočně? To jako vážně?
Napíšeš, že prezentuješ svůj názor na hokej, ale hned na začátku napíšeš, že reaguješ na reakce někoho na něco, co jsi neviděl a neslyšel... Tak se na to spíš podívej, až budeš mít čas. Já si to pustil zpětně při práci.

Jinak tady máš nárok na jakýkoliv názor. Za celou dobu jsem řešil jen jeden nevhodný příspěvek a ještě ve spolupráci s autorem, který se za něj omluvil ;-)
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 29/1/2021, 00:26

to hadas:

nevím, proč reaguješ tak zbytečně útočně....jakože jsem neviděl diskusi, tak nemám nárok hodnotit, co se děje v českém hokeji??
Já nekomentuji tu diskusi, jen prezentuju svůj názor na stav českýho hokeje bez ohledu na to, co zaznělo v diskusi....
četl jsem spoustu názorů, ať už bývalých hokejistů, nebo jiných odborníků pohybujících se v hokejovém prostředí, takže jsem svůj pohled na věc napsal inspirován těmito články...
Diskusi zkouknu, ať slyším názory dalších lidí....jen jsem chtěl vědět, zda to má cenu, nebo ne...přece jen, pokud to bude zas opakování věcí, co už zazněly...tak mám na práci zajímavější věci, než poslouchat hodinu a půl názorů, co už jsem vlastně slyšel/četl....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 29/1/2021, 00:01

sz108 napsal:Diskuzi jsem neviděl, jsem v práci...ale mám to v plánu zkouknout o víkendu...má to cenu?? nebo je to jen plácání toho samýho furt dokola??...to že je u nás mládežnickej hokej v loji, to víme...ale jsou tam nastíněny nějaký konkrétní kroky?? např. jak dnes Boleslav vydala prospekt ke zlepšení systému výchovy hokejistů...

Teď na to ale čtu reakce a příliš se mi nelíbí(ale to už delší dobu), že se najednou celej stav českýho hokeje hází na Pešána....systém výchovy mládeže a tím pádem i výsledky na MS všech kategorií je špatnej už minimálně 10 let....a to se tam vystřídalo trenérů...
jsem toho názoru, že platí okřídlené pořekadlo - ryba smrdí od hlavy...tam bych hledal základní problém...
Ve vedení svazu Králem počínaje by se to mělo pročistit...systém soutěží je šílenej, extraligu dorostu, juniorů hraje každá horní dolní....a ty svazový akademie - to je taky holotrop bez jakýhokoliv výsledku....
Líbí se mi návrh Boleslavi - akademie zrušit a ty státní peníze rozvrstvit mezi více klubů v kraji...
Pešána nijak neobhajuju, jen se mi nelíbí, že ho hokejová veřejnost bere jako toho zlosyna, co potápí český hokej....všechno nedělá správně, to snad ani nejde, ale je vidět na příkladu Liberce, potažmo Benátek, že ví co dělá a dlouhodobě ukazuje, že je kvalitní hokejový kouč...
Teď si toho možná nabral až moc a dojíždí na to...ale problém bych hledal někde jinde, než v jeho osobě...

Tak se na to spíš podívej, než to začneš komentovat Wink
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 28/1/2021, 23:32

Diskuzi jsem neviděl, jsem v práci...ale mám to v plánu zkouknout o víkendu...má to cenu?? nebo je to jen plácání toho samýho furt dokola??...to že je u nás mládežnickej hokej v loji, to víme...ale jsou tam nastíněny nějaký konkrétní kroky?? např. jak dnes Boleslav vydala prospekt ke zlepšení systému výchovy hokejistů...

Teď na to ale čtu reakce a příliš se mi nelíbí(ale to už delší dobu), že se najednou celej stav českýho hokeje hází na Pešána....systém výchovy mládeže a tím pádem i výsledky na MS všech kategorií je špatnej už minimálně 10 let....a to se tam vystřídalo trenérů...
jsem toho názoru, že platí okřídlené pořekadlo - ryba smrdí od hlavy...tam bych hledal základní problém...
Ve vedení svazu Králem počínaje by se to mělo pročistit...systém soutěží je šílenej, extraligu dorostu, juniorů hraje každá horní dolní....a ty svazový akademie - to je taky holotrop bez jakýhokoliv výsledku....
Líbí se mi návrh Boleslavi - akademie zrušit a ty státní peníze rozvrstvit mezi více klubů v kraji...
Pešána nijak neobhajuju, jen se mi nelíbí, že ho hokejová veřejnost bere jako toho zlosyna, co potápí český hokej....všechno nedělá správně, to snad ani nejde, ale je vidět na příkladu Liberce, potažmo Benátek, že ví co dělá a dlouhodobě ukazuje, že je kvalitní hokejový kouč...
Teď si toho možná nabral až moc a dojíždí na to...ale problém bych hledal někde jinde, než v jeho osobě...

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 28/1/2021, 22:17

Klasicky všichni měli potřebu dlouhých monologů, takže se toho moc probrat nestihlo, nemluvě o dotazích diváků. Třeba úplně zapomněli zodpovědět dotaz na Pešána "Co jste dokázal za 2 roky ve funkci šéftrenéra". Pešán byl na začátku hodně podrážděný a vůbec to nedával, časem se uklidnil. Vítězem debaty je za mě Vrbata, mluvil věcně a souhlasil jsem s jeho názory.

Excalibur

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/1/2021, 21:33

Martynez napsal:Koukate nekdo na besedu?

Koukám, koukám...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 28/1/2021, 20:21

Koukate nekdo na besedu?

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 28/1/2021, 19:30

Martynez napsal:Tak me napada.. co ten Mandat? Vubec se o tom nepise nikde.. nema nekdo nejake info?

Myslím,že čeká na výledek B vzorku a a věří ve spravedlnost...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 28/1/2021, 19:16

Tak me napada.. co ten Mandat? Vubec se o tom nepise nikde.. nema nekdo nejake info?

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/1/2021, 18:34

krap napsal:
Jaternička napsal:https://www.youtube.com/watch?v=r7zbF5M9RK4

Pepa to řekl naprosto jasně.

My jsme mnohem víc než nějaký Kladno. Very Happy

No, trochu jsi to překroutil, Pepa to řekl jinak, ale tak budiž.

trochu jo,ale má to podobný význam
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 28/1/2021, 18:11

hadas (admin) napsal:

Nesmíš si kupovat nekvalitní srajdy Very Happy Very Happy pirat

a nebo se možná víc o tu hokejku opírám a rukavice se dříve prodře Very Happy

sz108

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 28/1/2021, 17:47

Jaternička napsal:https://www.youtube.com/watch?v=r7zbF5M9RK4

No, trochu jsi to překroutil, Pepa to řekl jinak, ale tak budiž.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/1/2021, 17:30

https://www.youtube.com/watch?v=r7zbF5M9RK4

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 28/1/2021, 07:24

No tak chlapi je to sice prohra , ale nestahuje kalhoty , když brod je ještě daleko 😁 Včera mi přišlo , že klukům nešlo vůbec nic , Škoda ty 1 třetiny , věřím tomu kdyby nám tam 1,2 haluzi spadli , tak to mohlo být o něčem jiném 😉 Ale to jsou ty kdyby !!! Jinak někdo tu psal o tom Havrankovi , že kdyby dostal šanci v 1 brázdě , že to bude o něčem jiném , ale bohužel on na to nemá a od začátku sezóny se hledá , nehraje vůbec nic!Osobně bych se ho taky zbavil , Škoda peněz , ať hraje radši ten Cachnin , aspoň bude levnější ( určitě)! V Sobotu dáme Jarina prostě !💪👍

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 28/1/2021, 06:48

Zatim jsme z tech 48 bodu uhrali 25 venku a 23 doma (doma o zapas min). Doma nas podle me srazi nepromenovani sanci...
Kdyz koukam na tabulku, tak ze bude nahore KL, Poruba, Prerov jsem cekal, u Vrchlabi a Trebice je to docela sok. Myslim ze v Treb. pomohlo to coro moro, co tam pred casem probehlo...
Nezbyva nez dal bojovat, byla by skoda, kdyz se tak dlouho vedla tabulka, nakonec klesnout nekam k patemu mistu. Ale bude drina to udrzet, pred nama v podstate uz jen tezky zapasy, lehci jsou skoro vsechny odehrany.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: