Diskuzní fórum
+35
Tobi
Pepino
mjrkk
freyp
Duklacek
Janosik
Ujo
Vasoj84
Siroko
mcelansky
staříček
Kelt
Martynez
jajirk
Hhs23
karel granát
MichalDJ
Luc2as
krap
Kuba
ondrej.n
richmonds
kancler
sz108
Jaternička
DUKLIČKA
Lázňator
MarkusHCD
imbík
hadas (admin)
ralff
Excalibur
Ryben
vn
Geofree
39 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Tak jde o to, že kdyby se zranil Brož tak co jako budeme dělat?? Odchytá to celé Chaloupek?? a to že nedáváme branky souvisí právě taky s konstruktivním založením útoku od obránců...chce se to koukat na hru a ne jen na statistiky
vn- Posts : 1856
Luc2as - to jim nevysvětlíš, že v golmanech to není, ani fakta nepomohou. Oni prostě mají názor a tam o pravdu nebo fakta nejde...
ale hláška dne byla, že hráči nemohou za umístění a hru, jelikož je to vše chyba vedení
ale hláška dne byla, že hráči nemohou za umístění a hru, jelikož je to vše chyba vedení
richmonds- Posts : 577
Golmani nam goly nedaji a je to jen o golech ktery nedavame... Jsme treti v obdrzenych golech a treti nejhorsi v jejich davani...vn napsal:Však by to při vší úctě k našim golmanům na tomto postu chtělo posílit...a k tomu dva beky pokud tady Čáp bude hrát tolik co hraje...
Luc2as- Posts : 297
Však by to při vší úctě k našim golmanům na tomto postu chtělo posílit...a k tomu dva beky pokud tady Čáp bude hrát tolik co hraje...
vn- Posts : 1856
549, ja urcite po dlouhe dobe pojedu. A jsem rad ze tam mistni mudrlanti a pocitacovi treneri nebudou a ze prijdou ti co opravdu chteji fandit, ono je jednoduchy fandit kdyz se dari, moc se mi libi vzdycky po vyhranem zapase ani jeden prispevek, ale jakmile se prohraje vyroji se tady chytrolinu cela hromada. Ano, nedari se, neda se na to divat, ale to prece neni duvod abych prestal fandit a podporovat hrace, ze je Dukla ve srackach, za to hraci moc nemuzou, ale vedeni ktere to svym dobrym hospodarenim nechalo zajit az takhle daleko. Jeste bych se chtel vratit k vsemi opevovanemu tymu ktery postoupil do Extraligy. Ja si teda pamatuju ze jsme hrali uplne stejnou holomajznu jako letos, jediny rozdil byl v Mirovi Svobodovi v brane, diky nemuz jsme ty zapasy o ten jeden gol vzdzcky nejak uplacali, Riha na modry pei presilovce a dore posileni pred koncem sezony o Hubase a Jirase kteri prinesli duraz. a myslim si ze nebyt Miry Svobody, tak ani pres to Kladno neprelezeme
MichalDJ- Posts : 1031
547. radši do hospody včerejší sebemrskačství při přenosu stačilo...
Luc2as- Posts : 297
548. Nové prášky zabraly a již jsem mentálně zcela zdráv a touha po sebepoškozování na domácích zápasech je pryč
P.S. Kadani jsme letos dali už 9 gólů
P.S. Kadani jsme letos dali už 9 gólů
krap- Posts : 106
hadas (admin) napsal:Tak to byl luxus pánové. Dlouho mi to na hokej nevycházelo a v sobotu mě tam taky nikdo neuvidí. To raději budu doma nebo s přáteli na pivu.
A to já zase přijdu. Sobotní zápasy beru jako svátek,nahrazují mi Bakaláře, na které jsem se taky celý týden těšil. Na posledním mači mě zaskočila návštěva,ale dnešní výkon a výsledek znamená,že v sobotu to bude opět pohodička mezi 550 věrnými...
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík napsal:Hadas : Jj to pravidlo jsem četl, je to zvláštní pravidlo no, protože puk by stejně šel ven. Ale ok je to v pravidlech (nevěděl jsem ani o teči kamery ani o tomhle pravidlu) tak budiž.
České prostředí a povaha není nastavená na uzavřenou soutěž, chance liga důkazem, co dají českému hokeji v Kadani Kůs, Trefný, Chlouba, Rindoš, nebo ten Rus co tam hraje? Argumentovalo se, že se budou hrát mladí, když bude ta soutěž zavřená, kolik jich hrálo? Že z Litoměřic tam byli 3 kluci není argument, stejně nebyli vidět. Takže ne, české prostředí není nastavené na uzavřenou soutěž. Pešán v dnešním hokej den po té vypadal, že to nenechá zavřít, že je to naprostá hloupost viz uzavřena Chance liga.....
Nad Duklou se již nerozčiluju, letos jde jen o předkolo a to hrát budem, protože zbytek týmů to ani nechce hrát v rámci úspor.....
Jak mi dneska psal kamarád... Dukla, černý kůň předkola Chance Ligy... Tvl...
Hadas : Jj to pravidlo jsem četl, je to zvláštní pravidlo no, protože puk by stejně šel ven. Ale ok je to v pravidlech (nevěděl jsem ani o teči kamery ani o tomhle pravidlu) tak budiž.
České prostředí a povaha není nastavená na uzavřenou soutěž, chance liga důkazem, co dají českému hokeji v Kadani Kůs, Trefný, Chlouba, Rindoš, nebo ten Rus co tam hraje? Argumentovalo se, že se budou hrát mladí, když bude ta soutěž zavřená, kolik jich hrálo? Že z Litoměřic tam byli 3 kluci není argument, stejně nebyli vidět. Takže ne, české prostředí není nastavené na uzavřenou soutěž. Pešán v dnešním hokej den po té vypadal, že to nenechá zavřít, že je to naprostá hloupost viz uzavřena Chance liga.....
Nad Duklou se již nerozčiluju, letos jde jen o předkolo a to hrát budem, protože zbytek týmů to ani nechce hrát v rámci úspor.....
imbík- Posts : 3617
imbík napsal:Hadas, no to by mě zajimalo jestli ten puk skutečně tu kameru trefil a kdo si toho všiml, zajímavé pravidlo, ale dobře nebudeme to dál zpochybňovat.. Rusko nemělo dopustit otočení ze stavu 1-3, i když přesně kvůli tomu lidi na MS a obecně hokej chodí a v Kanadě je dokonce sledovanější než MS dospělých....
Tady ještě další popis i videa. Těžko říct, co je správně...
https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/hokej/ms-20/zlate-kanadany-zachranil-stastny-zasah-ta-kamera-je-mvp-finale-vtipkoval-veleno/5e129075fccd259ea48657c9?fbclid=IwAR2wIiBcfCCK8zhg0VaDgL-LqIaWZSw1r6lp4MgqxRRK4zuGzPqWlgUlorc
Jaternička napsal:Jo hrajem s Frydkem no tak to radeji pujdu do divadla tam to bude kvalitnejsi tyjatr.
Kdyz si vidim ze na Dukle v tomhle tymu zalezi tak 4 hracum a ostatni to maji uplne v p*** tak proc bych se mel nad tim rozcilovat?
Prachy se jim sypou z ty ligy nejde sestoupit a kdyz budu hrat jak trotl stejne me nema kdo nahradit. Nejaky trapaky co na tohle chodi mam taky v ** takze kdyz takhle uvazuje naprosta vetsina hracu a vedeni je to jedno tak me uz tuplem..
Protože to je už nastavením těch lidí, kteří v téhle poloamaterské souteži napodobují hokej. Oni vědi, že na ELH nemají ani omylem, nejsou to dobří hokejisté, hrají tady v lize buď mladí, kteří nikdy dobří nebudou, možná pár vyjímek a nebo staří, kteří tady berou prachy, proč by ne, když se jim platí. Obě skupiny neperspketivní pro hokej, stejně jako celá tahle liga. Vyhazování peněz. Lidi to nebaví, ale to bych se opakoval. Zavřít ELH ( ne v průběhu), nastavit pravidla pro postup na 5 let, třeba i automaticky a konec. Chance liga čistě farmářská, tohle je soutez na h***
HCDTOM- Posts : 776
Jo hrajem s Frydkem no tak to radeji pujdu do divadla tam to bude kvalitnejsi tyjatr.
Kdyz si vidim ze na Dukle v tomhle tymu zalezi tak 4 hracum a ostatni to maji uplne v p*** tak proc bych se mel nad tim rozcilovat?
Prachy se jim sypou z ty ligy nejde sestoupit a kdyz budu hrat jak trotl stejne me nema kdo nahradit. Nejaky trapaky co na tohle chodi mam taky v ** takze kdyz takhle uvazuje naprosta vetsina hracu a vedeni je to jedno tak me uz tuplem..
Jaternička- Posts : 1419
hadas (admin) napsal:Jaternička napsal:hadas (admin) napsal:Tak to byl luxus pánové. Dlouho mi to na hokej nevycházelo a v sobotu mě tam taky nikdo neuvidí. To raději budu doma nebo s přáteli na pivu.
asi to vidim stejne a s kym to vubec hrajeme ?
Hele, já vůbec nevím. Že hrajeme dneska venku s Kadaní, jsem si všiml, až když jsme se dneska u zákazníka bavili o AC Milán, že nastoupí asi Zlatan a já pustil livesport.
Jo, kdyby tak hrál Zlatan proti Kadani, tak jsou dva body pro nás
Jaternička napsal:hadas (admin) napsal:Tak to byl luxus pánové. Dlouho mi to na hokej nevycházelo a v sobotu mě tam taky nikdo neuvidí. To raději budu doma nebo s přáteli na pivu.
Hele, já vůbec nevím. Že hrajeme dneska venku s Kadaní, jsem si všiml, až když jsme se dneska u zákazníka bavili o AC Milán, že nastoupí asi Zlatan a já pustil livesport.
hadas (admin) napsal:Tak to byl luxus pánové. Dlouho mi to na hokej nevycházelo a v sobotu mě tam taky nikdo neuvidí. To raději budu doma nebo s přáteli na pivu.
Tak hlavně tady to kluci nečtou, jinak by byli vystresovaný a z Kakaně by nepřivezli ani ten bod
ondrej.n- Posts : 590
DUKLIČKA napsal:Ještě že zavřeli to fórum.Dneska bych byl asi hodně sprostej.
Jako, že tam bys nadával, ale tady ne? Na druhou stranu bacha na to, hlídám to bedlivým okem, zabírá to mraky času a vůbec nic jinýho nestíhám
Ještě že zavřeli to fórum.Dneska bych byl asi hodně sprostej.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Tak to byl luxus pánové. Dlouho mi to na hokej nevycházelo a v sobotu mě tam taky nikdo neuvidí. To raději budu doma nebo s přáteli na pivu.
a tady se dava nasim playerum volno hlavne mezi svatky .vsak ono je toho na ty kluky moc narocny program trenink a hlavne tezci souperiHCDTOM napsal:v Hradci bere za výkony peníze.
Naposledy upravil Jaternička dne 6/1/2020, 20:42, celkově upraveno 1 krát
Jeste ze se ta ELH zavre protoze my na ni jeste hoodne dlouho mit nebudeme takze si nemusime delat zadne iluze a nejaky zapas v Kadani nam muze byt ukradeny
Penalty budou skvělým vyvrcholením této napínavé podívané
Jaternička napsal:kancler napsal:Trapný nic víc nic míň. Čím to budou omlouvat tentokrát?
daleka cesta--a on led taky nebyl kvalitni potom je potreba taky pocitat s tim ze Kadan neni zadny lehky souper
Jojo, tak nějak to bude vypadat...Nekvasilovi se zas podlamovali kolena, když dostali gól ke konci zápasu...a Kadaň letos už 6x vyhrála, takže to už nejsou takový vomáčky jak loni...a hráli doma ve frenetické atmosféře, kdy je všech 350 fanoušků žene svými hlasivkami na zteč.
sz108- Posts : 378
sz108 napsal:Já se táži...jde klesnout ještě níž??
Spalte těm kopáčům hokejky, nebo já nevím, co je to mančaft tohle???...
poměr střel 11:41 a stav 2:1....
Je to smutné, ale přeji si, abychom neprošli do play-off a tahle odevzdaná a odfláknutá sezona skončila...
Všechny ty darmožrouty vyházet...počínaje Andělem a Zemanem konče....a udělat komplet novej mančaft....protože tohle se jen tak nevidí...nechat jen čagyho s pepkem a rozjet to nanovo...
Už tedy 2:2...ale to na mých slovech moc nemění....je to hnus velebnosti...
Nanovo to budemne rozjíždět stejně (pokud klapne stavba),ale to už taky může být Čagy s Matesem v důchodu
kancler napsal:Trapný nic víc nic míň. Čím to budou omlouvat tentokrát?
daleka cesta--a on led taky nebyl kvalitni potom je potreba taky pocitat s tim ze Kadan neni zadny lehky souper
trapná část sezony, trapní soupeři, trapná hra...v tom všem HCD zkouší servírovat jedno drama za druhým...
mohl bych rozebírat, že ty naše střely jsou spíš z nouze ctnost, prostě nahození na bránu když už neví co s pukem, žádné cílené vypracování si střelecké pozice. Ale stejně by to nemělo cenu. Alespoň si po těch všech barážích všichni letos odpočineme.
mohl bych rozebírat, že ty naše střely jsou spíš z nouze ctnost, prostě nahození na bránu když už neví co s pukem, žádné cílené vypracování si střelecké pozice. Ale stejně by to nemělo cenu. Alespoň si po těch všech barážích všichni letos odpočineme.
richmonds- Posts : 577
Trapný nic víc nic míň. Čím to budou omlouvat tentokrát?
kancler- Posts : 119
Já se táži...jde klesnout ještě níž??
Je to smutné, ale přeji si, abychom neprošli do play-off a tahle odevzdaná a odfláknutá sezona skončila...
Všechny ty darmožrouty vyházet...počínaje Andělem a Zemanem konče....a udělat komplet novej mančaft....protože tohle se jen tak nevidí...nechat jen čagyho s pepkem a rozjet to nanovo...
sz108- Posts : 378
A o co vám jde? Dukla už se ztrapnila tím, že hraje v chance lize část poražených. Zbytek už je dost jedno. Je dobře, že Dukla příšla o peníze ze vstupnýho přes Vánoce, aby kluci potrénovali, ale to asi úplně nevyšlo
MarkusHCD napsal:Historici budou dlouho hledat v kronikáh,který tým 2x po sobě prohrál v Kadani...
letos Sokolov
Historici budou dlouho hledat v kronikáh,který tým 2x po sobě prohrál v Kadani...
Tahle sezona fakt nema dno kam muzeme spadnout bez komentare
...
banda lemplu
...
banda lemplu
Jaternička napsal:No na hokej se nedivam ale takovy spektakularni match v Kadani to musi byt posusnanicko...
Asi budu jeden z mala ale ja teda v nasich zapasech zadny razantni zlepseni od te doby co odešel dozivotni trener nevidim..
tahle sezona je jedna velka blamaz
Pustil jsem si posledních 5 minut druhé třetina a teď začátek třetí. No, nemám slov. Tlak tam je, ale už to mělo být 5:1...
No na hokej se nedivam ale takovy spektakularni match v Kadani to musi byt posusnanicko...
Asi budu jeden z mala ale ja teda v nasich zapasech zadny razantni zlepseni od te doby co odešel dozivotni trener nevidim..
Chtělo by to přitlačit a věšet je po mantinelech...na krásu se takový zápas hrát nedá. Převaha tam je, na střely 8:29, ale co je to platný, když nám to skáče po tyčkách a brankové čáře. Kadaň to hraje na tři hráče a zbytek betonuje a čeká na brejky.
ralff- Posts : 1547
Hrát dvě přesilovky proti Kadani a nevystrelit ani jednou na bránu.Ty vole ať už tahle sezóna proboha skončí.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Koučovat bývalé duo,tiskovku už mám sesumírovanou,uvidímše,jak to zhodnotí Ujča s Nekvasilem
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: