Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
DUKLIČKA napsal:Pro pana Klimeše: Ty brňenský hovado nevychvany rika ti neco slovo KARMA? To si pis ze te dostihne.
Teď jsi mi vzal písmenka z ruky,Krisl,Goiš,touž je obehraná písnička,ale dnešní výkon nedoceněného (protože gólman to určitě je) Olínka byl exkluzivní
MarkusHCD- Posts : 1924
DUKLIČKA- Posts : 1609
Vasoj84 likes this post
Duklacek likes this post
imbík and ralff like this post
Lufa napsal:Kurva to byly nervy , uff ! První gól lahůdka od Čagyho na Semana, Harkabus se dobře činil v bitce . Škoda jen neproměněných šancí , tutovka Skořápky a potom nájezd Čagyho, závěr by byl klidnější. Naštěstí to nechybělo. Konečně napadlo trenéry že se dá zápas dohrávat aktivně a ne jen tupým vyhazováním půl zápasu. Obrovská spokojenost a gratulace !
Naprostý souhlas, jen dodám že ti hráči tam dneska nechali všechno, hlavně dvě pětky. Jsme dobití jak svině, ale respekt, dneska tam fakt hráči nechali všechno, smekam.
imbík- Posts : 3588
ralff and Vasoj84 like this post
Lufa- Posts : 1287
imbík, vn, ralff, FREDERIK, Siroko, MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
pegy18- Posts : 385
MichalDJ and Slezy77 like this post
staříček- Posts : 522
MichalDJ- Posts : 1031
imbík napsal:Je to tady výborný z třetiny co měla být jedna tři na vyloučení je to tady jedna nula
to tady vubec nerikej, jinak budes narcen z fnukani
krap napsal:imbík napsal:Je to tady výborný z třetiny co měla být jedna tři na vyloučení je to tady jedna nula
Jeto tady výborný, po vymyšleným faulu vedeme
No kdyz si vzpomenu kolik nafilmovanejch faulu nam bylo v tyhle serii odpiskanejch, tak je to spravedlivy
Jaternička- Posts : 1410
imbík napsal:Je to tady výborný z třetiny co měla být jedna tři na vyloučení je to tady jedna nula
Jeto tady výborný, po vymyšleným faulu vedeme
krap- Posts : 106
Zranění se bohužel nevyhnulo Filipu Dundáčkovi a Filipu Eliášovi
karel granát likes this post
FREDERIK, MichalDJ and Raddy007 like this post
Hhs23- Posts : 173
Vzpomeňte na Vsetín, loňský první zápas zde, po zápase na jejich webový oficiální stránky horlivě zveřejnili, jak jsme vyhráli neregulérně, že Vlach dal v nájezdu gól, byli okradení, blabla… pak vyšel ven záběr, který jasně prokázal, že branka to nebyla a byli za blbečkyněkdy je lepší to hodnotit s odstupem, to jsme udělali, zmínili jsme, že to nejspíše bylo po třetině, ale problém to není Přerova, co s tím mají dělat? Dokud tahle liga nebude mít všude video, které by tohle vyřešilo, a kvalitní zebry, tak to bude o ničemimbík napsal:Kolja napsal:MichalDJ napsal:On je totiz velky rozdil mezi fnukanim co predvadi Plekanec s Jagrem pri kazdym preruseni na lede a neco jineho je se alespon ozvat, ohradit pokud se stane to co se stalo v Prerove, to neni zadny fnukani, ale pokud se ani neozveme po tomto, tak si s nama pak kazdej vytre prdel a muzeme se na nasi praci soustredit jak chceme
Pokud se veřejně ozveš proti něčemu co už nemůžeš změnit, je to za mě fnukani. Jen ukážeš svoji slabost. Jakmile se gól uzná a začne přestávka je konec. Nic s tím neuděláš, i kdyby ten gól dal rolbař... Se pak rovnou můžeme přejmenovat na SK Slavia Praha
Slavia hraje aspoň poháry, zbytek hraje českou ligu o ničem plus Mol cup. Takže jo klidně budu jako SK Slavia Praha. Je to jako v životě, silnější pes ......
Duklacek- Posts : 1074
FREDERIK and jajirk like this post
Duklacek and Raddy007 like this post
No, já to až tak s tím dnešním zápasem nevidím. Ale třeba se zadaří a Žukov nepustí nějakou šmudlu.pegy18 napsal:Za normálních okolností bych už měl touhle dobou nervy v čudu, ale já jsem klidný, tyto domácí klíčové duely nám většinou mezi prsty neprotékají, dnes zapnem a pak se o to pobijem, ale vyloženě bych nechtěl narazit na Jestřáby, za 2 domácí duely 12 branek tak to je pěkný ofenzivní rachot.
Kolja napsal:MichalDJ napsal:On je totiz velky rozdil mezi fnukanim co predvadi Plekanec s Jagrem pri kazdym preruseni na lede a neco jineho je se alespon ozvat, ohradit pokud se stane to co se stalo v Prerove, to neni zadny fnukani, ale pokud se ani neozveme po tomto, tak si s nama pak kazdej vytre prdel a muzeme se na nasi praci soustredit jak chceme
Pokud se veřejně ozveš proti něčemu co už nemůžeš změnit, je to za mě fnukani. Jen ukážeš svoji slabost. Jakmile se gól uzná a začne přestávka je konec. Nic s tím neuděláš, i kdyby ten gól dal rolbař... Se pak rovnou můžeme přejmenovat na SK Slavia Praha
Slavia hraje aspoň poháry, zbytek hraje českou ligu o ničem plus Mol cup. Takže jo klidně budu jako SK Slavia Praha. Je to jako v životě, silnější pes ......
MichalDJ napsal:On je totiz velky rozdil mezi fnukanim co predvadi Plekanec s Jagrem pri kazdym preruseni na lede a neco jineho je se alespon ozvat, ohradit pokud se stane to co se stalo v Prerove, to neni zadny fnukani, ale pokud se ani neozveme po tomto, tak si s nama pak kazdej vytre prdel a muzeme se na nasi praci soustredit jak chceme
Kolja- Posts : 154
Siroko- Posts : 1202
imbík likes this post
imbík napsal:Raddy007 napsal:Mě by ani nepřišlo divný, kdyby měly Litky 2-3 starší hráče, ale polovinu týmu? To je pak o ničem. A zajímalo by mě, kdy naposledy v tom našem pralese vylítl 1 s 8, nějak jsem to nezaregistroval někde psané.
Není to tak dlouho kdy vylitlo Kladno s Ústím a my pak vyhráli Cahnce ligu, protože s tím Ústím jsme hráli semifinále.
Máš pravdu, to není moc dávno
Raddy007- Posts : 108
MichalDJ and Raddy007 like this post
imbík napsal:Proto taky 20 let šmrdlame prales a nejsme nikdy výš. Klub bez hrdosti a zdravého sebevědomí. Jak říkáš, vedení hlavně, aby kejvali hlavama na svazu a to je vše. Všem klubům pomoct a jinak nic. Jestli dneska budeme souhlasně kejvat hlavama až budeme chodit do tří, nebo nám dá Přerov gól o přestávce, tak to Bedřichovi dojdu říct do očí. Protože už mě to fakt sere.
Imbiku jsem fakt rád, že nebrečíme po každý křivdě. Pro mě to znamená, že máme nějakou hrdost a soustředíme se na další práci, stejně brekotem nic nezměníme. Byli bychom akorát za ubrečence podobně jako #14 a #68 nebo ty na tomhle fóru...
Kolja- Posts : 154
karel granát and jajirk like this post
Siroko- Posts : 1202
Raddy007 napsal:Mě by ani nepřišlo divný, kdyby měly Litky 2-3 starší hráče, ale polovinu týmu? To je pak o ničem. A zajímalo by mě, kdy naposledy v tom našem pralese vylítl 1 s 8, nějak jsem to nezaregistroval někde psané.
Není to tak dlouho kdy vylitlo Kladno s Ústím a my pak vyhráli Cahnce ligu, protože s tím Ústím jsme hráli semifinále.
MichalDJ likes this post
Raddy007- Posts : 108
imbík napsal:https://www.hokej.cz/i-nasi-hraci-museli-na-kapacky-rika-lunak-a-poradne-se-oprel-do-litomeric/5064008?fbclid=IwAR3S13mE23OH8DjICt-4JECXEpgE3lKUa-H27G449sg2pOj7LanTHls7fs8
Má koule , přesně sdílím názor Luňáka. Tohle by náš Bedřich nikdy neudělal, zastat se hráčů a veřejně vystoupit proti svazu
Dobrej rozhovor. Jen škoda že se do tý svazový prasárny neopře víc týmů.
imbík, FREDERIK and pegy18 like this post
imbík and DUKLIČKA like this post
No a bude mě zajímat kolik vyloučených bude mít po tomto proslovu Prostějov v semifinále.
imbík likes this post
Má koule , přesně sdílím názor Luňáka. Tohle by náš Bedřich nikdy neudělal, zastat se hráčů a veřejně vystoupit proti svazu
MichalDJ likes this post
Excalibur- Posts : 614
12 prales liga
2 nahoru
2 dolu
Obě soutěže stejné pravidla.
Všichni vsechny možný kamery a čáry atd povinně!!!!!!!!!
Jaternička and Raddy007 like this post
Jaternička napsal:Video by měla být na PO povinnost. Nemáš tak sorry jako, jenže to v našich podmínkách je naprosto nemyslitelné.
Naivně jsem čekal, že aspoň budeme vetovat sudí, ale ticho po pěšině.
Jsme posraný až hanba.
Video by měla být povinnost pro celou Chance-ligu a ne jen na play-off. Už mě to fakt štve, že v dnešní době musíme co chvíle řešit, jesli byl puk za čárou nebo ne.
Zápas jsem včera neviděl, ale ze záznamu je jasný, že to byla hodně a hodně hraniční situace a bez videa, nejde spolehlivě určit jestli jo nebo ne.
ralff- Posts : 1536
DUKLIČKA, Duklacek and Lufa like this post
Naivně jsem čekal, že aspoň budeme vetovat sudí, ale ticho po pěšině.
Jsme posraný až hanba.
A ještě si pamatuju Hlaváče s rukama nad hlavou jak řve video video a za bránou lidi vítej v pralese kokote.
Duklacek likes this post
vn and MichalDJ like this post
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
|
|