Diskuzní fórum
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3617
hadas (admin) napsal:Tak jsem se malinko vrtal ve střihu videa. Sice s tím začínám, ale ty zákroky jsou neskutečná prasárna. Teda hlavně to, že nebyl ani jeden potrestaný.
ahoj, moc pěkně zpracované. ta sekera pěkně schválně (to není brečení, zacharčuk není blbec, aby nevěděl kam seká) přes ruku, co drží hokejku. tady ale nevím na této diskuzní skupině, jestli se s tím chytíš....
Skončil zápas a Tomáš Čachotský vyrazil za rozhodčími: Díky chlapi, prohodil kapitán Jihlavy směrem k Miroslavu Petružálkovi s Danielem Pražákem. Podal jim ruku a zmizel do smutné šatny. Ukázal nadhled. Nejspíš ironický. Sudí totiž v prodloužení čtvrtečního čtvrtého finále Chance ligy Duklu proti Kladnu (1:2) zásadně poškodili. Nepískli dva zjevné fauly a vzápětí rozhodl o triumfu hostů Adam Kubík. „Dvě chybná rozhodnutí, zásadní chyby,“ potvrdil pro iSport.cz Vladimír Šindler, šéf komise rozhodčích. tady na foru fanoušků dukly jihlava by to tomu reportérovi ze Sportu vysvětlili...
Geofree- Posts : 230
V cem s tebou ale rozhodne souhlasim je to co si napsal uplne na konci. Mam rad Bedu i Ujcu, ale kdyz mluvime o bordelu v ceskem hokeji tak oni jsou toho soucasti. A tenkrat ten "nesestup" nasich junioru to byl taky majstrstyk.... bohuzel.
Jerryk01- Posts : 320
imbík, FREDERIK and Geofree like this post
Ale dál věřím , Hcdoleee
Vasoj84- Posts : 334
jajirk likes this post
Poslední věc co k tomu řeknu je, že už nechci se k tomu ani vyjadřovat.
A ještě jedna věc, kluků se zastanu ať to dopadne jak koliv, hrajou proti všem. Když někomu sudí ublíží tak je to těm slabším, vždycky. Bolka, my, to je jedno, vždycky to odnese ten slabší.
Takže ještě jednou zastanu se jich protože je to marný boj proti všem. Tečka. Lufa a spol ať mě mají za ubrečinka, plačku a podobně je mi to fuk. Konstatuji fakta a to co jsem před sérii předpovídal se potvrzuje. Že v česku je takovéhle prostředí není chyba ubrecinku, ale těch co to vedou. Bohužel i Bedi a Ujči, jsem nasranej i na ně. Měli by si vybrat buď svaz, nebo Dukla. Nedělá to dobrotu....
vn, Geofree and Vasoj84 like this post
vn, FREDERIK, Geofree and Vasoj84 like this post
Lufa napsal:Že napíšu že se tu brečí je urážení ?? Tak to ti stačí fakt málo. Neumím si představit jak by s tebou zacvičila normální nadávka.Geofree napsal:každý máme nějaký názor, ovšem pouštět se do někoho, že pláče nebo že je plačka je hodně mimo. urážet za názor jevelice špatné!
A s tím brečením to tak je. Ještě se ani nezačalo hrát finále ale už tu měli někteří jasno jak se bude připískávat Kladnu, jak budem na tom blbě protože svaz chce aby postoupilo Kladno, jak bude Jarin s Plekancem pořád ovlivňovat rozhodčí a podobný špeky - tyhle keci tu byly psaný skoro každej den. Pod tímhle si teda představuju brečení.
ahoj, psal jsem obecně a nevěděl že to na sebe vztáhneš (za to se ti tedy omlouvám, jestli tě to nějak ranilo) ale i tak ti odpovím. Před serii jsem očekával, že rozhodčí budou delegovani z extraligy (kde se hraje už jen finale) a úroveň jejich bude velice dobrá a nestranná. S jejich výkony v 1. a 3. zápase jsem spokojen. nejvíce ve třetím zápase (kde kladno vyhrálo přesvědčivě) tam snad jen dva malé momenty (nevyloučené podražení Zadražila a u nás měl Bilčík dostat navíc desítku nebo dvojku za zahození rukavic). 2. a 4. zápas jsem v čirém zděšení zjistil, že byli tendenčně pískány. To není brečení, to je konstatování faktu na základě empirického pozorování a dostupných dat. Ještě jednou upozorňuji na fakt, že nejvíce se mi líbilo rozhodování sudích ve třetím zápase, který pro nás dopadl nejhůře. Tvoje tvrzení, že přesilovka (tj. vyloučení hráče soupeře) je nevýhodou se pro mě jeví na základě dostupných dat i čisté logiky jako holý nesmysl. Přirovnal bych to k tvrzení, že dluhy státu se nemusí splácet. Měj krásný večer
FREDERIK likes this post
vn, ralff, Geofree, Vasoj84 and miramare83 like this post
Kelt- Posts : 384
Pokud KL do ty extraligy doklopyta, hned pristi rok padaji dolu (i pres posileni), to jsem si skoro jistej, to je sakra rozdil... Ale to jsem odbocil. Cetl jsem ze ve Zline konci Ondracek kvuli malymu vytizeni, u nas by si zahral dost, libil by se mi, takovej pracant docela...
miramare83- Posts : 1125
Mišák napsal:
Vsichni jsme si rovni, nekdo jsme si rovnejsi 🤮🤮
Asi tak nějak 🤮
FREDERIK- Posts : 237
Vsichni jsme si rovni, nekdo jsme si rovnejsi 🤮🤮
Mišák- Posts : 72
Že napíšu že se tu brečí je urážení ?? Tak to ti stačí fakt málo. Neumím si představit jak by s tebou zacvičila normální nadávka.Geofree napsal:každý máme nějaký názor, ovšem pouštět se do někoho, že pláče nebo že je plačka je hodně mimo. urážet za názor jevelice špatné!
A s tím brečením to tak je. Ještě se ani nezačalo hrát finále ale už tu měli někteří jasno jak se bude připískávat Kladnu, jak budem na tom blbě protože svaz chce aby postoupilo Kladno, jak bude Jarin s Plekancem pořád ovlivňovat rozhodčí a podobný špeky - tyhle keci tu byly psaný skoro každej den. Pod tímhle si teda představuju brečení.
Lufa- Posts : 1312
Jaternička, Siroko and Duklis like this post
imbík napsal:Bolka by ten nájezd v 7 zápasu v Třinci taky nedala, tak ať drží hubu a teď fandí Liberci. Jako my tady za rok budeme fandit Kladnu ať se vyhne 15 místu v ELH.
Njn Hrbas to taky vidí. Objektivní lidé to vidí, zbytek si svojí pravdu bude hájit, i když jsou to nesmysly...
To jsme my jihlavaci, někdo nechce hrát ELH, ale radši budovat koncepčně kádr, kterej když za něco bude stát ti stejně rozprasi konkurence a další zase neřeší, že nás zarizli, protože statsiticky máme přesilovky na hovno....
Už ne, už na to fakt nemám...hráčů kteří tady padají po hubě do střel je mi líto. Běžte někam kde si vás budou vážit a budou stát za vámi jako třeba na Kladně. Tam jsme pro ně zasra.i zmr.i.
Český hokej pro fanoušky
máš pravdu
Asi tak nějak.Jaternička napsal:Tak předně myslím že ten kdo psal ať nehrajeme přesilovky to myslel zřejmě jinak.
Zřejmě že nejsou naše vyhoda a že vzhledem k tomu jakým způsobem je hrajeme částo samy máme štěstí že neinkasujeme.
Tohle chytání za slovo mi přijde stejně nesmyslný jako debata s manželkou která mě chytá za slovo že něco je tak a tak a ne jinak.
Teď ještě k vývoji série.
Nikde není psáno že v neděli nemůžeme vyhrát. Ta série je vyrovnaná a může se stát cokoliv.
Ovšem vysmívat se názorům jiných lidí a záměrně používat jejich tvrzení k nějakému rádoby zesmesneni jiných je trochu mimo. Viz ta věc s přesilovku.
Jaternička- Posts : 1419
MichalDJ- Posts : 1031
vn- Posts : 1856
Njn Hrbas to taky vidí. Objektivní lidé to vidí, zbytek si svojí pravdu bude hájit, i když jsou to nesmysly...
To jsme my jihlavaci, někdo nechce hrát ELH, ale radši budovat koncepčně kádr, kterej když za něco bude stát ti stejně rozprasi konkurence a další zase neřeší, že nás zarizli, protože statsiticky máme přesilovky na hovno....
Už ne, už na to fakt nemám...hráčů kteří tady padají po hubě do střel je mi líto. Běžte někam kde si vás budou vážit a budou stát za vámi jako třeba na Kladně. Tam jsme pro ně zasra.i zmr.i.
Český hokej pro fanoušky
vn and Geofree like this post
ralff napsal:Marek Hrbas na twitteru k sestřihu od Filipa Materny: "To je prostě až nechutný a zase se bude Šindler omlouvat a plakat, že to rozhodčí mají těžký? Stejný pořád dokola. Palec dolů "
https://twitter.com/MHrbas/status/1385315218239201282
Hrbas je plačka, stejně bychom ten gol v přesilovce nedali. to je statistika, to jsou tvrdý fakta
https://twitter.com/MHrbas/status/1385315218239201282
ralff- Posts : 1547
Geofree and miramare83 like this post
Zřejmě že nejsou naše vyhoda a že vzhledem k tomu jakým způsobem je hrajeme částo samy máme štěstí že neinkasujeme.
Tohle chytání za slovo mi přijde stejně nesmyslný jako debata s manželkou která mě chytá za slovo že něco je tak a tak a ne jinak.
Teď ještě k vývoji série.
Nikde není psáno že v neděli nemůžeme vyhrát. Ta série je vyrovnaná a může se stát cokoliv.
vn likes this post
HCDTOM- Posts : 776
miramare83 likes this post
imbík likes this post
jahed napsal:
Ten obrovský respekt před Plekancem a Jágrem, kterému dláždíme cestu k brance, je také zarážející, tak připosranej z nich nebyl ani Kolín. V extralize je také nikdo nešetřil a pokud ji chceme hrát, tak se tomu musíme alespoň přiblížit.
Je jasné, že taková šance se už nemusí dlouho opakovat, a utěšovat se, že až bude nový zimák a možná i peníze, je zbytečné, stačí se podívat na Č. Budějovice a další.
S tímhle naprosto souhlasím. Ale ono je to tím, že máme strach z oslabení. Vedli jsme 0:2 na zápasy, tak jsme to nechtěli úplně hrotit, ale teď už není na co čekat... Nějakej respekt z osobmosti Jágra a Plekance musí jít stranou. Jsou to taky jen lidi.
V tom prodloužení jsem postřehnu jen jednu z těch situací. Už při zápase jsem si říkal, že to mohlo bejt písknutý. Až teď na záznamu vidím, že tam byly dva fauly. Tam se mělo pískat. Bezjakýchkoli debat a argumentů, že nám přesilovky nejdou. Na naší straně by to písknuté bylo ani bychom nehlesli. Nenaděláme nic, a na kdyby se nehraje.
Kladno má sice větší kvalitu, o tom žádná, ale do zbývajících zápasů musíme dát úplně všechno, protože je v našich silách je porazit, ten rozdíl není zase tak velkej. Přes všechny ty jejich jména. I když se občas něco nepodaří, tak naši kluci hrají dobře.
ralff- Posts : 1547
imbík, vn, Geofree, MichalDJ, wortyr and miramare83 like this post
Kdyby aspoň byla vidina, že ten zimak určitě bude, ale já tomu nevěřím.... no nic, řečeno bylo vše.
V neděli ať to dopadne jak má....
Geofree likes this post
jahed napsal:Včerejší zápas už byl z naší strany lepší, bohužel jsme nevydrželi hrát důrazně celý zápas. Z mého pohledu už si to Kladno pohlídá a sérii jsme nejspíš zlomili ve prospěch Kladna odevzdaným a darovaným bodem z televizního zápasu. Což je nepochopitelné i vzhledem k případným dalším angažmá hráčů, kdy je sledují potenciální zájemci ve finále Play off, ale o nedůrazné pomalé hráče nikdo zájem mít nebude, těch je plná druhá liga.
Pokud k hráčům Kladna rychle přistupujeme a dohráváme je, tak mají velké problémy, bohužel to asi nejsme schopni vydržet celý zápas. Obrovský problém jsou přesilovky a oslabení, ve kterém na rozdíl od Kladna hrajeme hrozně pasivně a proto nemůžeme ani vyhodit, natož ujet. To jde samozřejmě bohužel za trenéry, kteří jsou v ostatních činnostech poměrně úspěšní.
Ten obrovský respekt před Plekancem a Jágrem, kterému dláždíme cestu k brance, je také zarážející, tak připosranej z nich nebyl ani Kolín. V extralize je také nikdo nešetřil a pokud ji chceme hrát, tak se tomu musíme alespoň přiblížit.
Je jasné, že taková šance se už nemusí dlouho opakovat, a utěšovat se, že až bude nový zimák a možná i peníze, je zbytečné, stačí se podívat na Č. Budějovice a další.
Naprosto souhlasim, takova sance uz se nebude opakovat a spolejhat na zimak, kterej je stejne ve hvezdach a mozna tak na papire je blbost. Jsme klub bez penez, bez stadionu a bez nejaky koncepce do budoucna, po sezone zas plno hracu utece a zas prijdou dalsi, dva roku se budou sehravat, neco ukazou a zas utecou...tak jedinej kdo zustane bude Cagy a Jenda Brozu
MichalDJ- Posts : 1031
Pokud k hráčům Kladna rychle přistupujeme a dohráváme je, tak mají velké problémy, bohužel to asi nejsme schopni vydržet celý zápas. Obrovský problém jsou přesilovky a oslabení, ve kterém na rozdíl od Kladna hrajeme hrozně pasivně a proto nemůžeme ani vyhodit, natož ujet. To jde samozřejmě bohužel za trenéry, kteří jsou v ostatních činnostech poměrně úspěšní.
jahed- Posts : 12
Jaternička likes this post
richmonds- Posts : 577
imbík, Geofree and jajirk like this post
Právě, že jsme herně slabší, tak každý takovyhle neodpiskany faul na nás tu herní převahu ještě navysuje, ale to je asi teda neobjektivní hodnocení...
Já klukům fandim taky a postavím se za ně za to co dokázali.... ale vidět to na vlastní oči v neděli nechci.
PS: Ještě lepší je video od Jágra z kabiny po včerejším zápase, jak furt mluví o respektu a úctě, tak tam padají slova jako zmr.i zasrani a podobně Pěkně to tam Jarda vychovává
Geofree and mravenecnik like this post
Jo, pokud hrajeme ty přesilovky tak na hovno, že skoro pokaždé bude hrozit inkasování gólu aniž sami ohrozíme jejich brankáře tak ať se raději nepískají.imbík napsal:To je zářez jak kráva..... zase mi ten sport včera znechutili
PS: Nějaký keci, že v přesilovce jsme špatní no jsme no, a co? Tak se jako jasný fauly nebudou pískat? To je zase argument
Že třeba nejsme schopný dát přesilovku 5 na 3 nebo odflakle třetí utkání to se mlčí.
Nebo že prostě reálně je Kladno silnější, či od nás z kádru někteří nehrají na to co nemají či je jejich strop právě finále chance ligy to se nevidí .
Jenže tady se x let zase pojede jak nás sudí poškodili.
Sice jo ale to nikdo nevrátí.
Klukům budu držet palce dál. Ukázali se jako dobrá parta a tenhle tým si zaslouží podporovat.
Lufa likes this post
Právě že ten gól jsme v naší přesilovce z protiútoku dostali. A rozhodlo to u nás první zápas. Včera to bylo myslím ve dvou našich přesilovkách. Proto o tom píšu.richmonds napsal:LUFA
NO brečí...ber to takhle, možná bychom v přesilovce gol nedali, ALE ROZHODNĚ BYCHOM NEDOSTALI GOL Z PROTIÚTOKU. Takže v tomhle ohledu jasné ovlivnění zápasu rozhodčími.
Mišák likes this post
To jsou prostě tvrdý fakta.
Když nedáme 17 přesilovek je šance že dáme 18 vcelku nízká . To je realita.
A kdyby tohle nebo tamto.
To je úplně jedno. Je to 2:2 a nikde není psáno,že tam v neděli nevyhrajeme.
mravenecnik likes this post
Vy si hoši pořád neuvědomujete proti jaké síle stojíme, hokejové a nehokejové. A přitom se hraje o budoucnost klubu.
imbík napsal:To je zářez jak kráva..... zase mi ten sport včera znechutili
PS: Nějaký keci, že v přesilovce jsme špatní no jsme no, a co? Tak se jako jasný fauly nebudou pískat? To je zase argument
asi tak nějak...tímhle stylem by nějaký mudrlant mohl přijít s tím, že nic jako vražda neexistuje protože člověk by vlastně stejně umřel, tak proč je zavírat do basy
Geofree likes this post
FREDERIK, Geofree and jajirk like this post
NO brečí...ber to takhle, možná bychom v přesilovce gol nedali, ALE ROZHODNĚ BYCHOM NEDOSTALI GOL Z PROTIÚTOKU. Takže v tomhle ohledu jasné ovlivnění zápasu rozhodčími.
imbík, jajirk and miramare83 like this post
Přesně, tady se pořád brečí nad tím že byli nějaký neodpískaný fauly jako by to rozhodovalo o našem bytí. Při tom skoro v každé přesilovce ( pokud se nám podaří usadit v jejich pásmu ) uděláme neskutečnou minelu na modrý - buď o ní hráč zakopne a nebo mu puk přeskočí hokejku a kladeňáci mají brejk kterej jen díky Žukovovi není potrestanej. Fakt při každý přesilovce trnu. Jágrovci mají pořádně secvičený dva signály ale pořád fungujou. My máme , přijde mi, jeden a je úplně na hovno když jsou při něm hráči postavení v opačným držením hokejky.sz108 napsal:Dneska to teda mrzí...nebyli jsme daleko od vedení 3:1...ale na to se nehraje...
včera nás přehráli, to nebylo o čem mluvit...ale dneska to šlo sakra...
No ale je to 2:2 a šmitec....to si hlavně kluci musí říct....na nějaký kdyby se vysrat...prostě je to 2:2 a jedem k nim vyhrát(dle průběhu série jedem na hřiště, kde nám to lepí víc)....
Ty 2 fauly hned po sobě v prodloužení....to byly naprosto evidentní zákroky - prodloužení/neprodloužení - tohle se prostě píská a hotovo....
Jako všechny 4 zápasy rozhodčí popostrkovali Jágrland....ale jako, to jsme čekali...akorát včera to byla jakžtakž rovina..
otázkou je, zda by nám ta přesilovka k něčemu byla....ty naše přesilovky to je šílená křeč....vysral bych se na nějaký signály...prostě chlapa před bránu(Jiras, Zadražil) a sypat to tam od modrý....evidentně nám nějaký secvičený věci vůbec nejdou a zbytečně zmatkujeme....
no nic, hlavy hore borci pojďme jim ještě zatopit a porvat se o to....
No snad nám bude víc svědčit menší hřiště. Jinak se sérií spokojenost, už teď jsme vyhráli o jeden zápas víc než jsem tipoval
jajirk napsal:Toho prvního faulu si všiml asi málokdo z nás, druhej úplně jasnej, ten se musí pískat i v prodloužení!
taky jsem si ho při hře nevšiml, ale zrovna hlavní stál v tom rohu, takže to musí vidět. to je faul na disciplinárku od toho ruskýho prasete!
jinak až bude jágr povídat o respektu a úctě: https://www.facebook.com/RytiriKladno/videos/278223857300704
Toho prvního faulu si všiml asi málokdo z nás, druhej úplně jasnej, ten se musí pískat i v prodloužení!
jajirk- Posts : 161
včera nás přehráli, to nebylo o čem mluvit...ale dneska to šlo sakra...
No ale je to 2:2 a šmitec....to si hlavně kluci musí říct....na nějaký kdyby se vysrat...prostě je to 2:2 a jedem k nim vyhrát(dle průběhu série jedem na hřiště, kde nám to lepí víc)....
Ty 2 fauly hned po sobě v prodloužení....to byly naprosto evidentní zákroky - prodloužení/neprodloužení - tohle se prostě píská a hotovo....
Jako všechny 4 zápasy rozhodčí popostrkovali Jágrland....ale jako, to jsme čekali...akorát včera to byla jakžtakž rovina..
otázkou je, zda by nám ta přesilovka k něčemu byla....ty naše přesilovky to je šílená křeč....vysral bych se na nějaký signály...prostě chlapa před bránu(Jiras, Zadražil) a sypat to tam od modrý....evidentně nám nějaký secvičený věci vůbec nejdou a zbytečně zmatkujeme....
no nic, hlavy hore borci pojďme jim ještě zatopit a porvat se o to....
sz108- Posts : 378
FREDERIK, Geofree and miramare83 like this post
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20