Diskuzní fórum
+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Zapas jsem nevidel, krime prodlouzeni, ale dva ztracene body doma se Sokolovem me jen utvrzuji v tom, ze chodit na hokej je absolutni ztrata casu momentalne...
vn- Posts : 1819
hadas (admin) likes this post
Ve Fučíkovi vidím konečně pořádnýho golmana a oporu. Škoda ztracených bodů dneska, šancí a tyček na výhru bylo poměrně dost.
Lufa- Posts : 1287
FREDERIK likes this post
Tak nakonec 694 kusů.....MarkusHCD napsal:Máš pravdu,uvnitř 1 000, tomu bychom se ale reálně mohli přiblížit
Strašně velký lákadlo je ten hokej...
Bohužel
kancler- Posts : 119
Siroko napsal:Doufam, ze prijde alespon ten 1000, kdyz uz je hnusny pocasi. Pripadne je moznost si za pado koupit ten prenos, kterej jde klubu. Ted bude potreba kazda kacka.
Já si asi otevřu pivo doma a pustím Tipsport. Jsem nachlazenej jako každej rok v tuhle dobu a ještě někam courat v roušce..
Doufam, ze prijde alespon ten 1000, kdyz uz je hnusny pocasi. Pripadne je moznost si za pado koupit ten prenos, kterej jde klubu. Ted bude potreba kazda kacka.
Siroko- Posts : 1202
Jo to me funguje tak 10 dni pak to bud chcipne nebo se to zpomali a bebo to po me chce penize.
Mam teda S galaxy 20.Ten by snad mohl neco sezrat ne?
Mam teda S galaxy 20.Ten by snad mohl neco sezrat ne?
DUKLIČKA- Posts : 1609
PřesněLázňator napsal:Používám Adblock a reklam sem si nevšim
Přemýšlím, jestli dneska zajít, ale vůbec se mi nikam nechce. Navíc to počasí venku, to je hnus.
Používám Adblock a reklam sem si nevšim
Lázňator- Posts : 696
hadas (admin) likes this post
Jedna otázka.
Taky Vás serou jako mě ty reklamy na onlajnech?
Taky Vás serou jako mě ty reklamy na onlajnech?
DUKLIČKA- Posts : 1609
Já taky souhlasím s pokutou, už jen z principu, že by jsme všem klubům vlezli nejradši do zadele. Tak aspoň jsme okusili české hokejové prostředí.
Soudím počítám se nic nestalo. Chudáci jen neznali pravidla, nebudte zlí....
Soudím počítám se nic nestalo. Chudáci jen neznali pravidla, nebudte zlí....
imbík- Posts : 3588
ondrej.n napsal:Máš pravdu a to jsem střízliv. Tímto se omlouvám. Takže platí mé původní nařčení z lajdáckosti, jelikož "klub
dostatečným způsobem neprovedl kontrolu organizačního zajištění utkání".
Já ne, páč mám narozeniny, ale zrovna jsem si to přečetl :-)
Máš pravdu a to jsem střízliv. Tímto se omlouvám. Takže platí mé původní nařčení z lajdáckosti, jelikož "klub
ondrej.n- Posts : 580
ondrej.n napsal:ralff napsal:ondrej.n napsal:A já se těším, že mě nějaký veselý příznivec vyzve, abych koupí permice zatáhnul něčí lajdáckost
Lajdáckostí bych to ani nenazýval. Prostě blbá shoda okolností. Ponaučení pro příště...
Máš pravdu, klub jednal dle DK "lstivě". Prostě vědomý podvod. To je ještě horší než lajdáctví.
Musíš si to přečíst pořádně. "ČSLH !nemá! za to, že by Klub postupoval lstivě....
To Martynez:
Urcita nadsazka tam byla ale ono neni daleko od pusobeni v ch. lize k poloprofesionalni smlouve v klubu jako je napriklad V. Mezirici.
Muj kolega v praci je toho prikladem.
Urcita nadsazka tam byla ale ono neni daleko od pusobeni v ch. lize k poloprofesionalni smlouve v klubu jako je napriklad V. Mezirici.
Muj kolega v praci je toho prikladem.
Jaternička- Posts : 1410
ralff napsal:ondrej.n napsal:A já se těším, že mě nějaký veselý příznivec vyzve, abych koupí permice zatáhnul něčí lajdáckost
Lajdáckostí bych to ani nenazýval. Prostě blbá shoda okolností. Ponaučení pro příště...
Máš pravdu, klub jednal dle DK "lstivě". Prostě vědomý podvod. To je ještě horší než lajdáctví.
Martynez napsal:Hele.. pruser to byl a trest si myslim ze je v poradku. Jen mi chybi zminka o sudich proc to nechali odehrat
Zeman má navíc než Telč nebo tak. Ale osobně si myslím, že jsi to napsal v nadsázce, jinak bych si musel myslet , že hokeji nerozumíš....
Jinak s trestem souhlasím už jen z principu. Trapné prohlášení klubu a zlehčení situace bylo zybtečné...
Martynez likes this post
Martynez napsal:Hele.. pruser to byl a trest si myslim ze je v poradku. Jen mi chybi zminka o sudich proc to nechali odehrat
Podrobnejc je to popsany tady
mrskman- Posts : 5
ondrej.n napsal:A já se těším, že mě nějaký veselý příznivec vyzve, abych koupí permice zatáhnul něčí lajdáckost
ralff- Posts : 1536
Hele.. pruser to byl a trest si myslim ze je v poradku. Jen mi chybi zminka o sudich proc to nechali odehrat
Martynez- Posts : 134
A já se těším, že mě nějaký veselý příznivec vyzve, abych koupí permice zatáhnul něčí lajdáckost
Tak dámy aa pánové,aby se nás zítra fakt ten litr sešel,protože klubová kasa je o 50 000,-Kč lehčí. Je taky dost možné,že ten Pejřimov okusíme ještě v letošní sezoně
https://www.hokej.cz/pokuta-a-podminecne-uzavreny-stadion-dukla-pyka-za-zavazne-poruseni-norem/5051299
https://www.hokej.cz/pokuta-a-podminecne-uzavreny-stadion-dukla-pyka-za-zavazne-poruseni-norem/5051299
MarkusHCD- Posts : 1924
pisou ze chtel cizinu.. ale v dnesni dobe nevim no.. a zas do mezu je ho skoda
Martynez- Posts : 134
Zeman na hostovani do Vsetina.
https://hokej.cz/vsetin-trapi-marodka-na-hostovani-prichazi-dlouholety-utocnik-jihlavy/5051294
osobne jsem spis tipoval ze bude rad za Velke Mezirici nebo Telc tak snad se mu tam povede restart
https://hokej.cz/vsetin-trapi-marodka-na-hostovani-prichazi-dlouholety-utocnik-jihlavy/5051294
osobne jsem spis tipoval ze bude rad za Velke Mezirici nebo Telc tak snad se mu tam povede restart
Jaternička- Posts : 1410
Dorost dal osm kusu Sparte. Hezky. Snad se to jeste nekdy podari i Acku.
Siroko- Posts : 1202
Máš pravdu,uvnitř 1 000, tomu bychom se ale reálně mohli přiblížit
kancler napsal:MarkusHCD napsal:Na Sokolov čekám "full house""
A z čeho pramení tvůj optimismus, ře čekáš full house? Z těch 20.lidí co si tady píší?
Hrajeme na špici,přijede atraktivní soupeř,kredit naší Champion League mílovými kroky stoupá,nevidím důvod,proč by se nás v sobotu na HZS nemohlo 2 000 tísnit
Tak ještě přeskočit jendoho soupeře a pak ať to Prymula klidně ukončí
vn napsal:To: imbik Kdo je zas na delsi dobu out?
Nedohrál Bukač.
Jinak ale teda se nám to slušně rozpadá ta sestava. Po 4 kolech 3 hráči out na delší dobu... to je smutný a bohužel stejné jako za Vlčáka...
Nevíte někdo proč nehrál Čachotský? Na soupisce, co byla facebooku Dukly uvedený byl, ale do zápasu nenastoupil.
MarkusHCD napsal:Na Sokolov čekám "full house""
A z čeho pramení tvůj optimismus, ře čekáš full house? Z těch 20.lidí co si tady píší?
HCDTOM napsal:MarkusHCD napsal:Tak jsme první,no a co?
Druzí
Atmosfera, zimák a celkově pocit z toho hokeje v Kadani je vtipný
Kdo nás drtí?\poruba má o zápas míň,ale já hraju na body!
MarkusHCD napsal:Tak jsme první,no a co?
Druzí
Atmosfera, zimák a celkově pocit z toho hokeje v Kadani je vtipný
HCDTOM- Posts : 776
Jeli jsme se 7... Bukač se zranil při tom gólu na 2:1...a Eliáš má 10 minut
Ujo- Posts : 73
Ujo napsal:Markus:
Hrajeme na 5 obránců....
To brzy,odehránx 3 kola a marodka už je opět početná
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20