Diskuzní fórum
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Hhs23 napsal:Nechci vám kazit náladu ale Dukla je větším srabu než si myslíme. Je v těžkým mínusu. Hráči jsou bez peněz a byla nebo i je v týmy menší vzpoura.Beďa nám to nepřizná ale byl by radši nehrát ani předkolo.Myslim že nás čekají horší časy než si myslíme a budem rádi pokuď do nové haly dojdeme v Chance lize...... nemám to vycucaný z prstu
Zítra se na to zeptám. Ale nevěřím tomu. Podle mě to není možné
AJET0- Posts : 279
Hhs23 napsal:Nechci vám kazit náladu ale Dukla je větším srabu než si myslíme. Je v těžkým mínusu. Hráči jsou bez peněz a byla nebo i je v týmy menší vzpoura.Beďa nám to nepřizná ale byl by radši nehrát ani předkolo.Myslim že nás čekají horší časy než si myslíme a budem rádi pokuď do nové haly dojdeme v Chance lize...... nemám to vycucaný z prstu
No mě to taky tak připadá. Jediný co teď šlape jak hodinky je ten stadion. Jsem zvedavej jak to ustoji odchovanci. Trénovat ve Velmezu a hrat v M.Budejovicich no nevím.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Hhs23- Posts : 177
AJET0- Posts : 279
karel granát and staříček like this post
staříček likes this post
Duklacek- Posts : 1104
ralff- Posts : 1547
staříček likes this post
staříček- Posts : 527
karel granát likes this post
DUKLIČKA napsal:Tak jsem se koukal na tu slávu Jarouška Jagrovýho. Jako jo ! Ale za posledních 7 let ani nahodou !!!
Taky jsem koukal a souhlas. Byl a je to frajer, ale za ty baráže a jeho chování tady za poslední roky ho prostě nemusím
Jinak jsem koukal i na zápas a vsadil za pár peněz na LA. Ten závěr byl super. V druhé půlce třetí třetiny jsem se zrovna vzbudil
staříček and Duklacek like this post
Kolja napsal:vn napsal:Jj taky už jsem to tady psal několikrát, ty souboje jsou klíčové. Bruslařsky jsme na tom někdy i lépe než soupeř, ale to je hrozně málo…a golmani to samé. Dneska Maláč asi za žádný gól nemohl, ale prostě nechytne nic navíc co by ten tým nakoplo. O přesilovkách už ani nemluvě…imbík napsal:Jak jsem psal minule rozdíl v golmanech a v prohraných osobních soubojích tam prohrávame těžce proto to pak působí že se soupeř nenadře. Oni se nadřou, ale polovičně protože vyhrajou 90 procent osobních soubojů. Třetí a čtvrtá lajna jenom do počtu. Tak to je.
Kde jsou teď ti co tady vykřikovali něco o 6. fleku když jsme se na něm na jedno kolo omylem objevili?
Neboj se, jsem pořád tady. Ztráta je jen 4 body a hrajeme se Zlínem i Přerovem, neříkám že 6. budeme, ale máme to ve svých rukách
To právě nemáme ;-)
vn- Posts : 1857
hadas (admin) likes this post
vn napsal:Jj taky už jsem to tady psal několikrát, ty souboje jsou klíčové. Bruslařsky jsme na tom někdy i lépe než soupeř, ale to je hrozně málo…a golmani to samé. Dneska Maláč asi za žádný gól nemohl, ale prostě nechytne nic navíc co by ten tým nakoplo. O přesilovkách už ani nemluvě…imbík napsal:Jak jsem psal minule rozdíl v golmanech a v prohraných osobních soubojích tam prohrávame těžce proto to pak působí že se soupeř nenadře. Oni se nadřou, ale polovičně protože vyhrajou 90 procent osobních soubojů. Třetí a čtvrtá lajna jenom do počtu. Tak to je.
Kde jsou teď ti co tady vykřikovali něco o 6. fleku když jsme se na něm na jedno kolo omylem objevili?
Neboj se, jsem pořád tady. Ztráta je jen 4 body a hrajeme se Zlínem i Přerovem, neříkám že 6. budeme, ale máme to ve svých rukách
Kolja- Posts : 156
imbík- Posts : 3617
karel granát likes this post
Lázňator- Posts : 702
vn and Duklacek like this post
Souhlas.vn napsal:Tomuhle taky nevěřím, i když pominu kvalitu obou, tak nevěřím, že by Vsetín chtěl jít do rizika se zraněným golmanem. Jedno se ale na tom ukazuje a to je nutnost informování směrem z klubu. Stačilo by napsat dvě věty jak na tom jsou Beran se Šikem jsou a tyhle drby JPP by nevznikaly…
Lufa- Posts : 1312
FREDERIK likes this post
karel granát, staříček, FREDERIK and Siroko like this post
vn and FREDERIK like this post
To jako vazne nebo to myslis jako vtip?Lázňator napsal:Tak sem slyšel že Beran nenastupuje, protože trucuje byla domluvená výměna Beran-Zhukov, ale Vsetín ještě na poslední chvíli chtěl k tomu finance a placení Zhukova od Jihlavy v plné výši na což Jihlava nepřistoupila a z trejdu sešlo Berana to nasralo a odmítá za Duklu chytat.
Upozorňuji je to JPP, ale ze dvou zdrojů
Siroko- Posts : 1206
Duklacek likes this post
Upozorňuji je to JPP, ale ze dvou zdrojů
staříček and FREDERIK like this post
Jj taky už jsem to tady psal několikrát, ty souboje jsou klíčové. Bruslařsky jsme na tom někdy i lépe než soupeř, ale to je hrozně málo…a golmani to samé. Dneska Maláč asi za žádný gól nemohl, ale prostě nechytne nic navíc co by ten tým nakoplo. O přesilovkách už ani nemluvě…imbík napsal:Jak jsem psal minule rozdíl v golmanech a v prohraných osobních soubojích tam prohrávame těžce proto to pak působí že se soupeř nenadře. Oni se nadřou, ale polovičně protože vyhrajou 90 procent osobních soubojů. Třetí a čtvrtá lajna jenom do počtu. Tak to je.
imbík, staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
staříček and FREDERIK like this post
vn napsal:Ach jo, proč mám pocit, že ty lepší týmy se ani moc nenadřou aby nám ty góly dali…
To není jenom tvůj pocit,vidím to stejně a myslím,že nás bude víc.
FREDERIK- Posts : 237
Excalibur and vn like this post
staříček and MichalDJ like this post
Aspoň, že bude na závěr sezonyHhs23 napsal:Psal jsem by měl protože jsem ho viděl na včerejším treninku a dělal vše naplno s týmem bez omezení... tak musíme chvilku počkat ale asi to dlouho trvat nebude
FREDERIK likes this post
Lázňator and FREDERIK like this post
Hhs23 napsal:Dneska by měl být Menčík se Šikem tak uvidíme
A Šik nikde
Nevim jestli to jeste plati, ale u hracu do 21 to pravidlo neplatilo.Duklacek napsal:Přesně tak. Jakmile nyní naskočí na jedno střídání v extralize, už k nám nemůževn napsal:Siroko napsal:No jo vlastne. Mensovi je teprve 20, tak muze hrat za nas dal.
Podle mě platí…kdyby vcera Mensik hral, dneska uz by za nas nemohl…
Přesně tak. Jakmile nyní naskočí na jedno střídání v extralize, už k nám nemůževn napsal:Siroko napsal:No jo vlastne. Mensovi je teprve 20, tak muze hrat za nas dal.
Siroko napsal:No jo vlastne. Mensovi je teprve 20, tak muze hrat za nas dal.
staříček napsal:Tak jestli budou hrát jak na Slávce , tak to bude masakr, ale mohli by aspon jednou překvapit, i bod bude dobrej, jinak koukal sem včera na Junky to je slabota. měli by trochu zase přidat, pro Hadase vsad na prohru třeba vyhrajem ........
Dneska fakt ne. Dneska musím zkusit Duklu. A jestli to odfláknou, budu nasranej holt dvojnásobně...
staříček- Posts : 527
Tušil jsem to když Báťa s Raušem hráli za junky…Hhs23 napsal:Dneska by měl být Menčík se Šikem tak uvidíme
Nevím kdo bude za dva roky nadprůměrnej, a pochybuju že to vůbec někdo ví. Ale je asi úplně zbytečný o tom polemizovat když máš už na to dopředu odpověď že když tu je nebo bude někdo dobrej, tak nám ho stejně někdo z EHL přetáhneDuklacek napsal:Dobře, tak kdo z tohohle mančaftu bude za dva roky nadprůměrný hokejista, který nás vytáhne o patro výš? Ozolse nám po ms v Praze přetáhne někdo z extraligy a budeme se modlit, aby se to stejné nestalo s Kuprim a Maxem. Z dalších jmen bych řekl tak Cembu a Jumbu.Lufa napsal:Vždyť se ten tým postupně buduje . Co chcete víc ? Nebo jak si to budování představujete ??
Přivedlo se za solidní peníze x chlapů, kteří měli být oporami, většina shořela, měli jsme na soupisce sedmnáct útočníků, polovina se protočila ve Velmezu a nás to stálo peníze. Prvního centra nám hraje chlap, který se sotva vešel do sestavy Frýdku. První bek Bilča už chodí na přesilovky, protože proč by tam chodil konstruktivní či nadějný bek. Takhle si budování nepředstavuju.
Na konci loňský sezóny tu měla většina obavu aby se letos nespadlo.
Motáme se v prostředku. Pár junků se zařadilo do áčka a evidentně se na nich bude stavět. Taky špatně protože už nám nestačí střed tabulky ale chceme do 6 fleku. A k čemu vlastně ? Aby jsme skončili ve ČF nebo SF ? Každým zápasem se prohlubuje díra v kase. Nějaký plejof to nevytrhne protože lidi taky nepříjdou , ví že se o nic nehraje. Vyzní to blbě ale za mě by bylo nejlepší vypadnout v předkole. Klidně to letos oželím.
Lufa- Posts : 1312
Leo and sta like this post
Náš problém, nemůžeme spoléhat na ostatní a prohrávat s týmem jako je Slavie…jinak ve Zlíně luxusní návštěva na tuhle ligu.Duklacek napsal:Výhra Zlína nám teda moc nehraje do karet
staříček likes this post
Já takyMichalDJ napsal:
To teda, v praci kazdejch 10 minut koukam na kamery od Gemo,co se tam deje
To teda, v praci kazdejch 10 minut koukam na kamery od Gemo,co se tam deje
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur and ralff like this post
Excalibur- Posts : 638
karel granát, ralff and Duklacek like this post
vn napsal:Ten dorost se o sestup bude bát až do konce sezony…to je strašná kvalita…
Čtu onlajn, 2x vedou, ale nechají si to rychle otočit. Snad se zachrání.
Excalibur- Posts : 638
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20