Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+47
lojzavojza
mirason
voight
Slezy77
mbenda
AJET0
Poldinnn
Martynez
Leo
mjrkk
mrskman
ondrej.n
jajirk
Mišák
Laďa
olin
krap
Luc2as
Excalibur
wortyr
FREDERIK
richmonds
Vasoj84
Raddy007
miramare83
Kolja
dobry_lovec
sarkafarka
hadas (admin)
HCDTOM
Hedgehog
pegy18
staříček
Kelt
MarkusHCD
MichalDJ
vn
Lázňator
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
ralff
imbík
karel granát
Hhs23
Duklacek
Siroko
51 posters

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 18 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 30/3/2022, 21:48

Nedělá to dobrotu, tečka. Nebo jaké výhody z toho má Dukla, že je BŠ a Viktor na svazu ? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 30/3/2022, 10:09

imbík napsal:Jo 😁 pak to tak vypadá.
Proc to ma tak vypadat? To video, pripadne dve, pokud je jeste jinej zaber, si pustis dvakrat plus parkrat treba zpomalene a udelas si o zakroku usudek. Vic tam asi nevydumas ani po hodine civeni.

Siroko

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/3/2022, 08:37

Jo 😁 pak to tak vypadá.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 30/3/2022, 07:41

Je ciste jeho vec a rozhodnuti jestli se tomu bude dal venovat. Rozhodne si sle nemyslim, ze by ho to nejak casove omezovalo ve funkci trenera. Sam v jednom rozhovoru rikal, ze to prozkoumani videii je prace na par minut.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/3/2022, 23:35

Pokud začíná nový vedení ELH tak se přece musí odhlasovat funkce, to je všude a je to normální. To jsou stanovy a musí se dodržovat.
No je to věc názoru, pokud to jemu nevadí tak nám to může být úplně jedno. Cool

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/3/2022, 21:52

Tak jestli Ujcu baví po večerech přemýšlet zda to bylo na 5 zápasů a něco na dva a pak si druhý den číst, že to dělá pro kamaráda Augustu tak to jo. To má Mistr světa teda zapotřebí. O hrdosti mluvím kvůli tomu, že by mě uráželo číst, že se bude o mě hlasovat jestli jako dostanu šanci pokračovat nebo ne. Jako by ostatní věci na svazu se nedělali brácha na mě já na bráchu. Nevím no. Myslím, že Ujča tohle nemá zapotřebí a pořád zastávam názor, že pokud on A Béďa sedí jednou prdeli na dvou židlích, tak jednu z těch pozic nedělají na sto procent, a nebo to odnáší právě oboje.
Neosuhlasim s jakoukoliv účasti na svazu kohokoli z Dukly. Nedělá to dobrotu.

imbík

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/3/2022, 21:08

Pro někoho jsou peníze alfou a omegou smyslu života a někdo něco dělá protože ho to baví. Rozhodně je mimo mísu říkat v téhle souvislosti něco o hrdosti a čestnosti Rolling Eyes

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/3/2022, 20:14

Jaternička napsal:
imbík napsal:Kdyby měl Ujča nějakou hrdost a čest, tak jim řekne rovnou, že jim na to sere. Ale ono asi za to nějaký drobak je

Je to třeba  k nevíře, on totiž může někdo něco dělat, ikdyž se primárně nedívá kolik za to dostane.

😁 Jo rozhodně a proto si o sobě čte, že někomu nadržuje například loni Augustovi a teď si čte, že o něm nechají hlasovat, že kdyby s Duklou postoupil tak je to střet zájmů a bla bla bla. 😁 Přitom na svazu je to samej šéf, nebo majitel klubů. Jak říkám, vysral bych se jim na to hned. Ale záleží kolik za to je no.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 29/3/2022, 17:32

imbík napsal:Kdyby měl Ujča nějakou hrdost a čest, tak jim řekne rovnou, že jim na to sere. Ale ono asi za to nějaký drobak je

Je to třeba k nevíře, on totiž může někdo něco dělat, ikdyž se primárně nedívá kolik za to dostane.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/3/2022, 17:03

Kdyby měl Ujča nějakou hrdost a čest, tak jim řekne rovnou, že jim na to sere. Ale ono asi za to nějaký drobak je

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 29/3/2022, 14:35

"   ... v ročníku 2022/23 postoupí do čtvrtfinále čtyři nejlepší, celky na pátém až dvanáctém místě půjdou do předkola, třináctému skončí sezona a čtrnáctý bude hrát baráž s vítězem první ligy.

https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/extraliga-sestup-play-off.A220328_145351_hokej_rmp
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 28/3/2022, 18:53

dobry_lovec napsal:

vyjimka na střechu nebude. Vypadá to, že se bude dělat střecha nová. Nabídky na stavbu nového zimaku vše kolem 2mld. nereálný ..

Z fb Horákcá arena, otázka a odpověď z dneška:

"Dobrý den, pane Beke. z vyvoje kolem nove areny jsem napnutejsi nez ze samotneho hokeje...mate uz nejake indicie, zda se firmy hlasi do konkurzu na stavbu, zda je vubec realne se do rozpoctu vejit?"

"Dobrý den, můžu říct asi jen to, že firmy evidentně poctivě počítají, protože se hodně ptají. Dokumentaci si stáhla řada firem. Jestli se vejdou do rozpočtu se uvidí až odevzdají nabídky a to aktuálně vypadá na začátek května. Do té doby nebudeme více vědět. David Beke. "

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/3/2022, 18:40

Tak Spolek fanoušků pořádá výjezd do Vsetína zadarmo, tak jsem zvědav kolik lidí pro které je domácí vstupné drahé vyjede do Vsetína 😉 vlastně jen za dvě kila za vstup.... Jiné náklady žádné. Pro zbytek bude lepší když začnou fandit UDH a skončí ještě v předkole. 🙈 Nebo se Dukla vážně stane farmou. Fakt nejlepší cesta do pekel tenhle přístup.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/3/2022, 17:46

Vsetin ma ceny vstupenek na finale 200/300 a to nejsou finance tak v prdeli jako my. Tady je ted potreba kazda koruna.

Siroko

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 28/3/2022, 17:15

MarkusHCD napsal:Před sezonou bych tyto mančafty ve finále očekával,proto pro mě skutečný hokej začíná až teď,HCD Olé

Tak ja bych nas tam teda neocekaval, a po odchodu Fronka, Lichyho a Illese uz vubec ne. Ale kluci zase ukazali, ze na playoff se umi pripravit fakt dobre a ze jim urcite neni jedno, jak dopadnou.
Vsetin bude tezkej, Kladno pripadne megatezky az nemozny, ale clovek nikdy nevi. Kazdopadne jestli se budou o e-ligu rezat Vsetin a Kladno, tak se to da akceptovat:) To bych fandil Vsetinu a myslim ze valasskej kotel by byl na Plekance a jeho spolek kokotu radne nazhavenej.

miramare83

karel granát and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 28/3/2022, 16:50

Jelikož mám permici tak mě ceny nechávají klidným Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/3/2022, 16:12

Na finále jsem tipoval tak 3000 lidí. Ovšem za 200 kč za lístek to tipuju tak jako teď . Tzn slabých 2000
Jaternička
Jaternička

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 28/3/2022, 14:50

dobry_lovec napsal:
MichalDJ napsal:
imbík napsal:Nic, v květnu se prodlouží výjimka na střechu a za 5 let budeme stát tam kde stojíme teď na HzS. Jen se ztratí 10 let výmluv na HZS a čekání na nereálné cíle. Místo, aby se do snažení se o ELH šlapalo pořád.

To je taky duvod proc jsem si zatim nekoupil listek na ten rozluckovej mejdan, protoze zatim neverim ze to touhle sezonou konci

vyjimka na střechu nebude. Vypadá to, že se bude dělat střecha nová. Nabídky na stavbu nového zimaku vše kolem 2mld. nereálný ..
. To taky můžeme dopadnout jako na Kladně

MarkusHCD

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 28/3/2022, 14:26

dobry_lovec napsal:
MichalDJ napsal:
imbík napsal:Nic, v květnu se prodlouží výjimka na střechu a za 5 let budeme stát tam kde stojíme teď na HzS. Jen se ztratí 10 let výmluv na HZS a čekání na nereálné cíle. Místo, aby se do snažení se o ELH šlapalo pořád.

To je taky duvod proc jsem si zatim nekoupil listek na ten rozluckovej mejdan, protoze zatim neverim ze to touhle sezonou konci

Kde si vzal že všechny nabídky jsou kolem 2 mld. Když je ještě měsíc na zpracování nabídek?

Kolja

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/3/2022, 13:51

Však už brzo si to povíme, jak to bude. 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dobry_lovec 28/3/2022, 13:24

MichalDJ napsal:

dobry_lovec

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 28/3/2022, 12:52

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/3/2022, 12:49

Nic, v květnu se prodlouží výjimka na střechu a za 5 let budeme stát tam kde stojíme teď na HzS. Jen se ztratí 10 let výmluv na HZS a čekání na nereálné cíle. Místo, aby se do snažení se o ELH šlapalo pořád.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 28/3/2022, 12:18

MichalDJ napsal:abych pravdu rekl ty lidi je kombinace vseho co se tu napsalo, i me to nechava naprosto klidnym, kdyz bude pocasi radsi se pujdu projet na kole, nejak me to na ten zimak vubec netahne a je mi to asi jedno jak v tom finale dopadneme, uz to ze jsme tam dosmatlali je uspech, i pre to ze letos je konkurence v tyhle lize prachmizerna cemuz odpovida i predvadena hra zucastnenych tymu. Pro me osobne bude mnohem dulezitejsi a z ceho jsem nervozni a napjatej, co bude se stadionem protoze to je dulezitejsi pro fungovani Dukly vice nez tohle finale. Jen doufam ze je nenapadne stavet ten paskvil pro 3000 lidi, protoze to budeou tuplem vyhozeny penize

Moje řeč, zimák je absolutní priorita, až bude a doufám že bude, pak se může stanovit nějaký cíl :-)

sarkafarka

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 28/3/2022, 12:00

abych pravdu rekl ty lidi je kombinace vseho co se tu napsalo, i me to nechava naprosto klidnym, kdyz bude pocasi radsi se pujdu projet na kole, nejak me to na ten zimak vubec netahne a je mi to asi jedno jak v tom finale dopadneme, uz to ze jsme tam dosmatlali je uspech, i pre to ze letos je konkurence v tyhle lize prachmizerna cemuz odpovida i predvadena hra zucastnenych tymu. Pro me osobne bude mnohem dulezitejsi a z ceho jsem nervozni a napjatej, co bude se stadionem protoze to je dulezitejsi pro fungovani Dukly vice nez tohle finale. Jen doufam ze je nenapadne stavet ten paskvil pro 3000 lidi, protoze to budeou tuplem vyhozeny penize

MichalDJ

Lufa and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 28/3/2022, 11:51

imbík napsal:Baráž přes Kladno vůbec neřeš. I proto si ani nepřeju jí vůbec hrát. Takže já hodnotím sezónu za úspěšnou. S tou sestavou v jaké hrajeme. Teď bude mi stačit když uděláme aspoň zápas nebo dva.

Já ji neřeším, ale to je taky jeden z důvodů, proč lidi nechodí - není cíl :-)
Pro mě osobně je finále už nad plán Cool

sarkafarka

imbík, MichalDJ and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/3/2022, 11:20

Baráž přes Kladno vůbec neřeš. I proto si ani nepřeju jí vůbec hrát. Takže já hodnotím sezónu za úspěšnou. S tou sestavou v jaké hrajeme. Teď bude mi stačit když uděláme aspoň zápas nebo dva.

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 28/3/2022, 10:49

hadas (admin) napsal:
Duklacek napsal:Návštěvnost totální ostuda, čekám, že nyní si ale všichni hrozně vzpomenou, kde je stadion..

Já se přiznám, že jsem se Sokolovem nebyl ani na jednom zápase. Lidi to prostě nebaví nebo řeší úplně jiné a mnohem důležitější věci ve svém životě. Vidím to na lidech, co fandili Dukle, chodili na každý zápas, když mohli a dnes jenom mávnou rukou, že je to stejně o ničem. Asi to mám občas podobně...:-(

No mě by spíš zajímalo, jak by vypadala další sezona, kdyby se jim podařilo nějakým zázrakem vyhrát i baráž, když nejsou škvarky a nebude ani kde hrát. To že lidi nechodí, mě nepřekvapuje.....

sarkafarka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/3/2022, 07:30

Za to může jednoznačně vedení. Snad to teď Béďovi vychází líp ty čísla, když pořád šetří. Už jsem to tu psal minule. Signály které letos Dukla vyslala jsou jasné a tak co předvádí hráči a návštěvy kolem dvou tisíc je prostě maximum. Nepočítám, že na Vsetín to nějak extrémně vylitne. Jestli bude o tisíc lidí víc bude to zázrak. Zajímalo by mě jak by Bedřichovi vycházely čísla kdyby se bejvalo vypadlo s Přerovem a on držel led kvůli grand finále do 30. dubna. PR před play off úplně na hovno. Teď to nemyslím na Lysace, aby až tady hodný zvěd co mu posílá odsud screeny to nepochopil blbě. 😉

imbík

vn and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/3/2022, 07:11

Ta apatie fanousku muze bejt pro Duklu bohuzel smrtelna.

Siroko

karel granát and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/3/2022, 01:31

Duklacek napsal:Návštěvnost totální ostuda, čekám, že nyní si ale všichni hrozně vzpomenou, kde je stadion..

Já se přiznám, že jsem se Sokolovem nebyl ani na jednom zápase. Lidi to prostě nebaví nebo řeší úplně jiné a mnohem důležitější věci ve svém životě. Vidím to na lidech, co fandili Dukle, chodili na každý zápas, když mohli a dnes jenom mávnou rukou, že je to stejně o ničem. Asi to mám občas podobně...:-(
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 27/3/2022, 22:22

Dneska bylo vidět, že už jsou oba týmy utahaný, ale třeba Pepa Skořepa jezdí pořád, jako kdyby mu bylo dvacet.

Menša opět výbornej výkon, zabránil jasnýmu gólu, a pak celou sérii završil.
Na finále, doufám, přijdou i diváci, nejen my fanoušci.
Vsetín je favorit, ale i tak doufám, že příjemně překvapíme.
Moc děkuju, kluci.
DUKLA NAVŽDY!

Kelt

imbík, karel granát, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/3/2022, 21:34

Jo a hoši druhé finále za sebou, to taky není samozřejmost v podmínkách v kterých se tu to dělá. Na to nezapomínejme.

imbík

ralff, Kelt, Siroko, jajirk, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/3/2022, 21:32

V sestavě v jaké hrajeme je tohle hodně překvapivé. Klobouk dolů. Maksim zase dělá rozdíl. Plus Menšík roste zápas od zápasu.
Finále si pojďme užít a ve zdraví přežít. Snad Vsetín dobře připravíme na předem jasnou baráž 👍
Našim klukům díky za dnešek, ale i zatím za celé play off

imbík

vn, karel granát, ralff, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/3/2022, 21:16

Mareš 👍👍👍👍🥴👍👍👍👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 27/3/2022, 21:15

Mám velkou radost, gratuluji!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/3/2022, 21:08

ralff napsal:Dneska sice ubojovaný, ale je to doma. Bylo vidět, že si hráči hodně dávali pozor v obraně a Max. druhá nula. Teď ten Vsetín. Hlavně se nebát...a zpátky do boje. A kdyby se podařilo poléčit někoho z marodů, bylo by to super.
Cemba má dlahu, jestli jsem dobře viděl, takže jediný, kdo se může snad vrátit je Eliáš po tom otřesu..

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 27/3/2022, 20:51

Před sezonou bych tyto mančafty ve finále očekával,proto pro mě skutečný hokej začíná až teď,HCD Olé

MarkusHCD

Vasoj84 and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/3/2022, 20:49

Dneska sice ubojovaný, ale je to doma. Bylo vidět, že si hráči hodně dávali pozor v obraně a Max. druhá nula. Teď ten Vsetín. Hlavně se nebát...a zpátky do boje. A kdyby se podařilo poléčit někoho z marodů, bylo by to super.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/3/2022, 20:47

Návštěvnost totální ostuda, čekám, že nyní si ale všichni hrozně vzpomenou, kde je stadion..

Duklacek

hadas (admin), Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 27/3/2022, 20:22

Gratulace Smile

HCDTOM

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 27/3/2022, 20:01

GRATULACE ,ALE MĚLI SME TAKÉ HODNĚ ŠTĚSTÍČKA , ve Vsetíně to bude horor .

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/3/2022, 19:08

Třetí zápas doma a furt dokola, vedeme z ničeho a bráníme, druhou třetinu hrálo v podstatě jen Sokolovo.. snad to teda ubráníme, když si na to tak věříme

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/3/2022, 18:24

ralff napsal:
Lufa napsal:tvl, ve Vsetíně po první třetině 7:0, tak to by mohli udělat rekord ve střelených brankách.  Prostějov se na to slušně vysral Very Happy

Nevysral, hrají na tři pětky. Jsou tak domlácení, že víc postavit nezvládnou. https://www.hokej.cz/dalsi-ztraty-totter-hraci-odpadaji-jako-lupeni-vsadi-na-antihokej/5064281
Aha, tak to jsem nevěděl.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/3/2022, 18:08

Lufa napsal:tvl, ve Vsetíně po první třetině 7:0, tak to by mohli udělat rekord ve střelených brankách.  Prostějov se na to slušně vysral Very Happy

Nevysral, hrají na tři pětky. Jsou tak domlácení, že víc postavit nezvládnou. https://www.hokej.cz/dalsi-ztraty-totter-hraci-odpadaji-jako-lupeni-vsadi-na-antihokej/5064281
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/3/2022, 17:39

tvl, ve Vsetíně po první třetině 7:0, tak to by mohli udělat rekord ve střelených brankách. Prostějov se na to slušně vysral Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/3/2022, 16:02

Tak ja teda pomalu vyrazim. Asi 3 kusy.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/3/2022, 15:54

Siroko napsal:A ja bych jeste ocenil i vetsi navstevu.
Sice dneska asi ty dva tisíce zase padnou, nebo aspoň doufám, ale neděle.. semifinále, možnost postupu do finále, co chcete víc? Na co se tady čeká, pak budeme (možná) dva tři roky chodit kolem zbytků našeho chrámu, tak se snad sebere nyní víc lidí…

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/3/2022, 15:30

A ja bych jeste ocenil i vetsi navstevu.

Siroko

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 27/3/2022, 11:53

Tak doufám že dneska budou hrát zodpovědně .

staříček

ralff, FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: