Diskuzní fórum
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:vn napsal:No podle toho nového licenčního řádu už nikdo výjimku nepotřebuje, proto píšu, že ty podmínky jsou dělané na míru…imbík napsal:No to Kladno doufám, že spadne. Přeju si to hodně. A věřím, že ať už Poruba nebo Vsetín uspějí. I když šance jsou menší pro účastníky Chance určitě. Sranda je, že současný systém baráže zkritizovali i Smoleňak se Strnadem po včerejším krachu 0-5 s Bolkou. Prej kdo vymyslel takovou p….. ať se zeptají svého majitele jak hlasoval pro systém ELH.
Věřím, že týmy Chance by na místa dostali výjimku stejně jako je musí mít Bolka, Litvínov, Kladno a nevim zda 3500 na sezení má Olomouc. Nebo kdyby ne tak je dost zvláštní rozhodnutí . Bude to zajímavé sledovat sice pro nás bez nervu, ale i tak zajímavě.
Stačí 4200 celkem a 2000 na sezení nově
Aha tak to jsem přehlédl to je taky prdel tak to pak jo to pak týmu z Chance řeknou hele mas to zastaralé a výjimky už nedávám nazdar.
Jj nádhera, než dávat výjimky tak radši upravíme podmínky
vn- Posts : 1857
Duklacek napsal:Pro boha proč není Ozols?
Možná nějaké zranění z minula...nevím.
Ale na soupisce konečně Beran...sice zatím jako dvojka, ale je tam.
ralff- Posts : 1547
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn napsal:No podle toho nového licenčního řádu už nikdo výjimku nepotřebuje, proto píšu, že ty podmínky jsou dělané na míru…imbík napsal:No to Kladno doufám, že spadne. Přeju si to hodně. A věřím, že ať už Poruba nebo Vsetín uspějí. I když šance jsou menší pro účastníky Chance určitě. Sranda je, že současný systém baráže zkritizovali i Smoleňak se Strnadem po včerejším krachu 0-5 s Bolkou. Prej kdo vymyslel takovou p….. ať se zeptají svého majitele jak hlasoval pro systém ELH.
Věřím, že týmy Chance by na místa dostali výjimku stejně jako je musí mít Bolka, Litvínov, Kladno a nevim zda 3500 na sezení má Olomouc. Nebo kdyby ne tak je dost zvláštní rozhodnutí . Bude to zajímavé sledovat sice pro nás bez nervu, ale i tak zajímavě.
Aha tak to jsem přehlédl to je taky prdel tak to pak jo to pak týmu z Chance řeknou hele mas to zastaralé a výjimky už nedávám nazdar.
imbík- Posts : 3617
No podle toho nového licenčního řádu už nikdo výjimku nepotřebuje, proto píšu, že ty podmínky jsou dělané na míru…imbík napsal:No to Kladno doufám, že spadne. Přeju si to hodně. A věřím, že ať už Poruba nebo Vsetín uspějí. I když šance jsou menší pro účastníky Chance určitě. Sranda je, že současný systém baráže zkritizovali i Smoleňak se Strnadem po včerejším krachu 0-5 s Bolkou. Prej kdo vymyslel takovou p….. ať se zeptají svého majitele jak hlasoval pro systém ELH.
vn likes this post
imbík napsal:Klub v minulých letech hospodařil s rozpočtem kolem 60 milionů korun na sezonu, teď je mnohem více závislý na veřejných penězích z kraje a města.
Nevim kde se objevila ta informace o 90 milionech, bohužel jsem našel jen tuhle ze sezóny. 20/21 mluvím o Olomouci.
Ale i kdyby teda těch 90 mega dala dohromady, tak určitě je to až teď po deseti letech v ELH určitě nepostupovali do ELH s takovým rozpočtem a museli si to vypracovat.
A už v minulosti jsme tady řešili, že náš ELH rozpočet byl rozhodne vyšší než 30 milionu, ale jasně ono to lépe vypadá takhle uražené. Škoda ze ELH kluby nemají koule vyjít s částkou na platy hráčů aby bylo něco seovnatelneho.
Na závěr chci říct ze si stojím za tím, ze do ELH se lze dostat bez Dědka i bez Orlenu a hrát důstojně jako třeba Olomouc. I. Sezóně 20 kdy měla 60 mega. a taková částka u nas časem reálná je .
Částku 90 mega jsem našel ve výročce (zdroj www.justice.cz). Problém je ten, že pokud se dostaneš do ELH s nějakým kádrem a i za nereálnýho předpokladu, že ten kádr bude schopný ELH dlouhodobě hrát, tak si hráči začnout říkat o dost víc peněz nebo půjdou jinam. Takže ti náklady výrazně porostou. Do ELH se reálně dá dostat s rozpočtem 45-50 mega, hned první sezonu po postupu by se to chtělo dostat aspoň na 70 a aby ses tam nějak zabydlel, tak se stejně v blízký budoucnosti musíš dostat na 90-100, abys byl konkurenceschopný.
Excalibur- Posts : 638
https://www.ceskyhokej.cz/data/document/file/licencni-rad-pro-ucast-v-elh.pdf
Tady to bylo ještě s těmi 5000 místy.:
https://www.ceskyhokej.cz/data/redactor/1142-elh_licencni_rad.pdf
Nevim kde se objevila ta informace o 90 milionech, bohužel jsem našel jen tuhle ze sezóny. 20/21 mluvím o Olomouci.
Ale i kdyby teda těch 90 mega dala dohromady, tak určitě je to až teď po deseti letech v ELH určitě nepostupovali do ELH s takovým rozpočtem a museli si to vypracovat.
A už v minulosti jsme tady řešili, že náš ELH rozpočet byl rozhodne vyšší než 30 milionu, ale jasně ono to lépe vypadá takhle uražené. Škoda ze ELH kluby nemají koule vyjít s částkou na platy hráčů aby bylo něco seovnatelneho.
Na závěr chci říct ze si stojím za tím, ze do ELH se lze dostat bez Dědka i bez Orlenu a hrát důstojně jako třeba Olomouc. I. Sezóně 20 kdy měla 60 mega. a taková částka u nas časem reálná je .
Excalibur napsal:Docela zajímavý čtení:
https://sport.aktualne.cz/poruba-pavel-hinner-prvni-liga-extraliga/r~68fa68fad0b911ee8db8ac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Překvapilo mě hlavně, že Poruba stadionem údajně splnňuje podmínky pro extraligu (myslel jsem, že min. kapacita je 5 000, ostatní jsou na výjimku) a že by Vsetín případnou baráž musel hrát na jiným stadionu.
Já si naopak myslím, že šance na udržení Kladna jsou tak 60-70 %. Prohráli hrozně moc zápasů za sebou, od marné Boleslavi včera dostali bůra. A v baráži to často není o herní kvalitě (my jsme kdysi Budějky taky rozhodně nepřehrávali). Fakt si myslím, že šance na sestup Kladna je letos docela velká.
Však Vsetín už hrál u nich baráž ne? A s tou Porubou je to taky nesmysl. Poruba totiž nesplňuje, opravdu je pořád 5000( z toho 3500 na sezení).
https://sport.aktualne.cz/poruba-pavel-hinner-prvni-liga-extraliga/r~68fa68fad0b911ee8db8ac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Překvapilo mě hlavně, že Poruba stadionem údajně splnňuje podmínky pro extraligu (myslel jsem, že min. kapacita je 5 000, ostatní jsou na výjimku) a že by Vsetín případnou baráž musel hrát na jiným stadionu.
Já si naopak myslím, že šance na udržení Kladna jsou tak 60-70 %. Prohráli hrozně moc zápasů za sebou, od marné Boleslavi včera dostali bůra. A v baráži to často není o herní kvalitě (my jsme kdysi Budějky taky rozhodně nepřehrávali). Fakt si myslím, že šance na sestup Kladna je letos docela velká.
karel granát likes this post
Sestup bych jim přál z toho důvodu že jsou v ELH poslední a proto by měli padat automaticky. Ale nevím jak by se to tady ostatním zamlouvalo , když hrálo Kladno naposledy CHL tak se tu dost lidí předhánělo v různých prohlášeních aby to zasraný Kladno postoupilo protože Jágr, Plekanec a blablabla ...DUKLIČKA napsal:Takže Jarouš opět baráž. Škoda že z pralesa na to nikdo nema. Jak rad bych mu to přál . Jarousovi.
Lufa- Posts : 1312
staříček- Posts : 527
Excalibur likes this post
Naposledy upravil DUKLIČKA dne 23/2/2024, 20:26, celkově upraveno 1 krát
imbík likes this post
Excalibur napsal:imbík napsal:Co se to tady furt mele o velkých sponzorech? V minulosti jsme ukázali, že do ELH se dostat i s menším rozpočtem lze. Sparta včera ukázala, ze s daleko menším rozpočtem lze vyřadit mnohem mohutnější kolos. Olomouc hraje Extraligu deset let a mají nějakého Dědka nebo Orlen? Tak co to tady furt krakate za kraviny ?
Tak my jsme se tam dostali, ale taky jsme hned spadli. A i ta Olomouc ma rozpocet asi 90 mega, my 30-35. Tak proto tady meleme tyhle kraviny.
Postup teď můžeme řešit čistě výhledové v horizontu min. 4 let. Teď se musí dokončit aréna, kdo sleduje ví, že roste hodinu od hodiny...ale dřív než 2025 na podzim to nebude. Do té doby budeme hrát údržbu...tak to je. Pak se teprv. může začít stavět tým, který by mohl reálně ten postup udělat, ale zároveň s tím, bude potřeba stabilizovat ekonomiku klubu, po všech těch hubených letech. Pevně doufám, že s novou arénou třeba CZ Loko, nějak citelněji navýší podporu...z povahy společenosti by to mělo jít. Ale do zákulisí nevidím. Stejně tak u některých dalších větších sponzorů ICOM, Ježek...
Přibližně rok a půl do dostavby, plus min. rok aby se ten tým a klub trochu víc srovnal tzn. když to vezmu na sezony, tak od sezony 26/27, v ideálním případě, bychom si mohli říct, OK jdeme na to, chceme do TELH.
DUKLIČKA and Lufa like this post
Lázňator napsal:https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/podnikatelem-roku-2023-vysocina-jiri-stefl-optokon.html
A hned oslovit se sponzoringem
Ano, přesně tak. Ale spíš ten odkaz hoď někomu z vedení klubu, než sem. Každopádně souhlas.
imbík napsal:Co se to tady furt mele o velkých sponzorech? V minulosti jsme ukázali, že do ELH se dostat i s menším rozpočtem lze. Sparta včera ukázala, ze s daleko menším rozpočtem lze vyřadit mnohem mohutnější kolos. Olomouc hraje Extraligu deset let a mají nějakého Dědka nebo Orlen? Tak co to tady furt krakate za kraviny ?
Tak my jsme se tam dostali, ale taky jsme hned spadli. A i ta Olomouc ma rozpocet asi 90 mega, my 30-35. Tak proto tady meleme tyhle kraviny.
hadas (admin) and staříček like this post
A hned oslovit se sponzoringem
Lázňator- Posts : 702
ralff likes this post
karel granát, FREDERIK, Kuba, Thoor93 and Lufa like this post
AJET0 napsal:vn napsal:AJET0 napsal:Já myslím že Ujčovi to není jedno a štve jo ty prohry furt komentovat tak to bojkotuje.
Jinak situace je vážná a jasně ukazuje kde nás nejvíc tlačí bota. Od doby co je Jaroš pryč je to s golmanama špatný
Jsem kritik Maláče obvykle, ale včera rozhodně nebyl problém s golmanem, naopak chytil spoustu šancí ještě…
První možná mít mohl. No ale tak je to mladej kluk a my se dočkáme o to se nebojím a bude i ta extraliga.
Myslenky na postup do extraligy muzou byt jen v pripade ze prijde velky strategicky partner, jako je treba Dedek v Pardubicich nebo Orlem v Litvinove, jinak je to uplna utopie
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin), staříček and Jaternička like this post
Byli bychom na tom úplně stejně blbě, jen by momentálně bylo asi víc bodů v tabulce a někteří by nabyli dojmu, že vlastně pracují dobře. Což by byla ještě horší varianta, než je teď.DUKLIČKA napsal:Koukam na odchovance s Kolínem a My mit takovýho Soukupa v bráně tak kde jsme.
krap- Posts : 106
MichalDJ and Duklacek like this post
Usadili se v extralize za podmínek, jaké nikdo neměl. Jejich fanoušci si nemají na co stěžovat a obecně propagace hokeje v tom městě je velmi dobrá. Budiž jim to přánohadas (admin) napsal:DUKLIČKA napsal:Koukam na odchovance s Kolínem a My mit takovýho Soukupa v bráně tak kde jsme.
Já včera koukal chvíli na Motor a to byla lekce z produktivity. 48:20 na střely a 4:7... Poslední 3 domácí zápasy musí mít fanoušci taky radost.
Duklacek- Posts : 1104
DUKLIČKA napsal:Koukam na odchovance s Kolínem a My mit takovýho Soukupa v bráně tak kde jsme.
Já včera koukal chvíli na Motor a to byla lekce z produktivity. 48:20 na střely a 4:7... Poslední 3 domácí zápasy musí mít fanoušci taky radost.
Duklacek likes this post
vn napsal:AJET0 napsal:Já myslím že Ujčovi to není jedno a štve jo ty prohry furt komentovat tak to bojkotuje.
Jinak situace je vážná a jasně ukazuje kde nás nejvíc tlačí bota. Od doby co je Jaroš pryč je to s golmanama špatný
Jsem kritik Maláče obvykle, ale včera rozhodně nebyl problém s golmanem, naopak chytil spoustu šancí ještě…
První možná mít mohl. No ale tak je to mladej kluk a my se dočkáme o to se nebojím a bude i ta extraliga.
AJET0- Posts : 279
AJET0 napsal:Já myslím že Ujčovi to není jedno a štve jo ty prohry furt komentovat tak to bojkotuje.
staříček and FREDERIK like this post
FREDERIK likes this post
Excalibur likes this post
Excalibur, staříček, FREDERIK, MichalDJ and Duklacek like this post
vn, karel granát, staříček and FREDERIK like this post
Excalibur napsal:MichalDJ napsal:Tvl, mi hrajeme presilovku 5 na 3 a mi tam posleme dve nemehla Bilcika a Broze
Snad nečekáš změnu, když to takhle hrajou ( úspěšně ) celý rok.
Prave ze cekal, kdyz vedeni proklamuje, ze chce stavet na mladych perspektivnich hracich. Jen me napada kdy jindy je zkouset, kdyz ne v sezone kde o nic nejde
FREDERIK likes this post
MichalDJ napsal:Tvl, mi hrajeme presilovku 5 na 3 a mi tam posleme dve nemehla Bilcika a Broze
Snad nečekáš změnu, když to takhle hrajou ( úspěšně ) celý rok.
Duklacek likes this post
hadas (admin) napsal:Dneska jsem nestíhal ani přenos, ale za drobný jasný perník a Slávka...
Dal jsem to taky, ale na stejným tiketu mám ještě 2 fotbaly, tak uvidím.
hadas (admin) likes this post
Duklacek napsal:Dnešním výkonem jsme řekli "šestku nechceme". I když jsme se tam mohli úplnou náhodou procpat.
Navrhuji nějaký den svolat schůzi s Viktorem, ať oficiálně oznámí to děsivé tajemství, které na něj ví jen Víťa Brož
pokud to Viktor svola, tak se urcite zucastnim, protoze mi to celou sezonu vrta v hlave taky
vn napsal:Přesně, hlavně Brož ve všech důležitých situacích je výsměch.MichalDJ napsal:Tvl, mi hrajeme presilovku 5 na 3 a mi tam posleme dve nemehla Bilcika a Broze
K dnešnímu výkonu snad jen podotknu, že je to totální hanba co předvedli dneska na ledě. Prohrát se může, ale tohle je hnus a pro letošek mě na zimáku už nikdo neuvidí. Nashledanou v lepších časech až nebude všem kolem Dukly totálně na salámu co hrajeme, jak Dukla vystupuje navenek, jak se chová k fanouškům a jakou filosofií to tady vedeme…
Scerban vykrikuje jak chceme stavet ma perspektivnim mladi a pak tam postavime dva neperspektivni borce. Misto aby jsme tam zkouseli mlady v sezone kde jde o hovno tak tam davame tyhle
Navrhuji nějaký den svolat schůzi s Viktorem, ať oficiálně oznámí to děsivé tajemství, které na něj ví jen Víťa Brož
vn, karel granát and staříček like this post
Přesně, hlavně Brož ve všech důležitých situacích je výsměch.MichalDJ napsal:Tvl, mi hrajeme presilovku 5 na 3 a mi tam posleme dve nemehla Bilcika a Broze
K dnešnímu výkonu snad jen podotknu, že je to totální hanba co předvedli dneska na ledě. Prohrát se může, ale tohle je hnus a pro letošek mě na zimáku už nikdo neuvidí. Nashledanou v lepších časech až nebude všem kolem Dukly totálně na salámu co hrajeme, jak Dukla vystupuje navenek, jak se chová k fanouškům a jakou filosofií to tady vedeme…
staříček, DUKLIČKA, MichalDJ and Duklacek like this post
vn and staříček like this post
Hhs23- Posts : 177
Hhs23 napsal:Předpokládám že Dukla bude zastupitele žádat o finanční pomoc ale postup do extraligy s novou halou nepřipadá v úvahu příští sezóna se jede na dva útoky a zbytek junioři.
Dostali v prosinci dotaci tak neplaš
karel granát, staříček and Duklacek like this post
Hhs23- Posts : 177
Hhs23 napsal:Nechci vám kazit náladu ale Dukla je větším srabu než si myslíme. Je v těžkým mínusu. Hráči jsou bez peněz a byla nebo i je v týmy menší vzpoura.Beďa nám to nepřizná ale byl by radši nehrát ani předkolo.Myslim že nás čekají horší časy než si myslíme a budem rádi pokuď do nové haly dojdeme v Chance lize...... nemám to vycucaný z prstu
Ne tohle neberu. Finanční situace klubu sice bude napjatá, ale nemyslím si, že těžký mínus. Taková tvrzení tu byla v minulosti už několikrát.
Za prvé, kdyby to bylo tak špatný a dokonce "menší vzpoura" tolik hráčů by nepodepsalo smouvu na další rok.
Za druhé, kdyby to tak bylo, už by to dávno prosáklo někam do médií. Jihlava je malý město, a tohle by bylo venku...
Za třetí, ta hra, co tým předvádí, i přes výkyvy, není hra týmu, který by byl rozložen rozpory uvnitř.
Excalibur, karel granát, Jaternička, Siroko, MichalDJ and Kolja like this post
Stav určitě nebude dobrej a může bejt že jsou nějaký dohady ale pokud by to bylo tak bídný jak píšeš, bylo by nelogický aby x hráčů prodloužila smlouvu.Hhs23 napsal:Nechci vám kazit náladu ale Dukla je větším srabu než si myslíme. Je v těžkým mínusu. Hráči jsou bez peněz a byla nebo i je v týmy menší vzpoura.Beďa nám to nepřizná ale byl by radši nehrát ani předkolo.Myslim že nás čekají horší časy než si myslíme a budem rádi pokuď do nové haly dojdeme v Chance lize...... nemám to vycucaný z prstu
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20