Diskuzní fórum
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
vn- Posts : 1856
ralff likes this post
pegy18- Posts : 385
miramare83 napsal:Proc zrovna v Benatkach nehrajou bruslivi Houska a Macha, to nechapu...
Šetříme je na ještě bruslivější a nebezpečnější Kozly
MarkusHCD- Posts : 1924
miramare83- Posts : 1125
vn napsal:Houška zase mimo sestavu? No já nevím, ale podle výkonu z posledních zápasů by třeba dnes mohl sedět Judič nebo Zadražil…je fajn, že trenéři tuhle lajnu drží pohromadě, ale nejde to asi úplně za každou cenu. Jinak je fajn, že je konkurence v týmu a v záloze jsou ještě Seman a Mácha.
To je fofr
vn- Posts : 1856
imbík napsal:Byl to hokejový bůh dokud v něm neměl svoje zájmy. Teď už si dělá vše jen pro Kladno. A bohužel prochází mu vše a to si vemte, že ELH je na očích takže spousta věcí už je prostě hloupá neodpiskat to v Chance lize tam byli nevylučitelni oba dva.
Proto vám říkám, že pokud bude baráž hrát Kladno znamená to jediné.
V Benclich musíme něco urvat sakra.
Musíme urvat všechno,sakra!
Proto vám říkám, že pokud bude baráž hrát Kladno znamená to jediné.
V Benclich musíme něco urvat sakra.
imbík- Posts : 3617
miramare83 likes this post
hadas (admin) napsal:krap napsal:Ten patnáct let přesluhující Jágr je pro mě hokejovej génius.
Byl to jeden z nejlepších hráčů světa a když si vezmete, jak se ten hokej za třicet let změnil, tak je neuvěřitelný, že ještě hraje ELH a co se bodů týká, tak už teď je na tom líp, než bylo 95% našich hráčů na konci naší ELH sezóny.
Problém některých je, že si ho vysnili i jako nějakou morální autoritu, což je ale jejich hloupost. Je to "jen" hokejista a novináři se ho pořád ptají na nějaký nesmysly.
Stejně jako tou autoritou přece není nutně herec nebo doktor. I když je nám to podsouváno. Jsou to lidi, kteří dělají svoji práci. Buď dobře, nebo špatně.
A Jágr ten hokej dělá dost dobře. Stejně jako ho dělal třeba Hašek. A tam taky víme jak na tom je. No a co?
Takže prosím nezbožšťovat (to je panečku slovo), ale se skřípáním zubů si přiznat, že je to hokejovej bůh
S většinou souhlas, ale stejně mě sere...
A souhlas se sz108
Ale to přece nevadí, že tě sere.
A když fauluje, tak ho mají vyloučit. Vždyť by se nic nestalo. To je ale věc rozhodčích.
krap- Posts : 106
hadas (admin) napsal:krap napsal:Ten patnáct let přesluhující Jágr je pro mě hokejovej génius.
Byl to jeden z nejlepších hráčů světa a když si vezmete, jak se ten hokej za třicet let změnil, tak je neuvěřitelný, že ještě hraje ELH a co se bodů týká, tak už teď je na tom líp, než bylo 95% našich hráčů na konci naší ELH sezóny.
Problém některých je, že si ho vysnili i jako nějakou morální autoritu, což je ale jejich hloupost. Je to "jen" hokejista a novináři se ho pořád ptají na nějaký nesmysly.
Stejně jako tou autoritou přece není nutně herec nebo doktor. I když je nám to podsouváno. Jsou to lidi, kteří dělají svoji práci. Buď dobře, nebo špatně.
A Jágr ten hokej dělá dost dobře. Stejně jako ho dělal třeba Hašek. A tam taky víme jak na tom je. No a co?
Takže prosím nezbožšťovat (to je panečku slovo), ale se skřípáním zubů si přiznat, že je to hokejovej bůh
A ještě krosček u hrazení asi minutu před koncem třetí třetiny. Ale co, ať si dělají co chcou. Hlavně ať to dneska vypadá slušně v těch Benátkách.
ralff- Posts : 1547
krap napsal:Ten patnáct let přesluhující Jágr je pro mě hokejovej génius.
A souhlas se sz108
miramare83- Posts : 1125
krap napsal:Ten patnáct let přesluhující Jágr je pro mě hokejovej génius.
Se vším bych dá se říct souhlasil, je to pan hokejista a je obdivuhodný, co dokázal...a i v 50-ti letech hraje obstojnou roli v extralize...
klobouk dolů před ním...
ale nesouhlasím s tím, že je to "jen" hokejista....on sám ze sebe dělá pana spravedlivýho a rád říká/píše slova, co zní hezky, ale ve skutečnosti to myslí lehce sobecky...
např. jeho vyhlašování o tom jak myslí na budoucnost českýho hokeje...
nemyslí....jeho juniorka je tutově nejhorší tým extraligy...do týmu tahá kanaďany....
já mu to nezazlívám...ale ať ze sebe nedělá toho svatýho, jak se snaží prezentovat...
ať na rovinu řekne, že prostě musí Kladno udržet v extralize...a je to...
a takovejch věcí a vyhlášení by se dalo najít mraky...
to mě na něm vadí....
sz108- Posts : 378
hadas (admin), imbík, Luc2as, ralff, FREDERIK, Kuba, MichalDJ and like this post
krap- Posts : 106
hadas (admin) and Jaternička like this post
To se ti to vtipkuje kdyz si nalede muzes delat co chces ze p.jagr!
DUKLIČKA- Posts : 1624
HCDTOM napsal:ralff napsal:DUKLIČKA napsal:Zkurvený kladno
Jágr zatím 1+1 tzn. televizi raději vyhodit z okna, noviny naházet do kamen a od internetu ustříhnout kabel
Má na to, ale dva jasný fauly k tomu
Minimálně dva.
Luc2as likes this post
ralff napsal:DUKLIČKA napsal:Zkurvený kladno
Jágr zatím 1+1 tzn. televizi raději vyhodit z okna, noviny naházet do kamen a od internetu ustříhnout kabel
Má na to, ale dva jasný fauly k tomu
HCDTOM- Posts : 776
Vasoj84 likes this post
DUKLIČKA napsal:Zkurvený kladno
Vasoj84 and miramare83 like this post
Lufa napsal:Nelehcí soupeři ? Benátky, Kolín , Šumperk ... sice máme průměrnej tým ale při vší úctě, tohle by jsme snad měli porážet.
Tak Kolín je na 8.místě a dokáže něco uhrát, ale tyhle tři jsem nemyslel...nýbrž ty, co přijdou po nich Vsetín, Poruba, Přerov, Vrchlabí, Litoměřice, Slavia, Třebíč... I když souhlas v téhle lize bysme měli porážet stabilně všechny, leč víme, co máme poslední dobou za výpadky.
Lufa- Posts : 1312
Zkrátka asi těžkej beton - brejk. Ale bodovat by to chtělo, ideálně naplno. Před náma jsou teď samí nelehcí soupeři.
No uvidíme Hlavně to pohlídat vzadu.
Siroko napsal:JaLázňator napsal:tak kdo zejtra jede
ja taky
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek- Posts : 1104
Kéž se dočkáme novýho stadionu, kéž nám Dukla přinese hodně radosti a snad i tu vytouženou Extraligu.
Kelt- Posts : 384
hadas (admin), ralff, FREDERIK, Kuba and DUKLIČKA like this post
hadas (admin) napsal:Přeji všem krásné svátky a do nového roku hodně zdraví a sil.
Blížíme se tady k 15 000 příspěvkům, tak doufám, že jsme tak plně nahradili oficiální fórum a budeme zdárně pokračovat.
Už jo? Mazec !
Blížíme se tady k 15 000 příspěvkům, tak doufám, že jsme tak plně nahradili oficiální fórum a budeme zdárně pokračovat.
ralff, HCDTOM, FREDERIK, DUKLIČKA, MichalDJ, Lufa and miramare83 like this post
Přání k Vánocům
FREDERIK- Posts : 237
ralff and DUKLIČKA like this post
Jaternička napsal:DUKLIČKA napsal:Chtel to koupit Beda ale neprodali mu to kvuli penezum.
Jinak Zlin dobre a kladno taky dobre.
Ščerban to chtěl koupit za 1 korunu.
Těžko říct kde by dneska Dukla byla a jestli by vůbex existovala. Ale myslím si Ščerban by tenkrát byl schopnej Duklu posunout výš. Konexe a elán na to myslím měl.
Lufa- Posts : 1312
Kuba, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Dobrej rozhovor Ve středu to byla ze strany rozhodčích tragedie a to na obě strany.
ralff and Vasoj84 like this post
ralff, HCDTOM, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
hadas (admin), imbík, FREDERIK, Kuba, colorado44, DUKLIČKA, MichalDJ and like this post
DUKLIČKA napsal:Chtel to koupit Beda ale neprodali mu to kvuli penezum.
Ščerban to chtěl koupit za 1 korunu.
Jaternička- Posts : 1419
kancler napsal:Takže Dukla na prodej. Za mě měla být prodána už X let, bohužel až teď se zjistilo, že město je "nejhorší" majitel :-)
https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/3418428-jihlava-proda-hokejovou-duklu-na-extraligu-potrebovala-vic-penez-ktere-ale-mesto
Takže kdo má cca 9 milonů a dá záruky, může začít jednat .
Osobně bych jí prodal i za 5 milionů
Nevím, jak dlouho se o hokej v Jihlavě zajímas, ale tyhle ambice prodat Duklu byly vedené dávno. Zájemců bylo velice málo a když už, tak byly problémy, například možnost Duklu přestěhovat, měnit název atd... musím se města zastat, nikdy si nehráli na top majitele, ale bohužel. Bez města by žádná Dukla nebyla, je dobré na to myslet. Žádné vedení klubu v historii nesehnalo seriózního investora, sponzora.
Kuba and Lufa like this post
https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/3418428-jihlava-proda-hokejovou-duklu-na-extraligu-potrebovala-vic-penez-ktere-ale-mesto
Takže kdo má cca 9 milonů a dá záruky, může začít jednat .
Osobně bych jí prodal i za 5 milionů
kancler- Posts : 119
Ale citypark olympia kaufland a kdejakek supermarket narvanej lidma. Opravdu jak u blbejch v kuchyni!
imbík, FREDERIK and Raddy007 like this post
Hustý. Předně chci říct, že jsem pro tvrdé tresty za zákroky na hlavu, na kolena a podobně. Ale nemůžu se zbavit dojmu, že se neměří všem stejným metrem. Jaký rozdíl je mezi tímhle zákrokem a tím co loni provedl Zacharčuk na Pekra? Že Pekr nepotřeboval lehátko a odjel naštěstí po svých??
hadas (admin), FREDERIK and miramare83 like this post
Duklacek napsal:Ta brusle se ani nepohla ve směru proti brance nebo puku, tak jaké kopnutí? Kde to tam vidíš? Tyhle uvědomělé slova jsou nejlepšíVasoj84 napsal:Imbik : , dobře , Já osobně si myslím , že Cagy to odvolal ohledně špatného svědomí s posledního mace , protože , to kopnutí bylo , no a dneska to faul na něho prostě byl V každém jiném zápase by se to pískalo a hráč by neřekl ani popel Toť můj názor
Hele , mě je to vcelku 5 , gól uznali , mi vyhráli , takže za mě spokojenost Nevím o jakých uvědomělých slovech mluvíš? To tu člověk nemůže říct svůj objektivní názor? 🤮 To jsme to dopracovali , tvl.🤮 Podívej se na to v klidu a bez emocí , Já tam to kopnutí (ten pohyb té brusle do brány) jasně vidím Věř tomu , že kdyby v téhle zumpe lize bylo video , tak to neuznají Jinak , Já už to nehodlám řešit , každý na to může a má svůj názor i Jinak borci přeju všem krásné svátky a ať to Dukle šlape o něco lépe v tom Novým roce
Vasoj84- Posts : 334
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20