Diskuzní fórum
+35
Tobi
Pepino
mjrkk
freyp
Duklacek
Janosik
Ujo
Vasoj84
Siroko
mcelansky
staříček
Kelt
Martynez
jajirk
Hhs23
karel granát
MichalDJ
Luc2as
krap
Kuba
ondrej.n
richmonds
kancler
sz108
Jaternička
DUKLIČKA
Lázňator
MarkusHCD
imbík
hadas (admin)
ralff
Excalibur
Ryben
vn
Geofree
39 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Richmonds: Jemu je naprosto jedno co si kdo myslí, jestli ho bere někdo za lháře, nebo ne. Škoda no, mohl být za legendu, která odešla na vrcholu. Díky tomu, že si nevidí do huby je z něj jen plácal, co lže jak se mu to hodí
imbík- Posts : 3617
Tak snad zítra jedno velké hráčské gala představení . Budu věřit že nastoupí.
pegy18- Posts : 385
nevadi ale fandit jim muzuJaternička napsal:To muzete byt v klidu Kladno nesestoupi ikdyby si to mel jit Jagr vybrecet
Luc2as- Posts : 297
To muzete byt v klidu Kladno nesestoupi ikdyby si to mel jit Jagr vybrecet
Jaternička- Posts : 1419
presne od ted jim budu fandit.. aby spadlirichmonds napsal:mě prostě baví ty Jágrovy veletoče. Už jen kvůli tomu bych si přál, aby letos padlo Kladno. No řekněte sami, nebyla by sranda kdyby mu pak všichni připomínali jak horoval za uzavření ELH? A zase bychom se dočkali dalších veletočů, co si o uzavření myslí...
mě prostě baví ty Jágrovy veletoče. Už jen kvůli tomu bych si přál, aby letos padlo Kladno. No řekněte sami, nebyla by sranda kdyby mu pak všichni připomínali jak horoval za uzavření ELH? A zase bychom se dočkali dalších veletočů, co si o uzavření myslí...
richmonds- Posts : 577
Nemůžu si pomoct,ale z extraligových zápasů nejraději koukám na zápasy KV,útočná, i když někdy živelná hra, těch kluků je plný led,žádný zanďour (i když na tento styl občas doplatí) a to i ve venkovních zápasech,opakuji se,ale udržet hráče,můžou do tří let hrát o titul
MarkusHCD- Posts : 1924
https://www.hokej.cz/dalsi-talent-odchazi-do-kanady-brankar-malik-jde-za-pytlikem/5045497
Nick už snad naše ostrostřelce zítra trápit nebude
Nick už snad naše ostrostřelce zítra trápit nebude
Novej sponzor dobrý ,ale hráči žádní asi se šetří na příští sezonu kdy nekompromisně zaútočíme na uzavřenou extraligu
Lázňator- Posts : 702
Průzkum iDNES.cz: uzavřít extraligu nechtějí jen dva kluby, zbytek váhá:
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/pruzkum-idnes-uzavreni-extraligy-hokej.A200109_161200_hokej_cig
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/pruzkum-idnes-uzavreni-extraligy-hokej.A200109_161200_hokej_cig
ralff- Posts : 1547
To: sz108 naopak, je tady spravne, potrebuje si ted zvedat hlavne sebevedomi
vn- Posts : 1857
Nevím ale, zda ho naši hráči dostatečně prověří...s letošní střeleckou formou si moc nezachytá
Většina střel jde vedle, nebo do břicha, jak sám zmínil Nekvasil...takže tady se moc nerozchytá...
Většina střel jde vedle, nebo do břicha, jak sám zmínil Nekvasil...takže tady se moc nerozchytá...
sz108- Posts : 378
Béďa mu nabídne 5 vstupenek do DIODU, exkurzi do Prioru a neomezenou konzumaci v Kosteleckejch uzeninách a je náš.
Kelt- Posts : 384
myslím, že řešíte blbosti, však je to jedno ne? Ať si trenuje, když se člověku může pomoct a nic to nestojí, tak proč ne
HCDTOM- Posts : 776
Když už Ujča x Bartošák,napadla m jedna vzpomínka. Viktor zde po motorkářském dobrodružství v sezoně 03-04 taky pár zápasů odehrál, myslím,že Patrik by taky mohl na 2 - 3 mače nastoupit,alespoň by nám udělal promo
karel granát napsal:Pánové, dovedete si představit to zděšení, které zavládlo v Budějicích!
tem jsme letos naprosto ukradeny anzto nas tym je spolek klaunu co jen przni jmeno Dukly
Zajimalo by me jak dlouho by trvalo treba Pastrnakovi nez by do ty nasi impotence zabredl a vezl se na stejny vlne..richmonds napsal:karel granát napsal:Pánové, dovedete si představit to zděšení, které zavládlo v Budějicích!
a to jako proč? Fakt myslíš, že mají obavy z 9. týmu ligy, který není schopný dát gol protože tam trénuje nějaký golman? Kdyby je rozhodila takováhle ptákovina, tak nevedou ligu o parník...samozřejmě, kdyby sem přišel Pastrňák a dalších 10 šuterů nadstandardních tak si všimnou, ale takhle ani omylem
Na facebooku občasníku nějaký videa z tréninku Bartošáka, dokonce nájezdy Ujčík x Bartošák
Lázňator- Posts : 702
karel granát napsal:Pánové, dovedete si představit to zděšení, které zavládlo v Budějicích!
a to jako proč? Fakt myslíš, že mají obavy z 9. týmu ligy, který není schopný dát gol protože tam trénuje nějaký golman? Kdyby je rozhodila takováhle ptákovina, tak nevedou ligu o parník...samozřejmě, kdyby sem přišel Pastrňák a dalších 10 šuterů nadstandardních tak si všimnou, ale takhle ani omylem
V létě tu trénuje David Rittich a že by např.... Zeman, nebo Chlubna střílely nějak mnohem lépe jsem si nevšiml..... Takže trénink je jedna věc a zápas druhá.... Nevím no.... není to ani odchovanec, jak říkám, pokud tu neodehraje ani zápas a skočí po první nabídce z ELH, je to zbytečná šaškárna.....
Pokud by byla naděje, že tu dochytá letošní sezónu, tak ok. Měly by z toho profit obě strany a je to v pořádku......každopádně dokonce ledna musí být jasno, ne?
Pokud by byla naděje, že tu dochytá letošní sezónu, tak ok. Měly by z toho profit obě strany a je to v pořádku......každopádně dokonce ledna musí být jasno, ne?
karel granát
Pánové, dovedete si představit to zděšení, které zavládlo v Budějicích!
karel granát- Posts : 147
Podle mě je to v pořádku, jen ať si tady potrénuje a třeba i zachytá.
Aspoň někdo s extraligovou výkonností.
Aspoň někdo s extraligovou výkonností.
krap- Posts : 106
Tak ono tohle zase je fajn pro ty mladý kluky zatrenovat si s takovym golmanem, takze to je asi ten benefit z toho pro nas...
Tento týden maká na ledě Horáckého zimního stadionu. „Patrik dostal nabídku od Petra Jaroše, jestli by nechtěl přijet a trénovat v Jihlavě. Patrika to oslovilo, dobře se znají z národního mužstva. Petr je zkušený odborník, který Patrikovi může v návratu do optimální brankářské formy hodně pomoci," konstatuje agent hráče Vladimír Vůjtek mladší ze společnosti Eurohockey Services.
https://www.hokej.cz/bartosak-dre-v-jihlave-pod-dohledem-trenera-jarose-a-ceka-co-bude-dal/5045465
Tak je to Jarošova akce. Aspoň se o nás píše
https://www.hokej.cz/bartosak-dre-v-jihlave-pod-dohledem-trenera-jarose-a-ceka-co-bude-dal/5045465
Tak je to Jarošova akce. Aspoň se o nás píše
On se Jaroš třeba nudil a potřeboval nějaký rozptýlení.. ale nejsem proti.. aspoň je nad čim spekulovat
Martynez- Posts : 134
No pokud je aspoň malá naděje, že by tu působil i během play off, tak proč tu možnost mu nedat.
To by z nás byl rázem úplně jinej tým.
Pokud nás tu má jenom, aby někde mohl být na ledě a skočí hned po první nabídce která přijde, tak je to celkem zbytečný...... Z toho naši kluci nebudou nic mít..... asi Jarošova akce.....
To by z nás byl rázem úplně jinej tým.
Pokud nás tu má jenom, aby někde mohl být na ledě a skočí hned po první nabídce která přijde, tak je to celkem zbytečný...... Z toho naši kluci nebudou nic mít..... asi Jarošova akce.....
Pokud tady nebude do konce sezony (což nebude), tak to ať raději chytá Chaloupek...
Svoboda se tam o nás zmínil, jmenoval nás mezi malými kluby bez zázemí, kde chytal...
OK, tak všem je jasné jak by to s Bartošákem bylo. Jen pak tedy není jasné mě, proč se tady tak nadávalo na způsob nominací a nenasazování golmanů...já osobně to sice zahrnuji jako jeden z aspektů pro můj názor, proč by se mi to nelíbilo. Ale když je každému jasné, jak by to bylo, tak jsem hned klidnější a zapomenu na naše golmanské šarády
Jako golman měl samozřejmě kvalitu, chybu udělá každý takže když tu bude trénovat no problem. Když bude jezdit na zápasy jako dvojka a jako dvojka někdy naskočí, taky no problem. Ale historicky s naším nasazováním golmanů many, many problems...
OK, tak všem je jasné jak by to s Bartošákem bylo. Jen pak tedy není jasné mě, proč se tady tak nadávalo na způsob nominací a nenasazování golmanů...já osobně to sice zahrnuji jako jeden z aspektů pro můj názor, proč by se mi to nelíbilo. Ale když je každému jasné, jak by to bylo, tak jsem hned klidnější a zapomenu na naše golmanské šarády
Jako golman měl samozřejmě kvalitu, chybu udělá každý takže když tu bude trénovat no problem. Když bude jezdit na zápasy jako dvojka a jako dvojka někdy naskočí, taky no problem. Ale historicky s naším nasazováním golmanů many, many problems...
Já bych ho klidně nechal něco odchytat...jako zpestření týhle bezvýrazný sezony bych to bral
Je jasný, že je tady jen kvůli Jarošovi a Duklu případně použije pro restart kariéry...ale co...nejsme destinace, kde by tak kvalitní gólmani zakotvili na delší čas než na sezónu, max. 2....
Však Svoboda nám vychytal postup a pak to bylo pápá....a mimochodem, jak je s ním ten rozhovor z bezfrazi.cz, tak mně celkem zklamal....vynáší tam Vítkovice do nebe, jak ho vytáhli zpátky do ELH...a na nás si ani nevzpomene...to mně přijde dost nefér...nebýt Dukly a Jaroše, tak teď možná hákuje někde ve fabrice a chytá v Kopřivnici 2.ligu....nic proti němu, ale zmínit se mohl....
Je jasný, že je tady jen kvůli Jarošovi a Duklu případně použije pro restart kariéry...ale co...nejsme destinace, kde by tak kvalitní gólmani zakotvili na delší čas než na sezónu, max. 2....
Však Svoboda nám vychytal postup a pak to bylo pápá....a mimochodem, jak je s ním ten rozhovor z bezfrazi.cz, tak mně celkem zklamal....vynáší tam Vítkovice do nebe, jak ho vytáhli zpátky do ELH...a na nás si ani nevzpomene...to mně přijde dost nefér...nebýt Dukly a Jaroše, tak teď možná hákuje někde ve fabrice a chytá v Kopřivnici 2.ligu....nic proti němu, ale zmínit se mohl....
sz108- Posts : 378
Asi se léčí nedaleko od Jihlavy a do Znojma se mu nechtělo. Tady je Jaroš, tak ať klidně trénuje. Za mě bych ale chtěl, aby chytali naši brankáři, pokud není šance, že by tady byl třeba do konce sezóny a na případné play off.
richmonds napsal:Luc2as napsal:
Bude to větší riziko než když občas za Brožíka nastoupí Chaloupek a nechá ho odpočinout ?
tím rizikem nemyslím to, že by chytal přeci, ale to, že není náš a jen by se tu rozchytával jako někde na farmě místo našich hráčů a když by mu to šlo, tak by prostě šel pryč a my z toho měli kulové+dva nerozchytané golmany, co jen seděli. Takže tomu já říkám zbytečné riziko na postu, který nás fakt nepálí. Každý to může vidět jinak a klidně by tu platil 20 golmanů a nadšeně si mnul ruce, zatímco v útoku není kdo by dal gol.
ale to musi byt kazdymu jasny ze jestli tady bude chytat tak maximalne zapas dva a pujde pryc, takze s tim nemam problem...
Bartošák tady je asi jen kvůli Jarošovi a řekl bych, že i na vlastní žádost, podobně jako Svoboda. Takže s tímhle nemám problém. Jestli tady odchytá nějakej zápas na střídavý start, tak to bude zpestření, ale nic víc.
Uzavření extraligy je nesmysl. Už když se to zavádělo v Chance lize, tak jsme věděli, že to nebude fungovat a a nefunguje to. A v případě extraligy by to bylo ještě horší protože kolem hráčů se tu točí mnohem větší peníze a pokud nebude o co hrát, tak kluby budou chtít šetřit a točit se soupiskama posílat hráče všude možně. A kvalita hokeje půjde zákonitě dolů.
Pokud jde o Bednaříka, včera jsem to neviděl, tak to je všechny přehlížící namyšlenej panák, kterej se souhlasem s uzavřením nijak netají.
Uzavření extraligy je nesmysl. Už když se to zavádělo v Chance lize, tak jsme věděli, že to nebude fungovat a a nefunguje to. A v případě extraligy by to bylo ještě horší protože kolem hráčů se tu točí mnohem větší peníze a pokud nebude o co hrát, tak kluby budou chtít šetřit a točit se soupiskama posílat hráče všude možně. A kvalita hokeje půjde zákonitě dolů.
Pokud jde o Bednaříka, včera jsem to neviděl, tak to je všechny přehlížící namyšlenej panák, kterej se souhlasem s uzavřením nijak netají.
Luc2as napsal:
Bude to větší riziko než když občas za Brožíka nastoupí Chaloupek a nechá ho odpočinout ?
tím rizikem nemyslím to, že by chytal přeci, ale to, že není náš a jen by se tu rozchytával jako někde na farmě místo našich hráčů a když by mu to šlo, tak by prostě šel pryč a my z toho měli kulové+dva nerozchytané golmany, co jen seděli. Takže tomu já říkám zbytečné riziko na postu, který nás fakt nepálí. Každý to může vidět jinak a klidně by tu platil 20 golmanů a nadšeně si mnul ruce, zatímco v útoku není kdo by dal gol.
richmonds napsal:S tím Bartošákem se mi to nelíbí. Proč jako? Aby jsme mu dali šanci(tj podstoupili riziko)ukázat ostatním, že na to má a mohl jen tak odejít jinam? To mi přijde značně nevýhodné a jelikož obdržené branky jsou náš úplně nejmenší problém ze všech, tak je to i nekoncepční. Případně ho platit když víc potřebujeme nějakého maníka, co trefí bránu. Vzít každého, kdo má ruce a nohy, aniž bychom ho vlastně potřebovali bych považoval za další z přehmatů zoufalé přestupní politiky HCD
S tím Bartošákem se mi to nelíbí. Proč jako? Aby jsme mu dali šanci(tj podstoupili riziko)ukázat ostatním, že na to má a mohl jen tak odejít jinam? To mi přijde značně nevýhodné a jelikož obdržené branky jsou náš úplně nejmenší problém ze všech, tak je to i nekoncepční. Případně ho platit když víc potřebujeme nějakého maníka, co trefí bránu. Vzít každého, kdo má ruce a nohy, aniž bychom ho vlastně potřebovali bych považoval za další z přehmatů zoufalé přestupní politiky HCD
Bartošák na FB dukly ;-) Na dotaz, zda bude chytat - zatím nebudeme upřesňovat...
Na mě Bednarik působil dojmem že nechtěl na plnou hubu říct že motoru by vlastně ani ta uzavřená elh nevadila. Protože je jasné pokud by to prošlo že tak postupující klub získá velkou výhodu v možností se bez problémů uchytit v elh.
Ale přesně jak říkal Smolenak. Přibylo by hromady zápasů o ničem.
Pokud se tak stane tak sorry jako ale na tohle odmítám chodit.
Ale přesně jak říkal Smolenak. Přibylo by hromady zápasů o ničem.
Pokud se tak stane tak sorry jako ale na tohle odmítám chodit.
No, já jsem prostě přesvědčen, že utavřená soutěž v česku je nesmysl a nemůže fungovat. Z několika důvodů proti kterým chybí pádný argument. Lži a přetvářka JJ mi čím dál víc leze krkem..... Samozřejmě si ke svým novým argumentům dal za příklad Slavii a Chomutov, ale už neřekl, že ty kluby hospodařily absolutně neekonomicky a svého trenéra na naše podmínky přeplácely úplně nadstadartně, o hráčích ani nemluvím......
Však kdo dělá svojí práci dobře a smysluplně, tak ať ukáže, že na ELH má a nemusí se bát. Vždy sestoupí jen jeden klub, dalších 13 zůstane, tak o co jde? Pan Bednařík mi přišel trošku mimo...... nevím proč se za prvoligové kluby trošku nepostavil jako kdysi Beďa.
Však kdo dělá svojí práci dobře a smysluplně, tak ať ukáže, že na ELH má a nemusí se bát. Vždy sestoupí jen jeden klub, dalších 13 zůstane, tak o co jde? Pan Bednařík mi přišel trošku mimo...... nevím proč se za prvoligové kluby trošku nepostavil jako kdysi Beďa.
v pohodě, já prostě jen říkám, že za mě "mít své jisté" bez ohledu na cokoliv, mi nepřijde ta nejlepší motivace chtít se zlepšovat nebo něco změnit...
pro zmenšení počtu týmů je nás tady docela dost. S tím postupem bych klidně oželel přímý postup/sestup a pro zachování kvality ligy byl klidně pro první + poslední, druhý+předposlední ať si to spolu rozdají. Přeci jen, jak by řekl HCDTOM, z téhle pseudoligy by měl tým dokázat, že tu ELH může hrát a ne tam být do počtu, jen protože ji vyhrál. A aby něco vykompenzovalo PO v první lize, tak by si to třeba poslední 4 týmy ELH rozdaly mezi sebou o umístění a kdo si o tu záchranu zahraje. Ale minitabulka, kde budou mít jen bonus za umístění, body ze ZČ by se nebralo v potaz. Tím by to mělo náboj a hrálo se na krev=stejně jako PO v první lize.
pro zmenšení počtu týmů je nás tady docela dost. S tím postupem bych klidně oželel přímý postup/sestup a pro zachování kvality ligy byl klidně pro první + poslední, druhý+předposlední ať si to spolu rozdají. Přeci jen, jak by řekl HCDTOM, z téhle pseudoligy by měl tým dokázat, že tu ELH může hrát a ne tam být do počtu, jen protože ji vyhrál. A aby něco vykompenzovalo PO v první lize, tak by si to třeba poslední 4 týmy ELH rozdaly mezi sebou o umístění a kdo si o tu záchranu zahraje. Ale minitabulka, kde budou mít jen bonus za umístění, body ze ZČ by se nebralo v potaz. Tím by to mělo náboj a hrálo se na krev=stejně jako PO v první lize.
Spíš jsem myslel, že když už by k tomu mělo dojít, co vše by se muselo změnit. Já osobně jsem pro sportovní cestu postupů a sestupů. A spíš pro zúžení EL i CHL, tolik týmů na profi úrovni je moc.
jajirk- Posts : 161
jajirk napsal:Uzavření EL může být prospěšné českému hokeji. Ale musí to být připravené, včetně přestupního řádu, návaznosti farem a dalších soutěží, vyřešení tabulkového odstupného, juniorských soutěží. Jinak je to jen další zmatečný krok.
to pak nechápu, proč mít třeba volby? stojí to mraky státních peněz, navíc chudáci strany utrácí stovky milionů za kampaně volební a i tak můžou vypadnout ze sněmovny, senátu, krajů, zastupitelstev, a tím vlastně jen zbytečně vyhodily peníze. Takže to prostě zakonzervujeme jak to je a všichni se budou moci soustředit na práci, nemuset vymýšlet jak oslovit voliče a všechno bude jen lepší?
Uzavření EL může být prospěšné českému hokeji. Ale musí to být připravené, včetně přestupního řádu, návaznosti farem a dalších soutěží, vyřešení tabulkového odstupného, juniorských soutěží. Jinak je to jen další zmatečný krok.
Jasný, tak určitě . Takovému Vondrkovi se Smoleňákem, nebo Jelínkovi z Liberce jde o prachy no. Kolik jako oni ještě budou hrát sezón, jednu dvě? A kdYž budou mít výkonnost kterou mají momentálně, tak je ty kluby budou přeplácet? A proč by to dělaly, když takový Liberec si za daleko větší prachy pořídí Buliře, Birnera, Šmída..... Vondrka už v Boleslavi poslední zápasy ani nehraje, Smoleňák byl na výměnu do Brna z Hradce, takže by logicky všichni tihle s penězma šli dolů. Protože by jim řekli chceš tady hrát? Ok, tady máš 40 000 a hraj, nelíbí se ti to? Tak jdi, my přivedeme Jergla se Zámorským.. A rádi si za ně priplatime, protože je tam prespektiva.
krap napsal: Dívejte se na to realisticky a nestavte hokejisty do rolí myslitelů a "pomahačů" našemu hokeji.
Jim přece musí jít o ně samotné a je jasné, že uzavřením se ELH stane levnější a pocítí to na platech.
Proto ti schopnější jsou paradoxně proti uzavření a vypadají jako fajn kluci.
Podle mě se to uzavře, jen se teď čeká na posledního, kdo má dlouhodobě prachy a to je Motor.
Kdyby čirou náhodou postoupil někdo jiný, tak by jim přidělal akorát starosti.
Stejně rozhodnou majitelé klubů a ne hráči.
I tak se na to dá koukat. Ale moc se mi nezdá, že by taková drtivá většina byla proti, včetně všech lidí kolem hokeje...
No a jestli si to majitelé klubů prosadí, tak pro mě hokej v ČR končí a klidně budu s kamarády jezdit do Znojma na EBEL. Letos jsem nasranej jako nikdy
Dívejte se na to realisticky a nestavte hokejisty do rolí myslitelů a "pomahačů" našemu hokeji.
Jim přece musí jít o ně samotné a je jasné, že uzavřením se ELH stane levnější a pocítí to na platech.
Podle mě se to uzavře, jen se teď čeká na posledního, kdo má dlouhodobě prachy a to je Motor.
krap- Posts : 106
Tvl., tak Řezníček řekne, že chápe názor hráčů, páč mají asi strach, aby si nemuseli hledat angažmá mimo ELH...
Přesně, počkáme 10 let a pak to půjde.... a ve Švédsku, Finsku atd mají nouzi, tak se věnují hokeji...jsem myslel, že Pěšán je větší machr
Naposledy upravil jajirk dne 8/1/2020, 21:29, celkově upraveno 1 krát
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: