Diskuzní fórum
+42
Mišák
hcd
krap
olin
Martynez
Burberry
Duklacek
sarkafarka
Luc2as
ondrej.n
Kelt
Raddy007
Thoor93
Mazakis
karel granát
Lázňator
Excalibur
HCDTOM
MichalDJ
lojzavojza
FREDERIK
Siroko
ralff
hadas (admin)
Kolja
AJET0
sz108
Miroslav Tuna
colorado44
Hedgehog
Slezy77
Lufa
pegy18
Vasoj84
MarkusHCD
Jaternička
DUKLIČKA
staříček
vn
miramare83
imbík
Laďa
46 posters
Strana 18 z 20
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Tak nakonec výhra v prodloužení. Dneska dobrý. Jen těch gólů v naší síti nemuselo být tolik. Ale všecha čest, i po té kanonádě a obratu ve třetí třetině, to hráči nezabalili a šli za tím.
ralff- Posts : 1536
imbík napsal:No dneska bych se repre zastal, alespoň makaji a snaží se hodně. A ty přesilovky měly parametry. Na druhou stranu obrana a gólman dneska nic moc. A záleží jak hrajou Rusové. Na kolik procent.
Souhlasím, herní projev dneska není špatnej. Až na tu obranu.
imbík likes this post
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Zatím výborně. A právě, že sudí tu pětku vyhodnotili dobře a pak to porovnejte s našimi arogantními sudími. Vemte si dnešní faul Voronkova . Kdyby to sudí nechali nebo posoudili jen za dvě minuty. Tak teď nevedeme. A porovnejte to s faulem Zacharcuka na Pekra. Nic. A tohle Záruba s Hostakem říkali, že ani nebude na pět minut. Přitom Voronkov celý zápas šel po našich.
Že šel celý zápas po našich, to bych bral, ale ten faul nebyl na 5+do konce ani náhodou.
Proč nebyl na pět minut? Loket do obličeje tam nebyl? Právě, že takovýhle zákroky chtějí trestat.
imbík- Posts : 3588
No dneska bych se repre zastal, alespoň makaji a snaží se hodně. A ty přesilovky měly parametry. Na druhou stranu obrana a gólman dneska nic moc. A záleží jak hrajou Rusové. Na kolik procent.
ralff and miramare83 like this post
imbík napsal:Zatím výborně. A právě, že sudí tu pětku vyhodnotili dobře a pak to porovnejte s našimi arogantními sudími. Vemte si dnešní faul Voronkova . Kdyby to sudí nechali nebo posoudili jen za dvě minuty. Tak teď nevedeme. A porovnejte to s faulem Zacharcuka na Pekra. Nic. A tohle Záruba s Hostakem říkali, že ani nebude na pět minut. Přitom Voronkov celý zápas šel po našich.
Že šel celý zápas po našich, to bych bral, ale ten faul nebyl na 5+do konce ani náhodou.
Docela divočina. Za deset minut 5 gólů. A zprdele klika, že to je 5:5.
Zatím výborně. A právě, že sudí tu pětku vyhodnotili dobře a pak to porovnejte s našimi arogantními sudími. Vemte si dnešní faul Voronkova . Kdyby to sudí nechali nebo posoudili jen za dvě minuty. Tak teď nevedeme. A porovnejte to s faulem Zacharcuka na Pekra. Nic. A tohle Záruba s Hostakem říkali, že ani nebude na pět minut. Přitom Voronkov celý zápas šel po našich.
Tak mi letos přijde, že kvalita rozhodčích na OH je někde blízko rozhodčím z Chance ligy.
miramare83 likes this post
Byl jsem tam, hráli dobře prvních deset minut, pak to bylo opravdu bez zájmu, posledních pět minut znovu zapnuli a korigovali výsledek. Pozitivem byly tři vyhrané bitky.ralff napsal:Koukám, že naši junci se na to dneska pěkně vybodli a Chomutovu nechali 3 body. Hlavně, že záchranu mají jistou. Ale je to škoda, mohli jít před Kometu.
Mazakis- Posts : 16
imbík napsal:Nemyslím si, že skončíme lépe než čtvrtí. Vsetín hraje dobře, doma prakticky neprohrává dva zápasy k dobru. A UDH vždycky vypadá na krizi a pak zase vyhrajou třikrát za sebou. Leda udělat druhé místo. Jinak bych radši byl čtvrtý než třetí. Věřím, že proti Litaku máme větší šance než pak případně se Vsetínem.
HCDTOM: Nepřekvapuje mě, že jsi to sledoval.
Ano, mám rád hokej a byl tam nas nejlepší hokejista v historii. Je to logicky : ) . Ale mrknu i na jiné hokejisty, Když tam budou.
HCDTOM- Posts : 776
Koukám, že naši junci se na to dneska pěkně vybodli a Chomutovu nechali 3 body. Hlavně, že záchranu mají jistou. Ale je to škoda, mohli jít před Kometu.
Nemyslím si, že skončíme lépe než čtvrtí. Vsetín hraje dobře, doma prakticky neprohrává dva zápasy k dobru. A UDH vždycky vypadá na krizi a pak zase vyhrajou třikrát za sebou. Leda udělat druhé místo. Jinak bych radši byl čtvrtý než třetí. Věřím, že proti Litaku máme větší šance než pak případně se Vsetínem.
Boj o 13. misto v ELH bude jeste hodne zajimavej. Kladno uz zrejme nemini prohrat, je az neuveritelny jak se ten tym promenil... Naopak Litv. uplne spatnej, ale ani Vary a hlavne Olomouc s asi 10 absencema, to jeste vubec nemaj jisty. Tipuju rozhodnuti v poslednim kole...
U Dukly bych videl realne i 2. nebo 3. misto po ZČ. Ztrata neni zas tak velka, cekaji nas ted papirove lehci souperi (nesmi se ale podcenit), a Trebic i Vsetin mivaji vypadky. Co me v tabulce zarazilo je Kolin momentalne na 6. miste.
Ze se Lichanec, Illes nebo Broz zapojuji do ELH je pro ne urcite dobre, jenom chci verit, ze pro nejdulezitejsi zapasy sezony je budeme mit normalne vsechny k dispozici.
U Dukly bych videl realne i 2. nebo 3. misto po ZČ. Ztrata neni zas tak velka, cekaji nas ted papirove lehci souperi (nesmi se ale podcenit), a Trebic i Vsetin mivaji vypadky. Co me v tabulce zarazilo je Kolin momentalne na 6. miste.
Ze se Lichanec, Illes nebo Broz zapojuji do ELH je pro ne urcite dobre, jenom chci verit, ze pro nejdulezitejsi zapasy sezony je budeme mit normalne vsechny k dispozici.
miramare83- Posts : 1094
imbík napsal:Siroko napsal:Jagra se v poradu Mame radi Cesko zeptali jak se hralo posledni finale v Jihlave a on to zamluvil o nejakech babovkach. To jsem sel do kolen :-)
Co k tomu má říkat? Lidi to viděli a pamatujou si v tomhle se poučil, nevyjadřuje se.
Ty jsi fanatik myslíš, že má v hlavě nějaký zápas v Jihlavě v chance lize ? Prosím vás... Já ten pořad taky viděl a očividně tu otázku ani nepostřehl. Moderátor ani nepolozil znovu
HCDTOM- Posts : 776
Siroko napsal:Jagra se v poradu Mame radi Cesko zeptali jak se hralo posledni finale v Jihlave a on to zamluvil o nejakech babovkach. To jsem sel do kolen :-)
Co k tomu má říkat? Lidi to viděli a pamatujou si v tomhle se poučil, nevyjadřuje se.
Jagra se v poradu Mame radi Cesko zeptali jak se hralo posledni finale v Jihlave a on to zamluvil o nejakech babovkach. To jsem sel do kolen :-)
Siroko- Posts : 1202
Taky si myslim. Tam muze postoupit jen ten, kdo jde na team, kterej je psychicky dole. Ta baraz je hlavne o hlave.imbík napsal:Zlínu odzvonilo dávno. Za účasti Litvínova v baráži stoupnou šance pro Chance tým. Přes Kladno by nikdo nepostoupil
Zlínu odzvonilo dávno. Za účasti Litvínova v baráži stoupnou šance pro Chance tým. Přes Kladno by nikdo nepostoupil
Ten dorost opravdu nechápu, kluci by si zas měli sednou zpátky na zem…
Junci super, že jsou zachráněni, snad tedy někteří šanci dostanou v áčku.
Junci super, že jsou zachráněni, snad tedy někteří šanci dostanou v áčku.
vn- Posts : 1819
DUKLIČKA napsal:Zlínu zvoni umiracek.
To už dávno. Ta bodová ztráta na Kladno je tak velká, že by museli všechno stabilně vyhrávat a Kladno zároveň prohrávat. To je prakticky vyloučené. Je sympatické, že to Zlín nechce zabalit a snaží se vyhrát co se dá, ale stejně stojí na místě a ten rozdíl se nezmenšuje.
Každopádně kdo si zahrává je Litvínov. Tam bych se ani nedivil, kdyby je Kladno přeskočilo.
Dnes za Olomouc i Broz
MichalDJ- Posts : 1031
Dorost třetí nakládačka za sebou a pátá prohra z posledních šesti zápasů. Snad se ještě kluci seberou.
Jo takhle tak teď to chápu o starty jde. Tys to napsal nesrozumitelně dost.
Podívej se prosím na statistiky Hc Verva ( a Litek) a porovnej je se sestavou našeho včerejšího soupeře. Na starty a body Baláže, Stehlíka, Slavíka, Berky atd.
karel granát- Posts : 139
Ok ale jako co 50 startů v ELH a to samé za Litak? To nechápu?
Chtěl jsem tím vyzvednout úspěch a dále říct, že nám vyrostli lepší hráči, než jak si možná uvědomujeme.
?karel granát napsal:K juniorům: včera za CHEZU cca 50 letošních startů v ELH a to samé za vedoucí Liťák!
K juniorům: včera za CHEZU cca 50 letošních startů v ELH a to samé za vedoucí Liťák!
Tak jsme po devíti měsících vyhráli zápas. Porazili jsme Švýcarsko 2-1 na nájezdy. Výborně, všechno je v pořádku .
Holky dobře. Makali bojovali a všechno. Super. Na Ameriku holt je to málo, ale za ty 4 roky tam ten progres je mnohem lepší než u chlapů.
Holky dobře. Makali bojovali a všechno. Super. Na Ameriku holt je to málo, ale za ty 4 roky tam ten progres je mnohem lepší než u chlapů.
ralff likes this post
Lázňator napsal:Holky se ctí palec hore
Jo, videl jsem to a drzely se dobre. Brankarka chytala asi jako Bow A Zaruba se patrne zamiloval do hracky Anety Tejralove...
miramare83- Posts : 1094
A nebo strach z toho, ze od pristi sezony bude hrat v Pejru Dukla. :-)
Excalibur napsal:Ještě by mě zajímalo, co Bezděka vedlo k tomu, že vyměnil Pejr za dres rivala.
To nevím, počítám, že trenér PE byl špatný.
Ještě by mě zajímalo, co Bezděka vedlo k tomu, že vyměnil Pejr za dres rivala.
Excalibur- Posts : 614
Nevěřil jsem že se udrží. Fakt je že před sezonou bych na junky nevsadil ani kačku, obzvlášť při tom počtu sestupujících a výsledcích v předchozích ročnících.ralff napsal:Výborná práce junioři.
Lufa- Posts : 1287
Libor Bezděk přesně. Prohra 2-6 stav série dva dva a Bezděk vyhlášen nejlepším hráčem zápasu
Takže Bezděk.imbík napsal:Noo Šidlik nee, ale jeden hráč co mu Vlk ukončil kariéru..... Číslo jedenáct v Dukle za éry Oldy Bakuse a nejlepší střelec extraligy juniorů.
imbík likes this post
Noo Šidlik nee, ale jeden hráč co mu Vlk ukončil kariéru..... Číslo jedenáct v Dukle za éry Oldy Bakuse a nejlepší střelec extraligy juniorů.
Výborná práce junioři.
karel granát likes this post
Někdo, kdo nedávno ukončil kariéru, protože nechce dostat rodinu do finančních problémů?imbík napsal:Lufa napsal:Junci to snad udrží ale dorostu nějak dochází šťáva v posledních zápasech.
O dorostu jsem tu psal nedávno a psal jsi, že hlavně juniorka, tak to se splnilo
Každopádně teď jsem na Humpolec- Chotěboř a tipnete kdo dneska vyjel za Humpolec?
Lufa napsal:Junci to snad udrží ale dorostu nějak dochází šťáva v posledních zápasech.
O dorostu jsem tu psal nedávno a psal jsi, že hlavně juniorka, tak to se splnilo
Každopádně teď jsem na Humpolec- Chotěboř a tipnete kdo dneska vyjel za Humpolec?
Moc jsem tomu nevěřil ale kluci to nakonec zvladli.Je to proste uspěch.
DUKLIČKA- Posts : 1609
vn and karel granát like this post
Junci to snad udrží ale dorostu nějak dochází šťáva v posledních zápasech.
Lufa- Posts : 1287
Junioři výborný, už to jen udržet
Jaternička- Posts : 1410
DUKLIČKA, MichalDJ and miramare83 like this post
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Strana 18 z 20
Povolení tohoto fóra: