Diskuzní fórum
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
https://www.hokej.cz/pardubicka-juniorka-ma-noveho-kouce-o-postup-se-porve-proti-svym/5077228
Excalibur- Posts : 638
hadas (admin) and MichalDJ like this post
No, domácí zápasy ... Loni myslím bylo hůř.Duklacek napsal:V tabulce domácích zápasů jsme na hezkém 12. místě. Nedivím se těm návštěvám, ono to moc nebaví, když se nevyhrává
Lufa- Posts : 1312
to my dobře známe obzvlášt když o něco šlo s Kladnem.
imbík- Posts : 3617
Proste buran. Na zaver toho jeho vysvetleni mi tam chybela veta neco ve smyslu, ze zadny hole tam nehazel a ten pocet taky nesouhlasi.
Siroko- Posts : 1206
ondrej.n and Lufa like this post
Duklacek- Posts : 1104
hadas (admin), MichalDJ and miramare83 like this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:Jaternička napsal:Na klobáse jsem byl o první pauze. A je pravda že ten protivný dědek asi ředitel mantinelů u toho automatu na kafe některé lidi od mantinelu vyhazoval.
Já jsem raději řekl dětem, ať se na to vykašlou a jdou jinam, protože jak ten dědek, tak ten pořadatel, byli na "přesdržku". Jo a děcka taky hledali marně maskota... Ten je za příplatek nebo jak?
Jinak platí, že do konce roku jedu akorát do Třebíče. Tohle fakt už ne.
V tvých příspěvcích nějak marně hledám důvod proč na ten hokej vůbec jdeš. Zajímalo by mě jestli by to změnila včerejší výhra kdyby to nepo....
Taky jsem si včera říkal, proč jsem tam vlastně lezl Děcka chtěly jet, bylo celkem pěkně, tak jsme holt vyrazili a mojí paní potěšila výplň přestávek Mně ani tak nevadí prohra, mně vadí ta hra ve druhé polovině zápasu. To bylo fakt něco. Zbytek jsem komentoval níže. No a na to konto jsem už jen dodal, že letos na výjezd do Třebíče a pak se uvidí.
hadas (admin) napsal:Jaternička napsal:Na klobáse jsem byl o první pauze. A je pravda že ten protivný dědek asi ředitel mantinelů u toho automatu na kafe některé lidi od mantinelu vyhazoval.
Já jsem raději řekl dětem, ať se na to vykašlou a jdou jinam, protože jak ten dědek, tak ten pořadatel, byli na "přesdržku". Jo a děcka taky hledali marně maskota... Ten je za příplatek nebo jak?
V tvých příspěvcích nějak marně hledám důvod proč na ten hokej vůbec jdeš. Zajímalo by mě jestli by to změnila včerejší výhra kdyby to nepo....
Jaternička napsal:Na klobáse jsem byl o první pauze. A je pravda že ten protivný dědek asi ředitel mantinelů u toho automatu na kafe některé lidi od mantinelu vyhazoval.
Jaternička- Posts : 1419
hadas (admin) likes this post
Pořadatelská služba vůbec na tom zimáku je taková pochybnáhadas (admin) napsal:Dcera se mě ptala, jestli pojedeme 18.11. na Porubu. Řekl jsem jí, že minimálně do konce roku toho mám plný zuby. Film Mlčení jehňátek mám rád, ale že bych na to musel jet do Pejru a jen za vlezný pro nás 4 dát přes 700, tak to bych úplně nemusel.
Dneska super párek v rohlíku, ale co mě teda nasralo neskutečně (kromě naší hry od třetího gólu), je chytrá pořadatelská služba a borci ze stadionu. Děcka chtěli jít k mantinelu, kde minule stály půl zápasu. Jsou tam i "podstavce", na kterých lidí stojí a pořadatel je arogantně vyhodí. Za chvíli tam stojí 10 lidí a on nic. V další třetině tam přijdou 3 dospělí, on je vyhodí a za chvíli na tom samém místě je zase x lidí i děti a borec sleduje hokej a je mu to jedno.. Co to kurva je? Mám toho dost a s paní vyrazím asi až do Třebíče a spojíme to s vánoční atmosférou...
Dneska super párek v rohlíku, ale co mě teda nasralo neskutečně (kromě naší hry od třetího gólu), je chytrá pořadatelská služba a borci ze stadionu. Děcka chtěli jít k mantinelu, kde minule stály půl zápasu. Jsou tam i "podstavce", na kterých lidí stojí a pořadatel je arogantně vyhodí. Za chvíli tam stojí 10 lidí a on nic. V další třetině tam přijdou 3 dospělí, on je vyhodí a za chvíli na tom samém místě je zase x lidí i děti a borec sleduje hokej a je mu to jedno.. Co to kurva je? Mám toho dost a s paní vyrazím asi až do Třebíče a spojíme to s vánoční atmosférou...
No, bude to zajímavý v nový hale s Brodem.
Kelt- Posts : 384
Myslím, že i Přerov.DUKLIČKA napsal:Kdy jsme naposled nekoho hokejove prehrali? Od zacatku sezony placana
jajirk- Posts : 161
. Přesně tak,musíme hlavně koukat,abychom se vyhnuli existenčním starostem,na Slavii mač o 6 bodůJaternička napsal:Pozitiva:
pěkné dresy, Vlasta dal gol a dobrá klobása.
Negativa:
pořád ty samé chyby. Rozhodčí standartně nejslabší článek ligy.
A vlastně pozitivum je, že pořád máme slušný náskok na Znojmo.
MarkusHCD- Posts : 1924
Kdy si měl tu klobásu? Před, první nebo druhá pauza?Jaternička napsal:Pozitiva:
Negativa:
Negativa:
Jaternička- Posts : 1419
DUKLIČKA- Posts : 1624
Negativa, vzadu jsme od půlky zápasu dost hořeli. Gábovi bych nic moc nevyčítal, když ty soupeře obrana nezvládne a nechá se přetlačit, tak i kdyby byl brankář svatej, tak mu tam něco padne. Pochytal toho dost. Nicméně přesto další negativum, že máme dva brankáře na marodce. To je nepříjemné.
A já si to neodpustím...dost nás poškodil alibistický přístup rozhodčích, kteří toho Litkám hodně pouštěli a od půlky zápasu, je tím nakopli. Ale to je u Litoměřic pořád dokola, hrajou na rychlý přístup, bourání a brejky a fauly se jim stabilně pouští!
ralff- Posts : 1547
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
imbík napsal:hk napsal:Dneska fakt škoda. První třetina jak po vzoru nároďáku, ale tam už paralela končí. I tak dva poznatky:
1) Strejčka sem dostat trvale!
2) Ani ve snu by mě nenapadlo, že se za nás bude takhle (a to doslova) rvát Kladeňák
Jak jsi přišel na to že je Strejček Kladeňak?
On myslí Jelínka.
imbík, FREDERIK, MichalDJ and hk like this post
jajirk likes this post
Na obou jsem byl no nevimDuklacek napsal:Znojmo v prvním zápase sezóny. A Tábor v přípravěDUKLIČKA napsal:Kdy jsme naposled nekoho hokejove prehrali? Od zacatku sezony placana
Duklacek napsal:Znojmo v prvním zápase sezóny. A Tábor v přípravěDUKLIČKA napsal:Kdy jsme naposled nekoho hokejove prehrali? Od zacatku sezony placana
No s tim Taborem nevim teda co si pamatuju, tak to byl docela boj
MichalDJ- Posts : 1031
Znojmo v prvním zápase sezóny. A Tábor v přípravěDUKLIČKA napsal:Kdy jsme naposled nekoho hokejove prehrali? Od zacatku sezony placana
hk napsal:Dneska fakt škoda. První třetina jak po vzoru nároďáku, ale tam už paralela končí. I tak dva poznatky:
2) Ani ve snu by mě nenapadlo, že se za nás bude takhle (a to doslova) rvát Kladeňák
Jak jsi přišel na to že je Strejček Kladeňak?
hk- Posts : 98
MichalDJ likes this post
imbík napsal:vn napsal:To máš sice pravdu, ale nejde hrát na to co bylo…imbík napsal:Nesouhlasím Ujča nás dvakrát dovedl až do závěrečných bojů a to v posledním případě mu Béďa před play off sebral jednu top pětku. Teď hraje s tím co má a upřímně řečeno kvalita tam na pár výjimek není.
To nejde, ale kdo bude lepší hm? S tímhle kádrem?
Mně by se líbil Broš :-)
vn- Posts : 1856
karel granát, DUKLIČKA, MichalDJ and miramare83 like this post
imbík napsal:vn napsal:To máš sice pravdu, ale nejde hrát na to co bylo…imbík napsal:Nesouhlasím Ujča nás dvakrát dovedl až do závěrečných bojů a to v posledním případě mu Béďa před play off sebral jednu top pětku. Teď hraje s tím co má a upřímně řečeno kvalita tam na pár výjimek není.
Bros, Svoboda, horsi uz to byt nemuze
vn napsal:To máš sice pravdu, ale nejde hrát na to co bylo…imbík napsal:Nesouhlasím Ujča nás dvakrát dovedl až do závěrečných bojů a to v posledním případě mu Béďa před play off sebral jednu top pětku. Teď hraje s tím co má a upřímně řečeno kvalita tam na pár výjimek není.
Ujčíkovi po sezóně končí smlouva a vzhledem k tomu, že měl nabídky z EL, počítám, že se tvé přání splní.DUKLIČKA napsal:Ujcik by mel skoncit
ondrej.n- Posts : 590
Duklacek napsal:Pustit vedení 3:0 a nevyužít 80 sekund přesilovky 5 na 3 je trestuhodný. Byť to herně byl o moc lepší výkon, bod je málo
Bejt ta přesilovka za stavu 3:0, veřím že to dáme. Takhle tam byla příšerná křeč.
hadas (admin), vn, karel granát, ralff, Lázňator and miramare83 like this post
ralff and Lufa like this post
To máš sice pravdu, ale nejde hrát na to co bylo…imbík napsal:Nesouhlasím Ujča nás dvakrát dovedl až do závěrečných bojů a to v posledním případě mu Béďa před play off sebral jednu top pětku. Teď hraje s tím co má a upřímně řečeno kvalita tam na pár výjimek není.
imbík napsal:Nesouhlasím Ujča nás dvakrát dovedl až do závěrečných bojů a to v posledním případě mu Béďa před play off sebral jednu top pětku. Teď hraje s tím co má a upřímně řečeno kvalita tam na pár výjimek není.
Tady zas nesouhlasim ja, mame tym ktery je schopny hra lepsi hokej nez tuhle placanou a tohle jde za trenerem
karel granát likes this post
MichalDJ napsal:Dalsi zbytecne prosranej zapas
No uz je jich nejak moc. Ani vedeni 3:0 nestacilo. V prodlouzeni opet trapny, tak nesikovny hrace v koncovce aby pohledal... Naopak LTM hokejovejsi, chytrejsi. Zacinam mit dojem, ze letos to bude fakt tak na 10. misto, protoze nikoho z tymu pred nami uz nejsme schopni porazit.
miramare83- Posts : 1125
No nic jede si, časem si to všechno od těchto soupeřů vybereme i s úroky!
Souhlas, zas ale i nějaký ten gól chytil…imbík napsal:Prostě mladej tým na to nemá. Nedokáže v důležitých fázích zápasu udržet nastavenou laťku a po prvním inakosanem gólu se sesype. Cachnin je světlá výjimka. Gába nikdy nebyl top gólman, proto nikde v předním týmu Chance ligy nedělal lépe než dvojku a dneska chytá v Táboře. Ovšem z dnešních třech gólů bych mu vyčítal max jeden.
Naposledy upravil MichalDJ dne 12/11/2023, 19:01, celkově upraveno 1 krát
karel granát, staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
vn likes this post
staříček, MichalDJ and miramare83 like this post
staříček likes this post
Siroko napsal:Tak to nam ohromne zvedne statistiky!imbík napsal:Harky už úřaduje. Nebojte z desáté rány trefí bránu a ta tam spadne
Harky hraje první zápas, a měl tam slušný rány...
Naposledy upravil miramare83 dne 12/11/2023, 18:53, celkově upraveno 1 krát
miramare83- Posts : 1125
Duklacek likes this post
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20