Diskuzní fórum
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
AJET0 napsal:imbík napsal:Střely na branku 21:40 , ale může za to obrana a brankář
a viděl jsi co to bylo za střely?
Ať byly jaký byly pořád jich Vsetín vyprudokoval jen 21 a přesto vyhrál, protože dal o gól víc
imbík- Posts : 3617
miramare83- Posts : 1125
imbík, staříček, FREDERIK and jajirk like this post
Miškář se mi nelíbí. Nic víc k tomu nemám, to bych mohl hodnotit až do zítra
Radekvondracek- Posts : 44
imbík napsal:Střely na branku 21:40 , ale může za to obrana a brankář
a viděl jsi co to bylo za střely?
AJET0- Posts : 279
miramare83 likes this post
Lufa napsal:Všem co je do 24, 25 let .
Ok beru to jako názor, ale já si to nemyslím. Ti co za něco budou stát zdrhnou ( Menšík, Chlubna) a zbytek co zůstane nás do ELH nedostanou. Když si vezmu, že oproti loňsku výkony Brože, Cachnina A Judy tak ruku na srdce, kdo z těchto tří se někam posunul?
FREDERIK and jajirk like this post
Jinak já si teda nemyslím. Že za ty dvě prohry může obrana. Jako na jeden gól venku proti Vsetínu se fakt vyhrát nedá a včera tam byli dvě tři gólové šance za stavu tři tři a nedali jsme nic. Na druhou stranu. Vsetín měl sezónu vyrovnanější. Nebylo by fér hrát jen poslední čtvrtinu a pak chtít Vsetín vyřadit. Měli jsme se zamyslet dřív a zasáhnout.
vn, ralff and FREDERIK like this post
AJET0 napsal:Mě to štve i tak a furt přemýšlím o Melenovským, Jarošovi a tuně všech těch hráčů, který jsme neudrželi. Jako máme tunu manažerů, ale nemáme vůbec kloudnou obranu a jsme šťastní když podepíšeme Koláře. Jako je to dobrej obránce, ale my bysme měli mít jako průměr hráče jako Kajínek, Kolář, atd. a místo toho hrajeme no name kluky jako Kočí, Vala atd.
Hele, rozumně, k čemu by nám tady byla teď a následující dva roky ta tuna dobrých hráčů. Ti mlaďoši , jestli je udržíme, budou za ty dva roky super a bude to velmi solidní základ s vyhlídkou postoupit.
Lufa- Posts : 1312
ralff and FREDERIK like this post
AJET0 napsal:mjrkk napsal:V nedeli konecna, zajem fanousku letos byl, jakej byl a tohle vypadnuti to jeste zhorsi dalsi sezonu.
To, aby BS si zacal delat tabulky na 200 hlav co zaplati vstup…
A jeste k tomu kokota homolku, co dotazama zastavi rizení o demolici, dalsi rok navic muze bejt likvidacni…
Stavbu můžou zastavit už jen 2 věci: 1. odvolání někoho ze soutěžících firem a za 2. že do toho myslím ještě může hodit vidle EU, pokud sezná, že ten projekt je moc drahý a v daném místě nedává smysl
Precti si to jeste jednou,,, o stavbe tam neni ani slovo, jde o rizeni o demolici, ktery ted visi na uredni desce.
mjrkk- Posts : 43
AJET0 napsal:Mě to štve i tak a furt přemýšlím o Melenovským, Jarošovi a tuně všech těch hráčů, který jsme neudrželi. Jako máme tunu manažerů, ale nemáme vůbec kloudnou obranu a jsme šťastní když podepíšeme Koláře. Jako je to dobrej obránce, ale my bysme měli mít jako průměr hráče jako Kajínek, Kolář, atd. a místo toho hrajeme no name kluky jako Kočí, Vala atd.
Souhlasím a naprosto chápu tuhle připomínku. Ale v době, kdy hrajeme bez stadionu, by rvaní nějakých horentních sum do hráčů, byl ekonomický nesmysl. Bohužel, s tím se teď musíme smířit. Kočí i Vala odvádí slušnou práci, byť to není žádná špička.
ralff- Posts : 1547
karel granát, FREDERIK and Lufa like this post
karel granát, ralff and FREDERIK like this post
mjrkk napsal:V nedeli konecna, zajem fanousku letos byl, jakej byl a tohle vypadnuti to jeste zhorsi dalsi sezonu.
A jeste k tomu kokota homolku, co dotazama zastavi rizení o demolici, dalsi rok navic muze bejt likvidacni…
Stavbu můžou zastavit už jen 2 věci: 1. odvolání někoho ze soutěžících firem a za 2. že do toho myslím ještě může hodit vidle EU, pokud sezná, že ten projekt je moc drahý a v daném místě nedává smysl
karel granát, ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
mjrkk- Posts : 43
V neděli tu musíme zkusit ještě zdramatizovat, zas o tolik lepší ten Vsetín není.
karel granát, jajirk and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
Ale to je právě ten rozdíl v gólmanech - loni byli Vs. a nejen oni z Žukova zoufalí právě proto, že neměli co dorážet, všechno totiž chytnul a málo kdy mu puk vypadnul.ralff napsal:AJET0 napsal:Máme slabšího brankáře a obranu. Lepší jsme v útoku, ale to stačit nebude.
Obranu asi ano, brankáře máme srovnatelného. Dva góly dostal, když obrana nepokryla dorážku, tam mohl, težko co dělat. A další snad tři góly pak dotlačili na brankovišti, kde zase obrana neměla sílu soupeře odtlačit.
FREDERIK and Kytka like this post
ralff napsal:AJET0 napsal:Máme slabšího brankáře a obranu. Lepší jsme v útoku, ale to stačit nebude.
Obranu asi ano, brankáře máme srovnatelného. Dva góly dostal, když obrana nepokryla dorážku, tam mohl, težko co dělat. A další snad tři góly pak dotlačili na brankovišti, kde zase obrana neměla sílu soupeře odtlačit.
obranu máme oproti Vsetínu fakt slabší, je fakt že Beran nepůsobí špatně, ale ty čísla měl během sezony vážně špatný, což ale může být právě taky tou obranou.
Nemáme lepší ani útok. Vsetín nás jenom nechává co vytvoříme, nemá potřebu se nikam tlačit a tvořit, takže se opticky zdá že je přehráváme. To umístění po základu přesně mluví o kvalitách obou týmů.AJET0 napsal:Máme slabšího brankáře a obranu. Lepší jsme v útoku, ale to stačit nebude.
vn and jajirk like this post
AJET0 napsal:Máme slabšího brankáře a obranu. Lepší jsme v útoku, ale to stačit nebude.
Jaternička- Posts : 1419
Jinak jsem si predstavil potencialni baraz Kladno-Vsetin a mam pocit, ze s timhle by VS nepochodil, to je malo. To neni zadnej valec, kteryho by se Jagrtym musel bat.
FREDERIK and miramare83 like this post
vn- Posts : 1856
Siroko napsal:Mensik dneska nehraje ani za Olomouc. To ten kousek mohl dojet.
Včera taky nehrál. Není třeba nemocnej?
Siroko- Posts : 1206
Radekvondracek napsal:Jinak ten Přikryl je docela provokatér, vsadil bych na to že mu dneska jeden z trojice Harkabus, Kolář, nebo Kočí upraví fasádu
s tím nepočítej
Jaternička- Posts : 1419
imbík napsal:Dneska už Vsetín bude mít půdu pod nohama a myslím, že dneska to bude jednoznačnější zápas. My oproti loňsku oslabili, Vsetín posílil a směrem k play off lépe. Musím uznat, že včera jsem byl překvapen mile, že v téhle sestavě jsme jim dokázali dát tři góly, to jsem nečekal. Bohužel v play off se počítají jen výhry a tu nemáme, takže špatně. Reálně si myslím, že v neděli nebo v pondělí máme po sezoně.
PS: Ujča tam nezapomněl zmínit, že těch zápasů máme v nohách už moc. Ano máme, ale předkolo jsme hrát nemuseli a nemuseli jsme si přendávat v závěru soutěže zápas se Sokolovem, který stejně ani do play off nepostoupil. O Menšíkovi rozhodujeme mi, ale na play off zůstává v Olomouci. Po těchto krocích je zmiňovaní únavy dosti zvláštní.
Prdlajs, dneska jim dáme hned od začátku čouda;)
karel granát likes this post
hcd napsal:Já tam byla a šli jsme i k autobusu, s Ujčíkem jsme mluvili. Měl tam v průběhu zápasu nějaké vyřizování se střídačkou Vsetína, ale o žádných ženských nic nevím. To leda že by až u hotelu A k tomu gólu v prodloužení -podle hráčů to gól byl a dokonce vlastníRadekvondracek napsal:Helejte se, kdo z vás byl včera na Lapači?, Docela mě zarazilo, že měl Ujčík údajně napadnout fyzicky nějaký ženský po zápase. Snad to je jen fáma, koluje to na fb
Podle fóra Vsetína se Ujčík porafal s někým z jejich střídačky a pak prej i s diváky v hledišti. Pár citací:
" Ujcik a nas kustod tam po sobe cosi pokrikovali , pak odchod Ujcika do kabiny o druhe prestavce , jsem si myslel ze tam nekdo po nem neco hodi ... slusna provokace.
"Viktor se stekal myslim s #72. To potom, co zajel do toho jejich kosikare. Drzy jak opice mimochodem, ale me se tohle moc libi a fandim takovym dorostencum! Akorat kdyz stekas z poza plotu, musis pocitat s tim, ze ti treba nekdo rozbije boudu…. No a jak po sobe ti dva stekali, vlozil se do toho zbytek lavky. …. To co potom sef disciplinarni komise predvedl je fakt na presdrsku! Clovek jeho veku a jejo pistaveni haze jakesi posunky a nadava si s divakama v hledisti?! ..."
"Ujčík dělá svou práci. A dělá ji dobře, to se musí nechat. Že při tom lítá v maskáčích se samopalem pod bundou, je věc druhá ))
Ovšem moc dobře ví, že stání je v podmínce, stačí málo a bude prázdno a ticho (( "
Radekvondracek napsal:Helejte se, kdo z vás byl včera na Lapači?, Docela mě zarazilo, že měl Ujčík údajně napadnout fyzicky nějaký ženský po zápase. Snad to je jen fáma, koluje to na fb
hcd- Posts : 75
imbík, karel granát and Kytka like this post
Ja si taky myslim, ze se za caru dostal az po tom zavaru…ralff napsal:imbík napsal:No nechtěl jsem to tu rozjíždět ať nejsem zase za ubrecinka. Ale v komentářích na FB pod informací jak zápas skončil píše spousta lidí, že to gól nebyl, že to obránce stihl zastavit na brankové čáře. Jak jste to viděli vy?
Podle mne tam byl. Prvně ten puk asi byl na čáře, ale pak tam přijel ještě hráč Vsetína a dotuknul to a asi to pod betonem prošlo až za čáru. Rozhodčí na to koukal přímo z pozabranky. Bylo hodně těsný , ale asi byl.
vn- Posts : 1856
imbík napsal:No nechtěl jsem to tu rozjíždět ať nejsem zase za ubrecinka. Ale v komentářích na FB pod informací jak zápas skončil píše spousta lidí, že to gól nebyl, že to obránce stihl zastavit na brankové čáře. Jak jste to viděli vy?
Podle mne tam byl. Prvně ten puk asi byl na čáře, ale pak tam přijel ještě hráč Vsetína a dotuknul to a asi to pod betonem prošlo až za čáru. Rozhodčí na to koukal přímo z pozabranky. Bylo hodně těsný , ale asi byl.
Evidentne mame odlisnej pristup.
Siroko- Posts : 1206
imbík, MichalDJ and miramare83 like this post
PS: Ujča tam nezapomněl zmínit, že těch zápasů máme v nohách už moc. Ano máme, ale předkolo jsme hrát nemuseli a nemuseli jsme si přendávat v závěru soutěže zápas se Sokolovem, který stejně ani do play off nepostoupil. O Menšíkovi rozhodujeme mi, ale na play off zůstává v Olomouci. Po těchto krocích je zmiňovaní únavy dosti zvláštní.
MichalDJ likes this post
imbík napsal:No nechtěl jsem to tu rozjíždět ať nejsem zase za ubrecinka. Ale v komentářích na FB pod informací jak zápas skončil píše spousta lidí, že to gól nebyl, že to obránce stihl zastavit na brankové čáře. Jak jste to viděli vy?
Podobne. Ja videl puk na care, v brance ne. Jedine jestli nemeli zaber ze zadni kamery, kterej byl prukaznejsi. Anebo holt Vsetin vyhral golem "kterej svet nevidel"... Nj, najezdy bysme stejne asi posrali... Meli jsme rozhodnout po vyrovnani, este ve 3. tretine, tam to po tom doslova volalo.
Dneska to chce zacit jako treti tretinu vcera, kdyz jsme dotahovali. Aktivne, na puku, sebevedome, strilet... Trosku je zas rozhodit, bylo jasne videt ze to jde. Vcera tam byl nejdriv (i pres gol na 0:1) az prehnanej respekt a zbytecna zalezlost. Pak se to zmenilo.
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20