Diskuzní fórum
+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters
Strana 7 z 20
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
hadas (admin) napsal:Luc2as napsal:Zda se ze jedinej poustec tohoto kola jsou zasrany Vary... Jako vzdy.. Jinak ostatni jedou na plno
To jo. Před začátkem se tipáč zalekl vypsat i více než 6.0 gólu a vůbec nevypsal střelce, páč asi věděli hovno, kdo bude hrát
Kolem 10ty hodiny dopoledne stahli vsechno, do ty doby se dalo i strelce dat.. A kdyz prijedou juniori tak ani strelce nevypisujou.. To uz tu bylo se slavkou kdysi kdyz nastoupili jejich junci..
Luc2as- Posts : 297
Luc2as napsal:Zda se ze jedinej poustec tohoto kola jsou zasrany Vary... Jako vzdy.. Jinak ostatni jedou na plno
To jo. Před začátkem se tipáč zalekl vypsat i více než 6.0 gólu a vůbec nevypsal střelce, páč asi věděli hovno, kdo bude hrát
Zda se ze jedinej poustec tohoto kola jsou zasrany Vary... Jako vzdy.. Jinak ostatni jedou na plno
HCDTOM napsal:hadas (admin) napsal:A já jsem si ťukal na čelo, co to je za kurz 1,13 :-) Tak zkusím na hodně gólů...
zrovna jsem si říkal, co asi vymyslí místní sázkař Kladno k tomu ne?
No, vzhledem k tomu, co tam tipsport vypsal za kurzy, to nemělo cenu sázet... Zkusil jsem jen Kladno, Pardubice a Litvínov. Ale zatím je to rozehraný zajímavě.
sz108 napsal:jak už tady zmínil HCDTOM...to že se přiznám k faulu nedělám kvůli rozhodčímu, nebo aby se mi to vrátilo...dělám to proto, že jsem čestnej a vím, že jsem ho přes ten čumák pleskl....neřeknu, když jde o nějaký hákování nebo něco takovýho....na to má každej jinej pohled...ale tady není o čem...
dal jsem mu hokejkou do čumáku, tak jdu ven....
a k těm Varům...to je další sviňárna, co předvedli...
tohle kdybychom předvedli někdy my...že někomu něco pustíme, nebo přijedem s juniorama(to ani v tý baráži, kdy to bylo jasný, jsme přijeli krom zraněných hráčů s tím nejlepším, co jsme měli)...
zahazuju šálu do koše...a končím...
tohle se prostě nedělá, je to naprosto proti mýmu přesvědčení...
Nesouhlasím, hráč by se měl přiznat i k hákování nebo když mu něco vulgárního ujede, tak by měl trvat u rozhodčích, aby ho potrestali... jsme nejčestnější klub a proto na nás chodí diváci... jara jagr, guma šlégr a další by to udělali i ve finále nagana...
Geofree- Posts : 230
sz108 napsal:jak už tady zmínil HCDTOM...to že se přiznám k faulu nedělám kvůli rozhodčímu, nebo aby se mi to vrátilo...dělám to proto, že jsem čestnej a vím, že jsem ho přes ten čumák pleskl....neřeknu, když jde o nějaký hákování nebo něco takovýho....na to má každej jinej pohled...ale tady není o čem...
tohle kdybychom předvedli někdy my...že někomu něco pustíme, nebo přijedem s juniorama(to ani v tý baráži, kdy to bylo jasný, jsme přijeli krom zraněných hráčů s tím nejlepším, co jsme měli)...
souhlas, totální kurvár*a. A jeste tenkrat odmitly presunout zapas, jak byly pce nemocní nebo kdo to byl.
HCDTOM- Posts : 776
jak už tady zmínil HCDTOM...to že se přiznám k faulu nedělám kvůli rozhodčímu, nebo aby se mi to vrátilo...dělám to proto, že jsem čestnej a vím, že jsem ho přes ten čumák pleskl....neřeknu, když jde o nějaký hákování nebo něco takovýho....na to má každej jinej pohled...ale tady není o čem...
sz108- Posts : 378
hadas (admin) napsal:A já jsem si ťukal na čelo, co to je za kurz 1,13 :-) Tak zkusím na hodně gólů...
zrovna jsem si říkal, co asi vymyslí místní sázkař Kladno k tomu ne?
"Karlovy Vary proto dorazily do Vítkovic se sestavou, která připomíná tu extraligovou jen z velké dálky. Z minulého utkání proti Mladé Boleslavi v ní zůstali pouze čtyři hráči, nejstarším z nich je 29letý Tomáš Vondráček.
Naopak plných čtrnáct hokejistů ještě věkově patří do juniorské či dorostenecké kategorie!"
Kladno sice nijak nemusím, ale tohle je do očí bijící fraška. Vary se v minulosti přesvědčily, že takhle vypuštěné a "domluvené" zápasy jim projdou, tak proč by to neudělali zas. Předloni v baráži z Litvínovem, loni v play-out opět s Litvínovem a letost s Vítkovicema. Proč ne, když k tomu vedení svazu mlčí.
https://www.hokej.cz/dalsi-problem-pro-kladno-vary-prijely-do-vitkovic-s-juniory/5047034
Naopak plných čtrnáct hokejistů ještě věkově patří do juniorské či dorostenecké kategorie!"
Kladno sice nijak nemusím, ale tohle je do očí bijící fraška. Vary se v minulosti přesvědčily, že takhle vypuštěné a "domluvené" zápasy jim projdou, tak proč by to neudělali zas. Předloni v baráži z Litvínovem, loni v play-out opět s Litvínovem a letost s Vítkovicema. Proč ne, když k tomu vedení svazu mlčí.
https://www.hokej.cz/dalsi-problem-pro-kladno-vary-prijely-do-vitkovic-s-juniory/5047034
Naposledy upravil ralff dne 3/3/2020, 17:32, celkově upraveno 2 krát
ralff- Posts : 1547
Popravdě, nedivím se varanům, jim už jde o kulový a pokud se jim líp hraje venku, proč si nechat zkurvit hráče před PO.
Lufa- Posts : 1312
Jaternička napsal:
a cela verze toho clanku nekde je?
nejak sms se musi poslat
Ja bych tohle gesto ocenil, hodni jsme ale prilis i v uplne jinych oblastech a na uplne jine, nez hracske, urovni...a tam uz je to horsi.
vn- Posts : 1856
Hcdtom : mělo, ale není. Už i Jágr to pochopil tak se podle toho zařizuje, přizpůsobil se.
imbík- Posts : 3617
imbík napsal:Nikoho neodsuzuju vy jste některý fakt praštění. Všechno hned přehnat do extrému. Jen píšu, že tohle fair play se v našem prostředí nemůže nidky vrátit. Jestli by se Dukla Jihlava neměla dát na přiznavani faulů a špatných skutků. Možná by jim to šlo líp jak hokej Do českého hokejového prostředí to není dobrá vlastnost tam tě to spíš potopi. Tak a teď teprve do mě
Ale nikdo na tebe útočit nebude, je to tvůj názor. Ostatně už jsi i teď napsal, že se to fair play nikdy nemůže vrátit. Tak je jasná úkázka, jak to vnímáš. Fair play jen, když se mi to vrátí... Tohle by mělo být v každém sportu, v každé lize. To je jedna z mála věci, které se Dukle letos povedla, jinak je v mediích spíš o prohře v Kadani atd...
Nikoho neodsuzuju vy jste některý fakt praštění. Všechno hned přehnat do extrému. Jen píšu, že tohle fair play se v našem prostředí nemůže nidky vrátit. Jestli by se Dukla Jihlava neměla dát na přiznavani faulů a špatných skutků. Možná by jim to šlo líp jak hokej Do českého hokejového prostředí to není dobrá vlastnost tam tě to spíš potopi. Tak a teď teprve do mě
ondrej.n napsal:Zajímavé je, jak někteří místní borci odsuzují Jágry a spol., když podle nich nehrají fair, ovlivňují, brečí a simulují, a když mladej kluk projeví smysl pro fair-play, ukáže, že morální hodnoty a smysl pro spravedlnost jsou pro něj důležité, tak se jim to taky nelíbí a odsoudí ho.
asi tak ..ono se da vsechno prekroutit tak aby se to dotycnym lidem hodilo do kramu
Jaternička- Posts : 1419
ondrej.n napsal:Zajímavé je, jak někteří místní borci odsuzují Jágry a spol., když podle nich nehrají fair, ovlivňují, brečí a simulují, a když mladej kluk projeví smysl pro fair-play, ukáže, že morální hodnoty a smysl pro spravedlnost jsou pro něj důležité, tak se jim to taky nelíbí a odsoudí ho.
přesně tak.
imbík napsal:Jak píše Richmonds, sebemrskacstvi..... víc k tomu nemám. Bral bych to ještě kdybych věděl, že ty sudí.maj sebereflexi a sami se omluví, případně uznají chybu, ale když vím jaká je tam arogance, tak bych se mu nepřiznal sám na sebe, ale proti gustu.
Dneska bude od půl 6 co sledovat
To není sebemrskačství, ale ostuda rozhodčích, když je mladej kluk musí upozorňovat na to, že udělal faul. A je to jen odraz toho jaká je tady kvalita rozhodčích.
imbík napsal:HCDTOm : Jojo celá liga je samý respekt k soupeřům . No jak říkám tohle se u nás nemůže nikdy vrátit, za pochvalu si toho.koupíš
Na tohle ti asi nemám co napsat...
Zajímavé je, jak někteří místní borci odsuzují Jágry a spol., když podle nich nehrají fair, ovlivňují, brečí a simulují, a když mladej kluk projeví smysl pro fair-play, ukáže, že morální hodnoty a smysl pro spravedlnost jsou pro něj důležité, tak se jim to taky nelíbí a odsoudí ho.
ondrej.n- Posts : 590
HCDTOm : Jojo celá liga je samý respekt k soupeřům . No jak říkám tohle se u nás nemůže nikdy vrátit, za pochvalu si toho.koupíš
imbík napsal:Jak píše Richmonds, sebemrskacstvi..... víc k tomu nemám. Bral bych to ještě kdybych věděl, že ty sudí.maj sebereflexi a sami se omluví, případně uznají chybu, ale když vím jaká je tam arogance, tak bych se mu nepřiznal sám na sebe, ale proti gustu.
to snad nedělá kvůli rozhodčímu ne? To dělá, že je čestný člověk, že chce hrát fair play, z respektu k soupeři. To není o pomoci rozhodčímu.
Jak píše Richmonds, sebemrskacstvi..... víc k tomu nemám. Bral bych to ještě kdybych věděl, že ty sudí.maj sebereflexi a sami se omluví, případně uznají chybu, ale když vím jaká je tam arogance, tak bych se mu nepřiznal sám na sebe, ale proti gustu.
Hezký gesto Možná se bál, že by do toho šef disciplinárky šťoural a následoval by trest (vtip)
V tomhle pripade me to divny neprijde, kdyz vidim jak prasknu borce hokejkou do xichtu borec je z toho hyn + zapas je prakticky hotovej a rozhodci se zepta...richmonds napsal:Jaternicka
mě to přijde divné. Chápu, když někdo odvolá faul, ale vykřikovat"mám pocit, že jsem fauloval"...to je spíš sebemrskačství než fair play.
Jaternicka
mě to přijde divné. Chápu, když někdo odvolá faul, ale vykřikovat"mám pocit, že jsem fauloval"...to je spíš sebemrskačství než fair play.
richmonds- Posts : 577
Je to hezky gesto na prubeh utkani to nemelo vliv takze za me palec nahoru
Jaternička- Posts : 1419
imbík napsal:My se ještě priznavame k faulum.
https://www.hokej.cz/tak-to-je-jiny-level-cernohorsky-se-priznal-k-neodpiskanemu-faulu/5047012
TOHLE soupeř nikdy neudělá.....
U nás se prostě zvýhodňuje mancaft smatlu a bouraci technického hokeje. Protože když prijedeš někam bránit je jasný že budeš faulovat víc, než když hraješ na puku, pak je zarážející, že v Benatkach je stav střel 20-40 a vyloučení 2-6.....
Nechápu tvoji kritiku...
tohle by měla být samozřejmost...a pochvala pro Černohorskýho
nekoukal bych po jinejch, to je jejich svědomí...my jsme fér....
My se ještě priznavame k faulum.
https://www.hokej.cz/tak-to-je-jiny-level-cernohorsky-se-priznal-k-neodpiskanemu-faulu/5047012
U nás se prostě zvýhodňuje mancaft smatlu a bouraci technického hokeje. Protože když prijedeš někam bránit je jasný že budeš faulovat víc, než když hraješ na puku, pak je zarážející, že v Benatkach je stav střel 20-40 a vyloučení 2-6.....
Ralf: Já to vím, já se Dopitovi nedivím. Však má pravdu. Jak jsem psal po MS 20. Vůbec se nedivím, že jsme byli nejvylucovanejsi tym. Vem si jak se píská u nás a jak se pískalo tam. Prostě ochrana technických hráčů. Tad se to píská jak říká Dopita. Tobě jsme to foukli dvakrát teď to fouknem soupeři. Nebo vyloučení 7-7.
imbík: Nevím sice jak vypadal zápas Poruby se Vsetínem, ale dopita situaci rozhodčích v Chance lize popsal docela trefně.
Jenom třeba dneska Benátky. Oni většinu zápasu nestíhali, věšeli se na naše hráče, pomáhali si všemi možnými způsoby, ale měli jen dva tresty. Čagy se tam v jednu chvíli vracel na střídačku bez helmy. Pak když už to nevydržel a po někom se ohnal, tak šel sedět sám.
Jenom třeba dneska Benátky. Oni většinu zápasu nestíhali, věšeli se na naše hráče, pomáhali si všemi možnými způsoby, ale měli jen dva tresty. Čagy se tam v jednu chvíli vracel na střídačku bez helmy. Pak když už to nevydržel a po někom se ohnal, tak šel sedět sám.
IMBIK
su klidný :-) to bylo obecně...tímhle stylem obranné hry a útoku nás do ELH nedovede nikdo. To není o jednom či dvou hráčích na jakoukoliv pozici. Prostě je moc věcí vyloženě špatně, od základu.
ptal jsem se na celou sezonu, něco odchytal švéd, něco Chaloupek,...byl takový zápas? Já si nevybavím.
su klidný :-) to bylo obecně...tímhle stylem obranné hry a útoku nás do ELH nedovede nikdo. To není o jednom či dvou hráčích na jakoukoliv pozici. Prostě je moc věcí vyloženě špatně, od základu.
ptal jsem se na celou sezonu, něco odchytal švéd, něco Chaloupek,...byl takový zápas? Já si nevybavím.
Richmonds: Hele v klidu já se o tom nechci dohadovat. Brozik je určitě fajn kluk a pohodar a občas se mu i zápas povede, nicméně pořád mám názor, že on nás do ELH nedovede. Rád se budu plést. Souhlas, že hráči v poli se zatím nepretrhnuli. Dnešní výsledek vypadá pěkně, ale jak jsem psal. Byla to juniorka....
IMBIK
to víš, hrajeme proti slabým týmům a sami se řadíme mezi ně. Jen taková technická, pamatuješ, jak tu vždy golmani říkali"kluci mi pomohli, blokovali, padali do střel, sbírali odražené puky", viděl jsi tuhle sezonu nějaký zápas, kdy by to mohl golman říct?
Oni neotočí ani hlavou aby se alespoň podívali za odraženým pukem, neudělají krok proti střelci(o padání do střel ani nemluvě), ani tu hokejku tam nenatáhnou...
to víš, hrajeme proti slabým týmům a sami se řadíme mezi ně. Jen taková technická, pamatuješ, jak tu vždy golmani říkali"kluci mi pomohli, blokovali, padali do střel, sbírali odražené puky", viděl jsi tuhle sezonu nějaký zápas, kdy by to mohl golman říct?
Oni neotočí ani hlavou aby se alespoň podívali za odraženým pukem, neudělají krok proti střelci(o padání do střel ani nemluvě), ani tu hokejku tam nenatáhnou...
Zajímavé kurzy na zítřejší ELH. Obzvlášť na ohrožené týmy Buď tipac nechce riskovat, nebo věří neuvěřitelné formě ohrožených týmů.
Každopádně k Brožikovi. Nechci kritizovat, nebo být negativní, ale ruku na srdce, však jsme hráli proti juniorce, oni neuměli pořádně ani vystřelit.....
Každopádně k Brožikovi. Nechci kritizovat, nebo být negativní, ale ruku na srdce, však jsme hráli proti juniorce, oni neuměli pořádně ani vystřelit.....
Gólman podržel,kočiči´kám lapl asi 4 samostatné nájezdy(varování pro naši obranu,ale po kolikáté už?)
MarkusHCD- Posts : 1924
Už atakujeme druhý flek,ono to půjde,HCD Olé!!!
MarkusHCD- Posts : 1924
3 body dobrý. Zápas sice o ničem, ale jasně vyhraný, což je to hlavní.
Motor se s tím teda nepáře... Takovej masakr
Motor se s tím teda nepáře... Takovej masakr
No, dneska Brož chytil i něco navíc, tak snad mu to alespoň chvilku vydrží.
Lufa- Posts : 1312
Je zajimavy ze Brozik tyhle uniky vetsinou chyta, ale najezdy mu vubec nejdou...
vn- Posts : 1856
Slavia v Budějkách podruhé střídá brankáře..
ondrej.n- Posts : 590
a pak, že to nejde...jako naši první třetinu jsem si představoval většinu našich zápasů v této skupině...
těžko říct, zda to bylo naším výkonem, či nezájmem Benátek...ale i tak...
konečně třetina, jenž se dá nazvat kvalitní po dlouhé době...
začátek druhé je bída už zase...ale máme polštářek, jak rádi používají naši trenéři, takže je to vo něčem jiným než když vedem o gól...
Brož teď podržel...takový zákroky potřebujeme...
nenechat je vrátit se do zápasu...
těžko říct, zda to bylo naším výkonem, či nezájmem Benátek...ale i tak...
konečně třetina, jenž se dá nazvat kvalitní po dlouhé době...
začátek druhé je bída už zase...ale máme polštářek, jak rádi používají naši trenéři, takže je to vo něčem jiným než když vedem o gól...
Brož teď podržel...takový zákroky potřebujeme...
nenechat je vrátit se do zápasu...
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Strana 7 z 20
Povolení tohoto fóra: