Diskuzní fórum
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3588
Proc to ma tak vypadat? To video, pripadne dve, pokud je jeste jinej zaber, si pustis dvakrat plus parkrat treba zpomalene a udelas si o zakroku usudek. Vic tam asi nevydumas ani po hodine civeni.imbík napsal:Jo pak to tak vypadá.
Siroko- Posts : 1202
hadas (admin) likes this post
No je to věc názoru, pokud to jemu nevadí tak nám to může být úplně jedno.
Lufa- Posts : 1287
Neosuhlasim s jakoukoliv účasti na svazu kohokoli z Dukly. Nedělá to dobrotu.
ralff likes this post
Jaternička napsal:imbík napsal:Kdyby měl Ujča nějakou hrdost a čest, tak jim řekne rovnou, že jim na to sere. Ale ono asi za to nějaký drobak je
Je to třeba k nevíře, on totiž může někdo něco dělat, ikdyž se primárně nedívá kolik za to dostane.
Jo rozhodně a proto si o sobě čte, že někomu nadržuje například loni Augustovi a teď si čte, že o něm nechají hlasovat, že kdyby s Duklou postoupil tak je to střet zájmů a bla bla bla. Přitom na svazu je to samej šéf, nebo majitel klubů. Jak říkám, vysral bych se jim na to hned. Ale záleží kolik za to je no.
imbík napsal:Kdyby měl Ujča nějakou hrdost a čest, tak jim řekne rovnou, že jim na to sere. Ale ono asi za to nějaký drobak je
Je to třeba k nevíře, on totiž může někdo něco dělat, ikdyž se primárně nedívá kolik za to dostane.
Jaternička- Posts : 1410
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/extraliga-sestup-play-off.A220328_145351_hokej_rmp
ralff- Posts : 1536
dobry_lovec napsal:
vyjimka na střechu nebude. Vypadá to, že se bude dělat střecha nová. Nabídky na stavbu nového zimaku vše kolem 2mld. nereálný ..
Z fb Horákcá arena, otázka a odpověď z dneška:
"Dobrý den, pane Beke. z vyvoje kolem nove areny jsem napnutejsi nez ze samotneho hokeje...mate uz nejake indicie, zda se firmy hlasi do konkurzu na stavbu, zda je vubec realne se do rozpoctu vejit?"
"Dobrý den, můžu říct asi jen to, že firmy evidentně poctivě počítají, protože se hodně ptají. Dokumentaci si stáhla řada firem. Jestli se vejdou do rozpočtu se uvidí až odevzdají nabídky a to aktuálně vypadá na začátek května. Do té doby nebudeme více vědět. David Beke. "
karel granát likes this post
MarkusHCD napsal:Před sezonou bych tyto mančafty ve finále očekával,proto pro mě skutečný hokej začíná až teď,HCD Olé
Tak ja bych nas tam teda neocekaval, a po odchodu Fronka, Lichyho a Illese uz vubec ne. Ale kluci zase ukazali, ze na playoff se umi pripravit fakt dobre a ze jim urcite neni jedno, jak dopadnou.
Vsetin bude tezkej, Kladno pripadne megatezky az nemozny, ale clovek nikdy nevi. Kazdopadne jestli se budou o e-ligu rezat Vsetin a Kladno, tak se to da akceptovat:) To bych fandil Vsetinu a myslim ze valasskej kotel by byl na Plekance a jeho spolek kokotu radne nazhavenej.
miramare83- Posts : 1094
karel granát and jajirk like this post
Jaternička- Posts : 1410
MichalDJ likes this post
. To taky můžeme dopadnout jako na Kladnědobry_lovec napsal:MichalDJ napsal:imbík napsal:Nic, v květnu se prodlouží výjimka na střechu a za 5 let budeme stát tam kde stojíme teď na HzS. Jen se ztratí 10 let výmluv na HZS a čekání na nereálné cíle. Místo, aby se do snažení se o ELH šlapalo pořád.
To je taky duvod proc jsem si zatim nekoupil listek na ten rozluckovej mejdan, protoze zatim neverim ze to touhle sezonou konci
vyjimka na střechu nebude. Vypadá to, že se bude dělat střecha nová. Nabídky na stavbu nového zimaku vše kolem 2mld. nereálný ..
MarkusHCD- Posts : 1924
MichalDJ likes this post
dobry_lovec napsal:MichalDJ napsal:imbík napsal:Nic, v květnu se prodlouží výjimka na střechu a za 5 let budeme stát tam kde stojíme teď na HzS. Jen se ztratí 10 let výmluv na HZS a čekání na nereálné cíle. Místo, aby se do snažení se o ELH šlapalo pořád.
To je taky duvod proc jsem si zatim nekoupil listek na ten rozluckovej mejdan, protoze zatim neverim ze to touhle sezonou konci
Kde si vzal že všechny nabídky jsou kolem 2 mld. Když je ještě měsíc na zpracování nabídek?
Kolja- Posts : 154
MichalDJ likes this post
MichalDJ napsal:imbík napsal:Nic, v květnu se prodlouží výjimka na střechu a za 5 let budeme stát tam kde stojíme teď na HzS. Jen se ztratí 10 let výmluv na HZS a čekání na nereálné cíle. Místo, aby se do snažení se o ELH šlapalo pořád.
dobry_lovec- Posts : 9
imbík napsal:Nic, v květnu se prodlouží výjimka na střechu a za 5 let budeme stát tam kde stojíme teď na HzS. Jen se ztratí 10 let výmluv na HZS a čekání na nereálné cíle. Místo, aby se do snažení se o ELH šlapalo pořád.
MichalDJ- Posts : 1031
MichalDJ napsal:abych pravdu rekl ty lidi je kombinace vseho co se tu napsalo, i me to nechava naprosto klidnym, kdyz bude pocasi radsi se pujdu projet na kole, nejak me to na ten zimak vubec netahne a je mi to asi jedno jak v tom finale dopadneme, uz to ze jsme tam dosmatlali je uspech, i pre to ze letos je konkurence v tyhle lize prachmizerna cemuz odpovida i predvadena hra zucastnenych tymu. Pro me osobne bude mnohem dulezitejsi a z ceho jsem nervozni a napjatej, co bude se stadionem protoze to je dulezitejsi pro fungovani Dukly vice nez tohle finale. Jen doufam ze je nenapadne stavet ten paskvil pro 3000 lidi, protoze to budeou tuplem vyhozeny penize
Moje řeč, zimák je absolutní priorita, až bude a doufám že bude, pak se může stanovit nějaký cíl :-)
sarkafarka- Posts : 32
Lufa likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
Lufa and Raddy007 like this post
imbík napsal:Baráž přes Kladno vůbec neřeš. I proto si ani nepřeju jí vůbec hrát. Takže já hodnotím sezónu za úspěšnou. S tou sestavou v jaké hrajeme. Teď bude mi stačit když uděláme aspoň zápas nebo dva.
Já ji neřeším, ale to je taky jeden z důvodů, proč lidi nechodí - není cíl :-)
Pro mě osobně je finále už nad plán
imbík, MichalDJ and Raddy007 like this post
MichalDJ likes this post
hadas (admin) napsal:Duklacek napsal:Návštěvnost totální ostuda, čekám, že nyní si ale všichni hrozně vzpomenou, kde je stadion..
Já se přiznám, že jsem se Sokolovem nebyl ani na jednom zápase. Lidi to prostě nebaví nebo řeší úplně jiné a mnohem důležitější věci ve svém životě. Vidím to na lidech, co fandili Dukle, chodili na každý zápas, když mohli a dnes jenom mávnou rukou, že je to stejně o ničem. Asi to mám občas podobně...:-(
No mě by spíš zajímalo, jak by vypadala další sezona, kdyby se jim podařilo nějakým zázrakem vyhrát i baráž, když nejsou škvarky a nebude ani kde hrát. To že lidi nechodí, mě nepřekvapuje.....
vn and MichalDJ like this post
karel granát and MichalDJ like this post
Duklacek napsal:Návštěvnost totální ostuda, čekám, že nyní si ale všichni hrozně vzpomenou, kde je stadion..
Já se přiznám, že jsem se Sokolovem nebyl ani na jednom zápase. Lidi to prostě nebaví nebo řeší úplně jiné a mnohem důležitější věci ve svém životě. Vidím to na lidech, co fandili Dukle, chodili na každý zápas, když mohli a dnes jenom mávnou rukou, že je to stejně o ničem. Asi to mám občas podobně...:-(
Menša opět výbornej výkon, zabránil jasnýmu gólu, a pak celou sérii završil.
Na finále, doufám, přijdou i diváci, nejen my fanoušci.
Vsetín je favorit, ale i tak doufám, že příjemně překvapíme.
Moc děkuju, kluci.
DUKLA NAVŽDY!
Kelt- Posts : 383
imbík, karel granát, Duklacek and miramare83 like this post
ralff, Kelt, Siroko, jajirk, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post
Finále si pojďme užít a ve zdraví přežít. Snad Vsetín dobře připravíme na předem jasnou baráž
Našim klukům díky za dnešek, ale i zatím za celé play off
vn, karel granát, ralff, Duklacek and miramare83 like this post
Cemba má dlahu, jestli jsem dobře viděl, takže jediný, kdo se může snad vrátit je Eliáš po tom otřesu..ralff napsal:Dneska sice ubojovaný, ale je to doma. Bylo vidět, že si hráči hodně dávali pozor v obraně a Max. druhá nula. Teď ten Vsetín. Hlavně se nebát...a zpátky do boje. A kdyby se podařilo poléčit někoho z marodů, bylo by to super.
Duklacek- Posts : 1074
MarkusHCD- Posts : 1924
Vasoj84 and Lufa like this post
hadas (admin), Vasoj84 and miramare83 like this post
staříček- Posts : 522
Aha, tak to jsem nevěděl.ralff napsal:Lufa napsal:tvl, ve Vsetíně po první třetině 7:0, tak to by mohli udělat rekord ve střelených brankách. Prostějov se na to slušně vysral
Nevysral, hrají na tři pětky. Jsou tak domlácení, že víc postavit nezvládnou. https://www.hokej.cz/dalsi-ztraty-totter-hraci-odpadaji-jako-lupeni-vsadi-na-antihokej/5064281
Lufa napsal:tvl, ve Vsetíně po první třetině 7:0, tak to by mohli udělat rekord ve střelených brankách. Prostějov se na to slušně vysral
Nevysral, hrají na tři pětky. Jsou tak domlácení, že víc postavit nezvládnou. https://www.hokej.cz/dalsi-ztraty-totter-hraci-odpadaji-jako-lupeni-vsadi-na-antihokej/5064281
Sice dneska asi ty dva tisíce zase padnou, nebo aspoň doufám, ale neděle.. semifinále, možnost postupu do finále, co chcete víc? Na co se tady čeká, pak budeme (možná) dva tři roky chodit kolem zbytků našeho chrámu, tak se snad sebere nyní víc lidí…Siroko napsal:A ja bych jeste ocenil i vetsi navstevu.
Duklacek likes this post
staříček- Posts : 522
ralff, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
|
|