Diskuzní fórum
+24
hk
pegy18
sta
FREDERIK
AJET0
krap
ondrej.n
Kelt
ralff
DUKLIČKA
MichalDJ
Lufa
Kolja
hadas (admin)
MarkusHCD
Jaternička
Lázňator
staříček
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Duklacek
Siroko
28 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:A co jste čekali, že bude kvedlat v bezcenné juniorské Extralize s výhledem A-mužstva v Chance lize kde je cíl hrát do šestého místa?
Přesně navic dostat mládežníka na draft má jistě finanční výhody. Btw. Burkov sem určitě nešel strávit celou kariéru
Kolja- Posts : 156
A co jste čekali, že bude kvedlat v bezcenné juniorské Extralize s výhledem A-mužstva v Chance lize kde je cíl hrát do šestého místa?
imbík- Posts : 3617
vn and FREDERIK like this post
Údajně už se na Burkova ptají skauti z NHL. Evidentně se o něm ví, bohužel..Jaternička napsal:miramare83 napsal:Jaternička napsal:Jo nasadíme pokud nám ho Litvínov půjčí
Mozna mi neco uniklo, ale co ma Burkov spolecnyho s Litvinovem?
To byla reakce na to, že oni by měli táhnout náš tým v nové hale, jenže s naší přestupovou politikou on a jemu podobní hráči zde hrát nebudou. Přijde Vrábel a jiná pakáž a bude po juniorech. Je úplně jedno, že je máme pod smlouvou.
Duklacek- Posts : 1104
miramare83 napsal:Jaternička napsal:Jo nasadíme pokud nám ho Litvínov půjčí
To byla reakce na to, že oni by měli táhnout náš tým v nové hale, jenže s naší přestupovou politikou on a jemu podobní hráči zde hrát nebudou. Přijde Vrábel a jiná pakáž a bude po juniorech. Je úplně jedno, že je máme pod smlouvou.
Jaternička- Posts : 1419
MichalDJ likes this post
Jaternička napsal:Jo nasadíme pokud nám ho Litvínov půjčí
miramare83- Posts : 1125
Dobrá otázka. Jestli jsem to pochopil dobře, tak by měl být, ale ať to nikdo nebere za slovo boží. Soustředil jsem se v mé hlavě na vizualizaci krásné žlutočervené kamenné prodejnyMichalDJ napsal:Duklacek napsal:V půlce listopadu by se měla otevřít kamenná prodejna poblíž Horáckého divadla.MichalDJ napsal:Ohledne Fan shopu tam neco rikali?
Diky za info, a bude s tim i spusten E-shop?
Duklacek napsal:V půlce listopadu by se měla otevřít kamenná prodejna poblíž Horáckého divadla.MichalDJ napsal:Ohledne Fan shopu tam neco rikali?
Diky za info, a bude s tim i spusten E-shop?
MichalDJ- Posts : 1031
Tak kolega byl rychlejší.
Jinak co se týče Burkova, případně druhého legionáře, vyčká se, zda udělají tu první čtyřku a následně by dostali prostor v áčku
Jinak co se týče Burkova, případně druhého legionáře, vyčká se, zda udělají tu první čtyřku a následně by dostali prostor v áčku
V půlce listopadu by se měla otevřít kamenná prodejna poblíž Horáckého divadla.MichalDJ napsal:Ohledne Fan shopu tam neco rikali?
V půlce Listopadu kamenný obchod v Komenského ulici pod divadlem. Ted to přistalo na messengru.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Eshop vůbec nechápu. V dnešní době, kdy se eshop dá udělat skoro zadarmo v nějaké funkční podobě.. No, asi jako nákladná a náročná správa oficiálního fóra.
ondrej.n likes this post
To by mě taky zajímalo jestli jdou sehnat letošní dresy.
Ohledne Fan shopu tam neco rikali?
Jaternička napsal:Jo nasadíme pokud nám ho Litvínov půjčí
Co?
Jo nasadíme pokud nám ho Litvínov půjčí
Burkova nasadíme jo?Duklacek napsal:Nic závratného nepadlo. Stadion bude a na ledě nás spasí Burkov s Harkym
vn- Posts : 1856
Nic závratného nepadlo. Stadion bude a na ledě nás spasí Burkov s Harkym
Duklacek napsal:Prý říkají hráčům, ať při každé střele chtějí dát gól.
To sis z debaty moc neodnesl
Dobrá radaDuklacek napsal:Prý říkají hráčům, ať při každé střele chtějí dát gól.
vn- Posts : 1856
miramare83 likes this post
Prý říkají hráčům, ať při každé střele chtějí dát gól.
DUKLIČKA napsal:Ja trcim na dalnici takze bohuzel.
No právě.
Nakonec tu besedu nestíhám. Dá se to někde sledovat? Rád bych se účastnil minule to bylo zajímavý.
hadas (admin) napsal:miramare83 napsal:Prostejov - Dynamo bé 2:6... A my se tam prevcirem ne a ne trefit...
3:6, Pardubice 2 využité přesilovky a trochu jiný tempo. Koukal jsem na to teda jedním okem při práci, ale hokej koukatelnej.
Narozdil od nasich zapasu...
hadas (admin) likes this post
MichalDJ napsal:
Ja ve spolku jsem, ze zacatku mi to prislo jako dobry zpusob jak podporit klub, ale uz delsi dobu premyslim ze vystoupim, komunikace nulova, aktuality nulove, kdyby mi z uctu neodchazely penize tak ani nevim ze nejaky spolek jeste existuje
Tak teď je takový období, že Dukla i se Spolkem se snaží nějak přežít a na nějaký akce není asi ta správná doba. Dnešní setkání v DKO je myslím taky trochu zásluhou Spolku. A ohledně novýho zimáku toho jde celkem pravidelně dost na FB. To je asi to nejdůležitější co fandové chtějí vědět.
Lufa- Posts : 1312
Siroko likes this post
Někdo dá dva góly v přesilovce za zápas. Někdo na to má těch zápasů 19
vn, FREDERIK and miramare83 like this post
miramare83 napsal:Prostejov - Dynamo bé 2:6... A my se tam prevcirem ne a ne trefit...
3:6, Pardubice 2 využité přesilovky a trochu jiný tempo. Koukal jsem na to teda jedním okem při práci, ale hokej koukatelnej.
,miramare83 napsal:Prostejov - Dynamo bé 2:6... A my se tam prevcirem ne a ne trefit...
Tak já byl překvapený, jak byl proti nám Prostějov marný. Ale na nás stačilo i to.
Excalibur- Posts : 638
FREDERIK and Duklacek like this post
Prostejov - Dynamo bé 2:6... A my se tam prevcirem ne a ne trefit...
sta napsal:Odejití Březiny byla za mě chyba už při postupu do ELH. Jinak:
- dám si od živého sledování současné Dukly zdravotní a finanční přestávku, naprosto souhlasím s nedávným postojem hadase. Zážitek ve Vsetíně byl kompenzován dalšími aktivitami na výletě, zážitky na Pardubicích B, Kolíně a Třebíči jedině Skořápkou a to je spíš k zlosti, když buly vyhrává náš hráč v dresu Kolína, který by býval rád zůstal, ale sedřený Vrábel na něj zapoměl.
-věřím, že tento tým má na víc, než nyní předvádí, katastrofou jsou přesilovky,tady nám utíkají body. To jde opravdu i za trenéry. Ona je to letitá bolest, příprava byla dlouhá a přáteláků dost. Sedřený musí být i videokouč Falta, možná by pomohla radou také vytížená výkonná ředitelka, pokud se tak ještě jmenuje.
-Ujčík mi přijde takový netečný, dřív by myslím čtyři min. před koncem zkusil šest na čtyři při přesilovce. Možná příště, sezona není ani v půli a času je dost.
-zítřejší schůze je dobrý počin,jsem ale pryč. Pokud někdo jdete, zkuste je přesvědčit, že na tzv. atraktivní zápasy je blbost trestat do Pejru cestující fandy vyšším vstupným, zvláště při současné atraktivitě naší hry. Jinak se ale asi dozvíte zhruba to, co předpovídá kelt.
na závěr, je ještě někdo tak otrlý, že stále přispívá do právně nefunkčního Spolku fanoušků? Současná Dukla je černou dírou na peníze.Dukla ale nezkrachuje, schodeček bude vždy dorovnán, takže pět set diváků není problém. Ke hře mimo Jihlavu nikdy nemělo dojít. Nyní se nic nedá dělat, okolo Dukly je trochu smrádek, ale teploučko. A tak musíme počkat. Vše jen můj názor.
-SESTUPU SE NEBOJIM!!!
Ja ve spolku jsem, ze zacatku mi to prislo jako dobry zpusob jak podporit klub, ale uz delsi dobu premyslim ze vystoupim, komunikace nulova, aktuality nulove, kdyby mi z uctu neodchazely penize tak ani nevim ze nejaky spolek jeste existuje
staříček likes this post
Ty výjezdy např. Frýdek, do Vsetína teď, Prostějov nebo ten slavný Liťák mě taky otrávily. Potřebujeme vidět, že to nejde úplně do p.dele, aspoň na tom ledě
Odejití Březiny byla za mě chyba už při postupu do ELH. Jinak:
- dám si od živého sledování současné Dukly zdravotní a finanční přestávku, naprosto souhlasím s nedávným postojem hadase. Zážitek ve Vsetíně byl kompenzován dalšími aktivitami na výletě, zážitky na Pardubicích B, Kolíně a Třebíči jedině Skořápkou a to je spíš k zlosti, když buly vyhrává náš hráč v dresu Kolína, který by býval rád zůstal, ale sedřený Vrábel na něj zapoměl.
-věřím, že tento tým má na víc, než nyní předvádí, katastrofou jsou přesilovky,tady nám utíkají body. To jde opravdu i za trenéry. Ona je to letitá bolest, příprava byla dlouhá a přáteláků dost. Sedřený musí být i videokouč Falta, možná by pomohla radou také vytížená výkonná ředitelka, pokud se tak ještě jmenuje.
-Ujčík mi přijde takový netečný, dřív by myslím čtyři min. před koncem zkusil šest na čtyři při přesilovce. Možná příště, sezona není ani v půli a času je dost.
-zítřejší schůze je dobrý počin,jsem ale pryč. Pokud někdo jdete, zkuste je přesvědčit, že na tzv. atraktivní zápasy je blbost trestat do Pejru cestující fandy vyšším vstupným, zvláště při současné atraktivitě naší hry. Jinak se ale asi dozvíte zhruba to, co předpovídá kelt.
na závěr, je ještě někdo tak otrlý, že stále přispívá do právně nefunkčního Spolku fanoušků? Současná Dukla je černou dírou na peníze.Dukla ale nezkrachuje, schodeček bude vždy dorovnán, takže pět set diváků není problém. Ke hře mimo Jihlavu nikdy nemělo dojít. Nyní se nic nedá dělat, okolo Dukly je trochu smrádek, ale teploučko. A tak musíme počkat. Vše jen můj názor.
-SESTUPU SE NEBOJIM!!!
-SESTUPU SE NEBOJIM!!!
sta- Posts : 27
staříček likes this post
MichalDJ napsal:Duklacek napsal:Do kabiny byl dobrej?
Urcite...jinak by tu prece negbyl
Ale kde je teď? Hlavně, že na něj máme práva a na co nám jsou?
FREDERIK- Posts : 237
Duklacek napsal:Do kabiny byl dobrej?
Urcite...jinak by tu prece nebyl
No me v ty dobe vic nesedelo to, ze to byl nejlepsi obrance v +/- a sedel na stridacce, ale pujcovali jame ho do extraligy, kde byl platnej…imbík napsal:Ten Štindl to vlastně nechápu do dnes. Vyměnili jsme na něj práva za Březinu, aby jsme ho pak poslali na play off do Hradce za Bezduchá.
Siroko- Posts : 1206
Ten Štindl to vlastně nechápu do dnes. Vyměnili jsme na něj práva za Březinu, aby jsme ho pak poslali na play off do Hradce za Bezduchá.
vn likes this post
A tak asi když mohl jít do Přerova tak by mohl i sem nebo jsme snad horší klub než Přerov? Já vím byl tu Miškář a po bitvě je každej generál, ale mít takovýho hráče v týmu je vždycky dobře a mám pocit že je 10 v kanadským bodování nebo nedávno ještě byl. Tohle moc nechápu.
AJET0- Posts : 279
. Pouze výhodně vyměnili práva za ŠtindlaDUKLIČKA napsal:To mohl chtit jenze neni nas neb jsme ho prodali.
MarkusHCD- Posts : 1924
To mohl chtit jenze neni nas neb jsme ho prodali.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Škoda že jsme nechtěli Březinu. Před 2 rokama k nám chtěl a stabilně prokazuje, že je střelec od Boha.
AJET0- Posts : 279
karel granát and miramare83 like this post
Bejt tohle fórum v Třebíči tak už jsme až po železniční most pod vodou...
Kolja- Posts : 156
imbík likes this post
Siroko napsal:No je pravda, ze mene produktivni ty nase presilovky byt uz nemuzou, tak jakoukoliv zmenou muzeme pri nejshorsim jen zustat na stejnym.imbík napsal:Harky to určitě nezpasi, ale bohužel já jeho velký kritik už věřím, že to aspoň trošku vylepšit může . Žádný Conor nepřijde ani Radil.
Ále můžou, pořád tam jsou ty dvě procenta
No je pravda, ze mene produktivni ty nase presilovky byt uz nemuzou, tak jakoukoliv zmenou muzeme pri nejshorsim jen zustat na stejnym.imbík napsal:Harky to určitě nezpasi, ale bohužel já jeho velký kritik už věřím, že to aspoň trošku vylepšit může . Žádný Conor nepřijde ani Radil.
Siroko- Posts : 1206
Harky to určitě nezpasi, ale bohužel já jeho velký kritik už věřím, že to aspoň trošku vylepšit může . Žádný Conor nepřijde ani Radil.
Je potřeba asi uznat, že loňská a letošní si začíná být nebezpečně podobná, celkem jalový hokej. Dnes jsme zase měli pár šancí až ve třetí třetině. A snad si někdo nemyslí, že nás z toho vysvobodí Harky
Kelt napsal:Nečekal bych, že to někdy napíšu: Vlčáku vrať se, vše odpuštěno.
Kelte přestaň už, prosím, fňukat. Je to sice mizérie, ale zase nic co by se nedalo překonat. Vlčák to by byl velký krok zpět.
ralff- Posts : 1547
To, jak hrajeme na náhodu v počtu 5:5 by mi nevadilo a dokázal bych se přes to v následujících dvou sezonách povznést . Co mě dovádí k nepříčetnosti jsou ty přesilovky - aby to vyznělo hodně katastrofálně - ti frajeři umí z 1000 přesilovek dát 25 gólů ! tvl, jestli to udržíme v tomhle trendu celou sezonu, tak by to mělo být na zápis do Knihy rekordů.
hadas (admin) and miramare83 like this post
Nečekal bych, že to někdy napíšu: Vlčáku vrať se, vše odpuštěno.
Kelt- Posts : 384
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: