Diskuzní fórum
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
staříček- Posts : 522
Protože Wolfa tu máme na paráduhcd napsal:Proč chytá Maláč, víte někdo?
Duklacek- Posts : 1074
Duklacek napsal:To je strašná sestava. Nechápu, proč tam jezdíme s takovou soupiskou, třetí zápas v šesti dnech, adekvátně tomu jsme posílili... proč máme domluvené spolupráce s x týmy? K čemu? Není to přesně pro tento případ? A proč furt někomu pomáháme my, když má někdo výpadek?
Ono už teď moc možností není. Na odkládání zápasů je málo prostoru. Tohle je hodně podceněný od Vrábela... chápu, že to chtěl risknout a odehrát maximum s tím, co tu bylo plus menší doplnění z Brodu, místo toho se ten zbytek zatavil a přišly další zranění a průser...
Uvidíme...ale nic moc se čekat nedá... aspoň, že dneska už Havránek a Menšík. Šik měl jít tento týden na kontrolu, tak se uvidí... A pokud se podaří ještě nějakej ten střídavej start do příštích zápasů, tak se to třeba ještě nějak polepí. Bude to hodně težký.
ralff- Posts : 1536
FREDERIK likes this post
imbík- Posts : 3589
vn, Jaternička, FREDERIK and miramare83 like this post
Duklacek napsal:To je strašná sestava. Nechápu, proč tam jezdíme s takovou soupiskou, třetí zápas v šesti dnech, adekvátně tomu jsme posílili... proč máme domluvené spolupráce s x týmy? K čemu? Není to přesně pro tento případ? A proč furt někomu pomáháme my, když má někdo výpadek?
Jj jako třeba, že Kořenář chytá dnes za Slavii s naším svolením a za nás nastoupí Maláč proti soupeři jako Přerov
vn- Posts : 1819
FREDERIK likes this post
vn likes this post
Duklacek likes this post
FREDERIK napsal:Myslím, že né, ale třeba nás vedení překvapístaříček napsal:Taky možnost odložit zápas a co taky povolat všechny hráče z hostovaček ,? a výpomoc od nich k nám ,ale toho se asi nedočkáme co ?
neprekvapi, neni koho povolavat, krome Cagyho a Mensika a dnes se hraje i druha liga, takze z tohohle smeru bych velky prival hracu necekal
MichalDJ- Posts : 1031
Myslím, že né, ale třeba nás vedení překvapístaříček napsal:Taky možnost odložit zápas a co taky povolat všechny hráče z hostovaček ,? a výpomoc od nich k nám ,ale toho se asi nedočkáme co ?
FREDERIK- Posts : 232
staříček napsal:Tak s tímhle obsazením bych do Přerova vůbec nejel , hráči budou přetížení ,frustrovaní jakou tam dostanou nadílku tak snad ta kontumace by byla lepší řešení ušetří se aspon hráči co jěště zbyli , peníze za cestu atd. Můj názor ,nikomu ho nevnucuju.
Spis jestli by to neslo resit odlozenim zapasu
miramare83 likes this post
vn likes this post
FREDERIK and miramare83 like this post
Vypada to po tom vsem na 3 utoky, neco jako:
Skorepa-Harky-Porizek
Broz-Cachnin-Juda
Krehlik-Tecl-Kuchta
A to je tedy uz opravdu sila, pratele.. Do dvou let je druha liga nase...
miramare83- Posts : 1094
vn and FREDERIK like this post
Nebo Ujčík, Nekvasil a Sčerban a trenérem VrábelMichalDJ napsal:DUKLIČKA napsal:Handl Miškař no ty vole s kým to budem hrát?
Vasek Puza ze Zdaru a Malciny z Velmezu
MichalDJ likes this post
Siroko napsal:Jeste k tomu kadru. Pokud mate trochu prehled o hracich, zkuste si projit kadr poslednich Pardubic a predposledni Slavie. Nemuzu si pomoct, ale aktualne jsou na tom proste slozenim lepe. To je i varovani pro ty, co tu zvazovali moznost hrat to na pul s juniorama, kdyz o nic ted nejde.
Presne tak...
MichalDJ likes this post
DUKLIČKA napsal:Handl Miškař no ty vole s kým to budem hrát?
Vasek Puza ze Zdaru a Malciny z Velmezu
DUKLIČKA- Posts : 1609
miramare83 likes this post
Siroko- Posts : 1202
FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
Také jsem něco takového slyšel, ale také to nemám ověřeno???staříček napsal:Nevím co je na tom pravdy,ale Bošák nám nedá ani korunu.
Tak zase objektivně - nejde asi srovnávat Jihočeský kraj s Vysočinou co se velkých průmyslových firem týká.krap napsal:hk napsal:Klukům od soutoku Malše s Vltavou to přeju, taky si prošli pěkným marastem. Byť ve světle aktuálního dění kolem Dukly to působí jako sůl do rány
On ten Bednařík hokeji až tak moc rozumět nebude, ale umí sehnat peníze a proto je Motor právem v ELH. Náš Bedřich, si myslím, že naopak hokeji rozumí, ale peníze sehnat neumí a proto hrajeme, taky právem, dlouhodobě jen CHL.
Tady je akorát Bosch s AL. To co jim tam dá jedna velká firma, tady se na to složí 10 malých.
Lufa- Posts : 1287
krap napsal:hk napsal:Klukům od soutoku Malše s Vltavou to přeju, taky si prošli pěkným marastem. Byť ve světle aktuálního dění kolem Dukly to působí jako sůl do rány
On ten Bednařík hokeji až tak moc rozumět nebude, ale umí sehnat peníze a proto je Motor právem v ELH. Náš Bedřich, si myslím, že naopak hokeji rozumí, ale peníze sehnat neumí a proto hrajeme, taky právem, dlouhodobě jen CHL.
Podepisuji a doplňuji, že několikrát jsem zde psal, že BŠ je výborný sportovní manažer a má čich na skladbu týmu. To mu nikdo nemůže upřít, ale jako šéf klubu je moc hodný....
Jaternička likes this post
hk napsal:Klukům od soutoku Malše s Vltavou to přeju, taky si prošli pěkným marastem. Byť ve světle aktuálního dění kolem Dukly to působí jako sůl do rány
krap- Posts : 106
Duklacek likes this post
hk- Posts : 98
FREDERIK and Duklacek like this post
Moje řeč, nemáme stadión, peníze na lepší hráče a tak jsme teď na tom tak jak jsmeSiroko napsal:Na druhou stranu, co by mel tak na verejnosti novyho rikat? Ja bych se v tech srackach taky moc nerachtal…
FREDERIK and Lufa like this post
miramare83 napsal:imbík napsal:https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/hokej-jihlava-trebic.A230104_700866_hok_1liga_ald
Tady vyjádření trošku od trenerá aspoň.
Jinak co by jste si představovali, že by vám BŠ řekl? Stadion v nedohlednu, za špatnou ekonomickou situaci klubu můžou fanoušci a hráči na tru jsou" jen" z druholigového Brodu. Jo a málo střílíme ze slotu.
No predstavoval bych si, ze by Scerban vubec neco rekl. Kdyz to jde normalne, to umi kazdej, ale ted by me to zajimalo. A on by ze sve funkce mel, kdo jinej...
to je pravda, kdyz je klid tak recni kazdou chvili, ted je zalezlej jak krtek
imbík napsal:https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/hokej-jihlava-trebic.A230104_700866_hok_1liga_ald
Jinak co by jste si představovali, že by vám BŠ řekl? Stadion v nedohlednu, za špatnou ekonomickou situaci klubu můžou fanoušci a hráči na tru jsou" jen" z druholigového Brodu. Jo a málo střílíme ze slotu.
No predstavoval bych si, ze by Scerban vubec neco rekl. Kdyz to jde normalne, to umi kazdej, ale ted by me to zajimalo. A on by ze sve funkce mel, kdo jinej...
karel granát, staříček and miramare83 like this post
Duklacek napsal:Musí nás uklidnit, že všichni hráči co tu jsou, tak mají víceleté smlouvy, jak by řekl sportovní ředitel
Jojo, tu mel Jachym taky a kde je mu konec
staříček and FREDERIK like this post
Když se k tomu připočítá finanční stránka a odmysli nereálné sny nás fanoušků, tak mě ani nějaká prohra s Kolinem a jim podobným celkum nerozhodi.
Podívám se na výsledek a tim to končí. Je to prostě hnus.
A kdo si reálně mysli, že se budou vyloženě oknem vyhazovat statisice měsíčně navíc za nějaké slušnejší hráče je naivní.
Jestli bude v Pelhřimově díky výkonům hráčů chodit 300 nebo 800 lidi je jedno. Když chybí peníze stačí si je vyžebrat na magistrátu.
Kdo čeká odvolání BŠ je taky naivní nebo, že se stávající situací bude něco dělat je snílek.
Kdo by jako měl místo něj přijít a cpát do tohoto klubu za takovéto situace své vlastní peníze?
Čím dřív si přiznate marast v němž klub je mimo jiné vinou lidi co seděli před 10 lety v zastupitelstvu, tím min nervu budete mít.
Poslední zhasne. Nebo uz zhasl.
Jaternička- Posts : 1411
hadas (admin) and MichalDJ like this post
miramare83 napsal:Jsem docela zvedav na dalsi zhodnoceni BŠ, jestli jeste neco takovyho vubec bude...
driv to delal jednou za mesic, ted uz to dlouho nebylo...
FREDERIK napsal:No tak když srovnáš jakýkoliv klub s Duklou, tak jsou to tryskáče x šnekům, holt musí Pasta dávat více gólů a hatrickůHCDTOM napsal:FREDERIK napsal:Super nápad změnu téma holomajzna na pořádnej hokej, jaký Boston i za pomoci útoku v čele s Pastou, přeji mu to jen to nezakřikněme ať je hlavně zdráv a v pohodě, ale když mu vydrží forma tak anoHCDTOM napsal:A co říkáte na Pastu ? Vyhraje letos střelce?
omlouvám se, že jsem změnil téma na hokej
Jn, ale ten McDavid nějak nebrzdí...
Boston hraje super, ale rychlost caroliny to je hukot. Někdy mrkni. Aho, Nečas to je paráda
právě Nhl a občas i Extraliga mě ukážou jak se dá hokejem kouzlit a hlavně bavit
To srovnávat nejde, oni to hrajou i za jiné smlouvy trochu ale ta chance liga by občas mohla bavit... aspoň občas, jenže je to celkem hnus ty zápasy. Rok od roku horší.
HCDTOM- Posts : 776
pegy18- Posts : 385
hadas (admin) and staříček like this post
Spolupráci ano, ale s někým z ExtraligyKelt napsal:Spolupráci s Brodem posílíme tak, že budem hrát stejnou ligu. Můžem si třeba po každým zápase prohodit hráče.
Trhá mi to srdce, můj milovanej klub jde do kytek.
Trhá mi to srdce, můj milovanej klub jde do kytek.
Kelt- Posts : 383
staříček, Duklacek and miramare83 like this post
No tak když srovnáš jakýkoliv klub s Duklou, tak jsou to tryskáče x šnekům, holt musí Pasta dávat více gólů a hatrickůHCDTOM napsal:FREDERIK napsal:Super nápad změnu téma holomajzna na pořádnej hokej, jaký Boston i za pomoci útoku v čele s Pastou, přeji mu to jen to nezakřikněme ať je hlavně zdráv a v pohodě, ale když mu vydrží forma tak anoHCDTOM napsal:A co říkáte na Pastu ? Vyhraje letos střelce?
Boston hraje super, ale rychlost caroliny to je hukot. Někdy mrkni. Aho, Nečas to je paráda
právě Nhl a občas i Extraliga mě ukážou jak se dá hokejem kouzlit a hlavně bavit
FREDERIK napsal:Super nápad změnu téma holomajzna na pořádnej hokej, jaký Boston i za pomoci útoku v čele s Pastou, přeji mu to jen to nezakřikněme ať je hlavně zdráv a v pohodě, ale když mu vydrží forma tak anoHCDTOM napsal:A co říkáte na Pastu ? Vyhraje letos střelce?
Super nápad změnu téma holomajzna na pořádnej hokej, jaký Boston i za pomoci útoku v čele s Pastou, přeji mu to jen to nezakřikněme ať je hlavně zdráv a v pohodě, ale když mu vydrží forma tak anoHCDTOM napsal:A co říkáte na Pastu ? Vyhraje letos střelce?
HCDTOM likes this post
Protože mě netěší, když je můj milovaný klub tam, kde teď je?HCDTOM napsal:Duklacek napsal:Říkám na to, že když letos vyhraje střelce, tak budu tu náladu furt stejně špatnouHCDTOM napsal:A co říkáte na Pastu ? Vyhraje letos střelce?
A proč máš špatnou náladu? Vždyť to nějak ukvedlaji a klasicky zase první liga další rok.
Duklacek napsal:Říkám na to, že když letos vyhraje střelce, tak budu tu náladu furt stejně špatnouHCDTOM napsal:A co říkáte na Pastu ? Vyhraje letos střelce?
A proč máš špatnou náladu? Vždyť to nějak ukvedlaji a klasicky zase první liga další rok.
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
|
|