Diskuzní fórum
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Vasoj84 napsal:Hlavně aby byl Řízek v pohodě
No to hned tak nebude, bohuzel, podle toho co bylo videt je to myslim jasny...
miramare83- Posts : 1125
imbík napsal:Už nevěřím že je to od Říhy náhoda. Doufám že už mu někdo ustreli palici zmrdovi
No pokud udělá hráč jeho kvalit takovouto prasarnu , tak pak to i něm něco napovídá , ale jak se říká , karma je zdarma
Vasoj84- Posts : 334
FREDERIK and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
imbík- Posts : 3617
vn and Vasoj84 like this post
ralff- Posts : 1547
karel granát likes this post
vn napsal:Na tomhle zápase je vidět, že my pořád nadáváme na kvalitu zakončení, ale ono je to všude v lize stejný…viz dnes Vsetín. Prostě je potřeba si vytvořit x šancí, ale fakt ti netrápí jen nás a říkat, že body nejsou jen kvůli koncovce je alibismus.
Právě proto ti hráči hrají CHL
vn- Posts : 1856
FREDERIK- Posts : 237
pegy18- Posts : 385
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK likes this post
karel granát and FREDERIK like this post
DUKLIČKA likes this post
imbík napsal:Zeptej se někdy hráčů. Hráči co prošli pod Ujcou a teď hrají stabilně ELH si ho chválili a jako největší zlo v Dukle označili BŠ. Nevím kde je pravda, ale Ujča ty výsledky má, aspoň v Dukle jo.
Spartě fotbalové byl Straka málo, protože neuměl evropské poháry. Od té doby pořádného kouče nenašli.
Prosím tě jake trenérské úspěchy stojí z Strakou? Kde něco jako trenér dokázal, kromě zvýšení odbytu syrového masa a česneku? Že ho nazýváš pořáným trenérem
Kolja- Posts : 156
ondrej.n and Raddy007 like this post
pegy18 napsal:Jo, ale o BŠ nebyla zmínka. To že Ščerban není takový jak se často v kuloárech píše, to ví každý alespoň trochu znalý.
Je to hrobník jihlavského hokeje
Pamatuješ jak to tady fungovalo než přišel Ščerban?
A btw jako hrobník teda stojí za hovno když to nedokázal za ty roky co je ve vedení pohřbít
Kolja- Posts : 156
Siroko likes this post
DUKLIČKA napsal:imbík napsal:Zeptej se někdy hráčů. Hráči co prošli pod Ujcou a teď hrají stabilně ELH si ho chválili a jako největší zlo v Dukle označili BŠ. Nevím kde je pravda, ale Ujča ty výsledky má, aspoň v Dukle jo.
Spartě fotbalové byl Straka málo, protože neuměl evropské poháry. Od té doby pořádného kouče nenašli.
Ten jagr tenkrát s těma lidma na tom stadionu to byla taková sviňárna a záruba se nad tim ještě udělal. Šmejdi!!!!
Vsak jsem taky od ty doby pridal k fandeni Dukle este fandeni proti Kladnu
imbík, karel granát and FREDERIK like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
karel granát and FREDERIK like this post
Jágr a ujčík jsou nejmenší problémy Dukly
HCDTOM- Posts : 776
karel granát and ralff like this post
imbík napsal:Zeptej se někdy hráčů. Hráči co prošli pod Ujcou a teď hrají stabilně ELH si ho chválili a jako největší zlo v Dukle označili BŠ. Nevím kde je pravda, ale Ujča ty výsledky má, aspoň v Dukle jo.
Ten jagr tenkrát s těma lidma na tom stadionu to byla taková sviňárna a záruba se nad tim ještě udělal. Šmejdi!!!!
DUKLIČKA- Posts : 1624
karel granát, pegy18 and miramare83 like this post
Je to hrobník jihlavského hokeje
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
MichalDJ likes this post
Další sezónu jsme vyhráli finále proti favoritovi soutěže Vsetínu. Kde Ujcikovi klub vzal celou jednu pětku útočnou a přesto jsme srdnatě bojovali proti Kladnu v baráži. Nevidím tam moc chyb. To že klub neumí najít peníze a sestavit tak mnohem víc konkurenční kádr není chyba Cagyho Skořápky ani Ujčíka. Můj pohled.
vn, Siroko, Vasoj84 and miramare83 like this post
Typický příklad, musíme pracovat na zakončení. A výsledek, že Miškář a Beránek od začátku sezony , zápas co zápas mraky šancí, jsou aktivní, dokážou si vyprodukovat šance, ale je to k ničemu. A tohle nás sráží
A taky má hrubě špatný odhad na složení sestavy, ale třeba to je jen můj pohled. Asi na to koukám z jiného hlediska, 17 let jsem trénoval.
Sice chlapy v kraji, takže žádnej Tichonov nejsem, ale i tak jsem si nějaký obrázek udělal. Když něco nefunguje, tak to změním, to je logické. Ale Ujčík tohle nedělá. Jak s lajnou mladých, tak s Harkabusem,apod. Je moc konzervativní. To mi na něm vadí. Nekvasil se mi postupem času začíná profilovat líp.
Čagy mi přijde, že na tu extraligu, nebyl jednoduše připravený. I to myslím, někde řekl. Ale je zápas od zápasu lepší a lepší
Z DF Motoru.
V Česku to tak bývá že se doceni něco až když o to člověk přijde. Přeju mu ať si tam zahraje play off. Má na to
Co udělal?pegy18 napsal:Ujčík by měl okamžitě rezignovat na post trenéra
ondrej.n- Posts : 590
miramare83 napsal:A navic z toho citim, ze mu to tam celkove sedlo v tech Budejcich, preju mu to, akorat mam dojem, ze v tyhle sezone uz toho za nas moc neodehraje, nevim...
S tim fandenim to mam asi trochu jinak, je jasny ze extraliga je super, ale me hlavne ty posledni roky bavila i Chance, treba ty play-off serie byly podle me nezapomenutelny (Litky, Vsetin, Prerov, Kladno)... A i kdyz to do ligy nevedlo, on pohar nad hlavou v rukou prave Cagyho nebo Skorapky taky nebyl k zahozeni... To jsem teda prozil dost. Jasne, budoucnost mlhava, se stadionem vselijaky, ale prozatim mi jde o to zazit s Duklou aspon co nejvic takovychto zapasu a momentu. Proto bych rek, ze i zapasy v Chance (a momentalne bohuzel i mimo Jihlavu) maji smysl, ne ze ne.
Omluva za dylku, strucneji jsem to vyjadrit nedokazal:)
Však o to lépe pro tebe. Problém není jen mizerná úroveň zapasů, kterých je tedy výrazná většina. To prostě nemůže člověka, který má rád hokej a rozumí mu bavit. Včera jsem se díval na carolina vs buffalo. Prosím, nesrovnam tyto dvě soutěže! Chci tím jen říct, že prostě úžasná zábava a to jsou nějaké týmy v usa, žádný vztah k nim. Pointa je, že ta hra samotná musí mít vyšší kvalitu, pak ani není klíčové tu elh hrát. Chceme ji hrát kvůli kvalitě a bavit se tou nejkrásnější hrou, nejde o ego (Dukla hraje elh).
Cagy: nehraje tam špatně, moc mu fandím, ať si to užije. Jinak se hraje v zaběhlem elh týmu, kde to na něm nestojí a má kolem sebe kvalitu, než v Dukle, kde by to musel táhnout. Vím, že jsem tady psal, že na elh už to není a že nás tam nedostane a za tim si stojím. Myslím, že by u nás měla být první lajna v jiném složení.
Tak se nezlobte za délku a názor na čagyho, zle to určite nemyslím.
HCDTOM- Posts : 776
S tim fandenim to mam asi trochu jinak, je jasny ze extraliga je super, ale me hlavne ty posledni roky bavila i Chance, treba ty play-off serie byly podle me nezapomenutelny (Litky, Vsetin, Prerov, Kladno)... A i kdyz to do ligy nevedlo, on pohar nad hlavou v rukou prave Cagyho nebo Skorapky taky nebyl k zahozeni... To jsem teda prozil dost. Jasne, budoucnost mlhava, se stadionem vselijaky, ale prozatim mi jde o to zazit s Duklou aspon co nejvic takovychto zapasu a momentu. Proto bych rek, ze i zapasy v Chance (a momentalne bohuzel i mimo Jihlavu) maji smysl, ne ze ne.
Omluva za dylku, strucneji jsem to vyjadrit nedokazal:)
karel granát and Siroko like this post
vn, FREDERIK and MichalDJ like this post
imbík napsal:Jsem rád, že Cagy ukazuje i v ELH, že už na to nemá
Král je jen jeden #90
To je ale to co jsem tady nedávno psal, styl co se hraje v ELH mu prostě vyhovuje víc…
FREDERIK likes this post
Král je jen jeden #90
No má prostě o motivaci postaráno a hlavně hraje se hokejralff napsal:vn napsal:Čagy luxusní nahrávka…
Čagy chytil slinu
FREDERIK- Posts : 237
vn napsal:Čagy luxusní nahrávka…
Čagy chytil slinu
imbík, ralff and FREDERIK like this post
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20