Diskuzní fórum
+43
olin
Burberry
Pepino
karel granát
jajirk
MichalDJ
AJET0
Janosik
staříček
Kobson
Martynez
Excalibur
Kelt
wortyr
colorado44
Kuba
Siroko
hcd
Karlos
pegy18
Vasoj84
Lázňator
Luc2as
Duklacek
krap
DUKLIČKA
hadas (admin)
Geofree
Falk HCD
kancler
freyp
imbík
Ujo
ralff
sz108
HCDTOM
Jaternička
Tobi
richmonds
ondrej.n
Lufa
MarkusHCD
vn
47 posters
Strana 18 z 20
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Power play byla výborná. Super tlak, ty šmatlové sotva lezly. Počítám že v prodloužení budeme vyloučení hned a Poruba da gól.
To teda o né,dáme fíka a pak si dají Ujča s Frantou kámen - nůžky - papír o celkového vítěze série, zde ovšem rozhodne Výborného zkušenost,protože za stavu 2:2 před rozhodujícím stříhacím soubojem Franta zakryje Viktorovi výhled parukou
MarkusHCD- Posts : 1924
Ona cela ta tretina byla od 4.minuty nase, kdyby nam sudi ten tlak nekouskivali, tak jsme asi vyrovnali driv...snad zbyla nejaka sila i na prodlouzeni jestli to ma byt to posledni co letos odehrajeme...
vn- Posts : 1856
Power play byla výborná. Super tlak, ty šmatlové sotva lezly. Počítám že v prodloužení budeme vyloučení hned a Poruba da gól.
imbík- Posts : 3617
Neskutecna powerplay co tam predvadeli jak sli po puku skakli tam aby to nedostali ven..
Luc2as- Posts : 297
Super i Lichanec..trochu dava pripomenout nase drivejsi hrace co byli ochotny zabojovat
Jaternička- Posts : 1419
Tahle tretina to byla Dukla konecne!!!!! Rozhodci pomahali Porube jak mohli ale dotlacili jsme to tam...takze at to dopadne dnes uz jak chce, tak za tohle palec nahoru
vn- Posts : 1856
Ta power play neměla chybu,je na čem stavět!
Troch vážněji,o Bukačovi bych pro příští sezonu uvažoval,otázkou je,co na to Liberec
Holátko to na rozloučenou pěkně schytal
Začínáme se do toho dostávat,předkolo bych dohrál v červenci
Podle kuloárních informací bude zitra po zasedani sezona ukoncena.Kladno dolu Budějky nahoru a Liberec mistr. Tak uvidíme jak to nakonec dopadne.
DUKLIČKA- Posts : 1624
ale zase na druhou stranu...v těchto podmínkách bychom měli podávat ty nejlepší výkony...nikdo na hráče neřve, nejsou pod tlakem...tak by konečně měli ukázat, jak jsou to famózní hokejisti
sz108- Posts : 378
MarkusHCD napsal:krap napsal:MarkusHCD napsal:krap napsal:MarkusHCD napsal:Tak už to odpískali i v Německu,podle mě je zítra budeme následovat
Asi to tak dopadne. Ale mělo by se to dohrát na ledě. Sice bez diváků, ale aspoň něco. Tím, že se to rozpustí, se ničemu nepomůže.
Dát alespoň poslední gól v sezoně,aby bylo nač navázat
S tím posledním gólem budeme mít dost problém, čas se krátí
A včera už jsme dali dva.
Myslel jsem to Aušusovsky,poslední gól v zápase,který vypadá,že bude posledním v sezoně,která se obzvlášť vydařila. Junioři excelují v poháru o ničem,dorost se (snad) v lizer o cca 55 účastnících s odřenýma ušima zachrání a celé to zašťiťuje bezkrevné áčko
trefně napsáno...taková tragikomedie....je to k smíchu, ale pak si člověk uvědomí, že se to týká Dukly a je to pravda, tak ten úsměv trošku hořkne
ať tu sezonu odpískaj...play-off bez lidí je k hovnu...to ty hráče nemůže bavit...koukám teď chvíli na hradec-vary a to je úplně bez náboje, bez emocí...tohle nemá cenu...
hlavně, aby se díky tomu holotropu nakonec Kladno nezachránilo...to by mě zajímalo, jak by to řešili...
sz108- Posts : 378
14 střel za dvě třetiny?Do posledního špílu je třeba dát všechno,proto šup,šup na zteč (ne Stodolní)!
Domácí komentátor dobrej,z našeho gólu má větší radost jak Dědula s Marym dohromady
krap napsal:MarkusHCD napsal:krap napsal:MarkusHCD napsal:Tak už to odpískali i v Německu,podle mě je zítra budeme následovat
Asi to tak dopadne. Ale mělo by se to dohrát na ledě. Sice bez diváků, ale aspoň něco. Tím, že se to rozpustí, se ničemu nepomůže.
Myslel jsem to Aušusovsky,poslední gól v zápase,který vypadá,že bude posledním v sezoně,která se obzvlášť vydařila. Junioři excelují v poháru o ničem,dorost se (snad) v lizer o cca 55 účastnících s odřenýma ušima zachrání a celé to zašťiťuje bezkrevné áčko
Naposledy upravil MarkusHCD dne 10/3/2020, 18:54, celkově upraveno 1 krát
MarkusHCD napsal:krap napsal:MarkusHCD napsal:Tak už to odpískali i v Německu,podle mě je zítra budeme následovat
krap- Posts : 106
krap napsal:MarkusHCD napsal:Tak už to odpískali i v Německu,podle mě je zítra budeme následovat
MarkusHCD napsal:Tak už to odpískali i v Německu,podle mě je zítra budeme následovat
krap- Posts : 106
Tak už to odpískali i v Německu,podle mě je zítra budeme následovat
imbík napsal:Já si spíš myslím, že se to zitra zarazí úplně.
Po sportovní stránce pro nás dobře, protože tohle je vážně ostuda a jak říkám sportovně ať postoupí Motor a je to. 58 kol dominoval, tak není o čem.... Kladno spadlo to to ještě stihlo, takže smůla.
A co moje permice za 3800?Požaduji vrácení poměrné části z důvodu nesehrání zbytku zápasů,kde bychom s naší formou jistě dokráčeli až na stupeň nejvyšší
Pokud se zbytek sezony skrečuje,je mi docela líto kluků od vedle i té Poruby
Já si spíš myslím, že se to zitra zarazí úplně.
Po sportovní stránce pro nás dobře, protože tohle je vážně ostuda a jak říkám sportovně ať postoupí Motor a je to. 58 kol dominoval, tak není o čem.... Kladno spadlo to to ještě stihlo, takže smůla.
freyp napsal:Letos to je všechno velký zklamání... Dnes ale výsledek pro me není prioritou, za mě- jestli nam ma skoncit tahle taškařice už v předkole, chci alespoň jeste jednou letos videt chlapy na lede...
Tak běž polejt podlahu v Xanadu a nařiď Rudymu,aby zapnul mrazení
freyp napsal:Letos to je všechno velký zklamání... Dnes ale výsledek pro me není prioritou, za mě- jestli nam ma skoncit tahle taškařice už v předkole, chci alespoň jeste jednou letos videt chlapy na lede...
To asi ne. Teď to poletí nahoru... Už 58
Letos to je všechno velký zklamání... Dnes ale výsledek pro me není prioritou, za mě- jestli nam ma skoncit tahle taškařice už v předkole, chci alespoň jeste jednou letos videt chlapy na lede...
freyp- Posts : 67
hadas (admin) napsal:Geofree napsal:hadas (admin) napsal:A sakra, Motor (fanoušci na DF) už by chtěl postupovat do ELH bez play off. Taky zajímavý.
co já vím tak je v jednání,že by se to spíše anulovalo... takže kladno by zůstalo v extralize, protože první liga by se nedohrála
Ty vole, tak teď nevím, co by bylo horší
Ku.va,tak dlouhé prsty snad nemá ani Jágr! Spíš bych to viděl na kočkopsa s rozšířením o Motor,čímž by panovala spokojenost na všech stranách (jako kdysi u nás,když nás Jirka Holík podobným trikem udržel v extralize)
Richmonds: Proč tam Brož při druhém gólu skákal rybicku jak kdyby to byla souhra ze strany?
Jiank jsem pro ať Motor postoupí bezvplay off. Nikdo nebyl tak dominantní....
Jiank jsem pro ať Motor postoupí bezvplay off. Nikdo nebyl tak dominantní....
Když jsou kluci z Juniorky v útoku, tak proč nedat do kasy Chaloupka?Pochybuju,že by byl horší,nežli ten kužel co nám tam stojí Jinak hra hrozná i od Poruby, ale ti mají alespoň gólmana co něco chytne (i když proti těm našim ostrostrelcum ) a dokáží dát gól a otom to jeee
Vasoj84- Posts : 334
Jakoby úplně došla fyzická síla. Ti hráči jsou jako mrákoty dneska. Bohužel.
ralff- Posts : 1547
Geofree napsal:hadas (admin) napsal:A sakra, Motor (fanoušci na DF) už by chtěl postupovat do ELH bez play off. Taky zajímavý.
co já vím tak je v jednání,že by se to spíše anulovalo... takže kladno by zůstalo v extralize, protože první liga by se nedohrála
Ty vole, tak teď nevím, co by bylo horší
Tak v EBEL už je konec...
https://www.hcorli.cz/clanek.asp?id=Play-off-EBEL-pokracovat-nebude-sezona-letos-konci-6816&fbclid=IwAR1WfD98FyeqdJJcuExFSPe8gMAFgJQ-LOxPCJ2UD0o2dt_2FPIZwGbDF9w
No a tady taky. Dneska jsem měl tu Porubu vsadit kór... :-(
https://www.hcorli.cz/clanek.asp?id=Play-off-EBEL-pokracovat-nebude-sezona-letos-konci-6816&fbclid=IwAR1WfD98FyeqdJJcuExFSPe8gMAFgJQ-LOxPCJ2UD0o2dt_2FPIZwGbDF9w
No a tady taky. Dneska jsem měl tu Porubu vsadit kór... :-(
hadas (admin) napsal:A sakra, Motor (fanoušci na DF) už by chtěl postupovat do ELH bez play off. Taky zajímavý.
Geofree- Posts : 230
MarkusHCD napsal:Bekhendem z mezikruží,taky slušný
vteřinku před střelou se tam 3 naši potkali u hráče bez puku prostě nikdo neví kde má být, koho mít,...je to k pláči
richmonds- Posts : 577
nemame golmana. a je po zapase.. hrat s motorem dostanem klidne deset
Luc2as- Posts : 297
hadas (admin) napsal:Je pravda, že když vidím naší hru, tak bych letos snad na Motor narazit nechtěl. To by mohla být slušná jatka...
||Na Mogor půjdou sousedi,protože vyndají pražskou Slavii. No a my půjdeme do pr...
Je pravda, že když vidím naší hru, tak bych letos snad na Motor narazit nechtěl. To by mohla být slušná jatka...
richmonds napsal:no neviděl, ono když tam pohodlně tečuje hráč půl metru před ním, tak může vidět super, ale tohle prostě nechytíš, když tě to netrefí..
Tak,tak,práce našich beků v předbrankovém prostoru je luxusní
no neviděl, ono když tam pohodlně tečuje hráč půl metru před ním, tak může vidět super, ale tohle prostě nechytíš, když tě to netrefí..
richmonds- Posts : 577
Začátek totožný se včerejším koncem,byť teď toho Honza moc neviděl
hadas (admin) napsal:A sakra, Motor (fanoušci na DF) už by chtěl postupovat do ELH bez play off. Taky zajímavý.
Klidně to tak může dopadnout
A sakra, Motor (fanoušci na DF) už by chtěl postupovat do ELH bez play off. Taky zajímavý.
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Strana 18 z 20
Povolení tohoto fóra: