Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+42
Mišák
hcd
krap
olin
Martynez
Burberry
Duklacek
sarkafarka
Luc2as
ondrej.n
Kelt
Raddy007
Thoor93
Mazakis
karel granát
Lázňator
Excalibur
HCDTOM
MichalDJ
lojzavojza
FREDERIK
Siroko
ralff
hadas (admin)
Kolja
AJET0
sz108
Miroslav Tuna
colorado44
Hedgehog
Slezy77
Lufa
pegy18
Vasoj84
MarkusHCD
Jaternička
DUKLIČKA
staříček
vn
miramare83
imbík
Laďa
46 posters

Strana 2 z 20 Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 2 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro MarkusHCD 17/3/2022, 21:03

DUKLIČKA napsal:Pro pana Klimeše: Ty brňenský hovado nevychvany rika ti neco slovo KARMA? To si pis ze te dostihne.

Teď jsi mi vzal písmenka z ruky,Krisl,Goiš,touž je obehraná písnička,ale dnešní výkon nedoceněného (protože gólman to určitě je) Olínka byl exkluzivní

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 17/3/2022, 20:56

Pro pana Klimeše: Ty brňenský hovado nevychvany rika ti neco slovo KARMA? To si pis ze te dostihne.

DUKLIČKA

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 17/3/2022, 20:50

Tak a teď jako třešnišku na dortu na dobrou noc slupnout Linec!

MarkusHCD

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 17/3/2022, 20:40

Přesně toto je přepnutí na p-o mód,gratulace k vymazání neandrtálské pakáže s názvem Zubr Přerov z mapy civilizovaného světa,HCD Olé!!!

MarkusHCD

imbík and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 20:30

Lufa napsal:Kurva to byly nervy , uff ! První gól lahůdka od Čagyho na Semana, Harkabus se dobře činil v bitce . Škoda jen neproměněných šancí , tutovka Skořápky a potom nájezd Čagyho, závěr by byl klidnější. Naštěstí to nechybělo. Konečně napadlo trenéry že se dá zápas dohrávat aktivně a ne jen tupým vyhazováním půl zápasu.  Obrovská spokojenost a gratulace !

Naprostý souhlas, jen dodám že ti hráči tam dneska nechali všechno, hlavně dvě pětky. Jsme dobití jak svině, ale respekt, dneska tam fakt hráči nechali všechno, smekam.

imbík

ralff and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/3/2022, 20:07

Kurva to byly nervy , uff ! První gól lahůdka od Čagyho na Semana, Harkabus se dobře činil v bitce . Škoda jen neproměněných šancí , tutovka Skořápky a potom nájezd Čagyho, závěr by byl klidnější. Naštěstí to nechybělo. Konečně napadlo trenéry že se dá zápas dohrávat aktivně a ne jen tupým vyhazováním půl zápasu. Obrovská spokojenost a gratulace !

Lufa

imbík, vn, ralff, FREDERIK, Siroko, MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 17/3/2022, 20:06

Ještě že už je tahle sračka s názvem Zubři Přerov za námi, vzhůru k atraktivnějším duelům a mančaftu díky za nasazení

pegy18

MichalDJ and Slezy77 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 17/3/2022, 20:05

To nebyl hokej ,to byl boj o každý kousek ledu jinak gratulace . To byli ale nervy ,to bylo na infarkt Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 17/3/2022, 19:57

Dobre odbojovano

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 17/3/2022, 19:06

imbík napsal:Je to tady výborný z třetiny co měla být jedna tři na vyloučení je to tady jedna nula 👍😁

to tady vubec nerikej, jinak budes narcen z fnukani

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 17/3/2022, 19:05

krap napsal:
imbík napsal:Je to tady výborný z třetiny co měla být jedna tři na vyloučení je to tady jedna nula 👍😁

Jeto tady výborný, po vymyšleným faulu vedeme Very Happy

No kdyz si vzpomenu kolik nafilmovanejch faulu nam bylo v tyhle serii odpiskanejch, tak je to spravedlivy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 17/3/2022, 19:05

Říkám to furt, bij a bij zubra do hlavy a nikdy jinak!!! Kachna do toho šel srdcem, to jsou ty momenty co mě zvednou ze sedačky, a Harkabus super ze to shodil, i když nadáváme včetně mě, tak když na to přijde, s pěstma to umí slušně. Třetí třetinu zvládne ten kdo se z toho neposere, bijte je!!! HCD oleeeeee

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 17/3/2022, 19:04

Rozhodčí sklízí, co zaseli.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/3/2022, 19:03

No když se dívám na ty hovada z Přerova, tak to hlavně dohrát ve zdraví
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 17/3/2022, 18:54

Jeto tady výborný, po vymyšleným faulu vedeme Very Happy

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 18:16

Je to tady výborný z třetiny co měla být jedna tři na vyloučení je to tady jedna nula 👍😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/3/2022, 17:31

pro ty co neumí číst

Zranění se bohužel nevyhnulo Filipu Dundáčkovi a Filipu Eliášovi
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 17:02

Tak to je dobrá fraška tahle sestava 🙈🙈 ale hlavně že faulujeme my. Tak to je tak 30-70 procentuálně.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/3/2022, 16:51

Myslímže zrovna Ujčík není ten co bych chtěl skončit už teď. Musí hrát s tím co je.

Lufa

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 17/3/2022, 16:46

Viktor už chce na dovolenou, že to takhle prokaučoval se sestavou obrany?

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 15:51

Mě seděl asi více Vlk jako trenér. Neměl žádné vazby na svaz a ještě se bil za tým. Když někdo šel po našich poslal tam Malce a Kuritka ať tam udělají bordel. Od té doby jsme banda hodných kluků.

imbík

FREDERIK, MichalDJ and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 17/3/2022, 15:48

Dorost šel dolů hlavně proto že jeho nejlepší hráči zachraňovali juniory. Teď hrají v nejlepší možné sestavě a bohužel hvězdy narazili byl nelepší ročník za kolik let, ale třeba to otočí

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 15:36

Jj dorost to válcoval a po Vánocích šel hodně dolů. Nevím já z toho dnešku mám pocit, že možná jsi nechceme aby to letos pokračovalo. Nevím, snad hráči tam nechají vše a uvidíme na co to bude stačit. Sudí nás snad neříznou znovu.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/3/2022, 15:18

Tak do dorostenců se docela vkládali velký naděje a zatím to vypadá že skončí ve ČF.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 17/3/2022, 13:57

imbík napsal:
Kolja napsal:
MichalDJ napsal:On je totiz velky rozdil mezi fnukanim co predvadi Plekanec s Jagrem pri kazdym preruseni na lede a neco jineho je se alespon ozvat, ohradit pokud se stane to co se stalo v Prerove, to neni zadny fnukani, ale pokud se ani neozveme po tomto, tak si s nama pak kazdej vytre prdel a muzeme se na nasi praci soustredit jak chceme

Pokud se veřejně ozveš proti něčemu co už nemůžeš změnit, je to za mě fnukani. Jen ukážeš svoji slabost. Jakmile se gól uzná a začne přestávka je konec. Nic s tím neuděláš, i kdyby ten gól dal rolbař... Se pak rovnou můžeme přejmenovat na SK Slavia Praha

Slavia hraje aspoň poháry, zbytek hraje českou ligu o ničem plus Mol cup. Takže jo klidně budu jako SK Slavia Praha. Je to jako v životě, silnější pes ......
Vzpomeňte na Vsetín, loňský první zápas zde, po zápase na jejich webový oficiální stránky horlivě zveřejnili, jak jsme vyhráli neregulérně, že Vlach dal v nájezdu gól, byli okradení, blabla… pak vyšel ven záběr, který jasně prokázal, že branka to nebyla a byli za blbečky😁někdy je lepší to hodnotit s odstupem, to jsme udělali, zmínili jsme, že to nejspíše bylo po třetině, ale problém to není Přerova, co s tím mají dělat? Dokud tahle liga nebude mít všude video, které by tohle vyřešilo, a kvalitní zebry, tak to bude o ničem

Duklacek

FREDERIK and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 17/3/2022, 13:34

Dáme je !!!!!!!!!!!!!

DUKLIČKA

Duklacek and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/3/2022, 12:55

pegy18 napsal:Za normálních okolností bych už měl touhle dobou nervy v čudu, ale já jsem klidný, tyto domácí klíčové duely nám většinou mezi prsty neprotékají, dnes zapnem a pak se o to pobijem, ale vyloženě bych nechtěl narazit na Jestřáby, za 2 domácí duely 12 branek tak to je pěkný ofenzivní rachot.
No, já to až tak s tím dnešním zápasem nevidím. Ale třeba se zadaří a Žukov nepustí nějakou šmudlu.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 12:17

Kolja napsal:
MichalDJ napsal:On je totiz velky rozdil mezi fnukanim co predvadi Plekanec s Jagrem pri kazdym preruseni na lede a neco jineho je se alespon ozvat, ohradit pokud se stane to co se stalo v Prerove, to neni zadny fnukani, ale pokud se ani neozveme po tomto, tak si s nama pak kazdej vytre prdel a muzeme se na nasi praci soustredit jak chceme

Pokud se veřejně ozveš proti něčemu co už nemůžeš změnit, je to za mě fnukani. Jen ukážeš svoji slabost. Jakmile se gól uzná a začne přestávka je konec. Nic s tím neuděláš, i kdyby ten gól dal rolbař... Se pak rovnou můžeme přejmenovat na SK Slavia Praha

Slavia hraje aspoň poháry, zbytek hraje českou ligu o ničem plus Mol cup. Takže jo klidně budu jako SK Slavia Praha. Je to jako v životě, silnější pes ......

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 17/3/2022, 11:21

Za normálních okolností bych už měl touhle dobou nervy v čudu, ale já jsem klidný, tyto domácí klíčové duely nám většinou mezi prsty neprotékají, dnes zapnem a pak se o to pobijem, ale vyloženě bych nechtěl narazit na Jestřáby, za 2 domácí duely 12 branek tak to je pěkný ofenzivní rachot.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 17/3/2022, 11:01

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 17/3/2022, 10:56

Ja jsem slysel, ze ten podnet byl podanej. Je to ale jen spise symbolickej krok.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 17/3/2022, 10:28

On je totiz velky rozdil mezi fnukanim co predvadi Plekanec s Jagrem pri kazdym preruseni na lede a neco jineho je se alespon ozvat, ohradit pokud se stane to co se stalo v Prerove, to neni zadny fnukani, ale pokud se ani neozveme po tomto, tak si s nama pak kazdej vytre prdel a muzeme se na nasi praci soustredit jak chceme

MichalDJ

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 17/3/2022, 09:47

imbík napsal:
Raddy007 napsal:Mě by ani nepřišlo divný, kdyby měly Litky 2-3 starší hráče, ale polovinu týmu? To je pak o ničem. A zajímalo by mě, kdy naposledy v tom našem pralese vylítl 1 s 8, nějak jsem to nezaregistroval někde psané.

Není to tak dlouho kdy vylitlo Kladno s Ústím a my pak vyhráli Cahnce ligu, protože s tím Ústím jsme hráli semifinále.

Máš pravdu, to není moc dávno

Raddy007

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 09:44

To jo, ale oni hrají ELH, protože Jágr s Plekancem se podívají a už si nikdo nic nedovolí. Vyloučit tyto dva pány to je většinou zázrak. My jsme pořád v pralese a hlavně pod úroveň se vyjadřovat. Tak jo tak tady budeme dalších dvacet let hrát prales. Takhle měkký jsme jen my, nikdo jinej.

imbík

MichalDJ and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 17/3/2022, 09:23

imbík napsal:Proto taky 20 let šmrdlame prales a nejsme nikdy výš. Klub bez hrdosti a zdravého sebevědomí. Jak říkáš, vedení hlavně, aby kejvali hlavama na svazu a to je vše. Všem klubům pomoct a jinak nic. Jestli dneska budeme souhlasně kejvat hlavama až budeme chodit do tří, nebo nám dá Přerov gól o přestávce, tak to Bedřichovi dojdu říct do očí. Protože už mě to fakt sere.

Imbiku jsem fakt rád, že nebrečíme po každý křivdě. Pro mě to znamená, že máme nějakou hrdost a soustředíme se na další práci, stejně brekotem nic nezměníme. Byli bychom akorát za ubrečence podobně jako #14 a #68 nebo ty na tomhle fóru...

Kolja

karel granát and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 17/3/2022, 09:21

Dneska to taky muze byt uplne posledni mistrovkej zapas na starym zimaku. Doufam, ze tomu bude alespon atmosfera odpovidat.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 09:14

Raddy007 napsal:Mě by ani nepřišlo divný, kdyby měly Litky 2-3 starší hráče, ale polovinu týmu? To je pak o ničem. A zajímalo by mě, kdy naposledy v tom našem pralese vylítl 1 s 8, nějak jsem to nezaregistroval někde psané.

Není to tak dlouho kdy vylitlo Kladno s Ústím a my pak vyhráli Cahnce ligu, protože s tím Ústím jsme hráli semifinále.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 09:13

Proto taky 20 let šmrdlame prales a nejsme nikdy výš. Klub bez hrdosti a zdravého sebevědomí. Jak říkáš, vedení hlavně, aby kejvali hlavama na svazu a to je vše. Všem klubům pomoct a jinak nic. Jestli dneska budeme souhlasně kejvat hlavama až budeme chodit do tří, nebo nám dá Přerov gól o přestávce, tak to Bedřichovi dojdu říct do očí. Protože už mě to fakt sere.

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 17/3/2022, 09:13

Mě by ani nepřišlo divný, kdyby měly Litky 2-3 starší hráče, ale polovinu týmu? To je pak o ničem. A zajímalo by mě, kdy naposledy v tom našem pralese vylítl 1 s 8, nějak jsem to nezaregistroval někde psané.

Raddy007

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/3/2022, 08:42

imbík napsal:https://www.hokej.cz/i-nasi-hraci-museli-na-kapacky-rika-lunak-a-poradne-se-oprel-do-litomeric/5064008?fbclid=IwAR3S13mE23OH8DjICt-4JECXEpgE3lKUa-H27G449sg2pOj7LanTHls7fs8

Má koule 👍, přesně sdílím názor Luňáka. Tohle by náš Bedřich nikdy neudělal, zastat se hráčů a veřejně vystoupit proti svazu

Dobrej rozhovor. Jen škoda že se do tý svazový prasárny neopře víc týmů.

Lufa

imbík, FREDERIK and pegy18 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 17/3/2022, 08:03

To u nas na tohle to koule nejsou, jsme priposranej klub, kterej chce byt s kazdym zadobre a hlavne aby Ujcik a Scerban nejak neohrozili ty svoje teply mistecka na svazu...jinak s Lunbakem naprosty souhlas s hodnocenim svazoveho projektu, je to dira na prachy pro par vyvolenych

MichalDJ

imbík and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/3/2022, 06:39

No takhle to má vypadat. Prostě říct jak to je. Ne se schovávat za nějaký prázdný fráze.

No a bude mě zajímat kolik vyloučených bude mít po tomto proslovu Prostějov v semifinále.
Jaternička
Jaternička

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/3/2022, 06:22

https://www.hokej.cz/i-nasi-hraci-museli-na-kapacky-rika-lunak-a-poradne-se-oprel-do-litomeric/5064008?fbclid=IwAR3S13mE23OH8DjICt-4JECXEpgE3lKUa-H27G449sg2pOj7LanTHls7fs8

Má koule 👍, přesně sdílím názor Luňáka. Tohle by náš Bedřich nikdy neudělal, zastat se hráčů a veřejně vystoupit proti svazu

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 16/3/2022, 21:03

Dorost škoda, ale přišlo mi, že to až moc často zkoušíme individuálně. A Liberec měl lepší přesilovky.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/3/2022, 19:50

Snad bude mít zítřejší špíl obdobný náboj a průběh jako dnešní dorostenecký,pouze s opačným výsledkem

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/3/2022, 19:02

12 extraliga
12 prales liga

2 nahoru
2 dolu

Obě soutěže stejné pravidla.

Všichni vsechny možný kamery a čáry atd povinně!!!!!!!!!

DUKLIČKA

Jaternička and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/3/2022, 17:59

Jaternička napsal:Video by měla být na PO povinnost. Nemáš tak sorry jako, jenže to v našich podmínkách je naprosto nemyslitelné.
Naivně jsem čekal, že aspoň budeme vetovat sudí, ale ticho po pěšině.

Jsme posraný až hanba.

Video by měla být povinnost pro celou Chance-ligu a ne jen na play-off. Už mě to fakt štve, že v dnešní době musíme co chvíle řešit, jesli byl puk za čárou nebo ne.

Zápas jsem včera neviděl, ale ze záznamu je jasný, že to byla hodně a hodně hraniční situace a bez videa, nejde spolehlivě určit jestli jo nebo ne.
ralff
ralff

DUKLIČKA, Duklacek and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/3/2022, 16:32

Video by měla být na PO povinnost. Nemáš tak sorry jako, jenže to v našich podmínkách je naprosto nemyslitelné.
Naivně jsem čekal, že aspoň budeme vetovat sudí, ale ticho po pěšině.

Jsme posraný až hanba.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/3/2022, 14:48

Jojo byl to Sáblík se zánětem spojivek. Kdy pak na to v hospodě přišla řeč tak říkal že se diví že to takhle dopadlo Very Happy
A ještě si pamatuju Hlaváče s rukama nad hlavou jak řve video video a za bránou lidi vítej v pralese kokote. Very Happy

DUKLIČKA

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/3/2022, 14:36

Nevím asi se moje povaha nestotožnuje tady s tím módem co se poslední roky tady nastavil a vždyť vlastně o nic nejde ....

imbík

vn and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 20 Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: