Diskuzní fórum
+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters
Strana 4 z 20
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
My se ty přesilovky naučíme
MarkusHCD- Posts : 1924
FREDERIK likes this post
DUKLIČKA napsal:Ty vole at jde ten tipac do prdele na to se neda divat.
Taky jsem přešel na hokejku
Ty vole at jde ten tipac do prdele na to se neda divat.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Martynez napsal: jesti tu nechce byt tak nenadelas nic..
Jestli on nechce byt, na to fakt nemáme
Beny napsal:Zdravim, ví se už, jaká by byla kapacita nového stadionu, pokud by bylo navýšení na skoro 800 míst na stání? Pokud se s celkovým navýšením vůbec počítá.
Jestli si pamatuju, původně se počítalo s 200sty místy. A dle nákresu to vypadá na celou delší stranu (horní prstenec) i s rohy pouze na stání. To si říkám, že by se tedy namackalo vice lidi. Je mi jasné, že jsou různé předpisy a nějaký prostor na jednoho stojícího ale v součtu to kapacitu nějak navýšit musí.
Myslím,že kapacita je dána,těch cca 800 míst v kotli by se dle mě řešilo odebráním sedadel
Zdravim, ví se už, jaká by byla kapacita nového stadionu, pokud by bylo navýšení na skoro 800 míst na stání? Pokud se s celkovým navýšením vůbec počítá.
Jestli si pamatuju, původně se počítalo s 200sty místy. A dle nákresu to vypadá na celou delší stranu (horní prstenec) i s rohy pouze na stání. To si říkám, že by se tedy namackalo vice lidi. Je mi jasné, že jsou různé předpisy a nějaký prostor na jednoho stojícího ale v součtu to kapacitu nějak navýšit musí.
Beny- Posts : 41
Je to jednoduchý...Potřebuje pravidelně hrát, ale Ujčovi se nyní mezi 6-7 beků nevejde. Juniorské soutěže ani 2. liga se momentálně nehraje, takže ho tam na hostování poslat nemůžeme.Lázňator napsal:Takže my víme že je talentovaný ale stejně se ho zbavíme
Excalibur- Posts : 638
jesti tu nechce byt tak nenadelas nic..
Martynez- Posts : 134
Takže my víme že je talentovaný ale stejně se ho zbavíme
Lázňator- Posts : 702
Začíná ta se obrana nepříjemně drolit. Na delší dobu mimo Bukač, ve středu Kolář, který snad nebude chybět moc dlouho, a odchází Černohorský. Naopak na soupisku přibyl Jan Zedek z juniorky.
https://www.hokej.cz/cernohorsky-konci-v-jihlave-hleda-si-nove-angazma/5052972
https://www.hokej.cz/cernohorsky-konci-v-jihlave-hleda-si-nove-angazma/5052972
ralff- Posts : 1547
Normalni strom podle me, bohuzel s blbym narazem.
Siroko- Posts : 1206
Narazil tvrdě, ale neviděl bych v tom nic záludného nebo likvidačního. Nejhorší asi byl ten pád na led a rána do hlavy...
Pěkně to řekl Skořápka!!! Milý svaze, strč si projekt Dukla do pr.....
imbík- Posts : 3617
Brože chválím též, jak jsem byl k němu loni kritický, letos začal lépe a přeji mu, ať vydrží. Jinak podle nejnovějších informací by měl být Kolář v pořádku, obešlo se to bez vážnějšího zranění. (zdroj hokejka.cz)
ondrej.n- Posts : 590
Jo, musím pochválit Brože. V loňské sezoně byl docela slušnej cedník ale včera ukázal pár skvělých zákroků a podržel. Tak snad mu to vydrží.
Lufa- Posts : 1312
FREDERIK likes this post
Utkání jsem dnes bohužel neviděl, byl jsem mimo domov...ale dle onlajnů supr výkon...
obával jsem se, aby nás dvacítkáři neujezdili, ale vypadá, že jsme byli aktivnější, jak střelecky, tak pohybově...dobrý výkon vzadu, Brožík nula - to je taky supr...hokej musel bavit, škoda, že naživo to jen tak neuvidíme...teď se prezentujeme fakt pěkným hokejem
a ten zákrok na Koláře...brrr, není to hezkej pohled, ale snad bude vše ok a dá se brzy do pořádku...
zároveň bych dodal, že to dle mě bylo čistý....postavil se mu a Kolář to nečekal...ani bych nepodezíral Výtiska, že ho chtěl nějak vyloženě trefit...chtěl mu zabránit v postupu k bráně, tak mu stoupnul do cesty...bohužel to dopadlo, jak to dopadlo...
obával jsem se, aby nás dvacítkáři neujezdili, ale vypadá, že jsme byli aktivnější, jak střelecky, tak pohybově...dobrý výkon vzadu, Brožík nula - to je taky supr...hokej musel bavit, škoda, že naživo to jen tak neuvidíme...teď se prezentujeme fakt pěkným hokejem
a ten zákrok na Koláře...brrr, není to hezkej pohled, ale snad bude vše ok a dá se brzy do pořádku...
zároveň bych dodal, že to dle mě bylo čistý....postavil se mu a Kolář to nečekal...ani bych nepodezíral Výtiska, že ho chtěl nějak vyloženě trefit...chtěl mu zabránit v postupu k bráně, tak mu stoupnul do cesty...bohužel to dopadlo, jak to dopadlo...
sz108- Posts : 378
FREDERIK likes this post
Ohlasy po utkání
David Bruk (HC Stadion Litoměřice): Jihlava byla jednoznačně lepší, dala nám dva góly v přesilovce. My jsme naše přesilové hry nevyužili a hosté přidali další dva góly při hře pět na pět. Zaslouženě vyhráli.
Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Jeli jsme sem s tím, že domácí mají kvalitní hráče z dvacítky. Musím uznat, že jsme vyhráli zaslouženě. Musím kluky pochválit za obětavost, bojovnost a pohyb. Konečně jsme vstřelili více jak dva góly. Jsme spokojeni s výkonem i výsledkem.
David Bruk (HC Stadion Litoměřice): Jihlava byla jednoznačně lepší, dala nám dva góly v přesilovce. My jsme naše přesilové hry nevyužili a hosté přidali další dva góly při hře pět na pět. Zaslouženě vyhráli.
Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Jeli jsme sem s tím, že domácí mají kvalitní hráče z dvacítky. Musím uznat, že jsme vyhráli zaslouženě. Musím kluky pochválit za obětavost, bojovnost a pohyb. Konečně jsme vstřelili více jak dva góly. Jsme spokojeni s výkonem i výsledkem.
FREDERIK- Posts : 237
Luc2as likes this post
Chvála Bohu, že tak. Ale ta situace byla zatraceně nebezpečná.
Na FB píšou že Kolář bude v pořádku. Zaplať pánbůh.
Luc2as likes this post
To s tím fanouškem z Havířova - to srovnáváš dvě absolutně odlišný věci, tam byl nějakej útok .
Když to nebyl faul tak za co by měl následovat trest ? Docela nelogický. A komise na dodatečný posuzování zákroku přece existuje.
Ale je mi jasný, že tohle je na dlouhý diskuze a hledání hranice mezi pravidly a trestními zákony.
Lufa napsal:To jako myslíš fakt vážně že by za to měl jít Výtisk sedět bez ohledu na to jestli to faul byl nebo ne ??? Ještě že nejsou tvého názoru rozhodčí, protože by hokej rázem byl stejná žumpa jako fotbal kde se každou chvíli někdo válí v pětivteřinových smrtelných "bolestech"ralff napsal:Zákrok na Koláře tady: https://www.hokej.cz/hororove-chvile-kolare-po-hitu-od-vytiska-odvazeli-na-nositkach/5052917
...už jenon z toho důvodu, že Kolář po Výtiskově zákroku odjel na nosítkách, by měl Výtisk sedět. A to bez ohledu na to, jestli ten zákrok byl čistej nebo ne.
Takže podle tebe, když na ledě někoho regulérně zabiju, tak se pak budu obhajovat stylem: Je mrtvej, ale bylo to čistý?
Jenom jsem chtěl říct, že by měl být mechanismus, který by třeba dodatečně tyhle zranění od protiháče trestal. Konkrétně Výtisk svou hru na tý tvrdosti vyloženě zakládá, tak by v tom případě za tu tvrdost měl být zodpovědnej. Je to podobný jako loni zabitý fanoušek ochrankou v Havířově. Tam do toho fanouška taky "jen" strčili. Kdyby se zvednul ni by se neřešilo. Zemřel. Ochranka je před soudem.
Uzavřel bych to aasi tím,že šlo otvrdý zákrok,ovšem v mezích pravidel. Nehodnoťme následek,to je podružné
Nevím no. Minimálně bez puku Kolář byl.... myslel jsem, že se smí tělem atakovat hráči jen v držení puku. Na druhou stranu souhlasím, že žádná velká prasarna to nebyla.... Nicméně to, že tyhle zákroky maj na svědomí stejný hráči není náhoda !!! A když Výtisk přicházel do Chance ligy přesně na to jsem upozorňoval.....
A pak z toho dělejme poloamaterskou soutěž takhle někoho sestřeli a borec má následky do konce života, za to, že vyhasla hvězda z ELH si přišla honit ego Nebo z tohohle maj mít mladý kluci v Litaku vzor?
A pak z toho dělejme poloamaterskou soutěž takhle někoho sestřeli a borec má následky do konce života, za to, že vyhasla hvězda z ELH si přišla honit ego Nebo z tohohle maj mít mladý kluci v Litaku vzor?
FREDERIK and Raddy007 like this post
To jako myslíš fakt vážně že by za to měl jít Výtisk sedět bez ohledu na to jestli to faul byl nebo ne ??? Ještě že nejsou tvého názoru rozhodčí, protože by hokej rázem byl stejná žumpa jako fotbal kde se každou chvíli někdo válí v pětivteřinových smrtelných "bolestech"ralff napsal:Zákrok na Koláře tady: https://www.hokej.cz/hororove-chvile-kolare-po-hitu-od-vytiska-odvazeli-na-nositkach/5052917
...už jenon z toho důvodu, že Kolář po Výtiskově zákroku odjel na nosítkách, by měl Výtisk sedět. A to bez ohledu na to, jestli ten zákrok byl čistej nebo ne.
Akorát,že v komentáři zaznělo,že Dukla zvítězila díky dvěma gólům Tomáše Čachotského a ne Oldy Válka
Právě jsme byli v BBS,zavřel jsem oči a jakoby slyyšel Honzu Slepičku
ondrej.n likes this post
To me uz taky parkrat napadlo.
Siroko likes this post
Tak me napada, kdyz uz kupujeme vstupenky na virtualni zapasy, co si treba spolecne zafandit na nejaky virtualni tribune. Pustime si prenos zakoupenyho zapasu a propojime se pres nejakou platformu, treba zoom. Jen takovej napad, kdyz ty zapasy nemuzeme spolecne prozivat na zimaku.
Siroko- Posts : 1206
hcd likes this post
Výtisk byl na kontakt připravený,Kolář ne,to,že mu při střetu vylétly ruce výš podle mě není faul,ale přirozená motorika těla,faul loktem či ramenem vidím jinak
Podle mě taky čistý. Tvrdý,ale čistý. Nejspíš k tomu zapadlý jazyk. No doufejme,že bude brzo zpět.
Jaternička- Posts : 1419
faul to nebyl, ale videl jsem dobre ze mu tam snad ten jazyk vytahl Cagy ? To je kapitan...MarkusHCD napsal:Viděl jsem to 3x,faul to prostě nebyl. Výtisk zůstal stát,Kolář tvrdě narazil,Výtissk se jen šikovně otočil,tudíž Kolář trefil jeho rameno,ale jinak měl Výtisk ruce dole
Luc2as- Posts : 297
Mne se to jevi jako cistej zakrok, ale opravdu neni moc videt detail...
vn- Posts : 1856
Vn:tak mozny to taky je, ze maji radeji klid
Jinak na tom videu je to blbe videt, ale pripada mi to ze Vytisk do toho nesel uplne ciste ale trochu rukou proti hlave Kolare, coz by mel byt faul ne? Ale jak rikam, uz jsem z toho vypadl a navic to je blbe videt
Jinak na tom videu je to blbe videt, ale pripada mi to ze Vytisk do toho nesel uplne ciste ale trochu rukou proti hlave Kolare, coz by mel byt faul ne? Ale jak rikam, uz jsem z toho vypadl a navic to je blbe videt
Jerryk01- Posts : 320
Jerryk: Kde ses kluku flákal.
Su rád, že ses tady objevil a díky za ty koupený vstupenky a podporu Dukle. Doufám, že se brzo potkáme na hokeji.
Su rád, že ses tady objevil a díky za ty koupený vstupenky a podporu Dukle. Doufám, že se brzo potkáme na hokeji.
Kelt- Posts : 384
Viděl jsem to 3x,faul to prostě nebyl. Výtisk zůstal stát,Kolář tvrdě narazil,Výtissk se jen šikovně otočil,tudíž Kolář trefil jeho rameno,ale jinak měl Výtisk ruce dole
Luc2as likes this post
ralff napsal:Zákrok na Koláře tady: https://www.hokej.cz/hororove-chvile-kolare-po-hitu-od-vytiska-odvazeli-na-nositkach/5052917
Podle mě nesmysl,přirovnal bych to k 1. kolu u nás
Zákrok na Koláře tady: https://www.hokej.cz/hororove-chvile-kolare-po-hitu-od-vytiska-odvazeli-na-nositkach/5052917
Jenze oni hraji tak dobre prave diky tomu, ze tam nejsme lidi byli vzdycky nejvetsi nepritel a spatne vykony byly z nervozity jinak souhlas no, taky bych zajel uz
vn- Posts : 1856
Vn: no zrovna sme s Mikulasem rikali, ze uz by to chtelo zase zajet na hokej Loni sem byl jen dvakrat. Ale pokud by se na to dalo koukat, tak jako tyhle dva zapasy, tak bych zasel, bez ohledu na nejake ambice ci neambice.
Jerryk01- Posts : 320
vn likes this post
Ty Bencle nás na první flek prostě nepustí,UDH zabrat!
Souhlasím s vámi....
Hrajeme pěkně, po zkouknuti ostatních zápasů jako by se nás ta pauza dotkla zatím nejméně. Slušně nám to jezdí. V přesilovkách to jde z hole na hůl, Cagy a Skořápka bruslí jak ve 20.... Brozikova nula super...
Snad bude Kolář v pořádku to jak sebou cukal nevypadalo dobře.. Já prostě nevěřím, že je náhoda, že podobné situace mají většinou na svědomí stejný jména. Holweg, Gratton, Výtisk, Trávníček atd.... jsem zvědav na opakovačku...
PS: Syn šéfa svazu má asi místo v Litaku dozivotne ne? Zbytek se tam točí jak ma běžicim pase. Kdežto Král v bráně je snad od začátku Litaku v Chance lize...
Hrajeme pěkně, po zkouknuti ostatních zápasů jako by se nás ta pauza dotkla zatím nejméně. Slušně nám to jezdí. V přesilovkách to jde z hole na hůl, Cagy a Skořápka bruslí jak ve 20.... Brozikova nula super...
Snad bude Kolář v pořádku to jak sebou cukal nevypadalo dobře.. Já prostě nevěřím, že je náhoda, že podobné situace mají většinou na svědomí stejný jména. Holweg, Gratton, Výtisk, Trávníček atd.... jsem zvědav na opakovačku...
PS: Syn šéfa svazu má asi místo v Litaku dozivotne ne? Zbytek se tam točí jak ma běžicim pase. Kdežto Král v bráně je snad od začátku Litaku v Chance lize...
Peknej hokej HCD Oleee
Luc2as- Posts : 297
FREDERIK likes this post
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Strana 4 z 20
Povolení tohoto fóra: