Diskuzní fórum
+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Co někoho vede jet v téhle době na takovou akci? Riziková od začátku ve všech ohledech. To snad normálně uvažující člověk nedělá, ne? Úplně mi to připomíná tuhle scénku.
https://www.youtube.com/watch?v=Xag0bhTgh8s
Jeden z poraněných policistů má těžký otřes mozku poté, co byl zasažen skleněnou lahví. Útok na něj a další policistku podle médií celý incident začal.
A ohledně uzavření náměstí:
Policisté podle Kropáčové z taktických důvodů uzavřeli dva východy z náměstí, další ale byly otevřené. Sám organizátor také účastníky opakovaně upozornil, kterými ulicemi mohou lidé odejít.
“Všichni měli možnost v klidu opustit náměstí a nikdo jim v tom nebránil,“ řekla Kropáčová. Na náměstí se ale i po výzvě policistů k rozejití zdržovali lidé. Další východy z náměstí podle mluvčí byly uzavřeny až ve chvíli, kdy to bylo potřeba kvůli zákroku proti demonstrantům, co na policii útočili.
https://www.youtube.com/watch?v=Xag0bhTgh8s
Jeden z poraněných policistů má těžký otřes mozku poté, co byl zasažen skleněnou lahví. Útok na něj a další policistku podle médií celý incident začal.
A ohledně uzavření náměstí:
Policisté podle Kropáčové z taktických důvodů uzavřeli dva východy z náměstí, další ale byly otevřené. Sám organizátor také účastníky opakovaně upozornil, kterými ulicemi mohou lidé odejít.
“Všichni měli možnost v klidu opustit náměstí a nikdo jim v tom nebránil,“ řekla Kropáčová. Na náměstí se ale i po výzvě policistů k rozejití zdržovali lidé. Další východy z náměstí podle mluvčí byly uzavřeny až ve chvíli, kdy to bylo potřeba kvůli zákroku proti demonstrantům, co na policii útočili.
Hoši.Já tam včera byl taky.Po oficialní časti jsem se sebral a šel pryč.Jenže policajti mě nepustlili.Tak jsem to strávil v pruchodu nejakýho baráku kam mě zatáhl kamoš ktrej tam mel kamaradku. Bohužel se tam bezmozci z cely čr jeli pomlátit protože jim to chybí.
DUKLIČKA- Posts : 1624
A korunu tomu dá, když se vybrečí do blesku..
ondrej.n- Posts : 590
Tak po shlédnutí reportáže na čt bych řekl, že Viktor vypovídá tendenčně až fabuluje.
Tak všichni věděli, jak to vypadalo v Bratislavě, všichni věděli, že bude bordel, policie posílala posily z krajů a Viktor tam jel na klidnou debatu?? Navíc jako funkcionář má jistě jiné možnosti jak tlačit skrz Hniličku na vládu.. Přijde mi úplně mimo. Navíc ty kecy že jsou lidi vystrašení už mi krapet lezou krkem, znám dva docela mladý lidi s těžkým průběhem. Určitě měl na hlavě napsáno jsem v 90 dnech po covidu, nejsem infekční
Raddy007- Posts : 108
No, přečetl jsem si ten článek a vyjádření Ujčíka a nezdá se mi že by tam bylo od něj něco přes čáru.
Lufa- Posts : 1312
Jet na takovou demonstraci v dnešní době je... nic slušného mě nenapadá.
https://isport.blesk.cz/clanek/385871
https://isport.blesk.cz/clanek/385871
Viděl jsem přímo záznam jak se "inteligentně" se vyjadřuje... Hamba blejthadas (admin) napsal:kancler napsal:A co ten Viktor Ujčík na demonstraci???? Má to zapotřebí?
Já jsem četl v novinách i kus rozhovoru a to bylo úplně mimo.
Nevím no. Asi jako můj kamarád z ČB. Čte dezinformační weby a věří málem každému Hoaxu.
kancler- Posts : 119
kancler napsal:A co ten Viktor Ujčík na demonstraci???? Má to zapotřebí?
Já jsem četl v novinách i kus rozhovoru a to bylo úplně mimo.
Nevím no. Asi jako můj kamarád z ČB. Čte dezinformační weby a věří málem každému Hoaxu.
A co ten Viktor Ujčík na demonstraci???? Má to zapotřebí?
No hele můžeš mít pravdu, ale že je to cucání z prstu to je realita. Ještě že nejseš jak ty umělci, co nám teď vládnou na radnici, ty si nedávno vycucali z prstu že Jihlava má 80000 obyvatel, to už mi přišlo jako úplnej blábol. Celkový počet obyvatel se nezvedá, spíš naopak, nějaký přísun z vesnic určitě je, ale je taky z menších měst do Brna a do Prahy. A kolik třeba lidí má bydliště v Jihlavě a je v Praze? Já už taky v Jihlavě něco pamatuju, bydlím na jednom místě 25 let a tehdy v našem vchodě bylo 22 lidí, teď 14.. takže to jak se staví nemusí zase tolik znamenat, spíš lidi nebydlí v tolika v jednom bytě, domě.
richmonds napsal:proto to bylo spíš na starší, co něco pamatují, jak JI měla 50.000 lidí i bez toho, co všechno se zastavělo bytovkami a rodinnými domy...já vím, chce to trochu přemýšlet, ale snazší je ohánět se cucáním z prstů.
Bylo to zjednodušené, ani tak jsi to nepochopil, co se dá dělat
přibydou tisíce bytů, stovky rodinných domů, ale je nelogické přepodkládat, že by mělo přibýt obyvatel města. Jo, tohoto se drž
Raddy007- Posts : 108
proto to bylo spíš na starší, co něco pamatují, jak JI měla 50.000 lidí i bez toho, co všechno se zastavělo bytovkami a rodinnými domy...já vím, chce to trochu přemýšlet, ale snazší je ohánět se cucáním z prstů.
přibydou tisíce bytů, stovky rodinných domů, ale je nelogické přepodkládat, že by mělo přibýt obyvatel města. Jo, tohoto se drž
richmonds- Posts : 577
richmonds napsal:ondrej.n napsal:Dokážeš, prosím, srozumitelně popsat mechanismus, jakým město přichází o 200 milionů Kč ročně?
ono je to ještě víc
takže, pro obec naší velikosti je roční určení něco přes 24.000/občan/rok (v Praze přes 31tis). Takže když to zjednoduším a budu počítat 10.000 lidí bez trvaláku, vychází to 240.000.000 Kč rok..a to rok co rok
pak jsou to ještě firmy, podnikatelé...a že velké firmy z JI jsou registrované v Praze kvůli finančáku je také známá věc.
Tak to je hodně slušné zjednodušení, nehledě na údaj (10 000 lidí, kteří by mohli mít trv. bydl. na území města) vycucaný z prstu
ondrej.n napsal:Dokážeš, prosím, srozumitelně popsat mechanismus, jakým město přichází o 200 milionů Kč ročně?
Myslím,že Richmonds má na mysli mimo jiné tzv. rozpočtové určení daní.
Jaternička- Posts : 1419
Je vidět, že letos je hráčů dost, jinak by ho někdo zkusil... https://www.hokej.cz/v-prvni-lize-bych-hral-i-zadarmo-tvrdi-svoboda-dostane-sanci-od-benatek/5051909
vn- Posts : 1856
ondrej.n napsal:Dokážeš, prosím, srozumitelně popsat mechanismus, jakým město přichází o 200 milionů Kč ročně?
ono je to ještě víc
takže, pro obec naší velikosti je roční určení něco přes 24.000/občan/rok (v Praze přes 31tis). Takže když to zjednoduším a budu počítat 10.000 lidí bez trvaláku, vychází to 240.000.000 Kč rok..a to rok co rok
pak jsou to ještě firmy, podnikatelé...a že velké firmy z JI jsou registrované v Praze kvůli finančáku je také známá věc.
Dokážeš, prosím, srozumitelně popsat mechanismus, jakým město přichází o 200 milionů Kč ročně?
Siroko napsal:To sice jo , ale uz pred druhou vlnou jeden z nejzasvecenejcsich lidi kolem pripravy vystavby varoval, ze pokud prijde druha vlna, tak bude mit asi mesto problem ziskat dostacnej uver kvuli bonite.
tohle by šlo řešit líp, než se zdá. Nějaký výpadek z příjmu ohledně rozpočtového určení daní asi bude(kor jestli padne zaměstnanost), ALE většina z nás jsou starší kusy takže víme, jak vypadala JI před 20-30 lety. Od té doby se tu postavilo mraky bytů a baráků, ale počet obyvatel papírově pořád kolem 50tis, přitom tu musí žít jistě víc jak 60tis. A to jsou takové šílené peníze, co rok co rok utíkají, že za pět let to dá samo o sobě na celou halu.
Takže být to na mě, na tohle bych se zaměřil, ne jen kvůli hale, ale všem ostatním veřejným službám ve městě. Tohle je neskutečná černá díra, která to město brzdí.
To sice jo , ale uz pred druhou vlnou jeden z nejzasvecenejcsich lidi kolem pripravy vystavby varoval, ze pokud prijde druha vlna, tak bude mit asi mesto problem ziskat dostacnej uver kvuli bonite.
Siroko- Posts : 1206
Na tyhle úvahy je dost času. Ale podle mne by to mělo být spíš naopak. Pokud je krize, tak nejlepší cesta z ní jsou investice z veřejného sektoru...Mělo by se toho využít toho, že stát se bude po tý krizi snažit znova nakopnout ekonomiku...
Jinak k tomu prodloužení smlouvy s Agrotrans. Tohle je přesně typ sponzora, na jaké je potřeba se zaměřovat. V zemědělské technice se točí obrovské miliony a je to poměrně stabilní obor, pač zemědělství potřebujeme a budeme potřebovat...
Jinak k tomu prodloužení smlouvy s Agrotrans. Tohle je přesně typ sponzora, na jaké je potřeba se zaměřovat. V zemědělské technice se točí obrovské miliony a je to poměrně stabilní obor, pač zemědělství potřebujeme a budeme potřebovat...
ralff- Posts : 1547
Taky si myslim, ze ted bude pripadne financovani nove haly hodne komplikovane.
Ja si hlavne myslim, ze soucasna situace je spis dalsi krok k tomu, ze brzy nebudeme mit kam chodit, protoze nebudeme mit ani kde hrat...
Lázňator napsal:Agrotrans Otice v dnešní době supr
Taky jsem na to koukal a překvapilo to. Obzvlášť že to je firma fakt z daleka. Klobouček
Přesně, nakonec se zjistí, že se vlastně nic nezjistilo. Důkazy zajisté nebudou, nebo když tak málo.....
Ještě, že špína je jen ve fotbale....
Ještě, že špína je jen ve fotbale....
imbík- Posts : 3617
hadas (admin) napsal:Teda, že seberou Berbra, to bych nečekal. Snad ho dostanou do tepláků, šmejda.
Zijeme v Cesku tzn to ze je ve vazbe zdaleka nic neznamena naopak bych se divil kdyby z toho neco bylo
Jaternička- Posts : 1419
Teda, že seberou Berbra, to bych nečekal. Snad ho dostanou do tepláků, šmejda. Nicméně na FB mě pobavilo:
"Fotbaloví fanoušci se nově dohodli, že odteď nebudou používat pokřik Berbr ven"
Osobně mi je asi jedno, jestli se v tuto chvíli rozjede profi sport nebo ne. V návaznosti na okolnostech...
Treba to pusti driv.. kluby zadaj o povoleni pro profi kluby.. rikaji ze 80% hracu je promoreno.. sice by to bylo bez divaku ale aspon by se neco delo.. tato doba je fakt silena.. dva roky zpet jeden nevedel na kterou akci jit driv a div se nerozpulil a najednou nevi co doma delat..
Martynez- Posts : 134
Já jsem krapet optimistější, generál nám to povolí k vánocům jako dárek
Pokud se něco radikálně nezmění, můžeme se dočkat ještě horších opatření. Já bych to viděl taky až po Novém roce
Já to vidím v listopádu, ale to je dáno tím, že jsem naivka a snílek..
Popravdé nevím. Ale vidím to taky až po novým roce.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Tak budeme tipovat, kdy budeme moci jako divaci poprve na zapas Dukly. Ja to vidim tak na novej rok ;-(
hadas (admin) likes this post
Neni divu. Hokejisti ani netrenujou a Covid uz jsme tady taky dost probrali. Leda, ze nekdo nahodi nejaky jiny tema ;-)
imbík napsal:https://www.hokej.cz/trebicsti-hokejiste-vydali-prohlaseni-k-napjate-situaci/5051787
Kdo ví proč jedinej Šimon pod dopisem chybí svým podpisem? Nemá v té nahrávce prsty? Takového hráče bych ve svém týmu nechtěl.
Chybí tam, protože již není hráčem UDH...víc bych v tom nehledal...
ale teď koukám, že Nedbal i Čejka tam jsou podepsaný a ti taky skončili...
takže to je zvláštní...pokud to tedy byl on - to se za něj Souška musí stydět....
takovýhle praní špinavýho prádla na veřejnosti je trapný a ostudný...
přesně jak jsi sem dával ty reakce Pešána a Jonáka...s oběma se nedá nesouhlasit...
pohled trenéra i hráče, tak jak by to mělo být a je to morálně fér...
sz108- Posts : 378
Sranda je, že na UDH fóru si myslí, že Mareš a Strajsbirka jsou naše koně a máme je rádi .
Prej maj psát radši o Dukle. Jako by EVS do nas nikdy nevrtala....
Prej maj psát radši o Dukle. Jako by EVS do nas nikdy nevrtala....
https://www.hokej.cz/ocelari-trenuji-v-polsku-zamiri-do-ciziny-take-dalsi-extraligove-tymy/5051805
Nebylo by lepší povolit aspoň tréninky tady? Jaký má tohle Pak význam??
Nebylo by lepší povolit aspoň tréninky tady? Jaký má tohle Pak význam??
FREDERIK likes this post
Hele ať je Mejzlik jakej chce, tak tohle je přes čáru. Úplně jse si říkal. Jakej hráč by tohohle byl schopnej u nás tohle udělat. Jasně každej fanda chce věřit tomu, že nikdo, ale popravdě si nemyslím, že je to problém jen hráčů v UDH.
Vždycky mě zajímalo něco z kabiny z centra dění v klubu, třeba příprava n tréninky příprava hráčů před zápasem, ale co se tam řekne a vytkne by mělo zůstat vždycky tam.
Vždycky mě zajímalo něco z kabiny z centra dění v klubu, třeba příprava n tréninky příprava hráčů před zápasem, ale co se tam řekne a vytkne by mělo zůstat vždycky tam.
vn likes this post
imbík napsal:https://www.hokej.cz/trebicsti-hokejiste-vydali-prohlaseni-k-napjate-situaci/5051787
Kdo ví proč jedinej Šimon pod dopisem chybí svým podpisem? Nemá v té nahrávce prsty? Takového hráče bych ve svém týmu nechtěl.
Taky me to napadlo, stejne jako to, ze ho Mejzlik donutil odevzdat hned vystroj o necem svedci, jsou to ale jen spekulace...
https://www.hokej.cz/trebicsti-hokejiste-vydali-prohlaseni-k-napjate-situaci/5051787
ralff napsal:
Nechtěl bych vidět, co by se stalo, kdyby na místě Mejzlíka byl Jaroslav Holík.
Ten by byl dneska souzen za vraždu nebo minimálně ublížení na zdraví a já bych byl pro jeho osvobození Co si dneska mladí dovolí... Učitel nebo trenér bych být nemohl.
Mentalita lidí je dneska strašidelná a hlavně těch mezi 10 a 18 rokem. Vidím to u souseda dnes a denně. Katastrofa je, že když to řekneš jeho tátovi nebo mámě, tak jen mávnou rukou a myslí si svoje.
Co se řekně v kabině, má tam taky zůstat. Tohle nahrávání a vynášení jen svědčí o charakteru mnohých dnešních hráčů.
Podle mne to dobře vystihnul na twitteru v komentáři Pešán, kterého v doplnil Vít Jonák z Motoru:
Filip Pešán: "Poslední dobou je, koukám, móda nahrávat trenéry v kabině. Radost z toho nemám, protože jsem zastáncem toho, že co se řekne v šatně, to by tam mělo taky zůstat. Proslov trenéra Mejzlíka z Třebíče je tvrdý, ale má v sobě i hodně pravdy.
Nesrovnávejme ho prosím s proslovem kouče Stloukala.Řízení dospělých, kteří mají plnou zodpovědnost sami za sebe, je velký rozdíl oproti vedení dětí.Hokej je tvrdý sport a my trenéři v šatně musíme občas zvýšit hlas.P. Mejzlíkovi přeji brzké uzdravení."
Vít Jonák:
"Zároveň je třeba si říct, že hodně věcí bylo přes čáru, absolutně neprofesionálních a to neřeším spor ohledně peněz, do toho nevidím, jak to tam bylo a tudíž těžko říct, kde je pravda. Ale dělat si nahrávku trenéra a ještě jí pustit ven, to mi hlava nebere..."
Podle mne to dobře vystihnul na twitteru v komentáři Pešán, kterého v doplnil Vít Jonák z Motoru:
Filip Pešán: "Poslední dobou je, koukám, móda nahrávat trenéry v kabině. Radost z toho nemám, protože jsem zastáncem toho, že co se řekne v šatně, to by tam mělo taky zůstat. Proslov trenéra Mejzlíka z Třebíče je tvrdý, ale má v sobě i hodně pravdy.
Nesrovnávejme ho prosím s proslovem kouče Stloukala.Řízení dospělých, kteří mají plnou zodpovědnost sami za sebe, je velký rozdíl oproti vedení dětí.Hokej je tvrdý sport a my trenéři v šatně musíme občas zvýšit hlas.P. Mejzlíkovi přeji brzké uzdravení."
Vít Jonák:
"Zároveň je třeba si říct, že hodně věcí bylo přes čáru, absolutně neprofesionálních a to neřeším spor ohledně peněz, do toho nevidím, jak to tam bylo a tudíž těžko říct, kde je pravda. Ale dělat si nahrávku trenéra a ještě jí pustit ven, to mi hlava nebere..."
ralff- Posts : 1547
Jo a ještě jedna věc sz to popsal pěkně, vidím to podobně a hlavne co se ušije v kabině má tam i zustat..Takže toho frajera co si to nahrál za zády a ještě to zveřejnil snad vyhodí...
Jinak k tomu co si Mejzlik mohl odpustit je házení na hráče podíl viny na smrti Radka Nováka.., predhazovani pipin a srovnávání životní doby teď a za jeho éry... a predhazovani 60 000 plus daň za hostování hráče z ELH do Camce ligy. Však na to žádnej mancaft pristoupit nemusí a může teda sehnat jiný hráče zadarmo, a ne to pak dotycnym přehazovat že to má k výplatě.....
Jinak k tomu co si Mejzlik mohl odpustit je házení na hráče podíl viny na smrti Radka Nováka.., predhazovani pipin a srovnávání životní doby teď a za jeho éry... a predhazovani 60 000 plus daň za hostování hráče z ELH do Camce ligy. Však na to žádnej mancaft pristoupit nemusí a může teda sehnat jiný hráče zadarmo, a ne to pak dotycnym přehazovat že to má k výplatě.....
No aspoň je co řešit když už se nehraje .
Každopádně jsem si dal ten čas a poslechl jsem si to celé a musím říct, že ten Mejzlik to řekl hodně v emocich a v některých věcech nesouhlasím, nebo si myslím, že si mohl nechat od cesty. Ale jinak je tam dost pravdy a stojí to k zamyšlení. . Doba nenažranosti v první lize je fuč...
Jinak svaz na tomhle má velkou zásluhu to jako ne že ne. To samé manažeři klubů a agenti hráčů. Viz Mejzlikem zmíněn Růžička.
Každopádně jsem si dal ten čas a poslechl jsem si to celé a musím říct, že ten Mejzlik to řekl hodně v emocich a v některých věcech nesouhlasím, nebo si myslím, že si mohl nechat od cesty. Ale jinak je tam dost pravdy a stojí to k zamyšlení. . Doba nenažranosti v první lize je fuč...
Jinak svaz na tomhle má velkou zásluhu to jako ne že ne. To samé manažeři klubů a agenti hráčů. Viz Mejzlikem zmíněn Růžička.
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Strana 14 z 20
Povolení tohoto fóra: