Diskuzní fórum
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
vn- Posts : 1819
O tom si tady můžeme nechat ve čtvrtek a pátek zdátimbík napsal:Na suoerfinale v Táboře skoro čtyři tisíce lidí. https://hokej.cz/tabor-vstoupil-do-superfinale-vyhrou-zapas-sledovalo-3-895-divaku/5064424
Duklacek- Posts : 1074
imbík- Posts : 3588
Vasoj84- Posts : 334
vn napsal:Nevím no, byl jsem spokojen s finále, ale s jídlem roste chuť, takže hurá na ně…nějak mi zas připadá, že ten Vsetín je nějak moc propagován všude, tak bych si přál, abychom ukázali kdo je Dukla a s kým mají tu čest
Slabinou Vsetína je (může být) právě tohle všeobecné očekávání, že nás přejedou a půjdou do baráže. A pro nás muže být naopak výhodou to podceňování. Večerní zápas napoví.
ralff- Posts : 1536
vn, FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
Lázňator- Posts : 696
vn and karel granát like this post
vn- Posts : 1819
ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
Lufa- Posts : 1287
miramare83 likes this post
ralff and Lufa like this post
ralff napsal:Koukám, že Vsetín má na webu v sekci statistik, už nachystanou záložku baráž Snad jim to sebevědomí trochu počechráme
To mi připomíná jak Litoměřice před playoff řešili někde by případně hráli extraligu
Kolja- Posts : 154
Jaternička napsal:
Přesně tak. Jsi nejhorší tak rovnou sestup a hotovo.
Jen by tě automaticky neměl vystřídat ještě horší. To nemá logiku. Ale nechci lejt olej do ohně
HCDTOM- Posts : 776
Vasoj84 and Kolja like this post
Přesně tak. Jsi nejhorší tak rovnou sestup a hotovo.
Jaternička- Posts : 1410
FREDERIK, Lufa and Raddy007 like this post
DUKLIČKA napsal:Malá anketa k tomu stadionu
A : Zbourá a postaví se nový.
B : Zbourá a nepostaví se nic = ostuda
C: Nezbourá se nic pošolichá se střecha 80 mil. vyletí oknem a jede se dál
D: Nová studie nový plány nový sliby na dalších 10 let a nic.
Tak jako ostatní doufám v A, obávám se A/B tedy jakési mezivarianty, že se postaví pasqil, realisticky i bez války už byla full varianta sázka do loterie, nedivil bych se ani C, u nás je možný všechno
Raddy007- Posts : 108
FREDERIK likes this post
Kolja napsal:
Ještě je potreba zmínit jedno příkoří týmů v baráži. Sezónu skončí na konci dubna a teprve v ten moment ví, na jakou ligu skládají kádr. A trh 30.4. je často už přebraný
Já to vím, to máš naprostou pravdu, ale já nepatřim mezi podporovatelé současného systému. Já naopak ve všem souhlasím s cagym. Má naprostou pravdu. I se sestupem a postupem. Bohužel to už se nikdy nevrátí, poněvadž kapři si smí rybník nevypusti. Jedu mrknout na trénink jak se ladíme na zítra.
Ještě je potreba zmínit jedno příkoří týmů v baráži. Sezónu skončí na konci dubna a teprve v ten moment ví, na jakou ligu skládají kádr. A trh 30.4. je často už přebraný
Prave ta ocel vseho druhu je tam skoro vsude. Jestli se bude prodavat za soucasny nasobky cen z pocatku roku, tak neni sance.Kolja napsal:Kelt napsal:Nejhorší varianta by byl novej zimák, neodpovídající Extralize. To radši vyměnit střechu. Jinak pořád doufám a věřím, že se přes všechny překážky dokodrcáme k variantě A.
V tom článku na idnes píšou že problém je ocel a asfalt. Asfalt se nás snad netýká a ocel asi nějakou potřebovat budeme. Jestli si pamatuju dobře Beke někde psal že nějaké drahé materiály nahrazovali, ale musíme se modlit aby to pomohlo.
Siroko- Posts : 1202
hadas (admin) likes this post
Kelt napsal:Nejhorší varianta by byl novej zimák, neodpovídající Extralize. To radši vyměnit střechu. Jinak pořád doufám a věřím, že se přes všechny překážky dokodrcáme k variantě A.
V tom článku na idnes píšou že problém je ocel a asfalt. Asfalt se nás snad netýká a ocel asi nějakou potřebovat budeme. Jestli si pamatuju dobře Beke někde psal že nějaké drahé materiály nahrazovali, ale musíme se modlit aby to pomohlo.
Kelt- Posts : 383
MichalDJ and Lufa like this post
Já pořád doufám ve variantu A. Město schválilo na opravu 600 mega. Dejme tomu, že upustí od celkový nový stavby, takže by jsme přišli o podporu jak od Kraje tak od NSA. Co by se teda za těch 600 mil. dalo opravit aby to byl nějakej důstojnej stánek splňující podmínky pro případnpu ELH?
A zmínka o tom že by Illeš a ostatní asi neodešli kdyby Ujčík s BŠ nedělali pro zvaz je opravdu zajímavá. Že mě to taky nenapadlo
Pro upřesnění - těch tvých zmiňovaných 70:30 pro Přerov od tebe znělo přesně takhle - obzvlášť ta poslední věta byla plná pravdy od největšího fanouška:
"A co se divíte? Však se zase spoléhá na to co vymyslí Cagy a Skořepa, Heltova lajna nic, ta jakoby nehrála. No a pak máš dvě pětky mladých kteří snahu mají, ale proti bekum Přerova nemají šanci. Takže Přerov si pohlídá Cachotskeho lajnu a má vyhráno, protože zbytek nic nevymyslí. Jednu pětku jsme rozpustili a zrovna třeba Lichanec na tuhle sérii ohromně chybí. No však se tu podporovalo ať hrajou mladí, tak ať hrajou, ale nedivte se, že Přerovu nedáme ani gól. Přerov má prostě lepší tým od gólmana až po útočníky....."
Ale jinak se tu v podstatě bavíme o hovnu
Lázňator and Kolja like this post
Tady jsou první vlaštovky, které mohou napovědět, že to může být klidně C...
https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/stavby-silnice-ocel-asfalt-inflace-metrostav.A220401_101335_eko-doprava_cfr
karel granát napsal:Matějovi skončila ke dne 31.3. v Německu smlouva a účastní se dnešního dopoledního tréninku!
No kdyby nebylo aprila tak snad bych mozna uveril obzvlaste kdyz za ne jeste dnes hraje zapas
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84 likes this post
karel granát- Posts : 139
Jaternička napsal:https://www.hokej.cz/tymem-brezna-jihlava-v-sestave-mesice-mares-nebo-klimek/5064387
Anketa. Stále věřím ve variantu A.
Vše ostatní je krok zpět
Sestava po právu si myslím , zbytek souhlas.
Anketa. Stále věřím ve variantu A.
Vše ostatní je krok zpět
Za me momentalne za C, ale budu rad, kdyz bude A
imbík napsal:Raddy007 napsal:Lufa napsal:S tím, že dojdeme až do finále, jsem nepočítal. Počítám s výhrou Vsetína 4:1. Ale v baráži asi neuspějou. Ne proto že by měl někdo potřebu připískávat Kladnu ale jednoduše proto, že tým Kladna je lepší. Ale přál bych jim postup., byla by prdel kdyby sestoupili dva týmy ELH
Hele nic ve zlým, ale navážíš se tu do pesimistů a za půl hodiny už přeješ Vsetínu do ELH, takže ty jsi pesimista na druhou, když už máš finále za prohraný
Přesně, klasika Lufa. Hraje si nas spravedlivého Duklaka a pak napíše, že vlastně je jasný, že postoupí Vsetín. Ale to, že jsem psal, že před sérii s Přerovem je po rozpuštění kádru favoritem Přerov že vidím sérii 70-30 pro Přerov to jsem se dopustil strašný boty vůči Dukle. By mě zajímalo kolikrát takový člověk byl tu Duklu podpořit osobně.... Samej názor tady, ať hrajou mladí a že cíle stejně nemáme a pak se tady jen navážet do lidí co máj opačný názor.
S tím, že vedení plus trenér nemají sedět jednou prdeli na dvou židlích tu píšu ať se daří nebo ne, takže s tím na mě nechoďte, že hledám jen problémy když se daří na ledě. Já ty kluky spon jdu a jedu podpořit i ven. Sice tady picuju, ale za klukama na ledě stojím a budu se rvát co to jde. Stejně jako na finále se Vsetínem. Jsem zvědav s kým tady z fóra se uvidíme v neděli na Lapači, vy chytráci jo a kdyby BS plus Ujča nedělali ještě pro svaz, tak by třeba před play off nemuseli pustit dva hráče a třetí by za nima nepřišel, že chce z týmu pryč. U čtvrtého po půl roce zjisti, že má radši Tik Tok než tréninky kurva kdo je za tohle zodpovědný když jsme tak chudý klub??
Za první 2 ten kdo zdražil energie, za 3. Illés a za 4. Tiktok/ten hráč. Ja myslim, že Lufa za týmem taky stojí, jen to zhodnotil na 4:1 na zápasy ale rozhodně si to nepřeje. Předpokládám...
DUKLIČKA- Posts : 1609
Raddy007 napsal:Lufa napsal:S tím, že dojdeme až do finále, jsem nepočítal. Počítám s výhrou Vsetína 4:1. Ale v baráži asi neuspějou. Ne proto že by měl někdo potřebu připískávat Kladnu ale jednoduše proto, že tým Kladna je lepší. Ale přál bych jim postup., byla by prdel kdyby sestoupili dva týmy ELH
Hele nic ve zlým, ale navážíš se tu do pesimistů a za půl hodiny už přeješ Vsetínu do ELH, takže ty jsi pesimista na druhou, když už máš finále za prohraný
Přesně, klasika Lufa. Hraje si nas spravedlivého Duklaka a pak napíše, že vlastně je jasný, že postoupí Vsetín. Ale to, že jsem psal, že před sérii s Přerovem je po rozpuštění kádru favoritem Přerov že vidím sérii 70-30 pro Přerov to jsem se dopustil strašný boty vůči Dukle. By mě zajímalo kolikrát takový člověk byl tu Duklu podpořit osobně.... Samej názor tady, ať hrajou mladí a že cíle stejně nemáme a pak se tady jen navážet do lidí co máj opačný názor.
S tím, že vedení plus trenér nemají sedět jednou prdeli na dvou židlích tu píšu ať se daří nebo ne, takže s tím na mě nechoďte, že hledám jen problémy když se daří na ledě. Já ty kluky spon jdu a jedu podpořit i ven. Sice tady picuju, ale za klukama na ledě stojím a budu se rvát co to jde. Stejně jako na finále se Vsetínem. Jsem zvědav s kým tady z fóra se uvidíme v neděli na Lapači, vy chytráci jo a kdyby BS plus Ujča nedělali ještě pro svaz, tak by třeba před play off nemuseli pustit dva hráče a třetí by za nima nepřišel, že chce z týmu pryč. U čtvrtého po půl roce zjisti, že má radši Tik Tok než tréninky kurva kdo je za tohle zodpovědný když jsme tak chudý klub??
Myslím, že to jsi tu ode mě nikdy nemohl číst.
To, že uznávám sílu a kvalitu Vsetína není přece pesimismus. Nejsem z toho podělanej dopředu.
Ale to že jsem použil slovo pesimista je spíš reakcí hlavně na ty co se vzhlídli v používání slova sluníčkáři.
Nějakej kokot tohle vymyslel do politiky tak se to začalo tahat do všeho, i sem.
Takže asi tak
karel granát and jajirk like this post
Lufa napsal:S tím, že dojdeme až do finále, jsem nepočítal. Počítám s výhrou Vsetína 4:1. Ale v baráži asi neuspějou. Ne proto že by měl někdo potřebu připískávat Kladnu ale jednoduše proto, že tým Kladna je lepší. Ale přál bych jim postup., byla by prdel kdyby sestoupili dva týmy ELH
Raddy007- Posts : 108
imbík likes this post
ralff likes this post
"... kdo zažil někdy atmosféru utkání na vsetínském Lapači, tak mi dá jistě za pravdu, že kouzlo stadiónu je fascinující. Na finále bude vyprodáno, domácí jsou na svůj stadion, bouřlivé prostředí už navyklí, hosté nikoliv, jelikož zde hráli poslední 2 roky v době covidu. Naívc Jihlava podle mě má i horčí kádr, místo aby na play off posílili, opustili kádr 3 důležití hráči, hlavně góly kanonýra Ileša budou chybět. Vsetín jednoznačně chce do Extraligy, budoucnost Jihlavy nejistá, klub je na prodej, příští sezónu nebudou mít kde hrát... jediný v čem si myslím, že má Jihlava navhr je v podobě brankáře. ..."
Nutno však říct, že další tři analýzy byly sepsány docela objektivně. O tom, že Vsetín bude letos favoritem asi nikdo nepochybuje. Na druhou stranu, nám taková pozice většinou vyhovuje.
Oproti ČF a SF čekám trošku přímočařejší hokej. Bude hodně potřeba dávat pozor na zadní vrátka, pač Vsetín bude chyby vzadu nekompromisně trestat. A další na co bude potřeba dát majzla jsou zranění...široký tým rozhodně nemáme a jestli nám hned v prvních zápasech někdo vypadne, bude těžké ho nahradit a víme z loňska, že v rukavičkách se hrát nebude. No uvidíme, v neděli hrrr na ně
MichalDJ napsal:A pozor slunickovsko-zrzava agitka...tak snad si tady na foru muze kazdy rict svuj nazor, pokud ho rika slusne, kazdy to snad vidime po svem
Samozřejmě, že může, ale musí čekat, že se k tomu občas někdo vyjádří a nebrecet kvůli tomu zase
karel granát likes this post
Lufa napsal:No, zkrátka v každém případě je potřeba za každou cenu najít něco aby se mohlo nadávat na vedení, když už teda nevyšly ty prognozy jak ČF bude pro nás hodně rychlý a konečný anóbrž Přerov měl přece na všech postech leapší hráče .
A ty odchody z ekonomických důvodu taky byly poslední hřebíček do rakve
karel granát and Kolja like this post
imbík napsal:Nedělá to dobrotu, tečka. Nebo jaké výhody z toho má Dukla, že je BŠ a Viktor na svazu ?
Viktor ani BS nejsou majetek Dukly, pokud jejich nadřízení jsou s jejich prací spokojeni tak co si dělají po práci je jejich věc. Nechápu proč by z toho měla mít Dukla výhody.
Jaternička napsal:Tak já nevím. Pořád se tu brečí jak máme slabý lokty a že to chce taky neco uhrát v zákulisí.
A když máme lidi na vcelku zajímavých postech, tak je to zase špatně.
Jestli tedy není vše kolem vedení Dukly špatně?
A pro odpověd co přijde.
Může to mít výhody o kterých mi prostí laici nevíme anebo druhá verze, že dotyční to dělají nezištně.
Ale to jsme zase u toho že je to špatně, protože nejsme silní v zákulisí.
Takže někdo bude věčně nespokojený.
Přesně tady to je takový slzavy údolí, na ledě se daří, tak se zaměříme jinam na něco co doteď nikomu nevadilo
karel granát, jajirk, Burberry and Lufa like this post
imbík likes this post
MichalDJ likes this post
A když máme lidi na vcelku zajímavých postech, tak je to zase špatně.
Jestli tedy není vše kolem vedení Dukly špatně?
A pro odpověd co přijde.
Může to mít výhody o kterých mi prostí laici nevíme anebo druhá verze, že dotyční to dělají nezištně.
Ale to jsme zase u toho že je to špatně, protože nejsme silní v zákulisí.
Takže někdo bude věčně nespokojený.
karel granát, ondrej.n, jajirk, Burberry and Lufa like this post
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
|
|