Diskuzní fórum
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
A kdo si ty hráče vybral?Lufa napsal:Pokud mají hráči problém si přesně nahrát nebo alespoň trefit bránu ( o zakončení z první se ani nezmiňuju ) tak s tímhle týmem by jinej trenér nic lepšího neudělal. A tohle je Ujčík fakt už nenaučí.Duklacek napsal:Nejsem fanoušek změn na trenérském postu, ale Viktor s Nekvasilem u nás kroutí pátou sezónu a já nějaký progres nevidím. Ještě mi přijde, že strašně složitě a těžce reagujeme na vývoj sezóny v každém aspektu hokeje
Duklacek- Posts : 1104
staříček likes this post
Pokud mají hráči problém si přesně nahrát nebo alespoň trefit bránu ( o zakončení z první se ani nezmiňuju ) tak s tímhle týmem by jinej trenér nic lepšího neudělal. A tohle je Ujčík fakt už nenaučí.Duklacek napsal:Nejsem fanoušek změn na trenérském postu, ale Viktor s Nekvasilem u nás kroutí pátou sezónu a já nějaký progres nevidím. Ještě mi přijde, že strašně složitě a těžce reagujeme na vývoj sezóny v každém aspektu hokeje
Lufa- Posts : 1312
imbík and FREDERIK like this post
staříček likes this post
Hrajem to čím dál tím stejně, ale trenéři nezměnili nic.
Vedení za nic nezodpovídá, protože to máme těžký...
Kelt- Posts : 384
Asi my, fanoušci.
Kelt- Posts : 384
Siroko napsal:Strely na branku 32:20. Pokud pomineme prvni tretinu, tal jsme remizovali 2;2
Tak Přerov nás nechal útočit do plných, ale jakmile se k nám dostali, tak dali gól.
Excalibur- Posts : 638
Siroko- Posts : 1206
to bude naká blbost ne kde by vyčarovali místo pod stropem už takhle sou napnutýAJET0 napsal:Teď čtu na fcb že Hertl do Bostonu
Thoor93- Posts : 102
AJET0- Posts : 279
imbík and FREDERIK like this post
imbík- Posts : 3617
vn and FREDERIK like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
FREDERIK likes this post
ralff- Posts : 1547
Hhs23- Posts : 177
FREDERIK likes this post
No je to ale reálný obrázek o kvalitách kádru, který máme…Excalibur napsal:vn napsal:Tak jsem našel….forma za posledních 20 zápasů pro všechny ty snílky o 6. místě….
https://www.livesport.cz/hokej/cesko/chance-liga/tabulka/#/OK72tMRB/form/overall/20
Vidíš, ani nejsme poslední.
vn- Posts : 1857
vn napsal:Tak jsem našel….forma za posledních 20 zápasů pro všechny ty snílky o 6. místě….
https://www.livesport.cz/hokej/cesko/chance-liga/tabulka/#/OK72tMRB/form/overall/20
Vidíš, ani nejsme poslední.
Duklacek likes this post
Přesně tak, to je ten Březina, kterého jsme tady nechtěli.imbík napsal:vn napsal:Naštěstí je na čem stavět, dali jsme poslední gol jak říkával starej Augusta
Já jsem zvědavej jaké budou vyvozeny důsledky z téhle sezony, nebo zda budeme alibisticky tvrdit, že jsme byli jen kousek od stanoveného cíle v podobě 6. místa. Kdo nese zodpovědnost třeba za ty příchody letošní nebo někomu pořád přijde normální, že se nám totálně nepovedl příchod minimálně 4 hráčů( Berger, Bartoš, Dudycha, Krajč,…)
Slyšel jsi bez Dědka nebo Orlenu si musíš zvyknout Poruba nebo Vsetín jich mají několik
PS: Když jsme u těch špatných příchodu ten Březina co nám dneska dával dva fíky je ten kterého jsme vyměnili za Štindla se Vsetinem ?
Jinak nyní deváté místo, bod na Kolín, tři body "náskok" na play off. Řešíme šestku, nemáme play off ani jisté a dostaneme doma 2:6, nepochopím
vn napsal:Naštěstí je na čem stavět, dali jsme poslední gol jak říkával starej Augusta
Já jsem zvědavej jaké budou vyvozeny důsledky z téhle sezony, nebo zda budeme alibisticky tvrdit, že jsme byli jen kousek od stanoveného cíle v podobě 6. místa. Kdo nese zodpovědnost třeba za ty příchody letošní nebo někomu pořád přijde normální, že se nám totálně nepovedl příchod minimálně 4 hráčů( Berger, Bartoš, Dudycha, Krajč,…)
Slyšel jsi bez Dědka nebo Orlenu si musíš zvyknout Poruba nebo Vsetín jich mají několik
PS: Když jsme u těch špatných příchodu ten Březina co nám dneska dával dva fíky je ten kterého jsme vyměnili za Štindla se Vsetinem ?
imbík- Posts : 3617
vn and Duklacek like this post
Thoor93 napsal:No podle výsledku bych řekl ze je rozhodnuto ve středu se ješte zajedu podivát na posledni zápas sezony a letošního pekla je konec
To tě docela obdivuju. Já mám dost velkou trpělivost, ale dnešek mě fakt znechutil a ve středu nejedu.
staříček, MichalDJ and Duklacek like this post
Thoor93- Posts : 102
hadas (admin), vn, staříček and FREDERIK like this post
Ty tam dneska vidis nekoho kdo by hral dobre? Sik jen zapada dokonale mezi ostatni…Siroko napsal:Za me dneska nas nejslabsi hrac Sik. Nevyhraje jedinej osobni souboj a prichazi o puky jak na bezicim pase. Fyzicky totalne slabej. To byl dva mesice upoutanej ma luzko? Kde je ten tank z minuly sezony?
staříček likes this post
Siroko- Posts : 1206
Většina ano, nechtěl jsem jmenovat. Určitě si to všichni přečtou a zejména ti, co tu tak zmiňovali posvátnou šestku a splněný cílvn napsal:Myslim, ze my co tady ted piseme tak jsme nikdo v klidu nebyli…za me, polud chceme s timhle kadrem hrat i pristi rok, tak se budeme motat na dně…polovina těch hráčů je absolutně mimo a na úrovni druhé ligy…Duklacek napsal:Vždyť jste tady byli v klidu, že tohle je údržba a není co řešit. Když je to údržba, tak si nestěžujte. Budování kádru začne přece až za čtyři roky.
AJET0- Posts : 279
karel granát and staříček like this post
Myslim, ze my co tady ted piseme tak jsme nikdo v klidu nebyli…za me, polud chceme s timhle kadrem hrat i pristi rok, tak se budeme motat na dně…polovina těch hráčů je absolutně mimo a na úrovni druhé ligy…Duklacek napsal:Vždyť jste tady byli v klidu, že tohle je údržba a není co řešit. Když je to údržba, tak si nestěžujte. Budování kádru začne přece až za čtyři roky.
staříček likes this post
Duklacek napsal:Vždyť jste tady byli v klidu, že tohle je údržba a není co řešit. Když je to údržba, tak si nestěžujte. Budování kádru začne přece až za čtyři roky.
Uz ya ctyri roky a neni to moc brzo?
MichalDJ- Posts : 1031
staříček likes this post
vn and staříček like this post
staříček likes this post
staříček, FREDERIK, MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post
staříček- Posts : 527
FREDERIK likes this post
karel granát likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
staříček likes this post
miramare83- Posts : 1126
Bohužel asi ne, i kdybychom dostali 15 golu…MichalDJ napsal:vn napsal:Jdu taky něco dělat, tohle je šílenost…Chvátal u všech branek, Malàč taky 3 goly ze 3 střel…snový úvod. Vlastně si přeji tak trochu ať dostaneme naložíno, třeba se konečně někdo probere v Dukle…
Neprobere
staříček likes this post
vn napsal:Jdu taky něco dělat, tohle je šílenost…Chvátal u všech branek, Malàč taky 3 goly ze 3 střel…snový úvod. Vlastně si přeji tak trochu ať dostaneme naložíno, třeba se konečně někdo probere v Dukle…
Neprobere
ralff- Posts : 1547
staříček likes this post
Lázňator napsal:Tak a můžu vypnout přenos a jít dělat něco užitečnýho
Vidím to stejně
FREDERIK- Posts : 237
staříček likes this post