Diskuzní fórum
+35
Tobi
Pepino
mjrkk
freyp
Duklacek
Janosik
Ujo
Vasoj84
Siroko
mcelansky
staříček
Kelt
Martynez
jajirk
Hhs23
karel granát
MichalDJ
Luc2as
krap
Kuba
ondrej.n
richmonds
kancler
sz108
Jaternička
DUKLIČKA
Lázňator
MarkusHCD
imbík
hadas (admin)
ralff
Excalibur
Ryben
vn
Geofree
39 posters
Strana 11 z 20
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Přestupupní termín v KHL skončil 31.12 mám ten pocit, a v zahraničí 15.2
Lázňator- Posts : 702
imbík napsal:Bartošák tady chytat nebude, to si myslím já. Půjde radši někam ven.
Pardubice o nej meli velky zajem. Bohuzel, on tam nepujde z duvodu, kdyby se spadlo, aby to na nej nehodili. Zatim prisly nabidky z KHL, ale asi nic, kvuli cemu by se posadil do letadla. Je urcita dohoda mezi klubem a Bartosakem. Nadeje, ze ho uvidime v nasem dresu, kazdym dnem stoupa, ale clovek nikdy nevi, jak se to muze kazdou hodinu zmenit.
Janosik- Posts : 66
Bartošák tady chytat nebude, to si myslím já. Půjde radši někam ven.
imbík- Posts : 3617
Jaternička napsal:MarkusHCD napsal:Zápasy se Sokjolovem jsou alepoň něčím,co vzdáleně připomíná hokej, v sobotu to už bude jiné kafe,HCD Olé!!!
to bude v podstate to same
Až na počet gólů a šancí
MarkusHCD- Posts : 1924
MarkusHCD napsal:Zápasy se Sokjolovem jsou alepoň něčím,co vzdáleně připomíná hokej, v sobotu to už bude jiné kafe,HCD Olé!!!
to bude v podstate to same
Jaternička- Posts : 1419
Zápasy se Sokjolovem jsou alepoň něčím,co vzdáleně připomíná hokej, v sobotu to už bude jiné kafe,HCD Olé!!!
To cm
Nevím jen jsem to zaslechl a ono je to stejně v této sezoně je to jedno
Nevím jen jsem to zaslechl a ono je to stejně v této sezoně je to jedno
No hele ja koukal chvili i na Motor a ted i na konec toho zapasu a jako velka bida i tam, Motor to ma dost na parku a s takovym pristupem dopadnou jak my loni...
vn- Posts : 1856
Já vám nevím...dnes jsem chvíli sledoval, pak jsem to vypnul, poněvadž mě to absolutně nebavilo...
Jako výhra supr, teď dokonce pátej zářez...ale z pohledu nestranného diváka, co se jde dnes poprvé podívat na hokej...tak už bych asi nikdy nepřišel...
klasickej pouťák...naši hrajou dobře, ale Sokolov jim to dost usnadňuje...takovej mančaft tady nemá co dělat...
Chance liga, pokud nechce umřít sportovně...tak by se měla zúžit minimálně o 3 týmy(ústí, sokolov, kadaň)...další jsou na hraně...benátky, frýdek...to až taková tragédie není....ale ty 3...to je hrůza
Ať jdou hrát nějakej hornickej přebor nebo něco takovýho...
Jako výhra supr, teď dokonce pátej zářez...ale z pohledu nestranného diváka, co se jde dnes poprvé podívat na hokej...tak už bych asi nikdy nepřišel...
klasickej pouťák...naši hrajou dobře, ale Sokolov jim to dost usnadňuje...takovej mančaft tady nemá co dělat...
Chance liga, pokud nechce umřít sportovně...tak by se měla zúžit minimálně o 3 týmy(ústí, sokolov, kadaň)...další jsou na hraně...benátky, frýdek...to až taková tragédie není....ale ty 3...to je hrůza
Ať jdou hrát nějakej hornickej přebor nebo něco takovýho...
sz108- Posts : 378
Zeman: Třeba tentokrát už trenéry do očí tlouklo, že mladý Brožik má aspoň potenciál.....
To: jaternicka blbost, vsak psali, ze chce do ciziny, kde konci prestupni termin dele.
Jinak dneska zatim dobre zvladnutej zapas...v sestave bez prekvapeni opet chybi Zeman, ten je tymu prospesnej asi jako mrtvymu zimnik.
Jinak dneska zatim dobre zvladnutej zapas...v sestave bez prekvapeni opet chybi Zeman, ten je tymu prospesnej asi jako mrtvymu zimnik.
vn- Posts : 1856
Nevím zaslechl jsem to dnes od bývalého dlouholetého člena realizačního týmu
Dyk ho chtěli polokoně, né? Asi nabídly málo...
ondrej.n- Posts : 590
Nu podle kuloárních informací když Bartosak nesezene do konce ledna angažmá tak zbytek sezóny odchyta tady
Ostuda, Petruzalek a Kašpar 400 000 Jak by řekl Tigr, za co, však jsou nulový..... A to by chtěli uzavírat Extraligu tal když neumějí 100 mega dobře investovat tak ať to nehrajou.
Kluby extraligu od příští sezony nepřevezmou. Chtějí to v budoucnu.
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/uzavreni-ales-kmonicek-hradec-kralove-extraliga.A200122_151107_hokej_rmp?zdroj=vykuk_obecny
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/uzavreni-ales-kmonicek-hradec-kralove-extraliga.A200122_151107_hokej_rmp?zdroj=vykuk_obecny
ralff- Posts : 1547
V tomhle jsou na Kladně napřed no. Dobře vědí, že miliardu nikde neseženou, tak se dohodli na opravě střechy, plus to nejnutnější za 170 mega a jdou od toho. U nás se dva roky budou malovat vzdušné zámky a pak se vymění zastupitelstvo a tak dále.... však už to známe...
ze by Jihlava sehnala miliardu na zimak? To teda nevím...
HCDTOM- Posts : 776
Taky mam z toho strach prece jen zijeme v Jihlave.. takze se obavam ze jakmile se jednoho dne zbori HZS tak tim dnem konci hokej v Jihlave...
Z toho mam taky strach. Ono se vlastne ukazuje, ze mesto bude mit mirne receno s financovanim velkej problem. Nejvetsi paradox je, ze za tu castku za projekcni prace uz by byla minimalne pulka novy strechy na starym zimaku.
Siroko- Posts : 1206
richmonds napsal:takže ti, kterým se zdál původní návrh se stavebním povolením drahý a pro JI zbytečný, ve světle dalších nutných investic teď přichází s něčím, co při velkém štěstí bude stát 1-1,2Mld...já chápu, měli bychom se radovat, jak se něco rýsuje, ale mě to prostě smrdí. Už mohla stát nová hala skoro za polovinu peněz. Pro mě je pak těžké se radovat nebo věřit.
Mně (a myslím,že ne jedinému) bude hlavně smrdět fakt,pokud se hala,kterou svět neviděl doprojektuje za cca 65 mega a pak se celá věc opět uloží k ledu
takže ti, kterým se zdál původní návrh se stavebním povolením drahý a pro JI zbytečný, ve světle dalších nutných investic teď přichází s něčím, co při velkém štěstí bude stát 1-1,2Mld...já chápu, měli bychom se radovat, jak se něco rýsuje, ale mě to prostě smrdí. Už mohla stát nová hala skoro za polovinu peněz. Pro mě je pak těžké se radovat nebo věřit.
richmonds- Posts : 577
Luc2as- Posts : 297
Snad nedopadne jako De la Rose: Vítkovice-Sparta-teď někde ve Švédsku v nižší soutěži. Bude tam mít konkurenci a nároky asi větší než ve Vítkách.
Za mě teda jeden z nejlepších obránců co jsme měli. Ať se mu tam daří!
Za mě teda jeden z nejlepších obránců co jsme měli. Ať se mu tam daří!
jajirk- Posts : 161
SZ108
mě se hrubě nelíbilo, jak se na něj nadávalo. Ten kluk vlastně neslezl z ledu(kdo by to vydržel ze současného kádru?). Bezhlavě to neházel po manťáku se zavřenýma očima, ale snažil se prostě rozehrát konstruktivně(kdo to z našich dělá?). Samo, chyba se stane, navíc v té únavě a jelikož přijde o puk z hokejky, je to víc vidět, než když to někdo hodí do pryč a soupeř si ten puk zastaví o pár metrů dál, ALE pořád je to také chyba toho hráče, jen to není tolik vidět.
Vítkovice se letos podělaly komplet, před sezonou prachy zmizely, pak dokonce Petr pryč...takže můj názor je, že prostě šel ten, o koho byl zájem a něco za něj bylo. Přeci jen, HK také hrají jinde, než by rádi, prachy mají tak si asi pořídí hráče, od kterého čekají, že jim něco přinese. To si myslím já, ale uvidíme časem, jak tam s ním naloží. Jestli ho mají na hraní nebo jako maskota na tribunu.
mě se hrubě nelíbilo, jak se na něj nadávalo. Ten kluk vlastně neslezl z ledu(kdo by to vydržel ze současného kádru?). Bezhlavě to neházel po manťáku se zavřenýma očima, ale snažil se prostě rozehrát konstruktivně(kdo to z našich dělá?). Samo, chyba se stane, navíc v té únavě a jelikož přijde o puk z hokejky, je to víc vidět, než když to někdo hodí do pryč a soupeř si ten puk zastaví o pár metrů dál, ALE pořád je to také chyba toho hráče, jen to není tolik vidět.
Vítkovice se letos podělaly komplet, před sezonou prachy zmizely, pak dokonce Petr pryč...takže můj názor je, že prostě šel ten, o koho byl zájem a něco za něj bylo. Přeci jen, HK také hrají jinde, než by rádi, prachy mají tak si asi pořídí hráče, od kterého čekají, že jim něco přinese. To si myslím já, ale uvidíme časem, jak tam s ním naloží. Jestli ho mají na hraní nebo jako maskota na tribunu.
richmonds napsal:SZ108
ale jo, jen když je tak hrozný, má z toho týmu 3. nejvyšší ice-time? Možná ta čísla +/- vidí i trenéři a přesto ho tam posílají...on ten ice-time měl i tady, jen ještě MNOHEM vyšší.
Arogance, no, on toho tady v JI schytal docela dost, ale je fajn, že máme tým plný pokorných a poctivých makáčů teď, co lítají ze všech sil, nic nevypustí, mantinely duní Samozřejmě není žádná hvězda světového formátu, ale když se podíváš na ty fakt hvězdy, tak o nich jde říct i horší věci, než jen"jistá dávka arogance", ono to k tomu holt patří si věřit.
Když by pro ně byl tak klíčovej, tak by ho asi nevyměnili....kor když hrají o záchranu...
A rozhodně nevěřím, že zrovna Šídlo by v téhle fázi soutěže vykazoval nějakou velkou snahu...v play-off jeho výkony jdou dost nahoru, v postupový sezoně byl hodně dobrej, to jsem zapomněl zmínit...v baráži nejlepší bek...
ale v základní části ty jeho výkony byly dost vlažný, bylo vidět, jak ho to někdy nebaví....
nejvíc mě zamrzel ten jeho odchod, to mě zklamal...má říct na plnou hubu, že jde pryč, že ho ty kecy lidí kolem už nebaví a tečka...
ale oznamovat to přes agenta...a nakonec si vymyslet, jak se musel vykoupit....to mě naštvalo...
bek je to dobrej, ale tuhle habaďůru si mohl odpustit...
To že má -20 v týmu který hraje dole noc extra neznamená. Taky třeba v jednom zápase letos měl-7 a i tak by s přehledem každého našeho beka strčil do kapsy
SZ108
ale jo, jen když je tak hrozný, má z toho týmu 3. nejvyšší ice-time? Možná ta čísla +/- vidí i trenéři a přesto ho tam posílají...on ten ice-time měl i tady, jen ještě MNOHEM vyšší.
Arogance, no, on toho tady v JI schytal docela dost, ale je fajn, že máme tým plný pokorných a poctivých makáčů teď, co lítají ze všech sil, nic nevypustí, mantinely duní Samozřejmě není žádná hvězda světového formátu, ale když se podíváš na ty fakt hvězdy, tak o nich jde říct i horší věci, než jen"jistá dávka arogance", ono to k tomu holt patří si věřit.
freyp napsal:Takove hrace jako Sidlik nepotřebujeme a taktez doufam ze uz ho tu nikdy neuvidime.
a to já s tebou zase souhlasím...nebyl by sice horší než naši beci, ale svým chováním a jistou dávkou arogance mně prostě vadil...
kdysi jsem byl kapitán "20", tak jsem velkej kápo....to byla zřejmě jeho nejlepší sezona...od tý doby nic pořádnýho nepředvedl...a korunku tomu dal tím svým prohlášením, jak se chudáček musel vykoupit od nás...to bylo dost směšný a hovoří to něco o jeho charakteru...
A pro zajímavost...letos je druhý ve statistice +/-....má krásné číslo -20
freyp napsal:Takove hrace jako Sidlik nepotřebujeme a taktez doufam ze uz ho tu nikdy neuvidime.
vidíš, v tom s tebou naprosto nesouhlasím. Jeden z mála schopných odchovanců. K jeho odchodu přispěli fanoušci takovými hláškami...opěvují se tu maníci, co po odchodu zůstali v téhle lize, ale ten, který odešel do ELH a pravidelně ji hraje, ten je nežádoucí. Mě to přijde dost schíza, ale budiž. Tak prostě jen nesouhlasím, zbavovat se našich schopných hráčů abychom tu měli, co tu máme teď...
Takove hrace jako Sidlik nepotřebujeme a taktez doufam ze uz ho tu nikdy neuvidime.
freyp- Posts : 67
Kališníci s Rotorem,to je alepoň bezstarostný hokej,sice se v Liťáku čumělo do zdi (jako kdysi v Berouně),ale jezdil jsem tam rád,klobásky měli excelentní
MarkusHCD napsal:richmonds napsal:MarkusHCD
já to chápu, ale ono to má docela zásadní háček. I kdyby se lidi složili na Duklu protože se jí chce město zbavit, nejspíš by ti fandové museli mít srdce(ostatní orgány a vlastně i končetiny)ze zlata aby si mohli pak postavit sami i stadion...myslím, že hláškou"Dal jsem vám 8 mega za Duklu, vy mi postavte za miliardu stadion" bysme nikoho na magistrátu nedojali..
Takže jo, odkup Dukly je hezký plán A, ale pak to chce ještě vědět plán B, kde ta Dukla bude případně hrát
Privatizace je nutná,na tom se tu shodneme všichni,věřím,že Bedřich s Emilem by do toho šli,nějakou minoritní část by mohl vlastnit Spolek,zbytek je otázkou?
Ohledně stadionu jsem realista,pokud k nějaké rekonstrukci dojde,smiřuji se s "přerušením činnosti" A týmu,hold bychom začali v kraji, pprotože opravdu nevím,kde bychom za 1. sehnali led pro A tým,2. kdo by azyl platil.
A ani pak to nebude jednoduché,áčko by muselo městu hradit svůj provoz,stačí se podívat,jak jen s touto položkou bojuje FCV
richmonds napsal:MarkusHCD
já to chápu, ale ono to má docela zásadní háček. I kdyby se lidi složili na Duklu protože se jí chce město zbavit, nejspíš by ti fandové museli mít srdce(ostatní orgány a vlastně i končetiny)ze zlata aby si mohli pak postavit sami i stadion...myslím, že hláškou"Dal jsem vám 8 mega za Duklu, vy mi postavte za miliardu stadion" bysme nikoho na magistrátu nedojali..
Takže jo, odkup Dukly je hezký plán A, ale pak to chce ještě vědět plán B, kde ta Dukla bude případně hrát
Privatizace je nutná,na tom se tu shodneme všichni,věřím,že Bedřich s Emilem by do toho šli,nějakou minoritní část by mohl vlastnit Spolek,zbytek je otázkou?
Ohledně stadionu jsem realista,pokud k nějaké rekonstrukci dojde,smiřuji se s "přerušením činnosti" A týmu,hold bychom začali v kraji, pprotože opravdu nevím,kde bychom za 1. sehnali led pro A tým,2. kdo by azyl platil.
MarkusHCD
vn napsal:https://www.obcasnik.eu/vime-prvni-znalec-ocenil-hodnotu-hc-dukla-jihlava/?fbclid=IwAR38dwlZKVEDirXtCHMKQIWyM-eaelbmd5fdwL8UwBm1zjcSo9J7OoPmfAw
To jsem zvedavej co se chysta :-)
Jednoduchá odpověď-chystá se privatizace,pokud se do určitého data od vypsání nabídkového řízení na odkup podílu v Dukle nepřihlásí zájemce (ci),je jaasné,co bude následovat. Teď přišla doba,abychom ukázali Duklácká srdce!
8,5 mega není žádná darda v zásadě...navíc, rozumný člověk by si koupil prostě jen 51%, což by mu stačilo na ovládnutí...a hlavně, případné ztráty by pak sanoval "napůl" s městem, takže zase výhoda. Zisk tvořit netřeba, prostě když jsem v plusu a chci ty prachy vycucnout, vyplatím si odměnu a je to, nemusím se dělit s nikým dalším...
Ale kdo by byl ten uchazeč netuším, ač kdyby to bylo reálné, hádám duo Ščerban & Kristek by zájem projevili také.
Ale kdo by byl ten uchazeč netuším, ač kdyby to bylo reálné, hádám duo Ščerban & Kristek by zájem projevili také.
imbík napsal:HCDTOM Na starém fóru jsi to psal. Pan Lysy to zmiňoval i v jednom z důvodu proč se uzaviralo staré fórum ale teď už to nedohledame no, nebo nevím jak.
https://www.hokej.cz/posily-pro-litvinov-pracujeme-na-nich-potvrdil-slegr-a-co-kyhos/5045788
I Litvínov si jde zažádat o půjčku na posily...
To si teda nemyslím, že bych tohle slovo použil... Ale už to neřešme. Asi to prostě přestalo lepit v půlce, to je jediný, co lze říct : )
HCDTOM Na starém fóru jsi to psal. Pan Lysy to zmiňoval i v jednom z důvodu proč se uzaviralo staré fórum ale teď už to nedohledame no, nebo nevím jak.
https://www.hokej.cz/posily-pro-litvinov-pracujeme-na-nich-potvrdil-slegr-a-co-kyhos/5045788
imbík napsal:Geofree: je to tak no. Co se tady dohadovat, když se tady mele o 5 megach v půlce baráže to asi nemá smysl. Budem teda věřit 3 HCDTOMoVYM kamarádům, kteří tvrdí, že to bylo prodané v půlce baráže a 80 % hráčů tu zůstalo za daleko horší podmínky než v ELH to dává větší smysl no....
5 mega mělo přijít ještě před uzávěrkou přestupů... ale to asi nikoho nezajímá, protože za 5 mega by jsme si teda nepomohli, i když jednoduchou matematikou zjistíme, že únor březen duben jsou 3 měsíce to znamená, i kdyby jsme v lednu dali
3 nadstandardnim hráčům 400 tisíc tak nám ještě v pohodě zbyde ale ne vliv to určitě nemá. tak to hráči prodali no
Nikdy jsem nic o prodané baraží nenapsal ! Nic takového nevím, netvrdím a nikdy netvrdil !
Člověče ty seš divnej žij přítomnosti a nevrtej se v tom co už nezměníš
Lázňator- Posts : 702
Dobře Bolka, teď Jágr faul a za chvilku gól na 3-1 a nic, Ševc se jede zeptat a rozhodčí to jic nebylo....
Jinak tam Jarin od fanoušků dostává čočku slušnou, chtělo by to zase nějaký téma rozjet ....
Dobře to Bolka mydlí před brankářem
Jinak tam Jarin od fanoušků dostává čočku slušnou, chtělo by to zase nějaký téma rozjet ....
Dobře to Bolka mydlí před brankářem
Geofree: je to tak no. Co se tady dohadovat, když se tady mele o 5 megach v půlce baráže to asi nemá smysl. Budem teda věřit 3 HCDTOMoVYM kamarádům, kteří tvrdí, že to bylo prodané v půlce baráže a 80 % hráčů tu zůstalo za daleko horší podmínky než v ELH to dává větší smysl no....
5 mega mělo přijít ještě před uzávěrkou přestupů... ale to asi nikoho nezajímá, protože za 5 mega by jsme si teda nepomohli, i když jednoduchou matematikou zjistíme, že únor březen duben jsou 3 měsíce to znamená, i kdyby jsme v lednu dali
3 nadstandardnim hráčům 400 tisíc tak nám ještě v pohodě zbyde ale ne vliv to určitě nemá. tak to hráči prodali no
Taky si myslím že už je to zbytečný se v tom hrabat.
Myslíte si že by bylo nejlepší prodat (DUKLU) Bedřichovi a město si tam nechalo třeba 5%?
Myslíte si že by bylo nejlepší prodat (DUKLU) Bedřichovi a město si tam nechalo třeba 5%?
DUKLIČKA- Posts : 1624
koukám, že někteří tady vědí o těch věcech kolem baráže naprostý prd, ale pořád se k tomu budou vyjadřovat a utvrzovat se navzájem.. rozhodně na sport nedávat a rozkrádat to třeba na stavbě chodníků.. hlavně kecejte, jak jsou důležitější věci...
Geofree- Posts : 230
Jaternička napsal:Koukám že dneska Pohl za Spartu.
Předpokládám jak bývá zvykem k nám nikdo ze Sparty nepřijde.
ale tak je dobrý, že ten kluk tu šanci dostane To je dárek pro něj spíš, já myslím, že každý si zaslouží, aby byl puštěn, když si může zahrát v ELH
Koukám že dneska Pohl za Spartu.
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Strana 11 z 20
Povolení tohoto fóra: