Diskuzní fórum
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3588
Vasoj84 likes this post
Díky Kowalovi nám každý zápas jedou tak desetkrát do přečíslení, hroznej dobrodruh na tý modrý
Duklacek- Posts : 1074
Vasoj84 likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík, Vasoj84 and Duklacek like this post
Vasoj84 likes this post
Siroko napsal:Tvl. jdu po prvni tretine v Litkach na hajzl a ve dverich potkam toho dementniho brachu naseho golmana.
Flusnul jsi mi do xichtu?
Dostal jednu od cesty za ty dubnové prohlášení?Siroko napsal:Tvl. jdu po prvni tretine v Litkach na hajzl a ve dverich potkam toho dementniho brachu naseho golmana.
Jinak neuvěřitelný, Viktor si vzal timeout
Siroko- Posts : 1202
Lázňator napsal:imbík napsal:Matouš zpět. Na jednu stranu škoda že ta pohádka první lajny v Olomouci skončila na druhou stranu super že se zase vrací. Musím říct, že letos zatím BŠ v pohybech v kádru boduje
naopak Fronk a Mareš se vrací zpět
Na můj vkus je těch pohybů až moc
staříček- Posts : 522
imbík napsal:Matouš zpět. Na jednu stranu škoda že ta pohádka první lajny v Olomouci skončila na druhou stranu super že se zase vrací. Musím říct, že letos zatím BŠ v pohybech v kádru boduje
naopak Fronk a Mareš se vrací zpět
Lázňator- Posts : 696
Jaternička likes this post
vn, karel granát, FREDERIK and ondrej.n like this post
Jinak je potřeba ( to už dávno) nespoléhat na cagyho a skorepu, ale mladí vpřed. Psal jsem to dávno, ale první pětka by neměla mít přívlastek rezervovano. Cagy i pepa se zlepší ( bodově), ale už to nebude hitparáda. Zatím jsem neměl tolik času sledovat všechny zápasy, abych tipl kdo by si první lajnu zasloužil zkusit.
Tak a radši už mlčím zase
HCDTOM- Posts : 776
ralff and miramare83 like this post
Jaternička napsal:Druhá lajna hraje výborně. Tady je potřeba pochválit výběr hráčů. Opravdu se povedli. První lajna si odehraje svoje, starším hracum to trvá déle se rozjet, ale plně to vynahradí bojovnosti.
Zlín se zvedne až se přizpůsobí tempu a stylu jakým se tahle liga hraje.
Parkování je horší. Ale hlavně že moula před stadionem hlídá jakási VIP parkoviště pro pár aut.
Ještě poznámka. Na malém stadionu je při solidní atmosféra když přijde víc lidí. Akorát tam v lednu bude věští zima jak v té naší ruině.
Po včerejšku to vidím podobně
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:Na 1.lajnu je radost se dívat, jen tak dál chlapci!
Nechtel jsi napsat na druhou?
Pro mě jasná první,na pořadí nehledím. Letec Šik,bombarďáci Beránek s Miškářem,ale posily letos zatím opravdu dostávají čest významu tohoto slova
Je potřeba dodat že posily Vrábel opravdu vybrat umí
Kolja- Posts : 154
karel granát and miramare83 like this post
Zlín se zvedne až se přizpůsobí tempu a stylu jakým se tahle liga hraje.
Parkování je horší. Ale hlavně že moula před stadionem hlídá jakási VIP parkoviště pro pár aut.
Ještě poznámka. Na malém stadionu je při solidní atmosféra když přijde víc lidí. Akorát tam v lednu bude věští zima jak v té naší ruině.
Jaternička- Posts : 1410
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:Na 1.lajnu je radost se dívat, jen tak dál chlapci!
Pro mě jasná první,na pořadí nehledím. Letec Šik,bombarďáci Beránek s Miškářem,ale posily letos zatím opravdu dostávají čest významu tohoto slova
ty jsem prave myslel
MichalDJ- Posts : 1031
ondrej.n- Posts : 580
Je zajimavy, ze za Vsetin zrovna nenastoupili Zukov ani Lichanec. Ze by naka dohoda?
miramare83- Posts : 1094
Excalibur- Posts : 614
FREDERIK likes this post
Siroko napsal:Poprve jsem byl po priprave na mistraku v Pejru. Docela me zarazilo, jak spatnou akustiku ten stadak ma. Vubec nic se tam nerozlejha. Je to tak mizerny, ze ani divaci se nemuzou chytnout na nejakej hromadnej pokrik.
Pro dojizdejici je i problem s parkovanim. Dnes byl sice zaplnej stadion z poloviny ( opticky o dost vic), ale volny parkovani se naslo az dost daleko od stadionu. To jeste bylo dnes zavreny penny a kik, tsk jejich parkoviste taky plne poslouzilo. Pri plnym zimaku by to byl asi vetsi problem.
Jinak o prvni prestavce jsem videl na zimaku Havrana. Tahnul s partnerkou na schodek do zimaku kocarek. No snad bude brzy fit.
Paklíč byl zatím na všech zápasech přítomen Myslím, že Cagymu a Skořápkovi chybí.
Pro dojizdejici je i problem s parkovanim. Dnes byl sice zaplnej stadion z poloviny ( opticky o dost vic), ale volny parkovani se naslo az dost daleko od stadionu. To jeste bylo dnes zavreny penny a kik, tsk jejich parkoviste taky plne poslouzilo. Pri plnym zimaku by to byl asi vetsi problem.
Jinak o prvni prestavce jsem videl na zimaku Havrana. Tahnul s partnerkou na schodek do zimaku kocarek. No snad bude brzy fit.
MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:Na 1.lajnu je radost se dívat, jen tak dál chlapci!
karel granát likes this post
Na konci díky kotli, že vyvolal Maksima
Duklacek likes this post
MarkusHCD napsal:Na 1.lajnu je radost se dívat, jen tak dál chlapci!
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur likes this post
karel granát and miramare83 like this post
Co se mi hodně líbí, že zatím ve všech zápasech jsme o dost rychlejší na bruslích jak soupeř a silnější v osobních soubojích. Dneska kolikrát náš hráč odehrál puk a než se k němu dostal soupeř, ten odehrávající ho stačil dojet. Tahle rychlost byla dneska alfou a omegou úspěchu.
U Dukly jsem tohle už dlouho neviděl. Hlavně loni nám tohle zkraje sezony chybělo.
Co je zatím katastrofa jsou přesilovky. Ale to se snad postupem času taky zvedne.
ralff- Posts : 1536
FREDERIK and miramare83 like this post
FREDERIK and Vasoj84 like this post
karel granát, FREDERIK, MichalDJ and Vasoj84 like this post
ralff napsal:Dneska s Neužilem v bráně.
Nás vždycky vychytával skvěle, tak snad mu to půjde stejně dobře i tady.
FREDERIK likes this post
No prave, ale taky ji nemam dnes kde vytisknoutondrej.n napsal:vn napsal:Určitě? A kde se dá nejlíp parkovat nevíte někdo?Lázňator napsal:trixy napsal:Chlapi je potřeba mít v Pelhřimově vytištěnou vstupenku nebo jenom skenují QR kód a šlo by to z mobilu? Díky za odpověď.
jenom skenují QR kód a de to i z mobilu
No na té vstupence píšou, že platí pouze vytištěná, tak jen aby někdo nebyl překvapen.
Jinak dnes v kase Neužil...
vn- Posts : 1819
vn napsal:Určitě? A kde se dá nejlíp parkovat nevíte někdo?Lázňator napsal:trixy napsal:Chlapi je potřeba mít v Pelhřimově vytištěnou vstupenku nebo jenom skenují QR kód a šlo by to z mobilu? Díky za odpověď.
No na té vstupence píšou, že platí pouze vytištěná, tak jen aby někdo nebyl překvapen.
Jinak dnes v kase Neužil...
ondrej.n- Posts : 580
Určitě? A kde se dá nejlíp parkovat nevíte někdo?Lázňator napsal:trixy napsal:Chlapi je potřeba mít v Pelhřimově vytištěnou vstupenku nebo jenom skenují QR kód a šlo by to z mobilu? Díky za odpověď.
vn- Posts : 1819
hadas (admin), karel granát, Jaternička, FREDERIK and miramare83 like this post
mirason napsal:Uz se to rezebiralo nekolikrat, Smolenak mu drzel lopatu na koulich a moc dobre vedel ze ji tam ma, coz je prapuvod vseho "Všimněte si na konci zápasu jak sekne Smolenaka úplně zbytečně a pak jede ke svému gólmanovi jako by nic", to bude asi taky jenom ta jedina nejpravdivejsi pravda (jeste ze na zaznamu je Smolenak videt s tou holi (krom toho prudil celej zapas, timhle to akorat dokoncil) a hadam tobe by se asi taky nelibila hokejka na vejcich, hezky potazena, tak asi tak. Pleky je bezesporu had, ale proto je tak neprijemnej, umi se dostat pod kuzi a navic umi hrat i hokej jako nikdo jinej. Tobe se vzhledem k tvemu rozpolozeni nad nim, pod kuzi drzi uz dlouho a evidentne se mu dari stale vic a vic. Asi bys ho nejradsi videl zkravenyho a domlacenyho, ale to se neboj, na to nikdo nema koule, Dotchin by ho zabil. A k tvemu dovetku o nepodani ruky, snad se slusi rict, ze je to porad jenom o sportu a Mechov to proste neunes, otloukanek ligy a dovolil si je porazit a jeste jim dat pres drzku. Spis se zamyslete nad vasim megalomenskym zimakem, pri dnesni fialenkovy drahote to nikdo soudnej nemuze podepsat. Ten rozpocet bude uplne jinde. A kolik to sebere penez ostatnim hokejovym mestum okolo, neni jenom Jihlava. Jeste by me zajimala udrzitelnost a navratovost, to bude na desetileti.imbík napsal:https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/hokej/extraliga/videa-z-extraligy/sestrih-utkani-kladno-hradec-kralove/6330a409afe18939c9eaaae9
Tak já to tu opakoval několikrát vždycky jsem byl za uplakanka. Všimněte si na konci zápasu jak sekne Smolenaka úplně zbytečně a pak jede ke svému gólmanovi jako by nic. Klasika bezcharakterní Plekanec.
Na druhou stranu nikdo opakuji nikdo se nerozjede a nesestreli ho na tvrdo, aby byl klid. Takže za to si pak můžou sami ty týmy a brečet po zápase je plakani na špatném hrobě. Každopádně vyprovokoval bitku a pak ujel. A ještě se diví co jako všichni chtějí. Respekt těm kdo jim nepodal ani ruku, konečně někdo ukázal koule. Zbytek by sklopil hlavu a odjel jak beránek.....
On se tě někdo na něco ptal? Plekanec je právě zmrd a bohužel nikdo zatím nenašel odvahu, aby mu naložil. Sudí jim nic nepíská to je všechno pravda, jak říká Antoš je potřeba, aby na to poukázali i jiní. Jágrovi a Plekancovi se nadržuje tečka. Však stačí jak Plekanec arogantně se staví na buly a ještě nadává sudím když ho na něco upozorní. Většinou tam stojí špatně s stejně mu to projde . Jinak, ale musím uznat hrajete nad očekávání, zatím.
DUKLIČKA, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post
Ta nespadla z nebe.
Je to jen výsledek geopolitické situace a inflace kterou nastartoval jeden podnikatel.
K hale snad jen toto:
Opravit se musí stejně a bude to stát město stejné peníze jako příspěvek, které dá s ostatními na novou halu.
Jaternička- Posts : 1410
vn, karel granát, ralff and jajirk like this post
imbík napsal:https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/hokej/extraliga/videa-z-extraligy/sestrih-utkani-kladno-hradec-kralove/6330a409afe18939c9eaaae9
Tak já to tu opakoval několikrát vždycky jsem byl za uplakanka. Všimněte si na konci zápasu jak sekne Smolenaka úplně zbytečně a pak jede ke svému gólmanovi jako by nic. Klasika bezcharakterní Plekanec.
Na druhou stranu nikdo opakuji nikdo se nerozjede a nesestreli ho na tvrdo, aby byl klid. Takže za to si pak můžou sami ty týmy a brečet po zápase je plakani na špatném hrobě. Každopádně vyprovokoval bitku a pak ujel. A ještě se diví co jako všichni chtějí. Respekt těm kdo jim nepodal ani ruku, konečně někdo ukázal koule. Zbytek by sklopil hlavu a odjel jak beránek.....
mirason- Posts : 39
DUKLIČKA napsal:Jaká koalice by v Jihlavě byla podle Vás nejlepší kvůli HMA?
Sňatek z rozumu, tedy ODS+ANO a nejen kvůli hale
hadas (admin), vn and Raddy007 like this post
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
|
|