Diskuzní fórum
+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters
Strana 3 z 20
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
https://www.hokej.cz/podcast-na-brusle-a-hokejky-mi-nikdo-nesmi-sahnout-smeje-se-cachotsky/5053016
Zajímavé, stojí to za to. Je tam všechno co si většina tady pamatuje. I o obou vyhraných a o obouch prohraných barážích.
Zajímavé, stojí to za to. Je tam všechno co si většina tady pamatuje. I o obou vyhraných a o obouch prohraných barážích.
imbík- Posts : 3617
ralff, Geofree and hcd like this post
Thoor93: Užij si to a bacha na značkovej alkohol.
Kelt- Posts : 384
Poprvý v životě budu ve VIPKU tak si to užiju snadKelt napsal:Thoor: Permanentku mám stejnou, ale i tak jsem si lístek na stání koupil. No a zejtra beru na hokej 2 synovce a dceru, takže celkem jsem koupil 4 kusy. Taky někoho pozvi.
Thoor93- Posts : 102
hcd likes this post
Thoor: Permanentku mám stejnou, ale i tak jsem si lístek na stání koupil. No a zejtra beru na hokej 2 synovce a dceru, takže celkem jsem koupil 4 kusy. Taky někoho pozvi.
Kelt- Posts : 384
hcd likes this post
Já mám permici v plný palbě na stání , lístek nekupuju
ondrej.n likes this post
Na zítřek opět na sezení..
ondrej.n- Posts : 590
hcd likes this post
Na utkání s Havířovem - sobota 21. listopadu - se prodalo celkem 49 virtuálních vstupenek (1 vip, 14 sezení a 34 stání).Jerryk01 napsal:Lístky na zítra zakoupený Dá se někde jen tak pro zajímavost zjistit kolik se takto těch lístků prodalo na zápas s Havířovem? Možná sem tu informaci jen přehlédl.
Ja uz jsem si listek radsi koupil minuly tyden, aby se na me dostalo
MichalDJ- Posts : 1031
hcd likes this post
Lístky na zítra zakoupený Dá se někde jen tak pro zajímavost zjistit kolik se takto těch lístků prodalo na zápas s Havířovem? Možná sem tu informaci jen přehlédl.
Jerryk01- Posts : 320
hcd likes this post
Já tomu nevěřil a nevěřím dál. Jak jsem psal důvod proč to nestavět se najde vždycky. Město by to stejně nefinancovalo samo, něco kraj, něco stát....Takže nechápu co je to za důvod to snížení daní. . Je to jen dobrej důvod to na to hodit, aby lidi neřvali....
FREDERIK likes this post
Ja to tak myslel, ze problem bude ve financich a ze proste tomu zatim nejak neverim. Treba nakonec se jen vymeni strecha, zrenovuje strojovna a bude zas na 10 let pokoj, a nebudeme se muset na 3 roky nikam stehovat ale nevim zda je to vubec mozne tu strechu bezpecne vymenit, aby nespadla pulka zimaku
Ve výstavbu by se asi věřit dalo ale spíš mám obavu aby to nebylo oproti původnímu plánu osekaný takovým způsobem, že to bude hala pro 3 tisíce lidí. Takovej větší zimáček.
Lufa- Posts : 1312
Siroko napsal:Proc by to covid a snizeni dane nemelo ohrozit? Protoze drasticky poklesnou prijmy mest. Starostove se nechali slyset, ze pokud by ty dane byly nastaveny jak vysly z parlamentu, tak obce budou mit jen na samotnej chod a nejnutnejsi opravy. Veskery ostatni investice budou nemyslitelny. Asi tak.
Beke se opravdu snazi, a moc hezky u halu propaguje. Ale ve vysavbu neverim po tech vsech letech slibu
Proc by to covid a snizeni dane nemelo ohrozit? Protoze drasticky poklesnou prijmy mest. Starostove se nechali slyset, ze pokud by ty dane byly nastaveny jak vysly z parlamentu, tak obce budou mit jen na samotnej chod a nejnutnejsi opravy. Veskery ostatni investice budou nemyslitelny. Asi tak.
Siroko- Posts : 1206
Jako sorry, ale pokud by ta aréna měla být a skutečně město by se pro ní rozhodlo, tak nějaký daně a nebo covid by to rozhodně nezastavili. Ale pokud se to s halou nikdy nemyslelo vážně, tak se vždycky najde důvod proč to nestavět. Slušný sponzor a investor se tu nabízel... odmítl se kvůli slušnému městu ( přesto se Jihlavě přezdívá cikanov ) no a hlavně by to byl bič, protože těžko by se argumentovalo, že na to nejsou prachy....
Prosinec 2021. Rozhodujici ale nebude bourani, ale jestli se opravdu pak zacne stavet ;-)
Já teda mám za to, že Beke mluvil o začátku bourání na podzim 2021..DUKLIČKA napsal:To by byla pecka! Ale popravde? Jsem naplej jak ksanda jak to nakonec dopadne .Touhle dobou uz by to melo bejt zbourany.
ondrej.n- Posts : 590
DUKLIČKA napsal:To by byla pecka! Ale popravde? Jsem naplej jak ksanda jak to nakonec dopadne .Touhle dobou uz by to melo bejt zbourany.
nepředbíháš nějak jaro 2021
Lázňator- Posts : 702
To by byla pecka! Ale popravde? Jsem naplej jak ksanda jak to nakonec dopadne .Touhle dobou uz by to melo bejt zbourany.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Souhlasím to by si zasloužil. Kéž by se toho dočkal...
Ja bych Tomasovi a Dukle popral jedine, aby svuj tisici zapas v jejim dresu odehral v nove hale a byl to zapas extraligovej.
ralff napsal:Před Tomášem Čachotským opravdu klobouk dolů za takový počet startů. Pořád je to radost se na něj na ledě dívat, kor když ho v jedné lajně doplňuje Skořápka.
Zajímalo by mne, proč je tahle informace zastrčená na sociálních sítích a na klubovém webu ani čárka? Už včera před zápasem mělo být info typu Tomáš Čachotský nastupuje k jubilejnímu startu v dresu Dukly. Tuhle komunikační strategii nechápu.
Dotaz by se měl spíš směřovat na Ščerbana jestli vůbec ví jak pracuje redakce a že nějakej šmírující fejzbůk opravdu není pupek světa. Tady na to asi nikdo neodpoví.
hadas (admin), ralff, FREDERIK and Raddy007 like this post
Před Tomášem Čachotským opravdu klobouk dolů za takový počet startů. Pořád je to radost se na něj na ledě dívat, kor když ho v jedné lajně doplňuje Skořápka.
Zajímalo by mne, proč je tahle informace zastrčená na sociálních sítích a na klubovém webu ani čárka? Už včera před zápasem mělo být info typu Tomáš Čachotský nastupuje k jubilejnímu startu v dresu Dukly. Tuhle komunikační strategii nechápu.
ralff- Posts : 1547
Ono vůbec, že takový hráč hraje za Duklu...
Jsem zvědav kdo to kdy překoná. Kéž by vydržel na 1000.'.. Král je jen jeden!!
Jsem zvědav kdo to kdy překoná. Kéž by vydržel na 1000.'.. Král je jen jeden!!
vn likes this post
Čagy 900 zápas v Dresu Dukly. Klobouk dolů a přání ať mu to dál pálí a drží zdravý. Máme štěstí,že v téhle mizerné době máme takového srdcaře.
Jaternička- Posts : 1419
vn likes this post
Jinak vcera u prvnich dvou golu nas hrac s cislem 22. U prvniho nepohlidani protihrace a u druheho vypusteni hrace po prohranem souboji s nim.
Vule nyt muze jaka chce, ale jde hlavne o ty penize. Pokud by mesto prislo o zasadni cast prijmu, tak je to proste pro stavbu vaznej problem.
vn likes this post
ralff napsal:vn napsal:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velke-skrty-v-brne-mesto-prijde-o-motogp-nejasny-je-koncertni-sal-i-hala-130285
Dost mozna nasi halu ceka podobny osud...
Velká cena by skončila tak jako tak, bez ohledu na koronavir. Já jsem tomuhle podniku vždycky fandil, ale ono už je to tak neskutečně finančně neúnosný, že to prostě do budoucna nemá smysl. A nejde o těch 100 mega na opravu okruhu, to by se asi opravilo, i když je to lajdáctví majitelů okruhu. Ale dávat pak každej rok 250 mega dorně za poplatek, to už je za hranou. A řekne to dost lidí, co ty motorky sledovali.
O stadion v Brně ani ten v Jihlavě se nebojím. Jihlavě už se nedá nic odkládat a já osobně Bekemu věřím , že to dokáže dotáhnout do konce.
Já myslel ten stadion, o VC si myslím to samé...
vn- Posts : 1856
vn napsal:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velke-skrty-v-brne-mesto-prijde-o-motogp-nejasny-je-koncertni-sal-i-hala-130285
Velká cena by skončila tak jako tak, bez ohledu na koronavir. Já jsem tomuhle podniku vždycky fandil, ale ono už je to tak neskutečně finančně neúnosný, že to prostě do budoucna nemá smysl. A nejde o těch 100 mega na opravu okruhu, to by se asi opravilo, i když je to lajdáctví majitelů okruhu. Ale dávat pak každej rok 250 mega dorně za poplatek, to už je za hranou. A řekne to dost lidí, co ty motorky sledovali.
O stadion v Brně ani ten v Jihlavě se nebojím. Jihlavě už se nedá nic odkládat a já osobně Bekemu věřím , že to dokáže dotáhnout do konce.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velke-skrty-v-brne-mesto-prijde-o-motogp-nejasny-je-koncertni-sal-i-hala-130285
Je to už kolikátej zápas kdy po první třetině jakoby odpadneme.
hcd napsal:Hm. No nic, nejsme kapela, abychom furt vyhrávali, že. V úterý proti Slávce oprava! Btw,už máte koupené vstupenky?
Já jsem abonent,já nemusím Ale v těžké chvíli dva lupeny zakoupím!
MarkusHCD- Posts : 1924
Hm. No nic, nejsme kapela, abychom furt vyhrávali, že. V úterý proti Slávce oprava! Btw,už máte koupené vstupenky?
hcd- Posts : 75
První třetina nás příliš ukolébala,ve druhé jsme chrápali a ve třetí už se do toho nedostali,všeobecně známé ponaučení zní:hraje se 60. min., někdy i déle,HCD Olé!!!
FREDERIK likes this post
Jsme se toho prvního fleku nějak zalekli
Konečná,teď už se z letargie neprobereme
Tak nic, tiket v prdeli, hokej stojí za starou belu, jdu dělat něco užitečnějšího. Dneska jsem měl dát koukám samé 1
Naposledy upravil hadas (admin) dne 28/11/2020, 18:53, celkově upraveno 1 krát
Už jsme vypadli i z přesilovkového tempa,nevidím to dobře
Ona uz ta prvni tretina byla dost jalova, jen jsme vyuzili presilovky...
Tak bychom mohli zase začít zodpovědně zezadu,ten pardubičák neměl vůbec dorážet
MarkusHCD napsal:DUKLIČKA napsal:Ty vole at jde ten tipac do prdele na to se neda divat.
Taky jsem přešel na hokejku
Já mám na Tipsportu natvrdo nastaveno 720p a dneska úplně bez problémů.
EDIT: Tedy až na tu ostudnou hru ve druhé třetině... Dneska jsem na nás i vsadil a podle toho to vypadá.
Naposledy upravil hadas (admin) dne 28/11/2020, 18:10, celkově upraveno 1 krát
Letos nam presilovky jdou.. A ta hra je paradni..
Luc2as- Posts : 297
Máááááááááátěj Pekr....opakovat, opakovat!!!!!
FREDERIK likes this post
Mates se trefil!!!!
FREDERIK likes this post
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Strana 3 z 20
Povolení tohoto fóra: