Diskuzní fórum
+36
Duklacek
Mazakis
kaner88
DUKLIČKA
Gronzi
J4u8
Venas
AJET0
jajirk
Raddy007
Thoor93
olin
pegy18
krap
FREDERIK
Kelt
medaji
staříček
Lázňator
Excalibur
karel granát
MarkusHCD
HCDTOM
hk
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
maggycc
Radekvondracek
Jaternička
vn
Siroko
hadas (admin)
ralff
imbík
40 posters
Strana 4 z 20
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
imbík- Posts : 3617
staříček, FREDERIK and MarkusHCD like this post
Re: Diskuzní fórum
Lázňator napsal:Festival Fantazie ChotěbořDUKLIČKA napsal:Když je tady mrtvo. Já jsem na Šumavě kde jste Vy?
Brdy
MichalDJ- Posts : 1031
Festival Fantazie ChotěbořDUKLIČKA napsal:Když je tady mrtvo. Já jsem na Šumavě kde jste Vy?
Lázňator- Posts : 702
Už máme listkya prodlouženou dovolenou
[quote="kaner88"]Zdravím všechny Dukláky. Vzhledem k tomu, že je okurková a sportovně je mrtvo, tak si dovolíme Vás pozvat a nabídnout možnost po dlouhé době si zafandit na finále nejvyšší soutěže v americkém fotbale, které se po 2 letech hraje opět v Jihlavě. Gladiators mají šanci podruhé získat titul mistra republiky. Budou proti sobě stát dva nejtvrdší týmy ligy a zároveň to bude souboj nejlepšího útoku s nejlepší obranou. Určitě bude na co koukat. Na semifinále bylo necelých 800 diváků, takže atmosféra bude určitě opět parádní. V případě, že přijdete fandit s bubnem, tak se dá domluvit i na nějaké drobné odměně ze strany klubu. (stačí odpovědět tady, nebo napsat na našich sociálních sítích a domluvíme se) Chceme ukázat, že v Jihlavě jsou nejlepší sportovní fanoušci a zároveň přinést do města další titul. Přijďte si dát pivko a užít si parádní fotbal!
Lístky jsou v prodeji zde :
https://www.ticketportal.cz/event/Tipsport-Czech-Bowl-X
https://www.ticketportal.cz/event/Tipsport-Czech-Bowl-X
Mazakis- Posts : 18
Když je tady mrtvo. Já jsem na Šumavě kde jste Vy?
DUKLIČKA- Posts : 1624
Vysočina Gladiators - Ostrava Steelers Czech Bowl 16.7 od 18:00 na FC Vysočina
Zdravím všechny Dukláky. Vzhledem k tomu, že je okurková a sportovně je mrtvo, tak si dovolíme Vás pozvat a nabídnout možnost po dlouhé době si zafandit na finále nejvyšší soutěže v americkém fotbale, které se po 2 letech hraje opět v Jihlavě. Gladiators mají šanci podruhé získat titul mistra republiky. Budou proti sobě stát dva nejtvrdší týmy ligy a zároveň to bude souboj nejlepšího útoku s nejlepší obranou. Určitě bude na co koukat. Na semifinále bylo necelých 800 diváků, takže atmosféra bude určitě opět parádní. V případě, že přijdete fandit s bubnem, tak se dá domluvit i na nějaké drobné odměně ze strany klubu. (stačí odpovědět tady, nebo napsat na našich sociálních sítích a domluvíme se) Chceme ukázat, že v Jihlavě jsou nejlepší sportovní fanoušci a zároveň přinést do města další titul. Přijďte si dát pivko a užít si parádní fotbal!
https://www.ticketportal.cz/event/Tipsport-Czech-Bowl-XXX
https://www.ticketportal.cz/event/Tipsport-Czech-Bowl-XXX
kaner88- Posts : 2
PŘÍCHOD | Ze švédské juniorské soutěže do Jihlavy přichází útočník ze Slovenska Marcel Štefančík. Ať se ti v červenožlutých barvách daří!🟡
karel granát, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Kajínek ještě nic nemá a ten druhej tipuju Rutar
AJET0- Posts : 279
Nějaké tipy, kdo by mohl být těmi dvěmi novými tvářemi, až začně příprava na ledě?
ralff- Posts : 1547
Dvě nové tvář to jsem zvědav
ralff and miramare83 like this post
Kanada vždycky postaví trenéra a tým 14 dní před MS a pak vyhrajou. My musíme trenéry znát rok dopředu. Měsíce se připravovat a pak se na to stejně nedá dívat. Ať tam je Žvejkal, Loiza nebo Kari. Za poslední roky se hrál nejlepší hokej 2019 v Bratislavě pod Říhou, a i tomu vrazili kudlu do zad a vyhodili ho. Pak umřel
Jaternička, FREDERIK and Leo like this post
https://www.hokej.cz/hraci-reaguji-na-vyhazov-jalonena-krejci-at-se-na-me-nikdo-nezlobi-ale/5074849#poll-form-189
To je hrozný když nemůžeš řict co si myslíš aby tě to nepoškodilo do budoucna.
To je hrozný když nemůžeš řict co si myslíš aby tě to nepoškodilo do budoucna.
Nejvic je mi smutno ze je Scerban soucasti tyhle komedie a zveda ruku tak jak se mu rekne, jen hlavne at si udrzel teply mistecko
MichalDJ- Posts : 1031
Hadamczika jsem jako trenéra rád neměl. Z toho jeho huhňání jeden nevěděl jestli hráče chválí a nebo je posílá do prdele. Když měl před volbama plno žvástů co a jak udělat ,tak jsem si říkal že by to mohlo i fungovat. No omyl. Ta fraška a nemohoucnost učinit rozhodnutí ohledně odvolání Jalonena, jestli teda jo a nebo ne, mě zase posadila na židli.
Lufa- Posts : 1312
jajirk likes this post
Sory, ale Aloise si tam někdo zvolil, takže kdo je prohnilej? Alois, a nebo ti co ho volili?
Tak pan Álois už před x lety předvedl jaký je člověk. Třeba v Novým Jičíně jistě na něho dodnes nemohou zapomenout. Hokej a společnost obecně se nemůže nikam posunout dokud zde budou lidé jako pan Álois a jemu podobní. A že těch lidí je pořád jako sraček.
Jaternička- Posts : 1419
Hoši ať tam bude Petr nebo Pavel, tak s tím materiálem co teď máme neuhrajeme vůbec nic, takže je to jedno. To jakým způsobem byl Jalonen odvolán zapadá přesně do fungování svazu a českého hokeje. Takže mě to nepřekvapilo. Snad už ostatní trenéři ze zahraničí se poučí a pošlou nás do prdele příště.
FREDERIK and jajirk like this post
Nedvěd zpět gen.manažer (zpackaná olympiáda už nevadí) Havlát jeho asistent(co to je za funkci??? a zpackané MS taky už nevadí). Jestli ta výměna opravdu není jen kvůli tomu, aby Dědek už nemusel platit Rulíka....Král aspoň ze začátku docela fungoval, teď je to hnůj od začátku.
jajirk- Posts : 161
karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
Jaternička napsal:Na fotbal se nedívám, ale tipiju, že naši měli aspoň pěkné účesy a možná i nějaké stylové tetování.
Jo, slušelo jim to
Na fotbal se nedívám, ale tipiju, že naši měli aspoň pěkné účesy a možná i nějaké stylové tetování.
Jaternička- Posts : 1419
Když vidím jak ti mladí umí úplný hovno - mimo simulování - tak nedokážu tipnout na jakou úroveň klesne časem naše Áčko.DUKLIČKA napsal:To bylo keců ta jednadvacítka a hovno.
staříček likes this post
To bylo keců ta jednadvacítka a hovno.
jajirk likes this post
Útočník Tomáš Harkabus přidá minimálně dvě další sezony v dresu Dukly.
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14076
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14076
Lázňator- Posts : 702
hadas (admin), karel granát, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and jajirk like this post
ralff napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14075
Tak 1.8. Se začne bourat, 30.11. by mělo být hotovo
Super ! Doufám a věřím že se to všechno zmákne v termínu
DUKLIČKA: Ježek 11 a když si chcu hodně udělat radost, tak Guinness.
Kelt- Posts : 384
. Nic nového,neustálá potřeba vyžehlit kádrový profil za každou cenu,úsměvná je hlavně zmínka o bývalé primátorce a jejím převlékání kabátů,to byla z jeho pera pravá trefa do černéhoSiroko napsal:A kde?DUKLIČKA napsal:Tomanec se zase rozjel
MarkusHCD- Posts : 1924
FB Horacka arena
Lázňator likes this post
A kde?DUKLIČKA napsal:Tomanec se zase rozjel
Siroko- Posts : 1206
DUKLIČKA napsal:Tomanec se zase rozjel
A on ho ještě někdo bere vážně?
ralff- Posts : 1547
hadas (admin) likes this post
No a pokud jako ja, tak i ten jeden by mel problemy.Lufa napsal:Kdyby byli všichni píči piva takoví konzumenti jako já, tak by stačil na celou republiku jeden pivovar
staříček and FREDERIK like this post
Kdyby byli všichni píči piva takoví konzumenti jako já, tak by stačil na celou republiku jeden pivovar
Gabrinus 10 ku. Jiné pivo mi nechutná tož tak.
staříček- Posts : 527
Tady je mrtvo. Tak dobře. Co pijete za pivo?
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace/433183/jalonen-je-ve-finsku-a-ceka-na-verdikt-stale-ho-mrzi-lez-ohledne-krajana.html
To jsou teda poměry. Lež jako pracovní nástroj. Proto je asi Lojza velký obdivovatel Babiše, jak jsem někde četl.
To jsou teda poměry. Lež jako pracovní nástroj. Proto je asi Lojza velký obdivovatel Babiše, jak jsem někde četl.
jajirk- Posts : 161
Tak Brno si odsouhlasilo uver a se stavbou haly taky zacinaji koncem cervence. Sice to bude vetsi, ale zase nemusi uz nic bourat. Bude to kazdopadne zajimavej zavod
ralff likes this post
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Strana 4 z 20
Povolení tohoto fóra: