Diskuzní fórum
+30
colorado44
vn
Hhs23
DUKLIČKA
Lázňator
imbík
Jaternička
Lucke
Leo
Janosik
trixy
FREDERIK
Geofree
Kelt
staříček
Vasoj84
krap
HCDTOM
MichalDJ
hadas (admin)
Siroko
Lufa
Jerryk01
pegy18
miramare83
ondrej.n
sz108
ralff
hcd
MarkusHCD
34 posters
Strana 20 z 20
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Lufa: nevim. Jedu normalne pevny pripojeny. Nikdy problemy nemivam. Jen minule ta hokejka byla marna.
Jerryk01- Posts : 320
Dle novych pravidel muze na jedno utkani az 300 lidi z rad partneru klubu a to po predlozeni negativniho testu. Myslim si, ze do toho se daji napasovat i clenove spolku, protoze jsou patym nejvetsim sponzorem klubu. Snad se to nejak domluvi. Alespon tam nebude ticho jak v kostele.
Siroko- Posts : 1206
Vsadím kule proti uším, že ten flek tam pořád bude, dnes zase, naposled v tomto roce, sedím.
ondrej.n- Posts : 590
Taky jsem zakoupil dva kousky, tentokrát na stání.Jerryk01 napsal:2 lupeny na stani koupeny, ale hokejku asi uz platit nebudu, pac minule to slo dost mizerne. Z hokejky asi ani zadne penize Dukle nejdou, nebo jo?
Jestli se ten přenos seká tak to je spíš způsobený kvalitou signálu, ne ?
Já bych dal hlasovat jestli si ten náš kameraman stihnul už po dvou letech vyčistit ten zasranej objektiv na kameře
Lufa- Posts : 1312
Kdyby se podařilo tu udržet ELH, tak tady měl zase hrát.
Samozřejmě, že každej z vás by byl ochotnej hrát třeba i za polovinu platu hlavně aby to bylo za Duklu
Samozřejmě, že každej z vás by byl ochotnej hrát třeba i za polovinu platu hlavně aby to bylo za Duklu
Lufa- Posts : 1312
Jaternička likes this post
2 lupeny na stani koupeny, ale hokejku asi uz platit nebudu, pac minule to slo dost mizerne. Z hokejky asi ani zadne penize Dukle nejdou, nebo jo?
Jerryk01- Posts : 320
Říha není žebrák, ale žoldák... Každopádně zdraví mu přeju ať hraje a zase může dávat góly. Za Duklaka ho nepovažuji a myslím, že v Dukle se už ani neobjeví, leda by jsme mu nasypali...s čímž bych nesouhlasil.To on sliboval jak tady zůstane a že nic není hotové, přestože byl dávno domluvem v Boleslavi To on byl na straně Jágra a dával nám góly když jsme se chtěli vrátit zpátky. To on tady sundal Hlinku a způsobil mu otřes mozku a rozbil tady lajnu která nám v ELH fungovala. To on si hrál na Duklaka jaká jsme rodina atd a pak se ukázalo, že to byli jen prázdné keci. Říha tu byl v sezóně která nám vyšla výborně... uzavřená kapitola.
A proto je potřeba si vážit Čachotských a Bakusů dvojnásob, však takový srdcaři už nejsou a nebudou
A proto je potřeba si vážit Čachotských a Bakusů dvojnásob, však takový srdcaři už nejsou a nebudou
imbík- Posts : 3617
FREDERIK likes this post
Jaternička napsal:Když už jsme u těch bývalých hráčů. Co je s Říhou? To je pořád mimo hru? Naposled někdy v létě byl snad v nemocnici. Máte někdo info?
S Jirkou to je asi vážnější,kdo ví,co mu vůbec je,naposledy se mluvilo o bakterii,kvůli které zhubl cca 10 kg,každopádně do hry ještě nezasáhl
Rohatým z Kolína je dnes třeba nachystat pořádnou mikulášskou nadílku,HCD Olé!!!
MarkusHCD- Posts : 1924
Jo jo to byl panečku žebrák,který nám vystřílel postup. Koho mi jen tahle malost a zapšklost připomíná...
Jaternička- Posts : 1419
Lufa likes this post
Soustřeďme se na náš kádr a žebráka Říhu pusťme z hlavy.
pegy18- Posts : 385
FREDERIK likes this post
Když už jsme u těch bývalých hráčů. Co je s Říhou? To je pořád mimo hru? Naposled někdy v létě byl snad v nemocnici. Máte někdo info?
Jaternička- Posts : 1419
Mandát hattrick a Šidlík první lajna se Ševcem za Bolku.
Přece ho tedka brodu nesebereme.
vn, FREDERIK and Raddy007 like this post
Ralff: to je zas ta skvela informovanost z klubu:(
vn- Posts : 1856
FREDERIK and Raddy007 like this post
Poletín hvězdou posledních okamžiků,nejdřív gól,teď přetahovačka s Gulašem
miramare83 napsal:Taky by me to zajimalo, podle me to je docela talentovanej hrac, sikovnej s pukem, vepredu by to jeste mohl vic osvezit...vn napsal:Nevite nekdo kam se taky podel ten Hrala?je taky zranenej?
Na Hralu jsem si včera vzpomněl taky. Je na naší soupisce i na soupisce Brodu. Asi bude zraněnej, jinak nevidím důvod, proč ho nepostavit.
ralff- Posts : 1547
Ja myslim, ze ty lepsi presilovky jsou hodne i o obrancich (udrzeni puku apod.) a soucasny slozeni obrany je lepsi nez byli Stanek, Piegl, Holy... Tady se ta obmena povedla.vn napsal:Jinak nase aktualni vyuziti presilovek je 25%!! Minimalne v tom je zasadni rozdil co se nasi hry tyka...dnesni nahravka Harkyho pres 4 hole a zpatky od Ilese bylo neco co jsem v nasi presilovce videl naposledy tak pri souhre Kankovskyho s Bakym...
Zitra Köln hlavne nepodcenit, davaj docela dost golu... Aby se necekany uspech z Poruby hned zas neshodil. Kdyz odvedeme nas aktualni standard, mohlo by to stacit.
miramare83- Posts : 1125
vn likes this post
Taky by me to zajimalo, podle me to je docela talentovanej hrac, sikovnej s pukem, vepredu by to jeste mohl vic osvezit...vn napsal:Nevite nekdo kam se taky podel ten Hrala?je taky zranenej?
miramare83- Posts : 1125
Jako toho Máchy byl plnej led, to mě překvapilo. Jenže když vezmu našeho Chlubnu, tak se bojím, že zapadne do průměru mládeže v Chance....
Nicméně pořád si stojím za tím, že letos hrajeme pěkně a mít trošku gólmana, tak těch bodů máme víc. Vrchlabí 0-2, Slávka 1-3 z toho mělo být rozhodně víc bodů. Dneska jsem s body nepočítal to se přiznám, v současném rozpoložení a zranění jsem tomu nevěřil. Ale my hráli prostě dobře... a ta nevyrovnanost těch třetin... souhlasím s názorem, že každý utkání hrajou lajny jinak, koronac pauza.... no hrůza...
Abych na Bedu jen nenadaval, tak jsem jen rád, že Endala sem nikdy neangažoval a snad to tak i vydrží. To je fakt blázen na ledě. Jako, že filmuje se vědělo, ale skočit proti mantinelu hlavou, aby zařídil pro Porubu vyloučení to chce opravdu fištron a charakter . Ještě, že dnešní sudí na to neskončili
Nicméně pořád si stojím za tím, že letos hrajeme pěkně a mít trošku gólmana, tak těch bodů máme víc. Vrchlabí 0-2, Slávka 1-3 z toho mělo být rozhodně víc bodů. Dneska jsem s body nepočítal to se přiznám, v současném rozpoložení a zranění jsem tomu nevěřil. Ale my hráli prostě dobře... a ta nevyrovnanost těch třetin... souhlasím s názorem, že každý utkání hrajou lajny jinak, koronac pauza.... no hrůza...
Abych na Bedu jen nenadaval, tak jsem jen rád, že Endala sem nikdy neangažoval a snad to tak i vydrží. To je fakt blázen na ledě. Jako, že filmuje se vědělo, ale skočit proti mantinelu hlavou, aby zařídil pro Porubu vyloučení to chce opravdu fištron a charakter . Ještě, že dnešní sudí na to neskončili
Nevite nekdo kam se taky podel ten Hrala?je taky zranenej?
miramare83 likes this post
Jinak nase aktualni vyuziti presilovek je 25%!! Minimalne v tom je zasadni rozdil co se nasi hry tyka...dnesni nahravka Harkyho pres 4 hole a zpatky od Ilese bylo neco co jsem v nasi presilovce videl naposledy tak pri souhre Kankovskyho s Bakym...
Luc2as likes this post
Všichni trenéři místní mládeže o Chlubnovi mluví jako megatelentu desetiletí. Tak nějak nevím nevim....
Hhs23- Posts : 177
vn, Raddy007 and miramare83 like this post
Za zmínku taky stojí epochální výkon našich drahých sousedů z Třebíče na Slavii
to mně taky udělalo takovou škodolibou radost
to mně taky udělalo takovou škodolibou radost
sz108- Posts : 378
miramare83 likes this post
ondrej.n napsal:Nene, to říct nechci, jen mě děsí ta nevyrovnanost, ten výkon vůbec není kontinuální.imbík napsal:Tak už jen ty přesilovky kdy jsme za Vlčáka dávali v ní akové pěkné goly. Teda když Cagy něco nevymyslel dal to někomu do prázdné. Třetí třetina jasně naše. Kdyby Ileš dal do prázdný bylo to jasné. Jestli chceš říct, že hrajeme stejně jako za Vlka a není tam žádný posun tak to asi nemá cenu debatovat
PS: Endál je furt stejnej chudák. Jednou si rozrazí hlavu těma simulacema.....
Komediant z Chytráčkova drží lajnu,ovšem zmoudřel,protožepochopil, že na závěr kariéry je třeba něco "nahroutit". Bublině Torrax dávám maximálně další tři sezony,to bude Lukášovi stačit.
Já posun v naší hře vidím v tom,že to není Vlčákova nahazovaná a dojížděná,opticky se na to kouká lépe,ale převládá živelmost,protože jsme všude a zároveň nikde.Věřím,žei současnýtrenérský tým postupem času vyzraje
Jasně, těch faktorů je víc, měl jsem obavy, jak na kluky zapůsobí Čagyho nepřítomnost a v pohodě.ralff napsal:Bylo by to pěkný, kdyby Mácha navázal na Jerglíka.
Jinak opět pochvala pro Mareše. Letos se s tím nemazlí a jede. Podobně Harkabus.
ondrej.n: Ta nevyrovnanost je hodně kvůli marodce, a co si budeme říkat, i kvůli tý rozdrbaný sezoně. Zkraje jsme byli slušně rozjetý, pak se to přerušilo, po několika týdnech rozjelo, pak se zranilo pár hráčů, začalo se s tím míchat... Uvidíme, ale je vidět, že hráči chcou a nikdo nic nebalí. Loni to v jednu chvíli bylo na ručník.
Bylo by to pěkný, kdyby Mácha navázal na Jerglíka.
Jinak opět pochvala pro Mareše. Letos se s tím nemazlí a jede. Podobně Harkabus.
ondrej.n: Ta nevyrovnanost je hodně kvůli marodce, a co si budeme říkat, i kvůli tý rozdrbaný sezoně. Zkraje jsme byli slušně rozjetý, pak se to přerušilo, po několika týdnech rozjelo, pak se zranilo pár hráčů, začalo se s tím míchat... Uvidíme, ale je vidět, že hráči chcou a nikdo nic nebalí. Loni to v jednu chvíli bylo na ručník.
ralff- Posts : 1547
Jaky to rozdil mezi papirove podobnymi talenty Chlubnou a Machou...prekvapil.
Luc2as likes this post
Nene, to říct nechci, jen mě děsí ta nevyrovnanost, ten výkon vůbec není kontinuální.imbík napsal:Tak už jen ty přesilovky kdy jsme za Vlčáka dávali v ní akové pěkné goly. Teda když Cagy něco nevymyslel dal to někomu do prázdné. Třetí třetina jasně naše. Kdyby Ileš dal do prázdný bylo to jasné. Jestli chceš říct, že hrajeme stejně jako za Vlka a není tam žádný posun tak to asi nemá cenu debatovat
Ovšem my básníci myslíme jinak aneb Hynku,Viléme,Jarmilo!
ondrej.n napsal:Tak už jen angažovat Cabadaje s Převrátilem a jsme schopný všeho
Dřepkins!
Tak už jen angažovat Cabadaje s Převrátilem a jsme schopný všeho
Vodnýho si strčte do kam chcete soudruzi z Třebíče
my máme Máchu!!! ten kluk mě příjemně překvapil...nachystal první branku, v prodloužení rozhodl...doufám, že u nás chvíli zůstane...
myslím, že perfektní 2 body...teď to v sobotu potvrdit proti Kolínu a bude to dobrý
my máme Máchu!!! ten kluk mě příjemně překvapil...nachystal první branku, v prodloužení rozhodl...doufám, že u nás chvíli zůstane...
myslím, že perfektní 2 body...teď to v sobotu potvrdit proti Kolínu a bude to dobrý
sz108- Posts : 378
Luc2as likes this post
No nic,tak jsme první, no a co!
Luc2as likes this post
Tak a šup se omluvit Máchovi! Kdopak mu chtěl nechat držet pivo?
hcd- Posts : 75
Luc2as likes this post
Po ty druhy tretinej sem v to ani nedoufal.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Tak už jen ty přesilovky kdy jsme za Vlčáka dávali v ní akové pěkné goly. Teda když Cagy něco nevymyslel dal to někomu do prázdné. Třetí třetina jasně naše. Kdyby Ileš dal do prázdný bylo to jasné. Jestli chceš říct, že hrajeme stejně jako za Vlka a není tam žádný posun tak to asi nemá cenu debatovat
Luc2as likes this post
Diskuzní fórum
Musíme na ně vlítnout,první minuta rozhodne
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 20 z 20
Povolení tohoto fóra: