Diskuzní fórum
+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters
Strana 18 z 20
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
ondrej.n napsal:To se snad ani nedá nazvat hokejem
To ne,to je prostě válec Dukla!
MarkusHCD- Posts : 1924
VN
ale jako jo :-) jen si to kluci představovali jinak s tím uzavíráním
ale jako jo :-) jen si to kluci představovali jinak s tím uzavíráním
richmonds- Posts : 577
Tento trip snů bude vzhledem k včerejšímu "nasazení" Ústí velmi atraktivní a zároveň ošidný. Sokolov jakožto nováček má pořád takovou snahu vyhrávat a Kadaň, to už je naše klasika, tam v tý kůlně to zas bude skvostný zápas. Asi vyloženě nečekám celých 6 bodů
Duklacek- Posts : 1104
Kladýnko možná přivítáme zpět,ale to je daleko (ne,že bych jim to za protichůdné výroky majitele nepřál). Mě však zajímá naše Duklička,proto věřím,že z následujícího smrtícího tripu dovezeme opět alespoň 4 body jako minule,nerad bych připustil drama o devátý flek,HCD Olé!!!
Naprosto přesně !vn napsal:Přeji si aby Litvínov s Kladnem hráli v posledním zápase spolu o všechno!
A nebo každému by stačil bod. Kdoví jak by to dopadlo . Každopádně dneska mě Liberec překvapil, že to uhrál za tři body. Čekal jsem remízu a výhru Kladna. Trošku je cítit, že Jarda si se svými výroky o uzavření nadělal do kalhot.....
imbík- Posts : 3617
Ja taky.A v nájezdech nedal rozhoduji jarous.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Přeji si aby Litvínov s Kladnem hráli v posledním zápase spolu o všechno!
vn- Posts : 1856
Dobře, možná jsem trochu odbočil od diskuze. To ale nic nemění na tom co jsem psal
Tobi- Posts : 61
Agent se do toho motá to jako je jasný, ale pořád jsem nepochopil co to má společného s vybehnutim Kladna se Slavií?
TOBI
to s tebou nesouhlasím...v první řadě je smlouva a hráč ji musí respektovat. Takže tvrdit, jak MUSÍ souhlasit agent je hodně odvážné tvrzení. I smlouvu za sebe podepisuje hráč(pokud tedy neutrpěl moc otřesů mozku, nebyl zbaven svéprávnosti a agent není jeho poručník, to pak máš pravdu). I v NHL je hráč vyměněn a nikdo se ho na nic neptá(pokud nemá ve smlouvě, že s tím musí souhlasit - což mají jen zasloužilé super hvězdy).
Takže tohle jako fundované vysvětlení neberu.
to s tebou nesouhlasím...v první řadě je smlouva a hráč ji musí respektovat. Takže tvrdit, jak MUSÍ souhlasit agent je hodně odvážné tvrzení. I smlouvu za sebe podepisuje hráč(pokud tedy neutrpěl moc otřesů mozku, nebyl zbaven svéprávnosti a agent není jeho poručník, to pak máš pravdu). I v NHL je hráč vyměněn a nikdo se ho na nic neptá(pokud nemá ve smlouvě, že s tím musí souhlasit - což mají jen zasloužilé super hvězdy).
Takže tohle jako fundované vysvětlení neberu.
Tak když jsme zase u těch SS, tak pak vam odpovím takhle.
SS už automaticky v potaz neberu, je to ubohá forma takzvaného dočasného rádoby "posílení týmu." Měl jsem na mysli hostovani, či přestup, kdy musí souhlasit všechny strany, jak nový tým,tak současný i kmenový ,pak agent a samotný hráč. Střídavý starty bych regulérně zakázal. V zájmu všech klubů snad je zajistit si široký kádr, pokud se tak nestane, svědčí to o jejich profesionalitě. Jak může jeden hráč během sezony protočit 3,4 kluby? Však je to nesmysl. Co to dá jemu a klubům? Klubu to dá možná to, že to tam dvakrát, třikrát odklouže a pak už ho tam nikdy nikdo neuvidí.
SS už automaticky v potaz neberu, je to ubohá forma takzvaného dočasného rádoby "posílení týmu." Měl jsem na mysli hostovani, či přestup, kdy musí souhlasit všechny strany, jak nový tým,tak současný i kmenový ,pak agent a samotný hráč. Střídavý starty bych regulérně zakázal. V zájmu všech klubů snad je zajistit si široký kádr, pokud se tak nestane, svědčí to o jejich profesionalitě. Jak může jeden hráč během sezony protočit 3,4 kluby? Však je to nesmysl. Co to dá jemu a klubům? Klubu to dá možná to, že to tam dvakrát, třikrát odklouže a pak už ho tam nikdy nikdo neuvidí.
To taky nechápu co s tím má agent společného .
Ale my jsme v tomhle prostě dobraci, je fakt, že Slávka aspoň má kusy za Vampolu, i když samozřejmě si Kladno vybralo toho nejlepšího před sezónou ho nechtěli a teď je pro ně nepostradatelný hráč z Chance ligy Dneska bych se nedivil kdyby v Liberci Kladno zabodovalo....
Ale my jsme v tomhle prostě dobraci, je fakt, že Slávka aspoň má kusy za Vampolu, i když samozřejmě si Kladno vybralo toho nejlepšího před sezónou ho nechtěli a teď je pro ně nepostradatelný hráč z Chance ligy Dneska bych se nedivil kdyby v Liberci Kladno zabodovalo....
TOBI
a pointa toho příspěvku,c o dělá z fanoušků blbce je? Odborně nám to vysvětli.
Tady je řeč o Vampolovi. Prostě Kladno ho chtělo, Slávka za něj taky něco chtěla tak udělali výměnu na hostování do konce sezony. Jak prosím do tohoto vstupuje agent s požadavky na auta a statisíce když se kluby dohodnou na výměně hráčů hostováním, kteří jsou jejich?
a pointa toho příspěvku,c o dělá z fanoušků blbce je? Odborně nám to vysvětli.
Tady je řeč o Vampolovi. Prostě Kladno ho chtělo, Slávka za něj taky něco chtěla tak udělali výměnu na hostování do konce sezony. Jak prosím do tohoto vstupuje agent s požadavky na auta a statisíce když se kluby dohodnou na výměně hráčů hostováním, kteří jsou jejich?
Jen skoda, ze si nekteri fanoušci mysli ze pohyby v kadru funguji na tak jednoduchem principu,malokdo uz ale vidi, že si kazdy druhy agent neboji rict o podminky pro sve hrace ve smlouve, ubytování zdarma, auto a měsíční gáži ve výši 100 000,-. Pak si musíme položit otázku, je tohle v našich možnostech? A jsme zase u těch financí.
IMBIK
jasně, ale ELH nepotřebný hráč se může ukázat jako výjimečně platný v naší lize, kor když jsou 3 a nevezmou to jako trest, ale možnost si zahrát a prosadit se...takový Werbik byl také nepotřebný v ELH a jak to tady válel snad netřeba rozebírat.
Vampola se může zranit, dostat chřipku, ale když se Slávce zraní/onemocní jeden ze tří, pořád jsou +2.
Kdybychom takhle dělali kšefty my, kousalo by se mi to líp než současný stav.
jasně, ale ELH nepotřebný hráč se může ukázat jako výjimečně platný v naší lize, kor když jsou 3 a nevezmou to jako trest, ale možnost si zahrát a prosadit se...takový Werbik byl také nepotřebný v ELH a jak to tady válel snad netřeba rozebírat.
Vampola se může zranit, dostat chřipku, ale když se Slávce zraní/onemocní jeden ze tří, pořád jsou +2.
Kdybychom takhle dělali kšefty my, kousalo by se mi to líp než současný stav.
Richmonds to je naše dobrosrdečnost až hloupost Kladno si samozřejmě vybralo toho lepšího a ty co nepotřebují jim poslali . Vem si jak to u nás bylo v ELH s Dostálkem, taky ho Budějky nepustily už jen z principu.....
imbík napsal:Dobře Kladno vyběhlo se Slavií...
ale tak Slávka za něj dostala alespoň tři hráče...pokud je tohle vyběhnutí, jak pak nazývat když my někam posílali hráče a zpátky na oplátku přišlo vždycky...nic...
Dan Bukač nemoc, teploty, Kuba Illéš tréninkové zranění..
Bukač by měl být nemocný, nebo snad už po nemoci
Tvl,co je s tím Bukačem?To se snad vypařil ne?
Vasoj84- Posts : 334
HCDTOM
opakuji, je to až druhá nejvyšší soutěž...když zrušíš druhou, tak se druhou stane ta třetí...nebo zrušíme ve všech sportech všechny soutěže a necháme jen tu jednu? Jak by to dopadlo si soudný člověk představí velmi snadno...a to vidíš jako cestu něco zlepšit? V tomhle zásadní nesouhlas
opakuji, je to až druhá nejvyšší soutěž...když zrušíš druhou, tak se druhou stane ta třetí...nebo zrušíme ve všech sportech všechny soutěže a necháme jen tu jednu? Jak by to dopadlo si soudný člověk představí velmi snadno...a to vidíš jako cestu něco zlepšit? V tomhle zásadní nesouhlas
HCDTOM
tak tomu jak porad nadavas na Chance ligu se rika obsese..
tak tomu jak porad nadavas na Chance ligu se rika obsese..
Jaternička- Posts : 1419
To: HCDTOM jaký je to rozdíl se ukázalo i v minulosti, kdy některé týmy bez šance na play off ale v podstatě zachráněný buď rozprodávali tým nebo to dohrávali s juniory a z play down se stala dost fraška...ale ty si tady prostě budeš pořád za tímhle nesmyslem stát, přijde mi to už trapné i když ti tady 150 lidí předložilo milion pádných argumentů.
uzavření ELH a uzavřeni pseudo chance ligy je mega rozdil. Chance ligu nikdo nesleduje, nemaji sponzory. A věř mi, že elh týmy by chtěli vyhrávat tak či tak. Sponzoři, divácí. To je úplně jiný svět. Nesrovnatelný situace. Ale jak říkám, nejlepší je baráž, hlavně ne přímy postup/ sestup.MarkusHCD napsal:Dnešek ukázal,jaký nesmysl je (by byl) uzavření jakékoliv soutěže.
HCDTOM- Posts : 776
Dnešek ukázal,jaký nesmysl je (by byl) uzavření jakékoliv soutěže.
My mame zase ve vedeni nějakou další loutku nebo co?
freyp- Posts : 67
To: Ryben no prave, to je ta sebereflexe, kterou postradam u cele Dukly...
Jinak celkove ta nase obrana, to je jedna velka prada...s Pieglem a Válounje zas co?
Jinak celkove ta nase obrana, to je jedna velka prada...s Pieglem a Válounje zas co?
vn napsal:Presne tak, jak ted vypada tahle spodni cast prvni ligy by vypadala ponuzavreni ELH!
Jinak presne takhle mel rmoznost letos reagovat nas slavny jednatel, namisto te hromady alibistickych kecu co jsme se dozvedeli behem tyhle suprovy sezony! Proste bez okolku si na nalit cisteho vina, bez nejakych vymluv...
https://www.hokej.cz/zabransky-reaguje-na-propadak-omlouvam-se-vsem-fanouskum/5046545
Za co by se jako omlouval, když všechno dělá nejlépe?
Koukám, že Bukač je posila, jakou svět neviděl
Ryben- Posts : 60
Presne tak, jak ted vypada tahle spodni cast prvni ligy by vypadala ponuzavreni ELH!
Jinak presne takhle mel rmoznost letos reagovat nas slavny jednatel, namisto te hromady alibistickych kecu co jsme se dozvedeli behem tyhle suprovy sezony! Proste bez okolku si na nalit cisteho vina, bez nejakych vymluv...
https://www.hokej.cz/zabransky-reaguje-na-propadak-omlouvam-se-vsem-fanouskum/5046545
Benátky budou mít ten konec asi hodně "dobrej"...
https://hokej.cz/prvni-liga-prisla-o-sveho-nejvyssiho-hrace-klapka-odletel-za-more/5046515?fbclid=IwAR1yFWLWONedFEi6hzra4qpvESQsI1dbQYKQBx4666B4Nt1x1RVJgPbygSA
Holt farma se vším všudy...
https://hokej.cz/prvni-liga-prisla-o-sveho-nejvyssiho-hrace-klapka-odletel-za-more/5046515?fbclid=IwAR1yFWLWONedFEi6hzra4qpvESQsI1dbQYKQBx4666B4Nt1x1RVJgPbygSA
Holt farma se vším všudy...
TO HCDTOM :
tak to je sice hezky ale to nic nemeni na tom ze se mu vysmeju...taky co porad musim od neho poslouchat nebo kdyz nas porazi UDH coz ho taky jako byvaleho hrace odchovancu velmi potesi
tak to je sice hezky ale to nic nemeni na tom ze se mu vysmeju...taky co porad musim od neho poslouchat nebo kdyz nas porazi UDH coz ho taky jako byvaleho hrace odchovancu velmi potesi
Jaternička napsal:
Jinak elh ukazuje jaký by byl nesmysl kdyby byla uzavřena liga.
Hlavně zápasy dole jsou zajímavé..Těžko soudit kdo spadne ale nejméně bych to přál Vítkovicím .
A jako bonus se konečně můžu vysmát kolegovy z práce který je z Brna za ten včerejší debakl
Chtěl jsem napsat přesně to samé. Včera to bylo zajímavý kolo. Na druhé straně v Chance lize, tam se vyloženě hraje o hodně. Dneska Dukla vs. Ústí 84 vs 40 bodů. To tak akorát zase smrdí průserem.
Jinak se nedivím Dudovi. Kdo by se tam chtěl plácat za pár šlupek a úplně k ničemu...
https://hokej.cz/duda-opousti-benatky-sezonu-dohraje-v-zahranici/5046544?fbclid=IwAR3j6xjID7Rz-qHAHlrjujmgGo8KnzwkJPusVe7IaTzhxOfaq0foQpo6q7Q
Jaternička napsal:Vrabel asi analyzuje soupeře pro play off
Hlavně zápasy dole jsou zajímavé..Těžko soudit kdo spadne ale nejméně bych to přál Vítkovicím .
A jako bonus se konečně můžu vysmát kolegovy z práce který je z Brna za ten včerejší debakl
Ale nemůžeš se mu vysmát na reakci vedení Komety, kdy přimo Zábranský se hned omluvil. Neříkám, že je to něco extra, ale ukazuje to respekt k fanouškům a i sponzorům...
HCDTOM- Posts : 776
Tobi ty seš jednatel Dukly nebo co ? Vždycky sem přijdeš s něčím o čem nevím, to je divné
pegy18- Posts : 385
Vrabel asi analyzuje soupeře pro play off
Ujo napsal:Arthur:
Ten nápad s těmi jmény ... To jsem přesně taky myslel...
Jezdíme s pár Duklakama po výjezdech za Duklou a spojujeme to s vyletama: a viděli jsme napr. nové rozhledny, kde každý schod měl jméno svého sponzora se štítkem např. rodina, jednotlivec, firma...taky jsem doufal v neco podobného u Dukly...ať už sedačka, nebo schod, část sloupu..
Až bude jednou stát v Jihlavě aréna,kterou svět neviděl,platí můj slib,že se na první mač dostavím ve smokingu,klidně si na pár zápasů zabukuji skybox(pokud mi to samozřejmě výše důchodu,který budu za 20 let pobírat,dovolí)
Varani si z Komtesy děljí slušný trhací kalendář
Arthur:
Jezdíme s pár Duklakama po výjezdech za Duklou a spojujeme to s vyletama: a viděli jsme napr. nové rozhledny, kde každý schod měl jméno svého sponzora se štítkem např. rodina, jednotlivec, firma...taky jsem doufal v neco podobného u Dukly...ať už sedačka, nebo schod, část sloupu..
Ujo- Posts : 73
To: imbik ja treba prispel, verim ze spolek s tem penezma nalozi rozumne ve prospech Dukly, at to uz se zimakem bude jak chce.
To: Kelt ja si tedy ale dovolim trochu kritiky v tomto, protoze mi tedy prezentace toho transparentniho uctu neprijde moc slavna. Takze berte jako namet na zlepseni ;-)
To: Kelt ja si tedy ale dovolim trochu kritiky v tomto, protoze mi tedy prezentace toho transparentniho uctu neprijde moc slavna. Takze berte jako namet na zlepseni ;-)
Kelt: Pamtuji, pamatuju daleko více zážitků s tebou, s Tigrem a s celou tou partou co stojíme kolem sebe už roky. Ale prostě v tomhle se neshodneme. Dokud se nekopne nový základ na zimak a na městě se bude rozhodovat takhle nekoncepčně, nepřispěju ani korunu. Slibotechnů a zimáků už tu bylo mraky.
PS: Pro mě Pelhřimov je blíž než Jihlava
PS: Pro mě Pelhřimov je blíž než Jihlava
Jojo a taky poslednich par mesicu kdy je ten kluk v dersu dukly
Martynez- Posts : 134
Tak to vypadá, že budeme mit letos na draftu našeho zástupce
https://www.hokej.cz/duda-polil-rozhodciho-vodou-zaplati-pokutu/
Vlčák "odstřikoval lajnovým na záda zápas co zápas a procházelo mu to