Diskuzní fórum
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Duklacek napsal:Oboum čtyřicet, je perspektivní na nich stavět od začátku sezóny? Navíc se rozjíždí přirozeně s věkem čím dál později, mladší to musí převzít. Beránek Šik Miškář Harkabus, tihle hráči mají bodově tým táhnout. Oni se musí stát lídry. Nebo se budeme donekonečna spoléhat na Čachyho? To by byla vskutku zodpovědná koncepce.Kelt napsal:Duklacek: minulou sezónu byli Čagi a Pepa nejlepší ze všech. Že jim to nejde, je zásadní pro tým, bez ohledu na to, jaká jsou lajna. Když nemůže Havran, tak k nim dát Menšu, případně Anděla. Odchod Menši byla, podle mě, zásadní chyba.
Mimochodem, 2.lajna poslední 2 zápasy taky nic moc.
Mimochodem poslední dva zápasy všechny lajny nic moc, vyjma včera čtvrté
Resi se tu dve veci najednou. Jedna vec je vyhled (koncepce) do budoucna, druha vec je jak to ted aktualne komu jde. Kazdopadne podle me by se meli pomalu probrat vsichni a tema monterkama uz to zacina zavanet:D Treba se vzedmou s UDH...
miramare83- Posts : 1094
Oboum čtyřicet, je perspektivní na nich stavět od začátku sezóny? Navíc se rozjíždí přirozeně s věkem čím dál později, mladší to musí převzít. Beránek Šik Miškář Harkabus, tihle hráči mají bodově tým táhnout. Oni se musí stát lídry. Nebo se budeme donekonečna spoléhat na Čachyho? To by byla vskutku zodpovědná koncepce.Kelt napsal:Duklacek: minulou sezónu byli Čagi a Pepa nejlepší ze všech. Že jim to nejde, je zásadní pro tým, bez ohledu na to, jaká jsou lajna. Když nemůže Havran, tak k nim dát Menšu, případně Anděla. Odchod Menši byla, podle mě, zásadní chyba.
Mimochodem poslední dva zápasy všechny lajny nic moc, vyjma včera čtvrté
Duklacek- Posts : 1074
Kelt- Posts : 383
MichalDJ and miramare83 like this post
1. lajna není první lajna, a už by první lajnu hrát neměli. Nositelé výkonnosti jsou jinde a neměli bychom to nakládat na naše veterányKelt napsal:Článek o zápasu nic, rozhovory s trenérama nic, informace o odchodu Mlíka nic.
Zásadní podle mě je, že nám nefunguje 1.lajna.
karel granát likes this post
MichalDJ napsal:miramare83 napsal:Tak to byla hodne blba porazka... Uz se tesim jak to v sobotu napravime v Trebici...
Ty "posily" jako Fronk, Mensik nebo Mares by meli byt k dispozici casto, protoze bez nich je to trochu tapani mi prijde...
No a k presilovkam uz snad ani nema cenu neco psat. Kdybysme si s nima dokazali pomoct, mohlo to byt dneska treba 4:3 nebo 5:3, 2 goly "doma" jsou malo...
No Fronk treba za Litvinov zase nehral, nevim proc nemuze byt u nas
Ja taky ne. Pritom ten jak prijde tak je to vetsinou okamzite citit (Mensik docela taky). Este se neco psalo i o Andelovi, i on by pomoh, v Olmiku taky hraje minimalne.
MichalDJ likes this post
Zásadní podle mě je, že nám nefunguje 1.lajna.
MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post
miramare83 napsal:Tak to byla hodne blba porazka... Uz se tesim jak to v sobotu napravime v Trebici...
Ty "posily" jako Fronk, Mensik nebo Mares by meli byt k dispozici casto, protoze bez nich je to trochu tapani mi prijde...
No a k presilovkam uz snad ani nema cenu neco psat. Kdybysme si s nima dokazali pomoct, mohlo to byt dneska treba 4:3 nebo 5:3, 2 goly "doma" jsou malo...
No Fronk treba za Litvinov zase nehral, nevim proc nemuze byt u nas
MichalDJ- Posts : 1031
DUKLIČKA napsal:Ale hovno dá! Jenže si ten stadion vzali jako rukojmí vsadili si tim megalomanskym plánem na jednu kartu která jim nevyšla !!!!
Bravo. Vyhráváš cenu pro nejdebilnější komentář dne.
Jaternička- Posts : 1410
DUKLIČKA- Posts : 1609
Kromě toho, že se na něm nedá hrát…DUKLIČKA napsal:Bedřichu !!!!! Jestli máš koule tak ten hokej vrať zpátky do Jihlavy! Sám dobře víš že tomu Našemu stadionu v Jihlavě nic není ! Jinak jseš u mě vrah jihlavskyho hokeje
Lidi zas neblázněte, výkony jsou zklamání a za nos se musí chytit i další hráči, nejen Harky…Seman, Skořápká, Čagy… nedaří se x dalším…
vn- Posts : 1819
karel granát, Duklacek and miramare83 like this post
Spojení Harkabus - Seman je od začátku sezóny čím dál tím marnější, nevím co tím autor myslí. Harky měl záblesk, teď je to zas prakticky stejný, ale nemá k sobě nikoho kloudnýho. Seman nemá už žádný přínos. Naopak Handl perfektně zvedl čtvrtou lajnu, stokrát větší přínos než Juda, nejen gólově, ale i herně. Góly z přesilovek dnešním směrem přijdou
MarkusHCD- Posts : 1924
Duklacek likes this post
ondrej.n napsal:Už byly montérky? Zavolejte mě až budou montérky
Pobavilo I v ty mizerii pobavilo. (Mimochodem myslim ze uz nastal cas je oblict)...
PS: aby se někdo neurazil počítám i sebe
Zápas jsem dnes neviděl nemůžu hodnotit, takže dneska se k tomu nebudu vyjadřovat. V globále si, ale myslím, že tenhle tým má na první šestku. Vsetín taky prohrál po třetí v řadě
imbík- Posts : 3588
A 500 lidi? Příště možná 300.
ondrej.n- Posts : 580
Jaternička and MichalDJ like this post
miramare83 likes this post
https://www.sport.cz/clanek/hokej-ostatni-neprisel-jsem-nikoho-zavrit-na-svaz-jsem-prisel-protoze-nefungovala-vychova-hracu-dodava-hadamczik-k-vysledkum-auditu-3656817#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
"... Ze zprávy KPMG údajně vyplývá, že pod vedením Tomáše Krále se zbytečně moc utrácelo například za vozový park, výstroje pro mládež, síň slávy či projekt Litoměřice. Ročně tak český hokej měl zbytečně přicházet o 40-50 milionů korun. ..."
ralff- Posts : 1536
Siroko napsal:Tak podle me byl zaklad vcerejsiho vysledku predevsim hladovost Litek. Po trech stridanich se dostali do tempa a my vubec nechytali herni rytmus. To se stane. Co me ale zarazilo, jak jsme casto prohravali nejen rychlostni, ale i sillove souboje. Nekteri hraci ( radeji nechci jmenovat) v podstate po kazdem kontaktu s pukem pri okrajich kluziste skoncili nehybne v sevreni na mantaku.
Nojo, taky jsme měli v nohách tři zápasy za sebou, přičemž se Vsetínem to byla hodně těžká bitva. A tam jsme byli rychlostně i silově lepší.
Nedělal bych z toho vědu. Ten zápas nám prostě nesednul a Litoměřice nám dlouhodobě nesedí. Jsou to většinou mladí kluci, hodně rychlí na bruslích... a kor zkraje sezony. Zápas před rokem byl úplně stejnej.
Jede se dál
karel granát and Lufa like this post
Pro Kladno udělal hodně, ale myslím si, že nejen u mě hodně klesl tím, co předváděl v baráži i v jiných zápasech. Nicméně Kladno tím posunul do Extraligy a to je prostě fakt.
Teď by jeho návrat už byl opravdu bizár. Škoda, že tu hvězdnou kariéru nezakončil opravdu důstojně a se vší parádou.
Kuba, Vasoj84, Lufa and miramare83 like this post
Siroko- Posts : 1202
Kelt likes this post
FREDERIK and miramare83 like this post
Na druhou stranu se musí přiznat,že nic hrozného se neděje. Pozice je v tabulce taková jakou jsem asi očekával.
vn and miramare83 like this post
Lufa napsal:Kelt napsal:Teď těžká šichta, těžkej Sokolov, pak Třebíč, na ty dlouhodobě neumíme. Výhru proti Vsetínu jsme znehodnotili. Nemáme tu sezónu dobře rozehranou.
Tak pod pojmem "nedobře rozehraná sezona" bych si představoval opravdu něco jiného než ztrátu 3 bodů na první čtyřku. Obzvlášť s ohledem na to, že hrajeme vlastně všechno venku.
Tentokrát souhlas
Kelt napsal:Teď těžká šichta, těžkej Sokolov, pak Třebíč, na ty dlouhodobě neumíme. Výhru proti Vsetínu jsme znehodnotili. Nemáme tu sezónu dobře rozehranou.
Tak pod pojmem "nedobře rozehraná sezona" bych si představoval opravdu něco jiného než ztrátu 3 bodů na první čtyřku. Obzvlášť s ohledem na to, že hrajeme vlastně všechno venku.
Lufa- Posts : 1287
karel granát and miramare83 like this post
vn- Posts : 1819
FREDERIK likes this post
Jinak to Litak urval v zaveru buldoci zarputilosti, maji zas silnej utok, a jako by to vitezstvi chteli o kousek vic. Nase goly prisly vnivec, i Harkyho bomba, skoda toho brevna pak... Priste musime vyhrat, zadnou cernou serii uz, ty 3 porazky hned v uvodu sezony stacily.
karel granát and ralff like this post
staříček- Posts : 522
FREDERIK and Vasoj84 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Vasoj84 and Duklacek like this post