Diskuzní fórum
+30
colorado44
vn
Hhs23
DUKLIČKA
Lázňator
imbík
Jaternička
Lucke
Leo
Janosik
trixy
FREDERIK
Geofree
Kelt
staříček
Vasoj84
krap
HCDTOM
MichalDJ
hadas (admin)
Siroko
Lufa
Jerryk01
pegy18
miramare83
ondrej.n
sz108
ralff
hcd
MarkusHCD
34 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Musím říct, že rozhodčí dnes absolutorium
ondrej.n- Posts : 590
Zapnu internet a prvni co ve sportovnich zpravach vidim je informace, ze se dnes po Kauflandu prohani Vodnanske kure na elektrokole. Ja myslel ze uz s tim seknul.
Jerryk01- Posts : 320
přesilovka opět úřaduje čau tome, běž brečet za Luckou
sz108- Posts : 378
Velka skoda golu do satny a taky nasich sanci na 0:3, ale jinak slusnej vykon a pokud takto vydrzime, je sance neco odvezt, i kdyz to bude hodne tezky, to je jasny.
miramare83- Posts : 1125
Skoda toho satnaka:( misto aby to bylo 3:0 tak je to 2:1 a dostali jsme je na kone...
vn- Posts : 1856
Klasika Plekanec naprostý klaun, měl by mu Vlasta ukázat jak se má chovat.Jenže mi jsme připosraný a jinak Jarda pochopitelně má potřebu s rozhodčíma vše diskutovat. Takže vše ve starých kolejích
Jaternička- Posts : 1419
Jsem myslel, že za nesportovní chování jsou 2 nebo 10 minut... Ubohej Plekanec. Chtělo by to ještě zvýšit.
Taen Plekanec je strasna primadona
Siroko- Posts : 1206
miramare83 likes this post
Tvl kaufland má dneska slevu na fíky!
hadas (admin) and FREDERIK like this post
Pěkná práce. Hrajou to jako prasata. Snad nám někoho nezraní. Plekanec frustrovanej ubožák a dědek to stejný.
FREDERIK and miramare83 like this post
staříček napsal:Já bych zase chtěl aby ho někdo od nás sejmul, aby byl od něj už pokoj, svýho času mi byl sympatický, ale ted ho nesnáším.
Ale fuj
Hmm Kolín na Slávii po první třetine 4:1 , dobrý
Lufa- Posts : 1312
Hlavně, ať z toho neudělají kabaret a nepodělá se rozhodčí. Ale to asi doufám zbytečně.
To: imbik souhlas ve vsem...ja to dneska dobre nevidim bohuzel
Zrenenej Mares pisou, nevite co mu je? Ten byl ted jeden z nasich nejlepsich beku...
Souhlas se všemi. Za případnou prohru v dnešním mači zodpovídá vedení
To si pište, že Jarin a Pleky budou u sudích pečení vaření. Dobře jsou si vědomi. Co by znamenalo případné naše vítězství... v 2 kolovem systému v případně nedohrane soutěži. Jestli odsud dnes odvezem nějaký bod bude to zázrak....
PS: Sestřelení by bylo možné jen u Jirase vahove by na to měl. Spíš je mi divné, že hrdinové Výtisk a Trávníček si na tyhle frajery netroufnou, jen na téměř poloamatery..... Každopádně, nikomu z našich bych to nepřál.... to by je ukamenovali
To si pište, že Jarin a Pleky budou u sudích pečení vaření. Dobře jsou si vědomi. Co by znamenalo případné naše vítězství... v 2 kolovem systému v případně nedohrane soutěži. Jestli odsud dnes odvezem nějaký bod bude to zázrak....
PS: Sestřelení by bylo možné jen u Jirase vahove by na to měl. Spíš je mi divné, že hrdinové Výtisk a Trávníček si na tyhle frajery netroufnou, jen na téměř poloamatery..... Každopádně, nikomu z našich bych to nepřál.... to by je ukamenovali
imbík- Posts : 3617
vn and miramare83 like this post
Klid. Přece z něj všichni nepo....m. Potřeba se soustředit na sebe, na svou hru a hlavně udržet tempo z předchozích zápasů.
ralff- Posts : 1547
Tak kurz 2,05 vs. 2,66 ale sází se převážně čistá dvojka na Duklu. Původně bylo na nás 2,96 a na Kladno 1,9.
No, jsem na Jarmila zvědav. Doufám, že nám nedá nějaký góly, protože by pak v novinách nebylo nic jinýho
No, jsem na Jarmila zvědav. Doufám, že nám nedá nějaký góly, protože by pak v novinách nebylo nic jinýho
staříček napsal:Já bych zase chtěl aby ho někdo od nás sejmul, aby byl od něj už pokoj, svýho času mi byl sympatický, ale ted ho nesnáším.
To bych chtěl vidět kdo... Jen ať hraje, aspoň bude v téhle lize na co koukat. Nemělo se to totiž odkládat, přesně jak všichni říkají. Máte pravdu.
HCDTOM- Posts : 776
diskusní forum
Já bych zase chtěl aby ho někdo od nás sejmul, aby byl od něj už pokoj, svýho času mi byl sympatický, ale ted ho nesnáším.
staříček- Posts : 527
Vn
Přesně tak. Naše vedení to jsou naivní tupci,že jim není rovno.
No jsem zvědavý na dnešní tyjatr v Kaufland Aréně
Přesně tak. Naše vedení to jsou naivní tupci,že jim není rovno.
No jsem zvědavý na dnešní tyjatr v Kaufland Aréně
Naposledy upravil Jaternička dne 16/12/2020, 15:23, celkově upraveno 1 krát
Jaternička- Posts : 1419
Vedení Dukly opět potvrdilo jak je naivní a jací tupci jsme, že jsme na ten posun přistoupili...
Jestli opravdu nastoupi rodak z Hnidous, tak to chce mu to hned zkraje nak otravit, aby celej tym presly roupy (nemyslim zranit, nejsme prasata jak oni, ale otravit). Jinak, kdyz ho kvuli nam exhumovali, je to jasnej dukaz, jak jim na dnesnim zapase zalezi a zadny, ze az v play off to bude dulezity atd... Chtej nas prejet dnes. A tehdy to taky odlozili ne kvuli divakum, ale protoze jim to moc neslo, tak vyuzili situace a my kejvli...
Takže první půlka mé předpovědi se naplnila Jarin nastoupí Ještě, že dnes máme ještě florbal, nemusím vidět vše.... zbytečně bych se rozčiloval. Kéž by se ssudí z něho nepo...... Na druhou stranu dobře nám tak. Neměli jsme Kladnu ustupovat.....
Tak cirkus Humberto Kladno bude dnes komplet
MichalDJ- Posts : 1031
Bohužel tohle ale Dukla nemá moc šanci ovlivnit. Agenti brakujou talenty v dorostech protože ti hráči mají mizernou tabulkovou hodnotu. A pokud takový ucho osloví třeba Sparta tak on, včetně rodičů, padne na prdel a už se vidí na draftu do NHL. I když potom sedí jen na střídačce.MarkusHCD napsal:Lufa napsal:Aha, jsem si říkal co to je za výstřel do tmy
Asi by jsme šli do kytek jako jedni z prvních. Je fakt že až na pár vyjímek jsme patřili celkem pravdidelně k nejhorším . V současný době dorost jede ale je to myslím poslední rok co jsou spolu. Junioři, to je jedna velká bída kolik let. Letos z dorostu taky odešlo pár nadějí na kterých se to mohlo pozvednout. Jenže proč by tu mlaďoši měli mít ambice zůstávat, meta je pro všechny ELH.
V dorostu je zakopán pes,ti kluci nám utíkají už v 16-17 letech,co na tom,že pak vymetají Hodoníny atd.
No tak jasný, já jen, že by jsme to vzali po Kladensku . Ale věří si na nás prý budeme hrát hokej a to jim sedí.... Každopádně pokud nebude vítr v zádech odněkud z vyšších pater, tak našim věřím.....
Lufa napsal:Aha, jsem si říkal co to je za výstřel do tmy
Asi by jsme šli do kytek jako jedni z prvních. Je fakt že až na pár vyjímek jsme patřili celkem pravdidelně k nejhorším . V současný době dorost jede ale je to myslím poslední rok co jsou spolu. Junioři, to je jedna velká bída kolik let. Letos z dorostu taky odešlo pár nadějí na kterých se to mohlo pozvednout. Jenže proč by tu mlaďoši měli mít ambice zůstávat, meta je pro všechny ELH.
V dorostu je zakopán pes,ti kluci nám utíkají už v 16-17 letech,co na tom,že pak vymetají Hodoníny atd.
MarkusHCD- Posts : 1924
vn likes this post
imbík napsal:Nebo by jsme zítra mohli ve 3 hodiny vzkázat, že nejedeme. Že máme příznaky......
Vyrazíme,vypleníme!
Nebo by jsme zítra mohli ve 3 hodiny vzkázat, že nejedeme. Že máme příznaky......
Aha, jsem si říkal co to je za výstřel do tmy
Sorry, šlo i článek na hokej.cz o plánu snížit počet mlád. akademií podle výsledků z minulých let...Lufa napsal:vn napsal:Mno nevím jestli je tohle pro naší mládež dobrá zpráva vzhledem k výsledkům posledních let...
?
Podle me to bude vypjaty uz ted. Tymy se dlouho nepotkali a KL bude hrozne chtit vyhrat, aby nad nama hned v prvnim stretnuti ukazali dominanci. Myslim ze se jim na 1. miste zrovna nelibime..Jaternička napsal:Osobně se myslím,že ještě teď ve středu se v Kaufland Aréně nic extra dít nebude. To si kauflandaci nechají až na play off
Ale pokud kluci maknou treba jako ve Vsetine, a zapas nejak nezreziruje Plekanec s rozhodcima, tak bysme mohli mozna az premotivovanosti domacich vyuzit, a neco vytezit:)
Dědek chce marketingová práva na extraligu:
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/petr-dedek-marketingova-prava-extraliga-pardubice.A201214_142407_hokej_bobo
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/petr-dedek-marketingova-prava-extraliga-pardubice.A201214_142407_hokej_bobo
ralff- Posts : 1547
vn napsal:Mno nevím jestli je tohle pro naší mládež dobrá zpráva vzhledem k výsledkům posledních let...
?
Mno nevím jestli je tohle pro naší mládež dobrá zpráva vzhledem k výsledkům posledních let...
Jaternička napsal:Osobně se myslím,že ještě teď ve středu se v Kaufland Aréně nic extra dít nebude. To si kauflandaci nechají až na play off
V jejich postupové sezoně jsme je v dlouhodobé části taky
4x sekli a co nám to bylo platné v p-o
hadas (admin) and FREDERIK like this post
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Strana 14 z 20
Povolení tohoto fóra: