Diskuzní fórum
+47
Leo
Thoor93
maggycc
mjrkk
trakturek
Mazakis
Vasoj84
Beny
Luc2as
medaji
Siroko
Excalibur
hadas (admin)
MarkusHCD
Ryben
HCDTOM
imbík
colorado44
vn
Jaternička
ralff
Ujo
Martynez
DUKLIČKA
krap
richmonds
Lucke
Juraj
HCD13
Kelt
MichalDJ
Hhs23
hcd
jajirk
Karlos
staříček
Dukla_goool
Geofree
sz108
Ditrojt
Lázňator
Duklacek
ondrej.n
kancler
Janosik
Falk HCD
Birshop1
51 posters
Strana 4 z 20
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
ralff napsal:Další zápas přeloženej. Snad aspoň tu dlouhou herní pauzu využijeme k řádnému potrénování.
Vložíme jeden tréninkový mikrocyklus a pofičíme jako v sezoně 14-15
MarkusHCD- Posts : 1924
Další zápas přeloženej. Snad aspoň tu dlouhou herní pauzu využijeme k řádnému potrénování.
ralff- Posts : 1547
HCDTOM napsal:sz108 napsal:Naši včera supr, bojovali na plný točky, někdy při nich stáli všichni svatí, ale to se jim vrátila ta jejich bojovnost...Uvidíme na co nám to bude stačit, ale dovolím si tady zveřejnit jeden svůj poznatek...
Pro srovnání se podívejme na soupisku Finska....s Amerikou a Kanadou nemá cenu srovnávat, ti mají úplně jinou členskou základnu...
Finsko pro info: necelých 6 mil. obyvatel....
kromě jednoho hráče, který již působí v zámoří, tak ostatní, i když jsou draftováni, tak neodešli do zámořských juniorek, hrají finskou SM-liigu(nejvyšší finská soutěž) a většina z nich i dost boduje a vrací tak ten čas a finance, jenž do nich ten jejich mateřský klub investoval....a hlavně se otrkají v chlapským hokeji...juniorka v zámoří těm klukům dá dost, ale pak jim trvá přechod do dospělýho hokeje, někteří to nezvládnou vůbec....ostatním trvá 2-3 roky než se plně adaptují na "áčkovej" hokej....
Takže to je cesta....i vzhledem k úspěchům "A" repre Finska je vidět, že tenhle systém v sobě něco má....
v tomhle vidím budoucnost...a nepotřebuju bejt nějakej hokejovej odborník...
dřív to takhle bejvalo a kde jsme byli...teď každej mladej kluk prchne v 17-18 do ameriky a už se vidí v NHL...ale právě v těch 18-20 letech je pro hokejistu klíčový období podle mě...a když je doma, mezi svejma...tak má pevnej základ a může se soustředit plně na hokej...
No a mají ligu uzavřenou, když se vrátím na tohle téma.
No jo, ale tady si myslím, že je potřeba se na to podívat i z jinýho pohledu než hokejovýho....
Je třeba srovnat povahu českou a finskou...
nemyslím to nijak špatně, každej národ má to svoje...
čech je odjakživa chytrej, ale občas trochu vyčůranej...
a fin je snaživej a poctivej za každejch okolností....
tudíž z toho plyne závěr: U nás uzavřít soutěž by pro týmy ve spodku tabulky znamenalo, že třeba od půlky sezony nemají o co hrát...je v podstatě jedno jestli skončíš 10. nebo 13.
takže se bude spekulovat, kdo to pustil, kdo si vsadil atd...známe českou povahu a pochybuju, že by ten poslední mančaft odmakal na 100% všechny zápasy...na čecha je prostě potřeba bič, jinak ze sebe nevydá to nejlepší....
Ve Finsku to neznamená téměř nic...Fin si nedovolí vypustit nic, i kdyby byl o 30 bodů poslední...protože ví, že by po zápase hned letěl a hlavně to prostě nemá v povahě...někde si ulevit....
A další aspekt....finskou druhou ligu neznám, tak jsem jen koukal na soupisky prvních 5-ti týmů...2-3 zkušený borci, zbytek kluci do 25-ti....takže farmy pro sm-liigu....
Takže jako jo...uzavřít extraligu by se dalo....ale ne v současných českých podmínkách...a rozhodně ne uprostřed soutěže....
sz108- Posts : 378
To: sz108 tak, ze je tohle fakt je videt i na Mysakovi, kterej v Litvinove hraje a vcere, byt nas nejmladsi, tak patril mezi nejlepsi, to same Blumel nebo Raška....jenze to by v tech klubech nesmeli byt priposrani a tem klukum dat sanci...
vn- Posts : 1856
sz108 napsal:Naši včera supr, bojovali na plný točky, někdy při nich stáli všichni svatí, ale to se jim vrátila ta jejich bojovnost...Uvidíme na co nám to bude stačit, ale dovolím si tady zveřejnit jeden svůj poznatek...
Pro srovnání se podívejme na soupisku Finska....s Amerikou a Kanadou nemá cenu srovnávat, ti mají úplně jinou členskou základnu...
kromě jednoho hráče, který již působí v zámoří, tak ostatní, i když jsou draftováni, tak neodešli do zámořských juniorek, hrají finskou SM-liigu(nejvyšší finská soutěž) a většina z nich i dost boduje a vrací tak ten čas a finance, jenž do nich ten jejich mateřský klub investoval....a hlavně se otrkají v chlapským hokeji...juniorka v zámoří těm klukům dá dost, ale pak jim trvá přechod do dospělýho hokeje, někteří to nezvládnou vůbec....ostatním trvá 2-3 roky než se plně adaptují na "áčkovej" hokej....
Takže to je cesta....i vzhledem k úspěchům "A" repre Finska je vidět, že tenhle systém v sobě něco má....
dřív to takhle bejvalo a kde jsme byli...teď každej mladej kluk prchne v 17-18 do ameriky a už se vidí v NHL...ale právě v těch 18-20 letech je pro hokejistu klíčový období podle mě...a když je doma, mezi svejma...tak má pevnej základ a může se soustředit plně na hokej...
No a mají ligu uzavřenou, když se vrátím na tohle téma.
HCDTOM- Posts : 776
Naši včera supr, bojovali na plný točky, někdy při nich stáli všichni svatí, ale to se jim vrátila ta jejich bojovnost...Uvidíme na co nám to bude stačit, ale dovolím si tady zveřejnit jeden svůj poznatek...
HCDTOM napsal:ralff napsal:Tak dvacítka dobrej začátek. Porazit Rusko, na jehož straně byla o hodně vyšší kvalita, to se cení. Takovej trochu mustr z Chance ligy...rychle napadat rozehrávku, bránit vším co má ruce a nohy a utíkat do brejků. Dostál to podržel.
Máš pravdu, jsem zvědav dál, hlavně nějak blbě nepodcenit Němce, by bylo dost zbytečný a pak to teda bude brutál no
Rozhodl jistější gólman na naší straně a týmová hra,protože Rusové byli ve všech individuálních činnostech o krok před našimi. Teď jsem si několikrát pustil ten zákrok na Lauka, protože z hlediště to vypadalo dost prasácky a myslím, že tam rozhodčí zaspali. Suma sumárum, tři body na začátek výborné, ale pohyb musíme rozhodně zlepšit, jinak nás zámoří rtoznese na kopytech
ralff napsal:Tak dvacítka dobrej začátek. Porazit Rusko, na jehož straně byla o hodně vyšší kvalita, to se cení. Takovej trochu mustr z Chance ligy...rychle napadat rozehrávku, bránit vším co má ruce a nohy a utíkat do brejků. Dostál to podržel.
Máš pravdu, jsem zvědav dál, hlavně nějak blbě nepodcenit Němce, by bylo dost zbytečný a pak to teda bude brutál no
Tak dvacítka dobrej začátek. Porazit Rusko, na jehož straně byla o hodně vyšší kvalita, to se cení. Takovej trochu mustr z Chance ligy...rychle napadat rozehrávku, bránit vším co má ruce a nohy a utíkat do brejků. Dostál to podržel.
jajirk- Posts : 161
Všem přeji klidné svátky a do nového roku hlavně hodně zdravíčka. Když nejde o život, tak jde o hovno.
Míříme ke 3000 příspěvků a nic zlého se tady neudálo. Diskutuje se v mezích, i když nemáme filtr na sprostá slova.
Z výkonů Dukly nemám radost a hokej mě na stadion netáhne, ale věřím, že se to zase obrátí k lepšímu.
Míříme ke 3000 příspěvků a nic zlého se tady neudálo. Diskutuje se v mezích, i když nemáme filtr na sprostá slova.
Z výkonů Dukly nemám radost a hokej mě na stadion netáhne, ale věřím, že se to zase obrátí k lepšímu.
V poklidu prožité svátky všem. A v tom novém roce hodně zdraví všem fanouškům i členům Dukly a abychom se zvedli, nabrali opět zdravé sebevědomí a mohli jsme se opět bavit hokejem.
Preji vsem taky takovy to vanocni BLA BLA
https://www.hokej.cz/novy-projekt-v-jihlave-nejlepsi-junior-mesice-se-pripoji-k-acku/5044929
skoda ze zapojovani mladych nebylo prezentovano pred sezonou potom bych ty zalostny vysledky chapal..Proste cas na prestavbu kadru ktere se stejne nevyhneme
az skonci Cagy a Pepa.
https://www.hokej.cz/novy-projekt-v-jihlave-nejlepsi-junior-mesice-se-pripoji-k-acku/5044929
skoda ze zapojovani mladych nebylo prezentovano pred sezonou potom bych ty zalostny vysledky chapal..Proste cas na prestavbu kadru ktere se stejne nevyhneme
az skonci Cagy a Pepa.
Jaternička- Posts : 1419
Taky přeji a ať nás naše hádky ve zdraví a v duchu Dukláckém provazí i v roce 2020 : )
Tak bando duklácká, přeju vám všem krásný Vánoce, hodně zdraví a štěstí v Novým roce.
Kéž nám Dukla zase začne dělat radost , kéž se přes všechny překážky Dukla dostane do Extraligy a kéž se všichni dočkáme 13.života Dukly Jihlava.
DUKLA NAVŽDY!
Kéž nám Dukla zase začne dělat radost , kéž se přes všechny překážky Dukla dostane do Extraligy a kéž se všichni dočkáme 13.života Dukly Jihlava.
DUKLA NAVŽDY!
Kelt- Posts : 384
Na druhou stranu aspoň se za nic neschovával, jen si vymyslel, že nejde o něj a Kladno... ale přiznal, že to chteji zavřít.
To tady Guma https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/hokej-uzavreni-extraliga-jiri-slegr-rozhovor.A191222_212455_hokej_cig
Říká co blaznite, nic se neděje nic jsme neuzavřeli, no jasný neuzavřeli zatím, uzavřou to až na konci sezóny to jsou fakt mafiáni.... už věříte, že si to tenkrát Šlégr s Vary dohodl? Takovejhle člověk působí absolutně nedůvěřivě, aspoň pro mě.....Snad to zachrani hlas lidu a Robert, těmhle Huaweiům a Šlégrům jde jen o svůj byznys a svoje koryta.....
To tady Guma https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/hokej-uzavreni-extraliga-jiri-slegr-rozhovor.A191222_212455_hokej_cig
Říká co blaznite, nic se neděje nic jsme neuzavřeli, no jasný neuzavřeli zatím, uzavřou to až na konci sezóny to jsou fakt mafiáni.... už věříte, že si to tenkrát Šlégr s Vary dohodl? Takovejhle člověk působí absolutně nedůvěřivě, aspoň pro mě.....Snad to zachrani hlas lidu a Robert, těmhle Huaweiům a Šlégrům jde jen o svůj byznys a svoje koryta.....
imbík- Posts : 3617
HCDTOM : Teda, vážně jsi to napsal ty? Tak to respket je to jak říkáš, proč se ten člověk takhle shazuje? Dopadne jak Koukalová, lhář a podvodník. Vše co v hokeji dokázal a obětoval bude jedním jeho rozhodnutím a hlavně tou lží hozeno přes palubu.
imbík napsal:Tak to zase prr, na facebooku byla informace a tuším dva termíny, že permanentkáři si můžou vyzvednout dárek na sekretariátu klubu.
Věta "o mě a Kladno vůbec nejde" je k smíchu, je to normálně lhář, a nebo je to opravdu takový hlupák ?
Já vám říkám, že tohle je upečená prasárna která vylezla na povrch až po sezóně jako hotová věc. Ještě že to sport vytáhnul na povrch už teď a hokejová veřejnost se může bránit.... Zdá se ovšem, že Huawei a spol si sehnali 9 klubů a se zbytkem to ani neřešili......
Nejde o Kladno?! Tak to je p***, máš pravdu. Vždyť Kladno, hokej, to je jeho život, nic jinyho nemá. Nevěřím, že je tam jiná motivace v tom. Prostě v průběhu sezony, to nejde udělat. Celá pověst ligy, která už tak je dost nalomená by šla pryč. Vadí mi, že se Jágr po 30 letech vrátí do ČR a nastavuje ve svém zájmu systém hokeje. Bohužel i to je ukázka stavu hokeje u nás, že názor jednoho člověka to může o 180 stupnu otocit a hlavně v tom průběhu prave
imbík napsal:Tak to zase prr, na facebooku byla informace a tuším dva termíny, že permanentkáři si můžou vyzvednout dárek na sekretariátu klubu.
Aha tak to se omlouvam nejak jsem tu informaci nezahledl
Tak to zase prr, na facebooku byla informace a tuším dva termíny, že permanentkáři si můžou vyzvednout dárek na sekretariátu klubu.
Věta "o mě a Kladno vůbec nejde" je k smíchu, je to normálně lhář, a nebo je to opravdu takový hlupák ?
Já vám říkám, že tohle je upečená prasárna která vylezla na povrch až po sezóně jako hotová věc. Ještě že to sport vytáhnul na povrch už teď a hokejová veřejnost se může bránit.... Zdá se ovšem, že Huawei a spol si sehnali 9 klubů a se zbytkem to ani neřešili......
Jo na Antose jsem se dival a ma palec nahoru za to co rekl a ma samozrejme pravdu. Jenze panovi Huawei muze byt nejaky Antos ukradeny anzto ucel sveti prostredky.
Jeste k cene za projekt..Byva to tak ze projekt stoji cca 10 procent z ceny realizace.
Jeste bych mel dotaz:
Po blamazi v Kadani bylo vstupne za 50 a nas marketing se vytasil s akci ze pernamentkari cosi dostanou v prosinci.
Nikde jsem si nevsimnul ze bychom neco dostali.
Jeste k cene za projekt..Byva to tak ze projekt stoji cca 10 procent z ceny realizace.
Jeste bych mel dotaz:
Po blamazi v Kadani bylo vstupne za 50 a nas marketing se vytasil s akci ze pernamentkari cosi dostanou v prosinci.
Nikde jsem si nevsimnul ze bychom neco dostali.
dělat něco během soutěže to je prostě kurvá*na. ale Král za to nemůže, ne? Já myslím, že on dokonce říká, že to má zůstat, tak jak je to teď.
https://www.mountfieldhk.cz/otazky.asp?od=A&kat=kmonicek
Tady nějaký borec napsal úsměvnou větu..... s Gumou a Huaweiem poslední příspěvek v otazkach
Tady nějaký borec napsal úsměvnou větu..... s Gumou a Huaweiem poslední příspěvek v otazkach
To: imbik aha, tak to je dobra posila pro nas zase
http://www.obcasnik.eu/vime-prvni-chybikkristof-naprojektuji-jihlavsky-zimak-za-petasedesat-milionu/
Tak co,projde to?Pokud ano,nebude to už taková legrace celou věc uložit k ledu jako cca 198 předešlých projektů,přece jen,vyhodit oknem 60 mega z městské kasy bez hmatatelného efektu už nejde tak lehce
Tak co,projde to?Pokud ano,nebude to už taková legrace celou věc uložit k ledu jako cca 198 předešlých projektů,přece jen,vyhodit oknem 60 mega z městské kasy bez hmatatelného efektu už nejde tak lehce
Jj v posledni jeho rozhovoru to říkal, že je na telefonu a čeká kdy si ho Hradec stáhne zpátky
Jinak koukam, ze Cap dneska prvni obrana v Hradci??
https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/hokej/extraliga/zive-hradec-kralove-plzen-0-0/5dff6cd6fccd259ea4e909cd
Posunte si to na začátek úplně Buly tam se Antos dobře obul i do Jágra
Posunte si to na začátek úplně Buly tam se Antos dobře obul i do Jágra
Jaternička napsal:Dal jsem si praci a nasel si statistiky finske Mestis liigy ktera je uzavrena uz asi 18 let.
Finska Mestis Liiga (2 nejvyssi liga) prumerna navsteva byla v lonske sezone 806 divaku.
Stadiony tam maji kapacitu od 800 do 4800. Spise tedy prevlada kapacita kolem 3000 takze neco treba jako v Prerove.
Nejvetsi prumerna navstevu mel tym RoKi s 1387.
Ani sezonu predtim kdy ligu hralo Espoo a jejich Metro Arena ma kapacitu takrka 7000 divaku nebyl ten prumer o nic vetsi.
Jen pro zajimavost prumerna navsteva u tymu finske Liigy ktere se nedostali do play off a nemeli uz dlouho ani sanci o play off bojovat byla zhruba 3000 coz dela asi tak 50 % kapacity stadionu.
Obrazek at si kazdy udela sam pripadna cisla u nas by nebyla o moc jina.
Hokej je proste predevsim byznys takze prachy az na prvnim miste.Pro ELH kluby je lepsi mit 3000 lidi na stadionu i kdyz se o nic nehraje nez 800.
Extraligové kluby,kterým nepůjde o p-o navíc kromě logického úbytku z příjmu ze vstupného tratí i na výplatách některých svých hráčů. Bylo běžné,že špička 1.ligy do konce ledna lovila právě v ex klubech,kterým už de facto o houby šlo,proto e-ligisti rádi některé hráče do klubů 1.ligy uvolňovaly,aby ulevily vlastnímu rozpočtu. Teď k tomuto kroku ze strany klubů 1.ligy nevidím důvod. To by miusela být prémie za vítězství v CHL alespoň 10 mega
Dal jsem si praci a nasel si statistiky finske Mestis liigy ktera je uzavrena uz asi 18 let.
Finska Mestis Liiga (2 nejvyssi liga) prumerna navsteva byla v lonske sezone 806 divaku.
Stadiony tam maji kapacitu od 800 do 4800. Spise tedy prevlada kapacita kolem 3000 takze neco treba jako v Prerove.
Ani sezonu predtim kdy ligu hralo Espoo a jejich Metro Arena ma kapacitu takrka 7000 divaku nebyl ten prumer o nic vetsi.
Jen pro zajimavost prumerna navsteva u tymu finske Liigy ktere se nedostali do play off a nemeli uz dlouho ani sanci o play off bojovat byla zhruba 3000 coz dela asi tak 50 % kapacity stadionu.
Hokej je proste predevsim byznys takze prachy az na prvnim miste.Pro ELH kluby je lepsi mit 3000 lidi na stadionu i kdyz se o nic nehraje nez 800.
Lázňator napsal:Prostějov:Kadaň 3:6 a my s nima prohrajem no ty vole
No jako my jsme doma s tou Kadaní byli taky krůček od plichty...takže to bohužel vypadá, že jsme v této skupině naprosto správně
re diskuzní fórum
Pokud by nastal scénář, že 1 liga bude amatérská soutěž, dojedou na to kluby v ELH, protože nebudou prostě mít kde lovit nové hráče, pokud tak nehodlají činit v nižších soutěžích v zahraničí a dojede na to zejména reprezentace. Spousta 20-ti letejch kluků s potenciálem růstu to prostě bude muset pověsit na hřebík a jít do práce. Každej trotl ví, že když chci mít špičku, musím mít celou pyramidu. Samotný vršek je na guvno, protože prostě není z čeho brát. To rozhodnutí svazu honem to předat, včetně celé následující show s uzavřením extraligy, která následovala bezprostředně po té, smrdí korupcí. Že by pan Král a jeho nohsledi neznali základy pravidla výběru ve sportu je velmi nepravděpodobné. Uzavření ELH je v našich poměrech cesta do řiti, ze které není návratu. Protože až budou za pár let výsledky tohoto pokusu tak evidentní, (pokud tam současné vedení svazu do té doby vydrží bude muset v té chvíli odstoupit), že až se to bude muset řešit (rozuměj vracet do podoby loňského modelu), bude trvat minimálně deset let, než to začne mít současný přínos.
Juraj- Posts : 4
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/sparta-praha-apk-uzavreni-extraligy-svaz.A191221_160019_hokej_rmp?utm_source=facebook&utm_medium=sharecd&utm_campaign=desktop
Tady jejich vyjádření, ta ženská ze Sparty má víc rozumu než většina chlapů u kormidel fuj tajxl....
Tady jejich vyjádření, ta ženská ze Sparty má víc rozumu než většina chlapů u kormidel fuj tajxl....
Geofree, pokud to uzavřou, tak to teprve bude černá díra na peníze..... jak říkáš srovnávat naší ELH s NHL je prostě demagogie stejně jako srovnávat návštěvnosti Extraligy s chance ligou vždyť tkaovej Litak má kapacitu 1600 lidí Benátky možná ani to ne.....
Respekt před Spartou, který by to mohlo být úplně, ale úplně u pr.... ta nikdy nespadne a absolutně nesouhlasí, to samé Milan Gulaš ač ho moc nemusím, přijde mi namistrovany, tak hezky to na svém twiteru napsal a naprosto s ním souhlasím. Bohužel pokud se rozhodne bůh to posvětit, tak tyhle "nemehla" si můžou plácat co chtějí......
No a já za sebe říkám, že pokud by vyšli ofiko, ze to uzavřeli tak lístky na ms bych radši hodil do kotle, český hokej už nepodpořim ani korunou to ať si právník a spol strčí někam........
Respekt před Spartou, který by to mohlo být úplně, ale úplně u pr.... ta nikdy nespadne a absolutně nesouhlasí, to samé Milan Gulaš ač ho moc nemusím, přijde mi namistrovany, tak hezky to na svém twiteru napsal a naprosto s ním souhlasím. Bohužel pokud se rozhodne bůh to posvětit, tak tyhle "nemehla" si můžou plácat co chtějí......
No a já za sebe říkám, že pokud by vyšli ofiko, ze to uzavřeli tak lístky na ms bych radši hodil do kotle, český hokej už nepodpořim ani korunou to ať si právník a spol strčí někam........
Kadaň to je mazec. Dneska zase kurz přes 8, tak jsem si říkal, že bych to zkusil, když jde o hovno (s Duklou mi vyšel za 100 Kč kurz 11)... No měl jsem. Hnus fialovej před Vánoci to byl v ELH i v Chance lize... Fandové prodělají a lidé kolem hokeje se napakují.
nejlepší byla baráž 4 mužstev si myslím. Automaticky postup mi taky prijde z pohledu českého hokeje spravne, měnit pravidla v průběhu, o tom se bavit asi nemusime. Ale nějaká "lepší" společnost jak planují, když budou jasné podmínky postupu, nevidím jako nevýhodu pro hokej u nás. Z pohledu Dukly špatný no. No, nic. Stejně to neni na nás,tak co...
Uzavření extraligy
Tak hlavně pro nás, pokud k uzavření extraligy dojde, to bude v ten nejhorší moment. Předloňskou sezónu extraliga, loňskou sezónu 1. flek po ZČ, takže i jakýsi potencionální nárok na ELH. No a letošní sezóna vlastně play-out Chance ligy, prostě ideální varianta pro nás...
Falk HCD- Posts : 40
imbík napsal:HCDTOM, neboj se, že to má takhle hlubokou myšlenku, těm co to protěžuji jde jen o pevnou půdu pod nohama a nic jiného. A česká nátura prostě potřebuje nad sebou bič, jakmile nebude o co hrát bude se na to ka.....
Třeba to bude jako v NHL, které tady každý skvěle zná a ví přesně, jak to tam funguje. Detroit - jasně poslední - pustí Larkina s Mathou (nejlepší hráči), aby ušetřili peníze? nemůžou, protože podobné by už nesehnali i kdyby dávali 20 mil. dolarů - nikdo by je jim nepustil.
Tady Pardubice - v případě, že by se nepadalo, tak už dávno pustili kousala s tyborem.. proč? protože podobný by si příští rok prostě zaplatili...
Ale fungovat to bude, to má logiku..
Geofree- Posts : 230
Prostějov:Kadaň 3:6 a my s nima prohrajem no ty vole
Lázňator- Posts : 702
HCDTOM napsal:Geofree napsal:Prostě jeden zde diskutující je nadšený, že se zavřou soutěže.. počítám, že má v plánu zavést i platové stropy... Jediné takto na světě fungující soutěže budou NHL a česká extraliga.. hráči budou držet hubu a dostanou to na co mají max. právo podle platového stropu. V NHL se stropy staví spíše podle ekonomicky slabších klubů, takže ať to nevidí na nějaké vysoké nároky... Když se jim to nelíbí ať jdou třeba do Ruska nebo do Švýcarska. My jsme česká extraliga a my je nepotřebujeme, zameteme s nima jako NHL - u nás v extralize už si nezahrajou...
V první lize nařídíme (podle tohoto diskutujícího), že nesmí nikdo nic dostat!!! zakázány budou i hmotné dary jako zabijačka, pivo... Ta soutěž bude nařízením prostě amatérská - to se nařídí a bude se to kontrolovat a běda tomu kdo nějakýmu hráči něco dá!!!
Tolik k té absurditě.
Místní jeden diskutující zřejmě nemá moc představy jak NHL funguje.. že si může dovolit odmítnout hráče, kteří by nechtěli na podmínky přistoupit - není lepší a lépe placená liga na světě. Že farma v americe neznamená, že hráči tam chodí o žebrácké holi.. asi moc nechápe systém draftů, chráněných volných hráčů, nováčkovských smluv..
V pořádku, tvůj názor. Jen jedna věc, nejsem z toho nadšený, už kvůli Dukle ne. Ale, že to neni na žádnou extra ujmu našeho hokeje a že ty rozhodnuti kromě toho, že se chrání, aby tam zůstaly mají i logiku. NHL jsem srovnal ve smyslu uzavření, ne v žádném širším měřítku. Tebou jmenované věci, které se v NHL dějí znám, neboj. O žebrácké holi nechodí, ale zeptej se někoho, kdo tam hrál, oni ti poví...
neboj se, znám je osobně, ale oni před sebou mají nebo měli vidinu NHL. tady jim hodláte mávat vidinou české extraligy? tak to hodně štěstí, to půjde každý, co to má v hlavě v pořádku raději hrát radši na slovensko, ebel ligu.. nebo se na to vykašle.. a v čr zůstane 14-16 klubů to bude parád :-) A mě o Duklu v tomhle nejde, já bych byl proti takovýmu absolutnímu nesmyslu i kdybychom byli v pozici Kladna a našeho osvíceného Bohem (ve 40 letech) Jarouška J 68
Geofree napsal:Prostě jeden zde diskutující je nadšený, že se zavřou soutěže.. počítám, že má v plánu zavést i platové stropy... Jediné takto na světě fungující soutěže budou NHL a česká extraliga.. hráči budou držet hubu a dostanou to na co mají max. právo podle platového stropu. V NHL se stropy staví spíše podle ekonomicky slabších klubů, takže ať to nevidí na nějaké vysoké nároky... Když se jim to nelíbí ať jdou třeba do Ruska nebo do Švýcarska. My jsme česká extraliga a my je nepotřebujeme, zameteme s nima jako NHL - u nás v extralize už si nezahrajou...
V první lize nařídíme (podle tohoto diskutujícího), že nesmí nikdo nic dostat!!! zakázány budou i hmotné dary jako zabijačka, pivo... Ta soutěž bude nařízením prostě amatérská - to se nařídí a bude se to kontrolovat a běda tomu kdo nějakýmu hráči něco dá!!!
Tolik k té absurditě.
Místní jeden diskutující zřejmě nemá moc představy jak NHL funguje.. že si může dovolit odmítnout hráče, kteří by nechtěli na podmínky přistoupit - není lepší a lépe placená liga na světě. Že farma v americe neznamená, že hráči tam chodí o žebrácké holi.. asi moc nechápe systém draftů, chráněných volných hráčů, nováčkovských smluv..
V pořádku, tvůj názor. Jen jedna věc, nejsem z toho nadšený, už kvůli Dukle ne. Ale, že to neni na žádnou extra ujmu našeho hokeje a že ty rozhodnuti kromě toho, že se chrání, aby tam zůstaly mají i logiku. NHL jsem srovnal ve smyslu uzavření, ne v žádném širším měřítku. Tebou jmenované věci, které se v NHL dějí znám, neboj. O žebrácké holi nechodí, ale zeptej se někoho, kdo tam hrál, oni ti poví...
a teď koukám na tweet roberta záruby, kteráý to vlastně podporuje a cituji:
Extraliga není NHL. Nemá vyřešenou výchovu a výběr mladých hráčů v uzavřené soutěži.
já nějak tak očekávám, že podporovatelé už mají drafty, nováčkovské smlouvy, RFA promyšlené? A samozřejmě počítám, že se zruší i tabulky a hráči se budou měnit podle NHL formátu?
Extraliga není NHL. Nemá vyřešenou výchovu a výběr mladých hráčů v uzavřené soutěži.
já nějak tak očekávám, že podporovatelé už mají drafty, nováčkovské smlouvy, RFA promyšlené? A samozřejmě počítám, že se zruší i tabulky a hráči se budou měnit podle NHL formátu?
Prostě jeden zde diskutující je nadšený, že se zavřou soutěže.. počítám, že má v plánu zavést i platové stropy... Jediné takto na světě fungující soutěže budou NHL a česká extraliga.. hráči budou držet hubu a dostanou to na co mají max. právo podle platového stropu. V NHL se stropy staví spíše podle ekonomicky slabších klubů, takže ať to nevidí na nějaké vysoké nároky... Když se jim to nelíbí ať jdou třeba do Ruska nebo do Švýcarska. My jsme česká extraliga a my je nepotřebujeme, zameteme s nima jako NHL - u nás v extralize už si nezahrajou...
Tolik k té absurditě.
Tolik k té absurditě.
imbík napsal:Kdyby Dukla o něco hrála tak 700 lidi nechodí a nechodilo. Je to stejné jako když budeme porovnávat zápasy o ničem NHL se zápasy o ničem v Extralize, kdo bude mít větší počty diváků. Však stačilo play out o ničem. Na některé zápasy přišlo 1000-1200 lidí prostě je to nezajímalo i když to byla extraliga, nebylo o co hrát..... Kdyby Kadan hrála o EHL máš tam taky plno jako.kdysi na Beroun.
Kdyby kdyby, jenže oni hrát nebudou, o to jde. V tom je tahle liga o ničem. Kdyby měli ambice, tak ano, ale to nemaji a mit nebudou. čr má malo hráčů, aby mělo přes 30 klubu nějaké realne ambice, tolik dobrych tady proste neni. Proto to vypadá jak vypadá. Kolečkem jsme se vrátili o čem mluvím. Chance liga je mrtvá soutěž.
Kdyby Dukla o něco hrála tak 700 lidi nechodí a nechodilo. Je to stejné jako když budeme porovnávat zápasy o ničem NHL se zápasy o ničem v Extralize, kdo bude mít větší počty diváků. Však stačilo play out o ničem. Na některé zápasy přišlo 1000-1200 lidí prostě je to nezajímalo i když to byla extraliga, nebylo o co hrát..... Kdyby Kadan hrála o EHL máš tam taky plno jako.kdysi na Beroun.
Tady je diskuze k tomu uzavření na twitteru Záruby a se Zárubou:
https://twitter.com/robertzaruba/status/1208381948751683585
dostat se k tomu dá i bez twitterového účtu.
https://twitter.com/robertzaruba/status/1208381948751683585
dostat se k tomu dá i bez twitterového účtu.
Naposledy upravil ralff dne 21/12/2019, 18:04, celkově upraveno 1 krát
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Strana 4 z 20
Povolení tohoto fóra: