Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3588
hadas (admin), vn, ralff and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
imbík and Raddy007 like this post
Duklacek- Posts : 1074
ralff likes this post
staříček- Posts : 522
Lufa- Posts : 1287
ralff- Posts : 1536
Vasoj84 likes this post
vn likes this post
Heltak by to chtelo, aby byl do priste fit, tomu to ted lepilo...
miramare83- Posts : 1094
karel granát likes this post
vn- Posts : 1819
Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK and miramare83 like this post
Nevím píšu jen to co jsem videl
Jaternička- Posts : 1410
Duklacek napsal:A Kowalczyk nehraje, protože dostal v říjnu 5 + do konce a podruhé v sezóně je za to automaticky stopka ne?richmonds napsal:já to nechápu...borec do čermáka naskočí, obě nohy ve vzduchu...když to uděláme my, je to 5 + do konce a jako bonus stopka na 1 zápas, ale opačně to není ani na dvě minuty. Takže existují nějaká pravidla, která platí pro všechny nebo je to na libovůli rozhodčích?
to je možné..ale ohledně toho vylučování a nevylučování mi to jasné není. Když hráč vyskočí tak je to napadení...tedy písemně, na ledě dnes ne
richmonds- Posts : 577
A Kowalczyk nehraje, protože dostal v říjnu 5 + do konce a podruhé v sezóně je za to automaticky stopka ne?richmonds napsal:já to nechápu...borec do čermáka naskočí, obě nohy ve vzduchu...když to uděláme my, je to 5 + do konce a jako bonus stopka na 1 zápas, ale opačně to není ani na dvě minuty. Takže existují nějaká pravidla, která platí pro všechny nebo je to na libovůli rozhodčích?
Dostal přece pukem ve druhý třetiněJaternička napsal:Helta jsem potkal a kulhá. Těžko soudit
richmonds- Posts : 577
FREDERIK and miramare83 like this post
wortyr napsal:Včera jak jsme nedali ty 2 šance pak to Zemič vymetl, tak jsem si říkal, že to bude zápas blbec se vším všudy a potvrdilo se... Nic pak nešlo. Dneska věřím, že to půjde jinak. Jinak za mě včera slušně odpískanej zápas, jak jsem tu minule Zubzandu pomluvil, tak je potřeba přiznat i opak . Ta pětka byla podle mě jasná, druhej hráč do souboje, s výskokem... z toho jsou strašně hnusný zranění... spíš mi to přišlo takový celý nešťastný než úmysl. Chtěl ho nabrat, pak viděl že blbý, tak se otočil a nadskočil... stane se.
MichalDJ: velkej souhlas... ten zimák mě fakt straší... když to člověk vidí jak teď vypadá stavebnictví a vůbec všechno... no snad to nějak dáme, bude to hodně tvrdý. Držme si palce.
To byl zápas blbec. Já šel nasranej 2x. Prohra a na tiketu Vsetín hcp -1.0, takže jen vklad zpět
Se zimákem to při současným stavu nevidím vůbec dobře. Ceny ve stavebních materiálech letí nahoru a řada materiálů je navíc nedostupná. S tím, jak půjde nahoru plyn, bude to decimivat i spoustu fabrik na výrobu různých materiálů :-(
Dneska dobrý začátek, škoda té tyčky, to byla parádní rána.
Hlavně si nenechat utéct začátek, jak se to stalo včera a hlídat si zadní vrátka. A uvidíme, snad ještě nějaké síly zbyly, aspoň ubojovat ještě ten jeden domácí zápas.
MichalDJ: velkej souhlas... ten zimák mě fakt straší... když to člověk vidí jak teď vypadá stavebnictví a vůbec všechno... no snad to nějak dáme, bude to hodně tvrdý. Držme si palce.
wortyr- Posts : 52
hadas (admin), imbík, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, MichalDJ and Burberry like this post
miramare83- Posts : 1094
karel granát and Duklacek like this post
MichalDJ napsal:Vetsinu teto sezony jsem pronadaval a kritizoval, ale myslim si ze ted uz neni na nadavani ani kritiku prostor, dostali jsme se tam kam jsme ani nedoufali ze se dostaneme a za to si kluci na lede zaslouzi obrovskou pochvalu a respekt, opet se ukazuje ze Dukla ma proste play-off muzstvo, je treba si nasledujici zapasy poradne uzit, protoze tezko predpokladat co po 30.4. nastane...
Bude to nejvetsi boj o budoucnost Dukly a ten boj se na lede vybojovat neda, budou to pro Duklu nejtezsi casy a slovy pan Stastneho, bude to boj o preziti Dukly, protoze ta financni narocnost bude diky hrani mimo Jihlavu enormni. Ja jen doufam, ze se nejakym zazrakem podari jakymkoliv zpusobem vyresit zimak, protoze cim dele budeme hrat mimo Jihlavu, tim to bude vetsi agonie a to si myslim nikdo z nas nepreje, at uz nadavame, nebo obhajujeme...
Souhlasím, proto dneska by jsm si to měli maximálně užít, možná poslední zápas na HZS a na dlouhou dobu naposledy takhle daleko v play off
Siroko, MichalDJ and Duklacek like this post
Ale taky to neberte jako výmluvu. Je to pro oba mancafty stejný a včera Vsetín byl prostě lepší, tečka.
Bude to nejvetsi boj o budoucnost Dukly a ten boj se na lede vybojovat neda, budou to pro Duklu nejtezsi casy a slovy pan Stastneho, bude to boj o preziti Dukly, protoze ta financni narocnost bude diky hrani mimo Jihlavu enormni. Ja jen doufam, ze se nejakym zazrakem podari jakymkoliv zpusobem vyresit zimak, protoze cim dele budeme hrat mimo Jihlavu, tim to bude vetsi agonie a to si myslim nikdo z nas nepreje, at uz nadavame, nebo obhajujeme...
MichalDJ- Posts : 1031
imbík, karel granát, Jaternička, Raddy007 and miramare83 like this post
Hhs23- Posts : 173
DUKLIČKA likes this post
Jasně! Pravidelně hrajeme špičku týhle ligy, zrovna teď kluci bojujou ve finále, jak se na Duklu patří a tak si postěžujeme jak to všechno stojí za h....Duklacek napsal:Jako může mít pesimistický názory, ale to je realita.. a když se člověk zeptá lidí, kteří tu Duklu sledují stejně dlouho, tak mluví všichni stejně, není kde brát optimismusjajirk napsal:Víš co? Ty už se odstěhuj někam hodně daleko od Jihlavy!imbík napsal:To už je taková Jihlavska klasika. Se všemi kamarádi, ale na svoje fanoušky jsme přísní
Já bych taky byl šťastnej za EL. Ale prostě v tomhle malým a chudým kraji nám nikdo ty miliony zatím nedal.
Vaříme z mála, ale určitě s dobrým výsledkem.
Jak tu už někdo psal: zkus to dělat líp! (nebo aspoň sežeň ty prachy)
jajirk- Posts : 159
karel granát, Siroko and Lufa like this post
Jako může mít pesimistický názory, ale to je realita.. a když se člověk zeptá lidí, kteří tu Duklu sledují stejně dlouho, tak mluví všichni stejně, není kde brát optimismusjajirk napsal:Víš co? Ty už se odstěhuj někam hodně daleko od Jihlavy!imbík napsal:To už je taková Jihlavska klasika. Se všemi kamarádi, ale na svoje fanoušky jsme přísní
hadas (admin), imbík and MichalDJ like this post
Víš co? Ty už se odstěhuj někam hodně daleko od Jihlavy!imbík napsal:To už je taková Jihlavska klasika. Se všemi kamarádi, ale na svoje fanoušky jsme přísní
jajirk- Posts : 159
Sory muselo to ze me ven.
imbík, Jaternička, FREDERIK and miramare83 like this post
Siroko- Posts : 1202
ralff likes this post
Ale že tu všichni píšou co nám nešlo a bla bla, Krista pána, prostě nám došlo, to bylo složitý to vidět? Projevil se ten zápas ve třech lajnách, to je prostě zákonitý, nemáme bezedný kyblík síly… Vsetín má čtyři plný lajny dospělých chlapů, my dvě..
Od 18. minuty na čtyři obránce, následně Marešák pod práškama dohrál aspoň
Zítra přijďte všichni, bude to naposledy
imbík, karel granát and ralff like this post
Ale zase ti hráči šlapali a dokázali nějaké t góly dát a udržet hratelný rozdíl.
Nedá se nic dělat, zítra znovu a líp. Snad se odpíchneme od toho záverečného gólu do šatny.
imbík, vn, jajirk and miramare83 like this post
imbík napsal:Pro Kowalczyka pětka, pro Jonaka na Cagyho dvě minuty .
Kluci dřeli až dokonce, ale bojím se že nám dochází síly. Někde se musí sečíst to, že to víceméně herajeme na dvě lajny. Zítra zlomový zápas série. Tak uvidíme. Dneska neměl den ani Zhukov. Pokud najdeme zbytky sil, tak můžeme ještě zítra zabojovat, pokud ne tak jsem spokojen jak se kluci řvou. Vedení je oslabilo před play off a přesto jsme důstojným soupeřem nabitému kádru Vsetína
to právě ani faul na Čagyho nebyl. pokud myslíš ten střet na konci první třetiny
vn likes this post
Kluci dřeli až dokonce, ale bojím se že nám dochází síly. Někde se musí sečíst to, že to víceméně herajeme na dvě lajny. Zítra zlomový zápas série. Tak uvidíme. Dneska neměl den ani Zhukov. Pokud najdeme zbytky sil, tak můžeme ještě zítra zabojovat, pokud ne tak jsem spokojen jak se kluci řvou. Vedení je oslabilo před play off a přesto jsme důstojným soupeřem nabitému kádru Vsetína
vn- Posts : 1819
Zítra je nový den. A shnilý diváci sedí raději doma. Bez komentáře.
Vsetín dneska vyhrál zaslouženě.
Lufa- Posts : 1287
Ta navsteva ale mohla byt vyssi, to at se na me nikdo nezlobi. Kdy uz chce fanousek dukly prijit?
Duklacek likes this post
Ve svetle toho, ze se vlastne ve dvou nejvyssich soutezich hrajou jen tri duely, tak by ta nominace mohla byt ponekud pestrejsi…Duklacek napsal:Sestava super, aspoň že tak. Delegace rozhodčích je pro mě absolutní fiasko
hadas (admin), ralff, Vasoj84 and Duklacek like this post
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
|
|