Diskuzní fórum
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Geofree napsal:ono je to bezpředmětné, protože to by se džarda musel otrávit vodňankým kuřetem, aby přestal ovládat zákulisí a měli jsme sportovní šanci
To neříkej v česku je vše křišťálově čisté....
imbík- Posts : 3617
Geofree- Posts : 230
Siroko- Posts : 1206
Lufa likes this post
Prijde. Z nouze sleduju druhorady zapasy jako Sparta Liberec a tak:Djajirk napsal:Taky vám přijde ta pauza tak dlouhá? Snad kluky neopustí ta vítězná euforie a nadšení.
Verim ze v klucich to porad bude, ten spravnej mod jak se rika, a ta vule po vitezstvi. Pak je sance (minimalne je potrapit). Taky nemuzou furt vyhravat. Cim dal vic si myslim ze to bude napinava serie.
miramare83- Posts : 1125
jajirk- Posts : 161
richmonds- Posts : 577
FREDERIK likes this post
imbík napsal:A samozřejmě tlak na zimak..... ty vole my tady za poslední 4 roky dvakrát postoupime do ELH a nemůžeme to dlouhodobě hrát kvůli zimaku.....
Osobně bych to řešil, tak že bych se nebál borcům v kabině slíbit 5-10 milionu pro team za postup. V případě postupu bych tu licenci nabídl Porubě s Kladnem s tím, že pod 20 milionu bych jistě nedostal (jen za sezonu v exttralize bývalo od BPA 12 milionu), kdyby se předháněli. Kluci v kabině by si přilepšilido života a na město bych tím vyvinul obrovský tlak, že tady se vyhrává liga, ale není to kde hrát... takovej hokejovej fanatik záruba by to vyprávěl na potkání v ČT...
imbík napsal:Tak to je jedna věc a hned ta druhá a důležitější, že "lehčí" cesta do ELH už nebude. Teda když nebude loňský Motor kvůli Covidu.
Sečteno podtrženo, už jen porazit Jágra s Plekancem by pro náš tým měl být takovej cíl, že by to mělo stačit. A pak samozřejmě by kluky chtělo namotivovat nějakými premiéma, chápu, že je těžká doba atd... ale hrát Chance, nebo ElH byť třeba jen na rok by se rozhodně vrátilo taková investice...
Ale trošku mě děsí ten článek od Ujči v Idnes, že Beda měl vrásky na čele po postupu přes Litak.
Kdyby aspoň člověk věděl zda se nervovat oprávněně....
Mzyslím, že to bylo řečeno spíše s takovou nadsázkou, však kdo jiný než Bedřich by si přál postup více, však by se mu otevřely ELH možnosti na vyjednávání se sponzory a byl by i větší tlak na výstavbu horácké arény
FREDERIK- Posts : 237
freyp- Posts : 67
https://www.hokej.cz/kometa-ziskala-od-znojma-licenci-na-druhou-ligu-jake-ma-plany/5056401
ralff- Posts : 1547
Lufa- Posts : 1312
vn- Posts : 1856
MichalDJ likes this post
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kraj-si-najal-experta-na-dotace-z-hnuti-ano-po-protestech-mu-dali-vypoved-149632
Vasoj84 likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
imbík likes this post
Sečteno podtrženo, už jen porazit Jágra s Plekancem by pro náš tým měl být takovej cíl, že by to mělo stačit. A pak samozřejmě by kluky chtělo namotivovat nějakými premiéma, chápu, že je těžká doba atd... ale hrát Chance, nebo ElH byť třeba jen na rok by se rozhodně vrátilo taková investice...
Ale trošku mě děsí ten článek od Ujči v Idnes, že Beda měl vrásky na čele po postupu přes Litak.
Kdyby aspoň člověk věděl zda se nervovat oprávněně....
Luc2as- Posts : 297
imbík, FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
vn likes this post
miramare83 likes this post
hadas (admin) napsal:Máchá super, ale ty rozhovory, to je fakt peklo...
https://www.youtube.com/watch?v=6sJCRQ0mKqE
S těma rozhovorama souhlas, to je tragédie. Nevím proč je nedělá Palovcik, kterymu by bylo aspoň rozumět
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84- Posts : 334
vn, FREDERIK, jajirk and miramare83 like this post
Martynez- Posts : 134
hadas (admin), imbík, Excalibur, Luc2as, vn, ralff, Vasoj84 and miramare83 like this post
hadas (admin), Excalibur, vn, ralff, Lázňator, FREDERIK, Kelt and like this post
A rozhodně nemáme kvalitnější útok ani tým než Kladno ( tam vůbec není sporu) Vsetín a Poruba taky ne. Litak byl výborně připraven a nabruslen, ale tam si troufnu tvrdit, že náš kádr byl kvalitnější....
Tady odjakživa to bylo založené na bojovnosti a schopnosti udělat pro úspěch víc než soupeř.
Bohužel někteří to neuznavaji, berou jen lepší hokejisty, tak pak se stane, že se nezohledni kvalita soupeře a bere se, že hrajeme proti poloamaterum (přitom jsme letos k nim chvilku patřili taky).
vn and FREDERIK like this post
1. zavrit Minare
2. zavrit Babise
3. zavrit Kaufland
Jerryk01- Posts : 320
vn, MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
Beru tvůj názor nemám patent na rozum, jen říkám svůj názor na chance ligu. Úroveň je z mého pohledu dost slabá. Tým máme určitě lepší, než tebou zmiňovaný tým, zase podle mě. Zároveň jsem psal, že to úspěch je, ale postup je cíl, teda snad. Taky znám případy, kdy se tým zbavil tlaku a už to nehecnul, to by byla škoda. Protože na Kladno mít můžeme.Siroko napsal:Nezlob se na me, ale ten tvuj nazor o te kvalite mi prijde ponekud arogantni. Kazdej, kdo ten hokej v teto lize sleduje a ma prehled, tak tu silu u konkurence musi videt. Jako promin, ale jmenama lepsi team nez Vsetin, Poruba, Prerov proste nemame. I na hokej.cz treba obodovali pred serii utok Litek vice nez ten nas.HCDTOM napsal:Já osobně věřím, že se ten naladovy karneval stihne uklidnit a nepřijde uspokojení. Postup super, ale byli to litaky a hodně dole postavený Vsetín. Vím, že mi budete nadávat, ale určitou kvalitu v rámci chance ligy má právě jen Kladno a my. Oslava je na místě, ale nohy na zem. A do mě
HCDTOM- Posts : 776
Taktika na Jihlavu
Taktika na Jihlavu jasná
1.zmrzacit cachotskyho
2.zmlatit Pekra
3.nedopustit nájezdy a máme vyhráno.
Co na to říct? Snad jen zavolat Chocholouška:grin:🤮🤮🤮 Bože to jsou snad stejní hovada jak ti s toho údolí :triumph::rofl:
Nezlob se na me, ale ten tvuj nazor o te kvalite mi prijde ponekud arogantni. Kazdej, kdo ten hokej v teto lize sleduje a ma prehled, tak tu silu u konkurence musi videt. Jako promin, ale jmenama lepsi team nez Vsetin, Poruba, Prerov proste nemame. I na hokej.cz treba obodovali pred serii utok Litek vice nez ten nas.HCDTOM napsal:Já osobně věřím, že se ten naladovy karneval stihne uklidnit a nepřijde uspokojení. Postup super, ale byli to litaky a hodně dole postavený Vsetín. Vím, že mi budete nadávat, ale určitou kvalitu v rámci chance ligy má právě jen Kladno a my. Oslava je na místě, ale nohy na zem. A do mě
imbík, vn, karel granát and jajirk like this post
Jerryk01 napsal:Excalibur napsal:ralff napsal:Pár perliček z df Kladna:
"Jebanci z Jihlavy budou nepříjemní. Dobře je známe a obrat s Litoměřicemi ji nakopl. Hned zpočátku zbít Bilčíka, znechutit miláčka Čagiho a máme vyhráno :-) Kvalita je na naší straně."
"Ty ježci nasbírali hodně sebevědomí, to bude chtít hned z kraje utnout"
"Návod na Jihlavu: 1. Vysvětlit Zacharčukovi, kterej je Čachotský
2. Rozhodit Žukova"
to by si skoro zasloužilo poslat do kabiny jako motivaci.
Na druhou stranu i nějaké to slovo respektu se tam najde, ale je to detektivní práce :
"Já myslím, že Jihlava určitě zaslouží respekt - otočili 1:3 ve QF a 4:0 v SF je taky ukázka síly. V základní části druhý místo a teď jsou ve finále, takže něco asi umí. Na druhou stranu my jsme regulérně po 60minutách prohráli naposledy před 2 měsíci v Oustí. Od té doby máme 15 výher a jen 1 prohru v prodloužení. Z toho posledních 9 zápasů s tím lepším, co v pralesu je."
Jestli něco zkusí na Čagyho, tak doufám, že pak nebudou brečet, když jim to oplatíme na Jágrovi.
Jo, treba se pokusime dostat Mináře do tepláků
Taky bych to poslal klukům do kabiny , jako motivace dobrý
Jinak , ti jejich fans , jsou hodně namachrovani a vůbec si nepřipouští že by nás neměli suverénně přejet Jsou dost namachrovani , pokora absolutně žádná, respekt k nám už vůbec ne Oni se chovají , jako kdyby celou sezónu všechny včetně nás válcovali
Kéééž by se jim to těm našim klukům podařilo , alespoň pořádně znepříjemnit
To je teda machyrek, tfuj... No taky podle toho dopadli.Excalibur napsal:Ten jejich gólman je dobře na hrušce:
https://hokej.cz/zklamany-malek-nemelo-to-tak-skoncit-v-serii-jsme-byli-lepsim-tymem/5056319
Zrejme chlapec neunesl, ze je vyklep 4:0 tym, kterej o nej uz nestal...hadas (admin) napsal:Tady detail. Kucharczyk to myslím není Nicméně jsem to stopnul, když mu jí dal. Brutální sekera Březiny....Geofree napsal:hadas (admin) napsal:Falk HCD napsal: PS: Ta sekera na Illéše jen podtrhla ubohost těch ovcomrdů (Ovcomrdi = Na Vsetíně vychovaní, Vsetínu věrní.)
a ta sekera, viděl jsem dobře, že byla od Kucharczyka, kterej končí s hokejem? to je smutný udělat tohle jako poslední v kariéře... Dědo, a jak jsi končil karieru? dal jsem mimo hru sekeru protihráči....
Obrázek si udělejte sami. Dneska už jsem neměl čas udělat lepší video
https://youtu.be/5ljNdsSCoq0
A tak jak jsem na hráče po prvních 4 zápasech play off nadával, tak teď bych se jich zastal stůj co stůj.... Ti kluci zblokovali nejvíce střel, často to odnesli zraněním, když už nad nima většina lámala hůl, tak se neposr...i a zmakli to....
Kladno ještě řešit nechci, ještě si chci užít fakt, že jsme byli 90 vteřin od konce sezóny a teď jsme ve finále.... V sezóně kdy kluci chodili makat na brigády, aby měli co do huby.... už to ukázalo svým způsobem nějaký charakter.
PS : Je dobře, že začínáme mít koule i na politické scéně. Viz nepristoupeni na dřívější začátek finále a viz ohrazeni se proti tvrzení, že Vsetín prohrál díky neuznanemu regulernimu gólu.... ještě kdyby Ujča s Bedou trošku bojovali v zákulisí a vytvářeli tlak na sudí a svaz tak by to bylo lepší......
A ještě poslední věc. Chci věřit tomu, že Cagy s Ujčou to myslí vážně a minimálně to soupeři budou chtít udělat co nejtěžší. Je fajn pokud se Kauflandi už vidí v ELH....
FREDERIK, Vasoj84, jajirk, pegy18 and miramare83 like this post
HCDTOM- Posts : 776
jahed- Posts : 12
FREDERIK and Lufa like this post
Excalibur napsal:ralff napsal:Pár perliček z df Kladna:
"Jebanci z Jihlavy budou nepříjemní. Dobře je známe a obrat s Litoměřicemi ji nakopl. Hned zpočátku zbít Bilčíka, znechutit miláčka Čagiho a máme vyhráno :-) Kvalita je na naší straně."
"Ty ježci nasbírali hodně sebevědomí, to bude chtít hned z kraje utnout"
"Návod na Jihlavu: 1. Vysvětlit Zacharčukovi, kterej je Čachotský
2. Rozhodit Žukova"
to by si skoro zasloužilo poslat do kabiny jako motivaci.
Na druhou stranu i nějaké to slovo respektu se tam najde, ale je to detektivní práce :
"Já myslím, že Jihlava určitě zaslouží respekt - otočili 1:3 ve QF a 4:0 v SF je taky ukázka síly. V základní části druhý místo a teď jsou ve finále, takže něco asi umí. Na druhou stranu my jsme regulérně po 60minutách prohráli naposledy před 2 měsíci v Oustí. Od té doby máme 15 výher a jen 1 prohru v prodloužení. Z toho posledních 9 zápasů s tím lepším, co v pralesu je."
Jestli něco zkusí na Čagyho, tak doufám, že pak nebudou brečet, když jim to oplatíme na Jágrovi.
Jo, treba se pokusime dostat Mináře do tepláků
Jerryk01- Posts : 320
Lufa napsal:Jágr pro ně není ve hře tak důležitej.
To asi jo, to spíše zákeřňák a plačka Plekanec :-D
FREDERIK- Posts : 237
Chlapi je potřeba hned na začatku sejmou jarina a dát na budku plekancovi a je po nich.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20