Diskuzní fórum
+46
arthur
Raddy007
Martynez
mjrkk
Hhs23
Lucke
freyp
pegy18
Lufa
Thoor93
xantypa
Kuba
AJET0
Hedgehog
Jirka
Luc2as
J4u8
Excalibur
staříček
wortyr
colorado44
Vasoj84
Kelt
FREDERIK
HCDTOM
jahed
richmonds
Geofree
sz108
Falk HCD
Burberry
jajirk
imbík
DUKLIČKA
MichalDJ
Mišák
hadas (admin)
Lázňator
MarkusHCD
Siroko
miramare83
vn
Jerryk01
mravenecnik
ralff
Jaternička
50 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
srovnávat Cagyho a Pekry je fakt úplně jiný levl. Já ho znám osobně. A díky tomu i některé zákulisní info. Ale chapej že vytahovat tady nemá cenu ještě by se to otočilo proti němu. Jen bezpečné vím, že mohl ELH jít hrát a může i teď. Po tom co ukázal v play off. Ale ok jsem zvědav kdo ho jednou nahradí a kdo bude tak oddaný Dukle jako on.... Když teda ty důvody jsou že ho nikdo jinde nechce.... Všichni tihle Andelove a chlubnove a spol zdrhnou jak můžou ..... a místo aby jsme byli rádi, že tady takový Cagy byl a ještě bude, tak to budeme shazovat tim, že na ELH nemá. Ono ve 3-4 lajně s 10 minutami za zápas moc parády neudělaš jak ve Zlíně, tak ve Znojmě.... ale třeba tomu rozumis víc no. Nevím ..
imbík- Posts : 3617
ralff, FREDERIK and MichalDJ like this post
No co, pri nejhorsim se to postavi bez strechy a natahne se jenom plachta :-)DUKLIČKA napsal:Tak Jihlava schválila na stavbu 600 000,-.a kraj 450 000,-.Ale jestli nic neda sportovni agentura tak mame smulu.
Siroko- Posts : 1206
Tak Jihlava schválila na stavbu 600 000,-.a kraj 450 000,-.Ale jestli nic neda sportovni agentura tak mame smulu.
DUKLIČKA- Posts : 1624
imbík napsal:Ok, ale Cagy tu ELH hrát mohl a může hrát i teď, ale nechce. Je tady spokojenej, doma tři děti a nechce být od nich mimo domov.
Takže Cagymu křivdíš, Zlín by ho bral i na příští sezónu
U Bakyho asi souhlas, a Říha to je ono no.... souhlas.
Nevím... Když tam byl tak body nic extra. Ani ve znojmě tenkrát. Neříkám, že tam být nemůže, ale na první dvě lajny to není = málo času, to je pro něj i jeho výkon neprinosne. Efekt super bruslení je výrazně ovlivněn kvalitou hráčů v elh oproti chance lize. Nevěřím, že by chtěl pořád hrát tuhle pseudo ligu, kdyby měl na seriózní čas v elh. Finance odhaduji, ale nemyslím, že by mu zlín dal víc, než Dukla. Kde si prictes body a tedy bonusy. Nesnižuji tím přínos pro Duklu, ale uvažuju nahlas. Třeba to tak není, to ví jen on. Nazvat to křivdou není fér, ani nevíme jak to je a hlavně!! Ani jeden postup není špatně. Nechť koho chleba jiš, toho píseň zpivej. Viz Pekr. Vím, že cagy má k Dukle zcela jiný vztah, to rozhodně ano. Ale hraje to tady i kvůli dětem píšeš, takže osobní důvody a přínos pro něj samotného v první řadě, logicky
HCDTOM- Posts : 776
Ok, ale Cagy tu ELH hrát mohl a může hrát i teď, ale nechce. Je tady spokojenej, doma tři děti a nechce být od nich mimo domov.
To je přesně to, proč píšu, ať nejste z těch hráčů po***. Každý to hraje pro peníze. Já nevěřím nikdy nikomu tyhle řeči. Je to jen tak pro do novin. Říha dostal prachy, pomohl do elh a konec. Tyhle srdce rvoucí příběhy jdou mimo mě. Možná čagy to bere víc, ale kdyby měl na elh, tak ji taky hraje. Vím, že si to od vás teď vyžeru... Ale to stejný Baky, měl top peníze, bonusy na elh to nebylo, tak hrál zde. Já jsem realista a ti hráči to tak dělat musí. Bakus má mít dres pod střechou, ale myslím, že skvělé podmínky ho tady "držely ". Ostatně to někde i otevřené řekl.
HCDTOM- Posts : 776
ten už byl odejit a když ho Růžička vykopl z Hradce tak se vrátil....moc nechápu to listování. Jdou prostě za lepším no.... ať sbírá zkušenosti....
Tak uz nejen nadejni mladi hraci od nas odchazeji, uz i mladi nadejni treneri, Svoboda zpatky do Hradce
MichalDJ- Posts : 1031
To je právě velkej rozdíl. To samé Suchánek. Sege a Pekr nikomu neslibovali, že jste jeho druhá rodina a bla bla bla. Ne teď jsem tady a teď tady odvedu to nejlepší co umím. Támhle mi nabídli víc a maj větší šance na úspěch tak jdu tam.
A ne kecy, no uvidíme po sezoně, ještě není nic domluveno ( v tu chvíli podepsáno v Boleslavi) a jste moje druhá rodina, díky Jihlavo, vždycky se sem budu rád vracet....... připomíná mi spíše Dostálka. Střídání klubů jak ponožek, nelíbí se mi to.
Král je jen jeden # 90!!!
A ne kecy, no uvidíme po sezoně, ještě není nic domluveno ( v tu chvíli podepsáno v Boleslavi) a jste moje druhá rodina, díky Jihlavo, vždycky se sem budu rád vracet....... připomíná mi spíše Dostálka. Střídání klubů jak ponožek, nelíbí se mi to.
Král je jen jeden # 90!!!
FREDERIK likes this post
Kelt napsal:Ty kecy by si mohl odpustit. Na druhou stranu, když se podívám na složení naší obrany, hodil by se. Kdo bude střílet od modrý? Kdo bude hrát přesilovky? Mám z budoucí sezóny obavy.
Jirko,klid.Přišli Kovalčuk a Niko,ti snad k bráně dopálí a u manťáků to vyčistí taky,vystřelit a přibrousit umíi iMarýsek.ale on i Dundy musí zlepšit hru dozadu,Bilča ukázal,že puk raději sežere než aby jej pustil do kasy,podle mě dobrý základ + může "vystřelit" někdo z mladých
A to jsem zapomněl na Elyse, který konstruktivitu předvedl dokonale
MarkusHCD- Posts : 1924
Ty kecy by si mohl odpustit. Na druhou stranu, když se podívám na složení naší obrany, hodil by se. Kdo bude střílet od modrý? Kdo bude hrát přesilovky? Mám z budoucí sezóny obavy.
Kelt- Posts : 384
Thoor93 napsal:sz108 napsal:Tak koukám, že Jiřík Říhů našel další rodinu ve Vsetíně
jako hráč se mi líbí, ty jeho rakety od modrý jsou famózní....
ale ty prohlášení by si mohl nechat vod cesty je to trapný a už nevím pokolikátý se snaží o to, aby ho fanoušci milovali od prvního okamžiku jeho příchodu...měl by asi víc hrát než kecat....
"Vlastně už když jsem byl malý, tak jsme doma v Rychnově nad Kněžnou s tátou fandili Vsetínu"...
slušelo by se dodat...
A komu vlastně nefandíš, Jirko?
tohle jsou klasický marketingoví keci kterým nevěří nikdo ja bych to nebral tak vážně , Ale zase na druhou stranu když vyrůstal tak probíhala éra Vsetína tak možný je všechno
Říct jdu sem protože mě nikdo nechce ,vše nej mám asi za sebou a pro prachy by se moc by moc nadšení nevzbudilo [/quot
Mates taky obešel půl republiky a za za mančaft,jehož dres zrovna oblékal,dokázal na ledě "umřít". Říká se tomu profesionální přístup. Jediný rozdíl mezi ním a Jirkou je ten,že on na rozdíl od Jirky nedával svůj "klubismus" tolik najevo.
Prostě má Jirka velké srdce a tady probíhaly plány jak se vrátí
sz108 napsal:Tak koukám, že Jiřík Říhů našel další rodinu ve Vsetíně
ale ty prohlášení by si mohl nechat vod cesty je to trapný a už nevím pokolikátý se snaží o to, aby ho fanoušci milovali od prvního okamžiku jeho příchodu...měl by asi víc hrát než kecat....
"Vlastně už když jsem byl malý, tak jsme doma v Rychnově nad Kněžnou s tátou fandili Vsetínu"...
slušelo by se dodat...
tohle jsou klasický marketingoví keci kterým nevěří nikdo ja bych to nebral tak vážně , Ale zase na druhou stranu když vyrůstal tak probíhala éra Vsetína tak možný je všechno
Říct jdu sem protože mě nikdo nechce ,vše nej mám asi za sebou a pro prachy by se moc by moc nadšení nevzbudilo
Thoor93- Posts : 102
Tak koukám, že Jiřík Říhů našel další rodinu ve Vsetíně
slušelo by se dodat...
slušelo by se dodat...
sz108- Posts : 378
FREDERIK and Verys2005 like this post
Z 51 kol 9 sobot doma většinou s týmy jako Havířov Šumperk a podobně. Porobu máme doma v pondělí a ve středu. Vsetín taky ve středu
Z atraktivních jen Slavia a Třebíč...
Za to Poruba hraje prpti nám dvakrát doma a dvakrát v sobotu..... tento způsob losu je zajímavý.....
Z atraktivních jen Slavia a Třebíč...
Za to Poruba hraje prpti nám dvakrát doma a dvakrát v sobotu..... tento způsob losu je zajímavý.....
Mišák
hele, dost nesouhlas...jen tím to není. Teď je těch možností a lákadel prostě víc, takže konkurence. Do toho lidstvo je čím dál línější a jak nemá vše hned tak to nestojí za to dělat většině lidí. Kluby těm malým výstroj dávají většinou, což je fajn, ale zase, když je něco úplně zadarmo, tak si toho nevážíš. Tj, když ti dřív rodiče koupili výstroj tak si prostě pohlídali aby toho potomek nenechal po dvou tréninkách když se do toho dalo hafo peněz. Takže bez těch nákladů se snáz z kolotoče vyskočí.
Velký faktor byla i možnost podívat se do světa díky sportu, což dnes jde snadněji, na cestování nepotřebuješ kolikrát ani pas, natož výjezdní doložku a devizový příslib...
hele, dost nesouhlas...jen tím to není. Teď je těch možností a lákadel prostě víc, takže konkurence. Do toho lidstvo je čím dál línější a jak nemá vše hned tak to nestojí za to dělat většině lidí. Kluby těm malým výstroj dávají většinou, což je fajn, ale zase, když je něco úplně zadarmo, tak si toho nevážíš. Tj, když ti dřív rodiče koupili výstroj tak si prostě pohlídali aby toho potomek nenechal po dvou tréninkách když se do toho dalo hafo peněz. Takže bez těch nákladů se snáz z kolotoče vyskočí.
Velký faktor byla i možnost podívat se do světa díky sportu, což dnes jde snadněji, na cestování nepotřebuješ kolikrát ani pas, natož výjezdní doložku a devizový příslib...
richmonds- Posts : 577
ralff, FREDERIK, jajirk and Lufa like this post
Siroko napsal:Olda Valek: https://www.youtube.com/watch?v=Gztqac-QfmQ
Tady je odpoved i na to, proc mame mezinarodni uspechy ci neuspechy takove jake mame. Vyrustsl s babickou a presto si mohl dovolit hrat hokej....bohuzel dnes je situace jina a timto stylem to lepsi nebude.
Mišák- Posts : 72
Všechno nejlepší, pane trenére, hodně zdraví a kéž Vám Dukla dělá radost.
Ještě že ho vzal do Jihlavy protože ta puberta v Třebíči do dneska nerozmrzla.
Olda Válek: "...nikdy nezapomenu, co mi ten mladší z nich tenkrát řekl: "Olinku, ta Třebíč se na tobě podepsala. Ty máš tu zamrzlou pubertu, no, s tebou bude ještě práce"..."
ralff- Posts : 1547
Olda je borec všech borců !!!!!!!!!!!
Pane Neveselý hlavně zdraví!!!!!!!!!!
Pane Neveselý hlavně zdraví!!!!!!!!!!
Tak Husa do Poruby, nedbal do Vrchlabí...no snad se nám také zadaří ještě nějaký ten kauf
vn- Posts : 1856
freyp likes this post
Je neskutečný co tu pan Neveselý dokázal. Přeji mu hlavně pevný zdraví a jak říkal Olda, minimálně do stovky. Smekám před ním.
Lufa- Posts : 1312
Siroko- Posts : 1206
ČB se nedivím, přeci jen je to mladý hráč tak je pro ně levnější než kupovat hotovou jistotu. Berou to s tím, že to prostě nemusí vyjít, tak ho pošlou jinam a nic na tom neztratí, prostě levně pořizují možný potenciál. Ale Myšlenkové pochody Chlubny jsou mi záhadou. Tady v zásadě nic nedokázal, ani se stabilně prosadit do základu, ale očekává, že v týmu pod tlakem udržení se v ELH na něj budou automaticky vsázet? No, ale tak snad mu optimistický předpoklad vyjde a nebude hostovat v Chance v Třebíči :-)
richmonds- Posts : 577
imbík, ralff, FREDERIK and Lufa like this post
https://hokej.cz/hadky-i-konflikty-v-prvni-lize-a-ve-zline-hokej-byl-nocni-murou-stve-vaclavka/5057069
Tady o tom, že ne jen Dukla "ubližuje mladým"
Tady o tom, že ne jen Dukla "ubližuje mladým"
Výchova a budování kádru v chance lize je scifi které nemá pevné základy.... a ani v ELH to není výhra viz Zlín... Říčka, Holik, Šťastný, Zamorsky atd všechny jim sebrali bohatší kluby a teď budou hrát o sestup, zatímco tihle borci budou v bohatších klubech hrát v popředí tabulky nebo někde v cizině..
Excalibur and jajirk like this post
Koncepci můžeš mít vynikající , pokud ale nejsou peníze tak tady talentovaný hráče nikdy neudržíš. I kdyby se tu hrála ELH. Když třeba přijde někdo ze Sparty, nabídne u nás mladíkovi smlouvu a dá slib že bude hodně hrát ( i když je potom realita jiná ) rodiče na to slyší protože ten jejich synek je přece nejlepší a určitě má na NHL a posvětí to.MichalDJ napsal:Takhle se tady koncepcne pracuje s madezi, viz Chlubna, Najmanove , Musilove, Kousal....kaydej odtud odchazi akora nasranej
Bordel je to, že tu vychováš kluky od žáčků a potom ti ho v dorostu - kdy za něj ještě nemusí moc platit - přetáhnou ti bohatí.
Škoda, že ty přestupy nefungujou jako ve fotbalu. Když nic jinýho alespoň by se ti ta výchova finančně vyplatila.
FREDERIK and richmonds like this post
Nevím, jestli čekal, že v 18-ti letech bude u týmu ze špičky tabulky na ledě 20 min za zápas a hrát 1. přesilovku.
Excalibur- Posts : 638
FREDERIK likes this post
To je to koncepční budování kádru všichni kdo bude mladej a za něco stát, tak zdrhne jinam . To je to proč jsem říkal, že výmluvy na zimak a koncepční budování kádru do dalších let je blbost... tak tady to máte. Na druhou stranu řeči Chlubny mi přijdou trošku za hranou. Na to, že nic moc nepředvedl mluví docela frajersky... ok když nevidí důvod v Dukle zůstávat, tak uvidíme kolik místa si vybojuje v Motoru.....
vn, FREDERIK and miramare83 like this post
Mladý budou utíkat, dokud nebude Extraliga.
Extraliga nebude, dokud na ní nebudou peníze.
Peníze nebudou, dokud nebude generální sponzor a aspoň 3 hodně velký sponzoři.
Jsme zase u toho- sponzoři, sponzoři a k tomu ještě sponzoři.
Pokud o někom víte, posílejte tipy Béďovi nebo Emilovi. Každá koruna dobrá.
Mě osobně moc mrzí Kronospan, vypadá, že se vztahy s Jihlavou urovnaly. To by byl super velkej sponzor.
Extraliga nebude, dokud na ní nebudou peníze.
Peníze nebudou, dokud nebude generální sponzor a aspoň 3 hodně velký sponzoři.
Jsme zase u toho- sponzoři, sponzoři a k tomu ještě sponzoři.
Pokud o někom víte, posílejte tipy Béďovi nebo Emilovi. Každá koruna dobrá.
Mě osobně moc mrzí Kronospan, vypadá, že se vztahy s Jihlavou urovnaly. To by byl super velkej sponzor.
MichalDJ napsal:Takhle se tady koncepcne pracuje s madezi, viz Chlubna, Najmanove , Musilove, Kousal....kaydej odtud odchazi akora nasranej
A co tady asi má ty kluky držet?Jaké páky na to má klub?
Dyť jo at jde. Jsem zvedavej jakej progres predvede za rok v Motoru.Zas tak dobrej nebyl.
Přeju mu úspěch a zároveń věřím,že se za 10-12 let vrátí,protože ho zláká vidina zahrát si v nové aréně,neboť tou dobou bude vyhlášena další, v pořadí již cca 27 architektonická soutěž!
MichalDJ likes this post
Takhle se tady koncepcne pracuje s madezi, viz Chlubna, Najmanove , Musilove, Kousal....kaydej odtud odchazi akora nasranej
MichalDJ- Posts : 1031
Bez extraligy nebo náky vyhlídky na lepší časy jsme bez šance bohužel...freyp napsal:Proč si necháváme utéct mladé kluky? Ach jo..
Thoor93- Posts : 102
Proč si necháváme utéct mladé kluky? Ach jo..
freyp- Posts : 67
imbík napsal:V klidu když Kladno odehraje z dvou plánovaných alespoň ten domácí tak to bude úspěch
A mozna si to jarin ani neosefuje, aby vyhral
Mišák- Posts : 72
V klidu když Kladno odehraje z dvou plánovaných alespoň ten domácí tak to bude úspěch
Docela dobrej ten rozpis zápasů na příští sezonu Tím jak se nelosovalo, tak půjdeme pěkně zhora dolů podle konečného umístění...Vsetín, Poruba, Přerov...až Kolín, Šumperk, Kadaň.
Radši bych asi rozlosování a promíchání soupeřů, než takhle.
A koukám, že v přípravě máme hnedka v srpnu naplánované dva zápasy s Kladnem. To je tak akorát na zranění hráčů ještě před sezonou.
Radši bych asi rozlosování a promíchání soupeřů, než takhle.
A koukám, že v přípravě máme hnedka v srpnu naplánované dva zápasy s Kladnem. To je tak akorát na zranění hráčů ještě před sezonou.
ralff- Posts : 1547
FREDERIK and miramare83 like this post
No doufejme že časem zas nějakýho pitomce nenapadne nesestupovost aby se hráči a majitelé klubů nestresovali. Za komančů, kdy jsme byli větší o třetinu, bylo jen 12 týmů a byly solidní výsledky na mezinárodní scéně jak klubů tak repre.
FREDERIK, jajirk and wortyr like this post
To jo, ale ELH nemá 18 mužstev nebo kolik tady je, teď vlastně 17, ne? Čím širší soutěž v čr tím horší úroveň.... proto padá tolik týmů. Škoda, že se pět let na to muselo přicházet. Ztráta času, to se svaz mohl zeptat fanoušků....
FREDERIK and jajirk like this post
Jestli si tohle řekli i v EHL tak se nedivme že je v ligách pokus o postup nastaven tak jak je.imbík napsal:Kluby co za něco stály ve druhé lize jsou všechny v Chance....
Ne že bych chtěl znovu otvírat toto téma, ale - Endál do Tábora. To je pro mě překvapení.
Excalibur- Posts : 638
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: