Diskuzní fórum
+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Na NhL jo tam koukám o víkendu hlavně. TO co v posledních zápasech předvádí Marchand to je neuvěřitelná technická vyspělost hráče. A celkově, neporovnatelne.....
imbík- Posts : 3617
ani necekej to nema smysl.. hrali prvnich deset minut.. ted se tam plouzej jak okres.. jestli remiza tak se stestim..imbík napsal:S Brožem a Chaloupkem je jasný, že cíl je letos předkolo to jako se uhrát snad dá, ale zbytek prostě má aspoň gólmany.... ale jinak teda, no počkám na konec zápasu.......
Luc2as- Posts : 297
S Brožem a Chaloupkem je jasný, že cíl je letos předkolo to jako se uhrát snad dá, ale zbytek prostě má aspoň gólmany.... ale jinak teda, no počkám na konec zápasu.......
MarkusHCD napsal:HCDTOM napsal:jsem vám říkal, ať se dívate na tu Kometu, ale to jste mi nevěřili Ne, dělám si srandu. Ale vím, že na tohle nemám sílu, dívat se jak Dukla Jihlava hraje takovou ligu, takovou uroven, takové soupere a ani je pomalu neporazí...
Jde o to,že u zápasů Duklyjsem alespoň trochu napjatý (letošní sezonu pomálu),kdežto u zápasů extraligy jsem úplně bez zájmu,byť jsou kvalitou úplně někde jinde než našeš enejčel
To chápu, ale je to fajn občas vidět hokej. Proto koukáme na NHL, taky je nám to jedno a přesto se člověk rád podívá, než se trápit u Kadaně.
HCDTOM- Posts : 776
jako 9:30 na strely a prohravame.. opet a opakovane.. klauni v dresech Dukly !!
diskusní forum
taky mám podezření že si hráči vsadili , žádné nasazení opravdu to mají u zádele.
staříček- Posts : 527
HCDTOM napsal:jsem vám říkal, ať se dívate na tu Kometu, ale to jste mi nevěřili Ne, dělám si srandu. Ale vím, že na tohle nemám sílu, dívat se jak Dukla Jihlava hraje takovou ligu, takovou uroven, takové soupere a ani je pomalu neporazí...
Jde o to,že u zápasů Duklyjsem alespoň trochu napjatý (letošní sezonu pomálu),kdežto u zápasů extraligy jsem úplně bez zájmu,byť jsou kvalitou úplně někde jinde než našeš enejčel
MarkusHCD- Posts : 1924
Zapasy s Kadani..vyhra v tipaci..takze neni co resit,,
Jaternička- Posts : 1419
jsem vám říkal, ať se dívate na tu Kometu, ale to jste mi nevěřili Ne, dělám si srandu. Ale vím, že na tohle nemám sílu, dívat se jak Dukla Jihlava hraje takovou ligu, takovou uroven, takové soupere a ani je pomalu neporazí...
Nedáš 5 na 3(obzvlášť proti Kadani je to umění),nemůžeš vyhrát
Taky ten Poletín, prý chodí na modrou kvůli dobré střele.. s Toljou jsou to pro mě jasní dva borci před bránu, ještě se Skořápkou
Duklacek- Posts : 1104
Tohle je vazne dilo...ja mel trpelivost dneska, ale dosla mi a vypinam to...s temahle lemrama v dresu dukly opravdu nema cenu ztracet cas...pan Broz to korunuje
vn- Posts : 1856
Krásná přesilovka,kam se hrabe Makarov-Larionov-Krutov
Strašidelné, samozřejmě nemůžeme na nich chtít, aby se z těch dvou stali za jednu dvě sezóny bůhví jaký gólmani, ale u Brožíka ten pokrok nevidím, ať už rozehrávka při které trnu, nebo ty větve co dostává..MarkusHCD napsal:A je tu typické skóre,Brož dnes opravdu perlí
Ale nejde to hodit na něj vše
Já velmi obdivuji lidi, a že jich pár znám, kteří tam jezdí
A je tu typické skóre,Brož dnes opravdu perlí
Největší m.dky pouští Brožík zásadně v Kadani
Tak to je zas podivana...golmana nemame, ta nase druha lajna to je sileny( hlavne Poletín je úplně mimo poslední zápasy, o obraně škoda mluvit...
To snad není mač,abychom nehráli alespoň jednou v šesti
už to začalo a ano bránkáře sme vůbec nepotřebovali
Lázňator- Posts : 702
https://jihlavska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/10783-kreslo-za-odmenu-v-nove-horacke-arene-jihlava-na-jeji-stavbu-zrizuje-transparentni-ucet.html
Samé pozitivní zprávy,skoro stavíme,navíc vedeme,jen tak dále!
Samé pozitivní zprávy,skoro stavíme,navíc vedeme,jen tak dále!
Tak to už má 108 milionů rozpočet a k čemu?
A to počkejte až zavolá na nějaký klub, že potřebuje pomoct s body
Celkově to bude zajímavý, Kladno- Pardubice je ve Sportu nazýváno jako psychodrama. A píšou tam pro koho tam Jágr chce vůbec zachraňovat ELH, že tam chodí sotva 3000 lidí....
A to počkejte až zavolá na nějaký klub, že potřebuje pomoct s body
Celkově to bude zajímavý, Kladno- Pardubice je ve Sportu nazýváno jako psychodrama. A píšou tam pro koho tam Jágr chce vůbec zachraňovat ELH, že tam chodí sotva 3000 lidí....
Guma volal do Chemopetrolu kde mu hodili na účet 8 míčů a je to... Takhle se bojuje o přežití..
Tobi- Posts : 61
Naladim ct 4 sport a na notasu Kadaň. Klasika jako vždy když se to protne s ELH. I když teda záleží na hokeji. Takový Litvínov Zlín nekoukám, to je nekoukatelný.
Bude nás víc....MarkusHCD napsal:DUKLIČKA napsal:Po pravdě mě žádný brno ani hradec nezajímají. Zaplatil jsem si hokejku a budu se dívat na DUKLU když už tam nemůžu jet.
Asi tak.
Tak to budeme trpět společně
DUKLIČKA napsal:Po pravdě mě žádný brno ani hradec nezajímají. Zaplatil jsem si hokejku a budu se dívat na DUKLU když už tam nemůžu jet.
Asi tak.
Tak to budeme trpět společně
Po pravdě mě žádný brno ani hradec nezajímají. Zaplatil jsem si hokejku a budu se dívat na DUKLU když už tam nemůžu jet.
Asi tak.
Asi tak.
DUKLIČKA- Posts : 1624
psali ze jeste marodi...Siroko napsal:Kam se podelnas nivy obrance? Zacinam mit podezreni, ze ho poslali trenovat do nasi nove areny :-)
Kam se podelnas nivy obrance? Zacinam mit podezreni, ze ho poslali trenovat do nasi nove areny :-)
Siroko- Posts : 1206
Dneska bude pěkný zápas Kometa a Hradec. To jsem zvědavý, je to v telce tak mrkněte
Ujo napsal:Dneska sázet na Kadaň, nebo Duklu??
"Kadaň včera prohrala s Třebíči obrovským rozdílem, dneska to museli odčinit...Chtěli a museli víc než my.. Na Kadaň se nám v tomto ročníku zkrátka nedaří"
?? :-D
Nebo sakra tenhle tým KONEČNĚ dáme?????
Sázet na Duklu s tím kurzem je podle mě blbost...
Dneska sázet na Kadaň, nebo Duklu??
"Kadaň včera prohrala s Třebíči obrovským rozdílem, dneska to museli odčinit...Chtěli a museli víc než my.. Na Kadaň se nám v tomto ročníku zkrátka nedaří"
Ujo- Posts : 73
Hlavně zítra ať to není klasických 2-1.
Každopádně až zas někdo přijde s uzavřením soutěže, doporučuji dotáhnout za uši na některý ze zápasů poslední 4 z chance ligy
Každopádně až zas někdo přijde s uzavřením soutěže, doporučuji dotáhnout za uši na některý ze zápasů poslední 4 z chance ligy
Zítra jsedm na to zvědavý,Kodaň slízla pěknou rychtu,my se nebudeme moci vymlouvat na cestování,no,snad jsme se dnes nevystříleli
Tohle bylo ovšem hezké,to se musí nechat
Když o pauzách sleduji zápasy druhé skupiny,připadá mi,že se ta naše hraje na botách. Uvidíme,zda přepneme na p-o mód
Pohl a Staněk jestli mají být našimi nejlepšími beky, tak to je hodně smutnej příběh...jinak Piegl v útoku, takže předpokládám, že Illéš zas už dohrál.
Je to tedy třeskutý boj o každou píď ledu (nebo spíš o to,kdo se udrží na bruslích)
Hokej je to teda hroznej. Ale to se dalo tak nějak čekat... Hlavně 3 body a vyhnout se zraněním.
A největší je Josef Skořeba (dle hokejka tv)
ondrej.n- Posts : 590
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: