Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
ralff napsal:Pár perliček z df Kladna:
"Jebanci z Jihlavy budou nepříjemní. Dobře je známe a obrat s Litoměřicemi ji nakopl. Hned zpočátku zbít Bilčíka, znechutit miláčka Čagiho a máme vyhráno :-) Kvalita je na naší straně."
"Ty ježci nasbírali hodně sebevědomí, to bude chtít hned z kraje utnout"
"Návod na Jihlavu: 1. Vysvětlit Zacharčukovi, kterej je Čachotský
2. Rozhodit Žukova"
to by si skoro zasloužilo poslat do kabiny jako motivaci.
Na druhou stranu i nějaké to slovo respektu se tam najde, ale je to detektivní práce :
"Já myslím, že Jihlava určitě zaslouží respekt - otočili 1:3 ve QF a 4:0 v SF je taky ukázka síly. V základní části druhý místo a teď jsou ve finále, takže něco asi umí. Na druhou stranu my jsme regulérně po 60minutách prohráli naposledy před 2 měsíci v Oustí. Od té doby máme 15 výher a jen 1 prohru v prodloužení. Z toho posledních 9 zápasů s tím lepším, co v pralesu je."
Jestli něco zkusí na Čagyho, tak doufám, že pak nebudou brečet, když jim to oplatíme na Jágrovi.
Excalibur- Posts : 638
FREDERIK and miramare83 like this post
Lufa- Posts : 1312
Jerryk01- Posts : 320
FREDERIK likes this post
Siroko- Posts : 1206
FREDERIK and Lufa like this post
imbík napsal:Excalibur napsal:Ten jejich gólman je dobře na hrušce:
https://hokej.cz/zklamany-malek-nemelo-to-tak-skoncit-v-serii-jsme-byli-lepsim-tymem/5056319
Zrovna jsem to sem chtěl dát, ten pocit když prohrajes 4-0 na zápasy, ale byl jsi lepším týmem....
Vypadá to, že chlapeček je pěknej chytrolín
Raddy007- Posts : 108
https://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/20210454?autostart=true
Lázňator- Posts : 702
Excalibur napsal:Ten jejich gólman je dobře na hrušce:
https://hokej.cz/zklamany-malek-nemelo-to-tak-skoncit-v-serii-jsme-byli-lepsim-tymem/5056319
Zrovna jsem to sem chtěl dát, ten pocit když prohrajes 4-0 na zápasy, ale byl jsi lepším týmem....
imbík- Posts : 3617
FREDERIK, jajirk and miramare83 like this post
"Jebanci z Jihlavy budou nepříjemní. Dobře je známe a obrat s Litoměřicemi ji nakopl. Hned zpočátku zbít Bilčíka, znechutit miláčka Čagiho a máme vyhráno :-) Kvalita je na naší straně."
"Ty ježci nasbírali hodně sebevědomí, to bude chtít hned z kraje utnout"
"Návod na Jihlavu: 1. Vysvětlit Zacharčukovi, kterej je Čachotský
2. Rozhodit Žukova"
to by si skoro zasloužilo poslat do kabiny jako motivaci.
Na druhou stranu i nějaké to slovo respektu se tam najde, ale je to detektivní práce :
"Já myslím, že Jihlava určitě zaslouží respekt - otočili 1:3 ve QF a 4:0 v SF je taky ukázka síly. V základní části druhý místo a teď jsou ve finále, takže něco asi umí. Na druhou stranu my jsme regulérně po 60minutách prohráli naposledy před 2 měsíci v Oustí. Od té doby máme 15 výher a jen 1 prohru v prodloužení. Z toho posledních 9 zápasů s tím lepším, co v pralesu je."
ralff- Posts : 1547
Excalibur- Posts : 638
FREDERIK, colorado44 and jajirk like this post
imbík napsal:Koukám, že zastání se v dobré obrátilo. Každý dobrý skutek po zásluze potrestán a to počkejte až se série rozběhne.
Jaký zástání? Nebudu nikoho vyhazovat za diskutování v rámci mezí a pokud to tady nebude neúměrně spamovat kravinama.
Přesně tak, rozhodne se na ledě a tam už jsme párkrát dokázali Kladno vyřadit, zvučnějším jménům navzdory!MichalDJ napsal:Nereagujte na toho pana z Kladna, vsak ona se jim muze ta jejich namistrovanost lehce vymstit, oni nas na Kladne neberou jako soupere a autopmaticky pocitaji s Extraligou
jajirk- Posts : 161
miramare83 likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Admine? Jak to, že sem může každej vocas z pražského předměstí?
Nic ve zlém, ale slovo Kladno mi bude stačit až od příští soboty do té doby bych byl rád, kdyby tu byl klid a mluvilo se tu jen o nás....
Hele, já to chápu, ale nebudu banovat někoho, kdo diskutuje v rámci mezí, i když je to ještě větší hňup, než byl Velký Vezír. Ten byl občas aspoň rádoby vtipnej
Jsem rad, ze tady i nechteni, zatim muzou psat komentare a nebudou mazany jako "nekorektni", coz je moda dneska, ale mozna ze i Admin by si mohl sve slovni vylevy, rozumej zvratky, slovem "hnup", napsat nekam bilou kridou do komina a neurazet, ja to taky nedelam.
A dovol jeste pripominku, mozna jses vseved, ale vubec nemas paru jaky nick mam na nasem foru, moje nazory jsou uplne totozne jako zde a vubec nejsou odlisne. Stejne jmeno tam nemam a jmeno ani nema co docineni s mirasem ci jinakym znenim.
mirason- Posts : 39
imbík likes this post
Pokud je Plekanec vzteklej, tim lepe pro nas. Pokud mame mit sanci je porazit, tak nam k tomu musi i nejak pomoct i oni. Je to hodne dobrej team a pokud se nechaji rozhodit emocema, je to jen plus pro nas. Bude to ale fakt tezky, oni hraji oproti Vsetinu podstatne primocarejsi hokej do brany a je tam radu hracu, co umi zakoncit.imbík napsal:Tak jedna věc je jak musí hluboko člověk klesnout, aby tuhle sekeru udělal a druhá je od čeho jsou tam 4 sudí, když další takovej zákrok projde? Kurva Extraligu už hrajou jen 4 kluby to si semifinále Chance ligy nezaslouží někoho kvalitního.... vždyť tady ty kluci chodili na brigády, aby se uzivili a takovýhle magori jim můžou zničit život.....
Na druhou stranu dobrá příprava na Kaufland, když jsem viděl jak vzteklil včera Plekanec, tak to nás čekají horší chvilky....
Na druhou stranu dobrá příprava na Kaufland, když jsem viděl jak vzteklil včera Plekanec, tak to nás čekají horší chvilky....
Tady detail. Kucharczyk to myslím není Nicméně jsem to stopnul, když mu jí dal. Brutální sekera Březiny....Geofree napsal:hadas (admin) napsal:Falk HCD napsal: PS: Ta sekera na Illéše jen podtrhla ubohost těch ovcomrdů (Ovcomrdi = Na Vsetíně vychovaní, Vsetínu věrní.)
a ta sekera, viděl jsem dobře, že byla od Kucharczyka, kterej končí s hokejem? to je smutný udělat tohle jako poslední v kariéře... Dědo, a jak jsi končil karieru? dal jsem mimo hru sekeru protihráči....
Obrázek si udělejte sami. Dneska už jsem neměl čas udělat lepší video
https://youtu.be/5ljNdsSCoq0
hadas (admin) napsal:Falk HCD napsal:Po delší době přispěji s troškou do mlýna. Příspěvky pročítám samozřejmě často, ale již nemám nějak potřebu se zapojovat. Za mě, postup do finále bomba po 9. fleku z minulé sezóny, takže už teď jsou cíle absolutně překročeny. Klukům obrovská gratulace. Když vezmu v potaz, že za stavu 1:3 na zápasy s Litkami a hernímu zmaru nejen v 5. utkání, jsme byli 2 minuty od vyřazení, tak tohle je absolutní fantazie. Je jasný, že Kladno je ve finále favorit jako prase, a cokoli jiného než jeho postup, zní mimo realitu. Ale chci věřit a doufám, že se naši borci po semifinále povezou co nejdéle na euforii, která z nich teď čiší, a co nejvíc znepříjemní Kladnu cestu za postupem, který je pro ně s ohledem na kádry všech ostatních, jasnou povinností. Tak snad se kluci ještě vymáčknou a pak, děj se hokejová vůle boží... Jinak ještě jeden názor. Pokud sem píše kdokoli a píše slušně, tak to snad není hned názor ho vyhazovat, byť jeho vyjadřování na domácím fóru je hodně odlišné...
Já si myslím, že kvalita příspěvku vítězí nad kvantitou, takže je to naprosto v pořádku
Souhlas s Tebou. Nebudu vyhazovat nikoho, pokud se bude chovat v rámci slušných mezí (ty určím samozřejmě já :-)), i když mě serou jeho příspěvky
Já jsem po těch zápasech v LIT kritizoval a nadával jako špaček. Po těch 7 zápasech musím říct, že to byl mazec a v koutku duše věřím, že i ty naštvané komenty a kritika aspoň malinko pomohli hráčům, pokud se k nim v nějaké formě dostaly.
Teď se může stát cokoliv, Kladno je favorit a to může být lepší výchozí pozice pro nás. Já budu jen doufat, že z toho nebude komedie, jako poslední play-off s Kladnem. To byl hnus fialovej. Snad se většina hráčů dá zdravotně dohromady a bude to důstojná bitva, ve které rozhodne hokejový um, síla vůle atd.
Jinak Maximus Decimus Meridius a já doufám, že mu forma vydrží. Klobouk dolů před celým týmem, kdy se 90 sekund od vyřazení ve čtvrtfinále dostaneme až do finále... PS: Ta sekera na Illéše jen podtrhla ubohost těch ovcomrdů (Ovcomrdi = Na Vsetíně vychovaní, Vsetínu věrní.)
a ta sekera, viděl jsem dobře, že byla od Kucharczyka, kterej končí s hokejem? to je smutný udělat tohle jako poslední v kariéře... Dědo, a jak jsi končil karieru? dal jsem mimo hru sekeru protihráči....
Geofree- Posts : 230
Cim vic urazis, tim vic se bojis.
miramare83- Posts : 1126
ralff- Posts : 1547
imbík napsal:Admine? Jak to, že sem může každej vocas z pražského předměstí?
Nic ve zlém, ale slovo Kladno mi bude stačit až od příští soboty do té doby bych byl rád, kdyby tu byl klid a mluvilo se tu jen o nás....
Hele, já to chápu, ale nebudu banovat někoho, kdo diskutuje v rámci mezí, i když je to ještě větší hňup, než byl Velký Vezír. Ten byl občas aspoň rádoby vtipnej
mirason likes this post
Falk HCD napsal:Po delší době přispěji s troškou do mlýna. Příspěvky pročítám samozřejmě často, ale již nemám nějak potřebu se zapojovat. Za mě, postup do finále bomba po 9. fleku z minulé sezóny, takže už teď jsou cíle absolutně překročeny. Klukům obrovská gratulace. Když vezmu v potaz, že za stavu 1:3 na zápasy s Litkami a hernímu zmaru nejen v 5. utkání, jsme byli 2 minuty od vyřazení, tak tohle je absolutní fantazie. Je jasný, že Kladno je ve finále favorit jako prase, a cokoli jiného než jeho postup, zní mimo realitu. Ale chci věřit a doufám, že se naši borci po semifinále povezou co nejdéle na euforii, která z nich teď čiší, a co nejvíc znepříjemní Kladnu cestu za postupem, který je pro ně s ohledem na kádry všech ostatních, jasnou povinností. Tak snad se kluci ještě vymáčknou a pak, děj se hokejová vůle boží... Jinak ještě jeden názor. Pokud sem píše kdokoli a píše slušně, tak to snad není hned názor ho vyhazovat, byť jeho vyjadřování na domácím fóru je hodně odlišné...
Já si myslím, že kvalita příspěvku vítězí nad kvantitou, takže je to naprosto v pořádku
Souhlas s Tebou. Nebudu vyhazovat nikoho, pokud se bude chovat v rámci slušných mezí (ty určím samozřejmě já :-)), i když mě serou jeho příspěvky
Já jsem po těch zápasech v LIT kritizoval a nadával jako špaček. Po těch 7 zápasech musím říct, že to byl mazec a v koutku duše věřím, že i ty naštvané komenty a kritika aspoň malinko pomohli hráčům, pokud se k nim v nějaké formě dostaly.
Teď se může stát cokoliv, Kladno je favorit a to může být lepší výchozí pozice pro nás. Já budu jen doufat, že z toho nebude komedie, jako poslední play-off s Kladnem. To byl hnus fialovej. Snad se většina hráčů dá zdravotně dohromady a bude to důstojná bitva, ve které rozhodne hokejový um, síla vůle atd.
Jinak Maximus Decimus Meridius a já doufám, že mu forma vydrží. Klobouk dolů před celým týmem, kdy se 90 sekund od vyřazení ve čtvrtfinále dostaneme až do finále... PS: Ta sekera na Illéše jen podtrhla ubohost těch ovcomrdů (Ovcomrdi = Na Vsetíně vychovaní, Vsetínu věrní.)
Jj, tady to jeimbík napsal:Dle článku na isport právě podepsal
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-domaci-souteze-prvni-liga/394257/jihlava-a-extraliga-postup-nam-nezakazou-smeje-se-cachotsky.html
jajirk- Posts : 161
vn and miramare83 like this post
Podstrcime mu tady nejakou hezkou babu a bude vymalovano :-)imbík napsal:Jaká je šance, že by Zhukov tady chytal i v příští sezoně?
Falk HCD- Posts : 40
Kelt- Posts : 384
vn, karel granát, Vasoj84 and Jerryk01 like this post
imbík napsal:Admine? Jak to, že sem může každej vocas z pražského předměstí?
Mas pravdu a taky ses nevyjadroval a nevyjadrujes, jenom nekteri jini si porad potrebujou neco dokazat tema zvratkama co z nich jdou. Za vocasy budete vy
staříček napsal:Jen by mě zajímalo jak se kluci stravujou když je všechno zavřený,asi to sem ted nepatří jen by mě to zajímalo, neví někdo?
se všichni otestují a pak se může otevřít v přísném režimu, před hlavním jídlem samozřejmě další test. když člověk polkne, tak si samozřejmě okamžitě natáhne respirátor typu 2... chráním Tebe, chráním sebe!
PS místo respirátoru mohou být dvě a více roušek...
No normálně se najedí na hotelu..
colorado44- Posts : 84
mirason napsal:miramare83 napsal:Co sem lezes! Radsi zajed na elektrokole do Kauflandu pro pleny, protoze uz ted ses z nas posranejmirason napsal:sz108 napsal:to mirason:
radši si pusť prodloužení těch svejch, ať nic nezmeškáš
nevím, co se sem furt sereš...nikdo na tebe tady není zvědavej...a pokud sis nevšiml jsou tohle neoficiální stránky fanoušků HC Dukla Jihlava...
a to ty evidentně nejseš...
tak se prober a běž si na nějaký vaše rytířský setkání posílat selfíčka s Jaromírem...
páá
uz se na Vasi squadru tesime
No z Vas urcite, takovy lamy, Vase zapasy sem videl, trapnost sama
Běž se těšit a divit domu
Jerryk01- Posts : 320
Vasoj84 likes this post
diskusní forum
staříček- Posts : 527
miramare83 napsal:Co sem lezes! Radsi zajed na elektrokole do Kauflandu pro pleny, protoze uz ted ses z nas posranejmirason napsal:sz108 napsal:to mirason:
nevím, co se sem furt sereš...nikdo na tebe tady není zvědavej...a pokud sis nevšiml jsou tohle neoficiální stránky fanoušků HC Dukla Jihlava...
tak se prober a běž si na nějaký vaše rytířský setkání posílat selfíčka s Jaromírem...
páá
No z Vas urcite, takovy lamy, Vase zapasy sem videl, trapnost sama
Nicméně Jagrovci budou dělat jak koně obzvlášť bez tlaku lidí. Plekanec s Jágrem už jsou na svazu teď.....
Kelt- Posts : 384
jajirk and Lufa like this post
Serii s cirkusem principala z Hnidous beru fakt jen jako bonus, kterej kdyz nevyjde, nevadi, pro me uz jsme vyhrali Samozrejme ale verim ze se porvem i o postup, ze jeste bude sila jim dat poradne zakourit.
Diky hosi, diky tyme!
FREDERIK likes this post
vn- Posts : 1857
Lufa napsal:Teď zpětně je úsměvný číst diskuzní fórum Vsetína jak si nás ještě před týdnem přáli do SF a jako hotovou věc plánovali finále s Kladnem
To je ten pan Pokora.
jak se zraní někdo z lajny Pokora, Srdíčko, a ital Bomby (k tyči), tak je to vždycky špatné....
imbík and Lufa like this post
Luc2as- Posts : 297
imbík, vn, sz108, DUKLIČKA, MichalDJ, Lufa and miramare83 like this post
Co sem lezes! Radsi zajed na elektrokole do Kauflandu pro pleny, protoze uz ted ses z nas posranejmirason napsal:sz108 napsal:to mirason:
páá
FREDERIK, sz108 and Vasoj84 like this post
To je ten pan Pokora.
Lufa- Posts : 1312
Jerryk01 napsal:Finale je paradni uspech uz jen kvuli tomu, ze se pred sezonou vseobecne pocitalo s jasnym favoritem Kladnem a za nim Poruba, Slavia, Vsetin, Prerov a az potom Dukla.
Taky jsem nás pasoval na 5-6 flek a před sezonou bral semi jako úspěch. Díky,borci,že jste mě vyvedli z omylu. Tak nějak mi to připomíná sezonu 15-16,kdy jsme to zaujetím taky dotáhli až do baráže
MarkusHCD- Posts : 1924
sz108 napsal:to mirason:
páá
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20