Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Kelt 13/2/2020, 11:10

imbík: Známe se dlouho a vím, že seš taky Duklák s velkým srdcem.
Takovou dobu na ten zimák čekáme. Jasně, že by bylo lepší a pro Duklu jednodušší, kdyby se stavělo na zelený louce. Nadávat nám ale nepomůže.
To voni, voni to vymysleli, tak ať se starají. Jenže to je právě to. Já myslím, že to ani řešit nebudou, kde na to Dukla má vzít.
Nebudu předem říkat, že naše snaha nepomůže, naopak si myslím, že můžem pomoct hodně. Kdyby si to fanoušci vzali za svý. Koupím si permanentku i když se třeba do Pejru nedostanu tak často, bylo by moc dobře, kdyby si permanentku koupili lidi, který si ji běžně nekupujou.
Je tady možnost přispět do sbírky, zase je to o nás fanouškách, jestli si to vezmem za svý, ta částka by vůbec nemusela bejt špatná. Plus samozřejmě oslovit firmy, aby koupily víc permanentek, aby přispěly.

Jestli Dukla přežije, je, si myslím, hodně i na nás fanouškách.
Pamatuješ, jak jsem Ti říkal, že můj největší zážitek z postupu byl, jak Tigr zvedal Béďu?
Rád bych to zažil znova. Je to i na nás, jestli se toho dočkáme.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Jen bych podotknul, že Dukla je název oranizace, nic víc, to samý jako rodina, jako stát... všechno je o lidech co jsou v těchto uskupeních, takže Dukla je opravdu Ščerban, Kristek, atd. Ale jinak jak říkáš, každý má svůj rozum a podle toho se rozhodne.

Příspěvek pro olin 13/2/2020, 09:20

sz108 napsal:Ta sbírka, či nějaká forma finanční pomoci v době exilu je dobrý nápad...snad to napadne naše vedení, obejít pár firem atd....co se týče fanoušků, ti pokud chtějí, tak přispějí ze své svobodné vůle....
Mohly by z toho kápnout slušný peníze...
Já rozhodně přispěju, jak finančně, tak i účastí na zápasech, ať už to bude v Pejru nebo kdekoliv jinde...
Nebudou to lehké časy, tak o to víc mě motivuje pomoci Dukle...
Vždyť na ten staďák čekáme 20 let...tak ty 2 roky mimo Jihlavu jsou jak nic podle mě...
Jsem zde častým kritikem, ať už letošní odfláklé sezony, nebo kroků našeho vedení, ale to mě neodradí od toho pomoci Dukle...
Kdo chce pomoci, pomůže rád...a kdo nechce, ten hledá důvody, proč nepřispět...
"Proč bych měl dávat já, když oni nedali??"....
takový přístup se mi nelíbí a neuznávám ho...
Chci pomoct přece Dukle!!!
Nepodporuju radnici, vedení, Béďu nebo Kristka...pomůžu, protože mám rád duklu...
Takhle by se na to mělo nahlížet....

olin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 13/2/2020, 09:12

Ta sbírka, či nějaká forma finanční pomoci v době exilu je dobrý nápad...snad to napadne naše vedení, obejít pár firem atd....co se týče fanoušků, ti pokud chtějí, tak přispějí ze své svobodné vůle....
Mohly by z toho kápnout slušný peníze...
Já rozhodně přispěju, jak finančně, tak i účastí na zápasech, ať už to bude v Pejru nebo kdekoliv jinde...
Nebudou to lehké časy, tak o to víc mě motivuje pomoci Dukle...
Vždyť na ten staďák čekáme 20 let...tak ty 2 roky mimo Jihlavu jsou jak nic podle mě...
Jsem zde častým kritikem, ať už letošní odfláklé sezony, nebo kroků našeho vedení, ale to mě neodradí od toho pomoci Dukle...
Kdo chce pomoci, pomůže rád...a kdo nechce, ten hledá důvody, proč nepřispět...
"Proč bych měl dávat já, když oni nedali??"....
takový přístup se mi nelíbí a neuznávám ho...
Chci pomoct přece Dukle!!!
Nepodporuju radnici, vedení, Béďu nebo Kristka...pomůžu, protože mám rád duklu...
Takhle by se na to mělo nahlížet....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 12/2/2020, 22:17

Jinak na Kladně na dnešní Extralize 2916 diváků a to ještě známe Kladýnko jak si přidávají..... Takže nevím jestli by Jarda měl orodovat za uzavření ELH, však mu tam o tu ELH nidko moc nestojí.......

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 12/2/2020, 21:39

imbík napsal:Kelt: Kdo tě zná tak ví, že máš obrovské srdce a myslíš to s Duklou dobře a je fajn, že Dukla pořád takové fanoušky má. Jenže tohle je moc vysoká hra...... Dukla mimo město Jihlava nepatří a nemůže fungovat a sbírka fanoušků to nezachrání. Na to měli myslet především ti co vymysleli blbost, respektive zamítli možnost stavět mimo město to za A a za B město mohlo.přijmout 130 milionů ani o tom nehlasovalo a běžný člověk chodící do prace to má dotovat? To ať jdou páni radní do pr.....

přesně tak no. Bohužel Sad

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 12/2/2020, 21:35

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 12/2/2020, 21:14

Kelt: Kdo tě zná tak ví, že máš obrovské srdce a myslíš to s Duklou dobře a je fajn, že Dukla pořád takové fanoušky má. Jenže tohle je moc vysoká hra...... Dukla mimo město Jihlava nepatří a nemůže fungovat a sbírka fanoušků to nezachrání. Na to měli myslet především ti co vymysleli blbost, respektive zamítli možnost stavět mimo město to za A a za B město mohlo.přijmout 130 milionů ani o tom nehlasovalo a běžný člověk chodící do prace to má dotovat? To ať jdou páni radní do pr.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 12/2/2020, 21:06

HCDTOM: Nevím, jestli si dostatečně uvědomuješ, jaká to bude pro Duklu zatěžkávací zkouška hrát mimo Jihlavu. Město vůbec není připravený na to, doplácet Dukle výpadek ze vstupnýho, dopravu hráčů, led v Pejru a nevím, jestli vůbec aspoň něco z toho zaplatíjou.
Já přece ty peníze nechcu posílat Béďovi, Kristkovi nebo třeba Zemanovi s Pohlem. Podle mě to bude boj o přežití Dukly a já jí chcu pomoct.
Nebudu hledat deset důvodů, proč to neudělat. Mám jeden důvod, proč to udělat, mám Duklu moc rád, je to důležitá součást mýho života.
Budu moc rád, když se přidáte. I naše pomoc pomůže Dukle přežít a zase ji pozvednout. Díky!
Jirka Bumbálek

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 12/2/2020, 20:19

Čáp je momentálně mimo sestavu Hradce, že by si za nás ještě zahrál? Tam platí to, že za ně nesmí nastoupit po 15.2., nebo?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 12/2/2020, 20:15

Kazdopadne mam pocit, ze 54. kolo pro nas bude jeste dost zajimave...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 12/2/2020, 19:55

ralff napsal:Tři body dobrý. Ale těch gólů jsme mohli dát víc při tom počtu šancí. Rozhodčí na straně Benátek hodně benevolentní. A podle mne statistiky střel neodpovídají skutečnosti, v prvních dvou třetinách to asi neměl kdo počítat. Každopádně chvála Bohu a 3 body.
tak tak zapas mel skoncit 4:1 5:1 a strel na ne litalo jak na strelnici..
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 12/2/2020, 19:51

Tři body dobrý. Ale těch gólů jsme mohli dát víc při tom počtu šancí. Rozhodčí na straně Benátek hodně benevolentní. A podle mne statistiky střel neodpovídají skutečnosti, v prvních dvou třetinách to asi neměl kdo počítat. Každopádně chvála Bohu a 3 body.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 12/2/2020, 19:48

Tzv."Citlivý doktoring" Very Happy
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 12/2/2020, 19:44

Dneska jsem to dal citlivě :-)
Diskuzní fórum - Stránka 19 JB
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 12/2/2020, 19:44

Zaplať pánbůh.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 12/2/2020, 19:43

Jak my se na to nadřem...prostě ta naše finální fáze je tragická...na druhou stranu jsme konec zvládli celkem zkušeně...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 12/2/2020, 19:42

Volejte sláva a tři dny se radujte!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 12/2/2020, 19:20

A máme drama

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 12/2/2020, 19:12

Luc2as napsal:Jestli nekdo koukate, tak jedina vitka davame malo golu, jinak Bencle jsou jak na kolotoci Very Happy Smile

Druhá třetina už byla na jednu bránu

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 12/2/2020, 19:09

Jestli nekdo koukate, tak jedina vitka davame malo golu, jinak Bencle jsou jak na kolotoci Very Happy Smile
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty pro Markus hcd

Příspěvek pro staříček 12/2/2020, 16:52

Tam spíš budou klepat pěknou kosu hahaha

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 12/2/2020, 16:08

Luc2as napsal:
Tobi napsal:My uz teda za chvilku vyjizdime.. muzeme nadavat, nespokojeny jsme asi vsichni, ale kdo je opravdovy fanousek a ne naplavenina, přece nezanevře na hokej jenom diky katastrofalni sezoně, či dalším hubenejšim sezonam, co nás budou pravděpodobně čekat.. nic netrva věčně, i hokej je horská dráha, je potřeba skousnout zuby, zase bude líp.. S Keltem souhlasím, finanční pomoc je nejvice, co muzeme udelat.. HCD!
Diskuzní fórum - Stránka 19 Unname10

Fandit Dukle není jednoduché,ale vidím, že srdcaři naštěstí nevymřeli. Loni jsme trávili jarní prázdniny v Liberci a taky jsme jako správní blázni 2x po obědě opustili lákadla Babylonu a trmáceli se za Dukličkou do Litoměřic, hlavně se neuvařte v benáteckém pekle, borci a šťastně dojeďte!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro freyp 12/2/2020, 12:55

Tobi je blazen I love you👍

freyp

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 12/2/2020, 12:39

Tobi napsal:My uz teda za chvilku vyjizdime.. muzeme nadavat, nespokojeny jsme asi vsichni, ale kdo je opravdovy fanousek a ne naplavenina, přece nezanevře na hokej jenom diky katastrofalni sezoně, či dalším hubenejšim sezonam, co nás budou pravděpodobně čekat.. nic netrva věčně, i hokej je horská dráha, je potřeba skousnout zuby, zase bude líp.. S Keltem souhlasím, finanční pomoc je nejvice, co muzeme udelat.. HCD!
Diskuzní fórum - Stránka 19 Unname10

Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobi 12/2/2020, 12:20

My uz teda za chvilku vyjizdime.. muzeme nadavat, nespokojeny jsme asi vsichni, ale kdo je opravdovy fanousek a ne naplavenina, přece nezanevře na hokej jenom diky katastrofalni sezoně, či dalším hubenejšim sezonam, co nás budou pravděpodobně čekat.. nic netrva věčně, i hokej je horská dráha, je potřeba skousnout zuby, zase bude líp.. S Keltem souhlasím, finanční pomoc je nejvice, co muzeme udelat.. HCD!

Tobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 12/2/2020, 10:43

Jaternička napsal:To hadas
Hlavně někam jet a vidět jak se tam ti naši borci bez zájmu plouží  tak to by nasralo ještě vic

Hlavně já jsem teď v ČB a to je štreka 200 km...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 12/2/2020, 10:10

To hadas
Hlavně někam jet a vidět jak se tam ti naši borci bez zájmu plouží tak to by nasralo ještě vic
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 12/2/2020, 10:05

Tobi napsal:Razí někdo zítra? 😁

Teda, že bych měl až tolik zbytečného času, to teda nemám...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 11/2/2020, 22:46

To: artur ano souhlas, mel jsem podobny napad, pak me napadla jeste treba nejaka deska pametni, ktery by byla nekde v nove hale a tam treba bylo jmeno kazdeho, kdo prispel na stavbu nejakou castkou, dejme tomu od 5000 tisic vys...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 11/2/2020, 22:04

Kelt napsal:Taky nejsu spokojenej s tím, jak Dukla hraje a s přístupem k fanouškům. Jestli ale budem hrát mimo Jihlavu, to budou teprv těžký časy. Budem jenom kritizovat nebo zkusíme pro Duklu něco udělat.
Napadají mě 2 způsoby- kdo nekupujete permanentku, tak ji koupit, kdo kupujete permanentku, tak koupit jednu navíc.
2.možnost je přispět na otevřenej účet Spolku fanoušků HCD, každá částka je důležitá.
Pojďme Dukle pomoct, jednou se nám to vrátí v návratu Dukly na výsluní.

Nejsem spokojený s přístupem k fanouškům, ale za produkt budu platit stůj co stůj. Ano, můžeš, ano můžeš i pár jednotek lidi přesvědčit... ale tím to hasne. Nebylo by lepší, kdyby se zlepšil ten přístup jak zmiňuješ a lidé to vycítili sami a Dukle chtěli pomoct? Přijdeš do obchodu budou se k tobě chovat nějak, jak se ti nelíbí, tak tam budeš nakupovat? To asi moc nefunguje, jedním směrem to nikdy moc nejde.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 11/2/2020, 21:16

Taky nejsu spokojenej s tím, jak Dukla hraje a s přístupem k fanouškům. Jestli ale budem hrát mimo Jihlavu, to budou teprv těžký časy. Budem jenom kritizovat nebo zkusíme pro Duklu něco udělat.
Napadají mě 2 způsoby- kdo nekupujete permanentku, tak ji koupit, kdo kupujete permanentku, tak koupit jednu navíc.
2.možnost je přispět na otevřenej účet Spolku fanoušků HCD, každá částka je důležitá.
Pojďme Dukle pomoct, jednou se nám to vrátí v návratu Dukly na výsluní.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobi 11/2/2020, 21:00

Kancler, presne takto jsem to myslel 👍

Tobi

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty CZ LOKO arena

Příspěvek pro arthur 11/2/2020, 20:00

Chtěl bych se zeptat. Jsme tady pořád fanoušci Dukly, schopni spousty věcí, a investic do všeho Dukláckého, i když právě nám srdce krvácí.
Takže – jak Spolek fanoušků otevřel transparentní účet pro Duklu v Exilu, tak i město otevře veřejný účet pro každého kdo bude chtít přispět na novou CZ LOKO arenu. Kdyby se prodávali třeba sedačky ze starého zimáku, nebo nějaké jiné suvenýry byl by o to zájem, kdyby to pak šlo na některý z těchto účtů? Nebo naopak, já jsem trochu počítal, a když kupuju 2 permice na sedačky, tak 2 sezony bez hokeje pro mě znamenají v podstatě +18t na účtu. Ženu to potěší ale… Stejně přemýšlím, že to nějak přes některý z těchto účtů pošlu Dukle. Ale co kdyby se řeklo kup si svoji sedačku už teď (CZ LOKO arena bude i díra v zemi, až to zbourají) a třeba každej kdo by dal 10t na účet, tak by na nějaký sedačce v nový areně měl svoje jméno? Jako - tuto sedačku zaplatil XY, děkujeme. Něco jako startovač, kdo dá 50t – bude mít jméno na vířivce  Very Happy  nebo za 100t bude mít … něco jiného. Nevím… Ale bylo by to alespoň něco za něco, a kdo by pak chtěl, mohl by si zkontrolovat těch 5000 sedaček, jestli tam to jeho jméno někde v hale opravdu je.

arthur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 11/2/2020, 19:58

Tobi napsal:Myslim, že bude lepší se uz bavit o tom, kdo tu po sezone zustane, kdo ne, kdo by teoreticky mohl prijit, nez zit v nějaké iluzi a klamu že se to v poslednich par mesicich sezony rapidně zlepsi.. věřím dal, ale ruzove bryle nemam.
Naopak mě by se taková diskuze líbila. hodně lidí ví "drby" z Dukly, kdo chodí na hokej vidí kdo zaostává atd. Samozřejmě můžeme diskutovat i o tom, o koho by mohl být zájem jinde... Není to špatný téa. Tahle sezona je fakt hrozná, tak proč se nabavit o budoucnosti. Třeba jen teoreticky. Furt mě to bude bavit víc než rozebírat , že dokážeme prohrávat s Kadaní ,Frýdkem atd.

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 11/2/2020, 19:23

Tobi napsal:Myslim, že bude lepší se uz bavit o tom, kdo tu po sezone zustane, kdo ne, kdo by teoreticky mohl prijit, nez zit v nějaké iluzi a klamu že se to v poslednich par mesicich sezony rapidně zlepsi.. věřím dal, ale ruzove bryle nemam.

O tom bych se právě bavil až ve chvíli, kdy sezóna skončí. Klidně hned po posledním zápase. Teď je to docela zbytečný...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/2/2020, 19:18

Tobi: A komu tím prospějete? Bude tu kdo tu bude, horší to být nemůže. Takže tak....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobi 11/2/2020, 19:06

Myslim, že bude lepší se uz bavit o tom, kdo tu po sezone zustane, kdo ne, kdo by teoreticky mohl prijit, nez zit v nějaké iluzi a klamu že se to v poslednich par mesicich sezony rapidně zlepsi.. věřím dal, ale ruzove bryle nemam.

Tobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 11/2/2020, 15:28

Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 11/2/2020, 14:31

Tobi napsal:Razí někdo zítra? 😁

zitra jedu

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 11/2/2020, 12:50

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 11/2/2020, 12:27

Siroko napsal:Ja uz jel s tou kometackou a uprimne se za to stydim :-)
Tak to je humus No
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 11/2/2020, 11:38

Až v sobotu

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobi 11/2/2020, 11:29

Razí někdo zítra? 😁

Tobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 11/2/2020, 10:52

Ja uz jel s tou kometackou a uprimne se za to stydim :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Lokomotiva

Příspěvek pro krap 11/2/2020, 10:33

Sponzora bych hodně pochválil.
Mít lokomotivu v barvách Dukly je naprostá paráda a kromě Komety nevím, že někdo něco takovýho má.
Nezapomínejte, že jsme jen prvoligový klub.
Takže super.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 11/2/2020, 08:55

Ty lidi na tom marketingu buď jsou úplně neschopný nebo mají fanoušky úplně v zadnici.
Obě varianty jsou špatně.
To je takový problém napsat k tomu článku o ty lokomotive že ta akce je teda od 10 a hlavně že bude třeba jen hodinu?
Myslím že toto zabere běžnému uživateli tak minutu práce.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 11/2/2020, 07:25

Lázňator
nebrblám, já to rozhodnutí schvaluji vlastně Wink

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 11/2/2020, 04:47

richmonds napsal:k tomu představení lokomotivy. Naprosto vážně a bez ironie...já si myslím, že ten termín byl zvolený správně. Takhle se tam sejde možná pár mamin s děckama, pár neškodných seniorů a náhodných kolemjdoucích...udělat to tak, aby tam byli fanoušci, tak to smrdí problémem. Vedení, marketing, vše na jedné hromadě, nemají kam utéct. Si představte, že by někdo z fanoušků mohl vyjádřit svůj názor na ně nebo probíhající sezonu. By ta akce ztratila důstojnost a to by sponzora nepotěšilo...takže v téhle situaci, čím míň fanoušků, tím líp. Nafotit to jako prima akci jde i s pár veselými obličeji vedení a sponzora.
dyť je to akce CZ Loko tak co furt tady brblate

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 10/2/2020, 21:44

hadas (admin) napsal:To: Excalibur
Nezapomněl jsi třeba Fronk, Poletín...?
¨
Máš pravdu, zapomněl. To jen víc dokazuje, že podprůměrný kádr na prales fakt nemáme.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 10/2/2020, 21:37

richmonds napsal:k tomu představení lokomotivy. Naprosto vážně a bez ironie...já si myslím, že ten termín byl zvolený správně. Takhle se tam sejde možná pár mamin s děckama, pár neškodných seniorů a náhodných kolemjdoucích...udělat to tak, aby tam byli fanoušci, tak to smrdí problémem. Vedení, marketing, vše na jedné hromadě, nemají kam utéct. Si představte, že by někdo z fanoušků mohl vyjádřit svůj názor na ně nebo probíhající sezonu. By ta akce ztratila důstojnost a to by sponzora nepotěšilo...takže v téhle situaci, čím míň fanoušků, tím líp. Nafotit to jako prima akci jde i s pár veselými obličeji vedení a sponzora.

Taky zajímavý pohled... Njn
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

- Similar topics