Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+47
lojzavojza
mirason
voight
Slezy77
mbenda
AJET0
Poldinnn
Martynez
Leo
mjrkk
mrskman
ondrej.n
jajirk
Mišák
Laďa
olin
krap
Luc2as
Excalibur
wortyr
FREDERIK
richmonds
Vasoj84
Raddy007
miramare83
Kolja
dobry_lovec
sarkafarka
hadas (admin)
HCDTOM
Hedgehog
pegy18
staříček
Kelt
MarkusHCD
MichalDJ
vn
Lázňator
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
ralff
imbík
karel granát
Hhs23
Duklacek
Siroko
51 posters

Strana 17 z 20 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 17 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro vn 3/4/2022, 15:35

Tak ani dnes nemáme 4 útoky, Eliáš hraje v útoku…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 3/4/2022, 15:02

imbík napsal:Na suoerfinale v Táboře skoro čtyři tisíce lidí. https://hokej.cz/tabor-vstoupil-do-superfinale-vyhrou-zapas-sledovalo-3-895-divaku/5064424
O tom si tady můžeme nechat ve čtvrtek a pátek zdát

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/4/2022, 14:03

imbík

ralff and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/4/2022, 13:32

My jsme už skoro v Brně co vy? Plný bus valí.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 3/4/2022, 10:53

Tak Já osobně jsem spokojen kam se kluci s tou okleštěnou sestavou dostali , ale jak se tu psalo s jídlem roste chuť , tak bych se ani nezlobil , kdyby se jim ten ,, neporazitelný"  Vsetín podařilo vyřadit , to bych vážně čuměl 😉👍 Uvidíme , možné je všechno , hlavně dnes nedostat  nějaký velký výprask 🙄To by asi pro psychiku kluků nebylo dobré , no uvidíme , držím palce 😉

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 3/4/2022, 08:54

vn napsal:Nevím no, byl jsem spokojen s finále, ale s jídlem roste chuť, takže hurá na ně…nějak mi zas připadá, že ten Vsetín je nějak moc propagován všude, tak bych si přál, abychom ukázali kdo je Dukla a s kým mají tu čest 😀

Slabinou Vsetína je (může být) právě tohle všeobecné očekávání, že nás přejedou a půjdou do baráže. A pro nás muže být naopak výhodou to podceňování. Večerní zápas napoví.
ralff
ralff

vn, FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 3/4/2022, 08:41

Já nevím co furt řešíte 4:0 jak loni v suchým triku a s prstem v nose

Lázňator

vn and karel granát like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 3/4/2022, 07:41

Nevím no, byl jsem spokojen s finále, ale s jídlem roste chuť, takže hurá na ně…nějak mi zas připadá, že ten Vsetín je nějak moc propagován všude, tak bych si přál, abychom ukázali kdo je Dukla a s kým mají tu čest 😀

vn

ralff, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/4/2022, 21:23

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 2/4/2022, 19:26

Pokud si Žukov udrží fazonu, tak těch 6 zápasů je reálných. Loni jejich útočníky v SF přiváděl k zoufalství Smile

Lufa

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/4/2022, 17:53

Teď nevím kde, ale někde říkali, že Vsetín má letos velkou šanci na ELH, moc šancí nám lidi nedávají uvidíme. Pravda je, že Vsetín je favorit bez diskusí. Ani Ujcikovych 50 na 50 nevidím jako relaisticky pohled. Budu spokojen když to bude aspoň na 6 zápasů. Zítra tam budem 👍

imbík

ralff and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 2/4/2022, 15:14

ralff napsal:Koukám, že Vsetín má na webu v sekci statistik, už nachystanou záložku baráž Very Happy     Snad jim to sebevědomí trochu počechráme Wink  

To mi připomíná jak Litoměřice před playoff řešili někde by případně hráli extraligu 😁

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 2/4/2022, 14:59

Jaternička napsal:
Přesně tak. Jsi nejhorší tak rovnou sestup a hotovo.

Jen by tě automaticky neměl vystřídat ještě horší. To nemá logiku. Ale nechci lejt olej do ohně 😁😁

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 2/4/2022, 14:35

Koukám, že Vsetín má na webu v sekci statistik, už nachystanou záložku baráž Very Happy Snad jim to sebevědomí trochu počechráme Wink
ralff
ralff

Vasoj84 and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 2/4/2022, 12:31

Přesně tak. Jsi nejhorší tak rovnou sestup a hotovo.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK, Lufa and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 2/4/2022, 12:08

DUKLIČKA napsal:Malá anketa k tomu stadionu  Diskuzní fórum - Stránka 17 1f600

A : Zbourá a postaví se nový.
B : Zbourá a nepostaví se nic = ostuda
C:  Nezbourá se nic pošolichá se střecha 80 mil. vyletí oknem a jede se dál
D:  Nová studie nový plány nový sliby na dalších 10 let a nic.

Tak jako ostatní doufám v A, obávám se A/B tedy jakési mezivarianty, že se postaví pasqil, realisticky i bez války už byla full varianta sázka do loterie, nedivil bych se ani C, u nás je možný všechno

Raddy007

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/4/2022, 10:28

Kolja napsal:

Ještě je potreba zmínit jedno příkoří týmů v baráži. Sezónu skončí na konci dubna a teprve v ten moment ví, na jakou ligu skládají kádr. A trh 30.4. je často už přebraný

Já to vím, to máš naprostou pravdu, ale já nepatřim mezi podporovatelé současného systému. Já naopak ve všem souhlasím s cagym. Má naprostou pravdu. I se sestupem a postupem. Bohužel to už se nikdy nevrátí, poněvadž kapři si smí rybník nevypusti. Jedu mrknout na trénink jak se ladíme na zítra.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 2/4/2022, 09:29

Ještě je potreba zmínit jedno příkoří týmů v baráži. Sezónu skončí na konci dubna a teprve v ten moment ví, na jakou ligu skládají kádr. A trh 30.4. je často už přebraný

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 1/4/2022, 22:04

imbík

Kolja likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 1/4/2022, 18:49

Kolja napsal:
Kelt napsal:Nejhorší varianta by byl novej zimák, neodpovídající Extralize. To radši vyměnit střechu. Jinak pořád doufám a věřím, že se přes všechny překážky dokodrcáme k variantě A.

V tom článku na idnes píšou že problém je ocel a asfalt. Asfalt se nás snad netýká 😁 a ocel asi nějakou potřebovat budeme. Jestli si pamatuju dobře Beke někde psal že nějaké drahé materiály nahrazovali, ale musíme se modlit aby to pomohlo.

Prave ta ocel vseho druhu je tam skoro vsude. Jestli se bude prodavat za soucasny nasobky cen z pocatku roku, tak neni sance.

Siroko

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 1/4/2022, 18:17

Kelt napsal:Nejhorší varianta by byl novej zimák, neodpovídající Extralize. To radši vyměnit střechu. Jinak pořád doufám a věřím, že se přes všechny překážky dokodrcáme k variantě A.

V tom článku na idnes píšou že problém je ocel a asfalt. Asfalt se nás snad netýká 😁 a ocel asi nějakou potřebovat budeme. Jestli si pamatuju dobře Beke někde psal že nějaké drahé materiály nahrazovali, ale musíme se modlit aby to pomohlo.

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 1/4/2022, 18:14

Ja jsem dlouho veril variante A, ale vyvoj na Ukrajine a nasledny problemy s dodavkama energii a surovin s tim spojenymu obrovskymu rustu cen muzou hodit vidle. Rozhoduji bude, jestli se to na Ukrajine alespon do konce terminu podani nabidek na arenu bude chýit ke konci, aby tam byla alespon nejaka sance to postavit za realnou cenu. Pokud rozpoctari firem budou muset zapocitat veskery cenovy rizika, tak z toho vyleze cenova silenost.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 1/4/2022, 17:38

Nejhorší varianta by byl novej zimák, neodpovídající Extralize. To radši vyměnit střechu. Jinak pořád doufám a věřím, že se přes všechny překážky dokodrcáme k variantě A.

Kelt

MichalDJ and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 1/4/2022, 17:31

Já pořád doufám ve variantu A. Město schválilo na opravu 600 mega. Dejme tomu, že upustí od celkový nový stavby, takže by jsme přišli o podporu jak od Kraje tak od NSA. Co by se teda za těch 600 mil. dalo opravit aby to byl nějakej důstojnej stánek splňující podmínky pro případnpu ELH?

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 1/4/2022, 17:25

Imbíku když máš teda už tu potřebu o mě psát tak odpovím - klasicky , jak je tvým zvykem překrucuješ to co někdo napsal. Nevím kde jsem psal že je jasný že Vsetín postoupí. Tipoval jsem jen výsledek.
A zmínka o tom že by Illeš a ostatní asi neodešli kdyby Ujčík s BŠ nedělali pro zvaz je opravdu zajímavá. Že mě to taky nenapadlo Very Happy

Pro upřesnění - těch tvých zmiňovaných 70:30 pro Přerov od tebe znělo přesně takhle - obzvlášť ta poslední věta byla plná pravdy od největšího fanouška:
"A co se divíte? Však se zase spoléhá na to co vymyslí Cagy a Skořepa, Heltova lajna nic, ta jakoby nehrála. No a pak máš dvě pětky mladých kteří snahu mají, ale proti bekum Přerova nemají šanci. Takže Přerov si pohlídá Cachotskeho lajnu a má vyhráno, protože zbytek nic nevymyslí. Jednu pětku jsme rozpustili a zrovna třeba Lichanec na tuhle sérii ohromně chybí. No však se tu podporovalo ať hrajou mladí, tak ať hrajou, ale nedivte se, že Přerovu nedáme ani gól. Přerov má prostě lepší tým od gólmana až po útočníky....."

Ale jinak se tu v podstatě bavíme o hovnu Rolling Eyes

Lufa

Lázňator and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 1/4/2022, 14:24

Tady jsou první vlaštovky, které mohou napovědět, že to může být klidně C...
https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/stavby-silnice-ocel-asfalt-inflace-metrostav.A220401_101335_eko-doprava_cfr
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 1/4/2022, 12:30

imbík

ralff and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 1/4/2022, 10:50

karel granát napsal:Matějovi skončila ke dne 31.3. v Německu smlouva a účastní se dnešního dopoledního tréninku!

No kdyby nebylo aprila tak snad bych mozna uveril Very Happy obzvlaste kdyz za ne jeste dnes hraje zapas

MichalDJ

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 1/4/2022, 10:24

Matějovi skončila ke dne 31.3. v Německu smlouva a účastní se dnešního dopoledního tréninku!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 1/4/2022, 09:42

Jaternička napsal:https://www.hokej.cz/tymem-brezna-jihlava-v-sestave-mesice-mares-nebo-klimek/5064387

Anketa. Stále věřím ve variantu A.

Vše ostatní je krok zpět

Sestava po právu si myslím 👍, zbytek souhlas.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 1/4/2022, 08:50

https://www.hokej.cz/tymem-brezna-jihlava-v-sestave-mesice-mares-nebo-klimek/5064387

Anketa. Stále věřím ve variantu A.

Vše ostatní je krok zpět
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 1/4/2022, 08:16

Za me momentalne za C, ale budu rad, kdyz bude A

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 1/4/2022, 08:15

imbík napsal:
Raddy007 napsal:
Lufa napsal:S tím, že dojdeme až do finále, jsem nepočítal. Počítám s výhrou Vsetína 4:1. Ale v baráži asi neuspějou. Ne proto že by měl někdo potřebu připískávat Kladnu ale jednoduše proto, že tým Kladna je lepší. Ale přál bych jim postup., byla by prdel kdyby sestoupili dva týmy ELH Wink

Hele nic ve zlým, ale navážíš se tu do pesimistů a za půl hodiny už přeješ Vsetínu do ELH, takže ty jsi pesimista na druhou, když už máš finále za prohraný Very Happy

Přesně, klasika Lufa. Hraje si nas spravedlivého Duklaka a pak napíše, že vlastně je jasný, že postoupí Vsetín. Ale to, že jsem psal, že před sérii s Přerovem je po rozpuštění kádru favoritem Přerov že vidím sérii 70-30 pro Přerov to jsem se dopustil strašný boty vůči Dukle. By mě zajímalo kolikrát takový člověk byl tu Duklu podpořit osobně.... Samej názor tady, ať hrajou mladí a že cíle stejně nemáme a pak se tady jen navážet do lidí co máj opačný názor.
S tím, že vedení plus trenér nemají sedět jednou prdeli na dvou židlích tu píšu ať se daří nebo ne, takže s tím na mě nechoďte, že hledám jen problémy když se daří na ledě. Já ty kluky spon jdu a jedu podpořit i ven. Sice tady picuju, ale za klukama na ledě stojím a budu se rvát co to jde. Stejně jako na finále se Vsetínem. Jsem zvědav s kým tady z fóra se uvidíme v neděli na Lapači, vy chytráci 😉 jo a kdyby BS plus Ujča nedělali ještě pro svaz, tak by třeba před play off nemuseli pustit dva hráče a třetí by za nima nepřišel, že chce z týmu pryč. U čtvrtého po půl roce zjisti, že má radši Tik Tok než tréninky 🙈 kurva kdo je za tohle zodpovědný když jsme tak chudý klub??

Za první 2 ten kdo zdražil energie, za 3. Illés a za 4. Tiktok/ten hráč. Ja myslim, že Lufa za týmem taky stojí, jen to zhodnotil na 4:1 na zápasy ale rozhodně si to nepřeje. Předpokládám...

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 1/4/2022, 07:53

Malá anketa k tomu stadionu Diskuzní fórum - Stránka 17 1f600

C: Nezbourá se nic pošolichá se střecha 80 mil. vyletí oknem a jede se dál
D: Nová studie nový plány nový sliby na dalších 10 let a nic.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 31/3/2022, 20:49

Raddy007 napsal:
Lufa napsal:S tím, že dojdeme až do finále, jsem nepočítal. Počítám s výhrou Vsetína 4:1. Ale v baráži asi neuspějou. Ne proto že by měl někdo potřebu připískávat Kladnu ale jednoduše proto, že tým Kladna je lepší. Ale přál bych jim postup., byla by prdel kdyby sestoupili dva týmy ELH Wink

Hele nic ve zlým, ale navážíš se tu do pesimistů a za půl hodiny už přeješ Vsetínu do ELH, takže ty jsi pesimista na druhou, když už máš finále za prohraný Very Happy

Přesně, klasika Lufa. Hraje si nas spravedlivého Duklaka a pak napíše, že vlastně je jasný, že postoupí Vsetín. Ale to, že jsem psal, že před sérii s Přerovem je po rozpuštění kádru favoritem Přerov že vidím sérii 70-30 pro Přerov to jsem se dopustil strašný boty vůči Dukle. By mě zajímalo kolikrát takový člověk byl tu Duklu podpořit osobně.... Samej názor tady, ať hrajou mladí a že cíle stejně nemáme a pak se tady jen navážet do lidí co máj opačný názor.
S tím, že vedení plus trenér nemají sedět jednou prdeli na dvou židlích tu píšu ať se daří nebo ne, takže s tím na mě nechoďte, že hledám jen problémy když se daří na ledě. Já ty kluky spon jdu a jedu podpořit i ven. Sice tady picuju, ale za klukama na ledě stojím a budu se rvát co to jde. Stejně jako na finále se Vsetínem. Jsem zvědav s kým tady z fóra se uvidíme v neděli na Lapači, vy chytráci 😉 jo a kdyby BS plus Ujča nedělali ještě pro svaz, tak by třeba před play off nemuseli pustit dva hráče a třetí by za nima nepřišel, že chce z týmu pryč. U čtvrtého po půl roce zjisti, že má radši Tik Tok než tréninky 🙈 kurva kdo je za tohle zodpovědný když jsme tak chudý klub??

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 31/3/2022, 20:39

Hele Raddy, já myslím že poznáš pesimistu. Kdybych jím byl, tak tu budu obden bědovat jak Ščerban zařízl fanoušky že dal pryč hráče, že je  úplně jasný  že  prohrajem protože budeme dohrávat s junkama, že novej stadion nikdy stát nebude a že to je  vlastně skoro rovno  konci světa.
Myslím, že to jsi tu ode mě nikdy nemohl číst.
To, že uznávám sílu a kvalitu Vsetína není přece pesimismus. Nejsem z toho podělanej dopředu.
Ale to že jsem použil slovo pesimista je spíš reakcí hlavně na ty co se vzhlídli v používání slova  sluníčkáři.
Nějakej kokot tohle vymyslel do politiky tak se to začalo tahat do všeho, i sem.
Takže asi tak Wink

Lufa

karel granát and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 31/3/2022, 19:19

Raddy007

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 31/3/2022, 17:23

S tím, že dojdeme až do finále, jsem nepočítal. Počítám s výhrou Vsetína 4:1. Ale v baráži asi neuspějou. Ne proto že by měl někdo potřebu připískávat Kladnu ale jednoduše proto, že tým Kladna je lepší. Ale přál bych jim postup., byla by prdel kdyby sestoupili dva týmy ELH Wink

Lufa

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 31/3/2022, 17:09

Pro odlehčení, jedna z analýz nedělního zápasu na tipsportu:

"... kdo zažil někdy atmosféru utkání na vsetínském Lapači, tak mi dá jistě za pravdu, že kouzlo stadiónu je fascinující. Na finále bude vyprodáno, domácí jsou na svůj stadion, bouřlivé prostředí už navyklí, hosté nikoliv, jelikož zde hráli poslední 2 roky v době covidu. Naívc Jihlava podle mě má i horčí kádr, místo aby na play off posílili, opustili kádr 3 důležití hráči, hlavně góly kanonýra Ileša budou chybět. Vsetín jednoznačně chce do Extraligy, budoucnost Jihlavy nejistá, klub je na prodej, příští sezónu nebudou mít kde hrát... jediný v čem si myslím, že má Jihlava navhr je v podobě brankáře. ..."

Nutno však říct, že další tři analýzy byly sepsány docela objektivně. O tom, že Vsetín bude letos favoritem asi nikdo nepochybuje. Na druhou stranu, nám taková pozice většinou vyhovuje. Wink

Oproti ČF a SF čekám trošku přímočařejší hokej. Bude hodně potřeba dávat pozor na zadní vrátka, pač Vsetín bude chyby vzadu nekompromisně trestat. A další na co bude potřeba dát majzla jsou zranění...široký tým rozhodně nemáme a jestli nám hned v prvních zápasech někdo vypadne, bude těžké ho nahradit a víme z loňska, že v rukavičkách se hrát nebude. No uvidíme, v neděli hrrr na ně Very Happy
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 31/3/2022, 17:06

MichalDJ napsal:A pozor slunickovsko-zrzava agitka...tak snad si tady na foru muze kazdy rict svuj nazor, pokud ho rika slusne, kazdy to snad vidime po svem

Samozřejmě, že může, ale musí čekat, že se k tomu občas někdo vyjádří a nebrecet kvůli tomu zase 🤦😉

Kolja

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 31/3/2022, 16:49

Á pozor, agitka věčně nasraných pesimistů Very Happy Chlapci vy musíte mít vskutku neveselej život. Až budete starší, tak přijdete na to, že hokej a Dukla opravdu není pro život to nejdůležitější.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 31/3/2022, 16:37

A pozor slunickovsko-zrzava agitka...tak snad si tady na foru muze kazdy rict svuj nazor, pokud ho rika slusne, kazdy to snad vidime po svem

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 31/3/2022, 16:32

Lufa napsal:No, zkrátka v každém případě je potřeba za každou cenu najít něco aby se mohlo nadávat na vedení, když už teda nevyšly ty prognozy jak ČF bude pro nás hodně rychlý a konečný anóbrž Přerov měl přece na všech postech leapší hráče  . Cool

A ty odchody z ekonomických důvodu taky byly poslední hřebíček do rakve 😃

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 31/3/2022, 16:29

No, zkrátka v každém případě je potřeba za každou cenu najít něco aby se mohlo nadávat na vedení, když už teda nevyšly ty prognozy jak ČF bude pro nás hodně rychlý a konečný anóbrž Přerov měl přece na všech postech lepší hráče  . Cool

Lufa

karel granát and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 31/3/2022, 12:37

imbík napsal:Nedělá to dobrotu, tečka. Nebo jaké výhody z toho má Dukla, že je BŠ a Viktor na svazu ? 🤔

Viktor ani BS nejsou majetek Dukly, pokud jejich nadřízení jsou s jejich prací spokojeni tak co si dělají po práci je jejich věc. Nechápu proč by z toho měla mít Dukla výhody.

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 31/3/2022, 12:35

Jaternička napsal:Tak já nevím. Pořád se tu brečí jak máme slabý lokty a že to chce taky neco uhrát v zákulisí.
A když máme lidi na vcelku zajímavých postech, tak je to zase špatně.

Jestli tedy není vše kolem vedení Dukly špatně?

A pro odpověd co přijde.
Může to mít výhody o kterých mi prostí laici nevíme anebo druhá verze, že dotyční to dělají nezištně.
Ale to jsme zase u toho že je to špatně, protože nejsme silní v zákulisí.

Takže někdo bude věčně nespokojený.

Přesně tady to je takový slzavy údolí, na ledě se daří, tak se zaměříme jinam na něco co doteď nikomu nevadilo 😉

Kolja

karel granát, jajirk, Burberry and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 31/3/2022, 11:07

Zastupitelstvo schvalilo uver 600 mega na novou halu. Ted teda jeste zbejva zasadni otazka, za kolik nabidnou stavbu firmy. Z toho mam velky obavy.

Siroko

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 31/3/2022, 08:24

Jj to budu většně nespokojen. Protože pro Duklu to nemá žádné výhody, spíš naopak právě ještě se držíme zpátky, aby si někdo nemyslel, že jsme tlačeni. Pak se dejou takové věci jako, že Ujča neřekne vůbec nic na tiskovkach a Béďa řekne, že podobné spekulace jsou pod jeho úroveň. Na svazu jsou rádi protože takovýhle lidi přesně potřebují co drží hubu a krok. Takže jo napsal jsi to správně s tímhle nikdy nebudu spokojen. Takovej Dědek se mi líbí. V klubu to všechno vyházel, pustí se do svazu, nemá tam žádný konexe. My jsme v tomhle hodní kašpaři. Aby náhodou taťka Král na nás nenahlizel skrz prsty.

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 31/3/2022, 08:07

Tak já nevím. Pořád se tu brečí jak máme slabý lokty a že to chce taky neco uhrát v zákulisí.
A když máme lidi na vcelku zajímavých postech, tak je to zase špatně.

Jestli tedy není vše kolem vedení Dukly špatně?

A pro odpověd co přijde.
Může to mít výhody o kterých mi prostí laici nevíme anebo druhá verze, že dotyční to dělají nezištně.
Ale to jsme zase u toho že je to špatně, protože nejsme silní v zákulisí.

Takže někdo bude věčně nespokojený.
Jaternička
Jaternička

karel granát, ondrej.n, jajirk, Burberry and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 20 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: