Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+39
wortyr
karel granát
kancler
Excalibur
HCDTOM
krap
staříček
Kuba
Geofree
Miroslav Tuna
J4u8
Hedgehog
Kelt
colorado44
Martynez
Siroko
Mazakis
sz108
richmonds
Luc2as
mjrkk
FREDERIK
Duklacek
Lázňator
pegy18
miramare83
Vasoj84
MichalDJ
AJET0
Lufa
MarkusHCD
hadas (admin)
ralff
jajirk
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
ondrej.n
43 posters

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro colorado44 23/12/2021, 11:28

Siroko napsal:Ja bych to spis prirovnal ke golu Rolinka tehdy na MS sveta proti Rusum. Taky nemam rad pravidla, kde je to hodne o individualnim posouzeni rozhodcim a navic to rozhoduje golovy situace. Stejne jako postaveni hrace v brankovisti. Driv byla jasna cara a bylo.
Ja bych treba goly brusli poustel vsechny. Je to o sikovnosti hrace a byl by konec spelulacim.

Já právě ten Rolinkuv gól beru jako referenci regulérního gólu. Rolinek brusle nastavil tak aby ho to trefilo a to nastavení udělal brzděním, tj bruslarskym pohybem. Zaco Čagy brusli zvednul nad led a kopnul do letícího puku.
Bohužel ty pravidla sou napsaný jak jsou a i takový to kopnutí se dá vykládat jako nastavení brusle.
Tak pak babo raď co je správně.
Asi jak říkáš, uznávat všechny góly bruslí a je to.

colorado44

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 23/12/2021, 09:59

Ja bych to spis prirovnal ke golu Rolinka tehdy na MS sveta proti Rusum. Taky nemam rad pravidla, kde je to hodne o individualnim posouzeni rozhodcim a navic to rozhoduje golovy situace. Stejne jako postaveni hrace v brankovisti. Driv byla jasna cara a bylo.
Ja bych treba goly brusli poustel vsechny. Je to o sikovnosti hrace a byl by konec spelulacim.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 23/12/2021, 09:39

Tak ty pravidla jsou blbě napsaný. Něco jako ruka ve fotbale. Nikdo neví jak to vlastně je.
Čagyho gól se dá asi vykládat různě. Ano nastavil nohu tak aby usměrnil puk který letěl. Jenže to nastavení nohy byla regulérní placírka. Prostě kopnutí jak vyšitý.
Jedinej rozdíl mezi Čagyho gólem a gólem Bittnera loni v derbi bylo to že Bittner kopnul do ležícího puku. Jestli to je ten rozdíl mezi regulérní brankou a neregulérní? Tak budiš.

colorado44

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 23/12/2021, 07:23

Ja byl nejdriv presvedceny, ze ten gol nemel platit, ale to jsem neznal presnej vyklad pravidel, totiz ze aby gol neplatil, musi tam byt jedine viditelny "fotbalovy" kopnuti puku do branky. A to tady urcite nebylo, Cagy maximalne sikovne nastavil brusli, a to neni aktivni kopnuti. Gol byl uznan spravne.

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 23/12/2021, 07:15

Vasoj84 napsal:Imbik : , dobře , Já osobně si myslím , že Cagy to odvolal ohledně špatného svědomí s posledního mace 😉 , protože , to kopnutí bylo 😉 , no a dneska to faul na něho prostě byl 😉 V každém jiném zápase by se to pískalo a hráč by neřekl ani popel 😉👍 Toť můj názor 😉😁👍
Ta brusle se ani nepohla ve směru proti brance nebo puku, tak jaké kopnutí? Kde to tam vidíš? Tyhle uvědomělé slova jsou nejlepší👍

Duklacek

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 22/12/2021, 21:04

Imbik : , dobře , Já osobně si myslím , že Cagy to odvolal ohledně špatného svědomí s posledního mace 😉 , protože , to kopnutí bylo 😉 , no a dneska to faul na něho prostě byl 😉 V každém jiném zápase by se to pískalo a hráč by neřekl ani popel 😉👍 Toť můj názor 😉😁👍

Vasoj84

Ryben and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 22/12/2021, 20:50

Dnešek ukázal,že pokud "hrábneme" nemůže to dopadnout "plocho"

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/12/2021, 20:46

Tak jsem schválně čekal kolik lidí tady vyzdvihne Cagyho odvolaný faul v první třetině, zatím nikdo. To po minulém zápase to tady bylo hlavní téma ta jeho šikovně nastavená brusle.
K zápasu, sice jsme prohrávali, ale ze hry bych řekl, že jsme měli víc my, takže zaslouženě. Souhlasím s Harkym tomu to teď najednou jde. Takže je na čase tady zkritizovat někoho jiného a tím ho zvednout 😁. Snad nás Vánoční pauza zase nezabrzdí.

PS: Stopka pro hráče NHL na OH mě teda fakt sere. Ne že by nám dávala větší šance, to vůbec neřeším. Ale ty hokeje a ty kádry Kanady, USA, Švédů, Rusů a Finů teda to mě fakt mrzí 🙆 nehledě na hráče kterým to už po druhé sebralo možnost hrát na OH a některým definitivně 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/12/2021, 20:30

Ty rozhodci dneska by nemohli piskat ani JAHL .

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 22/12/2021, 20:03

Dneska za me spokojenost, konecne zas lepsi hra vzadu, poctivejsi, bez chaosu. Prvni tretina vlazna, ale vyrovnani Havrana to nakoplo. Pochvala vsem, zveda se i Zadrazil. Ted Vanoce a po nich nezakrnet a pokracovat v uspesne serii! Smile

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 22/12/2021, 19:24

Od tý doby, co jsem já i někteří další posílali Harkyho na tribunu, tak sbírá bodů jak sviňa...
Sice u toho gólu, co jsme dostali, tak celá pětka brutálně zaspala...to všichni stáli jak sochy a Christov to sázel do prázdný, ale pak se probrali...
Jen tak dál!!
Nicméně hokej valné úrovně to není...
A koho vosolíme příště, aby nám taky trochu pookřál??

sz108

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 22/12/2021, 18:05

To je atmosféra jak na hokeji v Chotěboři. A předvedená hra tomu taky zatím odpovídá.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/12/2021, 16:56

Leda Ščerban s Kristkem, že by to koupili, ale ne za deset milionů nebo kolik 🙆. Dědek je bohužel jen jeden. Ten by tu bodl no 👍😉
Ale jako kdybych na to měl, tak i jako velký fanda Dukly bych momentálně do hokeje nedal ani korunu. Až se vyčistí vzduch tak možná, dřív ani náhodou. Je otázka času, kdy vyjde na jevo nějaký hokejový Rogoz a jeho: Přece to nenechame rozhodovat hráče tvl.... 😂😂 A to radši bych ty peníze procestoval.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 22/12/2021, 16:08

To by musel přijít někdo kdo byl s Duklou a Jihlavou hodně spjatej, jako třeba Ščerban. Kterej byl ochotnej Duklu převzít. Ale tenkrát to chtěl za symbolickou kačku. JInak podle mě není šance někoho najít. Hokej není fotbal.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 22/12/2021, 15:47

Tak to přece nikdo nemůže koupit ne? Jaký na to máte názor ? Úplně to není můj obor, ale to je snad jedině pro velkého fanouška?😊

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 22/12/2021, 13:21

Duklacek napsal:
Může to být dobrý krok dopředu, záleží na kupujícím
Tak dva lidi si muzete skrnout. Ja na to nemam a Kretinskej uz koupil West Ham.

Siroko

hadas (admin) and colorado44 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 22/12/2021, 11:36

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 22/12/2021, 07:13

Tak dneska Dukla-Frydek 8:7... 😀

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 22/12/2021, 00:07

Kelt

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/12/2021, 21:06

Mareš dneska za Olomouc.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/12/2021, 20:02

Mě upne uniklo ze ten lempl Micka piska extaligu.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2021, 19:37

Excalibur napsal:
MarkusHCD napsal:
Siroko napsal:
ralff napsal:Ty brďo na Kladně v čase 11:30 stav 1:5...to jsem snad ještě neviděl ....
Matne si pamatuju pred hodne lety jeden nas domaci zapas s Hradcem. Tam jsme jim taky dali bura behem prvnich deseti minut. Pak uz se ale klasicky jen dohravalo.

V extraligové epizodě 04-05 jsme s Vary doma sehráli obdobný zápas,tuším,že s konečným výsledkem 2:9...

Pamatuju...Většina fanoušků pořád tvrdí, že jsme spadli kvůli tomu, že každý tým měl několik hráčů z NHL, já tvrdím, že to není pravda. Schválně ať pamětníci mrknou na sestavu Varů:

https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?ID=563

Měli jsme totiž v týmu mimo jiné "klenot" v podobě mistra světa z Petrohradu, tehdejšího "zeťáka"Lojzy,abstinenta Láďu-prostě "Dream team"  Very Happy  Very Happy ,nikoli kompaktní Alexandrovce

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 21/12/2021, 19:32

MarkusHCD napsal:
Siroko napsal:
ralff napsal:Ty brďo na Kladně v čase 11:30 stav 1:5...to jsem snad ještě neviděl ....
Matne si pamatuju pred hodne lety jeden nas domaci zapas s Hradcem. Tam jsme jim taky dali bura behem prvnich deseti minut. Pak uz se ale klasicky jen dohravalo.

V extraligové epizodě 04-05 jsme s Vary doma sehráli obdobný zápas,tuším,že s konečným výsledkem 2:9...

Pamatuju...Většina fanoušků pořád tvrdí, že jsme spadli kvůli tomu, že každý tým měl několik hráčů z NHL, já tvrdím, že to není pravda. Schválně ať pamětníci mrknou na sestavu Varů:

https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?ID=563

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2021, 19:12

DUKLIČKA napsal:A Suchanka dohnala karma 🤣

Tady se Segemu nedivím

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/12/2021, 19:09

A Suchanka dohnala karma 🤣

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/12/2021, 19:00

Siroko napsal:

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 21/12/2021, 18:59

imbík napsal:Jedna šest po dvaceti 😁👏 snad Hradec nepřestane hrát. Jarda už se na to prej nemůže dívat říkal komentátor. Škoda Zlína dneska no.

Nekteri z KL dokonce pisou, ze jejich postup vubec nemel nastat. No nemel, meli jsme postoupit my:) Zaslouzili jsme si to vic. KL tam vsichni krecovite dorvali, i divnejma golama, jen aby se pan Jagr a Plekanec nerozbreceli, tak at si to ted pekne "uzijou"...

miramare83

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/12/2021, 18:43

Jedna šest po dvaceti 😁👏 snad Hradec nepřestane hrát. Jarda už se na to prej nemůže dívat říkal komentátor. Škoda Zlína dneska no.

imbík

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 21/12/2021, 18:33

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 21/12/2021, 18:27

Ty brďo na Kladně v čase 11:30 stav 1:5...to jsem snad ještě neviděl ....
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/12/2021, 15:31

Škoda toho Wofa.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 21/12/2021, 15:20

Docela mi vyloudil úsměv na tváři ten nový nadpis na ofiko stránkách - Dukla chce potvrdit zlepšenou formu čtvrtou výhrou v řadě -. Hodný Novy nebo Blesku. Docela by my zajímalo jestli je Lysý schopen pobrat že ta zlepšená forma spíš souvisí s (ne)kvalitou soupeřů než naší zlepšenou hrou.

Lufa

FREDERIK and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/12/2021, 14:57

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/12/2021, 10:17

Raddy007 napsal:
DUKLIČKA napsal:
vn napsal:Za mě je větší průšvih ta juniorka, protože ti jestli sestoupí, tak se nám ten kvalitní dorost vypaří po celé republice jak pára nad hrncem…momentálně to vypadá o boj o 13.místo s Litvajzem, které zajistí udržení.
To teda.

Mám dojem, že se sestupuje až od 15 dolů a tam zatím máme náskok dost velkej. Nebo je tam nějaká baráž do které jde 14tej?

Ano, 14. hraje baráž…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 21/12/2021, 10:02

DUKLIČKA napsal:
vn napsal:Za mě je větší průšvih ta juniorka, protože ti jestli sestoupí, tak se nám ten kvalitní dorost vypaří po celé republice jak pára nad hrncem…momentálně to vypadá o boj o 13.místo s Litvajzem, které zajistí udržení.
To teda.

Mám dojem, že se sestupuje až od 15 dolů a tam zatím máme náskok dost velkej. Nebo je tam nějaká baráž do které jde 14tej?

Raddy007

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 20/12/2021, 23:41

colorado44 napsal:Posledních 7 zápasů jsme 5 krát dostali 5 banánů. Takový statistiky má kadan.

To je neuveritelny, ted jsem otevrel forum s tim, ze napisu presne to samy😃
Je to des, bezne dostavat 5 kusu... Utok je sice o dost udernejsi nez driv, ale ty hruzy v obrane a bohuzel uz i v brance... Takhle to dlouho hrat nejde, musi se zkusit neco zmenit. Zacina to mozna uz blbou komunikaci na lede, a je tam neduraz, hrozny zmatkovani a chaos. Davame si goly v podstate sami...

miramare83

FREDERIK and colorado44 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 20/12/2021, 22:53

Posledních 7 zápasů jsme 5 krát dostali 5 banánů. Takový statistiky má kadan.

colorado44

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 20/12/2021, 20:33

tak jsem asi mohl zůstat Very Happy ...nicméně po tom chaosu jsem na to neměl nervy a šel jsem raději běhat...
pořád si ale myslím, že není nad čím jásat...tenhle zápas měl být v klidu, vzadu gól max.2 a ne zase takovýhle drama...
ta obranná fáze je žalostná...
ten gól na 6:5 je dle pravidel naprosto regulérní...žádný chtěný kopnutí...takže vše ok...
a co se týče mě...uznával bych všechny góly bruslí...chce to trochu umění to šikovně kopnout...a nevidím důvod, proč to neuznávat...
a předešlo by se spekulacím nad uznáváním a neuznáváním...
3 body jsou doma, ale věcí ke zlepšení je hodně moc...
nějakej lepší tým by nás takhle zpátky do zápasu nepustil...
a věc, co jsem již zmiňoval...jeden čas jsme lepili sestavu, jak to šlo...a v těhle zápasech by měl být prostor si nějaké ty síly pošetřit...ale místo toho se takhle nadřeme...a ty síly nám můžou v p-o chybět...
a z toho co jsem viděl...
pochvala dnes - Houška, Harkabus, Skořepa, Čagy
a naopak obrana dnes zklamání - 4 z 5 gólů - nedůraz na brankovišti...a lajna Brož, Juda, Cachnín - dnes téměř neviditelná...ale to jim nevyčítám...jiné zápasy zase byli jedni z mála, co makali na krev...dnes jim to tolik nelepilo...
a mírné zklamání je prozatím Žukov...není to taková zeď, jak jsme si zvykli...ale dnes s tím příliš dělat nemohl...a doufám, že graduje formu na p-o

sz108

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 20/12/2021, 20:31

Úmyslný to kopnutí nebylo, byl to přešlap a odraz do brány. Od Čagyho nebylo co přiznávat, chtěl to dostat na hokejku. Bejt video, tak podle mého názoru, by si to ale netroufli písknout. Měli jsme holt dneska štěstí...teď tu byla série proher, kdy se nám takové haluze vyhýbaly.

Co už, jede se dál... ...s náma se taky nikdo nepáral, když v TELH nám daly Pardubice gól z jasnýho ofsajdu.

ralff
ralff

imbík, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 20/12/2021, 20:24

To teda.

DUKLIČKA

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/12/2021, 20:22

Za mě je větší průšvih ta juniorka, protože ti jestli sestoupí, tak se nám ten kvalitní dorost vypaří po celé republice jak pára nad hrncem…momentálně to vypadá o boj o 13.místo s Litvajzem, které zajistí udržení.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/12/2021, 20:21

DUKLIČKA napsal:Kdyz se hrala kudlova sezona se dneska zaniklym chomutovem a na konci posledni tretiny byl vyloucen chomutovak tak my hrali v 5 a chomutov v 6!. Celej stadion rval chomutov dal gola a kdo se za Nas postavil? Nikdo!
A od te doby na tohle seru kopnuti nekopnuti rozhodci uznal tak co.

Jo to je taky pravda a ještě z nás trenéři Chomutova udělali vrahy s nožema 😂
Však oni nás letos ještě sudí někde říznou, aby se ten gól, který teda neměl platit ( dle pravidel měl) rentoval.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/12/2021, 20:17

Já tady dál pravidlo, které se v posledních letech upravilo, aby gólů padalo více tudíž se obměkčilo. Názor ať si každý udělá sám. S nikým se už hádat nebudu.
Jinak souhlasím výkon nic moc a že bych z těhlech tři bodů měl nějakou radost se říct nedá. Jsou fajn, ale těch ale je tam fakt moc. A k těm gólmanům na druhé straně chytal Dolejš který měl letos dělat jedničku Vítkovicím. Dostal šest fíků, je špatný gólman, a nebo hra Havířova je špatná??

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 20/12/2021, 20:14

Kdyz se hrala kudlova sezona se dneska zaniklym chomutovem a na konci posledni tretiny byl vyloucen chomutovak tak my hrali v 5 a chomutov v 6!. Celej stadion rval chomutov dal gola a kdo se za Nas postavil? Nikdo!
A od te doby na tohle seru kopnuti nekopnuti rozhodci uznal tak co.

DUKLIČKA

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 20/12/2021, 20:08

Za mě gól platit neměl , ale co , kolikrát nás rozhodčí poškodili , smůla téhle ligy je , že není video , profi soutěž by ho mít měla 😉 3 body se počítají , za mě je tam ale velký ALE 🙄

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/12/2021, 20:07

Mě třeba teď uklidnilo prohlášení Krutila,že bude důležité,zda se nám podaří se semknout. Snad to bude na udržení A skupiny stačit

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 20/12/2021, 20:06

40:22 na streli. Přestřílíme skoro každého soupeře ale buď prohrajem a nebo je to až do konce vyrovnaný. Přijedeme v plné polní do havířova a dostaneme od nich 5 banánů....
Dneska mi ani nepřišlo že by obrana dělala nějaké kiksy nebo že by tam byl chaos. Nepustili sme je prakticky z pásma. Jenže když už byli v našem pásmu tak bum a gól. Prostě sprostě maxim se musí vzpamatovat, pač dneska by šel případná bodová ztráta jednoznačně za ním.
Čagy to kopnul. Mrzime že se nepochlapil a nepřiznal to.
Ale havířovu mi lito není, hrál h....

colorado44

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 20/12/2021, 20:02

imbík napsal:Pravidlo 96 - Góly bruslí
Popis pravidla: Gól nebude uznán jen v případě zjevného kopnutí puku útočícím hráčem. Při usměrnění puku nohou do branky, byť úmyslném, nebo natočení brusle k odrazu puku do branky bude gól uznán.

Tohle jestli bylo zjevní kopnutí, tak už tady k tomu opravdu nemám co říct. Neříkám, že dostat podobný rozhodující gól, že bych nebyl nasranej. Ale teď je to podle pravidel správně. Zjevné kopnutí já chápu jako napřáh a kopanec. Takhle dle vysvětlivek je to uznané správně. Nebo snad ne??

Nechci se prit, nejsem uplny znalec pravidel, ale za meplatit nemel, ale jen muj nazor, a hlavne ted uz je to fuk

MichalDJ

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 20/12/2021, 20:01

MarkusHCD napsal:
DUKLIČKA napsal:
MarkusHCD napsal:Pane jo...teď je mi Havru i trochu líto

Líto? A za co? Pro mě je to ta největší svoloč! Pochcali posraly megadres a jeste ho zapalily a natocili a vrazli to na internet. Polsky magori!

Nehodnotím "fanoušky",ale hráče,kteří dnes hráli

Historie se nepta.Kolikrat to rozhodci zkurvili u nas tak at je nasranej taky nekdo jinej.

Ja to beru celkově je to banda jo a mimochodem říkají si
Havířovská zvěř a vedeni za nima stoji takže jako celek.Ale to je jedno👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 20/12/2021, 20:01

Nevim, kdo si na co ztezuje. Zapas byl celou dobu jasne pod kontrolou. :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: