Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+47
lojzavojza
mirason
voight
Slezy77
mbenda
AJET0
Poldinnn
Martynez
Leo
mjrkk
mrskman
ondrej.n
jajirk
Mišák
Laďa
olin
krap
Luc2as
Excalibur
wortyr
FREDERIK
richmonds
Vasoj84
Raddy007
miramare83
Kolja
dobry_lovec
sarkafarka
hadas (admin)
HCDTOM
Hedgehog
pegy18
staříček
Kelt
MarkusHCD
MichalDJ
vn
Lázňator
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
ralff
imbík
karel granát
Hhs23
Duklacek
Siroko
51 posters

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 8/4/2022, 21:57

Co vydrží ty čtyřicátníci to je neuvěřitelný. Junci se snaží, bruslí, ale jak mile nás soupeř zavře tak to to tam smrdí. Ale jako, na to, že jsme měli být už po Přerově na dovče tká klobouk dolů. Já už jsem spokojen letos ať to dopadne jak koliv. Po těch okolnostech je tohle nad plán, klukům patří díky všem. Pěší dneska povedený zápas 👍

imbík

hadas (admin), vn, ralff and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 8/4/2022, 21:48

Jó a ten kotel by se měl vzpamatovat.A sory měl by najít kotelníka opravdového vůdčího kotelníka! To nebylo dneska ale párkrát v sezoně 2 miniuty před koncem řvát TESAŘE kdyz vedeme o gol to je opravdu sila.Mě je 52 ale někdy bych tam fakt vlítnul a uděl bych tam pořadek.Protoze rvat 20 let jedno a to samy ? Jako rvat DUKLA -JIHLAVA 5 za tretinu dobry ale je to malo.

DUKLIČKA

imbík and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 8/4/2022, 21:16

Přece ještě 3x s Kladnem!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 8/4/2022, 21:14

Pokud by se vrátil Helt, tak normálně vyndat Čermáka a vzít Peše, ten vypadá daleko líp. Přesilovky byly vtipné, jak známe jen nabít Harkymu, jsme v nich trochu bezradný. Důležitá výhra, pokračovat v tomto v neděli

Duklacek

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 8/4/2022, 21:14

Je to sice všechno hezký, ale já mám nervy nadranc ,příště asi otevřu lahvinku něčeho dobrého abych to tak neprožíval Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 8/4/2022, 21:13

Paráda dneska , tak ještě jednou se v Jihlavě půjde ukončit sezona Cool

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 8/4/2022, 20:47

Dneska skvěle vybojovaný vítězství. A pro Maxe hodně důležitá a cenná nula.  Moc dobře, že se podařil uhrát ten šestý zápas na domácím ledě,  nicméně je už vidět, že sil není nazbyt. A mladíci samozřejmě skvěle. Peš mít víc zkušeností, tak ten nájezd dal.
ralff
ralff

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 8/4/2022, 20:45

2 lajny junioru.Klobouk dolu 👍👍👍👍👍👍👍👍

DUKLIČKA

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 8/4/2022, 20:38

Dneska parada a promenit aspon neco z tech tutovek, mohlo byt rozhodnuto driv. Maxim samozrejme zase na maximu:) Kluci mu taky pomohli o neco vic nez vcera. Ta nula je bonus, kterej jsem vubec necekal. Zbyvaj max. 3 zapasy, z toho 2 u nich, bude to hrozne tezky, ale mne staci ze je dal trapime, ze s nama maj drinu. Je to trosku obdoba lonskyho finale s KL. Dukle tahle pozice, ze s nima nikdo moc nepocita vyhovuje, to pak drou a hrajou na hranici svych moznosti.
Heltak by to chtelo, aby byl do priste fit, tomu to ted lepilo...

miramare83

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 8/4/2022, 20:37

Absolutorium pro vsechny borce na lede dneska, jak obvykle nektere z mladych kritizuji, tak dnes vyborne, hlavne teda Peš, Menša, dnes i Juda…

vn

Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 8/4/2022, 20:21

Klobouk dolů, pánové,takto se řve voják,Maxim molodec,geroj,sposiba!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 8/4/2022, 19:59

Za me nas nejlepsi vykon ve finale, Maxim skvele

MichalDJ

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 8/4/2022, 19:10

Duklacek

Nevím píšu jen to co jsem videl
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 8/4/2022, 19:03

Duklacek napsal:
richmonds napsal:já to nechápu...borec do čermáka naskočí, obě nohy ve vzduchu...když to uděláme my, je to 5 + do konce a jako bonus stopka na 1 zápas, ale opačně to není ani na dvě minuty. Takže existují nějaká pravidla, která platí pro všechny nebo je to na libovůli rozhodčích?
A Kowalczyk nehraje, protože dostal v říjnu 5 + do konce a podruhé v sezóně je za to automaticky stopka ne?

to je možné..ale ohledně toho vylučování a nevylučování mi to jasné není. Když hráč vyskočí tak je to napadení...tedy písemně, na ledě dnes ne

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 8/4/2022, 19:00

richmonds napsal:já to nechápu...borec do čermáka naskočí, obě nohy ve vzduchu...když to uděláme my, je to 5 + do konce a jako bonus stopka na 1 zápas, ale opačně to není ani na dvě minuty. Takže existují nějaká pravidla, která platí pro všechny nebo je to na libovůli rozhodčích?
A Kowalczyk nehraje, protože dostal v říjnu 5 + do konce a podruhé v sezóně je za to automaticky stopka ne?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 8/4/2022, 18:58

Jaternička napsal:Helta jsem potkal a kulhá.  Těžko soudit
Dostal přece pukem ve druhý třetině

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 8/4/2022, 18:41

já to nechápu...borec do čermáka naskočí, obě nohy ve vzduchu...když to uděláme my, je to 5 + do konce a jako bonus stopka na 1 zápas, ale opačně to není ani na dvě minuty. Takže existují nějaká pravidla, která platí pro všechny nebo je to na libovůli rozhodčích?

richmonds

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 8/4/2022, 18:13

Ty už radši nesázej ,nebo zase prohrajem Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 8/4/2022, 18:08

wortyr napsal:Včera jak jsme nedali ty 2 šance pak to Zemič vymetl, tak jsem si říkal, že to bude zápas blbec se vším všudy a potvrdilo se... Nic pak nešlo. Dneska věřím, že to půjde jinak. Jinak za mě včera slušně odpískanej zápas, jak jsem tu minule Zubzandu pomluvil, tak je potřeba přiznat i opak Smile . Ta pětka byla podle mě jasná, druhej hráč do souboje, s výskokem... z toho jsou strašně hnusný zranění... spíš mi  to přišlo takový celý nešťastný než úmysl. Chtěl ho nabrat, pak viděl že blbý, tak se otočil a nadskočil... stane se.

MichalDJ: velkej souhlas... ten zimák mě fakt straší... když to člověk vidí jak teď vypadá stavebnictví a vůbec všechno... no snad to nějak dáme, bude to hodně tvrdý.  Držme si palce.

To byl zápas blbec. Já šel nasranej 2x. Prohra a na tiketu Vsetín hcp -1.0, takže jen vklad zpět Wink

Se zimákem to při současným stavu nevidím vůbec dobře. Ceny ve stavebních materiálech letí nahoru a řada materiálů je navíc nedostupná. S tím, jak půjde nahoru plyn, bude to decimivat i spoustu fabrik na výrobu různých materiálů :-(

Dneska dobrý začátek, škoda té tyčky, to byla parádní rána.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 8/4/2022, 18:04

Helta jsem potkal a kulhá. Těžko soudit
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/4/2022, 16:15

Helt včera dostal brutální sekeru. Tak uvidíme no. Bude to těžké.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 8/4/2022, 16:07

Tak dneska bez Kowalczyka, kterej má stopku a Helta, který má zranění. Na druhou stranu v sestavě opět Valenta...
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 8/4/2022, 15:58

V pruhovaném dneska Wagner, Petružálek - Polonyi, Kreutzer...

Hlavně si nenechat utéct začátek, jak se to stalo včera a hlídat si zadní vrátka. A uvidíme, snad ještě nějaké síly zbyly, aspoň ubojovat ještě ten jeden domácí zápas.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/4/2022, 13:15

Na rozbruslení, zase chyběl Cagy?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 8/4/2022, 11:00

Včera jak jsme nedali ty 2 šance pak to Zemič vymetl, tak jsem si říkal, že to bude zápas blbec se vším všudy a potvrdilo se... Nic pak nešlo. Dneska věřím, že to půjde jinak. Jinak za mě včera slušně odpískanej zápas, jak jsem tu minule Zubzandu pomluvil, tak je potřeba přiznat i opak Smile . Ta pětka byla podle mě jasná, druhej hráč do souboje, s výskokem... z toho jsou strašně hnusný zranění... spíš mi  to přišlo takový celý nešťastný než úmysl. Chtěl ho nabrat, pak viděl že blbý, tak se otočil a nadskočil... stane se.

MichalDJ: velkej souhlas... ten zimák mě fakt straší... když to člověk vidí jak teď vypadá stavebnictví a vůbec všechno... no snad to nějak dáme, bude to hodně tvrdý.  Držme si palce.

wortyr

hadas (admin), imbík, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, MichalDJ and Burberry like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 8/4/2022, 10:46

Dneska to vidim na prodlouzenou, tentokrat se stastnym koncem pro nas😉

miramare83

karel granát and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/4/2022, 08:08

MichalDJ napsal:Vetsinu teto sezony jsem pronadaval a kritizoval, ale myslim si ze ted uz neni na nadavani ani kritiku prostor, dostali jsme se tam kam jsme ani nedoufali ze se dostaneme a za to si kluci na lede zaslouzi obrovskou pochvalu a respekt, opet se ukazuje ze Dukla ma proste play-off muzstvo, je treba si nasledujici zapasy poradne uzit, protoze tezko predpokladat co po 30.4. nastane...
Bude to nejvetsi boj o budoucnost Dukly a ten boj se na lede vybojovat neda, budou to pro Duklu nejtezsi casy a slovy pan Stastneho, bude to boj o preziti Dukly, protoze ta financni narocnost bude diky hrani mimo Jihlavu enormni. Ja jen doufam, ze se nejakym zazrakem podari jakymkoliv zpusobem vyresit zimak, protoze cim dele budeme hrat mimo Jihlavu, tim to bude vetsi agonie a to si myslim nikdo z nas nepreje, at uz nadavame, nebo obhajujeme...

Souhlasím, proto dneska by jsm si to měli maximálně užít, možná poslední zápas na HZS a na dlouhou dobu naposledy takhle daleko v play off

imbík

Siroko, MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/4/2022, 08:00

Tak ten led už byl špatný i proti Sokolovu. Po pátém zápase jsem se bavil s Cagym a říkal, že se ani tom nedá pořádně bruslit ani něco vymyslet s hokejkou. 🙈 O to víc je důležitější jít do vedení a pak bránit, máš výhodu jak kra......

Ale taky to neberte jako výmluvu. Je to pro oba mancafty stejný a včera Vsetín byl prostě lepší, tečka.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 8/4/2022, 07:58

Vetsinu teto sezony jsem pronadaval a kritizoval, ale myslim si ze ted uz neni na nadavani ani kritiku prostor, dostali jsme se tam kam jsme ani nedoufali ze se dostaneme a za to si kluci na lede zaslouzi obrovskou pochvalu a respekt, opet se ukazuje ze Dukla ma proste play-off muzstvo, je treba si nasledujici zapasy poradne uzit, protoze tezko predpokladat co po 30.4. nastane...
Bude to nejvetsi boj o budoucnost Dukly a ten boj se na lede vybojovat neda, budou to pro Duklu nejtezsi casy a slovy pan Stastneho, bude to boj o preziti Dukly, protoze ta financni narocnost bude diky hrani mimo Jihlavu enormni. Ja jen doufam, ze se nejakym zazrakem podari jakymkoliv zpusobem vyresit zimak, protoze cim dele budeme hrat mimo Jihlavu, tim to bude vetsi agonie a to si myslim nikdo z nas nepreje, at uz nadavame, nebo obhajujeme...

MichalDJ

imbík, karel granát, Jaternička, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 8/4/2022, 06:43

Neberte to prosím jako výmluvu ale všimli jste si jak se hráčům včera zastavovat puk. Je jasný že když přijde víc lidí hůř se chladí ale včera to byl teda extrém kaluže které celou třetinu nezmrzli........ Skoro bych řekl že se šetří na energijich na chlazení....

Hhs23

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/4/2022, 06:30

Hráčům taky nikdo nic nevytýka. Za ty drobný co tu většina hraje tam nechávají pravidelně vše. I ty vysmivani posily jako Seman a Bilčík. Bilčík dokonce si troufám tvrdit jako nejlepší defenzivní obránce play off. Takže ano hráči v okleštěné sestavě konkurují nadupanemu Vsetínu, za to patří jednoznačně respekt. No a zbytek znáte. Pokud jste všichni spokojení se špičkou pralesa tak ok, je to všechno v pořádku. Já spokojen nejsem proto nadávam. Další důvody jsem popsal minule a nebudu je opakovat, slíbil jsem, že je to uzavřena věc. Kádr jsme před play off oslabili jen my.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 8/4/2022, 06:27

Když se nad tím zamyslím a z nějakého důvodu podle požadavků policie nemůže být ten sektor hostů za brankou, tak bych se zdejších expertů chtěl zeptat kde by tedy měl být? Třeba na Keťásku nebo ještě dál?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 7/4/2022, 23:16

Duklacek napsal:
jajirk napsal:
imbík napsal:To už je taková Jihlavska klasika. Se všemi kamarádi, ale na svoje fanoušky jsme přísní 👍
Víš co? Ty už se odstěhuj někam hodně daleko od Jihlavy!
Jako může mít pesimistický názory, ale to je realita..  a když se člověk zeptá lidí, kteří tu Duklu sledují stejně dlouho, tak mluví všichni stejně, není kde brát optimismus
Jasně! Pravidelně hrajeme špičku týhle ligy, zrovna teď kluci bojujou ve finále, jak se na Duklu patří a tak si postěžujeme jak to všechno stojí za h....
Já bych taky byl šťastnej za EL. Ale prostě v tomhle malým a chudým kraji nám nikdo ty miliony zatím nedal.
Vaříme z mála, ale určitě s dobrým výsledkem.
Jak tu už někdo psal: zkus to dělat líp! (nebo aspoň sežeň ty prachy)😃

jajirk

karel granát, Siroko and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 7/4/2022, 22:35

jajirk napsal:
imbík napsal:To už je taková Jihlavska klasika. Se všemi kamarádi, ale na svoje fanoušky jsme přísní 👍
Jako může mít pesimistický názory, ale to je realita..  a když se člověk zeptá lidí, kteří tu Duklu sledují stejně dlouho, tak mluví všichni stejně, není kde brát optimismus

Duklacek

hadas (admin), imbík and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 7/4/2022, 22:03

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/4/2022, 21:39

To už je taková Jihlavska klasika. Se všemi kamarádi, ale na svoje fanoušky jsme přísní 👍

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 7/4/2022, 21:21

To jako si z nás dělá vedení prdel? Kam přijedem tam nas dají na nejhorší místo.My jim lezem do prdele a dame jim to nejlepši na ukor nas.Dneska to obchazeni kolem mantinelu to je vrchol kretenismu! Priste jim nechte celou stranu pod VIP kreteni.Vsude s nama zametou jen my vsem lezem do prdele!

Sory muselo to ze me ven.

DUKLIČKA

imbík, Jaternička, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 7/4/2022, 21:02

Vykonu ani moc nepridalo to skore 0:2 ze tri prvnich strel. Gol na 2:4 uz byl zvedak na solar a dal uz to proste neslo. Vsetin hral dnes zkusene a vyuzil silu svyho kadru. Navic kdyz vedou, hraji v pohode a jeste makaji a padaji do strel, tak to pak uz moc v nasem rozpolozeni nebylo co resit.

Siroko

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 7/4/2022, 20:56

Přesně tak. Kowalczyk, viděl jsem jednou, nevím, ale na pětku mi to přišlo přísný. Následný hit Jonáka na Čachyho prostě čistý, měl puk, jen se ukázalo, jak to chcou zebry honem radši kompenzovat.
Ale že tu všichni píšou co nám nešlo a bla bla, Krista pána, prostě nám došlo, to bylo složitý to vidět? Projevil se ten zápas ve třech lajnách, to je prostě zákonitý, nemáme bezedný kyblík síly… Vsetín má čtyři plný lajny dospělých chlapů, my dvě..
Od 18. minuty na čtyři obránce, následně Marešák pod práškama dohrál aspoň
Zítra přijďte všichni, bude to naposledy

Duklacek

imbík, karel granát and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 7/4/2022, 20:54

Dneska nám nefungovalo vůbec nic. Hlavně nás zhodily ty dva góly z prvních dvou střel po kterých si to už Vsetín ohlídal.

Ale zase ti hráči šlapali a dokázali nějaké t góly dát a udržet hratelný rozdíl.

Nedá se nic dělat, zítra znovu a líp. Snad se odpíchneme od toho záverečného gólu do šatny.
ralff
ralff

imbík, vn, jajirk and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 7/4/2022, 20:43

imbík napsal:Pro Kowalczyka pětka, pro Jonaka na Cagyho dvě minuty 🙈.
Kluci dřeli až dokonce, ale bojím se že nám dochází síly. Někde se musí sečíst to, že to víceméně herajeme na dvě lajny. Zítra zlomový zápas série. Tak uvidíme. Dneska neměl den ani Zhukov. Pokud najdeme zbytky sil, tak můžeme ještě zítra zabojovat, pokud ne tak jsem spokojen jak se kluci řvou. Vedení je oslabilo před play off a přesto jsme důstojným soupeřem nabitému kádru Vsetína 👍

to právě ani faul na Čagyho nebyl. pokud myslíš ten střet na konci první třetiny
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/4/2022, 20:42

Nemít čtyřicátníky, tak už jsme dávno na dovolené 🙈 to je k zamyšlení. Harkabus neviditelnej, spíše naopak. Naopak Helt se snaží, Zadražil se zvedl. Čtvrtá lajna je víceméně do počtu a je zázrak když nedostane gól. Bruslí, ale silově ztrácí. Když tam dneska odváželi Mareše tká ve mě hrklo a on pak nastoupil 👍. Hoši ten kluk už vyrostl pro Extraligu. Pokud tam po sezoně odejde budu mu to moc přát 👍

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/4/2022, 20:39

Pro Kowalczyka pětka, pro Jonaka na Cagyho dvě minuty 🙈.
Kluci dřeli až dokonce, ale bojím se že nám dochází síly. Někde se musí sečíst to, že to víceméně herajeme na dvě lajny. Zítra zlomový zápas série. Tak uvidíme. Dneska neměl den ani Zhukov. Pokud najdeme zbytky sil, tak můžeme ještě zítra zabojovat, pokud ne tak jsem spokojen jak se kluci řvou. Vedení je oslabilo před play off a přesto jsme důstojným soupeřem nabitému kádru Vsetína 👍

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 7/4/2022, 20:36

Dneska jsme na ně neměli silově absolutně…prostě to hrajeme defacto na dvě a půl lajny a je to znát…kluci jako Čermák, Juda, Cemba prostě v těch soubojích ztrácí. Snaha jim upřít nejde, ale je to tak…no a k tomu úplně naivní přesilovky.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 7/4/2022, 20:33

Dneska to chtělo hrát mnohem více jednodušeji. Víc střel dohrávat hráče a z toho mít tlak.

Zítra je nový den. A shnilý diváci sedí raději doma. Bez komentáře.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 7/4/2022, 20:31

Dneska děsný představení. Přesnost nahrávek na úrovni srandamače v Hornídolní. Tak alespoň jsme hráli víc přesilovek jak VS takže by tu měla vládnout spokojenost. I když jsme teda při nich ohrožovali spíš sami sebe. No nic, třeba chlapci zase začnou zítra hrát zase normální hokej a ne jen tupě nahazovat na zadní manťák.
Vsetín dneska vyhrál zaslouženě.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 7/4/2022, 20:16

No nic, zitra je taky den. Nema to cenu moc rozebirat.
Ta navsteva ale mohla byt vyssi, to at se na me nikdo nezlobi. Kdy uz chce fanousek dukly prijit?

Siroko

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 7/4/2022, 17:12

No nic, sázím na Vsetín, abych podpořil naší výhru nebo aspoň remízu po základní hrací době a hr na ně.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 7/4/2022, 16:27

To si snad dělají z nás prdel , zase ten sráč Zubzanda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 7/4/2022, 16:26

Duklacek napsal:Sestava super, aspoň že tak. Delegace rozhodčích je pro mě absolutní fiasko
Ve svetle toho, ze se vlastne ve dvou nejvyssich soutezich hrajou jen tri duely, tak by ta nominace mohla byt ponekud pestrejsi…

Siroko

hadas (admin), ralff, Vasoj84 and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: