Diskuzní fórum
+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Laznator: Ja to spis myslel vzhledem k losu Prerova. Ma sice odehrany zapas navic, ale i tak prave vzhledem k tomu losu bude tezke je predhonit.
Jerryk01- Posts : 320
vn likes this post
Tak třetí místo by jsme měli udržet. Přerov, vzhledem k tomu s kým ještě hraje, na tom druhým flek asi už zůstane.
Lufa- Posts : 1312
Lázňator napsal:Jakej těžkej los Kolín Třebíč a Frýdek je podle Vás Těžkej los to by mě zajímalo co je lehkej
presne tak
MichalDJ- Posts : 1031
Jakej těžkej los Kolín Třebíč a Frýdek je podle Vás Těžkej los to by mě zajímalo co je lehkej
Lázňator- Posts : 702
FREDERIK, Duklis, Vasoj84 and miramare83 like this post
Vn: jj vzhledem k soucasne tabulce a losu, tak druhy uz asi nebudem a paty uz snad taky ne.
To: jerryk vidim to taky tak, Prerov uz si to pohlida...my navic ted mame porad hodne tezkej los...
vn- Posts : 1856
Kelt: diky. V tom pripade pravdepodobne skoncime treti nebo ctvrti.
Důležitá výhra, doufám, že se budem ještě zlepšovat.
Jerryk01: Myslím si, že vzájemný zápasy.
Jerryk01: Myslím si, že vzájemný zápasy.
Kelt- Posts : 384
Kdybychom meli na konci stejne bodu jako Prerov tak rozhoduje vzajemny zapas nebo skore?
No zkrátka , ten komu ta kamera patří , na údržbu už několik roků kašle
No uprimne musim rict, ze se mi nase hra moc nelibila...samo suoer tri body a napadalo to tam, ale souhra veskera zadna, brusleni taky nic extra, v obrane chaos...jeste ze mame toho golmana, to opravdu dela hodne.
vn- Posts : 1856
FREDERIK and Vasoj84 like this post
Vzhledem k boji o prvni ctyrku pro nas hodne dulezite kolo. Ve 3. tretine uz to byla jen udrzovacka, ale jinak vykon dobry
Máš pravdu dyť promoteam natačí v kukani nad střídačkama
Naposledy upravil Lázňator dne 27/2/2021, 20:19, celkově upraveno 1 krát
Lázňator- Posts : 702
Důležité tři body,vyválčené překvapivě bez výraznějšího odporu,HCD Olé!!!
MarkusHCD- Posts : 1924
Lufa napsal:Třeba ten zasranej objektiv na kameře nechávají schválně a promoteam si tím chce vynutit novou kameru.
Já bych řekl, že tohle promoteam nenatáčí. Když jsou sestřihy od promoteamu, tak z druhé strany stadionu.
ralff- Posts : 1547
Lufa napsal:Třeba ten zasranej objektiv na kameře nechávají schválně a promoteam si tím chce vynutit novou kameru.
To jedině. Otázka je, jestli to není už nějaké poškození, které nejde odstranit.
Ja sem dnes spokojen, Porubu jsme do niceho poradne nepustili, bohuzel jsou mezi nami taci kteri po nocich onanuji pri NHL a pak si mysli ze to same uvidi i v Jihlave, chce to trosku soudnosti a pokory, hrajeme na to co mame a myslim ze nase postaveni v tabulce je vice nez slusne, takze spis nez porad jen kritizovat je treba trosku podporit
Lufa likes this post
Lufa napsal:Sleduju to taky na tipáči a jede mi to dobře.
To je totiž jak kdy. Někdy mi to jede jako po másle a v chatu čtu, jak se to trhá a dneska naopak. A internetem to opravdu není. O přestávce koukám na stream ve 1440p a bez cuknutí.
Třeba ten zasranej objektiv na kameře nechávají schválně a promoteam si tím chce vynutit novou kameru.
Sleduju to taky na tipáči a jede mi to dobře.
Kdyz to srovnam treba se zapasem v Havirove, kde to vypadalo ze nasi brusli s plnejma kalhotama, tak dnes uz to vypada pohybove o dost lepe. Jen presilovky by to chteli zrychlit. Ale jak rikal minule Matej Pekr. Souperi maji taky video a secvicit neco noveho chvili trva.
Skóre dobrý, ale do ideálu má ta hra daleko. Jinak se mi to dneska na Tipsportu seká jako prase a ještě ta ťupka na kameře. To je fakt děs.
Kolem Mičánova štaflu "pod dekou" projely tři taxíky,bohužel,ani do jednoho nestihl nastoupit
Proč si to komplikujeme a nevyhodíme na icing,opět 3x
Tak teď ukázal Jiras jaký má přehled - luxusní
Naposledy upravil Lufa dne 27/2/2021, 18:59, celkově upraveno 1 krát
Důležitý gól,obzvlášť po tom, co jsme se nedočkali telefonátu z Toronta po Čagyho dorážce
Dobrá práce od Zadra u manťáku před druhým gólem
Vasoj84 napsal:Já tam vidím správně Klapáč teda
Už to opravili...
Jinak jsem teď viděl deset minut hokeje Třebíč - Slavia a to je hroznej hokej. Dneska snad stejná sestava Dukly zahraje jinak než s UDH.
Vasoj84 likes this post
Dobrej nadpis
Oslavenec Klepáč vzpomíná: Éra v Jihlavě? Nádherné roky
https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/jan-klapac-80-let-jihlava-vzpominky.A210227_596629_reprezentace_tof
Oslavenec Klepáč vzpomíná: Éra v Jihlavě? Nádherné roky
https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/jan-klapac-80-let-jihlava-vzpominky.A210227_596629_reprezentace_tof
MichalDJ napsal:Tech 15 zapasu platilo jen pro baraz, myslim ze to ma Scerban pomotany
Takže takhle. Předpokládám, že 2020/21 to platí stejně.
Pravidlo k finále play off
(zdroj: ceskyhokej.cz)
1.6. Ve finálovém kole mohou za zúčastněná družstva nastoupit pouze ti hráči, kteří v sezoně 2019/2020 za příslušný Klub odehráli minimálně 15 utkání, přičemž platí následující výjimky:
– Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný Klub nemusí splnit ten hráč, který získal oprávnění hrát za klub do 15. 12. 2019 a v následujícím období nesehrál žádné soutěžní utkání za jiný Klub,
– Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný Klub nemusí splnit takový brankář, pokud se v předcházejícím průběhu sezony součet jeho odchytaných utkání a utkání, kdy byl uveden v zápise o utkání, aniž do něj ve smyslu čl. 327 odst. 2. SDŘ zasáhl, rovnal minimálně 15.
DUKLIČKA: Ahoj kolego, tak jsme na tom až do prosince stejně.
Přeju Ti hodně zdraví a ať nám Dukla přinese hodně radosti.
Přeju Ti hodně zdraví a ať nám Dukla přinese hodně radosti.
Kelt- Posts : 384
Taky si myslím,protože pak by přece příchod golmána postrádal smysl když by nemohl v PO nastoupit.
Ikdyž smysl v naší přestupové politice mnody je minimálně rozporuplný.
Ikdyž smysl v naší přestupové politice mnody je minimálně rozporuplný.
Jaternička- Posts : 1419
Slzavé údolí je minulostí,zítra je třeba sejmout autíčkáře z Chacharstánu,nejlépe za 3,HCD Olé!
Tech 15 zapasu platilo jen pro baraz, myslim ze to ma Scerban pomotany
Siroko napsal:Pustil jsem si novej rozhovor se Scerbaně a nejak jsem nepobral tu informaci, ze Zhukov musi nasbirat pro paly-off patnact zapasu. To prece vzdycky platilo az na baraz. Pokud by to byla pravda, tak to by stejne do play-off nestihl, kdyz ma odchytany ctyri a dalsi ctyri se jeste budou hrat. Muze mi to nekdo vysvetlit?
Já si myslím, že to platí už pro finále...
Pustil jsem si novej rozhovor se Scerbaně a nejak jsem nepobral tu informaci, ze Zhukov musi nasbirat pro paly-off patnact zapasu. To prece vzdycky platilo az na baraz. Pokud by to byla pravda, tak to by stejne do play-off nestihl, kdyz ma odchytany ctyri a dalsi ctyri se jeste budou hrat. Muze mi to nekdo vysvetlit?
Siroko- Posts : 1206
Luc2as- Posts : 297
hadas (admin), ralff, ondrej.n, Vasoj84, Lufa and miramare83 like this post
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: