Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+30
colorado44
vn
Hhs23
DUKLIČKA
Lázňator
imbík
Jaternička
Lucke
Leo
Janosik
trixy
FREDERIK
Geofree
Kelt
staříček
Vasoj84
krap
HCDTOM
MichalDJ
hadas (admin)
Siroko
Lufa
Jerryk01
pegy18
miramare83
ondrej.n
sz108
ralff
hcd
MarkusHCD
34 posters

Strana 11 z 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 11 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Kelt 1/1/2021, 13:27

A po novým zimáku ať povstane i Dukla a vrátí se tam, kam historicky patří a kde ji všichni chceme mít. Hodně zdraví vám a vašim rodinám.

Kelt

ralff and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 1/1/2021, 02:09

Hlavně zdraví.

DUKLIČKA

ralff and Kelt like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 1/1/2021, 00:21

Tak přátelé do nového roku hlavně to zdraví, ať tu koronapotvoru porazíme... Klukům na ledě ať to tam padá a na podzim ať padne i stadec, aby následně mohl jako Fénix z popela vstát ten nový.
ralff
ralff

hadas (admin), Kelt, Kuba and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 31/12/2020, 20:42

Pravdu máte, tak hlavně zdraví všem....

imbík

Kelt likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 31/12/2020, 20:41

Dobrý, tak zatím držíme s Rakušákama krok lol!

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 31/12/2020, 19:15

Jerryk01 napsal:prodejnym reklamnim predmetem.
Very Happy Very Happy Very Happy

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 31/12/2020, 19:07

Imbik: pravdu mas. Nekazme si ale konec roku tim prodejnym reklamnim predmetem.

Jerryk01

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 31/12/2020, 14:29

Souhlasím s vámi. A je to přesně to co mi vadí nejvíce na tom, že my jim ještě vyjdeme vstříc a pak se člověk jen dočte, že jsme simulanti, brečime u rozhodčích, Jágr nikoho zranit nikdy nechtěl a přitom jen on nám tady nadělal dost paseky při play off, naposled. Kopnul Honzika do hlavy až mu tekla krev. Teď sundal toho beka mladého, přitom se krásně vyhnout mohl. Ale je jasný, že lidem neřekne, že už prostě bojuje i temihle prostředky. Však jeho jméno utrpělo dost, když chtěl kvůli Kladnu zlikvidovat český hokej.... sportovního ducha...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 31/12/2020, 11:39

sz108 napsal:

už ty články, kde je v nadpisu "Jágr" ani nečtu....všichni z něj dělají superhvězdu, ano tou býval, ale ty časy již pominuly a teď je z něj hráč z lepšího průměru extraligy, pokud je ve formě...
a to že si dělá srandu z toho jak se mu někdo připletl do cesty...to je strašně vtipný....
tenkrát když ho sroloval Sikora, tak se na něj pořádal hon jak na čarodějnici...div mu nechtěli dát stopku do konce života....
a ten se omluvil a věděl, že fauloval...taky mohl házet haury, jak se mu připletl do cesty a je to chudák kluk Very Happy
určitě by se tomu Jaroušek od srdce zasmál Very Happy

Já to taky většinou nečtu, ale tohle sem dávám hlavně proto, že si z nás dělají srandu.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 31/12/2020, 11:09

ralff napsal:Tak jsme se díky Jágrovi dostali do silvestrovského vydání magazínu mf dnes. Holt Jágrův prosincový start proti Dukle je jednou z událostí roku. Samozřejmě nechybí fotka Jágra ( před ním se v dresu Dukly míhá Strejček) a pod ní komentář:
"... JÁGR, TĚŽKÁ VÁHA
V osmačtyřiceti znovu na ledě! hlásaly novinové titullky poté, co v posledním prosincovém zápase druhé nejvyšší hokejové soutěže nastoupil Jaromír Jágr, majitel kladenských Rytířů, proti vedoucí Jihlavě. Návrat do hry sice plánoval až v novém roce, ale marodka v mužstu jeho start uspíšila, i když ještě nemá nejvhodnější zápasovou figuru. Ve vítezném utkání srovnal se zemí jednoho z protihráčů a poté novinářům s úsměvem vysvětloval, že to od něj nebyl bodyček a že na stará kolena nezačal hrát do těla. "Je mi skoro padesát, nehrál jsem devět měsíců, mám 120 kilo bez výstroje, 130 s výstrojí. Chudák kluk se mi připletl do cesty a já prostě dokázal zastavit." ... "

No nic, v domácí odvetě na konci ledna proti Jágrovi jedině bez brzd   Laughing

už ty články, kde je v nadpisu "Jágr" ani nečtu....všichni z něj dělají superhvězdu, ano tou býval, ale ty časy již pominuly a teď je z něj hráč z lepšího průměru extraligy, pokud je ve formě...
a to že si dělá srandu z toho jak se mu někdo připletl do cesty...to je strašně vtipný....
tenkrát když ho sroloval Sikora, tak se na něj pořádal hon jak na čarodějnici...div mu nechtěli dát stopku do konce života....
a ten se omluvil a věděl, že fauloval...taky mohl házet haury, jak se mu připletl do cesty a je to chudák kluk Very Happy
určitě by se tomu Jaroušek od srdce zasmál Very Happy

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 31/12/2020, 09:54

Tak jsme se díky Jágrovi dostali do silvestrovského vydání magazínu mf dnes. Holt Jágrův prosincový start proti Dukle je jednou z událostí roku. Samozřejmě nechybí fotka Jágra ( před ním se v dresu Dukly míhá Strejček) a pod ní komentář:
"... JÁGR, TĚŽKÁ VÁHA
V osmačtyřiceti znovu na ledě! hlásaly novinové titullky poté, co v posledním prosincovém zápase druhé nejvyšší hokejové soutěže nastoupil Jaromír Jágr, majitel kladenských Rytířů, proti vedoucí Jihlavě. Návrat do hry sice plánoval až v novém roce, ale marodka v mužstu jeho start uspíšila, i když ještě nemá nejvhodnější zápasovou figuru. Ve vítezném utkání srovnal se zemí jednoho z protihráčů a poté novinářům s úsměvem vysvětloval, že to od něj nebyl bodyček a že na stará kolena nezačal hrát do těla. "Je mi skoro padesát, nehrál jsem devět měsíců, mám 120 kilo bez výstroje, 130 s výstrojí. Chudák kluk se mi připletl do cesty a já prostě dokázal zastavit." ... "

No nic, v domácí odvetě na konci ledna proti Jágrovi jedině bez brzd   Laughing
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 31/12/2020, 08:27

Spis chaba kompenzace za Fronka a Kolare

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 31/12/2020, 07:25

ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/12/2020, 20:33

Spíš asi jsme na úroveň Němců, Švýcarů (snad) zbytek je trošku odskočen. Tak jako si myslím, že Rusko by jsme už znova neporazili, tak Slovákům by jsme znova 6-0 taky nedali. Ale aspoň ten tým bojuje a snaží se. Holt Amerika a spol jsou jinde...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 30/12/2020, 19:44

Muj tip je ze porazime Rakousko, ale ne moc. Vypadneme s Kanadou, ale budem minimalne pulku zapasu kousat. Cokoliv navic by podle me byla spis nahoda nebo stesti, protoze ve vsech predchozich 3 zapasech byl souper uplne nekde jinde a nasi na me misty pusobi ze snad neumi ani kloudne bruslit. Ty tymy pred 2 az 3 roky zpet se mi zdaly preci jen o neco lepsi a pohyblivejsi.

Jerryk01

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/12/2020, 18:29

Pekr dneska asistence za Olomouc a proměněný jeden z nájezdů.

Rakušáky snad zítra porazíme, ale v tom případě nás bude čekat ČF proti Kanadě a tam při tý jejich formě, no nevím nevím...
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/12/2020, 18:23

No, tipnu si že Rakušáky porazíme 5:1 , do ČF se dostaneme takže budeme zase v oblacích a plácat se po ramenou jak je všechno vlastně úpně pořádku.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 30/12/2020, 18:09

Souhlas ze uz nam vlak frnknul. Kdyz se podivame na ty 3 zapasy tak 2 jednoznacne herne i vysledkove. Paradoxne ale hodne ukazal i zapas proti Rusum. Byla tam bojovnost, nadseni, taktika, golman, stesti. Ale z hokeje nic. Nic navic co by nemeli tymy jako Rakousko, Nemecko, Slovensko... Korunu tomu dal trener ktereho ten vykon jeste dojal.... Je videt jak je ta latka uz nizko.

Jerryk01

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/12/2020, 17:02

Bohužel,vlak nám ujel,soupeře ze silné pětky sice občas můžeme porazit,nikoli stabilně porážet

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/12/2020, 22:16

Jen doufat že nedostaneme potupnou desítku.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 29/12/2020, 22:13

Zkusil jsem hcp -4.0 na USA. S Ruskem dobrý výkon, ale tady i po první třetině bylo vidět, že USA se nejspíš rozjedou. To nejsou labilové jako Rusáci.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/12/2020, 22:01

Tak ten rozdíl kvality byl od začátku markantní. Bylo jen otázkou času než to Amíci prolomí.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 29/12/2020, 21:34

Začíná se to podobat zápasu se Švédama.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 29/12/2020, 16:28

Pravda, stavet se bude az 22. Navic na ty penize z kraje je jen prislib a nikdo nic oficialne neodklepnul, tudiz to nemuze nyt sni ani v zadnem seznamu.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/12/2020, 16:06

MichalDJ napsal:https://jihlavska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/13345-kraj-vysocina-chysta-navzdory-covidu-velke-investice-i-kulturni-akce.html

Tak s arenou se v krajskem rozpoctu pro pristi rok nejak nepocita...
Já to teda moc nesleduju ale nebude to tím, že za rok se začne současný stadion bourat ale hlavní investice u HZS budou až v roce 22 kdy by se mělo začít stavět ?

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 29/12/2020, 14:07

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 29/12/2020, 08:58

jedna zajímavost z MS dvacítek Very Happy
Rakousko má po 2 zápasech(s USA a Švédskem) skóre 0:15, to by ještě nebylo až tak moc....ale ten poměr střel 16:138 to je hustý....a téměř celou tu porci odchytal jeden gólman...s USA střídal v půlce 3.třetiny, se Švédy chytal celej....takže za dva zápasy absolvovat cca 130 střel....to je pořádná šichta Very Happy

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/12/2020, 11:02

No hlavne Rusko Amiky dalo. Ale už teď máme 3 body nad plán. Takže by jsme měli mít určitou výhodu. Zatím jsem skouknul první třetinu a musím říct, že se mi líbilo do dávání Rusům najevo, že se z nich nep.sereme. bylo tam minimálně jedno střídání kdy jsme 3 krát někoho srazili a dohráli, že si sedli navzadek 😀 to bylo skvělý....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 28/12/2020, 10:55

No musím říct , že chlapci překvapili a konečně jsem tam viděl bojovnost , obětavost a týmovost 😉👍 ( Tímto se jim , alespoň pro tento zápas omlouvám , Nevěřil jsem jim po výkonu se Swedy ani náhodou) Kolik zápasu jsme takhle vyhrávali ve zlaté éře , taky bylo mraky zápasu , že jsme nebyli lepší , ale přesně touhle bojovnosti a soudržnosti jsme i lepší soupeře dokázali porážet 😉👍 Hlavně aby to nebyl zase jenom záchvěv a náhoda , toho se bojím , je potřeba takhle makat dál 👍 I Amíci jsou jenom lidi 😉👍

Vasoj84

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 28/12/2020, 10:37

imbík napsal:Teda musím říct, že jsem to nečekal a úplně zápas s Ruskem vypustil. Asi mrknu aspoň na sestřih....

Já také, koukal jsem ráno na záznam a za mne super, i když rusáci tlačily, tak naši hráči dost střel zblokovaly ;-)

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/12/2020, 10:27

Teda musím říct, že jsem to nečekal a úplně zápas s Ruskem vypustil. Asi mrknu aspoň na sestřih....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 28/12/2020, 08:45

Dnešní ranní zápas jsem neviděl, pouze sestřih teď....je vidět, že když vzadu hrajeme zodpovědně a na hranici sebeobětování, tak můžeme uspět...plus to teda musí podpořit výborný gólman...již na začátku jsem nechápal výběr jedničky...Pařík je pro mě výrazně lepší gólman než Malík....a to nejenom teď aktuálně, ale jak oba působí v Chance lize, tak je to záležitost delšího časového úseku...Pařík je jistější, tým více podrží....
dalším faktorem úspěchu bych viděl rozdíl mezi mentalitou Rusů a mentalitou týmů ostatních, jako jsou Švédi, Fini....Rusům jakmile se nezadaří pár akcí, začnou se trápit, berou to na sebe a už to začíná skřípat....naproti tomu seveřané jsou více trpěliví, hrají pořád svoji hru a většinou ten odpor zlomí...
Slováci taky překvapili, čekal jsem, že je Kanada rozbije...a nakonec to byl i dle počtu střel celkem vyrovnaný zápas....

sz108

Lucke and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/12/2020, 07:05

Tak hlavni rozdil oproti predchozimu zapasu byl ten, ze se souperi nepodarilo dostat do herni pohody. Rusaci individualne kvalitnejsi , ale proti nasemu bojujicimu a dobre hrajicimu teamu to tahali hodne individualne. S postupem casu se u nich dostavila krec a u nas stoupala euforie. V obrane a v brame to bylo fakt odmakany.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 28/12/2020, 06:00

Tak dneska mlaďoši hráli proti rusákům neskutečně obětavě. Benátskej Pařík je parádně vychytal cheers

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/12/2020, 13:34

Je to pořád dokola - všichni ví , teda kromě těch pitomců na svazu, že hrob našeho hokeje spočívá v neskutečně velkém počtu týmů jak v ELH tak i CHL i juniorů. Hráčů je potom málo takže je kluby nesmyslně přeplácí a nic je potom až tak nenutí se zlepšovat.

Naposledy upravil Lufa dne 28/12/2020, 06:04, celkově upraveno 1 krát

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/12/2020, 12:55

Když se dopředu moc křičí, dopadne to obvykle špatně. To je pravidlo, který platí.

S velkým humbulkem jsme se plácali po ramenou, že jsme přejeli slováky. A zatímco slováci se hryzli a porazili favorizované švýcary (z toho zápasu jsem viděl třetí třetinu a slováci byť byli pod tlakem, tak ryli držkou v ledu a na jejich hru se dalo dívat, jejich brankář soupeře přiváděl k zoufalství), tak my jsme se švédama drželi krok něco víc jak jednu třetinu a pak jsme nestíhali ve všech činnostech, švédi si mohli dovolit i parádičky při zakončení.

No uvidíme, co předvedou dál.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 11 Empty Pro sz108

Příspěvek pro Vasoj84 27/12/2020, 11:23

Pro sz108: Souhlasím asi se vším co jsi napsal 👍 A o té naší slavné U20 , to jsem přesně psal na FB , to placani po ramenou , že jsme porazili Slováky , absolutně scestné a trapné , přijdou Švédi , Rusové , USA , Kanada , Suomi a ani si nečuchneme ! A projekt Dukla? No comment 🤮

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/12/2020, 10:57

To bylo slávy v novinách když porazili Slováky

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 27/12/2020, 09:04

U20 letos opět stejný obrázek jako posledních dá se říct 10 let....
před MS se do médií prezentujeme, že máme kvalitní mužstvo, které se bude snažit konkurovat těm nejlepším...samozřejmě na Kanadu a USA to bude těžký, ti jsou jinde....ale Švédům, Rusům a Finům bychom se mohli vyrovnat....
a pak to přijde...teď jsme měli Švédy a ten rozdíl byl diametrální...řekl bych, že ve všem....kvalita přihrávky, přesnost střelby, obranná činnost, forčeking, brankář, přesilovka...to bych viděl jako nejzásadnější v čem nás předčili....
měli bychom se smířit s tím, že začínáme bohužel patřit mezi týmy "druhého sledu"....můžem překvapit, ale za těmi pěti nejlepšími výrazně zaostáváme...jsem na úrovni Německa, Slovenska, Švýcarska....společně se Švýcary jsme asi ještě o kousek před Němci a Slováky....
dále bychom se měli smířit s tím, že svazový projekt v Litoměřicích je s prominutím úplně k hovnu...
sloučit všechny mladý do jednoho týmu...to je naprostá kravina....vždycky se zlepšují tím, že hrajou s hráči staršími a zkušenějšími...tzn. v klubu, kde vyrostli pomaličku nakukují z juniorského týmu do "A" týmu....
no můžeme doufat, že ta první facka ten tým nabudí a dál ty výkony budou lepší...i kdyby se prohrálo, ale aby bylo vidět, že jsme schopní se těm týmům vyrovnat, když už ne hokejově, tak aspoň nasazením a bojovností....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 26/12/2020, 22:52

Ze začátku to nevypadalo nejhůř, jenže pak Švédi přeřadili na vyšší stupeň a my přestali stíhat. Ve třetí třetí třetině už ten rozdíl byl obrovskej.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/12/2020, 22:34

Jo no 🙈😀 tak ono není divu. Když se u nás oslavuje, že 50 letej děda se prosadí i v ELH ještě 😀

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/12/2020, 22:30

Takže nakládačka.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/12/2020, 21:32

Nehrajeme špatně jen nedáváme góly, klasika.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 26/12/2020, 21:27

MarkusHCD napsal:
imbík napsal:Markus : Díky že taky zastavas totožný názor 😉

A to se málokdy shodneme Very Happy
Souhlasím s Vámi

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/12/2020, 21:26

Mám takové obavy že to dneska asi nedopadne.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 26/12/2020, 21:02

imbík napsal:Markus : Díky že taky zastavas totožný názor 😉

A to se málokdy shodneme Very Happy

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 26/12/2020, 20:59

Lufa napsal:Na těch dvacítkách to je docela fofr. To menší hřiště dělá svoje.

Pokud vítězství,tak jedině dnes,Švédy můžeme porazit elánem a stoprocentním nasazením,je třeba využít soupeřovy nerozehranosti,pojďme!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/12/2020, 20:30

Markus : Díky že taky zastavas totožný názor 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/12/2020, 20:22

Na těch dvacítkách to je docela fofr. To menší hřiště dělá svoje.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 26/12/2020, 20:01

hadas (admin) napsal:
imbík napsal:Ještě pár gólů Fronk a nakonec se dozvíme, že je vlastně Litvínova.

Snad ne ;-)
Koukám, že Motor dostal dodatečnou vánoční nadílku...

Motor hraje v klidu,kdyby se sestupovalo,kádr mají ze 3/4 odlišný od postupového

MarkusHCD

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: